Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω παλι!

φαγαμε, εβαλα την μικρη για υπνο, επεσε κ ο αντρας μου κ εγω μαζεψα τραπεζι, εβαλα πιατα στο πλυντηριο, επλυνα ενα ταψι, καθαρισα τον φουρνο:cool:, εκανα παγκους, εστιες, τα ντουλαπια της κουζινας εξωτερικα, επλυνα λαχανικα, τις συσκευες πανω στον παγκο εξωτερικα κ τωρα παω για υπνο οσο προλαβω!

σας φιλω!

Αρετή να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!Πάντα γερά και χαρούμενα, να περάσετε όμορφα στο πάρτυ!

Γιώτα μπράβο που δεν έχεις πια βρωμορουμ!!

Ειρήνη μπράβο για την απόδραση, πάντα τέτοια!

Φιλιάαααα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα στα κορίτσια!!

Αρετούλα να τα χαίρεσαι και τα 2 τα κορίτσια σου!!! Να είναι πάντα γερές και ευτυχισμένες!!! Enjoy the party!!!

Ειρήνη σούπερ οι φώτο από το μίνι ταξίδι αστραπή!!! Φαίνεται φοβερό μέρος αλλά μου άρεσε πολύ και το ''δάχτυλο'' στην Αθήνα μας :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καλά κάνατε και φύγατε!!!

Κι εμείς γυρίσαμε αργά εχθές το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Περιμέναμε να κοιμηθούν τα κορίτσια (που δεν κοιμόντουσαν με τίποτα γιατί ήξεραν πως θα φύγουμε) και τελικά φύγαμε μετά από πολλές αγκαλιές και βουρκωμένα ματάκια :(:(:(:(:(

Τουλάχιστον είναι με ανθρώπους που τις προσέχουν, εκτός Αθήνας, με τα μπάνια τους και τις βόλτες τους αλλά μας λείπουν τρελλά!!!!!!!

Μαζέψαμε την Πέμπτη όλα τα χειμερινά ρούχα που ήταν ακόμη σε λεκάνες, τα αποθηκεύσαμε, βάλαμε και τα πουγκάκια με την λεβάντα που έφτιαξα και τέρμα τελείως με τα χειμερινά. Μάζεψα και άλλη λεβάντα να ξεράνω για να την κρεμάσω μέσα στις ντουλάπες τώρα...

Σήμερα το πρωί ξεσκόνισα, έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα και μετά ο αγαπημένος έκανε απολύμανση σε κοινόχρηστους χώρους και σιφώνια μπάνιων και μπαλκονιών. Μόνο 2 ψόφιες κατσαρίδες έχουμε βρει φέτος και αυτές στην είσοδο του κλιμακοστασίου......

Τώρα χαλαρώνουμε, μόλις φάγαμε και σε λίγο θα δούμε ταινιούλα και ίσως σιδερώσω. Μαγείρεψα σπαγγέτι με σάλτσα πέστο για εμένα και κόκκινη σάλτσα για τον αγαπημένο που δεν τρώει πέστο...:rolleyes:

Φιλιά πολλά σε όλες!

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε?

τελικα ειμαι πολυ περηφανη για το σπιτι μου, τις τακτοποιησεις που εχω κανει γενικα (αν εξαιρεσουμε κατα περιοδους που μπορει να ειναι ακατασταστο). εχτες βοηθησα ενα συγγενικο μου προσωπο σε διαφορες τακτοποιησεις, κ αφου βαλαμε μια σειρα σε ορισμενα πραγματα την μυησα στα μυστικα του easy living. της ειπα για διαφορα τιπς που μας εχει πει η ειρηνη μας κ τα υπολοιπα κοριτσια κατα καιρους, κ εμεινε με το στομα ανοιχτο!!! αλλα εχει πολυ δουλεια αυτο το σπιτι για να τακτοποιηθει....

τωρα καταλαβα ποσο πολυ με εχει βοηθησει το παρεακι μας και σας οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω!!!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες!

Να'μαι κι εγω......

Οχι δεν σας ξεχασα!εισασταν συνεχεια στο μυαλο μου!

Καθεμια σας χωριστα! Αληθεια! Κ πολυ χαιρομαι που μπηκα κ σας βρηκα απαντες παρουσες! Τελευταια ειχαμε ερημωσει......

Απλα εδιωξα λιγο την τεχνολογια απο την ζωη μου!

Σκεφτηκα ακομη κ να βγω απο το φατσοβιβλιο.....

Δεν μαρεσε,ξαφνικα η ιδεα ,να ειναι οι φιλες μου ,καποιες γραμμες σε οθονη...

Ηθελα περισσοτερη παρεα ισως!

Σας διαβασα αρκετα πριν λιγο!

Χρονια πολλα στα παιδουδια που εχουν γενεθλια!

Καλη επιτυχια με τα παρτυ κ να περασετε καλα!

Κι εγω θα κλεισω παιδοτοπο για Δευτερα 28που ειναι τα γενεθλια της κορης μου!εξαλλου πσκ δεν θα τακανα γιατι ολοι θα ελειπαν για μπανια!

Εμεις πηγαμε την Παρασκευη με Κυριακη στην Θασο!

Παμε καθε χρονο για να ανεβουν τα παιδια στο καραβι!

Ειναι πολυ φτηνα --με σχεση χαλκιδικη---τα δωματια εκει αλλα' 50? το πλοιο κ. 1,5ωρα για Καβαλα κτλ

Περασαμε υπεροχα!εκανε τελειο καιρο! Εχει τελειες παραλιες! Ολο αμμο κ ρηχες, η μια καλυτερη απο την αλλλη! Πολλοι τουριστες αλλα' κακης ποιοτητας!

Παντως πανεμορφο το νησι!

Την αλλη Παρασκευη 18/7 φευγουμε για διακοπες!

Πρωτη φορα τετοια ημερομηνια νωρις! Επιλογη μας βεβαια! Παντα πηγαιναμε 15 Αυγουστου, !

Ειμαι μεσα στην τρελλη χαρα!

Καμπινγκ -νοικιαζομενο τροχοσπιτο- στο δευτερο ποδι χαλκιδικης! Θεικα!

Κανω λιστες κ ξανακανω με αυτα που θα παρω!

Ολα καλα!

Ισως παω κ για σοπινγκ-θεραπυ απο Δευτερα πριν φυγουμε ,μιας αρχιζουν οι εκπτωσεις.....

Γενικα δεν εχω ψωνισει τιποτα για κανεναν γιατι ειμαστε φορτωμενοι με απολα κ δεν χωρανε στα συρταρια........να φανταστειτε ο μικρος εχει 7μαγιω κ 6βερμουδες-μαγιω καινουρια κ η κορη μου βρεθηκε ναχει 5σαγιοναρες διχαλες κ αλλα 5 κροκς,παντοφλες,σαγιοναρες,πασουμια ,σαμπω κτλ ολα καλοκαιρινα παντοφλοειδη' που δεν ξερω κ ποτε θατα βαλει........

Φιλια......

Ευχομαι τα καλυτερα!

Σας σκεφτομαι.....

Θα ξαναμπω!

I'll be back..........μουαχαχαχαχαχαχαχα

Να περνατε πολυ καλα!

Ειναι καλοκαιρακι!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα!!!

Αρετούλα να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!

Σας διάβασα αλλά δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτε άλλο!

Η αλήθεια είναι ότι μ'έχει πιάσει η ζέστη και δεν θέλω να κάνω τίποτα,μακάρι να γινόταν όμως...Πηγαίνω λοιπόν για δουλειές.Σας φιλώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aρετή να τα χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου, πάντα να είναι γερές και να τις καμαρώνεις! :D

Aυτό που είπες ότι το σπίτι είναι ok μονο όταν κοιμούνται, δεν υπάρχει στο δικό μας, καταρχάς είναι τόσα πολλά (παρόλο που όλη μέρα πάντα κάτι κάνω και δεν κάθομαι) και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που κοιμούνται πολύ αργά, δεν μπορώ να κάνω δουλειές με τίποτα τέτοιες ώρες, η ο ύπνος θα με πάρει θηλάζοντας, η θα σηκωθώ μεν, αλλα για να αράξω επιτέλους από το τρέξιμο της ημέρας!!!!! :roll: Σε ζηλεύω! :rolleyes::cool:

Eιρήνη παρα πολύ όμορφο το μέρος, μπράβο που γεμίσατε μπαταρίες! ;)

Δήμητρα αυτό με το facebook το έχω σκεφτεί και εγώ κάποιες φορες, όχι τόσο για τις ιντερνετικές φιλιες, αλλα επειδή γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι μου χαλάει τη διάθεση πολλές φορες, επειδή όμως έχω βρει και κάποια "διαμάντια" που δεν μπορώ να βρω αλλου, μένω , και απλά προσπαθώ να κρατώ μονο τα καλά

Eγώ εδώ, στον αγώνα, ποτε "φτιάχνουν" τα πράγματα έστω και κατά το ήμισυ, και ποτε πελαγώνω... :roll: Διαπίστωσα ότι μονη μου πιέζομαι, τα σκέφτομαι στο κεφάλι μου και γίνονται χιονοστιβάδα...! Το προσπαθώ όσο μπορώ, κατάλαβα ότι συνεχεια έχω πολλές εναλλαγές διάθεσης, δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω με την πάρτη μου, διαλογισμό ; :tongue:

Τι να σας γράψω τώρα από δουλειές ; Σκόρπια πράματα, λίγο το μπάνιο, λίγο τα πιάτα, και από κάνα πλυντήριο, καταλαβαίνετε, ούτε καν σφουγγάρισμα.. :oops:

Τέλος πάντων, καλή συνεχεια, καλο κουράγιο, καλή δύναμη! (τα λέω για να τα ακούω και εγώ μου φαίνεται!!! :rolleyes: )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? πολυ ζεστη!!! αν ολα πανε καλα θα παμε για μπανιο με τον αντρουλη τα δυο μας οταν κοιμηθει η μικρη!

κατα τα αλλα εχτες τελειωσα το σιδερο (δεν τα εχω τακτοποιησει ακομα ειναι απειρα!!!) αλλα δημιουργησα καινουργια ασιδερωτα κ εχω κ ενα για απλωμα. μαγειρεψα κ μια μακαροναδα για σημερα.

το απογευμα που θα γυρισουμε θα μαγειρεψω για αυριο κ θα συμμαζεψω τα του μπανιου.

διακοπες δεν εχουμε κλεισει ακομα, ουτε μερες δεν ξερουμε ακομα ποτε θα κλεισουμε ουτε το μπατζετ μας. τελος του μηνα εχουμε πολλες υποχρεωσεις...

γιορι χαρηκα που σε διαβασα! πολυ συχνα σκεφτομαι κ εγω ποσο ωραια θα ηταν το παρεντςκαφε να ηταν μια πραγματικη καφετερια που να πηγαιναμε εκει και να πιναμε το καφεδακι μας ολες μαζι παρεα!:wink: σημερα εχει το carefur 50% στα ειδη καμπνιγκ κ σε σκεφτηκα! καλα να περασετε κ καλες διακοπες!!!

μαριαννακι μην κανεις σκορπια πραγματα, κανε λιγοτερες δουλειες αλλα ολοκληρωμενες για να μην εκνευριζεσαι...(θηλαζεις ακομα????:shock::shock::shock: μπραβο!!!)

ιρενε μου φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Ζέστηηηηηηη!!!!

Έχω πατζούρια κλειστά, έριξα νερό στην βεράντα απο νωρίς, και είμαστε ξαπλα με τάμπλετ και τηλεόραση!

Η κόρη κάθε μέρα και καλύτερα!

μπράβο βρε βασια! ράμματα κοψατε? Να προσεχει να μην σηκώνει βάρος. ποτε πατε χωριο?

καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Ερημιές βλέπω έπεσαν. Μάλλον απολαμβάνετε όλες το καλοκαιράκι και τις δουλειές τις αφήσαμε. Κι εγώ το ίδιο κάνω. Προσπαθώ να έχω το σπιτάκι μου τακτοποιημένο και καθαρό αλλά δεν είμαι για μεγάλες τακτοποιήσεις και καθαριότητες. Από τη μια η ζέστη από την άλλη οι βόλτες με τον μικρούλη δε μένει πολύς χρόνος.

Σήμερα έχω λαική και σούπερ και αύριο θα κάνω εξωτερικές δουλειές ώστε το σκ να απολαύσουμε τη θάλασσα. Ευτυχώς σιδέρωσα λιγάκι αλλά το έβερεστ παραμένει. Ισως απόψε ασχοληθώ.

Φιλάκια σε όλες

h6cQp3.png

Αχ αυτό το βουνό.......μου κάθεται στον σβέρκο.....:roll::roll::roll::roll:

Σήμερα θα γυρίσω σπίτι γύρω στις 10.00 το βράδυ και ο αγαπημένος μου υποσχέθηκε πως θα έχει βάλει σκούπα και θα έχει τακτοποιήσει λίγο αυτά που είναι στην μέση για να ετοιμάσω μετά εγώ τα πράγματα που θα πάρουμε μαζί μας το ΠΣΚ.

Σιδέρωσα εχθές για μια ωρίτσα μόνο τα πλέον απαραίτητα.....

Εχθές ανακάλυψα μια ρωγμή σε πλακάκι του πάγκου της κουζίνας και μικρά ξανθά μυρμηγκάκια μπαινοέβγαιναν......άδειασα τα πάντα στους πάγκους, καθάρισα με ξύδι και αφού στέγνωσε καλά έκλεισα την τρυπούλα με σιλικόνη που είχε ήδη στεγνώσει σήμερα το πρωί.

Επίσης εχθές η μικρή μου η κόρη έκανε ασταμάτητα εμετούς από τα ξημερώματα έως το μεσημέρι μέχρι που της έδωσαν λίγο σιρόπι (επειδή άρχισε να βγάζει χολή στο τέλος) και μετά το παιδί συνήλθε. Να ήταν γαστρεντερίτιδα....ποιος ξέρει;

Αύριο το απόγευμα θα τις δούμε γιατί φεύγουμε για ΠΣΚ!!!

Γενικά δεν είμαι πολύ καλά, γίνονται διάφορα εκνευριστικά στην δουλειά και εδώ και 4 μέρες βλέπω παράξενα και άσχημα όνειρα....ξυπνάω το πρωί και αισθάνομαι χάλια.....

Δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι πόσο μάλλον να ψάξω τι σημαίνουν...

Σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...