Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσούδια

Σήμερα πήγα τις κόρες στην πεθερά μέχρι το βράδυ για να κάνω φασίνα στο σπίτι...έλεγα να πλύνω και χαλιά αλλά με τον βρωμοκαιρο δεν θα τα κάνω.....αλλά έλαμψα το σπίτι μας πάλι....με τα παιδιά στο σπίτι όλη μέρα δεν μπορείτε να φανταστέιτε πόσο χάλια ήταν!

Πήγα και στην συνέντευξη όλα ωραία το μόνο θέμα είναι ότι πάρότι είναι κοντά στο σπίτι μου (15 λεπτά με το αυτοκίνητο) το ωράριο είναι απο φθινόπωρο 2-10 το βράδυ (δουλειά γραφείου) οπότε προβληματίζομαι με τα παιδιά....δεν θα με βλέπουν καθόλου και θα πρέπει να τρέχουν όλοι οι υπόλοιποι να τα διαβάσουν, να τα πάνε αγγλικά και καράτε...! εγώ απλά θα γυρνάω και θα τα βρίσκω στο κρεβάτι! Θα υπάρξει και δεύτερο ραντεβού αν επιλεγώ και τότε θα μάθω και μισθό...αλλά τελικά αξίζει βρε κορίτσια να τα θυσιάσω όλα για την δουλειά που στην τελική θα μας τα πάρει η εφορία λόγω του ότι θα δουλευουμε και οι 2?? Αν ήταν πρωί δεν το συζήταγα αλλά το βράδυ μας βγάζει εκτός προγράμματος

Αφροδίτη απο λογιστική απόψεως συμφέρει να δουλεύουν και οι δύο στις μέρες?????? ο ένας μισθός πάει στον Σαμαρά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη απο λογιστική απόψεως συμφέρει να δουλεύουν και οι δύο στις μέρες?????? ο ένας μισθός πάει στον Σαμαρά?

΄Οπως και να έχει καλή επιτυχία, όντως λίγο βάρβαρο ωράριο θα λείπεις τελείως από την ζωή των παιδιών....

Για την ερώτηση σου υπάρχουν πολλές παράμετροι.........και όχι δεν πάει πάντα ο ένας μισθός (ολόκληρος) στον Σαμαρά!!! ;) ;) ;)

Εδώ βρέχει.....(κέντρο) και έχω απλωμένα ρούχα (δυτικά προάστεια).......κανείς από εκεί να μου πει τι γίνεται;;;;

Καλησπέρα κορίτσια,

καλέ τί βρόχα είναι αυτή;Καλοκαίρι σου λέει μετά.Τεσπά

Σήμερα μετά τα πρωινά,

σιδέρωσα,

πήγα τον μεγάλο σε μια συμμαθήτρια του που έλειπε εχτές από το μάθημα του σκακιού για να της δείξει τί κάνανε και να της δώσει και τις ασκήσεις που έχουν

πότισα τα λουλούδια,

έκανα μπαλκόνια,

ξεσκόνισα,

σκουπισα,

εκανα μπάνια,

σφουγγάρισα,

έβαλα φακές και λουκανικοπιτάκια για το μεσημέρι,

έβαλα το πλυντήριο να παίζει με λευκαντικό στους 95ο βαθμούς και μετά με ξύδι γιατί είχε καιρό να καθαριστεί,

καθάρισα τους κάδους σκουπιδιών,

έβαλα ένα πλυντήριο με χρωματιστά,

φάγαμε,

έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων,

και τώρα σας διαβάζω.

Βάσια δεν ξέρω τί να σου απαντήσω.Αν δεν έχεις πραγματικό πρόβλημα χρημάτων δεν νομίζω ότι αξίζει να θυσιάσεις τον χρόνο που περνάς με τα παιδιά σου αν όμως η κατάσταση δεν παλεύεται τότε ίσως το δοκιμαζες για ένα διάστημα ή μέχρι να προκύψει κάτι άλλο.Δυστυχώς οι δουλειές είναι πολύ δύσκολες τώρα και αν έχεις μεγάλη ανάγκη τότε αναγκαστικά πας.Γενικώς έτσι όπως μας κάνανε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Δες το με τον άντρα σου και αν είναι πρόθυμος να σε στηρίξει όσο αφορά τα παιδιά τότε προχώρα έστω και δοκιμαστικά.

Μόλις μίλησα με μαμά φίλης της κόρης μου και μου επιβεβαίωσε πως έριξε μπόρα.....ξανά πλυντήριο λοιπόν :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ας πρόσεχα κι εγώ να άπλωνα κάτω από την τέντα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλησπέρα!:D

εγω τέλειωσα με το σχολείο και επίσημα από σήμερα οπότε είμαι μες στη χαρά!!

Βάσια εγω προσωπικά δεν θα πήγαινα με τέτοιο ωράριο, βέβαια και είναι καλός ο δεύτερος μισθός αλλά υπό συνθήκες...

φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

4u κ αφροδιτακι περαστηκα στα παιδακια σας! αφροδιτακι ναι εριξε γερη μπορα αλλα τωρα σταματησε.

βασια η απογευματινη δουλεια ειναι καλη οσο δεν πανε τα παιδια σχολεια να εχουνε διαβασματα κ το πρωι να τα βλεπεις. βολευει να κρατανε τα παιδια το αντρογυνο μονοι τους, με μια μικρη μεσημεριανη βοηθεια απο γονεις, που ουσιαστηκα κοιμουνται τα παιδια. τωρα με διαβασματα κτλ δυσκολο. η κολλητη μου δουλευει απογευμα, 2-8 κ μερικες φορες 9 κ 10, τα παιδια της ειναι μικρα 2,5 κ 5,5, την μεγαλη δεν την βλεπει καθολου σχεδον γιατι παει προνηπιο, το παιδι γκρινιαζει συνεχως οτι της λειπει η μαμα της (παλι θα πας στην βρωμοδουλεια?)!!! θα δουλεψει σιγουρα ακομα εναν χρονο που δεν θα εχει διαβασματα κ μετα δεν ξερει τι θα κανει. ο αντρας της δουλευει απο τις 8 μεχρι τις9 το βραδυ!

στα δικα μου τωρα, εχτες πηγα στον γιατρο (εξαιρετικος κ ας πηγα μεσω εοπυυ) μου ειπε οτι εχω το συνδρομο του ευαιρεθιστου εντερου, προκαλειται απο αγχος, μου εδωσε φαρμακα για 1 μηνα, μια σχετικη διαιτα κ να με ξαναδει.

το μεσημερι πριν φυγω συμμαζεψα το σπιτι κ το βραδυ μαγειρεψα μακαρονια με κιμα για την μικρη

σημερα, το πρωι κατεβηκα γραφειο, ενδιαμεσα ανεβηκα επανω, ετοιμασα την μικρη, περαασα μια το μπανιο, μαζεψα κατι λιγα στον νεροχυτη απο χτες κ εστρωσα κρεβατια.

το μεσημερι ανεβηκαμε επανω, εβαλα στην μικρη να φαει κ εφτιαξα για εμας χυλοπιτες με σατλσα. φαγαμε, μαζεψα κ εφτιαξα τα νυχια μου. η μικρη κοιμαται κ το απογευμα παμε παιδοτοπο με την κολλητη μου κ τα παιδια της (η μια βαπτηστηρα μου:wink:)

Το μωσαικό που με ρώτησε μια κοπέλα είναι το γνωστό γλυκό που έχει καταστρέψει το easy living... λιώνουμε 250 βιτάμ σοφτ, σπάμε 1 και μισό πτιμπέρ...στο λιωμένο βούτυρο ρίχνω 6 κουταλιέ σκόνη κακάο και 1 ζαχαρούχο...ανακατεύω και ρίχνω μπισκότα...αποσύρω απο φωτιά το βάζω σε φόρμα κέικ και κατάψυξη για 2 ώρες και καλή σας όρεξη!

Εγώ ευθύνομαι για την επαναφορά της καταστροφής καλοκαιριάτικα.......

καλά μιλάμε για ΣΟΚΟ...........ΛΑΣΗ!!!!!!!!!!!

Καλά και θερμιδικά άστα σκέτη ΚΟΛΑΣΗ :D:D:D:D:D

κοριτσάκια μου πάω να ξαπλάρω και να διαβάσω το βιβλίο μου :)

πείτε μου τρόπους για το ποδήλατο .. αύριο δεν θέλει καν να δοκιμάσει :(

Τον κρατάς από την μπλούζα (βάλτου μία πιο παλιά γιατί καθώς καταλαβαίνεις θα ξεχιλώσει και μάλλον θα πάει για πέταμα), του κρατάς την ισοροπία, κάνει πετάλι και καλό τρέξιμο στο πλάι μαζί του!!!!!!!!!! Ότι πρέπει να κάνεις μαζί κι εσύ γυμναστική. Είναι μέχρι να καταλάβει την ισοροπία του. Μετά βεβαια άντε να μάθει να σταματάει.........άλλο σεμινάριο τότε :lol::lol::lol:

Βλέπω επανήλθατε δυναμικά, χάρηκα πολύ που σε είδα Μυρτούλα ξανά.

Σας κάνω αντιγραφή και τα δικά μου νέα.

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα, σας γράφω στα γρήγορα γιατί έχω το λαπτοπ αλλά όχι το καλώδιο και δεν ξέρω πόση ώρα κρατάει.

Χτες τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, ήρθα στην κλινική, είχα ήδη αρκετή διαστολή, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν καθόλου, και γέννησα με καισαρική αναγκαστικά γιατί ο πάνω ήταν εγκάρσιος.

Τα μωράκια μου βγήκαν 1100 και 1400, είναι στην εντατική στο Παπαγεωργίου διασωληνωμένα, δεν ξεκίνησαν ακόμα το γάλα, μόνο ορό. Εγώ είμαι στο Διαβαλκανικό, σηκώθηκα από χτες, και ανυπομονώ να βγω για να πηγαίνω στα επισκεπτήρια να τα βλέπω.

Αν έχω άλλα νέα θα σας γράψω.

Την Κυριακή κάναμε τα γενέθλια των αγοριών μου, ευτυχώς προλάβαμε γιαιτί ο μεγάλος τα περίμενε τόσο πολύ. Περάσαμε τέλεια μικροί και μεγάλοι. Και όταν έφυγαν όλοι αντί να κάτσουμε με τον άντρα μου όπως κάνουμε πάντα να μαζέψουμε, δώρα, συσκευασίες, σκουπίδια κλπ, να σκουπίσουμε, να κάνουμε τα μπάνια κλπ απλά πέσαμε για ύπνο. Έτσι το πρωί τη Δευτέρας που μου έσπασαν τα νερά τα αφήσαμε όλα και ήρθαν οι γιαγιάδες οι οπόιες για πρώτη φορά σε όλη την εγκυμοσύνη μου αναγκάστηκαν να μου κάνουν δουλειές. Τους είχα αφήσει όμως 2 φαγητά, κοτόσουπα και γεμιστά, δεν συνομότησε αρκετά το σύμπαν ώστε να πρέπει και να μου μαγειρέψουν, χιχιχχι.

Σας φιλώ και θα επανέλθω με νέα όμως όχι με δουλειές.

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!!!!! Ασχολήσου με τα μωράκια σου και βάλε τις γιαγιάδες να σου κάνουν τις δουλειές :D:D:D:D

Έχετε δίκιο κορίτσια...και εγώ έχω προβληματιστεί γιατί είπαμε να βρω δουλειά μεν αλλά όχι να μην με βλέπουν και τα παιδιά μου δε....καταρχήν δεν θα αντέξω εγώ να μην τα βλέπω....οπότε λογικά θα το απορρίψω!

Διαφημίσεις

στα δικα μου τωρα, εχτες πηγα στον γιατρο (εξαιρετικος κ ας πηγα μεσω εοπυυ) μου ειπε οτι εχω το συνδρομο του ευαιρεθιστου εντερου, προκαλειται απο αγχος, μου εδωσε φαρμακα για 1 μηνα, μια σχετικη διαιτα κ να με ξαναδει.

Το έχω περάσει κι εγώ, ναι όντως κυρίως είναι από το άγχος.....είναι πολύ της μόδας........θυμάμαι είχα πάρει 2-3 φάρμακα το ένα ήταν το ibutin τα άλλα δεν τα θυμάμαι........δύσκολα μου είχε περάσει. Πρέπει να ηρεμήσεις και να ξεαγχωθείς είναι το καλύτερο φάρμακο.........θα μου πεις πώς εεεεεεεεεε:rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια,

εσείς που γνωρίζετε τα πολλά..........ξέρετε να μου πείτε πώς καθαρίζεται η πρέσσα από τα άλατα?

Θέλω αναλυτικές πληροφορίες αν γίνεται, γιατί θα τις μεταφέρω.....:D:D:D

κοριτσια μου γλυκα καλησπερα!!!! πως πανε τα κεφια;;!!!

mamavasia ολα εξαρτωνται απο την οικονομικη σας κατασταση...αν δεν εχετε μεγαλο θεμα, μην πας σε απογευματινη δουλεια...δεν αξιζει τα παιδια να μεγαλωνουν χωρις εσενα διπλα τους, ειδικα σε τοσο κρισιμες ηλικιες...αυτη ειναι η γνωμη μου...καλυτερα να ζοριστε λιγο παραπανω κ να εχουν μια στεθερα τα παιδια σου, εσενα....

εγω τελειωσα την κουζινα σημερα!!! ειμαι πολυ περηφανη!!! αυριο εχω 5 πλυντηρια για σιδερο...κ την κυριακη θα φυγω για 1εβδομαδα για αθηνα, μιας κ ο αντρας μου εχει κενο στη δουλεια του 3-4μερες κ αποφασισε να βαψει το σπιτι!!! αρα θα παμε μινι διακοπες, με τα παιδια !!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσια!!! ευχομαι ενα ηρεμο κ χαλαρο σκ!!!!

πως ειμαστε σημερα;;!!!

εγω τελειωσα το σιδερο, εβαλα κ 1πλυντηριο, εχω αλλο 1 κ τωρα θα βαλω φαγητο να γινεται!!! ψαρακι στη λαδοκολα!! θα κανω κ σαλατα κ μια χαρα σημερα!!!

κοριτσια βαλτε αλλη μια στο fan club του μωσαϊκου της mamavasia!!!!! απλα θεϊκο!!!! το εφτειαξα χθες κ δεν το βλεπω να βγαζει τη μερα!!!!!

καλη συνεχεια σε ολες!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...