Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και ερχόμενο φθινόπωρο!!!

Επιστροφή στα ίδια λοιπόν, καλά περάσαμε...μακάρι να ήταν άλλο τόσο!!!

Με έχει πιάσει μια φάση ξεκαθαρίσματος και έχω πετάξει αρκετά πράγματα. Σειρά έχουν τα παιδικά ρούχα πλέον και μετά η χαρτούρα που ξαναμάζεψα...

Το panic room γύρισε δυστυχώς πάλι στα ίδια, αφού φανταστείτε πως ακόμη δεν έχω τελειώσει τελείως με τα πράγματα των διακοπών και τα έχω όλα εκεί μέσα μέχρι να τελειώσω τελείως με πλυσίματα και αποθήκευση. Επιπλέον έχω ρούχα που θέλω να ξεκαθαρίσω, χαρίσω κτλ κτλ...

Στο σπίτι μόνο τα απαραίτητα έκανα μόλις γύρισα, δηλαδή σκάλες, μπαλκόνια, κάγκελα, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και άλλαγμα σεντόνια και ριχτάρια.

Τις επόμενες μέρες έκανα σιγά σιγά τα μπάνια και εχθές λίγο την κουζίνα (δηλαδή πάγκο και νεροχύτη).

Μάλλον θα πάρω ακόμη μια εβδομάδα άδεια τον Σεπτέμβριο και θα κάνω τα πρωινά τις δουλίτσες μου με την ησυχία μου μπας και συμμαζέψω πάλι το πανικοδωμάτιο μας :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μου λείψατε και σας σκέφτομαι συχνά! Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Εδώ επικρατεί ενας χαμος, σκομα δεν εχω μαζευτεί, το πρωι δουλειά κ μετα πλυσιματα κ μαζεματα. απο δευτερα που μπαίνει ο Σεπτέμβριος εχω πολλά κατά νου να κανω, καθως κ καινουργιους στόχους, μιας κ ο Σεπτέμβριος ειναι για μενα κατι σαν αρχη της χρονιάς! θα τα πουμε κ πιο αναλυτικά, σας φιλω!

γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε?

ακομα διακοπαρετε η δεν υπαρχει διαθεση για δουλειες οποτε απεχετε???

η μανα ακομα δεν γυρισε? αντε ειρηνη μου αραχνιασαμε!!!

εγω απο δουλειες ειμαι σε καλο επιπεδο, εχω μονο την δικια μας βαλιτσα να αδειασω, αλλα εχω πολυ τακτοποιηση τα καθαρα, κ παρα πολυ σιδερο. στο σπιτι εκανα τα βασικα κ απο εβδομαδα ξεκιναω γενικη δωματιο-δωματιο. σιγα σιγα μεχρι τις 14 που εχει τα γενεθλια της η μικρη μου που θα της κανουμε παρτυ.

θα αρχισω απο δευτερα κανονικα τις λιστες μου!!!!

σας φιλω κ περιμενω απο δευτερα παρουσιες!!! αντε να οργανωθουμε! μου λειψατε!!!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Από σήμερα τα κεφάλια μέσα και για εμάς! 1 μήνας μακριά απ τη βάση μας ήταν αρκετός για ξεκούραση -απ την καθημερινότητα κυρίως- αλλά και για όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα που μας λείπουν το υπόλοιπο διάστημα και βέβαια πολύ παιχνίδι για τη μικρή μου!

Χθες επιστρέψαμε στο σπιτάκι μας και το μόνο που έκανα ήταν να βάλω πλυντήρια, να αδειάσω βαλίτσες και να τακτοποιήσω καθαρά και σιδερωμένα ρούχα.

Σήμερα έβγαλα τα ριχτάρια και τις μαξιλαροθήκες απ τους καναπέδες και τα έβαλα να πλυθούν επιτέλους, τώρα στεγνώνουν (αν τα καταφέρουν μιας και ετοιμάζεται για βροχή!) και παίρνουν σειρά τα πατάκια του κάτω ορόφου.

Έπλυνα τα 3 απ τα 5 μπαλκόνια και την εξωτερική σκάλα

Τακτοποίησα άπειρα πράγματα που ήταν εκτός θέσης, ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα τον κάτω όροφο και την εσωτερική σκάλα

Καθάρισα το μπάνιο του κάτω ορόφου

Μάζεψα στεγνά ρούχα, τα δίπλωσα και τα άφησα να περιμένουν να σιδερωθούν

Έβρασα μια μακαρονάδα στη μικρή μου και έβαλα άπλυτα πιάτα-ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων

Έφαγα κι εγώ μόλις και αφού απλώσω το 2ο πλυντήριο με τα ριχτάρια και βάλω να πλένονται τα πατάκια θα ξαπλώσω λίγο καθώς μπήκα στον 5ο μήνα και δεν είμαι για πολλά πολλά, κουράζομαι εύκολα!

Μπαίνοντας ο Σεπτέμβριος, με τις πολλές υποχρεώσεις, υπάρχουν και πολλές δουλειές εντός σπιτιού για τις οποίες θα χρειαστώ σπρώξιμο απ το παρεάκι για να τις φέρω εις πέρας γι αυτό Ειρήνη και λοιπές κόρες, θα χαρώ να σας διαβάζω καθημερινά αλά παλαιά!

Καλό χειμώνα δεν θα πω, καλή επανεκκίνηση σε όλα θα πω!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κι από εμένα!

Γυρίσαμε, αλλά δεν έχω όρεξη για δουλειά...

Το μπάνιο μου είναι εργοτάξιο, αλλά δεν ξέρω πότε θα τελειώσει (λόγω οικονομικών δυσκολιών, το έχει αναλάβει ο άντρας μου μόνος του. Χώρια που πέσαμε στον Αύγουστο που ήταν όλα κλειστά και δεν μπορούσαμε να παραγγείλουμε κάποια πράγματα που χρειαζόμασταν)... Κάνω μόνο τα βασικά και μόλις ολοκληρωθεί το μπάνιο, θα φωνάξω μια κοπέλα να μου κάνει μια καλή γενική και μετά θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα για όλα...

Έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου που πρέπει να γίνουν στο σπίτι, αλλά βλέποντας τη σκόνη (χώμα θα έλεγα, καλύτερα) που βγαίνει από το μπάνιο και κάνει βόλτες στο σπίτι, δεν παίρνω απόφαση να κάνω τίποτα...

Αυταααααααα..................

Θα αρχίσω όμως να σας διαβάζω, για να παίρνω θάρρος, δύναμη, αλλά και ιδέες!!!

Φιλιά σε όλες!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια !!!

χθες ειχε γεννεθλια ο μεγαλος του σπιτιου κ τα γιορτασαμε ομορφα εξω.

σημερα δουλευα σχολασα πηγαμε βολτιτσα κ μαζευτηκαμε απογευμα εστειλα τον μικρο πλατεια με τον μπαμπα εκλεισα βαλιτσες(τις ειχα απο χθες σχεδον φτιαξει) εφτιαξα μοσχαρι λεμονατο κ φακες για να τρωει ο συζηξ τις επομενες μερες καθαρισα μπαλκονια κ σπιτι μεσα εξω.αν κ μεχρι να γυρισω θα το εχει κανει....γκρρρ! κ το πρωι σαλπαρουμε για νησακι κοντινο με τον μικρο μου κ την μαμα σε λιγες μερες θα ερθει κ ο Τ να μας βρει αφου θα εχει φυγει η μαμα κ θα μεινω κ λιγο μονη με τον μικρο, αυτο (τα δυο μας με το αντρακι μου) το θελω πιο πολυ να σας πω!! ελπιζω να σας αφηνω ολες καλα κ να σας βρω καλυτερα !!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΔΙΑΚΟΠΕς!!!!!!!!!!!

κοριτσακια !!!

χθες ειχε γεννεθλια ο μεγαλος του σπιτιου κ τα γιορτασαμε ομορφα εξω.

σημερα δουλευα σχολασα πηγαμε βολτιτσα κ μαζευτηκαμε απογευμα εστειλα τον μικρο πλατεια με τον μπαμπα εκλεισα βαλιτσες(τις ειχα απο χθες σχεδον φτιαξει) εφτιαξα μοσχαρι λεμονατο κ φακες για να τρωει ο συζηξ τις επομενες μερες καθαρισα μπαλκονια κ σπιτι μεσα εξω.αν κ μεχρι να γυρισω θα το εχει κανει....γκρρρ! κ το πρωι σαλπαρουμε για νησακι κοντινο με τον μικρο μου κ την μαμα σε λιγες μερες θα ερθει κ ο Τ να μας βρει αφου θα εχει φυγει η μαμα κ θα μεινω κ λιγο μονη με τον μικρο, αυτο (τα δυο μας με το αντρακι μου) το θελω πιο πολυ να σας πω!! ελπιζω να σας αφηνω ολες καλα κ να σας βρω καλυτερα !!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΔΙΑΚΟΠΕς!!!!!!!!!!!

Καλά να περάσετε, να ξεκουραστείς και να χορτάσεις αγκαλιές και φιλιά με τον μικρό!!!

Φιλιά και στην μανούλα billaco!!!

Y.Γ. Χρόνια πολλά και καλά για τον εορτάζοντα!

καλησπερα κοριτσια μου κ καλο φθινοπωρο!

παρτε λιστα για να αρχισουμε να μπαινουμε σε ρυθμους!

κυριακη:

σαλονι: συμμαζεμα, ξεσκονισμα, αλλαγη διακοσμησης, αλλαγμα ριχταρια, σκουπισμα, σφουγγαρισμα

κουζινα: αδειασμα πλυντηριο πιατων, μαζεμα νεροχυτη, μαγειρεμα κοκκινιστο κρεας με πατατες τηγανιτες, περασμα εστιες κ παγκους, συμμαζεμα πλυμενων πιατικων, τιναγμα πατακια, σκουπισμα, σφουγγαρισμα , ξαναστρωσιμο πατακια

μπανιο: καθαρισμα στα ειδη υγιεινης, αλλαγη πετσετες, αλλαγη πατακι, περασμα τις μπαταριες με ξυδι, σκουπισμα, σφουγγαρισμα

κρεβατοκαμαρα: αλλαγη σεντονια, ξεσκονισμα και σκουπισμα

παιδικο: συμμαζεμα, στολισμα παιχνιδιων, αλλαγη σεντονια, ξεσκονισμα κ σκουπισμα

επισης εκανα:

συμμαζεμα κ τακτοποιηση το βρωμο ρουμ (εχουν μεινει πραγματα για να μπουν παταρι)

μπανιο κ λουσιμο την μικρη

της εβαλα να φαει κ μετα για υπνο

εβαλα να φαμε, μαζεψα τραπεζι

εβαλα πιατα στο πλυντηριο

επλυνα 2 κατσαρολες

εφτιαξα μια μακαροναδα για σημερα

σημερα

πηγα λαικη

επλυνα τα λαχανικα κ τακτοποιησα το ψυγειο

μαγειραψα φασολακια

εκανα τα τζαμια σαλονι-κουζινα-τραπεζαρια

εκανα κ τα αλουμινια

ετοιμασα την μικρη για φαγητο κ υπνο

φαγαμε κ εμεις

μαζεψα τραπεζι κ εβαλα πιατα στο πλυντηριο

επλυνα κατσαρολες

καθαρισα γαυρο κ μπηκε καταψυξη

σιδερωσα 2 απο τα 6 πλυντηρια που εχω

τωρα το σπιτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση ευτυχως κ θα αρχισω χαλαρα να κανω διαφορα της γενικης, κουρτινες, ξεαραχνιασματα κ ψηλα ξεσκονισματα.

μπιλακο μου καλες διακοπες! κ καλα να περασετε!!! να τον χαιρεστε!!!!

ηλιαχτιδα μου καλο κουραγιο, το περασα κ εγω πριν τις διακοπες

ραβτακι με το καλο το μπεμπακι σου!

αφροδιτακι καλά ξεκαθαρισματα!

φιλακια πολλα σε ολες!

Γυρίσαμεεεεε!!!!

Εχτές όλη μέρα έτρεχα....το βράδυ δεν με κράταγαν τα πόδια μου! Μάζεψα το σπίτι στο χωριό...οδήγησα για Αθήνα (και αυτό κουραστικό είναι) και μόλις φτάσαμε σπίτι το καθάρισα για να αδειάσω βαλίτσες....το βράδυ ήμουν λιώμα!

Τώρα μετράμε αντίστροφα για σχολεία!!!

Καλημέρα και καλή αρχή και δύναμη σε όλες μας για όλα τα καινούρια ξεκινήματα!

Επιστρέψαμε κι εμείς από ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι κι ευελπιστούμε σ' έναν εξίσου όμορφο χειμώνα.

Την προηγούμενη Δευτέρα επέστρεψε ο μπαμπάς μας στη δουλειά κι έτσι άρχισαν τα όργανα της καθαριότητας στο σπίτι :).

Έχω κάνει πολλές δουλειές και πολλά ξεσκαρταρίσματα και οργανωτικά και νιώθω καλά στο σπιτάκι μου!

Ας απαριθμήσω κι εγώ μερικά εδώ που υπάρχουν άνθρωποι που θα συμμεριστούν τη χαρά μου, μια που τα λέω και τα δείχνω στον άντρα μου με τρελή χαρά και με κοιτάει με ύφος "βρε, για δες με τι μπορεί να χαρεί ο άνθρωπος!" :tongue:.

Άπειρα πλυντήρια εκ των οποίων μου έχει μείνει για σίδερο ένα της μικρής!

Πλύσιμο πολύ καλό όλα τα της παραλίας και αποθήκευση μαγιώ, πετσετών και καπέλων σε τσάντα (για την οποία τύπωσα και ετικετούλα :D) και λοιπών παραλιοπαιχνιδιών σε κούτα (επίσης με τέλεια ετικετούλα) στην αποθήκη.

"Γδύσιμο" καναπέ και πλύσιμο όλων των καλυμμάτων (μοσχομύρισε το σπίτι!)

Φωτιστικά γιατί είχαμε πιάσει αράχνες!

Αναδιοργάνωση και τακτοποίηση των παιχνιδιών της μικρής (παρέα).

Ψυγείο μέσα έξω (όλα τακτοποιημένα σε καλαθάκια).

Τελειώνω την αναδιοργάνωση της τροφαποθήκης με βαζάκια και ετικέτες εννοείται (μην ξεχνιόμαστε :mrgreen:! έχει γίνει η τελευταία μου εμμονή). Μ' αρέσουν τόσο πολύ, που σκέφτομαι να βάλω ένα ράφι στην κουζίνα και να τα έχω έξω για να τα βλέπω!

Μπαλκόνια πολύ καλά και σε εξέλιξη ανανέωση των φυτών μου.

Μπάνιο πάρα πολύ καλά (βόγκηξα, όχι αστεία :o).

Ξεσκαρτάρισμα φαρμακείου

Πλύσιμο όλα τα πατάκια

Εννοείται ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα παντού.

Και άλλα, μάλλον, που δεν τα θυμάμαι τώρα...

Φυσικά, εκκρεμούν ακόμα κάποια πλάνα οργάνωσης αλλά σιγά σιγά!

Από αύριο, μάλλον, επιστρέφω δουλειά. Εκεί, δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και επιεικώς ρευστά :( και αγχώνομαι πολυ...

Φιλιά πολλά σε όλες! Σας σκέφτομαι και μπαίνω στην πρίζα :D. Ακούς, Ειρηνάκι;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!Τι κανετε????Ποσο χαιρομαι που βλεπω σιγα-σιγα κινησουλα στη παρεουλα μας!!!!

Βασια καλως ηρθατε!!!!

Κικη πολυ χαιρομαι που σε βλεπω!!!

Γιωτα μου πολυ σε ζηλεψα με τη λιστα σου!!!!

Εμενα κοριτσια πριν λιγες μερες το σπιτι ηταν το απολυτο μπαχαλο...:(,ομως την Κυριακη επλυνα πολυ καλα το μπαλκονι,εχθες συμμαζεψα το δωματιο μου αλλα θελει πολυ καλο σκουπισμα και σφουγγαρισμα,συμαζεψα το δωματιο του μικρου που γινοταν....:oops:,τακτοποιησα και την ντουλαπα του και εκρυψα και κατι παιχνιδακια που δεν τα παιζει πια για το μωρο,θελει ομως πολυ καλο σκουπισμα και σφουγγαρισμα.Ο αντρας μου επλυνε εξονυχιστικα το μπανιο(για να μη μυριζω εγω χλωρινες κτλ.).Σημερα ασχοληθηκα μονο με νεροχυτη.Μου εχει μεινει να συμαζεψω την κουζινα και το σαλονι που δεν ειναι να το δει ανθρωπος...Γενικοτερα οι ρυθμοι μου εχουν πεσει πολυ και παω σαν την χελωνα...

Ετικετούλες για τις τσάντες των μικρών μας, καμία :tongue:;

http://www.andersruff.com/custom-printable-parties/diy/bag-tag/

Μόλις εκτύπωσα τη φετινή για την τσάντα της Δ. Τόσο γλύκα!

Σούπερ!!! Θα ετοιμάσω κι εγώ για τις μικρές!!!

:D:D:D

καλησπερα κοριτσαρες!!!

τι κανετε? εγω πλεον εχω μπει σε μια πολυ καλη σειρα στο σπιτι, τα ασιδερωτα εχουν μειωθει κ μαλλον το απογευμα η αυριο θα κατεβασω κουρτινες.

κικη μου μπραβο για τις δουλειες κ τα ξεκαθαρισματα!!!

βουλα μου δεν πειραζει για το σπιτι, σιγα σιγα κουβαλας κ μια ψυχουλα!

σας φιλω ολες

(η μανα ακομα διακοπαρει???? αντε σε λιγο θα αρχισουμε το χριστουγεννιατικο!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...