Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αξίζει η κούραση αν είναι καλύτερο τώρα μωρέ Γιωτάκι,είσαι σίφουνας εσύ:-DΜην την κουρέψεις καλέ,άστα τα μπουκλάκια που είναι ωραία,εγώ της τα πιάνω με κλαμμεράκι για να μην ζεσταίνεται,δεν θέλω να της τα κόψω...

τα νέα μου τα ίδια,κούραση αρκετή λόγω δουλειάς αλλά χαλάλι...σας φιλώ

δεν κουρευτηκαμε τελικα, η κομμωτηρια μου ειπε οτι δεν εχει ξαναδει τοσο ωραιο μαλλι σε παιδακι κ ειναι κριμα να το κοψουμε, φοβοταν οτι ισως χαλασει η μπουκλα. μου ειπε: δεν το βλεπεις που ειναι σαν αγγελακι το παιδι?????

κουκουβαααααααααααααααα!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπησιάρικες καλημέρες σε κάθε μία σας ξεχωριστά :D!

Μου λείψατε τρελά!

Έχω, φυσικά, χάσει άπειρα "επεισόδια" αλλά ελπίζω τώρα που σταμάτησα από τη δουλειά και ανάρρωσε και το παιδάκι μου από μια ωραιότατη γαστρεντερίτιδα (μπρρρρ) που εκδηλώθηκε με το που βγήκα σε άδεια (έτσι, για να μου θυμίσει ότι όταν εμείς κάνουμε σχέδια...), να ανακάμψω λιγουλάκι!

Είδα ότι επίκεινται αφίξεις :D:D! Ρηνάκι και Βούλα, με το καλό!!!

Πολλές πολλές ευχές για τις κοριτσάρες της Αρετής!

Καλές διακοπές σε όσες διακοπεύετε ήδη(Βάσια :tongue:)!

Ξεχωριστό φιλί για το Γιωτί μας ;)!

...και στη μάνα φυσικά!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα!Ωραία μέρα σήμερα,έχω αρκετή δουλίτσα αλλά το βραδάκι θα πάμε βόλτα και το περιμένω πως και πως.Σήμερα το μενού έχει πέρκα με πατ΄΄ατες στο φούρνο,το ζήτησε το κορίτσι μου;)

δεν κουρευτηκαμε τελικα, η κομμωτηρια μου ειπε οτι δεν εχει ξαναδει τοσο ωραιο μαλλι σε παιδακι κ ειναι κριμα να το κοψουμε, φοβοταν οτι ισως χαλασει η μπουκλα. μου ειπε: δεν το βλεπεις που ειναι σαν αγγελακι το παιδι?????

κουκουβαααααααααααααααα!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

πάλι καλά που σε σταμάτησε η κομμώτρια,έπρεπε να έχω το τηλέφωνό σου να σε πάρω να σε σταματήσω:rolleyes:

Αγαπησιάρικες καλημέρες σε κάθε μία σας ξεχωριστά :D!

Μου λείψατε τρελά!

Έχω, φυσικά, χάσει άπειρα "επεισόδια" αλλά ελπίζω τώρα που σταμάτησα από τη δουλειά και ανάρρωσε και το παιδάκι μου από μια ωραιότατη γαστρεντερίτιδα (μπρρρρ) που εκδηλώθηκε με το που βγήκα σε άδεια (έτσι, για να μου θυμίσει ότι όταν εμείς κάνουμε σχέδια...), να ανακάμψω λιγουλάκι!

Είδα ότι επίκεινται αφίξεις :D:D! Ρηνάκι και Βούλα, με το καλό!!!

Πολλές πολλές ευχές για τις κοριτσάρες της Αρετής!

Καλές διακοπές σε όσες διακοπεύετε ήδη(Βάσια :tongue:)!

Ξεχωριστό φιλί για το Γιωτί μας ;)!

...και στη μάνα φυσικά!

Κικηηηηηηηηη,πού είσαι καλέ σ'έχουμε αναζητήσει άπειρες φορές.

άντε μου έλειψες:-D περαστικά σας μωρέ,τα κακόμοιρα τα παιδάκια τα λυπάμαι όταν αρρωσταίνουν.Ευχαριστώ για τις ευχές,έχουμε ακόμη...:mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πικρό ποτήρι που το έχουμε πιει αρκετές φορές δυστυχώς......

Καλή ανάρρωση και καλή ξεκούραση! Να περάσετε τέλεια!

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι με ιγμορίτιδα. Από τη Δευτέρα που πήγα στο γιατρό και άρχισα αντιβίωση, σήμερα άρχισα να συνέρχομαι λιγάκι. Στο σπίτι κάνω ότι μπορώ...

Κοριτσάκια μου, που έχετε πρόβλημα με την πιπίλα, ήθελα να σας πω ότι εγώ τον είχα αφήσει να την έχει μόνο στον ύπνο για όσο την ήθελε. Την κρατούσε και λίγο μετά που ξυπνούσε. Τελικά κατάλαβα ότι την ήθελε για μασητικό. Την δάγκωνε με τέτοια μανία, που στο τέλος την έσκισε. Δεν του την αντικατέστησα. Τον άφησα με τη σκισμένη. Φτάσαμε να κοιμάται χωρίς πιπίλα (τον άφησα περίπου 10 μέρες με σκισμένη πιπίλα), αλλά τη ζητούσε τη νύχτα κατά τη διάρκεια του ύπνου και κάποιες φορές και στο μεσημεριανό ύπνο.

Ένα απόγευμα, λοιπόν, που ξύπνησε, άρχισε να μου λέει κάτι, αλλά δεν τον καταλάβαινα γιατί είχε την πιπίλα στο στόμα. Του λέω, λοιπόν: "αγάπη μου, είσαι μεγάλο παιδί πια. Βγάλε την πιπίλα να σε καταλάβω..." Αυτός, τίποτα... Κάποια στιγμή αγανάκτησα και του λέω: "Βγάλε την πιπίλα από το στόμα, να σε καταλάβω, αλλιώς θα την πάρω και θα την πετάξω..." Και ξέρετε τι έκανε? Σηκώθηκε, πήγε μόνος του στα σκουπίδια, πέταξε την πιπίλα και δεν την ξαναζήτησε. Ούτε στον ύπνο.

Σας γράφω όλες αυτές τις λεπτομέρειες, για να καταλάβετε ότι μια σκισμένη πιπίλα μετά από λίγο καιρό δε θα τους προσφέρει καμία ικανοποίηση. Οπότε κάντε αυτό που προτείνουν οι περισσότεροι παιδίατροι. Με ένα ψαλιδάκι, κόψτε την πιπίλα σε ένα σημείο, ώστε να παίρνει αέρα. Σιγά σιγά θα δείτε ότι δε θα την θέλουν...

Ελπίζω να σας βοήθησα...

Σας αφήνω... Πάω να πάρω το παιδάκι μου από το σταθμό...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για το σπίτι (αν θυμάστε η δίκη έγινε τον Οκτώβριο και μου στείλατε πολλές ευχές και θετική ενέργεια) και δικαιωνόμαστε εν μέρει.....αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην πορεία.

Περιμένουμε την αντίδραση της αντιδίκου, αρχίσαμε πάλι τα καθημερινά τηλεφωνήματα και mail με δικηγόρους και συνδίκους......μια αηδία....

Το στομάχι μου κόμπος και τα νεύρα μου κορδόνια......Ο αγαπημένος μου προσπαθεί να κάνει ο,τι μπορεί για να αισθάνομαι καλύτερα αλλά θέλω να τελειώνει αυτή η υπόθεση πάνε πάνω από 7 χρόνια πλέον......

Την Τετάρτη βγήκαμε έξω μετά την δουλειά ραντεβού....για φαγητό και ποτό, καθαρίζει το σπίτι, διπλώνει τα ρούχα, μου αγόρασε τις αγαπημένες μου μπύρες.... αλλά μέσα μου δεν είμαι καλά....μου λείπουν και τα παιδιά πολύ.

Πήγα για ψώνια στο ΖΑΡΑ, βρήκα μια ωραιότατη φούστα, μπαλαρίνες, ένα παντελόνι με τσάκιση (εργασίας το λέω εγώ :tongue:), ένα φορεματάκι και ένα μπλουζάκι, εκτονώθηκα και λίγο με αυτόν τον τρόπο...:tongue::tongue::tongue:

Την επόμενη εβδομάδα κανόνισε ο αγαπημένος να πάρει και άδεια για να έχουμε τα παιδιά στην Αθήνα για λίγες μέρες, να ασχολούμαστε μόνο με αυτά και όχι με δικηγόρους και λοιπά δυσάρεστα πράγματα.

Αυτή την εβδομάδα ξεσκονίσα, σκούπισα, σφουγγάρισα, καθάρισα πάγκους κουζίνας, μπανιέρα, νιπτήρες, αλλάξαμε εχθές σεντόνια σε όλα τα κρεβάτια να είναι φρέσκα και μυρωδάτα για τα κορίτσια και σήμερα θα αλλάξουμε και τις πετσέτες. Φυσικά για σίδερο ούτε λόγος, λίγα πράγματα αλλά τουλάχιστον όλα τα ρούχα είναι διπλωμένα από τον αγαπημένο μου....

Φιλιά πολλά σε όλες! Να έχουμε την υγεία μας και να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας όσο μπορούμε!

Να σου πω πριν,ελεγα αγορακι να ειναι γιατι εχω τα ρουχα,θα παιζουν με τον μικρο καλυτερα αλλα μολις το ακουσα αρχισα να χαμογελαω σαν χαζη.....

Μετα την αυεχικη πηγα και πηρα μαγιο,επηρεασμενη απο το κοριτσακι πηρα αυτο: http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=32077

φευγω παω με τον μικρο για ψωνια.

Φιλακια!!!

Με το καλό το μωρό σας!!!!! Τέτοια χαίρομαι να ακούω!!! Με γεια το μαγιό είναι ωραιότατο!

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τα κοριτσακια μου!!!

Βουλα και Irene πολυ χαρηκα με τα καλα σας νεα..Βουλα μεγεια το μαγιουδακι..

Κικη μας ελειψες πολυ!!!!να ξεκουραστειτε και να χαρειτε το καλοκαιρακι..

Αφροδιτακι να πανε ολα καλα με το θεμα του σπιτιου..μπραβο για το ραντεβουδακι με τον συζηγο...με το καλο να δεχτεις τα κοριτσακια σου..θα σου φτιαξουν την διαθεση ειναι σιγουρο...

Βασια καλα να περνατε στο χωριο...

Ηλιαχτιδα περαστικα σου..

Γιωτακι βγηκαν δουλειες με την λεκανη ε?τουλαχιστον τελειωσε...ευτυχως που δεν της εκοψες τις μπουκλιτσες της μικρης..

Εγω περιμενω την αδεια μου η οποια αργει ακομα..νιωθω πολυ κουρασμενη..εντωμεταξυ απο χθες το μεσημερι η μεγαλη μου ανεβασε πυρετο..τουλαχιστον ειναι ευδιαθετη..εγω σημερα ξυπνησα με το δεξι μου ματι κοκκινο πρησμενο και δακρυζε συνεχεια..αρχισα τα κολλυρια,επιπεφυκιτιδα μυριζομαι,με ενοχλει και η μεση μου ε τι αλλο να με βρει...το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση αφου καθε μερα γινονται καποιες δουλιτσες τα Σαβ/κα παμε για μπανακι..το βραδυ καλως εχοντων των πραγματων θα σιδερωσω και το μικρο βουνο που εχω για να μην εχω την εννοια τους το Σ/κ..καλο απογευμα κοριτσαρες...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Λοιπόνννν :tongue:!

Έχω πλάνο εκκαθάρισης στο σπίτι, βοήθειά μου :rolleyes:!

Αποφάσισα φέτος να το ξανακάνω όπως πέρυσι γιατί με βόλεψε αρκετά. Εκκαθαρίσεις πριν τις διακοπές, εξονυχιστική καθαριότητα μετά.

Από αύριο θα ξεκινήσω δειλά δειλά.

Σήμερα μεταφύτευσα ένα δεντρολιβανάκι και μια αλόη που είχα πάρει σε μεγαλύτερες γλάστρες (και τώρα τα βλέπω και χαίρομαι μόνη μου ;)), μαγείρεψα λαχταριστό κοτόπουλο με πατάτες (με μέλι και βαλσάμικο κι έγινε σλούρπ) κι έκανα ένα βάζο πουά παρέα με την κόρη μου :P.

Αυτά ήταν τα διασκεδαστικά της ημέρας γιατί ενδιάμεσα μάζεψα και σιδέρωσα, παρακαλώ, ένα πλυντήριο, έβαλα άλλο ένα με σεντόνια και το άπλωσα, έπλυνα 4 φορές πιάτα (επανήλθε η όρεξή της και κοντεύει να φάει κι εμένα :mrgreen:), έκανα ένα πρόχειρο σκούπισμα κι ένα γρήγορο πέρασμα το μπάνιο.

Βούλα, να χαίρεσαι τον μικρό, τώρα το είδα! Το μαγιό τέεεεελειο :-D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!:D

Κική χαίρομαι που σε "βλέπω"!!

Αρετή περαστικά στο ματάκι!και στο κορίτσι σου

Γιώτα μεγειά την ανανέωση στο μπάνιο!

Αφροδίτη μεγειά τα ψώνια!

Εγγυούλες μπράβο για την αυχενική, καλή συνέχεια!

εμείς πήγαμε σήμερα για μπανάκι!Τη Δευτέρα είχα τη γυναίκα εδω αρκετές ώρες και τα έκανε όλα - και τα παντζούρια που τα είχα άγχος! - οπότε εγω προς το παρόν συντηρώ...

φιλιάαα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? εγω πολλές δουλειές, ολο το σπιτι καθάρισα, θα σας τα γραψω αναλυτικά αργότερα, τωρα μπαινω για μπανιο κ υπνο! ενα φιλακι κ απο μενα κικη μου! πολύ μου ελλειψες! περαστηκα κ αγυριστα! ηλιαχτιδα μου ευχαριστω! το Σεπτέμβρη θα το κάνω, σας φιλω ολες,!

Γεια σας!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα σήμερα.

Στο σπίτι, κάνω ακόμη τα βασικά. Βέβαια, εχθές άδειασα το wc και την ντουζιέρα, που δεν τη χρησιμοποιούσαμε και την είχαμε μετατρέψει σε χώρο αποθήκευσης (καλάθι για τα άπλυτα, ηλεκτρική σκούπα, σιδερώστρα και λεκανάκι με σφουγγάρια και πανάκια για το μπάνιο) και έκανα γενική. Σαπούνισα τα πλακάκια, έριξα νερά, και άστραψε. Έπρεπε να γίνει, γιατί τη Δευτέρα θα ξηλώσει ο άντρας μου την μπανιέρα από το μεγάλο μπάνιο, οπότε θα καταργήσω για λίγο καιρό το μεγάλο μπάνιο και θα χρησιμοποιώ το wc. Μόλις ξηλώσει την μπανιέρα, όλα αυτά που ήταν μέσα στη ντουζιέρα, θα μπουν στο μεγάλο μπάνιο και θα το κλειδώσω. Θα ανοίγει μόνο όταν θα κάνει δουλειά ο άντρας μου. Έπρεπε να γίνει γιατί από κάπου χάνει νερά η μπανιέρα και μου έχει γεμίσει υγρασία και τα δύο υπνοδωμάτια (σας το είχα γράψει, νομίζω...)

Σήμερα πήρα το μικρό και πήγαμε jumbo. Δεν πήρα τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είχα ανάγκη να βγω έξω...

Στο γυρισμό πέρασα από το σμ να πάρω γάλα του παιδιού και καφέ, γιατί κόντεψα να ξεμείνω και τέλος πέρασα από το φούρνο.

Μόλις γύρισα, έβρασα λίγο ψαράκι με λαχανικά του παιδιού, έκανα μία σούπα με φιδέ του άντρα μου, που κάτι τον τριγυρίζει (να δω πότε θα ηρεμήσουμε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:). Για εμένα είχε μακαρονάδα φούρνου που είχα κάνει εχθές.

Ετοίμασα τραπέζι, φάγαμε, μάζεψα και κοίμισα το μικρό. Δεν πρόλαβα να ηρεμήσω και ξύπνησε με κλάματα. Το χειρότερο είναι ότι δεν ξανακοιμήθηκε. Τον τελευταίο καιρό ή που θα κοιμάται 2-2,5 ώρες για μεσημέρι ή θα κοιμάται μισή ώρα και θα ξυπνάει...

Τέλος πάντων... Τώρα κάθεται δίπλα μου και παίζει με τις πλαστελίνες που πήραμε το πρωί από τα jumbo.

Ε$ν τω μεταξύ εκμεταλλεύτηκα το χρόνο που κάθεται ήρεμος, τον έβαλα στο καρεκλάκι φαγητού μαζί με τις πλαστελίνες και σφουγγάρισα όλο το σπίτι... ουφ! έγινε και αυτό.

Και πιο πριν τον πήρα και πήγαμε παρέα στην ταράτσα να βάλουμε ένα πλυντήριο....

Έχω αρκετά ασιδέρωτα και ακόμη ένα πλυντήριο έτοιμο να πλυθεί. Και το πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή δεν είναι το σίδερο, αλλά το πότε θα στεγνώσουν... Μα τι έπαθε πάλι ο καιρός???

Γιώτα μου, χαίρομαι πολύ που βοήθησα στο θέμα της πιπίλας...

Τώρα, μήπως μπορείς να μου πεις εσύ πώς κόβουμε την πάνα??????

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια σας!

Γιώτα μου, χαίρομαι πολύ που βοήθησα στο θέμα της πιπίλας...

Τώρα, μήπως μπορείς να μου πεις εσύ πώς κόβουμε την πάνα??????

εγω ηλιαχτιδα μου την ξεκινησα με το να καθεται λιγο στο γιογιο κ ας μην εκανε τιποτα. σηκωνοταν, την σκουπιζα καναμε ολη την διαδικασια κ ας μην εκανε. μια μερα τα καταφερε κ εκανε τα πρωτα τσισα. της ειπα μπραβο κ την επαινω καθε φορα. τα κακα της τα ξεκινησε να τα κανει πρωτα κ δεν ειχα θεμα, εχει να κανει κακα σε πανα απο τα χριστουγεννα.

μετα βγαλαμε την πανα. ειχε τυχει να κατουρηθει κ 5 φορες την ημερα, αλλα ποτε δεν φωναζουμε οσο κ αν ειμαστε κουρασμενες. την εβαζα να στο γιογιο ανα 2 ωρες, μερικες φορες δεν προλαβαιναμε. τωρα εχουμε φτασει στο 3ωρο. πλεον τωρα η τα λεει κ κανουμε η αν δεν προλαβει θα της φυγουνε ελαχιστα θα μου το πει εκεινη την ωρα. σε μικρη βολτα 2 ωρων δεν βαζουμε πανα, αλλα περνω μαζι μου. της το θυμιζω οτι δεν φοραει πανα κ να προσεχει μην κανει τσισα κ λερωθει.

αυτα προς το παρν. οτι θες μου λες.

εγω ηλιαχτιδα μου την ξεκινησα με το να καθεται λιγο στο γιογιο κ ας μην εκανε τιποτα. σηκωνοταν, την σκουπιζα καναμε ολη την διαδικασια κ ας μην εκανε. μια μερα τα καταφερε κ εκανε τα πρωτα τσισα. της ειπα μπραβο κ την επαινω καθε φορα. τα κακα της τα ξεκινησε να τα κανει πρωτα κ δεν ειχα θεμα, εχει να κανει κακα σε πανα απο τα χριστουγεννα.

μετα βγαλαμε την πανα. ειχε τυχει να κατουρηθει κ 5 φορες την ημερα, αλλα ποτε δεν φωναζουμε οσο κ αν ειμαστε κουρασμενες. την εβαζα να στο γιογιο ανα 2 ωρες, μερικες φορες δεν προλαβαιναμε. τωρα εχουμε φτασει στο 3ωρο. πλεον τωρα η τα λεει κ κανουμε η αν δεν προλαβει θα της φυγουνε ελαχιστα θα μου το πει εκεινη την ωρα. σε μικρη βολτα 2 ωρων δεν βαζουμε πανα, αλλα περνω μαζι μου. της το θυμιζω οτι δεν φοραει πανα κ να προσεχει μην κανει τσισα κ λερωθει.

αυτα προς το παρν. οτι θες μου λες.

Ευχαριστώ πολύ Γιώτα μου!

Εμένα κάνουν προσπάθεια στο σταθμό, αλλά τα απογεύματα, τις περισσότερες φορές φεύγουμε, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να ακολουθήσω ένα σταθερό πρόγραμμα. Όσο είμαστε σπίτι, δε φοράει πάνα, αλλά έχουμε πολλά ατυχήματα. Ειδικά, τα κακά του δεν τα λέει καθόλου...

Από εχθές το μεσημέρι που γυρίσαμε από τη βόλτα μας και είμαστε συνέχεια σπίτι, δεν του έχω βάλει πάνα... Μόνο στον ύπνο του βάζω. Αλλά του το θυμίζω συνέχεια και τον βάζω εγώ. Μόνος του δε ζητάει. Αν τον αφήσω να δω τι θα κάνει, έχουμε στάνταρ ατύχημα.

Είμαστε και άρρωστοι εδώ και 3 εβδομάδες, πότε ο ένας πότε ο άλλος και δεν είχα διάθεση για καθαριότητα, οπότε το είχα αμελήσει. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα, όμως, πρέπει να το πάρω πιο ζεστά.

Έχω και άλλο θέμα. Ενώ, ζήτησε μόνος του να κοιμηθεί στην κούνια του (χωρίς να είμαι δίπλα του) και το καταφέραμε για μια εβδομάδα περίπου, μου πισωγύρισε και σε αυτόν τον τομέα. Απ' ότι κατάλαβες, έχουμε πολλά μέτωπα ανοιχτά... Σταθμός, ύπνος, πάνα...

Θα δείξει... Ότι θέλω θα ξαναρωτήσω...

Φιλάκια!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...