Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη σούπερ το μαλλάκι, να το ευχαριστηθείς!!

εμεις μια χαρά, βόλτες και πάλι βόλτες! και το σπίτι μια χαρά διατηρείται με δουλίτσες "κυκλικά"...

φιλιά!

Και πολύ καλά κάνεις Ερσάκι μου! Πρώτα η ζωη μας και μετά το σπίτι! ;)

Σ' ευχαριστώ για το μαλλάκι!!!

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εμεις εχτες ετοιμασαμε τα πραγματα για μπανιο κ φυγαμε, γυρισαμε τις 10,30 το βραδυ!!! το καταευχαριστηθηκαμε!!! πριν κοιμηθω τακτοποιησα ολα τα πραγματα, επλυνα τα ταπερακια απο τα φαγητα κ κατι κατσαρολες που ειχαν ξεμεινει για να ειμαι μαζεμενη το πρωι. ετσι σημερα ξυπνησα σε μαζεμενο σπιτι, βεβαια τα πλυμμενα του νεροχυτη εισαι 2 φορες σαν της μαριαννας μας!!! κ θελουν τακτοποιηση.

το πρωι σηκωθηκα εβγαλα τα φρυδια μου, εφτιαξα τα μαλλια μου, ετοιμαστηκα κ κατεβηκα για δουλεια.

οταν ξυπνησε η μικρη κ ανεβηκα να την ετοιμασω, περασα μια το μπανιο, αλλαξα σεντονια, μαγειρεψα κιμα για την μικρη κ εβγαλα γαυρο να ξεπαγωνει για να τον τηγανισω το μεσημερι.

Μπράβο μικρό μου, που τα προλαβαίνεις όλα και κυρίως το κουφαράκι σου! Μπράβο! :D

Εγώ εχθές τελικά έκανα μπόλικες δουλίτσες, το σιδέρωμα το ανέβαλλα για σήμερα , όμως τα δίπλωσα όλα καλά καλά και θα τα περάσω ένα πάτημα.

Έπλυνα μπόλικα πιατικά και άδειασε ο νεροχύτης μου:

μαγείρεψα νόστιμα μπιφτέκια με πατατούλες στο φούρνο:

2014-06-29151739_zpsa4c39588.jpg

και έπλυνα ότι παπούτσι υπήρχε στο σπίτι μας, μικρά μεγάλα παιδικά και μη, τα αράδιασα στον ήλιο, τα χώρισα (αλλα χειμωνιάτικα, αλλα για δόσιμο, μάζεψα μια κούτα για πέταμα (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί τα κρατάγαμε) και κρατηθείτε να σας πω ποσα πλυντήρια χρειάστηκαν....τέσσερα! Tεσσερα πλυντήρια παπούτσια!!! Πάει λοιπόν και αυτή η δουλειά που έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού..

2014-06-28131411_zps64962341.jpg

Κατά τα αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το σπιτάκι μας είναι συμμαζεμένο, γιούπι!!!!! :D:D:D:mrgreen::mrgreen:

Μπράβο Μαριαννούλα μου για τις τακτοποιήσεις σου {το φαγάκι σου με ξελίγωσε!} και κυρίως για το ξεκαθάρισμα στα παπουτσάκια σας!

Η λύση για διατήρηση είναι μία: τακτικές εκκαθαρίσεις παντού ;). Πραγματικά, μου χει λύσει τα χέρια! :D

Γειά σας κορίτσια........

βιαστικά σας έχω διαβάσει, δεν προλαβαίνω από δουλειές να σχολιάσω πολλά....

Ειρήνη........μπράβο για τις επισκέψεις, τα ωραία νυχάκια, τις φίλες σου, τα παγωτάκια σου και με γεια το νεο σου λουκ!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!

για το σπίτι που είπα, είχε ξεφύγει η κατάσταση, όλα τα υπάρχοντα μας πεταμένα στο πάτωμα, να μην μπορώ ούτε σκούπα να βάλω (και κατ' επέκταση ούτε να σφουγγαρίσω :rolleyes: ) τσαντίρι κανονικό!!! :oops: Χθες και προχθές κάτι έγινε, σήμερα έχω μπόλικο σιδέρωμα και θα έχει έρθει πια σε λογικά επίπεδα το θέμα του σπιτιού.. :roll:

ειρήνη μεγειά το μαλλάκι, από ότι είδα σου πάει πολύ! ;)

Σ' ευχαριστώ Μαριαννουλα μου!!!

το εκανες ε? μεγεια σου!!! να το καλοβολευτεις!!!! το κοντο μαλλακι μικροδειχνει κιολας!

Το έκανα Γιωτάκι μου.. σιγά μην το καθυστερούσα.. βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια στα μαλλάκια!!! :P Σ' ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας διαβάζω κάθε βράδυ αλλά κλείνουν τα μάτια μου και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Από την προηγούμενη Κυριακή τελείωσα με τη δουλειά και για δύο μήνες θα είμαι στο σπιτάκι μου. Το Σεπτέμβρη πάλι.

Αυτές τις μέρες τις εκμεταλλεύομαι όσο μπορώ για να περνάω χρόνο με το μικρούλη μου. Είμαστε όλη την ημέρα μαζί και νιώθω πολύ όμορφα. Παράλληλα πρέπει να τακτοποιήσω και κάποιες εκκρεμότητες. Το σπιτάκι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση εκτός από τα ασιδέρωτα που θα με πνίξουν!!! Σιγά-σιγά θα τα κάνω κι αυτά.

Το σκ περάσαμε πολύ όμορφα. Βγήκαμε με τον άνδρα μου και φίλους για ποτό και ήτανε τέλεια. Την Κυριακή πήγαμε σε μια βάπτιση και ο μικρούλης ξεσάλωσε. Το καταχάρηκε νομίζω.

Ειρήνη καλά έκανες και άλλαξες λουκ. Η ανανέωση τώρα το καλοκαίρι είναι απαραίτητη!

mamavasia περαστικά στη μικρούλα! Γρήγορα να πάτε σπιτάκι σας.

marianna απίστευτη η τούρτα σου! Να χαίρεσαι το γιο σου!

Φιλακια σε όλες!

h6cQp3.png

κουκλες μου καλησπερα!!! τι μου κανετε;;!!! εμεις γυρισαμε χθες το βραδυ κ σημερα ολη μερα τακτοποιουσα πραγματα κ εβαζα-απλωνα-μαζευα πλυντηρια!!!! αυριο εχει σιδερο κ μετα εχει ξεκουραση χαλαραααααα!!!!

ο αντρας μου εβαψε ολο το σπιτι, κ μετα εκανε πολυ καλη γενικη μονος του!!!!!!! καποια πραγματα του εχουν ξεφυγει, αλλα φυσικα κ δεν με πειραζει!!!μονο η βεραντα μας ειναι χαλια, αλλα θα την αφησω ακομα 2-3 μερες γιατι θα ερθει κ μαστορας για να μας βαλει τεντα (επιτελους)!!!!

mamavasia περαστικα σας κ συντομα!!! σιδερενια κ καλη υπομονη σε σενα!!!

ειρηνη αλλαγες στο μαλλι;;;;!!! μπραβο!!!

οι εγκυουλες πως ειναι;;;!!!

οσο για τηνν πρεσσα που ρωτησε καποια κοπελα πριν μερες (sorry δεν θυμαμαι ποια :( :( :( ) θυμαμαι οτι η μαμα μου παντα την εκανε με ξυδι...κ την αφηνε να βγαζει τον ατμο της ολο....κ γω τη στιρελα μου ετσι την κανω, δεν ξερω αν ειναι σωστο...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? εγώ το απόγευμα τελείωσα με την κουζινα, εκανα εκκαθάριση ψυγείου, επλυνα τα της λαϊκής κ μετα ετοιμασα την μικρή κ πηγαμε στις ξαδελφες για παιχνιδι κ εγω καφε με την συνυφαδα. γελασαμε, τα ειπαμε, ταισαμε τα παιδιά κ γύρισαμε σπίτι. εβαλα την μικρή για ύπνο κ επεσα κ εγω. καλο βραδυ κορίτσια, φιλάκια

Καλημέρα καλημέρα..

Πρωινή πρωινή σήμερα, (από τη μέρα που κλείσαν τα σχολεια δεν ξανάσηκώθηκα τόσο νωρίς :roll: ) αλλα ο λόγος είναι και πάλι ψύλλος.. :mad: 17 ημερες ακριβώς από τα τελευταία ψέκασματα και φτου και απ' την αρχή... Θα φάω τις κοτσίδες μου, δεν μπορεί, γιατί σ' εμενα τόση γκαντεμιά ; :evil:

Έφτιαξα καφέ και περιμένω να ξυπνήσουν όλοι να βάλω μπρός.. :(

Μέχρι τότε, ας σας γράψω τα χτεσινά μου :

1. έφτιαξα καφέ
  2. ετοίμασα γαλατα των παιδιών
  3. έβαλα παγωτό για όλους και φάγαμε
  4. έπλυνα τα παιδιά από τα παγωτά
  5. καθάρισα και το τραπέζι
  6. άνοιξα πατζούρια
  7. σιδέρωσα ένα πουκάμισο του άντρα μου που το χρειαζόταν
  8. έβαλα ένα πλυντήριο με τα σεντόνια των παιδιών
  9. χλωρίνιασα καλά όλο το μπάνιο, έπλυνα το πιγκάλ, καθάρισα καθρέφτη
  10. σκούπισα και τακτοποίησα όλα τα πλυμένα πιατικά στις θέσεις τους
  11. καθάρισα καλά με ξύδι τον πάγκο της κουζίνας και τα πλακάκια
  12. καθάρισα (εξωτερικά μονο) όλα τα ντουλαπάκια ,το ψυγείο και τον φούρνο μικροκυμάτων
  13. έπλυνα ότι υπήρχε στον νεροχύτη μου
  14. έβγαλα το πρώτο πλυντήριο και έβαλα ένα δεύτερο
  15. έκατσα λίγο στον υπολογιστή
  16. καθάρισα ξανά το τραπέζι από τις πλαστελίνες που παίζαν τα παιδιά
  17. συμμάζεψα το σαλόνι και έστρωσα καναπέδες
  18. ζέστανα μπιφτέκια που είχαν περισσέψει για μένα και τα παιδιά
  19. έφτιαξα και μια ομελέτα για τον σύζυγο γιατί δεν έφτανε το φαγητό
  20. αφού φάγαμε όλοι μάζεψα το τραπέζι και το καθάρισα
  21. μάζεψα απ' έξω τα απλωμένα ρούχα και τα δίπλωσα
  22. άπλωσα τα δυο πλυντήρια και έβαλα και τρίτο να πλένει
  23. έκανα αποτρίχωση στα πόδια μου με τη μηχανή
  24. ετοίμασα πετσέτες και λοιπά της παραλίας και βάλαμε τα μαγιω μας
  25. πήγα με τα παιδιά στη θάλασσα για ένα 2ωρο - ξεδώσαμε και οι 3 μας! :mrgreen:
  26. στον γυρισμό σταμάτησα να πάρω δυο πραγματάκια από το μαγαζί
  27. γυρίσαμε και τα έκανα ντουζακι
  28. τους έβαλα να φάνε
  29. μπήκα και εγώ να πλυθώ
  30. έστρωσα στα κρεβάτια τους καθαρά σεντόνια (όλη μέρα τα είχα χωρίς - σήμερα θα αναγκαστώ να τα ξανάβγάλω :mad: )
  31. μάζεψα από το πάτωμα τα παιχνίδια
  32. έκλεισα πατζούρια
  33. κοίμισα τα παιδιά

φυσικά πάλι δεν βρήκα χρόνο χτες να κάνω το σιδέρωμα :rolleyes: , αλλα θα ξεκινήσω μόλις σηκωθώ από δω, το υπόσχομαι! :cool::cool:

φιλάκια κοριτσάκια!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα..

φυσικά πάλι δεν βρήκα χρόνο χτες να κάνω το σιδέρωμα :rolleyes: , αλλα θα ξεκινήσω μόλις σηκωθώ από δω, το υπόσχομαι! :cool::cool:

φιλάκια κοριτσάκια!

ξεκινησες????:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο για την κουζινα σου!!!

(για τους ψιλους δεν σχολιαζω τπτ!!! υπομονη κ ψεκασμα!!!)

Καλημερα!!!τι μου κανετε ομορφες?εγω στην δουλιτσα κλασικα...

Αχ Ε

καλως την αρετουλα!!! κ εγω δουλεια....

εχτες ξεβαψα κ ξανα εβαψα τα νυχια μου, με δουλειες κ θαλασσα γιναν χαλια!!! τωρα εχω ενα μωβακι κ θελω να κανω κανα σχεδιακι οταν μπορεσω!

Διαφημίσεις

Γλυκά μου κορίτσια, καλημέρα!

Καλό μήνα να έχουμε όλες, ξεκούραστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό! :P

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Εμείς σηκωθήκαμε με την ηρεμία μας και ξεκίνησα, χαλαρά, τις δουλίτσες μου, μαζί με χαδάκια, αγκαλίτσες και παιχνίδια με το φιογκάκι.

Τώρα, έχει έρθει ο τεχνικός και μας κάνει συντήρηση στα a/c, οπότε μετά πρέπει το σπίτι να σκουπιστεί και να σφουγγαριστεί! :|

Ανάμεσα σ' αυτά που έκανα:

Πήγα σουπερ για φετούλα, να φάμε μαζί με τα σημερινά γεμιστά μας

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με κοκκινόρουχα

Έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο, σύντομο, με ευπαθή και, όπως ξέρετε οι παλιότερες επειδή δεν συμπαθώ τις λεκάνες, τα τοποθετώ σ' ένα σκαμπό, τα βγάζω στο μπαλκόνι μου και ένα-ένα ρουχαλάκι, τ απλώνω {ούτε αποθήκευση λεκάνης ούτε πλύσιμο, ούτε σκύψιμο}

kouz2_zps8caf96f7.jpg

Έβγαλα το μεσαίο συρτάρι του μπουφέ μου, που ήταν γεμάτο χαρτούρα :| και το τακτοποίησα

{χαμός γινοταν}

kouz4_zps5e0dc75a.jpg

Μάζεψα τον νεροχύτη μου

kouz_zps51e54d01.jpg

Ζήτησα από το μεγάλο αγόρι να μου φτιάξει μία ασημένια κορνίζα, η οποία είχε ξεκολλήσει το μπλε βελούδο που έχει γύρω-γύρω και την έκανε υπέροχη

kouz1_zps129d66f3.jpg

Ετοίμασα πρωϊνά, μάζεψα τα διάφορα που κυκλοφορούσαν σε άσχετες θέσεις, πότισα τα λουλουδάκια μου κ.α.

Φωτογραφίες από χθεσινά νυχάκια {shellac}

vaso_zpse3a541e9.jpg

Και από τη χθεσινή μας βόλτα :D

DSCN1176_zps8b9d632e.jpg

Και το μαγνητάκι, που έχω στο ψυγείο μου και κοιτάζω κάθε πρωί και χαμογελώ, που μου έχει κάνει δώρο η Βασιλική μας!!! :P:p

Σ' ευχαριστώ αγαπάκι μου!!!!!

kouz3_zpsa511243c.jpg

Σας φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!

Τι κανετε????

Μπηκα στα γρηγορα να σας πω μια :ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Απο το πρωι εχω βγει στο μπαλκονι με παγωμενο καφεδακι,λαπτοπακι και παρεα με την μαμα μου και το γιοκα μου και καθοοοοοοοοομαστε!!!!!

Τωρα μπαινω μεσα και ξεκιναω δουλιτσες,οποτε το απογευμα θα εχω λιστα....

Ειρηνη τι μου κανεις???????????Απο το πρωι καποιος μαγειρευει γεμιστα και εγω νιωθω σαν λαγονικο.....Σου 'ρχομαι!!!!!:tongue:

Βασια μου τωρα το ειδα.Περαστικα στο παιδακι σου.

Σε λιγες μερες φευγουμαι για το χωριο,θα κατσουμε με τον αντρα μου 2 εβδομαδες και κανονισα να κατσω αλλες 2 μετα με τους γονεις οποτε να μεινει και το παιδακι μου 1 μηνα στο χωριο να καταλαβει καλοκαιρι και θαλασσα!!!!Και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!Ανυπομονω να περασουν οι μερες!!!!!!

Σας φιλω!!!!

Παω να ξεκινησω καμια δουλιτσα;)

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις κοιμήθηκε το παιδάκι μου και έκατσα λιγάκι.

Ξύπνησα το πρωί, έφαγα το πρωινό μου και παρέλαβα τα χαλιά μου που τα είχα στείλει έξω για πλύσιμο. Έστρωσα κρεββάτια, τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια, συμμάζεψα, έκανα ένα πέρασμα το μπάνιο, άδειασα το πλυντήριο των πιάτων από τα καθαρά και έβαλα όσα βρώμικα είχε ο νεροχύτης, έπλυνα τα μπουκάλια του μωρού, μαγείρεψα κοτόπουλο με πατάτες, έφτιαξα μους πορτοκάλι, έπλυνα τα πιατικά που βγήκαν και κατέβασα τα σκουπίδα. Πρέπει να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω την κουζίνα (αφού φάμε) και οπωσδήποτε να σιδερώσω!

Μαριάννα μπράβο για τον καθαρό νεροχύτη! Υπομονή με τους ψύλλους! Έτσι είναι οι εξοχές. Εγώ φέτος έχω βαρεθεί να εξολοθρεύω σφηκοφωλιές. Ευτυχώς έχω σίτες οπότε δε μπαίνουν μέσα.

κωνμαμα καλά να περάσετε! κι εγώ ανυπομονώ να φύγουμε αλλά ο Αύγουστος αργεί ακόμη.

Ειρηνάκι πολύ μου αρέσουν οι φωτο! Η καλύτερη είναι αυτή με τα καφεδάκια! Καλοκαιρινή και χαλαρωτική!

Καλό μεσημέρι!!!!

h6cQp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!

Τι κανετε????

Μπηκα στα γρηγορα να σας πω μια :ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Απο το πρωι εχω βγει στο μπαλκονι με παγωμενο καφεδακι,λαπτοπακι και παρεα με την μαμα μου και το γιοκα μου και καθοοοοοοοοομαστε!!!!!

Τωρα μπαινω μεσα και ξεκιναω δουλιτσες,οποτε το απογευμα θα εχω λιστα....

Ειρηνη τι μου κανεις???????????Απο το πρωι καποιος μαγειρευει γεμιστα και εγω νιωθω σαν λαγονικο.....Σου 'ρχομαι!!!!!:tongue:

Βασια μου τωρα το ειδα.Περαστικα στο παιδακι σου.

Σε λιγες μερες φευγουμαι για το χωριο,θα κατσουμε με τον αντρα μου 2 εβδομαδες και κανονισα να κατσω αλλες 2 μετα με τους γονεις οποτε να μεινει και το παιδακι μου 1 μηνα στο χωριο να καταλαβει καλοκαιρι και θαλασσα!!!!Και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!Ανυπομονω να περασουν οι μερες!!!!!!

Σας φιλω!!!!

Παω να ξεκινησω καμια δουλιτσα;)

βουλακι μου μπραβο! να ξεκουραστητε κ να χαρειται ηλιο θαλασσα κ ξεκουραση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...