Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνάκι, μανούλα :D:D:D:D:D:D:D

Ωραία νυχάκια (όπως πάντα άλλωστε).....

Θέλω να σας μεταφέρω κάτι από την mamavasia, επειδή θα είναι off από το θέμα για λίγο....Θυμάστε που ανέφερε πως το παιδί πέρασε γαστρεντερίτιδα και μετά είχε πυρετό και πονόκοιλο; Ε, έπαθε περιτονίτιδα και χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί άρων άρων. :(

Είναι καλά η μικρή, το χειρουργείο τελείωσε με επιτυχία και η vasioula περιμένει να ξυπνήσει, το πρόλαβαν ευτυχώς το παιδάκι πριν φύγουν διακοπές....

Σιδερένια και περαστικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω να σας μεταφέρω κάτι από την mamavasia, επειδή θα είναι off από το θέμα για λίγο....Θυμάστε που ανέφερε πως το παιδί πέρασε γαστρεντερίτιδα και μετά είχε πυρετό και πονόκοιλο; Ε, έπαθε περιτονίτιδα και χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί άρων άρων. :(

Είναι καλά η μικρή, το χειρουργείο τελείωσε με επιτυχία και η vasioula περιμένει να ξυπνήσει, το πρόλαβαν ευτυχώς το παιδάκι πριν φύγουν διακοπές....

Σιδερένια και περαστικά!

Επαθα την πλάκα μου! :roll::roll:

Την πήρα αμεσως τηλέφωνο, εννοείται, ευτυχώς όλα καλά τώρα....! :|

777885dugw57gt25.gif

Δεν το συζητώ για το μαλλί της Reese.......δεν το έχω και τόσο με καλλωπισμούς αλλά μου αρέσει πολύ αυτό το κούρεμα και θεωρώ πως θα σου πηγαίνει!!!!!

Ευχαριστώ!

Ούτε και γω το χω και ακριβώς γι αυτό θέλω πάντα κάτι "εύκολο"... για να δούμε! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες,

Με αφορμή το θεμα με τη Βασιούλα μας, που με τρόμαξε πολύ, να σημειώσω κάτι.

Να έχουμε όλες τα μάτια μας δεκατέσσερα όταν τα βλασταράκια μας έχουν γαστρεντερίτιδα {που θέρισε φέτος... :? }.

Η δεύτερη φορά που νοσηκεύτηκε το φιογκάκι {θυμάστε???} ήταν μετά τη γαστρεντερίτιδα, που ο παιδίατρός μας, μας συνέστηκε να τον πάμε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση μιας που ήταν ερεθισμένη η σκωληκοειδίτιδά του.... :|.

Οπότε, extra προσοχή...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορούλες μου καλησπέρα. :D:D

Μου λείψατε και σίγουρα σας έλειψα και γω ξερω την αδυναμία που μου έχετε :wink:

Πάνω-κάτω, με τις περισσότερες τα λέμε στο face. Μου λείπουν ιδιαίτερα η Αρετούλα και η Γιωτούλα μου.

Εδώ είμαι, επανέρχομαι!

ειρηνακι μου!!! :D:D:D χαιρομαι που περνας τοσο κσλα, αλλα μου ελλειψες!!! Το μαλλί τελειο, να το κόψεις, ετσι ξεκινησα κ εγω απο μαλλί μέχρι την μεση πέρυσι κ τωρα εχω αγοριστικο! το εχω καταβολευτει!

Εδω ειμαι και εγω!!!!σας διαβαζα αλλα λογω δουλειας και αρκετης κουρασης το βραδυ οταν αποφασιζα να γραψω κοιμομουν με το λαπτοπ αγκαλια..

Καταρχας να ευχηθω στην Μαριαννα να χαιρεται το αγορακι της,να τα εκατοστησει!

Αφροδιτακι να τα εκατοστησει το κοριτσακι σου να τη καμαρωνεις παντα..

Βασια μου περαστικα στην μικρουλα..παει τελειωσε..σιδερενια να ειναι..

Ειρηνη μου ποσο μου εχουν λειψει τα μηνυματα σου...καλα δεν το συζητω για τα νυχακια,οπως παντα τελεια..αχ και να σε ειχα κοντα μου...τα μαλλακια σου να τα κοψεις,ειναι καλοκαιρι οποτε θα σε βολεψει το κοντο,θα σε αναννεωσει πολυ και φυσικα θα σου πηγαινει και ειναι και της μοδας...φιλακια στο φιογκακι να ξεκουραστει και να περασει ομορφο καλοκαιρι..

Γιωτακι καλα να περασετε το Σ/κ..μπραβο που ξεκλεβετε χρονο οι δυο σαςμε τον αντρα σου..

Μπιλλακι ελπιζω να εισαι καλα...

Εγω περα απο τη δουλεια και την κουραση ειμαστε καλα,την προηγουμενη κυριακη καναμε το πρωτο μας μπανακι και ελπιζουμε να κανουμε και αυτη την κυριακη..ερχονται τα γενεθλια των κοριτσιων και απο την μια σκεφτομουν να τα κανω σπιτι αλλα νιωθω πολυ κουρασμενη.απο την αλλη η μεγαλη μου ηθελε παιδοτοπο οποτε δεν της χαλασαμε χατηρι..θα ειναι και για μενα πιο ξεκουραστα..αυριο το βραδακι θα παμε επισκεψη στους κουμπαρους μας και το πρωι το προγραμμα εχει λαικη σουπερ και μετα καθαριοτητα στο σπιτι και περιποιηση..

Καλο βραδυ κοριτσαρες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Σιδερένια και περαστικά!

Βάσια μου, περαστικά στη μικρή σου! Σιδερένια να είναι! Και ποτέ πια νοσοκομεία...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορούλες μου καλησπέρα. :D:D

Μου λείψατε και σίγουρα σας έλειψα και γω… ξερω την αδυναμία που μου έχετε… :wink:

Το ξέρω πως χάθηκα, το μεγαλύτερο διάστημα που έχω λείψει από κοντά σας αλλά:

a) ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις του φιογκακίου, με αποκορύφωμα την Τετάρτη που έδωσε τις εξετάσεις στο tae και απέκτησε την μισή μπλε ζώνη και τώρα, για 2 μήνες θα το «αφήσω» να κάνει τα δικά του.. ξάπλες και μόνο ξάπλες.

Συγχαρητήρια και από εδώ για το φιογκάκι!!!!

B) δούλεψα τρελά

c) έδωσα πολύ, πολύ όμως, χρόνο στις φίλες μου, νέες και παλιές. Πολύ-πολύ σημαντικό για μένα. Ανοίχτηκα λίγο περισσότερο, «άνοιξα» το σπίτι μου λίγο περισσότερο και δέθηκα πολύ περισσότερο με αγαπημένα μου άτομα.

Το τελευταίο, όπως φαντάζεστε, το λάτρεψα :)

Κατά τα λοιπά είμαστε καλά. Πολύ κουρασμένη αλλά πολύ καλά.

Το παιδάκι μου ξεκουράζεται, παίζει με φίλους και φίλες, πάει βόλτες και εγώ έχω ηρεμήσει απόλυτα από το θέμα του σχολείου και ξέρετε πόσο το «λατρευω» το διάβασμα του μικρού μου! :mrgreen:

Ναι! Ναι! Το γνωρίζουμε όλες πολύ καλά... ΛΑΤΡΕΙΑ!!!!!!!

Ειδα το Πιτσάκι μας {σταμάτα να με ταϊζεις!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: } και σήμερα είδα την Ηλιαχτίδα μας… κάναμε νυχάκια αλλά κυρίως είπαμε και τα δικά μας… πέρασα τέλεια! :cool:

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσω ότι ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Μόνο έναν καφέ ήπιε....

Πάνω-κάτω, με τις περισσότερες τα λέμε στο face. Μου λείπουν ιδιαίτερα η Αρετούλα και η Γιωτούλα μου.

Να ευχηθω ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, μία υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη στην Ευούλα μας, που της έχω ιδιαίτερη αδυναμία! Χοροπήδαγα απο τη χαρά μου, όταν το διάβασα!!!

Εδώ είμαι, επανέρχομαι!

Πραγματικά, μας έλειψες, Ειρήνη μου!

Καλώς μας ξαναήρθες!!!!!!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τέτοια ώρα, προφανώς, είμαι μόνη μου εδώ, αλλά δεν πειράζει...

Είπα, μιας και ο μικρός μου δε με έχει αφήσει να κοιμηθώ ακόμη, να σας πω ένα γεια...

Δεν έχω και τρελά νέα από το μεσημέρι που σας έγραψα...

Η μόνη διαφορά στο σπίτι μου από το πρωί είναι ότι έχω πεντακάθαρο νεροχύτη (είχα άπλυτες 4 (!) κατσαρόλες, ένα τηγάνι και διάφορα άλλα) και ότι άπλωσα 2 φλις κουβέρτες που είχα πλύνει, οπότε ξεμπέρδεψα με τα χειμωνιάτικα (ναι... τώρα που κοντεύει να μπει ο Ιούλιος...)

Τον τελευταίο καιρό έχω σοβαρό πρόβλημα χώρου (για την ακρίβεια... είχα, αλλά τον τελευταίο καιρό έγινε μεγαλύτερο)

Ένα φύλλο της ντουλάπας μου πιάνει τρελή υγρασία (μάλλον από το μπάνιο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω). Στο συγκεκριμένο φύλλο έβαζε ο άντρας μου σχεδόν όλα τα ρούχα του... t-shirt, βερμούδες, πυζάμες, κλπ...

Επειδή έπρεπε να αδειάσει οπωσδήποτε, έκανα το εξής: άδειασα το δικό μου συρτάρι και πήγα τα ρούχα μου σε ένα συρτάρι που ήταν άδειο στο παιδικό, όμως είναι σχεδόν το μισό σε μέγεθος από το δικό μου) και στο δικό μου έβαλα ΟΛΑ τα ρούχα του άντρα μου, τα οποία στριμώχτηκαν εκεί... Το θέμα μου αυτή τη στιγμή δεν είναι το στρίμωγμα, γιατί ξέρω ότι είναι προσωρινό και σε 1,5-2 μήνες θα λυθεί.

Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγω του στριμώγματος, όταν σιδερώνω δεν έχω καθόλου διάθεση να προσπαθήσω να βρω χώρο να βάλω τα ρούχα και τα αφήνω μέσα στη μέση. Επίσης, το συρτάρι του άντρα μου θέλει κάθε 3-4 μέρες τακτοποίηση, γιατί για να βρει κάποια συγκεκριμένα ρούχα που θέλει, αναγκαστικά, το κάνει άνω κάτω....

Έφτασα στο σημείο να του ζητήσω να φοράει πρώτα τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα και μετά να ανοίγει το συρτάρι. Του κακοφάνηκε, βέβαια, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα φοράει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή...

Δε σας ζητάω κάποια λύση, απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου...

Και τώρα, νομίζω, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ....

Καληνύχτα σας!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορούλες,

Με αφορμή το θεμα με τη Βασιούλα μας, που με τρόμαξε πολύ, να σημειώσω κάτι.

Να έχουμε όλες τα μάτια μας δεκατέσσερα όταν τα βλασταράκια μας έχουν γαστρεντερίτιδα {που θέρισε φέτος... :? }.

Η δεύτερη φορά που νοσηκεύτηκε το φιογκάκι {θυμάστε???} ήταν μετά τη γαστρεντερίτιδα, που ο παιδίατρός μας, μας συνέστηκε να τον πάμε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση μιας που ήταν ερεθισμένη η σκωληκοειδίτιδά του.... :|.

Οπότε, extra προσοχή...

Ακριβώς!!! Η μεγάλη μου στην τελευταία της γαστρεντερίτιδα είχε κοιλόπονο αν θυμάστε (τελείως απύρετη) αλλά τελικά οφειλόταν σε κόπρανα που είχαν συσσωρευτεί στο έντερο της (επικίνδυνο και αυτό) από την διατροφή αυτής της περιόδου.

Καλημέρα στα κορίτσια μου! :D

Σήμερα, χωρίς λόγο, ξύπνησα από τ' άγρια χαράματα. Το μεγάλο αγόρι έφυγε για δουλίτσα, το μικρό κοιμάται, οπότε εγώ εκμεταλλεύομαι το χρονο που έχω. :)

Ανέβασα στο blog μας μία νέα ανάρτηση σχετικά με τα αντι-κουνουπικά και τις πρίζες μας... :roll:

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html

Έκανα μίνι εκκαθάριση στις καλοκαιρινές μου μπλούζες και βγήκαν 4 για δόσιμο. Ηδη τις έχω ξεχωρίσει που θα πάνε.

Σήμερα, μέχρι το μεσημέρι είναι δικό μου! Εχω κανονίσει καφεδάκι και φαγάκι σε φίλη {το περασμένο Σάββατο είχαν έρθει εκείνοι σε μένα}, που παίζουν και όμορφα τα παιδάκια μας. Το περιμένω πως και τι. Το απογευματάκι δουλίτσα και το βραδάκι η οικογένεια μαζί.

Σας φιλώ για την ώρα και σας ευχομαι καλό και ξεκουραστο Σαβ/κο! :D

ειρηνακι μου!!! :D:D:D χαιρομαι που περνας τοσο κσλα, αλλα μου ελλειψες!!! Το μαλλί τελειο, να το κόψεις, ετσι ξεκινησα κ εγω απο μαλλί μέχρι την μεση πέρυσι κ τωρα εχω αγοριστικο! το εχω καταβολευτει!

Και μένα μου έλειψες Γιωτακι μου!

Πριν 4 χρόνια, το είχα ξανακόψει μακρύ καρέ αλλά σήμερα "πάω" για κάτι πιο κοντό.. για να δούμε :mrgreen: .

Εδω ειμαι και εγω!!!!σας διαβαζα αλλα λογω δουλειας και αρκετης κουρασης το βραδυ οταν αποφασιζα να γραψω κοιμομουν με το λαπτοπ αγκαλια..

Καταρχας να ευχηθω στην Μαριαννα να χαιρεται το αγορακι της,να τα εκατοστησει!

Αφροδιτακι να τα εκατοστησει το κοριτσακι σου να τη καμαρωνεις παντα..

Βασια μου περαστικα στην μικρουλα..παει τελειωσε..σιδερενια να ειναι..

Ειρηνη μου ποσο μου εχουν λειψει τα μηνυματα σου...καλα δεν το συζητω για τα νυχακια,οπως παντα τελεια..αχ και να σε ειχα κοντα μου...τα μαλλακια σου να τα κοψεις,ειναι καλοκαιρι οποτε θα σε βολεψει το κοντο,θα σε αναννεωσει πολυ και φυσικα θα σου πηγαινει και ειναι και της μοδας...φιλακια στο φιογκακι να ξεκουραστει και να περασει ομορφο καλοκαιρι..

Γιωτακι καλα να περασετε το Σ/κ..μπραβο που ξεκλεβετε χρονο οι δυο σαςμε τον αντρα σου..

Μπιλλακι ελπιζω να εισαι καλα...

Εγω περα απο τη δουλεια και την κουραση ειμαστε καλα,την προηγουμενη κυριακη καναμε το πρωτο μας μπανακι και ελπιζουμε να κανουμε και αυτη την κυριακη..ερχονται τα γενεθλια των κοριτσιων και απο την μια σκεφτομουν να τα κανω σπιτι αλλα νιωθω πολυ κουρασμενη.απο την αλλη η μεγαλη μου ηθελε παιδοτοπο οποτε δεν της χαλασαμε χατηρι..θα ειναι και για μενα πιο ξεκουραστα..αυριο το βραδακι θα παμε επισκεψη στους κουμπαρους μας και το πρωι το προγραμμα εχει λαικη σουπερ και μετα καθαριοτητα στο σπιτι και περιποιηση..

Καλο βραδυ κοριτσαρες..

Αρετούλα και μένα μου έλειψες πολύ-πολύ!!!

Πραγματικά, μας έλειψες, Ειρήνη μου!

Καλώς μας ξαναήρθες!!!!!!!!!

Ηλιαχτιδάκι μου.... :D:D:D:D

Υ.Γ. Σταματήστε να με ταϊζετε λέμε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα! Τέτοια ώρα, προφανώς, είμαι μόνη μου εδώ, αλλά δεν πειράζει...

Είπα, μιας και ο μικρός μου δε με έχει αφήσει να κοιμηθώ ακόμη, να σας πω ένα γεια...

Δεν έχω και τρελά νέα από το μεσημέρι που σας έγραψα...

Η μόνη διαφορά στο σπίτι μου από το πρωί είναι ότι έχω πεντακάθαρο νεροχύτη (είχα άπλυτες 4 (!) κατσαρόλες, ένα τηγάνι και διάφορα άλλα) και ότι άπλωσα 2 φλις κουβέρτες που είχα πλύνει, οπότε ξεμπέρδεψα με τα χειμωνιάτικα (ναι... τώρα που κοντεύει να μπει ο Ιούλιος...)

Τον τελευταίο καιρό έχω σοβαρό πρόβλημα χώρου (για την ακρίβεια... είχα, αλλά τον τελευταίο καιρό έγινε μεγαλύτερο)

Ένα φύλλο της ντουλάπας μου πιάνει τρελή υγρασία (μάλλον από το μπάνιο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω). Στο συγκεκριμένο φύλλο έβαζε ο άντρας μου σχεδόν όλα τα ρούχα του... t-shirt, βερμούδες, πυζάμες, κλπ...

Επειδή έπρεπε να αδειάσει οπωσδήποτε, έκανα το εξής: άδειασα το δικό μου συρτάρι και πήγα τα ρούχα μου σε ένα συρτάρι που ήταν άδειο στο παιδικό, όμως είναι σχεδόν το μισό σε μέγεθος από το δικό μου) και στο δικό μου έβαλα ΟΛΑ τα ρούχα του άντρα μου, τα οποία στριμώχτηκαν εκεί... Το θέμα μου αυτή τη στιγμή δεν είναι το στρίμωγμα, γιατί ξέρω ότι είναι προσωρινό και σε 1,5-2 μήνες θα λυθεί.

Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγω του στριμώγματος, όταν σιδερώνω δεν έχω καθόλου διάθεση να προσπαθήσω να βρω χώρο να βάλω τα ρούχα και τα αφήνω μέσα στη μέση. Επίσης, το συρτάρι του άντρα μου θέλει κάθε 3-4 μέρες τακτοποίηση, γιατί για να βρει κάποια συγκεκριμένα ρούχα που θέλει, αναγκαστικά, το κάνει άνω κάτω....

Έφτασα στο σημείο να του ζητήσω να φοράει πρώτα τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα και μετά να ανοίγει το συρτάρι. Του κακοφάνηκε, βέβαια, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα φοράει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή...

Δε σας ζητάω κάποια λύση, απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου...

Και τώρα, νομίζω, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ....

Καληνύχτα σας!!!!

Οντως, είναι πρόβλημα... :| τουλάχιστον θα λυθεί σύντομα.

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτιδάκι μου.... :D:D:D:D

Υ.Γ. Σταματήστε να με ταϊζετε λέμε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά, ε? Ξεχνάς!!! Σε εμένα δεν έφαγες ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, λέμε... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μόνο καφεδάκι ήπιες...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...