Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλες μου φιλες γεια σας!

Τι μου κανετε?

Διακοπευετε?ετσι πρεπει!

Εμεις ειμαστε καλα.

Πρωτη χρονια που πηγα ιουλιο διακοπες φετος κ μου κακοφαινεται να ειμαι σπιτι τον αυγουστο κ ολοι λειπουν ρε γμτ.......

Πηγαμε χθες waterland,περασαμε υπεροχα !ειμασταν μεγαλη παρεα! Εμεις με φιλους και παιδια τους, κ ο αδερφος της φιλης μου με παιδια κτλ κ ο αδερφος μου!

! 4οικογενειες με παιδια απο 1,5χρ ,η ανηψια μου, μεχρι 9 ο μεγαλυτερος της φιλης μου!

Γενικα μιζεριαζω........

Φιλακια πολλα πολλλαα!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια και Χρονια Πολλα!

Ελπιζω να περνατε ομορφα!

Μπηκα να ευχηθω στα κοριτσια μας!

Γιωτακι μου Χρονια Πολλα!!!Οτι επιθυμεις!!!Καθε ευτυχια σου ευχομαι!!!

Μαριαννακη μου Χρονια Πολλα!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Φιλια Πολλα σε ολες!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ????????????

Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ Ε????

ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΤΑΚΙ ΣΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς ΤΑ ΕΙΠΑ ΗΔΗ

περαστικη ημουν κ μπηκα για ενα γεια κ χρονια πολλα!!! να εχετε ομορφες μερες με τις οικογενειες σας κ ΥΓΕΙΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες....! Να χαιρεστε τις οικογένειες σας! :)

Εμείς διακοπάρουμε και ελπίζουμε να μην περάσουν γρήγορα οι μέρες για Σεπτέμβριο χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν ή είχαν κάποιον να γιορτάζει!!!

Μια εβδομάδα χωρίς δουλίτσα και ήταν τέλεια αλλά από σήμερα πάλι τα κεφάλια μέσα μέχρι τις 30/08 που φεύγουμε για διακοπέεεεεεςςςςςς.

Πάω για μαγείρεμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές, και γω με τη σειρά μου να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Γιώτα μας, την Ηλιαχτίδα και την Etoiledunorde , όλο και κάποια θα ξεχνάω, επίσης χρόνια πολλά και σε όσα παιδάκια γιόρταζαν! :D

Εγώ εχω χαθεί όπως οι περισσότερες , εχω ακόμα για λίγες μέρες την κουνιαδα με τα ανίψια μου, χαμός, χαμός, χαμός!!!! Τσακώνονται και τρώγονται συνεχώς για κάτι, δουλειές ένα σωρό τα καθημερινά + θάλασσα + γιαγιά

Μου έχετε λείψει πάντως βρε.. :? Αλλά πού χρόνος;

Αυτά εν ολίγοις τα νεακια μου, φιλάκια σε όλες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

τσα κοριτισα!!!

θα παιξω μπαλα μονη μου ετσι για να ανεβαινει το θεματακι μας μιας κ ορφανεψε αφου η ακαρδη μανα διακοπευει κ μας παρατησε.....

ξεκιναω κατ αρχην λεγοντας πως οποιος ξαναπει καλο χειμωνα Αυγουστιατικα θα τον διαγραψω γενικως!!! εγω δεν πηγα ακομη διακοπες λεμε...... το αφεντικο μου μεσα!!!

θα πω λοιπον σε ολες μας καλη συνεχεια σε οτι κανετε αφου το καλοκαιρακι μας ειναι ακομα εδω!!!

εμεις πηγαμε μεχρι στιγμης μονο ενα 3ημερακι σε κοντινο νησακι κ θα ξαναπαω σε μερικες μερες, τα αγορια τωρα διακοπευουν κ εγω εδω!

αντε κ για να μην ειμαι εντελως εκτος θεματος θα κανω ταρααααμ ΛΙΣΤΑ ΝΑΙ ΛΙΣΤΑ! αφου κ το Γιωτακι μας εχασε την εμπνευση του μπας κ την ξαναβρει!!

γιωτακι αφιερωμενη!!!!

δεν θα ειναι πληρως αναλυτικη γιατι βαριεμαι.. αλλα περιεκτικη κ περιλαμβανει δουλειες

1ας εβδομαδος χαχαχα τι νομιζατε θα κουραζομουν κ πολυ καλοκαιριατικα!!

1,2,3,4 σπιτι μεσα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα,τζαμια

5,6,7,8,9,10 εξω πλυσιμο μπαλκονια,κ επιπλα βεραντας, σκαλα σκουπισμα, σφουγγαρισμα, πλυσιμο τοιχων 3 οροφοι...κ τζαμια σκαλας

11 ξεκαθαρισμα κλιμακοστασιο (εχω σαν μικρη αποθηκη κατι) πραγματα για δωσιμο διακοσμητικα κυριως σπιτιου κτλ 3 σακουλες

12,13 ξεκαθαρισμα ντουλαπα δικη μου κ του μικρου κ παιχνιδια βγηκαν ρουχα για δωσιμο 2 σακουλες κ 1 παιχνιδια

14,15 τακτοποιηση καθαρισμα ντουλαπι μπανιου κ ξεκαθαρισμα πλυσιμο καλυντικων μου πεταχτηκαν αρκετα!

17,18 καθαρισμα μπουφε κ κρυσταλιερας εσωτερικα

19,20 καθαρισμα ψυγειου κ ντουλαπιων κουζινας εξωτερικα

ο φουρνος ειναι ΧΑΛΙΑ αλλα δεν με εχω ψησει ακομα να τον κανω...

21,shoping therapy πολυυυυ......δωρα , του μικρου για του χρονου αλλα κ δικα μου!

αυτα ισως ξεχασα κ καποια τα εκανα πολυ χαλαρα αφου δεν εχω μαγειρεψει ουτε μια μερα εδω κ σχεδον 2 βδομαδες κ την 1η τεμπελιασα εντελως!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα που διακοπεύει!!!!

Πώς τα περνάτε;;; Ελπίζω να βγάζετε αρκετές φωτογραφίες να δούμε και εμείς που ξεμείναμε πίσω!!!!!!!!!!!!! Γεμίστε τις μπαταρίες σας γτ έχω σκοπό ν ασας κάνω πολλές ερωτήσεις φέτος μιας και θέλω να βάλω σε μια σειρά το σπίτι μου σιγά σιγά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολλά φιλιά!!!

ΥΓ. Mybilly, η μαμά πώς είναι;

Καλημέρα σε όλη την παρέα που διακοπεύει!!!!

Πώς τα περνάτε;;; Ελπίζω να βγάζετε αρκετές φωτογραφίες να δούμε και εμείς που ξεμείναμε πίσω!!!!!!!!!!!!! Γεμίστε τις μπαταρίες σας γτ έχω σκοπό ν ασας κάνω πολλές ερωτήσεις φέτος μιας και θέλω να βάλω σε μια σειρά το σπίτι μου σιγά σιγά...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολλά φιλιά!!!

ΥΓ. Mybilly, η μαμά πώς είναι;

αν κρινω απο τις ερημιες που εχουν πεσει στο καφε μας, ολες απο Σπετεμβρη θα τρεχουμε κ δεν φτανουμε με τα σπιτια:rolleyes::rolleyes:

αρα μην ανυσηχεις ρωτα οτι θελεις!;)

η μαμα τον Αυγουστο πηρε με το ετσι θελω αδεια απο τον doctor κ διακοπευει!

θα επρεπε να μπει για θεραπεια αλλα του ειπε απο Σεπτεμβρη θα με μαντρωσεις παλι τωρα θελω να χαρω το καλοκαιρι:cool:

(Ιουνιο κ Ιουλιο ηταν μεσα) τον αλλον μηνα θα ξαναμπει για ομως θα κανει πιο ηπιες θεραπειες "συντηρησης" αφου δεν αντεχει ο οργανισμος της αλλες δυνατες.:(

ισως προλαβει να ερθει και μαζι μου μερικες μερες διακοπες θα δειξει

ως τοτε διαθεση καλη κ ηθικον ακμαιοτατον! συνεχιζουμε κ οπου μας βγαλει....οπως λεει η ιδια:|

καλησπέρα κορίτσια μου τι κανετε? εμεις σήμερα γύρισαμε, απο αύριο τα κεφάλια μέσα! θα σας τα γραψω αναλυτικά με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά , εύχομαι κ εγω με την σειρά μου σρην μαριαννα, στην ηλιαχτιδα κ στο αστέρι του βορρά! πολυχρονες κ ευτυχισμενες! τα λέμε! φιλάκια

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Ελπίζω να περνάτε όμορφα και να ξεκουράζεστε. Λατρεύω τον Αύγουστο! Μήνας διακοπών για τους περισσότερους και για μας. Περάσαμε όμορφα στις διακοπές και συνεχίζουμε χαλαρά διακοπές στο σπίτι μας μέχρι τη Δευτέρα που θα γυρίσουμε στις δουλειές μας. Χόρτασα το παιδάκι μου και τον άντρα μου μαζί επιτέλους!

Από δουλειές... τίποτα! Ούτε τα βασικά! Λίγο μαγείρεμα, λίγο σκούπισμα και λίγο το μπάνιο. Τα έχω παρατήσει εντελώς. Ελπίζω να μαζευτεί η παρέα μας και η μάνα μας για να με βάλετε σε ένα πρόγραμμα!

Φιλάκια Πολλά!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...