Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εγω ειμαι μονη μου απο το πρωι στην δουλεια κ εχω κ το παιδι μαζι μου (κλασσικα!!!)

σε λιγο ερχεται ο αντρας μου, θα παω επανω, θα βαλω στο παιδι να φαει κ θα τηγανισω για εμας πατατες κ κολοκυθακια (παραγγελεια συζηγου!)

απο δουλειες πρεπει να κανω τακτοποιησεις, εχουμε πολλα ρουχα εξω απο τις ντουλαπες κ σιδερο

καλο μεσημερι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΖΑ...!Σας έλειψα???Έχω μπλέξει με τις δουλειές και τη μικρή και τα μαθήματα,πρέπει να συντονιστώ ελαφρώς.

Είχαμε πάει στο γιατρό,έίμαι 10 εβδομάδων,μια χαρά όλα και το πιο καλό είναι ότι δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο ευτυχώς:mrgreen:

Σας διαβάζω αραιά και που αλλά θέλω να αφιερώσω χρόνο στη μικρή μου και δεν έχω και πολύ οπότε δεν γράφω συχνά

Βάσια μου περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Ειρήνη μου είσαι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό με το καινούριο σου μαλλάκι.ΦΤΟΥ μη σε ματιάσω;)

Γιώτα είσαι το πρότυπό μου με όλα αυτά που κάνεις...Άντε χαλάρωσε λίγο και βάλε μπρος,προλαβαίνεις για το 2015:tongue:

Βουλάκι κάνε μας 2 τα λαγωνικά:-D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να 'παλι!

Ακουστε τι επαθα:

Πριν 2 εβδομαδες περιπου εστειλα τον αντρα μου στον Μαρινοπουλο να αγορασει 3 κοτοπουλα,ηρθε σπιτι,τα βαλαμε στο ψυγειο και το βραδυ τα χωρισα σε μεριδες και τα εβαλα στην καταψυξη,καθως τα εβαζα μου μυριζαν πολυ χαλια και επειδη τοτε ανακατευομουν πολυ υπεθεσα πως εφταιγα εγω.Σημερα το πρωι ξεπαγωνουμε λιγο κοτοπουλο και παει μανα μου να μαγειρεψει και σκυλοβρωμαγε και φυσικα το πεταξαμε...:evil:

Απο την ωρα που σας εγραψα εκανα γενικο στο δωματιο του μικρου,συμαζεψα ολα τα παιχνιδια του(το τελευταιο και καιρο δεν τα μαζευει και γινεται χαμος...),τακτοποιησα οτι δεν ηταν στην θεση του,επλυνα καποια σημεια στους τοιχους που τα ειχε λερωσει,ξεσκονισα ολα τα παιχνιδια και επιπλα,εκανα τα τζαμια,τραβηξε η μανα μου τα επιπλα,και εγω σκουπισα,σφουγγαρισα και του αλλαξα σεντονια.Εβαλα 2 πλυντηρια.Η μανα μου παραλληλα μου εκανε σιδερο,πιατα και μαγειρεμα.

Τωρα νιωθω την μεση μου και ξαπλωσα λιγακι.

Διαφημίσεις

Γιώτα είσαι το πρότυπό μου με όλα αυτά που κάνεις...Άντε χαλάρωσε λίγο και βάλε μπρος,προλαβαίνεις για το 2015:tongue:

το προτυπο σου εχει αρχισει να ρεταρει.....δεν εκανα τιποτα απο αυτα που επρεπε, πηγαμε βολτα, γυρισαμε (στις 11!) κ εβαλα να μαγερεψω. κρεας κ αυριο θα τηγανισω πατατες. κατι πρεπει να φαμε αυριο, κ αφου δεν μαγερεψα νωριτερα επρεπε τωρα.

για το μπρος δεν το βλεπω ουτε αυτον τον μηνα ουτε τον αλλον. περνω φαρμακα κ δεν κανει!:rolleyes:, για το χαλαρωμα ΠΡΕΠΕΙ! εχω βαλει τον αυτοματο πιλοτο κ πρεπει να σταματησω καποια στιγμη!!!

Να 'παλι!

Ακουστε τι επαθα:

Πριν 2 εβδομαδες περιπου εστειλα τον αντρα μου στον Μαρινοπουλο να αγορασει 3 κοτοπουλα,ηρθε σπιτι,τα βαλαμε στο ψυγειο και το βραδυ τα χωρισα σε μεριδες και τα εβαλα στην καταψυξη,καθως τα εβαζα μου μυριζαν πολυ χαλια και επειδη τοτε ανακατευομουν πολυ υπεθεσα πως εφταιγα εγω.Σημερα το πρωι ξεπαγωνουμε λιγο κοτοπουλο και παει μανα μου να μαγειρεψει και σκυλοβρωμαγε και φυσικα το πεταξαμε...:evil:

απο μαρινοπουλο, καρφουρ κτλ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΡΕΑΤΑ, ΓΑΛΑΤΑ, ΤΥΡΙΑ, ΣΑΛΑΜΙΑ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΡΕΣΚΟ. εχουν παντα 2η ποιοτητα η πραγματα που ειναι κοντα στην ημερομηνια ληξεως για να πετυχαινουν καλες τιμες. το ξερω απο φιλο που ειναι προμηθευτης στον μαρινοπουλο.

απο μαρινοπουλο, καρφουρ κτλ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΡΕΑΤΑ, ΓΑΛΑΤΑ, ΤΥΡΙΑ, ΣΑΛΑΜΙΑ Κ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΡΕΣΚΟ. εχουν παντα 2η ποιοτητα η πραγματα που ειναι κοντα στην ημερομηνια ληξεως για να πετυχαινουν καλες τιμες. το ξερω απο φιλο που ειναι προμηθευτης στον μαρινοπουλο.

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Γιωτακι εχεις απολυτο δικιο......Και εγω μετα απο αυτο δεν προκειται να ξανα ψωνισω.....

Απο χθες νιωθω μια αηδια...

οπως ειπα κ πριν, το απογευμα δεν εκανα τιποτα.... τωρα μολις εσβησα το φαγητο κ παω για υπνο. φιλακια κοριτσια μου!

Καλα εκανες!!!Χρειαζεται και η ξεκουραση;)

Διαφημίσεις

Koρίτσια μου καλήμερα!Τι κανετε???

Οι εγγυουλες προχωρατε κανονικα βλέπω και πολύ χαιρομαι!

christine πως ειναι τα μωρακια σου?

Γιωτα μου σταματησε ο πόνος τουλάχιστον?Χαλαρωσε οπως και αν εχει ,ειναι καλοκαιρι.

Βασια ,περαστικα στο κοριτσακι σου.Πως ειστε τωρα?

Ειρηνη ,καλές βολτες ,το εχεις ριξει εξω μου φαινεται και πολύ καλά κανεις.

Εμεις την Παρασκευη πήγαμε στο εξοχικο αλλα επιστρεψαμε πάλι για δυο μερουλες στο σπίτι μας καθως ειχαμε δουλειες που επρεπε να γινουν,εν τω μεταξυ εχει ο μικρος ακομη καρατε εως τις 10 του μηνα οποτε δεν εχουμε ησυχασει εντελως.

Αυτες τις ημερες κουραστηκα γιατι επρεπε να αφησω το σπίτι μας σχετικα καθαρο και τακτοποιημενο ,να ρυθμισουμε τον κηπο και να τελειωσω καποια βαψιματα που ειχα ξεκινησει εξω και βεβαια πηγαινοντας σε στο εξοχικο βρηκα αλλα εκει.Ταυτοχρονα τρεχουν διαφορα θεματα που με κουραζουν .

Ο μικρος εν τω μεταξυ περασε και μια ψιλοβροχιτιδα χωρις κατι ιδιαιτερο ευτυχως και σταματησαμε από προχθες τα μπάνια μας.Αυριο θα τον πάω στο γιατρο και ελπίζω να τον βρει καλυτερα και πάλι να ξεκινησουμε.

Ταυτοχρονα ,σχεδιαζω το πάρτυ του ,ακομη δεν ξερω που ,σιγουρα εξω ,η σε παραλία η στο γηπεδο εδω κοντα...Εχω πελαγωσει καθως τα αατομα ειναι πολλα και το μπάτζετ μικροα λλα πιστευω να βγαλω ακρη.

Σας φιλω,καλό μηνα να εχουμε !!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

ξεκινησες????:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο για την κουζινα σου!!!

(για τους ψιλους δεν σχολιαζω τπτ!!! υπομονη κ ψεκασμα!!!)

ΟΧΙ Γιώτακι μου, δεν πρόλαβα ούτε χτες τελικά, αφού εντέλει ξύπνησαν γρήγορα τα μικρά και προείχαν άλλες δουλειές.. :roll::roll:

Koρίτσια μου καλήμερα!Τι κανετε???

Οι εγγυουλες προχωρατε κανονικα βλέπω και πολύ χαιρομαι!

christine πως ειναι τα μωρακια σου?

Γιωτα μου σταματησε ο πόνος τουλάχιστον?Χαλαρωσε οπως και αν εχει ,ειναι καλοκαιρι.

Βασια ,περαστικα στο κοριτσακι σου.Πως ειστε τωρα?

Ειρηνη ,καλές βολτες ,το εχεις ριξει εξω μου φαινεται και πολύ καλά κανεις.

Εμεις την Παρασκευη πήγαμε στο εξοχικο αλλα επιστρεψαμε πάλι για δυο μερουλες στο σπίτι μας καθως ειχαμε δουλειες που επρεπε να γινουν,εν τω μεταξυ εχει ο μικρος ακομη καρατε εως τις 10 του μηνα οποτε δεν εχουμε ησυχασει εντελως.

Αυτες τις ημερες κουραστηκα γιατι επρεπε να αφησω το σπίτι μας σχετικα καθαρο και τακτοποιημενο ,να ρυθμισουμε τον κηπο και να τελειωσω καποια βαψιματα που ειχα ξεκινησει εξω και βεβαια πηγαινοντας σε στο εξοχικο βρηκα αλλα εκει.Ταυτοχρονα τρεχουν διαφορα θεματα που με κουραζουν .

Ο μικρος εν τω μεταξυ περασε και μια ψιλοβροχιτιδα χωρις κατι ιδιαιτερο ευτυχως και σταματησαμε από προχθες τα μπάνια μας.Αυριο θα τον πάω στο γιατρο και ελπίζω να τον βρει καλυτερα και πάλι να ξεκινησουμε.

Ταυτοχρονα ,σχεδιαζω το πάρτυ του ,ακομη δεν ξερω που ,σιγουρα εξω ,η σε παραλία η στο γηπεδο εδω κοντα...Εχω πελαγωσει καθως τα αατομα ειναι πολλα και το μπάτζετ μικροα λλα πιστευω να βγαλω ακρη.

Σας φιλω,καλό μηνα να εχουμε !!!!

Ζηλεύω πάρτυ σε παραλια! :cool: Ωραία ιδέα! :D

Ας γράψω τα χτεσινά μου:

1. έφτιαξα καφέ για μένα, γαλα για τον μεγάλο, και έκατσα στον υπολογιστή
  2. μάζεψα απλωμένα ρούχα (και έγιναν περισσότερα τα ασιδέρωτα.. :roll: )
  3. άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα από την προηγουμενη
  4. έβαλα νέο πλυντήριο με κοκκινορουχα
  5. έπλυνα τα μαγιω μας στο χέρι και τα άπλωσα
  6. τακτοποίησα πλυμένα πιατικά
  7. έβαλα πρωινό στα παιδιά
  8. ντύθηκα και πήγα να πάρω ψωμί
  9. ξαναβγήκα για ένα δέμα που ξέχασα (τελικά βρήκα κλειστό το ταχυδρομείο)
  10. άπλωσα τα κόκκινα
  11. έβαλα δεύτερο πλυντήριο
  12. πέταξα όλα τα σκουπίδια
  13. έβαλα νέες σακούλες στους κάδους
  14. καθάρισα το τραπέζι από τις πλαστελίνες που παίζαν τα παιδιά
  15. τους έβαλα δυο λεκάνες με νερά στην αυλή να παίζουν
  16. άνοιξα όλα τα πατζούρια
  17. έβγαλα όλα τα σεντόνια
  18. έβγαλα όλα τα μαξιλάρια στον ήλιο
  19. έβγαλα (επιτέλους!) ένα τελευταίο χαλι που είχε μείνει (το καθυστερούσαμε γιατί έπρεπε να σηκώσουμε το γραφείο)
  20. σκούπισα πολύ καλά ΠΑΝΤΟΥ με την ηλεκτρική
  21. άδειασα την σακούλα της και την άφησα να μουλιάσει σε ζεστό σαπουνόνερο
  22. άπλωσα το δεύτερο πλυντήριο
  23. έβαλα και τρίτο να πλένει
  24. σφουγγάρισα πολύ καλά όλο το σπίτι με καυτά νερά
  25. έπλυνα την σακούλα της σκούπας και την άπλωσα
  26. έκοψα και τηγάνισα πατάτες γιατί τα παιδιά δεν κρατιόντουσαν και δεν ήξερα ακόμη τι να μαγειρέψω
  27. έπλυνα ότι πιάτα είχε ο νεροχύτης
  28. έβαλα τελικά μακαρόνια να βράζουν
  29. φάγαμε όλοι, μάζεψα τραπέζι και το καθάρισα
  30. μάζεψα στεγνά ρούχα απ' έξω (και γίναν ΑΚΟΜΗ περισσότερα τα ασιδέρωτα.. :roll::roll: )
  31. άπλωσα το τρίτο πλυντήριο
  32. έβαλα και τέταρτο να πλένει
  33. πήγα κοίμισα τα παιδιά και κοιμηθήκαμε και μεις καμια ωρίτσα
  34. σηκώθηκα άπλωσα το τελευταίο πλυντήριο
  35. ξύπνησα τα παιδιά και τα έντυσα
  36. τα έβγαλα στην αυλή και ψέκασα όλο το σπίτι
  37. φύγαμε και πήγαμε πρώτα στη γιαγιά, καπάκι παιδική χαρά και έπειτα πλατεία όπου μαζεύονται όλα τα παιδάκια το βραδυ και παίξαμε μέχρι αργά (τους πήρα και να φάνε για να είναι έτοιμα για ύπνο ;) )
  38. γυρίσαμε πλύναμε μονο χερια - μούρες και βγάλαμε ρούχα
  39. έκλεισα όλα τα πατζούρια
  40. πήρα μέσα τα μαξιλάρια
  41. έστρωσα όλα τα κρεβάτια με καθαρά σεντόνια
  42. κοίμισα τα μικρά
  43. έφτιαξα πόπ κόρν, έβαλα και παγωτακια και καθίσαμε να δούμε ένα επεισόδιο mentalist (αχ, είμαστε στα τελευταία, δυστυχώς... :( )

Σήμερα εννοείται έχω σιδέρωμα, ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα εκτος από τα πρωινά, για να δούμε, αφού δεν έχω άλλες δουλειές θα τα καταφέρω επιτέλους να σιδερώσω;;; :?

αυτά λοιπόν, φιλάκια σε όλες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

εγω ετοιμάζομαι για μεσημεριανό καφεδάκι με φίλη:D

για το σπίτι δεν εχω να αναφέρω ιδιαίτερες δουλειές...κάνω κυκλικά τις δουλίτσες μου οπότε δεν πέφτουν πολλές μαζί...μια μέρα μπάνια και ξεσκόνισμα όλο το σπίτι, την επόμενη σκούπα, την επόμενη σφουγγάρισμα και αυτό ήταν!εννοείται πλυντήρια ρούχων-πιάτων πάνω από 1 καθημερινά, νεροχύτης πολλές φορές τη μέρα όπως και συμμαζέματα. Τζάμια και αυλές δεν κάνω ποτέ γιατί τα κάνει η γυναίκα όταν έρχεται...αυτά, φιλιά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

χαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Και εγω σημερα γινομαι 10 εβδομαδων,ποτε εχεις ΠΗΤ?

27/01.Εσύ???:D

το προτυπο σου εχει αρχισει να ρεταρει.....δεν εκανα τιποτα απο αυτα που επρεπε, πηγαμε βολτα, γυρισαμε (στις 11!) κ εβαλα να μαγερεψω. κρεας κ αυριο θα τηγανισω πατατες. κατι πρεπει να φαμε αυριο, κ αφου δεν μαγερεψα νωριτερα επρεπε τωρα.

για το μπρος δεν το βλεπω ουτε αυτον τον μηνα ουτε τον αλλον. περνω φαρμακα κ δεν κανει!:rolleyes:, για το χαλαρωμα ΠΡΕΠΕΙ! εχω βαλει τον αυτοματο πιλοτο κ πρεπει να σταματησω καποια στιγμη!!!

Πρότυπό μου chill out!!!Το ξέχασα ότι παίρνεις χάπια...;)

Αηδία...:evil:

Καλησπέρα!Τι κάνετε κουκλίτσες.Εγώ μια χαρά,τώρα τέλειωσα και ξεκουράζομαι.Η μικρή έχει πάει σε πάρτι με τον μπαμπά της και θα έρθουν σε λίγο.Από δουλειές τα βασικά,βοηθάει η μαμά μου ευτυχώς και δεν ζορίζομαι.

Μαριαννάκι πόσα έκανες???

Χρύσα μου περαστικά στον μικρούλη σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...