Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα ο μικρός μου έβαλε το κεφαλάκι του κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού και δε μπορούσε να το βγάλει. Μέχρι να σηκώσω το τραπεζάκι και να τον βγάλω έλιωσε στο κλάμα. :( Ένιωσα πολύ άσχημα γιατί όσο και να τον προσέχω είναι πολύ ζωηρός και συνεχώς χτυπάει.

Απο δουλίτσες δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη οπότε μόνο μαγείρεψα, συμμάζεψα και σιδέρωσα αρκετά. Μόνο πετσέτες, σεντόνια και εσώρουχα μου έχουν μείνει.

mamavasia καλή ανάρρβση στη μικρούλα.

myrtoula καλά έκανες για το καφεδάκι. Χρειαζόμαστε και λίγο χρόνο για μας που και που.

Γιώτα όντως είσαι πρότυπο. Εσύ και η αρετή με εμπνέεται με τις λίστες σας!

Καλό βράδυ κορίτσια!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια γρήγορη καλημέρα!!

Βάσια περαστικά, καλώς γυρίσατε σπίτι σας και να είναι η μικρή σιδερένια!

Μαριάννα88 ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Μπράβο για το ξεκαθάρισμα σου και σούπερ η κουζίνα σου!!! Ζηλεύω γιατί η κατάσταση στους πάγκους μου έχει ξεφύγει και θα ήθελα κι εγώ τέτοιο αποτέλεσμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Ειρήνη πόσο μου αρέσουν αυτά που γράφεις.....χαμογελώ και ηρεμώ λιγάκι...Μπράβο για τις βόλτες σας και τα σουβλάκια και όλα αυτά τα ωραία...!!!!

Χρύσα περαστικά στο παιδί..Εύχομαι να είναι ήδη καλύτερα!

Εγώ πολύ δουλειά........ γυρίζω σπίτι πτώμα κυριολεκτικά, δεν κάνω απολύτως τίποτα...έχουμε τρελαθεί στο delivery....μιας και δεν είναι εδώ τα κορίτσια για να έχω σπιτικό φαγητό. Σήμερα θα γυρίσω μάλλον νωρίς και λέω να μαγειρέψω αρακά, θα δούμε.

Την Δευτέρα που μας πέρασε έκλεισα ραντεβού με τον καλό μου μετά την δουλειά και πήγαμε για καφέ και φαγητό έξω.....όπως παλιά :tongue::tongue::tongue:

Ανυπομονώ να πάρω την άδεια μου, βλέπω όνειρα αγχωτικά, έβγαλα πάλι έρπη :rolleyes::rolleyes: αλλά ΠΣΚ φεύγουμε για να δούμε τα κορίτσια και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Δεν έχουμε ακόμη κλείσει για διακοπές αλλά πρέπει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κανονίσουμε κάτι γιατί μετά δεν θα βρούμε τίποτα. Παίζει πάλι Β.Εύβοια ή Λακωνία (όχι Μάνη), θα δούμε...

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω ξυπνησα πριν καμια ωρα:oops: και τωρα πινω το καφεδακι μου.

Σημερα θελω να ολοκληρωσω το καθαρισμα στο σαλονι που ξεκινησα εχθες αλλα δεν καταφερα να το ολοκληρωσω,με τσακιζει η μεση μου και παω με ρυθμους χελωνας,και θελω να μαγειρεψω ψαρακι με πατατουλες.

Βασια σιδερενια!!!

Αφροδιτακι υπομονη,σκεψου οτι σε λιγο θα εισαι διακοπες!!!

υ.σ. Κοριτσια εχουμε καμια στην παρεα μας που ασχοληται με νομικα?χρειαζομαστε με τον αντρα μου μια νομικη γνωμη και δεν γνωριζουμε καποιον.

καλημερες στις ομορφες!!

βασια περαστικα στην μικρη κ χρυσα στον μικρο σου!

εγω σημερα δεν κανω δουλειες αν κ ειναι η μερα τους, γιατι αυριο που εχω ρεπο θα ερθει μπογιατζης να βαψει το δωματιο του μικρου. αρα οταν τελειωσει θα πλακωθω αυριο κ οτι προλαβω.

η διαθεση μια ετσι μια αλλιως. γενικα ειμαστε καλουτσικα η μαμα εχει παει ανελπιστα καλα μεχρι στιγμης με την θεραπεια της ακομα μεσα ειναι φυσικα δεν εχουμε τελειωσει, αλλα ταλαιπωρηθηκε ελαχιστα, ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την προηγουμενη που..... αχχχχ!

μαλλον εισακουστηκαν οι προσευχες μας, ολων μας!! γιατι ξερω πως πολλες μας σκεφτεστε.

να ειναι καλα και η yori οι γονεις της που μας θυμηθηκαν κ εκαναν παρακληση στον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ.... ευχομαι να γινει κ για τους δυο(μαμα μου, μπαμπας σου) ενα θαυμα!

Διαφημίσεις

27/1 και εγω:D:D:D

αλλα επειδη θα ειμαι με καισαρικη θα μπω 17/1

χαχα βρε συνενοημενες εισασταν???

το ιδιο βραδυ;););););):-D:-D:-D

με το καλο κοριτσακια μου να γεμισουμε πατουσιτσες μοσχομυριστες!

βρε αλλαξε το ραντεβου να βγει υδροχοακι το μικρο σου!! γαμω τα παιδια!!! ο γιος μου ειναι!!!!

χαχα βρε συνενοημενες εισασταν???

το ιδιο βραδυ;););););):-D:-D:-D

με το καλο κοριτσακια μου να γεμισουμε πατουσιτσες μοσχομυριστες!

βρε αλλαξε το ραντεβου να βγει υδροχοακι το μικρο σου!! γαμω τα παιδια!!! ο γιος μου ειναι!!!!

xaxa!!!!Και εγω το ιδιο σκεφτομουν και γελαγα μολις το διαβασα!!!

Αν σου πω οτι δεν εχω κοιταξει τι ζωδιο θα ειναι ????

Υδροχοος ειναι ο πατερας μου...καλεεεεεεε δεν παλευονταιιιιιιιιιι,μες τα νευρα αλλα ψυχουλες!!!

xaxa!!!!Και εγω το ιδιο σκεφτομουν και γελαγα μολις το διαβασα!!!

Αν σου πω οτι δεν εχω κοιταξει τι ζωδιο θα ειναι ????

Υδροχοος ειναι ο πατερας μου...καλεεεεεεε δεν παλευονταιιιιιιιιιι,μες τα νευρα αλλα ψυχουλες!!!

αιγοκερως νομιζω που δεν....:rolleyes::rolleyes:

ναι τα υδροχοακια τσιτα τα γκαζια:cool:cool: αλλα αν μαθεις τα κουμπια τους κ τους ριξεις στο φιλοτιμο που εχουν πολυ! ειναι σουπερ παιδια!!!!:P

Αφροδιτακι υπομονη,σκεψου οτι σε λιγο θα εισαι διακοπες!!!

Έλα που αργεί η άδεια..........:roll::roll::roll::roll: Πάλι καλά που έχουν και οι γονείς μου εξοχικό για ΠΣΚ αλλιώς......

καλημερες στις ομορφες!!

εγω σημερα δεν κανω δουλειες αν κ ειναι η μερα τους, γιατι αυριο που εχω ρεπο θα ερθει μπογιατζης να βαψει το δωματιο του μικρου. αρα οταν τελειωσει θα πλακωθω αυριο κ οτι προλαβω.

η διαθεση μια ετσι μια αλλιως. γενικα ειμαστε καλουτσικα η μαμα εχει παει ανελπιστα καλα μεχρι στιγμης με την θεραπεια της ακομα μεσα ειναι φυσικα δεν εχουμε τελειωσει, αλλα ταλαιπωρηθηκε ελαχιστα, ΚΑΜΜΙΑ σχεση με την προηγουμενη που..... αχχχχ!

μαλλον εισακουστηκαν οι προσευχες μας, ολων μας!! γιατι ξερω πως πολλες μας σκεφτεστε.

να ειναι καλα και η yori οι γονεις της που μας θυμηθηκαν κ εκαναν παρακληση στον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ.... ευχομαι να γινει κ για τους δυο(μαμα μου, μπαμπας σου) ενα θαυμα!

ΧΑΡΗΚΑ πολύ με αυτό που έγραψες.......Και η μαμά σου και ο μπαμπάς σου να γίνουν γρήγορα καλά και να τα ξεχάσετε όλα Billaco & Yorimichi!!!

καλημερες στις ομορφες!!

Αχ τωρα το ειδα και εγω αυτο!Μπραβο βρε κοριτσακι μου!!!Μακαρι πολυ συντομα να το ξεπερασει τελειως!!!Στο ευχομαι απο καρδιας!!

Διαφημίσεις

αιγοκερως νομιζω που δεν....:rolleyes::rolleyes:

ναι τα υδροχοακια τσιτα τα γκαζια:cool:cool: αλλα αν μαθεις τα κουμπια τους κ τους ριξεις στο φιλοτιμο που εχουν πολυ! ειναι σουπερ παιδια!!!!:P

Ουπς δεν εχω ιδεα απο αιγοκερους...

Οντως οι υδροχοοι εχουν τρελο φιλοτιμο...

Κοριτσια εχθες ανανεωσα λιγο την διακοσμηση στο μπαλκονι και στην κουζινα,σας βαζω φωτο:

https://www.facebook.com/531237790232953/photos/a.756119821078081.1073742021.531237790232953/756119961078067/?type=1&theater

https://www.facebook.com/531237790232953/photos/a.756119821078081.1073742021.531237790232953/756119854411411/?type=1&theater

Κωνσταντινομαμα νομίζω η ευα είναι με νομικά θέματα!

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια και να σας πω ότι ζηλεύω ΑΦΡΟΔΙΤΗ που θα πάτε στο χωριό.....!!!! Αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε για καλό έγινε ότι έγινε! Κάνε μια βουτια και για μένα και δοκιμάστε να πάτε εκεί που σου έλεγα....πρωινή ώρα είναι χάρμα..λάδι!

Εμείς σήμερα κοτόσουπα για όλους μας, τα κορίτσια είναι προσεκτικά και τα δύο και η μικρή καλύτερα...άρχισε να τρώει το παιδάκι μου που μου είχε ρέψει!

Βασιούλα θα βρεθούμε και μαζί βρε....Πόσο πρέπει να μείνει εκτός θάλασσας το παιδί;

Σάββατο πρωί πρωί θα πάμε εκεί και θα σου πω εντυπώσεις!!!

Να δώσεις πολλά φιλιά και στα 2 κορίτσια σου! Χαίρομαι που γυρίσατε επιτέλους σπίτι και το παιδί είναι μια χαρά!!!

Πολύ όμορφα!!! Τα καραβάκια μου αρέσουν πολύ!

Κορίτσια!!!! Μόλις έκλεισα τις διακοπές μας, δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα δεήσουν να μας πουν τελικά πότε θα πάρουμε τις άδειες μας......έλεος μπήκε ο Ιούλιος!

Θα πάμε Βόρεια Εύβοια για 1 εβδομάδα και 4 μέρες Μεσσηνία!!! Έχω ενθουσιαστεί!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...