Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ, έχω το μικρό άρρωστο από το Σάββατο και κόλλησε κι εμένα τη Δευτέρα!!!

Απ' ότι καταλαβαίνετε είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα...

Στο σπίτι κάνω μόνο τα βασικά...

Μου αρέσει που σκεφτόμουν να αρχίσω να πηγαίνω το μικρό για μπάνιο αυτή τη βδομάδα...

Από την άλλη και βλέπουμε...

Τώρα τον έχω βάλει για ύπνο, αλλά δεν... κάποια στιγμή θα κοιμηθεί... πού θα πάει?

Σας αφήνω...

Μπήκα απλώς να δώσω το παρόν

Σας φιλώ

Καληνύχτα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε?

εμεις εχτες πηγαμε για μπανακι τα δυο μας κ περασαμε σουπερ!:D:D:D:D

βεβαια μας κραξαν οι παππουδες γιατι αργησαμε (9,30 γυρισαμε :rolleyes:) αλλα δεν μου χαλασε η διαθεση!

σημερα ενδιαμεσα με την δουλεια, μαγειρεψα ψαρι της μικρης, εφτιαξα ψωμι, εστρωσα κρεβατια, περασα το μπανιο, ετοιμασα την μικρη. οταν ανεβηκαμε επανω, της εβαλα να φαει, τιναξα κ εστρωσα ριχταρια, συμμαζεψα, σκουπισα, αδειασα το πλυντηριο πιατων, μαζεψα κατι λιγα στον νεροχυτη,μαζεψα απλωμενα, τα τακτοποιησα, μαγειρεψα καγιανα με πατατες τηγανιτες, φαγαμε, μαζεψα κ ξεραθηκαμε. το απογευμα ηρθε η αδελφη μου για καφε. μαγειρεψα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο κ τωρα που εφυγε εβαλα τα διαφορα που βγηκαν στο πλυντηριο πιατων κ βραζω αυγα. μολις τα σβησω παω για υπνο!

ηλιαχτιδακι περαστηκα....

αφροδιτακι κ εγω εχω βουνο αλλα με σιδερωμενα κ βαριεμαι να τα βαλω στην θεση τους.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας φιλω καλο βραδυ!

Αφροδιτάκι περαστικά στην μικρούλα! Εγώ έχω φρικάρει λίγο μετά απο αυτό που πέρασα και μόλις ακούσω πονάει η κοιλιά μαμά τρομάζω....λογικά θα το ξεπεράσω!

Γιωτακι καλά κάνατε και φύγατε...έχει πολύ ζέστη! Δεν πείραζει που αργήσατε, μια φορά δεν έγινε και τίποτα!

καλησπερα!!! βολταρετε?????

λοιπον εχουμε κ λεμε!

1. σηκωθηκαμε το πρωι, εφτιαξα καφεδες κ γαλα
  2. ταισα κ ετοιμασα την μικρη
  3. καθαρισα πολυ καλα το μπαλκονι, εριξα νερα, εκανα καγκελα κτλ
  4. μαζεψα νεροχυτη κατι λιγα
  5. αλλαξα πετσετες στην κουζινα
  6. επλυνα καθαρισα κ εβρασα χορτα
  7. αλλαξα σεντονια
  8. ξεσκονισα ολο το σπιτι
  9. τιναξα ολα τα πατακια
  10. τιναξα κ εστρωσα ριχταρια
  11. σκουπισα ολο το σπιτι
  12. σφουγγαρισα ολο το σπιτι
  13. καθαρισα το μπανιο
  14. αλλαξα πετσετες
  15. εκανα τζαμια κ αλουμινια μεσα εξω
  16. καθαρισα πατατες κ αλεβρωσα γαυρο
  17. ετοιμασα στην μικρη να φαει
  18. τηγανισα οσο ετρωγε
  19. ηρθε ο αντρας μου, κ εστρωσα να φαμε
  20. εβαλα την μικρη για υπνο
  21. φαγαμε, μαζεψα κ εβαλα πιατα στο πλυντηριο
  22. επλυνα την χυτρα κ ενα ταψι
  23. περασα παγκους κ εστιες

τωρα εχω να μαγειρεψω γεμιστα για να παρουμε μαζι μας αυριο στην θαλασσα, να φτιαξω τα πραγματα της θαλασσας κ να σκουπισω-σφουγγαρισω σκαλες.....

καλο υπολοιπο σαββατοκυριακου!

φιλακια!!!

γεια σας κ από μένα!:D

πόσα έκανες βρε Γιώτα?

εγω αυτό που έκανα σήμερα από δουλειές και το ευχαριστήθηκα ήταν που σηκώσαμε τους καναπέδες και σκούπισα-σφουγγάρισα από κάτω. Είχα πολύ καιρό να το κάνω και γινόταν χαμός!

Το απόγευμα-βραδάκι το πρόγραμμα έχει έξοδο για φαγητό μόνοι με το σύζυγο μετά από καιρό!

Φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ από μένα!:D

πόσα έκανες βρε Γιώτα?

εγω αυτό που έκανα σήμερα από δουλειές και το ευχαριστήθηκα ήταν που σηκώσαμε τους καναπέδες και σκούπισα-σφουγγάρισα από κάτω. Είχα πολύ καιρό να το κάνω και γινόταν χαμός!

Το απόγευμα-βραδάκι το πρόγραμμα έχει έξοδο για φαγητό μόνοι με το σύζυγο μετά από καιρό!

Φιλιά!

πολλα κ ειμαι ψοφια!!!! σκουπισα κ σφουγγαρισα τις σκαλες, εκανα μπανιο, αλλαξα ρουχαλακια κ εφτιαξα καφε!!! ξεκουραση τωρα. αργοτερα θα φτιαξω γεμιστα.

μπραβο για την εξοδο ανευ τεκνων!!!

εμενα παλι ο συζυγος εχει εξοδο ανευ τεκνου κ συζυγου!!!! θα παει για μια μπυριτσα με εναν φιλο του!:D μετα απο παρα πολυ καιρο!!!

υγ. εγω καθε φορα σκουπιζω σφουγγαριζω κατω απο καναπεδες, κ χαλια οταν εχω βαζω την σφουγγαριστρα απο τα πλαγια.

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εγώ, εδώ... μια από τα ίδια.

Ευτυχώς, ο μικρός είναι εντελώς καλά από εχθές. Εγώ έχω ακόμη ένα ψιλό μπούκωμα...

Αυτές τις μέρες δεν έχω κάνει τίποτα στο σπίτι

Κάθομαι και κοιτάζω γύρω μου και λέω... "πρέπει να κάνω τα τζάμια, πρέπει να ξεσκονίσω, πρέπει να τραβήξω καναπέδες, πρέπει να κάνω την πυλωτή, πρέπει... πρέπει... πρέπει..." και απλά τα αφήνω... μιλάμε για τρελή βαρεμάρα. Καθημερινά κάνω μόνο μαγείρεμα, μαζεύω νεροχύτη, περνάω το μπάνιο και στρώνω κρεβάτια (όποιο είναι άδειο, γιατί συνήθως στο δικό μας κοιμάται ο άντρας μου)

Ελπίζω από Δευτέρα, που θα ξαναστείλω και το μικρό στο σταθμό, να είμαι καλά και να ξεκουνηθώ να καθαρίσω

Αν τα καταφέρω, θα επιστρέψω με λίστα...

Προς το παρόν σας αφήνω και πάω να δω τι κάνει ο μικρός που είναι στο κρεβάτι του για ύπνο...

Καληνύχτα σας!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα!

Καλέ πού πήγατε???Διακοπούλες???

Το Σκ είχαμε ένα σωρό πράγματα να κάνουμε,ήμασταν καλεσμένοι σ'ένα τραπέζι και την Κυριακή το απόγευμα είχαμε παιδικό πάρτι.Οπότε δεν έκανα και πολλά στο σπίτι αλλά είναι καθαρό γιατί δεν κάναμε και πολλά μέσα στο σπίτι ευτυχώς.

Θέλω επειγόντως διακοπές βαρέθηκα τα ίδια,αλλά περιμένω μέχρι τέλος Αυγούστου.

Σήμερα θα φάμε φακές,δεν τρελαίνομαι καλοκαιριάτικα αλλά τι να κάνω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα κ απο μενα! εχτες ειχαμε παει σαλαμινα για μπανιο από το πρωί κ το απόγευμα πηγαμε στους γονείς μου στο εξοχικο, ηταν κ η αδελφή μου εκει, παιξαν τα παιδιά, μια χαρά! σημερα πηρα ρεπο απο το '' αφεντικό,'' για να συμμαζεψω τον χαμο που φεραμε πισω κ να ξεκουραστω, γυρισαμε 11 εχτες! ισως κατεβω αργοτερα! ιρενε μου κ εγω θελω διακοπές επειγόντως! φιλάκια κορίτσια μου!

Μια μεγάλη καλημέρα σε όλες σας !!!

Δυσκολες μέρες κουραστικες αλλα ολα καλά οταν έχουμε ένα μεγάλο χαμογελο!!!

Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου!!!

Παντα να βλεπω οτι περνάτε καλά!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!

Εγώ μετά από πολύ δουλειά εχω αρχίσει να βάζω μια σχετική τάξη, με αργούς ρυθμούς, αλλά το σπίτι είναι πολύ πιο τακτοποιημένο, χρειάζεται βέβαια ένα γερό καθάρισμα. Όσο δεν πολύ-βγαίνω και δεν είμαι στο pc κάνω δουλειές, αφήνω τα παιδιά να ξεσαλωνουν στα χώματα (παίρνω βαθιά ανάσα και κάνω τα στραβά μάτια δηλαδή) και εγώ το ρίχνω στις δουλειές. Η αυλή είναι σε άθλια κατάσταση, γεμάτη με χώματα, φύλλα, παιχνίδια, παπούτσια, χαρτιά και ότι άλλο φανταστείτε, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ αμα δεν τελειώσω με τα μέσα. Βάζω ένα σωρό πλυντήρια και τα σιδέρωνω αμέσως για να μην γίνονται βουνό. Έβγαλα τον φούρνο μικροκυμάτων γιατί ξεφλουδισε στο εσωτερικό του το "ταβάνι" και πήρα επιτέλους ένα γκαζάκι, και στον πάγκο μου εχω μόνο αυτό και την τοστιέρα! Εκτός από τα καθημερινά φαγητά έφτιαξα σπιτικό παγωτό και σήμερα το πρωί κρεπες. Α! Άλλαξα και κουρτίνα στο σαλόνι (πρώτη φορά! -μέχρι τώρα ήμουν της άποψης κάθε δωμάτιο την στάνταρ κουρτίνα του πλύνε-βαλε) και έβαλα μία εντελώς απλή και λιτή, λευκή και άκρως καλοκαιρινή! :cool:

Αυτό που με απασχολεί είναι ότι στεναχωριεμαι και νιώθω τύψεις που δεν προλαβαίνω να πηγαίνω με τα παιδιά κάθε μέρα θάλασσα, ενώ σε δύο λεπτά μπορούμε να είμαστε εκεί.. Μου παίρνει συνολικά πάνω από δύο ώρες να ετοιμαστούμε-να κάτσουμε-μετά να πλυθούμε, + πετσέτες, συμπραγκαλα.. Το προσπαθώ αλλά δεν...Ειλικρινά δεν ξέρω πέρυσι πώς τα προλαβαίνα...:roll:

Αυτα τα νέα μου, φιλάκια σε όλες και καλά να περνάτε!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε????

Χαθηκα λιγο αλλα ψιλοετρεχα...εκανα τα γενεθλια του μικρου την Κυριακη και περασαμε πολυ ομορφα και αυτος επαιξε με τα παιδακια και το ευχαρηστηθηκε!!!

Σαν σημερα το βραδυ μπηκα στο μαιευτηριο....αυριο εχει γενεθλια το παιδακι μου!!!

Σημερα πηγα για αυχενικη διαφανεια και ολα πηγαν πολυ καλα και μου εφυγε ενα βαρος!!!!

Την Παρασκευη φευγουμε επιτελους για το χωριο!!!Γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!

Αυτα τα νεα μου κοριτσια!Απο δουλειες δεν σας γραφω κατι γιατι δεν.....

Φιλακια!!!

μαριαννα μου μπράβο για τις τακτοποιησεις, φρόντισε αφου εκανες τοσο κοπο να τα διατηρησεις, βαζε εγκαιρα καθε πραγμα στην θέση του για να μην ξαναγινει χαμος. Για την θάλασσα μην σκας, δεν γίνονται όλα μαζί! Με την αυλη ξεκίνησες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...