Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω το απογευμα εφτιαξα το φαγακι του μικρου που σας ελεγα και εγινε τελειο!!

Του εφτιαξα απογευματινο(αυγο βραστο και ντοματουλα-αγγουρακι),ντυθηκαμε και πηγαμε παιδικη χαρα,σουπερ μαρκετ,φουρνο και καναμε και μια σταση στο περιπτερο γιατι ηθελε ο μικρος παγωτο,γυρισαμε,τον ταισα,τον εκανε ο αντρας μου μπανιο,και τον εβαλε για υπνο,και τωρα χαλαρωνουμε και εμεις!

Αυτα τα νεα μου κοριτσια!

Καλο βραδυ!!!

καλο βραδυ βουλα μου, καλη ξεκουραση!

παω κ εγω να πεσω!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εγώ εδώ και μία εβδομάδα προσπαθούσα να φέρω το σπίτι στα ίσια του. Τελικά, το τελείωσα σήμερα. Από εδώ και πέρα μόνο θα το διατηρώ... Τα δύσκολα πέρασαν...

Το είχα αφήσει εντελώς στη μοίρα του....

Από την Τετάρτη άρχισα να τακτοποιώ ότι δεν ήταν στη θέση του, ότι ήθελε πλύσιμο, ότι ήθελε φύλαγμα και επιτέλους εχθές σηκώθηκα το πρωί και ήταν τακτοποιημένο, αλλά... πολυυυυυυυυυυ βρώμικο. Οπότε, ξεκίνησα δουλίτσες και σήμερα, επιτέλους, είναι και καθαρό. Με βοήθησε και ο άντρας μου... καθάρισε το μπαλκόνι και τη σκάλα!!!

Τα χοντρά (τζάμια, παντζούρια, φωτιστικά κλπ), φυσικά, δεν τα έχω κάνει... Ούτε τη γυναίκα που έλεγα φώναξα... Την άλλη εβδομάδα, ίσως...

Αν και θέλω να κάνω απολύμανση, οπότε, μάλλον καμιά εβδομάδα μετά την απολύμανση θα τη φωνάξω.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες (και αφού ηρέμησα από τη μέση μου που με ταλαιπώρησε 3 εβδομάδες, περίπου) με έχει πιάσει ένας περίεργος πόνος στη λεκάνη. Το πιο περίεργο είναι ότι με πιάνει όταν κάθομαι ή ξαπλώνω, ενώ όταν στέκομαι ή περπατάω δε με ενοχλεί καθόλου. Αύριο θα κλείσω ραντεβού με το γιατρό να πάω να με δει. Δεν την παλεύω άλλο!!!

Επίσης, ο μικρός μου, άλλαξε εντελώς ωράριο... Μάλλον κουράζεται πολύ στο σταθμό και μου κοιμάται 3 (πολλές φορές και 4) ώρες για μεσημέρι. έτσι, το βράδυ αργεί πολύ να κοιμηθεί. Τώρα που σας γράφω είναι ακόμη ξύπνιος (και δεν ξέρω τι ώρα θα κοιμηθεί) ενώ παλαιότερα κοιμόταν 1 - 1,5 ώρα το μεσημέρι και το βράδυ, το αργότερο, 10.30 είχε κοιμηθεί...

Για την πρέσα εγώ ρωτούσα, αλλά δεν ήξερε κάποια κοπέλα να μου απαντήσει. Μάλλον στη εταιρεία θα καταλήξω κι εγώ, αν και η δική μου είναι no name και να δω πού θα βρω το service της....

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

τί ζέστη είναι αυτή δεν την αντέχω καθόλου,μακάρι να δροσίσει έστω και λίγο.Λοιπόν στα δικά μας σήμερα κατέβηκα κέντρο στην εφορία για ένα χαρτί του πατέρα μου και αφού επέστρεψα έβαλα φακούλες να γίνονται,σφουγγάρισα,και μάζεψα τα κρεβάτια,σκούπισα τα μπαλκόνια και ετοίμασα ένα πλυντήριο ρούχα για το βράδυ.Το απόγευμα έχουμε κλασικά σκάκι,άντε μέχρι την Παρασκευή και αυτό να ησυχάσουμε αν και από την επόμενη εβδομάδα έχω γράψει τα μεγάλα σε αυτό:http://www.potterymuseum.gr/pub/PressReleases.asp?lang=gr&pressid=211 οπότε θα πηγαίνουμε Θησείο τα πρωινά.Την Κυριακή πήγαμε για μπανάκι και ήταν υπέροχα.Κατά τα άλλα επικρατεί απόλυτη ηρεμία.

Διαφημίσεις

εδω παλι! μολις εφαγα κ παω να ξαπλωσω, κουραστηκα παρα πολυ εχτες κ δεν εχω συνελθει ακομα!

εκτος απο αυτα που εγραψα εχτες εκανα αλλα τοσα, μες την κουραση μου δεν εγραψα. σχεδον μεχρι τις 10 εκανα δουλειες

σημερα σηκωθηκα νωρις για δουλεια αλλα δεν ξυπνησα τον αντρα μου, τον αφησα να ξεκουραστει γιατι ηρθε αργα παλι εχτες. ηρθε στο γραφειο κατα τις 9,30. εγω το μονο που εκανα οταν ανεβηκα να ετοιμασω την μικρη ηταν τα εξης:

1. ταισα κ εντυσα την μικρη (σημερα βαλαμε φουστα:tongue::tongue::tongue:)
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. μαγερεψα πατατες ριγανατες με κολοκυθια-πιπιεριες-λουκανικο (δεν προλαβα εχτες! κ ευτυχως ειχα αρακα με κρεας για την μικρη)
  4. εφτιαξα τζατζικι
  5. εβαλα ενα πλυντηριο με χρωματιστα
  6. συμμαζεψα κατι λιγα
  7. περασα μια το μπανιο

τωρα παω να μαζεψω νεροχυτη κ φουππππππ!!! στο κρεβατι μου!

φιλακια!!!!

καλησπέρα κ από μένα!τι κάνετε?άρχισαν οι ζεστούλες ε?

Γιώτα κρίνοντας από την παρουσία της στο facebook μια χαρά είναι και περνάει η Ειρήνη μας!

εγω καλά, καθισιό (ωραίο είναι!!), βολτες κλπ....από δουλειές χθες έκανα ξεσκόνισμα - μπάνια συν τα καθημερινά, σήμερα σκούπα, οπότε αύριο σφουγγάρισμα και τέλος τα βδομαδιάτικα....εννοείται νεροχύτης - πλυντήρια ολημερίς;)

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες (και αφού ηρέμησα από τη μέση μου που με ταλαιπώρησε 3 εβδομάδες, περίπου) με έχει πιάσει ένας περίεργος πόνος στη λεκάνη. Το πιο περίεργο είναι ότι με πιάνει όταν κάθομαι ή ξαπλώνω, ενώ όταν στέκομαι ή περπατάω δε με ενοχλεί καθόλου.

Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει κι εγώ με τη μέση μου.....αφού τους έλεγα καλύτερα να είμαι όρθια παρά να πάω να κάτσω.....σκέφτομαι μήπως έναι καμία ψύξη.....

Για την πρέσα εγώ ρωτούσα, αλλά δεν ήξερε κάποια κοπέλα να μου απαντήσει. Μάλλον στη εταιρεία θα καταλήξω κι εγώ, αν και η δική μου είναι no name και να δω πού θα βρω το service της....

Ναι κι εγώ που ρώτησα πρέπει να τη δουν από κοντά, όταν δε τους ρώτησα αν γίνεται κάτι με ξύδι και τέτοια, είπαν ότι έτσι μπορεί να καταστραφεί confused:

Ας είναι noname αν την πάς για τα άλατα σε σερβις δεν πιστεύω ότι θα σου πουν όχι, φαντάζομαι είναι ίδια διαδικασία!

Ευχαριστώ πάντως!!!!!:P

Καλημέρα κορίτσια,

τί ζέστη είναι αυτή δεν την αντέχω καθόλου,μακάρι να δροσίσει έστω και λίγο.Λοιπόν στα δικά μας σήμερα κατέβηκα κέντρο στην εφορία για ένα χαρτί του πατέρα μου και αφού επέστρεψα έβαλα φακούλες να γίνονται,σφουγγάρισα,και μάζεψα τα κρεβάτια,σκούπισα τα μπαλκόνια και ετοίμασα ένα πλυντήριο ρούχα για το βράδυ.Το απόγευμα έχουμε κλασικά σκάκι,άντε μέχρι την Παρασκευή και αυτό να ησυχάσουμε αν και από την επόμενη εβδομάδα έχω γράψει τα μεγάλα σε αυτό:http://www.potterymuseum.gr/pub/PressReleases.asp?lang=gr&pressid=211 οπότε θα πηγαίνουμε Θησείο τα πρωινά.Την Κυριακή πήγαμε για μπανάκι και ήταν υπέροχα.Κατά τα άλλα επικρατεί απόλυτη ηρεμία.

Τι ενδιαφέρον πρόγραμμα είναι αυτό.............άψογο μπράβο, πολύ δημιουργικό φαίνεται και μάλλον θα αρέσει πολυ στα παιδιά.....!!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας!

Τι κάνετε?

Εγώ καλά! Σήμερα έκανα μόνο συμμάζεμα όλο το σπίτι και μαγείρεμα (σουτζουκάκια με πιλάφι) γιατί είχα εξωτερικές δουλειές. Το απόγευμα θα παμε παιδική χαρά.

Αυτα...

Ήθελα να ρωτήσω κάτι την αγαπημένη μου Γιώτα:

Όταν αφήνετε τη μικρή να κοιμάται και πάτε για μπάνιο, πού πάτε? Πόση ώρα κάνετε σύνολο μαζί με τη διαδρομή. Θέλω να αρχίσω να πηγαίνω το μικρο τα απογεύματα, αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γειά σας!

Τι κάνετε?

Εγώ καλά! Σήμερα έκανα μόνο συμμάζεμα όλο το σπίτι και μαγείρεμα (σουτζουκάκια με πιλάφι) γιατί είχα εξωτερικές δουλειές. Το απόγευμα θα παμε παιδική χαρά.

Αυτα...

Ήθελα να ρωτήσω κάτι την αγαπημένη μου Γιώτα:

Όταν αφήνετε τη μικρή να κοιμάται και πάτε για μπάνιο, πού πάτε? Πόση ώρα κάνετε σύνολο μαζί με τη διαδρομή. Θέλω να αρχίσω να πηγαίνω το μικρο τα απογεύματα, αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.

ηλιαχτιδακι μου η μικρη κοιμαται 3-6.30 το μεσημερι. γυρναμε γυρω στις 7.30 για να μεινει μονο μια ωρα με τους παππουδες. παμε σαλαμινα, κανουμε 1 ωρα να παμε κ αλλη 1 να ερθουμε, καθομαστε κ 1.5-2 ωρες κ γυρναμε. παμε με την μηχανη, αλλα κ την κυριακη που πηγαμε με το αμαξι την ιδια ωρα καναμε.

μυρτουλα θανκς για την πληροφοριση!!!:D

ηλιαχτιδακι μου η μικρη κοιμαται 3-6.30 το μεσημερι. γυρναμε γυρω στις 7.30 για να μεινει μονο μια ωρα με τους παππουδες. παμε σαλαμινα, κανουμε 1 ωρα να παμε κ αλλη 1 να ερθουμε, καθομαστε κ 1.5-2 ωρες κ γυρναμε. παμε με την μηχανη, αλλα κ την κυριακη που πηγαμε με το αμαξι την ιδια ωρα καναμε.

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για την απάντηση... Έλεγα μήπως πηγαίνατε κάπου προς τα νότια προάστια, για να μου πεις καμιά παραλία της προκοπής (κοντινή). Θέλω να πηγαίνω μόνη μου με το παιδί και θα φεύγω από το σπίτι γύρω στις 5.30 και το αργότερο 8.30 θέλω να είμαι πίσω... Οπότε η Σαλαμίνα δε βολεύει...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια σας και πάλι...

Σας γράφω αναλυτικά τι έκανα σήμερα...

Ξυπνήσαμε το πρωί, ετοίμασα το μικρό... γάλα, πλύσιμο, πλύσιμο δόντια, ντύσιμο και τον πήγα στο σταθμό

Πήγα σμ, φούρνο και κρεοπωλείο

Γύρισα και τακτοποίησα τα πράγματα

Ζύμωσα κιμά για σουτζουκάκια

Τακτοποίησα λίγο το σπίτι, να μην είναι πράγματα εκτός θέσης

Έβγαλα τα σκουπίδια

Πήγα στο σταθμό να μιλήσω λίγο με τις δασκάλες του παιδιού που ήθελα να τις ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με τη συμπεριφορά του

Γύρισα και ετοίμασα τη σάλτσα για τα σουτζουκάκια, έβαλα το πιλάφι να γίνεται, άφησα τον άντρα μου να το σβήσει και έφυγα να πάρω το παιδί από το σταθμό

Τηγάνισα τα σουτζουκάκια και τα έβαλα στη σάλτσα

Έκανα μπάνιο και κοίμισα το παιδί

Φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη

Ξάπλωσα λιγάκι και μετά ξύπνησα το μικρό να πάμε παιδική χαρά

Πήγαμε και ξεσάλωσε....

Στο γυρισμό περάσαμε από το κρεοπωλείο (είναι πολύ κοντά στην παιδική χαρά) για να μη χρειαστεί να πάω αύριο και από το μανάβη

Γυρίσαμε, τακτοποιήσαμε τα πράγματα και καθίσαμε να παίξουμε με το παιδί

Ετοίμασα τοστ και καφέ για να πάρει ο άντρας μου στη δουλειά

Έφτιαξα γάλα του μικρού, το ήπιε και τον πήγα για ύπνο.... Κάναμε πρόοδο σήμερα. Ενώ τον τελευταίο καιρό κοιμόταν πολλές ώρες το μεσημέρι και μου κοιμόταν στις 12 και 12.30 το βράδυ, σήμερα κοιμήθηκε στις 23.15!!!!!!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για την απάντηση... Έλεγα μήπως πηγαίνατε κάπου προς τα νότια προάστια, για να μου πεις καμιά παραλία της προκοπής (κοντινή). Θέλω να πηγαίνω μόνη μου με το παιδί και θα φεύγω από το σπίτι γύρω στις 5.30 και το αργότερο 8.30 θέλω να είμαι πίσω... Οπότε η Σαλαμίνα δε βολεύει...

καλημερες!!!

ηλιαχτιδα προς νοτια προαστια ισως ξερει, ισως λεω:rolleyes: η 4u να σου πει η γυριστρω!

εμεις ειμαστε δυτικα κ παμε κινετα που ειναι 25-30 λεπτα απο το σπιτι, δεν κουραζεται ο μικρος ουτε κ εγω κ νιωθω ασφαλεια γιατι κ ευκολη διαδρομη ειναι κ κοντα. περσυ κ προπερσυ πηγαινα με τα 2 μας καθημερινες αρκετα,κ ξεκιναγαμε κατα τις 5 μια χαρα ηταν για κοντινη αποδραση.

φυσικα πληρωνουμε διοδια αττικη οδο κ εθνικης οδου :| αλλα οχι ξαπλωστρες κ ομπρελες;)

κανω τις βδομαδιατικες δουλιτσες μου κοριτσια. φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...