Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια μου, βλέπω ερημιες όσο δεν πάει, ε ; Εγώ με το σπίτι τα παω καλά, εχω φτιάξει λίστες διαφορετικές απ ότι συνήθως , τα πιανω ανά δωμάτιο και όχι πχ όλα τα τζαμια - παντού ξεσκόνισμα κτλ, κάτι σαν γενική ας πούμε αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς, ταυτόχρονα τακτοποιω και τις ντουλάπες μας, πετάω πράγματα, ελπίζω σε καμιά δεκαριά μέρες να εχω τελειώσει με όλα. Α , συμμαζεψα και την αυλή, την έπλυνα , γυαλισε !

Γιώτα μου τι πανέμορφα τα μαλλακια της! Έτσι μπούκλες είναι και της δικιας μου! ( τα δικά μου εντωμεταξύ εντελώς πράσα! Ευτυχώς πήρε από τον μπαμπά της και ο γιος μου έχει ίσια σαν τα δικά μου, για να στρώνει η χωριστρα χαχαχα ! ) Αλήθεια, πόσο είναι η μικρή σου και έχει τόσο μακρύ μαλλί; Εμένα που είναι δύο έχει περίπου το μισό μήκος από αυτό αλλά κατά τα άλλα ίδια μπούκλα έχουνε, και ίδιο χρώμα νομίζω! Πώς την παλεύεις με το χτενίσμά ;;;; Εμένα με ένα κιλό μαλακτικη και στο λουσιμο και μετα το λουσιμο κατα το χτενισμα δεν κάθεται με τίποτα! Αλλά λυπάμαι να τα κόψω είναι τόσο κουκλίστικα!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:( :( :( Που είστε όλες τόσες μέρες;;;

Μπήκα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην μανούλα, την Ειρηνούλα μας! (ιρενε αν γιορτάζεις και συ επίσης χρόνια πολλά!)

Από δουλίτσες προχωράω σιγά σιγά αλλά δεν εχω τελειώσει ακόμα

φιλάκια και καλά να περνάτε!

Καλέ πού πήγατε???Αχ όλες είστε σε διακοπές???Εγώ τα ίδια δεν έχει αλλάξει τίποτα.Πολλή ζέστη έχει εδώ τις τελευταίες μέρες και δεν παλεύεται.Από δουλειες συνεχίζω λίγα πράγματα,κουράζομαι πιο εύκολα οπότε βοηθούν όλοι.

Ελίν ευχαριστώ πολύ!

Μαριαννάκι κι εγώ και η μανούλα γιορτάζουμε στις 5 Μαίου.Πάντως καλοδεχούμενες οι ευχές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαθήκατε καλέ όλες....και δεν μου είπατε να βγάλω και μια ανακοίνωση ότι το μαγαζί θα είναι κλειστό μέχρι το φθινόπωρο!!! χαχαχα!!!!

Εμείς είμαστε καλά και απολαμβάνουμε το χωριό!!

Διαφημίσεις

Γεια σας καλες μου φιλες!

Τι μου κανετε?

Εχασα πολλα νεα σας κ εδω κ μια ωρα σας διαβαζω!

Μου λειψατε πολυ αλλα' ημουν διακοπες κ περασα υπεροχα!

Αρχες ιουλιου -γυρω στις4- πηγαμε ενα 3ημερο στην θασο κ περασαμε υπεροχα!

Μετα ,το επομενο πηγαμε ενα 3ημερο-δηλ απο Παρασκευη- στο εξοχικο της κουνιαδας μου που μας εδωσε τα κλειδια μετα απο4χρονια κ ακομη απορω........

Κ στις18/7 πηγαμε διακοπες σε καμπινγκ με ενοικιαζομενο τροχοσπιτο στο2ο ποδι χαλκιδικης στην Συκια!

Περασαμε υπεροχα αν κ ο καιρος μας τα χαλασε αρκετες φορες! Γυρισαμε καταμαυρες εγω κ η κορη μου!

Γυρισαμε την Κυριακη κ την δευτερα 28 ειχε γενεθλια η κορη μου κ ειχα κλεισει απο πριν ανοιχτο παιδοτοπο!

Περασαμε υπεροχα!ολα πηγαν καλα κ επειδη ηταν δευτερα απογευμα ηρθαν ολοι!

Σημερα θα παμε σσαλονικα

Ο καιρος χαλια....

Ειμαι κ αδιαθετη απο χθες βραδυ...

Θα παω αυριο για σοπινγκ!

Φιλουρες

Τα ξαναλεμε

Καλα να περνατε!.

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κι από εμένα....

Περίεργο καλοκαίρι, με πολύ δουλειά, νεύρα και πίεση..... Εγώ και ο αγαπημένος μου ανυπομονούμε για τις διακοπές μας, θα είμαστε σε κατάσταση unplugged και οι δύο μας....χωρίς smart phones και υπολογιστές όλη την μέρα.

Αντιμετωπίζουμε διάφορες και δυσάρεστες καταστάσεις.......αλλά προσπαθούμε πολύ να επικεντρωθούμε στα καλά και ευχάριστα!!!!

Πριν λίγες ημέρες έγινα για δεύτερη φορά θεία, αυτή την φορά όμως ενός κούκλου (έχω ήδη μια κουκλίτσα ανηψούλα)!!!! Έχω ερωτευτεί τον ανηψιό μου!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Προχθές κανονίσαμε στα ξαφνικά έξοδο με φιλικό ζευγάρι για καφέ και καταλήξαμε να πίνουμε κοκτέηλ έως πολύ αργά!!!!!:-P:-P:-P

Εχθές πήγα για check-up στον οδοντίατρο και όλα καλά!!!;);););)

Τακτοποιήσαμε όλα τα ρούχα, κουβέρτες, παπούτσια που ήταν στην μέση και περίμεναν να μπουν στην θέση τους.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τακτοποιήσαμε και ανακυκλώσαμε όλη την άχρηστη χαρτούρα-πως μαζεύεται τόσο χαρτί;;;;;;;;- μιλάμε για 2 τσάντες σούπερ μάρκετ.

Αρχειοθέτησα τους λογαριασμούς μας και τα τραπεζικά χαρτιά, ασφαλιστήρια κτλ.....

Φτιάξαμε λίστα για τα πράγματα των διακοπών που μας λείπουν, επειδή κανονίσαμε και 2 διανυκτερεύσεις σε σκηνή (μαζί με φίλους όταν θα πάμε Μεσσηνία), έκπληξη για τα παιδιά που δεν θα ξέρουν τίποτα!!!!!

Έχει μείνει μία εβδομάδα ακόμη.......σφίγγω τα δόντια και περιμένω πως και πως να πάω στο εξοχικό να αγκαλιάσω τα κορίτσια μου και να ζωγραφίσουμε με τις ώρες........να πάρω δύναμη για την επόμενη εβδομάδα...... και μετά θα είμαι όλη δική τους!

Πολλά φιλιά!

Βρε κάπου εδώ τριγυρίζουμε όλες ακόμα αλλά το καλοκαιράκι δεν είναι για δουλειές! Και που τις κάνουμε, δεν μας ενδιαφέρει να τις αναφέρουμε! Σε λίγες ημέρες αναχωρώ κι εγώ με τη μικρή μου για το χωριό, να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούμε (επωφελούμενοι παρουσία παπουδογιαγιάδων) και πάνω απ όλα να συναντήσουμε αγαπημένους συγγενείς και φίλους ένα χρόνο μετά!

Καλό κι ευτυχισμένο καλοκαίρι με τις οικογένειές μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε???

Εμεις επιστρεψαμε απο το χωριο,τελικα επιστρεψα νωριτερα απο οτι ειχα προγραμματισει αλλα δεν με πειραζει!

Γυρισα και εχουν επιστρεψει και ολες μου οι δυναμεις οποτε εχω αρχισει να συνεφερω σιγα-σιγα το σπιτακι μου!

Σας φιλω!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!ελπιζω να μην ειμαι οφ τοπικ με αυτο που θα ρωτησω.Βρηκα κατι ρουχαλακια που εχουν κιτρινισει γυρω απο το λαιμο κ στο πανω μερος στους ωμους.Ξερετε κατι για να φευγει η κιτρινιλα?

Κοριτσια καλησπερα!ελπιζω να μην ειμαι οφ τοπικ με αυτο που θα ρωτησω.Βρηκα κατι ρουχαλακια που εχουν κιτρινισει γυρω απο το λαιμο κ στο πανω μερος στους ωμους.Ξερετε κατι για να φευγει η κιτρινιλα?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας της κιτρινίλας...

Εγώ έχω δοκιμάσει πολύ ζεστό νερό με χλωρίνη, μούλιασμα για 1 ώρα και μετά κανονικά πλύσιμο (για λευκά ρούχα).

Επίσης, μούλιασμα σε χλιαρό νερό με 5 κουταλιές σούπας οξυζενέ (για 1 ώρα το πολύ) και μετά κανονικά πλύσιμο.

Κάποιοι χρησιμοποιούν και μαγειρική σόδα με λεμόνι πάνω στην κιτρινίλα και τρίψιμο με το χέρι.

Καλή επιτυχία!

καλησπερα κοριτσια μου, τι κανετε? ελπιζω ολες καλα!

εμεις περιμενουμε πως κ πως να παμε διακοπες, θα παμε πρωτα στο χωριο του αντρα μου κ μετα ζακυνθο.

γενικα περναω πολυ δυσκολα αυτον τον καιρο, εχω πολλα ζορια, ειμαι πολυ κουρασμενη κ γενικως επικρατει μια γκρινια,στην δουλεια κ στο σπιτι.

μου εχει λειψει πολυ η παρεα μας.... φιλοι γνωστοι κ συγγενεις εχουν φυγει για διακοπες κ νιωθω λιγο μοναξια.....

τεσπα περιμενω πως κ πως τις διακοπες για να ξαναβρουμε τους εαυτους μας, να χαλαρωσουμε, να περασουμε ωραια κ προπαντων να ξεκουραστω που το εχω τοση αναγκη!

απο δουλειες με το ζορι κανω τα απαραιτητα....δεν υπαρχει καποιος να με ξεσηκωσει κ να με εμπνευσει.... ουτε διακοσμηση καλοκαιρινη δεν εχω κανει.

μαριαννα μου η μικρη ειναι σχεδον 3, τον σεπτεμβρη τα κλεινει. δεν εχω προβλημα με το χτενισμα, της τα βρεχω κ τα χτενιζω μια χαρα.

σας φιλω κοριτσια μου κ ελπιζω ο σεπτεμβης να μας βρει ανανεωμενες κ υγειης!

Κορίτσια μου χαθηκαμε, ελπιζω να περνάτε καλά και να ξεκουραζεστε ! Εγω εδω έχω και φιλοξενώ ταυτόχρονα και τους γονείς μου και την κουνιαδα μου με τα δυο μικρά της! Χαμός!!! Εχω κάνει αρκετές δουλιτσες και προτού έρθουν για να ειναι καθαρά αλλά και με βοηθάνε σε πολλά καθημερινά! Δεν θα επεκταθώ γιατί δεν έχω ώρα τώρα, αλλά κάποια στιγμή θα ξαναμπώ! Δύο τελευταία πραματακια θελω να πω μόνο. (1) Βγήκα για ποτό μετά απο πολυυυ καιρό! :cool: Και (2) - ψιλοασχετο- ραβτακι μου είσαι έγκυος;;;;;;;;;;;; :shock: Με το καλο κορίτσι μου, αυξανεστε συνεχώς οι εγκυουλες στο θεματακι μας! :D

Φιλακια απο μένα!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!Τι κανετε????

Μαριαννα μου τι ωραια!!!Και κοντα στη θαλασσα και παρεουλα εχεις και εσυ και τα μικρα σου!!!!!

Γιωτακι μου γιατι ετσι τα κεφια?Να σου πω την αληθεια και εγω δεν ειμαι στα καλυτεροτερα μου,πηγα και στο χωριο και δεν περασα και παρα πολυ ωραια,καλα ηταν αλλα οχι τελεια,και ψιλοξενερωσα,το ειχα τοσο αναγκη να ξεκουραστω και να ξεφυγω αλλα δεν πετυχε,δεν πειραζει...Εσεις ποτε φευγετε?Καλες διακοπες!!!

Απο δουλειες κοριτσια κανω και τα βασικα και προσπαθω μεσα στην μερα να κανω απο μια δουλεια λιγο πιο ιδιαιτερη και να συντηρω αυτα που εχω κανει.Σημερα καναμε με τον αντρα μου το δωματιο μας που ηταν...:oops:,με βοηθησε σε οτι δεν μπορουσα να σηκωσω ή να ανεβασω ψιλα.Δεν ειναι ακομα ετοιμο αλλα τουλαχιστον ειναι ανθρωπινο...

Κατεβασα και κατι παιχνιδια απο το παταρι για να τα ανανεωσω του μικρου και το απογευμα πρεπει να του στησω.

Να περνατε ομορφα!!!Φιλια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...