Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γιωτα μου ελπιζω να εισαι καλυτερα η ειρηνη μας καλα ειναι (την βλεπω διπλα)

ισως να μην εχει εμπνευση για τακοτποιησεις κ δουλειες κ δεν γραφει μην ανυσηχεις παντως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας έλειψα ; :mrgreen:

Χάθηκα τις τελευταίες δυο εβδομάδες, είχα αρκετά τρεχάματα, για αρχή θέλω να σας δείξω τι δημιούργησα (ναι 4u μου, θα κοκορευτώ και εδώ! :tongue::tongue: )

Ο γιος μου είχε τα γενέθλια του και μου είχε ζητήσει να του φτιάξω τούρτα angry birds!!

2014-06-11115705_zpsa20bf706.jpg

(περιττό να πω ότι όλα τα παιδιά τρελάθηκαν, διάλεγαν ποιο θα φάει ο καθένας!)

Έπειτα είχαμε την γιορτούλα του σχολειου όπου ήταν ο αφηγητής και τα πήγε περίφημα, παρόλο που είχε τα περισσότερα λόγια από όλα τα παιδάκια! :cool:

Τέλος, για δωράκι στις δασκάλες του, τον ρώτησα αν θα του άρεσε να πλέξω κάτι, οποτε τους έπλεξα 2 τσαντάκια (ΝΑΣΙΑ ευχαριστώ για την ιδέα! ) και εκείνος ετοίμασε μια ζωγραφιά για την κάθε μια τους και την έβαλε μέσα στο κάθε τσαντάκι! Κατενθουσιάστηκαν!!!

2014-06-13091452_zps30c5e9f1.jpg

2014-06-13091524_zps5d3155ae.jpg

Αφού τελειωσαν τα σχολεια ήρθε για 3 ημερες η κουνιάδα μου με τα μικρά της, περάσαμε πολύ ωραία, ίσως μπορέσουν να ξανάρθουν μέσα στο καλοκαίρι γιατί δεν τους ευχαριστηθήκαμε αρκετά!

Όσον αφορά το σπίτι είμαι ποτε έτσι ποτε αλλιώς, ευτυχώς κρατάω τον νεροχύτη μου καθαρό ( γιατί παλιότερα ένα θεματάκι το είχα :rolleyes: ) αλλα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο "φλου" όποτε και ότι προλάβω κάνω, κυρίως τα βασικά, τα μικρά μου επειδή είναι πλέον όλη μέρα κάθε μέρα μαζί ξεσαλώνουν κανονικά και εγώ τρέχω από πίσω να συμμαζέψω το ΧΑΟΣ!!! Εντωμεταξύ η μέρα πάλι δεν μου φτάνει, ενώ νόμιζα πως χωρίς σχολεια θα ήμουν πιο χαλαρή, τελικά πάλι στο τρέξιμο είμαι, λίγο η θάλασσα , λίγο η γιαγιά, λίγο το σπίτι που είναι άνω κάτω , το βραδυ θέλουν να πηγαίνουμε πλατεία όπως όλα τα παιδιά αλλα μετά δεν ξεκολλάνε :rolleyes: , και εγώ να μην μπορώ να βρω τους ρυθμούς μου , να βάλω ένα στοιχειώδες πρόγραμμα έστω! Αφού να φανταστείτε, ενώ η μικρή κοιμόταν το μεσημέρι τουλάχιστον , τώρα δεν προλαβαίνω ΕΓΩ να την κοιμίσω! :? Που θα μου πάει, κάποια στιγμή ελπίζω να βγάλω άκρη..

Λοιπόν, αρκετά σας ζάλισα!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες σας που μου είχατε ευχηθεί για τα γενέθλια μου, και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου να τα εκατοστήσουν όλες οι μανούλες και τα παιδάκια που γιόρταζαν! (mybilly, 4u , mamakonstantinou, mamavasia, δήμητρα , σπυριδούλα , άλλη; ) Επίσης καλές εγκυμοσύνες εύχομαι για όλα τα νέα μωράκια που είναι καθ' οδόν! Kορίτσια μου χαίρομαι πολύ πολύ για σας! :D (Βούλα μου δεν θα είσαι πια μονο μαμά του κωνσταντίνου! χι χι χι ! :tongue: )

Ελπίζω να επανέλθω στο θεματάκι μας! Φιλάκια πολλά πολλά!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

γιωτα μου ελπιζω να εισαι καλυτερα η ειρηνη μας καλα ειναι (την βλεπω διπλα)

ισως να μην εχει εμπνευση για τακοτποιησεις κ δουλειες κ δεν γραφει μην ανυσηχεις παντως!

μπιλλακι μου ειμαι καλυτερα ευτυχως, η θεραπεια ομως συνεχιζεται.

θανκς για την ενημερωση, μου το ειπε κ η μυρτουλα μας!!! δεν θυμομουν αν ειχε πει οτι εχει πολυ δουλεια κ γιαυτο με παραξενεψε η απουσια της. ολα καλα λοιπον!

Πολύυυυυυυυ ζέστη....έχω τα πατζούρια μισόκλειστα για να έχει δροσιά το σπίτι!

Σήμερα καθάρισα όλο το σπίτι για να το αφήσω καθαρό στον σύζυγο και αύριο θα βγουμε για τελευταίες εξωτερικές δουλειές!

Το κορίτσι μου έχει ακόμα κοιλόπονο αλλά ευτυχώς ο πυρετός υποχωρεί απο ότι φαίνεται....τρώει ελάχιστα και έχει γίνει τσιλιβίθρα!

εγω κοριτσια σημερα εκανα λιγο απο ολα, συμμαζεματα κ ψευτοκαθαρισμα σε ολο το σπιτι που γινοταν χαμος, δεν ξερω γιατι, (μαλλον ξερω, εχτες το απογευμα δεν εκανα τιποτα, εκτος απο μποτε, νυχια, αποτριχωσεις κτλ) μεχρι γεματο νεροχυτη ειχα! κατεβηκα λιγο αργοτερα στο γραφειο. εκανα λιφτινγκ στο σπιτι που λεει κ η ειρηνη. μαγειρεψα ψαρι της μικρη κ εμεις εχουμε γεμιστα κολοκυθακια αυγολεμονο απο την πεθερα. το μεσημερι παμε για μπανακι τα δυο μας:wink:

μαριαννα τι τελεια τουρτα!!!! κ τα πουλια εσυ τα εφτιαξες???? μπραβο στον μικρο αφηγητη!!!

χαλαρωσε λιγο με τις δουλειες καλοκαιρι ειναι, πες οτι εισαι σε διακοπες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ηλιαχτιδα απο οτι ξερω οι περιοχες γυρω στην αθηνα δεν ειναι καθαρες για παιδια, πολλοι ομως κανουν! εμεις σαλαμινα παμε μονο απο την κατω μερια της αιγινας, απο την πανω μερια που εχουν σπιτι οι γονεις μου, ουτε το ποδι μου δεν βουταω!

σας φιλω κ ανυπομωνω να βουτηξω στην θαλασσα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε????

Εμενα ειναι η 2η μερα που το στομαχι ειναι σχεδον τελεια!!!Και μου εχει φτιαξει η διαθεση και μου εχει ανοιξει η ορεξη...Δεν ξερω και εγω τι εφαγα εχθες...:cool:

Αλλα με εχει πιασει η μεση μου και παω σαν την κλωσσα:tongue:αλλα δεν με πειραζει καθολου αρκει που εφτιαξε το στομαχι...(με εχει πιασει βεβαια ενα αγχος για το αν πανε ολα καλα με το σπορακι μου...)

Σημερα σηκωθηκα,ετοιμασα πρωινα,γαλα και τοστακι+μπισκοτακι,μαγειρεψα ψαρακι με πατατες στο φουρνο,μαζεψα τα πλυμμενα πιατικα,επλυνα τα απλυτα πιατα,επλυνα το βετεξ με χλωρινη,συμαζεψα τους παγκους και τους καθαρισα,ταισα τον μικρο φρουτακι,εβγαλα φρυδια γιατι ειχα γινει....,εβαλα ενα πλυντηριο και ταισα τον μικρο.

(Βούλα μου δεν θα είσαι πια μονο μαμά του κωνσταντίνου! χι χι χι ! :tongue: )

[/b]

Ναιιιιιιιιι!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σ'ευχαριστουμε Μαριαννα μου για τις ευχες σου!!!Και εσει να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!Καλα,η τουρτα απλα τελεια!!Φανταζομαι πόσο χαρουμενος θα ηταν ο μικρος σου!!!

καλησπέρα!

Μαριάννα τέλεια η τούρτα!και τα πλεκτά τσαντάκια, γεια στα χέρια σου!

Βάσια καλά να περάσετε!

Γιώτα καλό μπάνιο!

εγω καλά, συνεχίζουμε τις βόλτες...σήμερα απ΄όταν επιστρέψαμε έκανα και ένα σφουγγάρισμα, πλυντήρια και ένα γλυκό που ανυπομονώ να φάω το απόγευμα:mrgreen:

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

ενω σηκωθηκα φορτσατη το πρωι εβαλα λαστιχο στα μπαλκονια επλυνα τεντες ,τοιχους κ φυτα μαζεψα κρεβατια κ νεροχυτη εβαλα ενα πλυντηριο κ ενω εχω απειρο σιδερο τα εφτυσα....με ποναει λαιμος κεφαλι κομμενη πολυ....

νιωθω πως αρρωσταινω ξανα πριν 3 βδομαδες με ειχε ριξει ασχημα με πυρετο κ αμυγδαλες χαλια, νιωθω ξανα ετσι...

ελπιζω να την σκαπουλαρω εβαλα κατω τον ποπω μου χαπακωθηκα κ αναλογως θα σιδερωσω η οχι. ευτυχως αλλες δουλεις δεν εχω τα εκανα χθες. θα ψησω κ μπριτζολες με ρυζακι.

που εισαστε ολες????

καλησπερα!!! τι κανετε?

εχτες περασαμε σουπερ, σε beach bar με καφεδακι κ αραλικι! πηρα τελειο χρωμα!!!

γυρισαμε καναμε ενα γρηγορο μπανιο, ετοιμασα κ την μικρη κ πηγαμε στον πεζοδρομο στο ιλιον. πηρα 2 μαγιουδακια το απο πανω για να συνδιασω με απο κατω που ειχα παρει πριν καμια εβδ, καναμε την βολτιτσα μας κ επαιξε κ η μικρη στην παιδικη χαρα. γυρισαμε, πηραμε σουβλακια κ αφου εβαλα την μικρη για υπνο τα απολαυσαμε με μπυρες!!!!

το πρωι σηκωθηκαμε με τον αντρα μου κ κατεβηκαμε στο γραφειο. οταν ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα, μαγειρεψα φασολακια, εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων, απλωσα ενα πλυντηριο με λευκα, εστρωσα κρεβατια κ κατεβασα τα σκουπιδια. μετα η μικρη εκατσε στην γιαγια της με τις ξαδελφες κ εγω παλι γραφειο.

η σημερα το απογευμα η αυριο το πρωι θα κανω την εβδομαδιαια καθαριοτητα μου κ θα κανω εξτρα τα τζαμια που εχουν γινει χαλια!!!

αυριο το απογευμα θα παμε στο εκπτωτικο χωριο στα σπατα κ την κυριακη ημερισια για μπανιο!

μυρτουλα μου ευχαριστω! ηταν πολυ ωραια!!!

βουλα παλι καλα που ηρεμισες! ελπιζω να συνεχισεις ετσι!!!!

μπιλλακι χαλαρωσε λιγο με τις δουλειες, μην ξανα αρρωστισεις!

εγω απο σιδερο εχω 2 πλυντηρια κ καθολου απλυτα! ισως σιδερωσω σημερα στην βεραντα οταν θα παιζουν τα κοριτσια κ αυριο να κανω τις δουλειες μου. θα δειξει!

σας φιλω!!!

Διαφημίσεις

YarnStorage_3.jpg

καλησπέρα!!!

Είμαι καλά, προσπαθώ τουλάχιστον!!! Την Τετάρτη η κόρη μου έκλεισε τα 5, το πάρτι της ήταν καταπληκτικό!! Μικροί μεγάλοι περάσαμε τέλεια παρ'όλη την ζέστη....

Βρήκα αυτή την φώτο για τα κορίτσια μας που πλέκουν!!!! και ξετρελάθηκα με την ιδέα!!! Τα βάζα πάνω από τα ράφια έχουν κουμπάκια και διάφορα πραγματάκια.

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά ζω μέρες τρέλας :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά!

Καλησπέρα!

Τι κάνετε?

Εγώ ζεσταίνομαι!

Σήμερα δεν έκανα απολύτως τίποτα στο σπίτι, εκτός από ένα συμμαζεμα.

Ήρθε η Ειρήνη μας και μου έφτιαξε τα νύχια μου!

Πέρασα τέλεια!

Αισθάνομαι πλήρως ανανεωμένη! Κάθισε σχεδόν 3 ώρες!

Γιώτα μου, η Ειρήνη μας είναι καλά, αλλά τρέχει με τη δουλειά. Θα μπει με την πρώτη ευκαιρια, μου είπε.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορούλες μου καλησπέρα. :D:D

Μου λείψατε και σίγουρα σας έλειψα και γω… ξερω την αδυναμία που μου έχετε… :wink:

Το ξέρω πως χάθηκα, το μεγαλύτερο διάστημα που έχω λείψει από κοντά σας αλλά:

a) ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις του φιογκακίου, με αποκορύφωμα την Τετάρτη που έδωσε τις εξετάσεις στο tae και απέκτησε την μισή μπλε ζώνη και τώρα, για 2 μήνες θα το «αφήσω» να κάνει τα δικά του.. ξάπλες και μόνο ξάπλες.

B) δούλεψα τρελά

c) έδωσα πολύ, πολύ όμως, χρόνο στις φίλες μου, νέες και παλιές. Πολύ-πολύ σημαντικό για μένα. Ανοίχτηκα λίγο περισσότερο, «άνοιξα» το σπίτι μου λίγο περισσότερο και δέθηκα πολύ περισσότερο με αγαπημένα μου άτομα.

Το τελευταίο, όπως φαντάζεστε, το λάτρεψα :)

Κατά τα λοιπά είμαστε καλά. Πολύ κουρασμένη αλλά πολύ καλά.

Το παιδάκι μου ξεκουράζεται, παίζει με φίλους και φίλες, πάει βόλτες και εγώ έχω ηρεμήσει απόλυτα από το θέμα του σχολείου και ξέρετε πόσο το «λατρευω» το διάβασμα του μικρού μου! :mrgreen:

Ειδα το Πιτσάκι μας {σταμάτα να με ταϊζεις!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: } και σήμερα είδα την Ηλιαχτίδα μας… κάναμε νυχάκια αλλά κυρίως είπαμε και τα δικά μας… πέρασα τέλεια! :cool:

Πάνω-κάτω, με τις περισσότερες τα λέμε στο face. Μου λείπουν ιδιαίτερα η Αρετούλα και η Γιωτούλα μου.

Να ευχηθω ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, μία υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη στην Ευούλα μας, που της έχω ιδιαίτερη αδυναμία! Χοροπήδαγα απο τη χαρά μου, όταν το διάβασα!!!

Εδώ είμαι, επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Άλλο νέο:

Δηλωνω επισήμως σε όλο το στρατευμα, πως βαρέθηκα πολύ τα μαλλάκια μου. Ετσι, αύριο, έχω ραντεβού με το κορίτσι μου, να μου τα κόψει.. πολυ! :mrgreen:

Θα κάνω κάτι κοντά σ' αυτό:

ris1_zps06f1fe0a.jpg

ris_zpsce4b1892.jpg

Γνώμες? :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...