Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ενταξη λοιπον! απο την ωρα που ανεβηκα επανω κ ετοιμασα την μικρη για φαγητο κ υπνο, τωρα μολις εκατσα. τελειωσα το πρωην βρωμο ρουμ, ειναι πια ενα κανονικο δωματιο, εχουν μεινει μεσα 2 καρεκλες της τραπεζαριας μας που θελουν κολλημα, μια κουτα με ρουχα της μικρης μου που δεν της κανουν πια,το παρκοκρεβατο που θα το παρουμε μαζι μας στις διακοπες κ δεν το ανεβασαμε παταρι κ 3-4 ρουχα που θελουν ραψιμο. αδειασα ενα ντουλαπι στην ντουλαπα του αντρα μου κ εβαλα μεσα πραμα!!! ενα σκουπισμα θελει ακομα κ θα ειναι σουπερ.

συμμαζεψα επιτελους κ το υπολοιπο σπιτι, ειναι ετοιμο για καθαριοτητα αυριο

εβαλα ενα πλυντηριο, αυριο απλωμα κ αλλα 2

κ ναι σιδερωσα, δεν εχω ασιδερωτα! μπηκα εκανα κ μπανακι, εφαγα 2 τοστακια κ παω να αραξω γιατι ειμαι τοσο κουρασμενη!!!!!

μαριαννα κιομως!!! την ειχα χασει την μπαλα, συμμαζευτηκα κ αυριο καθαριζω, ελπιζω να προλαβω να κανω αυτα που θελω....

αρετη οντως παντα τον ιουλιο νιωθω ετσι, πολυ κουρασμενη! εκανες κ εσυ δουλειες σημερα....

παω να ξεραθω κοριτσια, δεν βλεπω μπροστα μου....

φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!πως μου την δινει αυτος ο αερας...χαλια τα εκανε τα μπαλκονια...τεσπα..εχω να αναφερω οτι πλεον δεν εχω ασιδερωτα...επιτελους... ερχονται και αλλα πλυντηρια αλλα τουλαχιστον ξεμπερδεψα με αυτα..σηκωθηκα το πρωι τακτοποιησα τα σιδερωμενα,εφτιαξα γαλατα στα κοριτσια,ετοιμασα το φαγητο και το εβαλα στον φουρνο,λουκανικα με ατατουλες λεμονατες,αδειασα το πλυντηριο πιατων και εβαλα αυτα που βγηκαν και εφτιξα καφεδακια και τα ηπιαμε με τον αντρα μου στο μπαλκονι..παω να αλλαξω σεντονια παντου και να αλλαξω και την μικρη.το προγραμμα εχει λαικη και καθαριοτητα.το απογευμα ελπιζω να παμε καμια βολτιτσα και αυριο το πρωι θαλασσα..καλο Σαβ/κο να εχουμε κοριτσια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εμεις σημερα επιτελους σηκωσαμε τα επιπλα και σκουπισα,σφουγγαρισα!!!Μου εμεινε μονο η κουζινα που θα την κανω το απογευμα!Την αλλη Κυριακη θα κανω μαλλον τα γενεθλια του μικρου,αλλα δεν θα καλεσω πολυ κοσμο,μονο την αδελφη μου με την μαμα μου,τον κουνιαδο μου,την νονα κ τον νονο του μικρου με τον μικρο τους και την ξαδελφη μου με τον μικρο της.δεν εχω και πολλα κουραγια φετος,αλλα σκεφτομαι να κανω φαγητο? ή οχι και να βγαλω πατακια,τυροπιτακια κτλ?εσεις τι λετε?Αν κανω φαγητο σκεφτομαι να κανω κατι σε finger food,αλλα και παλι σκεφτομαι ποιος τα φτιαχνει ολα αυτα???Για πειτε γνωμες!

Την τουρτα λεω να την φτιαξω εγω και να κανω αυτη:http://www.pinterest.com/pin/282460207852211830/

και θα ηθελα να διακοσμησω και αναλογα το σπιτι αλλα οχι και κατι πολυ ιδιατερο μιας και που δεν θα εχω πολυ κοσμο.

καλησπέρα κορίτσια ,τι κάνετε? το σπίτι πεντακάθαρο κ συμμαζεμενο, μόνο τρια τζάμια μειναν κ τα φώτα! φαγαμε, μαζεψα, κάναμε μπανακι κ παω για ύπλνο! τα λέμε αργοτερα, φιλάκια

Διαφημίσεις

γεια σας!

Βούλα τέλεια η τούρτα που σκέφτεσαι!πώς θα την κάνεις?και εγω ψηφίζω finger food, τυροπιτοειδή κ καμιά σαλάτα πχ μακαρονοσαλάτα...

Γιώτα μπράβο για τις δουλειές!

εγω δεν έκανα πολλά σήμερα, δεν είχα δουλίτσες πέρα από τα καθημερινά, βολτάραμε το πρωι με παρεούλα και πάλι το απόγευμα έχουμε ραντεβού για βόλτα σε εμπορικό:D

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αγαπημένες μου, καλησπέρα! :D

Πως είστε? Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά!

Εμείς, την "κοπανήσαμε", μετά από πολλά-πολλά χρόνια, σ' ένα κοντινό αλλά λατρεμένο μου μέρος. Τα οικονομικά μας δεν μας επέτρεπαν νωρίτερα αλλά να που καταφέραμε και ξαναπήγαμε! {τι έχουμε πει.. δεν το βάζουμε κάτω!!! ;)}

Ξυπνήσαμε Σάββατο πρωί, εγώ απίστευτα κουρασμένη μετά από ακομα μία "τρελή" εβδομάδα, από θέμα δουλειάς, αδιαθέτησα νωρίτερα {.... :roll: } αλλά δεν το έβαλα κάτω. Φύγαμε! Το φιογκάκι, το περιμενε πως και τι.. όταν είχαμε ξαναπάει σ αυτό το μέρος {και γενικότερα σε ξενοδοχείο} ήταν πολύ μικρούλης και δεν θυμόταν. Οπότε το περίμενε πως και τι... Φαντάζεστε χαρά ε? Λύσσαξε, όλο βουτιές στην πισίνα... πισινούλι δεν έβαλε κάτω! :mrgreen::mrgreen: Εμείς ξεκουραστήκαμε τόσο.. γυρίσαμε σήμερα λες και νιώθουμε λες και πήγαμε διακοπες! Απίστευτο!

Σας βάζω μερικές φωτογραφίες

epsilonnualpha_zps04aa7586.jpg

epsilonnualpha3_zpsf95a3646.jpg

epsilonnualpha1_zpsca4cb158.jpg

epsilonnualpha2_zps8ac2e128.jpg

.. και "χαρήκαμε" πολύ που επιστρέψαμε στην Αθήνα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ena12_zps68f8aba6.jpg

Κατά τα λοιπά επιστρέψαμε, έφτιαξα φιογκάκια με κοκκινη σάλτσα, κάναμε τα μπάνια μας, έβαλα ένα πλυντήριο με σκουρόχρωμα, έπλυνα τα πιατικά και όταν πέσει λίγο η ζέστη θα σιδερώσω... :|

Σας βάζω και μερικά νυχάκια, για να εμπνευστείτε

bik_zpsfc5717e0.jpg

bik2_zps608b597e.jpg

bik1_zps80b1684a.jpg

Σας φιλώ όλες γλυκά και ελπίζω να ευχαριστιέστε το καλοκαιράκι σας!

777885dugw57gt25.gif

Την αλλη Κυριακη θα κανω μαλλον τα γενεθλια του μικρου,αλλα δεν θα καλεσω πολυ κοσμο,μονο την αδελφη μου με την μαμα μου,τον κουνιαδο μου,την νονα κ τον νονο του μικρου με τον μικρο τους και την ξαδελφη μου με τον μικρο της.δεν εχω και πολλα κουραγια φετος,αλλα σκεφτομαι να κανω φαγητο? ή οχι και να βγαλω πατακια,τυροπιτακια κτλ?εσεις τι λετε?Αν κανω φαγητο σκεφτομαι να κανω κατι σε finger food,αλλα και παλι σκεφτομαι ποιος τα φτιαχνει ολα αυτα???Για πειτε γνωμες!

Την τουρτα λεω να την φτιαξω εγω και να κανω αυτη:http://www.pinterest.com/pin/282460207852211830/

και θα ηθελα να διακοσμησω και αναλογα το σπιτι αλλα οχι και κατι πολυ ιδιατερο μιας και που δεν θα εχω πολυ κοσμο.

Χμ.. τι θα ηθελες περισσότερο εσύ?

Εμένα, γενικά, μου αρέσει να υπάρχει κάποιο είδους φαγώσιμου. Είτε είναι "κανονικό" είτε είναι finger food.

Στο μεταξύ, είσαι "τυχερή" που το μπουμπουκάκι σου είναι ακόμα μικρό και καλεις εσύ. Αν σου πω, πως ήδη σκέφτομαι τα γεννέθλια του φιογκακίου γιατί φέτος θα πρέπει να καλέσω μόνο τους γονείς μας και συμμαθητές και φίλους του μικρού μου, που θέλει εκείνος και μόνο... οπότε από φέτος, τέλος οι δικοί μας φίλοι, στα γεννέθλιά του. Οι καλεσμένοι θα ειναι δικοί του! :mrgreen:

Η τούρτα, υπέροχη!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη πολύ ωραίο το ξενοδοχείο....το είδα και στο φατσοβιβλίο...έχω πάει για μπάνιο εκεί πολύ παλιά!

Πόσο κοστίζει η βραδιά???? ενδιαφέρομαι για μια γνωστή! Επίσης πες μου αν λέμε το ίδιο...είναι προς τον δρόμο για τις κεχριές - ωραία ελένη - επίδαυρο ????

Ειρήνη να σε ρωτήσω και κάτι άλλο για τα νύχια θέλω...υπάρχουν ειδικά μανό για να κάνεις σχέδια πάνω στα νύχια???? (εντελώς άσχετη λέμε)

και να για να κάνω ριγέ νύχια δίχρωμα τι βάζω πάνω υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα?????? (μα εντελώς άσχετη λέμεεεεε)

Διαφημίσεις

2014-07-02193335_zps7c9a144f.jpg

εχτες τελικα τα έκανα τα ρούχα, δεν ξέρω και γώ πια πόσα πλυντήρια ήταν αλλά έκανα μια ώρα ΜΟΝΟ για αυτα που βλέπετε! Είχα σχεδόν άλλα τόσα με σεντόνια, κουβέρτουλες, και λοιπά που δεν σιδέρωνονται.

ΌΜΩΣ. Παρόλο που έκανα τόσες δουλειές το σπίτι ξανάέχει τον ασσυμάζευτο!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται, εχω μπουχτίσει πια... Κουράζομαι και μόνο που τα βλέπω, σας μιλάω ειλικρινά.. Ακόμα και το πρωί κουρασμένη ξυπναω.. Με πονάει όλο μου το σώμα και σήμερα ειδικά με πονούσαν όλη μέρα και τα πέλματα μου.. :roll::roll: Δεν ξέρω πια πώς να αντιδράσω, αμα τα γράψω όλα στον κόκορα θα φτάσει το σπίτι στο απροχώρητο και θα χρειάζομαι μήνες να το συνέφερω , άρα το κλειδί είναι να τα κάνω λίγα λίγα κάθε μέρα, το προσπαθώ, αλλά είμαι μια εναντίον τριών, εγώ συμμαζεύω αυτοί πετάνε, ποιος λέτε θα επικρατήσει;;;;; Είστε νομίζω η μόνη παρέα που θα με καταλάβει, δεν ξέρω που αλλού να πω τον πόνο μου, όλοι το αντιμετωπίζουν "σιγά και τι έγινε" αλλά εμένα η ψυχολογία μου λίγο λίγο καταρρέει.. :-( Συγνώμη για τη ζαλαδουρα, , ελπιζω σε καλύτερες ημέρες, μακάρι μόνο να ρθουν σύντομα!!!!!!!!!

Μαριαννουλα μου σε καταλαβαίνω και νομίζω πως όλες σε καταλαβαίνουμε... :|

Οσο τα παιδιά είναι "μικρά", οι δυσκολίες είναι περισσότερες και ο χρόνος πιο περιορισμένος.

Μην πιέζεσαι, πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. Τα φιογκάκια μας μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για το σπίτι. Ασε το σπίτι... όχι μόνο να κάνεις τα στραβά μάτια αλλά να σκεφτείς

"Θα ήμουν πιο ευτυχισμενη αν η αυλή ήταν σκουπισμένη???"

Η δική μου απάντηση είναι ΟΧΙ, οπότε δεν υπάρχει λόγος η ψυχολογία σου να είναι πεσμένη. ΚΑΘΟΛΟΥ!

Κάνε τα "μαζέματα" σου, ώστε το σπιτάκι σου να είναι μαζεμένο και να νιώθεις, όσο γίνεται, πιο ήρεμη και δεν μην πιεζεσαι περισσότερο! :wink: Εδώ είμαστε.. να τα μοιράζεσαι μαζί μας.

Στα δικά μου τώρα.Σήμερα είχα πολλή δουλίτσα έξω πήγα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που υπάρχουν εδώ και τα νεύρα μου κρόσια με την αναισθησία μερικών αλλά το προσπερνάω.Μετά στο σπίτι τακτοποίησα τη χαρτούρα και διάφορα άλλα,δεν έκανα και πολλά γιατί έχει πολλή ζέστη σήμερα και είχα ζαλάδα.Καλό απόγευμα σε όλες:-D

Καλό κουράγιο Ρηνάκι μου! :D

η διαθεση μια ετσι μια αλλιως. γενικα ειμαστε καλουτσικα η μαμα εχει παει ανελπιστα καλα μεχρι στιγμης με την θεραπεια της ακομα μεσα ειναι φυσικα δεν εχουμε τελειωσει, αλλα ταλαιπωρηθηκε ελαχιστα, ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την προηγουμενη που..... αχχχχ!

μαλλον εισακουστηκαν οι προσευχες μας, ολων μας!! γιατι ξερω πως πολλες μας σκεφτεστε.

Επιτέλους! Επιτέλους τέτοια νέα ν ακουω!!!

Να μου γλυκοφιλήσεις την λατρεμένη σου μανούλα!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα!!!!καλη βδομαδα να εχουμε..

Ειρηνη μου τι ομορφες φωτο..ποση ηρεμια προσφερουν..μπραβο για την μινι αποδραση,να ειστε καλα να ξαναπατε..

Σημερα εχει γενεθλια το μικρο μου κοριτσακι και αυριο η μεγαλη μου..ειμαι πολυ συγκινημενη..το πρωι πριν ειπα στην μικρουλα μου χρονια πολλα και με αγκαλιασε τοσο σφιχτα,με φιλαει και μου λεει σ'απαπω(σ'αγαπω)..αχ ποτε περασαν 2χρονια...ας σταματησω γιατι θα με πιασουν τα κλαμματα..

Το Σαββατο εκανα την καθιερωμενη καθαριοτητα στο σπιτι και το βραδακι βγηκαμε βολτιτσα και κατσαμε να φαμε..την Κυριακη το πρωι ξυπνησαμε χαλαρα ετοιμαστηκαμε και βουρ για την θαλασσα..ωραια περασαμε,τα παιδια δεν εβγαιναν..γυρισαμε σπιτι καναμε μπανακι φαγαμε και χαλαρωση..το απογευμα ασχοληθηκα με τις τουρτες των κοριτσιων για τον σταθμο..το βραδακι ηρθαν και οι γονεις μου κατσαμε ολοι μαζι και η αδερφη μου..πηγα για υπνο στις 1 και ξυπνησα στις 5...το απογευμα εχουμε το παρτυ των κοριτσιων σε παιδοτοπο..πως και πως το περιμενει η μεγαλη μου...σας φιλω προς το παρον..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Όλες καλά; Ελπίζω ότι περάσατε όλες ένα όμορφο σκ σαν της Ειρήνης. Πολύ ωραίες οι φωτο. Κι εμείς όμορφα περάσαμε. Το Σάββατο πήγαμε βόλτα με το μωρό για καφέ και την Κυριακή πήγαμε για μπάνιο.

Μαριάννα κι εγώ έτσι νιώθω με το σπίτι και τις δουλειές. Τα βράδια τα πόδια μου με πεθαίνουν από την κούραση και πάλι όμως το σπίτι μου δεν είναι ποτέ στην κατάσταση που θα ήθελα να είναι. Προσπαθώ να το βλέπω πιο ''χαλαρά'' αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα και μερικές φορές εκνευρίζομαι με το σπίτι και μετά είμαι συνεχώς μέσα στα νεύρα.

Αρετή να χαίρεσαι τα κορίτσια σου! Να είναι γερές και δυνατές! Καλή λύση ο παιδότοπος. Θα ευχαριστηθούν παιχνίδι τα μικρά! Να περάσετε τέλεια!

Από δουλίτσες έκανα την Παρασκευή καθαριότητα οπότε είμαι εντάξει, δεν έχω άπλυτα αλλά τα ασιδέρωτα μου δεν παίζονται! Κι έχω παρατήσει από χθες και τα πράγματα της θάλασσας έτσι. Και πρέπει και να μαγειρέψω. Πφ! Θέλω επειγόντως διακοπές!

h6cQp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Εδώ γύρω είμαι, πάντα σας διαβάζω αλλά δεν υπάρχει όρεξη να γράψω.

Οι δουλειές στο σπίτι γίνονται αργά και βασανιστικά, πολλές οι εξωτερικές δουλειές αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά!

Το καλό είναι πως όλα έχουν μπει σε μια σειρά. Τα μεγάλα χαλιά έχουν δοθεί για πλύσιμο, τα μικρά και οι μοκέτες πλύθηκαν από εμας, στέγνωσαν και αποθηκεύτηκαν.

Μπαλκόνια, κάγκελα, μπατζούρια, σίτες και τζάμια καθαρίστηκαν καλά απ τα σημάδια του χειμώνα και πλέον φυσικά πλένονται μια φορά την εβδομάδα (αυτές οι αράχνες πότε προλαβαίνουν σε μια νύχτα να γεμίζουν τον τόπο ιστούς, μου λέτε;;;).

Ντουλάπες τακτοποιήθηκαν, κουρτίνες δεν κατέβηκαν μιας και με τόση σκόνη δεν υπάρχει νόημα.

Προχθές ανοίξαμε τους ανεμιστήρες και καθάρισα καλά καλά τις προπέλες. Το τι σκόνη είχαν, δεν σας ομολογώ...

Σήμερα σειρά έχουν τα φίλτρα των κλιματιστικών!

Φαγάκια καλοκαιρινά, πλυντήρια μοσχομυρωδάτα (αλλά και σιδέρωμα μπόλικο!)

Οι δουλειές το καλοκαίρι είναι περισσότερες ή εμείς πιο κουρασμένες;

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τέλος της εβδομάδας θα πάμε μινι διακοπές. Έπειτα 2 εβδομάδες ακόμα παιδικός σταθμός και ετοιμασίες για τον 1 μήνα ξεκούρασης και όμορφων στιγμών στο χωριό!

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν τις προηγούμενες ημέρες, Αρετή να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Καλό κουράγιο στις εγκυούλες αλλά και τις μαμάδες που αισθάνονται πολύ πολύ κουρασμένες (κι αυτές που δεν εργάζονται, κουρασμένες είναι...)Περαστικά και αγύριστα σε όσους δοκιμάστηκαν/δοκιμάζονται!

Ας χαρούμε το καλοκαίρι με τις οικογένειές μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

το σαββατο αργα το απογευμα πηγαμε βολτα πειραια, κ εχτες το πρωι σε κοντινη πλατεια για καφε. πηραμε κ τις ξαδελφες μαζι κ ξεσαλωσαν τα παιδια.

απο δουλειες εκανα μπολικες!

σαββατο:

• στις κρεβατοκαμαρες, αλλαξα σεντονια, ξεσκονισα πολυ καλα, εκανα διακοπτες,πορτες,ντουλαπες εξωτερικα, τζαμια μεσα εξω, σκουπισμα κ σφουγγαρισμα (τραβηξα επιπλα)
  • στο πρωην βρωμο ρουμ εκανα μονο ενα σκουπισμα κ ενα σφουγγαρισμα (ξεσκονισμα ειχα κανει οταν τακτοποιουσα)
  • καθαρισα πολυ καλα το μπανιο, αλλαξα σεντονια κ πατακι
  • στην σαλονοκουζινα ξεσκονισα πολυ καλα, τιναξα κ εστρωσα ριχταρια, τραβηξα τα επιπλα κ σκουπισα -σφουγγαρισα
  • μαγειρεψα πατατες με λουκανικο στον φουρνο (αρετη το ιδιο φαγητο ειχαμε)
  • τακτοποιησα τα πραγματα του σουπερ μαρκετ
  • κ εκανα τα καθημερινα, νεροχυτη συμμαζεματα, πλυντηρια-απλωματα κτλ

την κυριακη μετα τον καφε:

ετοιμασα φαγητο (ψαρι με πατατες τηγανιτες για την μικρη κ μπριζολες με πατατες τηγανιτες για εμας)

επλυνα το μπαλκονι

αδειασα το πλυντηριο πιατων κ μαζεψα νεροχυτη κατι λιγα

επλυνα την χυτρα

απλωσα 1 πλυντηριο

φαγαμε, μαζεψα κ πεσαμε για υπνο οικογενειακως.

το απογευμα χαλαρωσαμε, εβαψα τα νυχια των ποδιων (ενα μωβ λιλα κ εβαλα αστερακια), κ εφτιαξα γεμιστα για σημερα.

σημερα προς το παρον τιποτα, κρεβατια εστρωσα κ εφτιαξα ψωμι. ειμαι στο γραφειο κ εκανα ενα μικρο διαλλειματακι!

ειρηνη μπραβο για την αποδραση!!! σου ευχομαι να ξαναπατε συντομα!!!

αρετουλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου! καλα να περασετε στο παρτυ!!!

ραφτακι καλες μινι διακοπες!!!

μαρια εχω 3 πλυντηρια για σιδερο κ το καλαθι με τα απλυτα γεματο!!!

α σημερα αποφασισα να κανω τον φουρνο κ τα 3 τζαμια που μου μειναν!

σας φιλω!!! καλημερες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...