Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μενα!

διακοπες ακουω κ χαιρομαι! (πως ξερεις οτι θα σου δωσουν τις συγκεκριμενες μερες???, η θα τσαμπουκαλευτεις κ θα τις παρεις οπως κ να εχει??? απο μεσσηνια ειναι ο καλος μου, θα ευχαριστηθητε θαλασσα)

βασια μπραβο στο κοριτσακι σου, εγω την εκανα στα 23 την σκωληκοειδητιδα κ το θυμαμαι πολυ καλα....

εγω εχτες παρολο που ημουν χαλια κ σωματικα κ ψυχολογικα (περιμενα περιοδο κ τα νευρα μου κροσια, ευτυχως ηρθε εχτες το βραδυ) μπηκα μεσα στο βρωμο ρουμ με αγριες διαθεσεις.... εφτιαξα μονο την μια μερια, αλλα εκανα πληρη ανακαταταξη, σημερα θα κανω την απεναντι μερια. δεν εχω σδερωσει ακομα..... εντωμεταξυ τα απλυτα πλυθαινουν!!!!

εχτες μαγειρεψα αρακα για σημερα, κ εκανα κ τα καθημερινα.

επεσα για υπνο απο τις 11 κ κοιμηθηκα σερι μεχρι τις 8! αλλα νιωθω πτωμα παλι, εξαντλημενη θα ελεγα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες στις ομορφες!!

βασια περαστικα στην μικρη κ χρυσα στον μικρο σου!

εγω σημερα δεν κανω δουλειες αν κ ειναι η μερα τους, γιατι αυριο που εχω ρεπο θα ερθει μπογιατζης να βαψει το δωματιο του μικρου. αρα οταν τελειωσει θα πλακωθω αυριο κ οτι προλαβω.

η διαθεση μια ετσι μια αλλιως. γενικα ειμαστε καλουτσικα η μαμα εχει παει ανελπιστα καλα μεχρι στιγμης με την θεραπεια της ακομα μεσα ειναι φυσικα δεν εχουμε τελειωσει, αλλα ταλαιπωρηθηκε ελαχιστα, ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την προηγουμενη που..... αχχχχ!

μαλλον εισακουστηκαν οι προσευχες μας, ολων μας!! γιατι ξερω πως πολλες μας σκεφτεστε.

να ειναι καλα και η yori οι γονεις της που μας θυμηθηκαν κ εκαναν παρακληση στον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ.... ευχομαι να γινει κ για τους δυο(μαμα μου, μπαμπας σου) ενα θαυμα!

μπιλλακι μου μπραβο!!!! να ηξερες ποσο συχνα σε σκεφτομαι!!!

μπραβο κ στην γιορι που σας θυμηθηκαν! αληθεια που ειναι????

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα ο μικρός μου έβαλε το κεφαλάκι του κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού και δε μπορούσε να το βγάλει. Μέχρι να σηκώσω το τραπεζάκι και να τον βγάλω έλιωσε στο κλάμα. :( Ένιωσα πολύ άσχημα γιατί όσο και να τον προσέχω είναι πολύ ζωηρός και συνεχώς χτυπάει.

Απο δουλίτσες δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη οπότε μόνο μαγείρεψα, συμμάζεψα και σιδέρωσα αρκετά. Μόνο πετσέτες, σεντόνια και εσώρουχα μου έχουν μείνει.

mamavasia καλή ανάρρβση στη μικρούλα.

myrtoula καλά έκανες για το καφεδάκι. Χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο για μας που και που.

Γιώτα όντως είσαι πρότυπο. Εσύ και η αρετή με εμπνέεται με τις λίστες σας!

Καλό βράδυ κορίτσια!

οπως βλεπεις οι λιστες δεν υπαρχουν πια.... λες σερνομαι ολη μερα κ τελικα δεν κανω τιποτα... μαλλον χρειαζομαι διακοπες.... ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!

μην στεναχωριεσαι για τον μικρο, ετσι χτυπανε τα παιδακια!

καλησπερα κ απο μενα!

διακοπες ακουω κ χαιρομαι! (πως ξερεις οτι θα σου δωσουν τις συγκεκριμενες μερες???, η θα τσαμπουκαλευτεις κ θα τις παρεις οπως κ να εχει??? απο μεσσηνια ειναι ο καλος μου, θα ευχαριστηθητε θαλασσα)

Εγώ έμαθα τις μέρες μου εχθές (μετά από προσωπικό αίτημα στον υπεύθυνο προσωπικού) και ο άντρας μου ακόμη περιμένει να το συζητήσουν :rolleyes::rolleyes::rolleyes.....πάνω στην συζήτηση λοιπόν θα τους πει πως αυτές τις ημερομηνίες έχω κλείσει αυτό και αυτό.........χωρίς τσαμπουκά βέβαια. Αφού είστε ζώα φάτε ένα προτετελεσμένο γεγονός.....Αυτά είναι πράγματα που σε άλλες εταιρίες είναι τακτοποιημένα από την άνοιξη όχι από τον Ιούλιο και με το ζόρι μάλιστα!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Χρύσα περαστικά στο αγόρι σου

Βούλα ωραία η γυάλα με τα κοχύλια!

Αφροδίτη με το καλό οι διακοπούλες σας!

My Bily μπράβο!!ετσι πάντα!!

εμεις σήμερα πήγαμε για μπανάκι!ήταν σούπερ!όταν γυρίσαμε εκτός από μπάνια, πλυντήριο κλπ έβαλα και μια σκούπα γιατί όλο και θα τρύπωσε άμμος:mrgreen:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

χαχα βρε συνενοημενες εισασταν???

το ιδιο βραδυ;););););):-D:-D:-D

με το καλο κοριτσακια μου να γεμισουμε πατουσιτσες μοσχομυριστες!

βρε αλλαξε το ραντεβου να βγει υδροχοακι το μικρο σου!! γαμω τα παιδια!!! ο γιος μου ειναι!!!!

Μα μέσα στο μυαλό μου είσαι???Μόλις διάβασα το μνα σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο.Αχ αχ πατουσίτσες μην αναφέρεις με τρελαίνουν:mrgreen:...

Όταν γεννήσω με το καλό θα σου στείλω φωτό να ευχαριστηθείς,αλλά μπορείς να την δεις κι από κοντά :wink:

Βουλάκι μου θέλεις να έρθεις από εδώ μια βόλτα να σε κεράσω ότι θέλεις και να μου φτιάξεις και μένα???:cool:

Κωνσταντινομαμα νομίζω η ευα είναι με νομικά θέματα!

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια και να σας πω ότι ζηλεύω ΑΦΡΟΔΙΤΗ που θα πάτε στο χωριό.....!!!! Αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε για καλό έγινε ότι έγινε! Κάνε μια βουτια και για μένα και δοκιμάστε να πάτε εκεί που σου έλεγα....πρωινή ώρα είναι χάρμα..λάδι!

Εμείς σήμερα κοτόσουπα για όλους μας, τα κορίτσια είναι προσεκτικά και τα δύο και η μικρή καλύτερα...άρχισε να τρώει το παιδάκι μου που μου είχε ρέψει!

Περαστικά βρε Βάσια.Άντε τώρα να ευχαριστηθείτε τις διακοπούλες σας

Πολύ όμορφα!!! Τα καραβάκια μου αρέσουν πολύ!

Κορίτσια!!!! Μόλις έκλεισα τις διακοπές μας, δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα δεήσουν να μας πουν τελικά πότε θα πάρουμε τις άδειες μας......έλεος μπήκε ο Ιούλιος!

Θα πάμε Βόρεια Εύβοια για 1 εβδομάδα και 4 μέρες Μεσσηνία!!! Έχω ενθουσιαστεί!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Εγώ έμαθα τις μέρες μου εχθές (μετά από προσωπικό αίτημα στον υπεύθυνο προσωπικού) και ο άντρας μου ακόμη περιμένει να το συζητήσουν :rolleyes::rolleyes::rolleyes.....πάνω στην συζήτηση λοιπόν θα τους πει πως αυτές τις ημερομηνίες έχω κλείσει αυτό και αυτό.........χωρίς τσαμπουκά βέβαια. Αφού είστε ζώα φάτε ένα προτετελεσμένο γεγονός.....Αυτά είναι πράγματα που σε άλλες εταιρίες είναι τακτοποιημένα από την άνοιξη όχι από τον Ιούλιο και με το ζόρι μάλιστα!

Καλά έκανες,σιγά μην τους περιμένεις.Και το αφεντικό του άντρα μου το ίδιο κάνει και μου σπάει τα νεύρα.ΑΛΛΑ εγώ κυρία τον παίρνω του ανακοινώνω τις μέρες και δεν με απασχολεί:evil:

Στα δικά μου τώρα.Σήμερα είχα πολλή δουλίτσα έξω πήγα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που υπάρχουν εδώ και τα νεύρα μου κρόσια με την αναισθησία μερικών αλλά το προσπερνάω.Μετά στο σπίτι τακτοποίησα τη χαρτούρα και διάφορα άλλα,δεν έκανα και πολλά γιατί έχει πολλή ζέστη σήμερα και είχα ζαλάδα.Καλό απόγευμα σε όλες:-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

2014-07-02193335_zps7c9a144f.jpg

εχτες τελικα τα έκανα τα ρούχα, δεν ξέρω και γώ πια πόσα πλυντήρια ήταν αλλά έκανα μια ώρα ΜΟΝΟ για αυτα που βλέπετε! Είχα σχεδόν άλλα τόσα με σεντόνια, κουβέρτουλες, και λοιπά που δεν σιδέρωνονται.

ΌΜΩΣ. Παρόλο που έκανα τόσες δουλειές το σπίτι ξανάέχει τον ασσυμάζευτο!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται, εχω μπουχτίσει πια... Κουράζομαι και μόνο που τα βλέπω, σας μιλάω ειλικρινά.. Ακόμα και το πρωί κουρασμένη ξυπναω.. Με πονάει όλο μου το σώμα και σήμερα ειδικά με πονούσαν όλη μέρα και τα πέλματα μου.. :roll::roll: Δεν ξέρω πια πώς να αντιδράσω, αμα τα γράψω όλα στον κόκορα θα φτάσει το σπίτι στο απροχώρητο και θα χρειάζομαι μήνες να το συνέφερω , άρα το κλειδί είναι να τα κάνω λίγα λίγα κάθε μέρα, το προσπαθώ, αλλά είμαι μια εναντίον τριών, εγώ συμμαζεύω αυτοί πετάνε, ποιος λέτε θα επικρατήσει;;;;; Είστε νομίζω η μόνη παρέα που θα με καταλάβει, δεν ξέρω που αλλού να πω τον πόνο μου, όλοι το αντιμετωπίζουν "σιγά και τι έγινε" αλλά εμένα η ψυχολογία μου λίγο λίγο καταρρέει.. :( Συγνώμη για τη ζαλαδουρα, , ελπιζω σε καλύτερες ημέρες, μακάρι μόνο να ρθουν σύντομα!!!!!!!!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?

μαριαννα μου σε καταλαβαινω πληρως! ετσι νιωθω τον τελευταιο καιρο, πολυ κουρασμενη κ τελικα παρολο που προσπαθω να κανω καποια πραγματα καθε μερα, το πρωι το σπιτι δεν ειναι μαζεμενο....

θα σου πω μονο πως εχτες πανω απο μια ωρα μαζευα κ ξεκαθαριζα ρουχα που ηταν εκτος ντουλαπας, φορεμενα 1 φορα για (2-3 ωρες) κ αλλα που μπηκαν απλυτα κ αλλα που θελουν ραψιμο και και και..... τουλαχιστον τα τελειωσα. εχω παρα πολλα απλυτα κ ασιδερωτα 3 πλυντηρια. πρεπει να γινουν οπωςδηποτε σημερα!!! εσυ τουλαχιστον σιδερωσες!!! κ πολλα μαλιστα!!!

α κ δεν μαγειρεψα εχτες! τι θα φαμε σημερα? αυγα κ πατατες προβλεπω, οχι οτι θα μας χαλασει, ισα ισα! το βρωμο ρουμ δεν το συνεχισα που ελεγα. σηκωθηκαμε απο τον μεσημεριανο υπνο στις7! κ μετα πηγα την μικρη στις ξαδελφες κ εγω καφε με την συνυφαδα. το βραδυ στις 10 εκανα οτι εκανα....

ξερω οτι σε πιανει απελπισια ορισμενες φορες, το ιδιο νιωθω κ εγω, αλλα προσπαθησε να μην σε επιρρεαζει!

αυτα προς το παρον! σας φιλω ολες!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε?

Εγω παλι αργησα να ξυπνησω....δεν ξερω τι εχω παθει αλλα κοιμαμαι γυρω στις 12 το βραδυ και ξυπναω καθε πρωι γυρω στις 6 λες και μου εχεις βαλει ξυπνητηρι και κανει κανα 2ωρο να με παρει παλι ο υπνος.Τι σπαστικο....

Μαριαννακι μου σε καταλαβαινω...μηπως να εβαζες τα παιδια να σε βοηθησουν?αναλογα με την ηλικια τους να μαζευουν τα παιχνιδια τους,να στρωνουν το κρεβατι τους ή κατι που τους αρεσει π.χ. ο δικος μου ξετρελενεται για την ηλεκτρικη σκουπα και του τη δινω τη βαζω μπροστα και ......σκουπιζει:cool: ή τρελενεται να βαζει τα απλυτα στο πλυντηριο:cool:

Σκεψου ομως οτι σε μερικα χρονια τα παιδια θα μεγαλωσουν και θα φυγουν και τοτε το σπιτι θα ειναι καθαρο αλλα τα παιδακια μας μακρυα,οποτε ζησε αυτο που σου συμβαινει;)

Μη νομιζεις και στο δικο μου σπιτι απο τοτε που εμεινα εγκυος τα ιδια γινονται,γιατι εγω μια εχω την μεση μου,μια το στομαχι μου,μια ο Γιαννης δεν μπορει μια ο μπιπ πονει:tongue:,οποτε ολα μενουν.Εχθες εκανα το μισο σαλονι,το αλλο μισο το ειχα κανει προχθες και περιμενα ποτε θα ερθει ο αντρας μου να τραβηξουμε ολα τα επιπλα για να σκουπισω και να σφουγγαρισω....Φυσικα και δεν το εκανε....αμα δεις το πατωμα θα με φτυσεις....

2014-07-02193335_zps7c9a144f.jpg

εχτες τελικα τα έκανα τα ρούχα, δεν ξέρω και γώ πια πόσα πλυντήρια ήταν αλλά έκανα μια ώρα ΜΟΝΟ για αυτα που βλέπετε! Είχα σχεδόν άλλα τόσα με σεντόνια, κουβέρτουλες, και λοιπά που δεν σιδέρωνονται.

ΌΜΩΣ. Παρόλο που έκανα τόσες δουλειές το σπίτι ξανάέχει τον ασσυμάζευτο!!! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται, εχω μπουχτίσει πια... Κουράζομαι και μόνο που τα βλέπω, σας μιλάω ειλικρινά.. Ακόμα και το πρωί κουρασμένη ξυπναω.. Με πονάει όλο μου το σώμα και σήμερα ειδικά με πονούσαν όλη μέρα και τα πέλματα μου.. :roll::roll: Δεν ξέρω πια πώς να αντιδράσω, αμα τα γράψω όλα στον κόκορα θα φτάσει το σπίτι στο απροχώρητο και θα χρειάζομαι μήνες να το συνέφερω , άρα το κλειδί είναι να τα κάνω λίγα λίγα κάθε μέρα, το προσπαθώ, αλλά είμαι μια εναντίον τριών, εγώ συμμαζεύω αυτοί πετάνε, ποιος λέτε θα επικρατήσει;;;;; Είστε νομίζω η μόνη παρέα που θα με καταλάβει, δεν ξέρω που αλλού να πω τον πόνο μου, όλοι το αντιμετωπίζουν "σιγά και τι έγινε" αλλά εμένα η ψυχολογία μου λίγο λίγο καταρρέει.. :( Συγνώμη για τη ζαλαδουρα, , ελπιζω σε καλύτερες ημέρες, μακάρι μόνο να ρθουν σύντομα!!!!!!!!!

αχ,δεν εισαι η μονη!!τουλάχιστον σιδερωσες,εγω τα εχω εδώ κ μια εβδομαδα μεσα στην κρεβατοκαμαρα κ δεν τα πιανω να φυγουν απ τη μεση!!λοιπον,σκουπιζω σφουγγαριζω κ συμαζευω τα παντα μολις τα κοιμησω το βραδυ,κ το πρωι μεχρι τις 10 εχουν γινει όλα χαλια!!!κ με παιρνει κ μενα από κατω,με εχει φαει η κλεισουρα,η μπεμπα κλαιει ολη μερα,ο αντρας μου λειπει για καλοκαιρι και και και....α,κ δεν προλαβαίνω να δω κ μενταλιστ:wink:;-)

Χαχαχα αλεξενια πολύ σωστή η τελευταία παρατήρηση σου !!!

Βούλα μου δεν θα σε φτύσω , μάλλον θα πιαστούμε αγκαλιά να κλαίμε η μια στον ώμο της άλλης!

Γιώτα δεν το φανταζόμουν ότι ακόμα και συ έχεις χάσει την μπάλα!

My billy χαίρομαι που λες ότι τα πάει καλύτερα η μαμά σου , εύχομαι να συνεχίσει ακόμα πιο καλά!

Εννοείται ότι στο σπίτι όλα είναι κύκλος, μόλις μπουν όλα τα ρούχα στις ντουλάπες θα μαζευτουν τα απλωμένα και φτου και απ την αρχή, μόλις πλυθούν όλα τα πιάτα κάποιος θα φάει κάτι κτλ, αλλά άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ , και κάποιες φορές χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα

Λοιπόν, καλή συνέχεια κορίτσια μου, ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!τι κανετε?

Βασια μπαραβο που γυρισατε σπιτακι σας..ποτε θα φυγετε τελικα?

Αφροδιτακι καλα εκανες και εκλεισες διακοπουλες..αντε να περασει ο καιρος να ξεκουραστεις λιγακι..

Μπιλλακι μου χαρηκα πολυ που διαβασα τα ευχαριστα για την μαμα σου..ετσι να συνεχισει και να τελειωσει αυτη η περιπετεια..

Μαριαννα μου μην στεναχωριεσαι για το σπιτι..καπως ετσι ειμαστε ολες που εχουμε παιδακια μικρα..εντελως συμμαζεμενο και καθαρο ειναι μονο οταν κοιμουνται..

Γιωτακι νομιζω οτι ολοι χρειαζομαστε διακοπες..και εγω νιωθω μια τρομερη εξαντληση..χθες το μεσημερι ξαπλωσα μια ωριτσα(εγω που μεχρι και περισυ δεν κοιμομουν ποτε μεσημερι)και το βραδυ στις 11 δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα..

Βουλα ωραιες οι φωτο..εμπνευστηκα απο την γυαλα σου να κανω κατι παρομοιο..

Χρυσα περαστικα στον μικρο σου..ελπιζω να ειναι καλυτερα και να συνεχισετε τα μπανακια σας..

Εγω σημερα ειχα αδειουλα.ετσι το πρωι σηκωθηκα,ετοιμασα τα κοριτσια για τον σταθμο και εφυγαν με τον αντρα μου

απλωσα ενα πλυντηριο(βουνο τα ασιδερωτα)

επλυνα το μπανιο

επλυνα τα μπαλκονια

εστρωσα κρεβατια

καθαρισα τα τζαμια απο τα υπνοδωματια

ετοιμασα γεμιστα

καθαρισα την κουζινα

τιναξα και εστρωσα τα ριχταρια

σκουπισα

ξεσκονισα

σφουγγαρισα

πηγα σουπερ

γυρισα και τακτοποιησα τα πραγματα

πηρα τα παιδια απο τον σταθμο

τις εκανα μπανιο και τις ελουσα

εστρωσα τραπεζι και φαγαμε

μαζεψα την κουζινα

κοιμισα την μικρη

η μεγαλη παιζει στο δωματιο της και εγω πινω μια λεμονιτα δροσερη και χαλαρωνω.το απογευμα πρεπει να παω στην μοδιστρα και να παραγγειλω και την τουρτα για τα γενεθλια των παιδιων..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...