Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια θα το πω μη με φάτε. Αυτό το ροκανίδι και τα τύπου αιθέρια έλαια του τζάμπο είναι τίγκα καρκινογόνα, μην τα χρησιμοποιείτε.

Για τα τασάκια λίγη σόδα (σκόνη) το βράδυ (την πετάτε το πρωί) και το σπίτι μοσχομυρίζει.

Για αρωματικό βάλτε να βράσει λίγη κανέλλα ή καβουρδίστε ελάχιστα λίγο ελληνικό καφέ. Ή χρησιμοποιήστε κανονικά αιθέρια έλαια στο καυστηράκι σας.

fefi σε καρέκλα στο μπαλκόνι τα χαλιά;

Κι έχεις δίκιο για τις πολυεθνικές, αλλά δε συμφωνώ για τους έλληνες ξυλουργούς. Τη μελαμίνη χρυσή την πληρώνεις. Εκτός κι αν έχουν συμμορφωθεί τώρα. Είναι και το ντιζάιν όμως κακά τα ψέμματα του ικεα ωραίο το άτιμο.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια θα το πω μη με φάτε. Αυτό το ροκανίδι και τα τύπου αιθέρια έλαια του τζάμπο είναι τίγκα καρκινογόνα, μην τα χρησιμοποιείτε.

Κι έχεις δίκιο για τις πολυεθνικές, αλλά δε συμφωνώ για τους έλληνες ξυλουργούς. Τη μελαμίνη χρυσή την πληρώνεις. Εκτός κι αν έχουν συμμορφωθεί τώρα. Είναι και το ντιζάιν όμως κακά τα ψέμματα του ικεα ωραίο το άτιμο.

αληθεια μιρικι μου?

εγω μονο στην σκουπα τα βαζω, δεν εχουμε τασακια μεσα στο σπιτι, εχουμε παιδι!!!:lol:

οσο για τους ξυλουργους, εχω δυο στην οικογενεια μου και μπορω να σε διαβεβαιωσω πως πια και πολυ οικονομικα ειναι και υπαρχει τροπος να φτιαχνουν πολυ ντιζαινατα πραγματα..

κλαει το πλασμα, ερχομαι...

Ντάλια, εγώ τις ισπανικές που έχω δεν τις χρησιμοποιώ γιατί νομίζω ότι δε μπαίνουν στο πλυντήριο, τι ξέρω λάθος? Μάντερολ, ξέρεις τις κλασσικές ισπανικές.

κική εγώ ( χωρίς να πάρω καμία στο λαιμό μου και με κυνηγάτε μετά ) πλένω τα πάντα όλα στο πλυντήριο, άσχετα με το τι λένε τα ταμπελάκια και προς το παρόν δεν έχω κλάψει.

Ναι τις κλασικές λέω..σε ελαφρύ πρόγραμμα ή στο πρόγραμμα που λέει πλύση στο χέρι και όχι πολλές στροφές στο στύψιμο...

Εγώ έχω έρωτα με τις συγκεκριμένες κουβέρτες...

Επίσης εάν δεν θέλεις να το ρισκάρεις μπορείς να τις στήλεις καθαριστήριο.

Όταν λέω τα πάντα όλα, ακόμη και καλά δερμάτινα παπούτσια στην αλλαγή της σεζόν, πριν τη αποθήκευση.Εννοείται μετά στο πλυντήριο σόδα και λίγη χλωρίνη πλυντηριου και πλύση στους 90 άδειο.

Dalia σ' έχω πολύ στο μυαλό μου αν έχεις κανένα νέο πες μου βρε κορίτσι.

Λογικά θα έχω από εβδομάδα,

ευχαριστώ

ισπανική δεν λέμε την ακρυλίκή;

όχι

Όταν λέω τα πάντα όλα, ακόμη και καλά δερμάτινα παπούτσια στην αλλαγή της σεζόν, πριν τη αποθήκευση.Εννοείται μετά στο πλυντήριο σόδα και λίγη χλωρίνη πλυντηριου και πλύση στους 90 άδειο.

Και δεν παθαίνουν τίποτα????? Έγώ έχω φτάσει μέχρι αθλητικά και all star....

Καλά το τι πράγματα έχω μάθει από εδώ......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

για τα τύπου αιθέρια έλαια το ξέρω κ εγώ. γι' αυτό ρωτουσα σε παλιό μήνυμα από πού τα παίρνετε. ακόμα δεν πήγα σε φαρμακείο ή βιολογικάδικο. αν βάζαμε ξυλάκι κανέλας στη σακκούλα της ηλ. σκούπας; ερώτηση κάνω, μη γελάτε. δεν το έκανα.

Για αρωματικό βάλτε να βράσει λίγη κανέλλα

μας το είχε πει μια φίλη κ φλούδες πορτοκαλιού!

ή καβουρδίστε ελάχιστα λίγο ελληνικό καφέ.

να σου πω. θα μοσχομύριζε!

fefi σε καρέκλα στο μπαλκόνι τα χαλιά;

θα γινόντουσαν μαύρα τα λευκά μου μάρμαρα κ δεν θέλω να βγάζω κ άλες δουλειές. άσε που είναι μεγάλα κ δεν θα βολέψει. αν το αποφασίσω θα τα καθαρίσω στο χωριό, στη μάνα μου. σ' ευχαριστώ πάντως!

η ελληνική μελαμίνη είναι χρυσός κ δεν είναι τα πιο φτηνά ξύλα που μας σερβίρουν οι ξένες πολυεθνικές, αν είναι ξύλα!

πάει ο κόσμος κ πληρώνει τα κέρατά του για εμ ντι εφ γερμανικό, όταν στην ελλάδα υπάρχει ελληνικό κ καλύτερο κ φτηνότερο!

δεν αναφέρομαι μόνο σε βιομηχανίες, αλλά κ σε απλούς μαραγκούς.

ο μάστορας σου κάνει παπάδες με ό,τι υλικό θέλεις-μπορείς κ κυρίως φτηνά, αλλά ποιοτικά ελέγχεις τί παίρνεις, αφού μπορείς να διαλέξεις μαζί του την πρώτη ύλη.κ αντεχουν για μια ζωή. όχι παίρνω για μια σεζόν κ άντε δεν πειράζει ήταν φτηνό!

στα φτηνά ξένα-προκάτ, γιατί πωλούν με άλλες τιμές στο ελλάντα κ άλλες στην υπόλοιπη ευρώπη;

σε μας πωλούν σε ίδιες τιμές όπως στα αραβικά εμιράτα! τυχαίο; δεν νομίζω. απλά μας έχουν μάθει!

να πω παρεμπιπτόντως ότι δουλεύω σε βιομηχανία ξύλου που εξάγει σε όλο τον κόσμο κ παρά τα παράπονά μου για εργοδοτική συμπεριφορά σε θέματα άσχετα...είμαι περήφανη που ελληνικά προϊόντα ανταγωνίζονται τα ξένα!

το έχουμε τραβήξει κ είναι κρίμα για τα άλλα κορίτσια...

συγνώμη από εμενα, αλλά το' χω σε κακό να μην σχολιάσω κατι που με αφορά.;)

έλα καλέ κυρία πάρα πάρε πάρε! ξεπουλάω σήμερις!:lol:

για την πάρτη μου η ειρωνεία! βαριέμαι τόσο πολύ σήμερα...:tongue:

οσο για τους ξυλουργους, εχω δυο στην οικογενεια μου και μπορω να σε διαβεβαιωσω πως πια και πολυ οικονομικα ειναι και υπαρχει τροπος να φτιαχνουν πολυ ντιζαινατα πραγματα..

.

την κουζίνα μου την έκανα σε μαραγκό. πιο φτηνά μου ήρθε από το να την κάνω ίδια στην εταιρεία που αργότερα προσλήφθηκα. θέλει ψάξιμο!

κ στις λεπτομέρειες είχα εγώ τον πρώτο λόγο. ακριβώς του γούστου μου!

κική εγώ ( χωρίς να πάρω καμία στο λαιμό μου και με κυνηγάτε μετά ) πλένω τα πάντα όλα στο πλυντήριο, άσχετα με το τι λένε τα ταμπελάκια και προς το παρόν δεν έχω κλάψει.

Ναι τις κλασικές λέω..σε ελαφρύ πρόγραμμα ή στο πρόγραμμα που λέει πλύση στο χέρι και όχι πολλές στροφές στο στύψιμο...

Εγώ έχω έρωτα με τις συγκεκριμένες κουβέρτες...

Επίσης εάν δεν θέλεις να το ρισκάρεις μπορείς να τις στήλεις καθαριστήριο.

τί είπες τώρα!:o

τα παπούτσια τα βάζεις μέσα σε υφασμάτινη σακκούλα με σχοινάκι ή έτσι χύμα; κ δεν παθαίνουν τίποτα;

τί παπούτσια βάζεις;:confused:

μεπιασε χθες κριση καθαριοτητας:D!!!!ναι κατω απο το κρεβατι. εμενα ειναι κλειστο γυρω γυρω με κυλο. δηλαδη σκεψου ενα ορθογωνιο με ξυλο και στη μεση κενο, απο πανω μπαινουν οι σανιδες και απο πανω το στρωμα.σε κατατοπησα???:rolleyes:

Το κάτω μέρος του κρεβατιού σου, είναι όπως τα περισσότερα κρεβάτια? Κενό?

777885dugw57gt25.gif

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

η

τί είπες τώρα!:o

τα παπούτσια τα βάζεις μέσα σε υφασμάτινη σακκούλα με σχοινάκι ή έτσι χύμα; κ δεν παθαίνουν τίποτα;

τί παπούτσια βάζεις;:confused:

Χύμα τα βάζω.Καλά δερμάτινα, δικές μου γόβες π.χ.

Στο πλυντήριο μου έχει ένα πρόγραμμα που είναι για ρούχα που πλένονται στο χέρι εκεί τα βάζω.

Ωραία, κορίτσια, όταν θα έρθει ο καιρός να φτιάξουμε τη βιβλιοθήκη στο σαλόνι θα μου δώσετε τα φώτα σας εσείς που ξέρετε από.... ξύλο. :)

Θυμήθηκα ότι πριν αγοράσω το πουπουλένιο (χριτσ χραστς πεθαίνω) πάπλωμα έβαζα σε παπλωματοθήκη την κουβέρτα μου, οπότε δε λερωνόταν καθόλου. κική πώς σου φαίνεται σαν ιδέα;

Ντάλια καλή ιδέα.

Γιοτου είναι παλιό αυτό. Διετίας νομίζω και έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. όμως τώρα υπάρχει αυτό http://parents.org.gr/news/a483 ;)

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

δεν έχω τέτοιο ντάλια μου, άρα δεν το τολμώ.

γιοτού μπράβο σου για το μήνυμα. το λουλουδιστάν πέφτει λιγάκι μακριά, αλλά εύχομαι τα καλύτερα για αυτά τα καρδουλίνια!

ναι κανει, εχω δουλεψει σε μαγαζι με χαλια και εγω μαλλινα εχω και καθε σεζον τα περναμε με ξυδι και καλο αερισμο μετα απο σχολαστικο σκουπισμα.

Εγώ πάλι, κορίτσια μου, δεν τα σκουπίζω μετά. Αφού περάσω (με τον τρόπο που σας είπα, με το πολύ καλά στιμμένο πανί) το αφήνω να στεγνώσει μόνο του. Πραγματικά ζωντανεύει τα χρώματα του χαλιού και φυσικά απολυμαίνει :) .

777885dugw57gt25.gif

τα φίλτρα του απορροφητήρα πώς τα πλένετε; εμείς στο πλυντήριο πιάτων. αλλά θέλω κάτι εξτρά, καθότι τα έχω πολύ καιρό...άπλυτα!

Εμένα είναι μεταλλικά.

Τα ψεκάζω με λιποκαθαριστικό υγρό, τ' αφήνω αρκετή ώρα και μετά τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων :) .

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Ντάλια, εγώ τις ισπανικές που έχω δεν τις χρησιμοποιώ γιατί νομίζω ότι δε μπαίνουν στο πλυντήριο, τι ξέρω λάθος? Μάντερολ, ξέρεις τις κλασσικές ισπανικές.

Μπαίνουν κοριτσάκι μου!

Το κάνω χρόνια και δεν παθαίνουν τίποτα! Μοσχομυρίζουν με τα μαλακτικά μας και ο άντρας μου το λατρεύει! :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...