Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα σηκωθήκαμε,έφτιαξα πρωινά,σκούπισα,τελειώσα το σίδερο,έχω ένα πλυντήριο άσπρα που θα το βάλω αργότερα,έπλυνα τα πιάτα και τώρα θα βάλω να κάνω μαρμελάδα φράουλα και έπειτα το μωσαικο της Βάσιας γιατί το απόγευμα θα δούμε την βαφτιστήρα μας και θα το πάω πεσκέσι για να την γλυκάνω.Βγάλαμε το πευκο μας στα σκουπίδια γιατί πλέον απεβίωσε και στην θέση του έβαλα ένα πέντζαμιν.Το φαγητό της μέρας είναι σουφλέ φτιαγμένο από τον αντρούλη μου οπότε τρώμε κάνω ένα σφουγγάρισμα,μπανάκι και μετά θα φτιάξω τα νυχάκια μου και μετά ξεκούραση μέχρι το βραδάκι.

Δεν ξέρω αν μπορείτε να βοηθήσετε αλλά το ανεβάζω και εδώ:

http://natapakomyxri.blogspot.gr/2014/06/blog-post_17.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κ από μένα!

επιτέλους σήμερα αξιώθηκα και έπλυνα στην αυλή και τα δυο καρότσια του μικρού, συν την αυλή και βεράντα συν τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου των παιδιών...έβαλα και μια ηλεκτρική μέσα και 2 πλυντήρια...και μετά βολτάραμε αμέριμνοι και χαρωποί:mrgreen::D

αγοράσαμε και ποδήλατα για τα παιδιά και είναι μες στη χαρά!

καλό υπόλοιπο ΣΚ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ουυυυυυυυυυφ, γεια σας κορίτσια κι από μένα.

Από το πρωι τώρα κάθομαι.........τρελάθηκα σήμερα στις δουλειές....

σούπερ μαρκετ, μαγειρέματα, καθάρισμα κουζίνας, πλύσιμο πιάτων, 3 πλυντήρια, σιδέρωμα.........πω πω πω βρε κορίτσια ατελείωτα είναι.......

καλή συνέχεια!!!!!!

αγοράσαμε και ποδήλατα για τα παιδιά και είναι μες στη χαρά!

καλό υπόλοιπο ΣΚ!

Με γειές σας...........καλές βόλτες!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

Φαντάζομαι χαρά τα μικρά!!!!!! Εντέλει μεγάλη ανακάληψη το ποδήλατο :P:p:p

καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? εγώ εχτες καθαριοτητα στο σπίτι κ το μεσημέρι θάλασσα με τον σύζυγο. Το απόγευμα ετοιμασα τα πράγματα για να παμε κ σήμερα ολοι μαζι! σπυριδουλα για τον φούρνο που ρώτησες εγω τον κανω με σγουρο συρμα κ υγρο πιατων, τριβω με την σαπουναδα κ μετά το ξεβγαζω με βετεχ, λαμπει! κοριτσάκια παω να ετοιμαστω για να φυγουμε, φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες μου!!! χαλαρωνουμε σημερα;;;!!!!

καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? εγώ εχτες καθαριοτητα στο σπίτι κ το μεσημέρι θάλασσα με τον σύζυγο. Το απόγευμα ετοιμασα τα πράγματα για να παμε κ σήμερα ολοι μαζι! σπυριδουλα για τον φούρνο που ρώτησες εγω τον κανω με σγουρο συρμα κ υγρο πιατων, τριβω με την σαπουναδα κ μετά το ξεβγαζω με βετεχ, λαμπει! κοριτσάκια παω να ετοιμαστω για να φυγουμε, φιλάκια πολλά!

κοριτσι μου, ωραια ιδεα!!! γιατι αυτο το καθαριστικο που εχω εγω, δεν εχει ξεμυρισει ακομα απο προχθες....ελεος....καλα να περασετε κοπελα μου!!!!

εγω σημερα φευγω για τη μαμα μου!!!! ειμαι πολυ ενθουσιασμενη μιας κ θα δω κ φιλους συγγενεις κλπ κλπ!!!!!

φιλακια κουκλες!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Έχετε δίκιο κορίτσια...και εγώ έχω προβληματιστεί γιατί είπαμε να βρω δουλειά μεν αλλά όχι να μην με βλέπουν και τα παιδιά μου δε....καταρχήν δεν θα αντέξω εγώ να μην τα βλέπω....οπότε λογικά θα το απορρίψω!

Καλύτερα να είσαι και να σε βλέπουν τα παιδάκια σου.......είναι μεγάλη στήριξη για τα παιδιά ακόμη και η παρουσία σου μόνο!!!!

Αν τα οικονομικά σας είναι σε γενικές γραμμές καλά, τότε κάνε υπομονή μήπως βρεις άλλη δουλειά με πιο ανθρώπινο ωράριο!!!!!

Κορίτσια,

εσείς που γνωρίζετε τα πολλά..........ξέρετε να μου πείτε πώς καθαρίζεται η πρέσσα από τα άλατα?

Θέλω αναλυτικές πληροφορίες αν γίνεται, γιατί θα τις μεταφέρω.....:D:D:D

Ξέρετε να μου προτεινετε κάτι?????

άντε καλές βουτιές!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τον φουρνο κι εγώ έτσι τον καθαρίζω και γινεται λαμπίκο!!!!!!

Είχαμε ένα φούλ σκ......εχτές είχαμε γάμο....σήμερα φαγητό στην γλυφάδα με φίλους και το βράδυ επισκέψεις σπίτι που πριν λίγο έφυγαν....ούφφφ!!!

Άλλη μια εβδομάδα έμεινε και αποχωρώ! :)

Διαφημίσεις

Kορίτσια μου όμορφα ,τι κάνετε????

Βασια μου και εγω το ιδιο θα σου ελεγα για τη δουλεια.Ειναι πολύ δυσκολο το ωραριο για μια μαμα,εσυ βεβαια ξερεις πως νιωθεις γιάυτο.Ωραια περασατε το σκ ,φουλ γεμάτο!Και εμεις μαλλον στο τελος της εβδομάδας θα φυγουμε.

Για τον φουρνο δεν θυμαμαι ποια κοπέλα ειχε ρωτησει ,εγω εξακολουθω να κανω το κολπο με την αμμανια ,νομιζω ειναι πιο δραστικό από ολα.Σε ενα μπωλακι με ζεστο νερο και αφου εχει καψει καλά ο φουρνος το αφηνω οσο περισσότερο μπορω.Μετα κανονικα περασμα με σαπουνι ,και φευγουν εαν οχι ολα τα περισσοτερα.Από απορρυπαντικα ,το καλύτερο οσων ειχα δοκιμασει ηταν ενα της amc,καθαριζει τα πάντα κλαι δεν μυριζει ,παρα λίγο μοναχα. Αυτο που εξακολουθει να με ταλαιπωρει ειναι οι σχαρες ,ακόμη δεν εχω βρει τον τροπο.

Αφροδιτακι ,ελπίζω να ευχαριστηθηκες τα κοριτσια σου το σκ και να χαλάρωσες.

4U, ειναι καλά τωρα ο μικρος?

Μιρτουλα ,με γεια τα ποδηλατα ,αγορασαμε και εμεις πριν δυο εβδομαδες καινουριο στον μικρο και μες το καλοκαιρι θα εχω και εγω και θα ξεκινησουμε τις βόλτες παρεα.

Γιωτα ,περαστικα με το εντερο ,ελπίζω συντομα να ηρεμησεις.

Ειρηνη που εισαι?Βολταρεις?

Κωσταντινα ,ελπίζω να πηγαινουν ολα καλα με τη μαμα σου.Με την αδεια σου καταφερες κατι?

Στα δικα μου τωρα,συνεχιζουμε τα μπάνια μας και τις βολτες μας,αλλα καταφερα και τελιωσα αρκετες δουλειες εξωτερικες που με αγχωναν.

Το Σαββατο πήγα τον μικρο για μπάνιο και εμεινε πίσω ο μπαμπάς μας να ασχοληθει με δουλειες.Ετριψε τα ξυλα της βεραντας ωστε να τα περασω εγω αυτη την εβδομαδα κια εγινε της τρελλης από σκονη.

Εκανα καλά τα μπαλκόνια ,μολις γυρισαμε και όλο το υπόλοιπο σπίτι μεσα ,αλλαξα και τα ριχταρια και εβαλα τα πιο καθημερινα,αλλαξα και τη διακοσμηση σε πιο καλοκαιρινη. Σημερα καναμε τις βόλτες μας αλλα δεν πήγαμε για μπανιο ,μαζευτηκαμε νωρις και τα αγορια εμεινα να βλεπουν μουντιαλ και εγω εφτιαξα μια λεμοναδα και σας διαβαζω.

Καλή εβδομαδα να εχουμε και ελπίζω ακρως καλοκαιρινη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας κορίτσια, τι κάνετε?

εγω χθες έκανα ενα σωρό δουλειές που "έσερνα" καιρό...καθάρισα τα καθισματάκια (4) αυτοκινήτου των παιδιών, έκανα με ατμοκαθαριστή και σκούπα στρώματα κρεβατιών, αυλή και μπαλκόνια, έστησα και το καλοκαιρινό "σαλονάκι" της αυλής κλπ...και για ανταμοιβή σήμερα πήγαμε για μπανάκι:D, η θάλασσα ήταν σούπερ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε? τι ερημιες ειναι αυτες???? ειρηνη μου ολα καλα?? σας διαβαζα απο το κινητο κ τωρα μπηκα απο κομπιουτερ για να γραψω! μα 2 μερες 2 μηνυματα??? τρατζικ!!!!

ελπιζω να εισαστε ολες καλα!!!!

τωρα θυμηθηκα κ η γιορι χαθηκε! ολα καλα με τον μπαμπα σου?

εμεις ολα καλα, πηγαμε για μπανιο μονοημερη την κυριακη κ ευχαριστηθηκαμε ολοι!!!

την ιδια μερα εκανα λιγα μαζεματα απο τα πραγματα μας κ φαγητο, εχτες τα υπολοιπα μαζεματα κ ασχοληθηκα με την κουζινα, ψυγειο (εκκαθαριση, τακτοποιηση κ καθαρισμα) πλυσιμο λαχανικα, ντουλαπια εξωτερικα, εστιες παγκους, μαγειρεματα κτλ, ενα πλυντηριο κ ενα απλωμα + τα καθημερινα.

σημερα μονο κρεβατια, την μικρη κ δουλεια!

σας φιλω!

Kορίτσια μου όμορφα ,τι κάνετε????

Γιωτα ,περαστικα με το εντερο ,ελπίζω συντομα να ηρεμησεις.

Καλή εβδομαδα να εχουμε και ελπίζω ακρως καλοκαιρινη!

ευχαριστω χρυσα μου, ειμαι ηδη καλυτερα, δεν ποναω αλλα εχω μονο φουσκωμα,δεν εχει τελειωσει η θεραπεια, 1 μηνα ειναι η θεραπεια κ εγω τα ξεκινησα την πεμπτη, εχω ακομα μπροστα μου......

τι ωραια που εχετε κοντα την θαλασσα!!!! ζηλευω!

Είχαμε ένα φούλ σκ......εχτές είχαμε γάμο....σήμερα φαγητό στην γλυφάδα με φίλους και το βράδυ επισκέψεις σπίτι που πριν λίγο έφυγαν....ούφφφ!!!

Άλλη μια εβδομάδα έμεινε και αποχωρώ! :)

αντε καλες διακοπες!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...