Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

άντε καλές βουτιές!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τον φουρνο κι εγώ έτσι τον καθαρίζω και γινεται λαμπίκο!!!!!!

ευχαριστω!!! ηταν τελεια!!!

για την πρεσσα κ τα αλατα δεν ξερω, καποια απο μας το συζηταγε αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες μου!!! χαλαρωνουμε σημερα;;;!!!!

κοριτσι μου, ωραια ιδεα!!! γιατι αυτο το καθαριστικο που εχω εγω, δεν εχει ξεμυρισει ακομα απο προχθες....ελεος....καλα να περασετε κοπελα μου!!!!

εγω σημερα φευγω για τη μαμα μου!!!! ειμαι πολυ ενθουσιασμενη μιας κ θα δω κ φιλους συγγενεις κλπ κλπ!!!!!

φιλακια κουκλες!!!

καλα να περασεις!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε????

Γιωτακι καλα εισαι?

Εγω σημερα επιτελους νιωθω πολυ καλυτερα,μονο λιγο το στομαχι μου με ενοχλει αλλα λιγο,οποτε εκανα λιγες δουλιτσες,εβαλα τα σιδερωμενα στην θεση τους,μαζεψα τα παιχνιδια του μικρου(ειχε γεμισει ολο το σαλονι με αυτοκινητακια,μα ποσα εχει?????:rolleyes:),συμαζεψα τους παγκους στην κουζινα και εβαλα 2 πλυντηρια,το ενα το απλωσα.

Αυτα τα λιγα εκανα κοριτσια μου...

Το απογευμα θελω να μαγειρεψω για τον μικρο λαχανικα με χυλοπιττες.

Σας φιλω ολες!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε????

Γιωτακι καλα εισαι?

Εγω σημερα επιτελους νιωθω πολυ καλυτερα,μονο λιγο το στομαχι μου με ενοχλει αλλα λιγο,οποτε εκανα λιγες δουλιτσες,εβαλα τα σιδερωμενα στην θεση τους,μαζεψα τα παιχνιδια του μικρου(ειχε γεμισει ολο το σαλονι με αυτοκινητακια,μα ποσα εχει?????:rolleyes:),συμαζεψα τους παγκους στην κουζινα και εβαλα 2 πλυντηρια,το ενα το απλωσα.

Αυτα τα λιγα εκανα κοριτσια μου...

Το απογευμα θελω να μαγειρεψω για τον μικρο λαχανικα με χυλοπιττες.

Σας φιλω ολες!!!!

καλυτερα βουλα μου! ευτυχως (παιρνω 3 ειδη φαρμακων πρωι-μεσημερι-βραδυ!!! ελεος!!!)

εσυ? πως νιωθεις? το μπεμπε σε ζοριζει? με τον μικρο σου ειχες ετσι ενοχλησεις?

Διαφημίσεις

καλυτερα βουλα μου! ευτυχως (παιρνω 3 ειδη φαρμακων πρωι-μεσημερι-βραδυ!!! ελεος!!!)

εσυ? πως νιωθεις? το μπεμπε σε ζοριζει? με τον μικρο σου ειχες ετσι ενοχλησεις?

Μπραβο Γιωτα μου!Αντε σιγα-σιγα θα συνελθεις τελειως!3 φαρμακα?ποπο να προσεχεις το στομαχι σου...

Εγω ειμαι αναλογως την ημερα,μια ειμαι καλα και μια ειμαι ζαβλακωμενη...Με τον Κωνσταντινο ειχα τα ιδια συμπτωματα αλλα πολυ πιο απαλα,περιμενω πως και πως να περασει το πρ ωτο τριμηνο μπας και ηρεμισω...

Κοριτσάκια τι κάνετε????

Έπιασαν οι ζέστες για τα καλά είπαν έρχεται καύσωνας την Τετάρτη....

Εγώ αδιαθέτησα και μέσα σε όλα τα τρεξίματα μου αρρώστησε και η μικρή και είναι ξάπλα...ευτυχώς είναι καλύτερα σήμερα!

Κοριτσάκια τι κάνετε????

Εγώ αδιαθέτησα και μέσα σε όλα τα τρεξίματα μου αρρώστησε και η μικρή και είναι ξάπλα...ευτυχώς είναι καλύτερα σήμερα!

Ωχ!Περαστικα βρε Βασια....

Ασε και εγω αγκαλια με το κλιματιστικο ειμαι...

Καλησπέρα...!Μπήκα να δώσω το παρόν,δεν προλαβαίνω και πολλά να γράψω.Το στομάχι μου μ'έχει τσακίσει, χτες όλη τη μέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα,με το ζόρι έκανα μάθημα!Ελπίζω να περάσει κι αυτό...Τα φιλιά μου σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω!!! ηταν τελεια!!!

για την πρεσσα κ τα αλατα δεν ξερω, καποια απο μας το συζηταγε αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν....

Αχχχ, αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι ας μας πει.........τηλεφώνησα στην εταιρεία, αλλά μου είπαν οτι πρέπει να παει από εκεί!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε????

Περαστικά σας κοπέλα μου, τι είναι αυτό φέτος το καλοκαίρι!

καλησπερα κοριτσια κ παλι! ψοφισα στις δουλειες.... μεταξυ αλλων καθαρισα μπαλκονι, καθαρισα φασολακια κ μπηκαν καταψυξη, σφουγγαρισα κουζινα, εφτιαξα ενα μπισκοτογλυκο με πτι μπερ ανθος αραβοσιτου κ ζελε,μαζεψα νεροχυτη,επλυνα κ αρκετα τζατζαλα στο χερι + ενα ταψι+την χυτρα. δεν εχω μαγειρεψει για αυριο, η θα τηγανισω γαυρο με πατατες η θα φαμε γεμιστα κολοκυθακια που εχω δωσει στην πεθερα να μου φτιαξει αλλα δεν ξερω ποτε θα μου τα φτιαξει.

εγκυουλες υπομονη μεχρι να κλεισετε το πρωτο 3μηνο, μετα χαλαραααααααα!!!

βουλα το κακο ειναι οτι τα χαπια πρεπει να τα περνω νηστικια κ να τρωω μετα απο μιση ωρα τουλαχιστον, εκει μερικες φορες με πεθαινει, αλλες φορες σαν να μην τα πηρα!

βασια υπομονη με την περιοδο, οτι χειροτερο με την ζεστη! περαστηκα στο μικρουλη σου!

εχει μιλησει καμια με την ειρηνη??? ολα καλα? ανησυχω λιγακι, εχει να μπει πανω απο μια εβδ.....

σας φιλω! καλο βραδυ!

Καλησπέρα...!Μπήκα να δώσω το παρόν,δεν προλαβαίνω και πολλά να γράψω.Το στομάχι μου μ'έχει τσακίσει, χτες όλη τη μέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα,με το ζόρι έκανα μάθημα!Ελπίζω να περάσει κι αυτό...Τα φιλιά μου σε όλες

Αχ βρε Ειρηνακη σε καταλαβαινω....υπομονη....

καλησπερα κοριτσια κ παλι! ψοφισα στις δουλειες.... μεταξυ αλλων καθαρισα μπαλκονι, καθαρισα φασολακια κ μπηκαν καταψυξη, σφουγγαρισα κουζινα, εφτιαξα ενα μπισκοτογλυκο με πτι μπερ ανθος αραβοσιτου κ ζελε,μαζεψα νεροχυτη,επλυνα κ αρκετα τζατζαλα στο χερι + ενα ταψι+την χυτρα. δεν εχω μαγειρεψει για αυριο, η θα τηγανισω γαυρο με πατατες η θα φαμε γεμιστα κολοκυθακια που εχω δωσει στην πεθερα να μου φτιαξει αλλα δεν ξερω ποτε θα μου τα φτιαξει.

εγκυουλες υπομονη μεχρι να κλεισετε το πρωτο 3μηνο, μετα χαλαραααααααα!!!

βουλα το κακο ειναι οτι τα χαπια πρεπει να τα περνω νηστικια κ να τρωω μετα απο μιση ωρα τουλαχιστον, εκει μερικες φορες με πεθαινει, αλλες φορες σαν να μην τα πηρα!

βασια υπομονη με την περιοδο, οτι χειροτερο με την ζεστη! περαστηκα στο μικρουλη σου!

εχει μιλησει καμια με την ειρηνη??? ολα καλα? ανησυχω λιγακι, εχει να μπει πανω απο μια εβδ.....

σας φιλω! καλο βραδυ!

Ποπο!εκανες αρκετες δουλιτσες παλι!

Φανταζομαι ταλαιπωρια με τα χαπια...ποσο καιρο θα τα περνεις?

Εγω το απογευμα εφτιαξα το φαγακι του μικρου που σας ελεγα και εγινε τελειο!!

Του εφτιαξα απογευματινο(αυγο βραστο και ντοματουλα-αγγουρακι),ντυθηκαμε και πηγαμε παιδικη χαρα,σουπερ μαρκετ,φουρνο και καναμε και μια σταση στο περιπτερο γιατι ηθελε ο μικρος παγωτο,γυρισαμε,τον ταισα,τον εκανε ο αντρας μου μπανιο,και τον εβαλε για υπνο,και τωρα χαλαρωνουμε και εμεις!

Αυτα τα νεα μου κοριτσια!

Καλο βραδυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...