Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!

βρε Βάσια μου περαστικά, σιδερένιο το κορίτσι σου!

Ειρήνη μου μπράβο για την απόφαση για το μαλλάκι, πες μας για την αλλαγούλα όταν την κάνεις...

καλό ΣΚ!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά, ε? Ξεχνάς!!! Σε εμένα δεν έφαγες ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, λέμε... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μόνο καφεδάκι ήπιες...

Έτυχε και μόνο επειδή ήταν πρωί και μου έφτιαξες το σπέσιαλ καφεδάκι σου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλησπέρα κορίτσια!

βρε Βάσια μου περαστικά, σιδερένιο το κορίτσι σου!

Ειρήνη μου μπράβο για την απόφαση για το μαλλάκι, πες μας για την αλλαγούλα όταν την κάνεις...

καλό ΣΚ!!:D

Μυρτούλα σ' ευχαριστώ!!! Τα έκανα ήδη.

Υ.Γ. Δες στο face :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα κοριτσια κ απο μενα!

σημερα γεματη μερα!

το πρωι πηγαμε στο εκπτωτικο χωριο, περασαμε τελεια κ η μικρη λυσαξε στο παιχνιδι.

γυρισαμε, φαγαμε, ξεκουραστηκαμε, ο αντρας μου με την μικρη πηγαν σουπερ μαρκετ κ εγω ξεκινησα δουλειες:

1. μαζεψα νεροχυτη κ εβαλα το πλυντηριο να πλενει
  2. καθαρισα κ εβρασα χορτα
  3. περασα παγκους κ εστιες
  4. εκανα εκκαθαριση ψυγειου
  5. ξεσκονισα - σκουπισα κ σφουγγαρισα ολο το σπιτι
  6. επλυνα μπανιο κ αλλαξα πετσετες
  7. σκουπισα κ σφουγγαρισα τις σκαλες
  8. ομοιως το γραφειο
  9. σκουπισα τα μαρμαρα περιμετρικα απο ενα ξενοικιαστο μαγαζι που εχει ο πεθερος μου κατω απο το σπιτι μας κ διπλα στο γραφειο
  10. ανεβηκα επανω, εκανα μπανιο, λουστηκα κ εβαλα κρεμα σωματος
  11. ετοιμασα τις τσαντες μας για αυριο που θα παμε για μπανιο
  12. ετοιμασα κ τα φαγητα που θα παρουμε μαζι
  13. εντομεταξυ ηρθαν απο το σουπερ κ τακτοποιησα τα πραγματα
  14. εκοψα τα ψαρια μεριδες κ μπηκανα καταψυξη
  15. πηγα ολα τα σκουπιδια
  16. ταισα κ ετοιμασα την μικρη για υπνο
  17. εφτιαξα τυροπιτακια κ μαζι με μπυριτσα αραξαμε με τον συζηγο.

τωρα παω να ξεραθω γιατι ειμαι λιωμα!!!! σας φιλω

Καλησπέρα! Τέτοια ώρα, προφανώς, είμαι μόνη μου εδώ, αλλά δεν πειράζει...

Είπα, μιας και ο μικρός μου δε με έχει αφήσει να κοιμηθώ ακόμη, να σας πω ένα γεια...

Δεν έχω και τρελά νέα από το μεσημέρι που σας έγραψα...

Η μόνη διαφορά στο σπίτι μου από το πρωί είναι ότι έχω πεντακάθαρο νεροχύτη (είχα άπλυτες 4 (!) κατσαρόλες, ένα τηγάνι και διάφορα άλλα) και ότι άπλωσα 2 φλις κουβέρτες που είχα πλύνει, οπότε ξεμπέρδεψα με τα χειμωνιάτικα (ναι... τώρα που κοντεύει να μπει ο Ιούλιος...)

Τον τελευταίο καιρό έχω σοβαρό πρόβλημα χώρου (για την ακρίβεια... είχα, αλλά τον τελευταίο καιρό έγινε μεγαλύτερο)

Ένα φύλλο της ντουλάπας μου πιάνει τρελή υγρασία (μάλλον από το μπάνιο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω). Στο συγκεκριμένο φύλλο έβαζε ο άντρας μου σχεδόν όλα τα ρούχα του... t-shirt, βερμούδες, πυζάμες, κλπ...

Επειδή έπρεπε να αδειάσει οπωσδήποτε, έκανα το εξής: άδειασα το δικό μου συρτάρι και πήγα τα ρούχα μου σε ένα συρτάρι που ήταν άδειο στο παιδικό, όμως είναι σχεδόν το μισό σε μέγεθος από το δικό μου) και στο δικό μου έβαλα ΟΛΑ τα ρούχα του άντρα μου, τα οποία στριμώχτηκαν εκεί... Το θέμα μου αυτή τη στιγμή δεν είναι το στρίμωγμα, γιατί ξέρω ότι είναι προσωρινό και σε 1,5-2 μήνες θα λυθεί.

Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγω του στριμώγματος, όταν σιδερώνω δεν έχω καθόλου διάθεση να προσπαθήσω να βρω χώρο να βάλω τα ρούχα και τα αφήνω μέσα στη μέση. Επίσης, το συρτάρι του άντρα μου θέλει κάθε 3-4 μέρες τακτοποίηση, γιατί για να βρει κάποια συγκεκριμένα ρούχα που θέλει, αναγκαστικά, το κάνει άνω κάτω....

Έφτασα στο σημείο να του ζητήσω να φοράει πρώτα τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα και μετά να ανοίγει το συρτάρι. Του κακοφάνηκε, βέβαια, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα φοράει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή...

Δε σας ζητάω κάποια λύση, απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου...

Και τώρα, νομίζω, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ....

Καληνύχτα σας!!!!

οντως μεγαλο προβλημα.... δεν μπορεις να στριμωξεις σεντονια πετσετες κτλ για να ειναι πιο ανετα τα ρουχα του?

Καλημέρα στα κορίτσια μου! :D

Και μένα μου έλειψες Γιωτακι μου!

Πριν 4 χρόνια, το είχα ξανακόψει μακρύ καρέ αλλά σήμερα "πάω" για κάτι πιο κοντό.. για να δούμε :mrgreen: .

το εκανες ε? μεγεια σου!!! να το καλοβολευτεις!!!! το κοντο μαλλακι μικροδειχνει κιολας!

Διαφημίσεις

κορίτσια μου χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας! :D

μαριαννα τι τελεια τουρτα!!!! κ τα πουλια εσυ τα εφτιαξες???? μπραβο στον μικρο αφηγητη!!!

χαλαρωσε λιγο με τις δουλειες καλοκαιρι ειναι, πες οτι εισαι σε διακοπες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιώτα μου ναι εγώ τα έφτιαξα όλα, έφτιαξα ζαχαροπαστα, την χρωμάτισα κτλ, πολύ δουλειά (5 ώρες μου πήρε μονο η διακόσμηση!!!!! :shock::shock::shock: ) αλλα θα μείνει στην ιστορία! :mrgreen:

για το σπίτι που είπα, είχε ξεφύγει η κατάσταση, όλα τα υπάρχοντα μας πεταμένα στο πάτωμα, να μην μπορώ ούτε σκούπα να βάλω (και κατ' επέκταση ούτε να σφουγγαρίσω :rolleyes: ) τσαντίρι κανονικό!!! :oops: Χθες και προχθές κάτι έγινε, σήμερα έχω μπόλικο σιδέρωμα και θα έχει έρθει πια σε λογικά επίπεδα το θέμα του σπιτιού.. :roll:

mamavasia περαστικά στην μικρούλα σου!!! :(

ειρήνη μεγειά το μαλλάκι, από ότι είδα σου πάει πολύ! ;)

εμενα τα νέα μου είναι τα ίδια, μείναμε σπίτι 2 μέρες με τα παιδιά για να μπορέσω να κάνω καμια δουλειά και να μην είμαι εντελώς στο τρέξιμο, χάσαμε τα μπανακια μας βεβαια αλλα δε βαριέσαι, εδώ την έχουμε τη θάλασσα, θα τα αναπληρώσουμε! (εξάλλου δεν είχα καθόλου διάθεση, προτιμούσα να ηρεμήσω :roll: )

καλά να περνάτε, σας φιλώ! :cool:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Βρήκα ίντερνετ και μπήκα βιαστικά. Σας ευχαριστώ όλες πολυυυυυυ.... Το παιδι πρωτη μέρα

Ηταν σε λήθαργο παιρνει 3 αντιβιωσεις κ σταμάτησε πλεον παυσίπονο. Απο εχτες αρχισε να περπατάει χωρίς κέφια. Σήμερα είναι σχεδόν καλά περπατάει, σκύβει, οκλαδόν, γελάει, παιζει κ ξεκίνησε νερό κ γάλα. Απόγευμα μας δίνουν κοτοσουπα και μένουν μονο οι αντιβιωσεις.ακόμα θα μείνουμε προληπτικά μεσα...όλα καλά...

προσοχή στις γαστρεντερίτιδες γιατί πρήζονται οι λεμφαδένες κ πιέζουν σκολικοειδιτη...μαζεύει πύον εκεί κ μετα σπάει με αποτέλεσμα να γεμίζει η κοιλιά πύον ( περιτονίτιδα) αυτό παθαμε...

Γειά σας κορίτσια........

βιαστικά σας έχω διαβάσει, δεν προλαβαίνω από δουλειές να σχολιάσω πολλά....

Ειρήνη........μπράβο για τις επισκέψεις, τα ωραία νυχάκια, τις φίλες σου, τα παγωτάκια σου και με γεια το νεο σου λουκ!!!!!!

Βρήκα ίντερνετ και μπήκα βιαστικά. Σας ευχαριστώ όλες πολυυυυυυ.... Το παιδι πρωτη μέρα

Ηταν σε λήθαργο παιρνει 3 αντιβιωσεις κ σταμάτησε πλεον παυσίπονο. Απο εχτες αρχισε να περπατάει χωρίς κέφια. Σήμερα είναι σχεδόν καλά περπατάει, σκύβει, οκλαδόν, γελάει, παιζει κ ξεκίνησε νερό κ γάλα. Απόγευμα μας δίνουν κοτοσουπα και μένουν μονο οι αντιβιωσεις.ακόμα θα μείνουμε προληπτικά μεσα...όλα καλά...

προσοχή στις γαστρεντερίτιδες γιατί πρήζονται οι λεμφαδένες κ πιέζουν σκολικοειδιτη...μαζεύει πύον εκεί κ μετα σπάει με αποτέλεσμα να γεμίζει η κοιλιά πύον ( περιτονίτιδα) αυτό παθαμε...

Περασστικά σας και σιδερένια η μικρούλα σου!!

Τι απρόοπτο κι αυτό.......να σου πώ όμως ξέγνοιασες δεν θα έχεις το άγχος όταν την πονάει η κοιλίτσα της ότι είναι η σκωλεικοειδήτη.......

Περαστικά σας και πάλι........σιδερένια η κορούλα σου!!!!!

Διαφημίσεις

οντως μεγαλο προβλημα.... δεν μπορεις να στριμωξεις σεντονια πετσετες κτλ για να ειναι πιο ανετα τα ρουχα του?

Γιώτα μου, τα έχω ήδη στριμωγμένα αυτά... Δεν έχω πολύ χώρο, γενικά, στις ντουλάπες μας... Πριν απόν το παιδί, τα ρούχα του άντρα μου ήταν στο παιδικό, αλλά μετά τον ερχομό του παιδιού, άφησα στην ντουλάπα του παιδικού τα μπουφάν και σε δύο ράφια πετσέτες και σεντόνια. Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν στην κρεβατοκάμαρα στη δική μου ντουλάπα

Βάσια μου, περαστικά της! Και γρήγορα σπιτάκι σας!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα!

Εγώ εχθές τελικά έκανα μπόλικες δουλίτσες, το σιδέρωμα το ανέβαλλα για σήμερα , όμως τα δίπλωσα όλα καλά καλά και θα τα περάσω ένα πάτημα.

Έπλυνα μπόλικα πιατικά και άδειασε ο νεροχύτης μου:

2014-06-29193318_zps37c8f765.jpg

μαγείρεψα νόστιμα μπιφτέκια με πατατούλες στο φούρνο:

2014-06-29151739_zpsa4c39588.jpg

και έπλυνα ότι παπούτσι υπήρχε στο σπίτι μας, μικρά μεγάλα παιδικά και μη, τα αράδιασα στον ήλιο, τα χώρισα (αλλα χειμωνιάτικα, αλλα για δόσιμο, μάζεψα μια κούτα για πέταμα (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί τα κρατάγαμε) και κρατηθείτε να σας πω ποσα πλυντήρια χρειάστηκαν....τέσσερα! Tεσσερα πλυντήρια παπούτσια!!! Πάει λοιπόν και αυτή η δουλειά που έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού..

2014-06-28131411_zps64962341.jpg

Κατά τα αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το σπιτάκι μας είναι συμμαζεμένο, γιούπι!!!!! :D:D:D:mrgreen::mrgreen:

Τώρα εύχομαι να το διατηρήσουμε όσο γίνεται, μπας και ευχαριστηθώ λίγο καλοκαιράκι! 8)8):cool:

A πα πα! Τι περάσατε! Καλή ανάρρωση εύχομαι!

Αφροδίτη μου ξέχασα να ευχηθώ και για την κορούλα σου, να σας ζήσει και να την καμαρώνετε!

Φιλάκια σε όλες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εμεις εχτες ετοιμασαμε τα πραγματα για μπανιο κ φυγαμε, γυρισαμε τις 10,30 το βραδυ!!! το καταευχαριστηθηκαμε!!! πριν κοιμηθω τακτοποιησα ολα τα πραγματα, επλυνα τα ταπερακια απο τα φαγητα κ κατι κατσαρολες που ειχαν ξεμεινει για να ειμαι μαζεμενη το πρωι. ετσι σημερα ξυπνησα σε μαζεμενο σπιτι, βεβαια τα πλυμμενα του νεροχυτη εισαι 2 φορες σαν της μαριαννας μας!!! κ θελουν τακτοποιηση.

το πρωι σηκωθηκα εβγαλα τα φρυδια μου, εφτιαξα τα μαλλια μου, ετοιμαστηκα κ κατεβηκα για δουλεια.

οταν ξυπνησε η μικρη κ ανεβηκα να την ετοιμασω, περασα μια το μπανιο, αλλαξα σεντονια, μαγειρεψα κιμα για την μικρη κ εβγαλα γαυρο να ξεπαγωνει για να τον τηγανισω το μεσημερι.

τωρα σε λιγο παμε επανω με την μικρη για φαγητο κ υπνο κ εγω θα συνεχισω δουλειες.

σας φιλω!

βασιουλα μου μπραβο που εισαστε καλυτερα!!! καλη αναρρωση κ γρηγορα σπιτι κ μετα διακοπες!!!:D:D:D:D

μαριαννα μπραβο για τις δουλιτσες!!!!!!

Κορούλες καλησπέρα και καλή μας εβδομάδα.

Χθες, το απόγευμα δούλευα και η τωρινή εβδομαδα θα ειναι γεμάτη από δουλίτσα. Το υπέροχο είναι πως το μεγάλο αγόρι έχει άδεια γι αυτή την εβδομάδα οπότε θα κάνουμε και τις βόλτες μας και θα ξεκουραστούμε!

Σηκωθήκαμε λοιπόν και ξεκίνησα τις δουλίτσες μου:

Πήγα σούπερ, επέστρεψα, τακτοποίησα τις αγορές στις θέσεις τους

Άδειασα και άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχων που είχα με το νυχτερινό

Έπλυνα ένα σωρό πιατικά...

Άλλαξα σεντόνια

Σαπούνισα το μπάνιο

Εβαλα την πικεδένια "κουβερτούλα" μας να πλένεται

Ετοίμασα γεμιστά και μπήκαν στο φούρνο και ξαφνικά....

'μ έπιασε'....βαρέθηκα και ήθελα βολτίτσα! :mrgreen:

Αρπάζω λοιπόν τ' αγόρια και βουρ... φύγαμε για καφεδάκι, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

DSCN1176a_zps81a3a3c5.jpg

DSCN1176_zps8b9d632e.jpg

Μετά το καφεδάκι λοιπόν λέω... μωρέ, που να τρώμε γεμιστά.. μήπως να παμε Ζάχο για καλαμάκια? Και πήγαμε! :twisted::twisted::twisted:

Επιστρέψαμε και απλώς κάναμε ντουζάκια και χαλαρώνουμε. Αργότερα θα φύγω για δουλίτσα!

Σας φιλώ γλυκά όλες και το καλοκαιράκι ειναι εδώ ΖΗΣΤΕ ΤΟ! :P:p

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κορίτσια!

Ειρήνη σούπερ το μαλλάκι, να το ευχαριστηθείς!!

Μαριάννα μπράβο για τις δουλίτσες!

Βάσια εύχομαι όλα καλά τώρα για την κούκλα σου

Γιώτα μπράβο για τα μπανάκια!

εμεις μια χαρά, βόλτες και πάλι βόλτες! και το σπίτι μια χαρά διατηρείται με δουλίτσες "κυκλικά"...

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...