Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα

Νάσια μου έιχα διαβάσει για την περίπτωση αυτή και είχε σφιχτεί η ψυχή μου. Κι αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι για μια ακόμα φορά μια αθώα ψυχούλα έγινε βορρά στα νύχια των δημοσιογράφων.

Να' ναι αναπαυμένη η ψυχούλα του.

Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Αυτές οι στιγμές είναι για να σιωπούμε και ν' αναλογιζόμαστε.

Να' χουμε όλες μια καλή μέρα όσο γίνεται.

Τις καλύτερες ευχές μου στο Μπιλλάκι για τη μανούλα του.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι στις 31 Μαίου θα οργανώναμε στο σχολείο μας τουρνούα σκακιού.Ετσι και έγινε και το σχολείο μας ήρθε 2ο και ενώ όλοι χαιρομαστε ήρθε και η κατραπακιά την Τρίτη μετά το σκάκι που έκανε η ΣΤ την γιορτή της.Ενα κοριτσάκι που συμμετείχε στην γιορτή ξαφνικά ζαλίστηκε και δυστυχώς κατέληξε όσο ήταν ακόμα στο σχολείο.Οπότε όλα κατέρευσαν.Ενα σχολείο μέσα στο πένθος,τα παιδιά αμίλητα,οι δάσκαλοι χαμένοι και οι γονείς να μην ξέρουν τί να κάνουν.Το πιο άσχημο ήταν το παιχνίδι που παίχτηκε πάνω στον θάνατο του παιδιού.Ακούστηκαν διάφορα χωρίς να είναι διεσταυρωμένα και ξαφνικά αναμείκταν πολιτικά και καλά η κρίση φταίει που το παιδί δεν έπαιρνε τα φάρμακά του ενώ όπως ανακοίνωσε και η διευθύντρια το παιδί έφυγε από ανακοπή και οχι από κάποια ασθένεια,ειπώθηκε ότι το παιδί θα έμενε άταφο ενώ από την πρώτη στιγμή είχε τακτοποιηθεί το θέμα τόσο της κηδείας όσο και του τάφου με ενέργειες κυρίως της διευθύντριας όσο και της ένωσης γονέων.Και γενικώς ο θάνατός σου η πολιτική μου ζωή.Το ιντερνετ πήρε φωτιά και ο καθένας έγραφε ότι ήθελε.Κρίμα γιατί δεν σεβάστηκαν ότι ένα αγγελούδι έφυγε από κοντά μας τόσο βιαστικά τόσο γρήγορα.Προχθές είχαμε και το τρισάγιο στο σχολείο για να ηρεμήσει η ψυχούλα του και έτσι έτρεχα στο σχολείο και γενικώς ψυχολογικά δεν ήμουν και εγώ στα καλύτερά μου μετά το γεγονός αυτό.

Τεσπά καλό παράδεισο να έχει το αγγελούδι και όλοι να το θυμόμαστε χαρούμενο όπως ήταν πάντα και όπως έφυγε πάνω στην γιορτή πάνω στον χορό.

Τι λες βρε Νάσια;;;;;

Πολύ λυπήθηκα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Πάλι καλά που δουλεύω μόνη μου σήμερα και μπορώ να εκδηλωθώ.....συγκλονιστικό, δεν έχω λόγια...

Τι κάνετε κοριτσάκια....σας διάβασα βιαστικά!

Εμείς περιμένουμε τις μέρες να περάσουν....για να φύγουμε!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ξαφνικά με πήραν τηλ να πάω για συνέντευξη σε δουλειά δίπλα στο σπίτι μου χαχαχαχα!!! Δεν μπορεί λέω κάποιος με δοκιμάζει...απο τον χειμώνα έχουν να με ξαναπάρουν...λέτε να πιάσω δουλειά και να μην πάω τελικά διακοπές????? Για να δούμε αύριο που θα πάω τι θα γίνει! θα σας πω νέα!

Καλή επιτυχία!!!!!!!! Σε σκέφτομαι συνέχεια!

Εγω το τελευταιο καιρο αισθανομαι πολυ κουρασμενη..με εχει τσακισει η αυπνια..η μικρη δεν κοιμαται καλα το βραδυ ξυπναει αρκετες φορες και ειμαι κουρελι..ευχομαι να στρωσει γρηγορα γιατι δεν με βλεπω καλα...το σπιτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση καθε μερα κανω λιγες δουλιτσες για να ηρεμει το ματι μου και να μην μου πεφτουν ολα μαζι το Σαβ/κο...την κυριακη ειχαμε την παρασταση στο μπαλετο..ηταν πολυυυυυ ωραια..καμαρρωσα το κοριτσακι μου!!!η μικρη χειροκροτουσε συνεχεια την αδερφη τηςκαι της φωναζε μπραβο εισαι τελεια...πολυ γελιο..παω να συνεχισω την δουλεια...φιλια σε ολες..

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Μπράβο για την μικρή μπαλαρίνα!!!! Κι εμένα η μεγάλη η κόρη μου χόρεψε το Σάββατο και ήταν καταπληκτική!!!

Etoile περαστικά, έχω περάσει κι εγώ κολικό νεφρού και σε καταλαβαίνω.... Καλή δύναμη με τις νύφες σου!!!

Billako όλα καλά να πάνε με την μανούλα και ξέρεις εσύ ;) Είμαι δίπλα αν χρειαστείς κάτι....

Yotou περαστικά σου κι εσένα....

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω άλλα.....

Σήμερα έχουμε 2 παιδικά πάρτι......1 στα νότια προάστεια και 1 στα δυτικά....Λάστιχο θα γίνουμε πάλι ;) αλλά δεν πειράζει χαλάλι στα παιδάκια.

Αύριο το πρωί γιορτή στον παιδικό, μετά δουλειά και μετά φεύγω για ΠΣΚ στην κοράκλα μου την μεγάλη, μου έχει λείψει τρελλά!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Βασιλική δυστυχώς ναι.Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι...........................

:cry::cry::cry::cry:

Τεσπά καλό παράδεισο να έχει το αγγελούδι και όλοι να το θυμόμαστε χαρούμενο όπως ήταν πάντα και όπως έφυγε πάνω στην γιορτή πάνω στον χορό.

νασια μου το ειχα διαβασει δεν ισχυουν αυτα που εγραψαν ε??? τι να πω:evil: κοιτανε απο ενα τοσο τραγικο γεγονος να βγαλουν ειδηση????????

καλο παραδεισο στο αγγελακι....καλο κουραγιο στους γονεις.......

δεν υπαρχουν λογια μονο αβασταχτες σκεψεις......:(:(

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ολα σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε για την μαμα.

αφροδιτακι μου εισαι πολυ γλυκο πλασμα...ισως καταφερουμε να ειδωθουμε.

σε φιλω κ ολαααα τα κοριτσουδια!!!!!!

κανω τις βδομαδιατικες δουλιτσες μου η αυριανη θα ειναι αφιερωμενη στην μαμα,

μαζεψα κρεβατια ,αλλαξα σεντονια κ πετσετες

εχω πλυνει ηδη μπαλκονια κ τζαμια

εβαλα ενα πλυντηριο ρουχων τα απλωσα ηδη κ πιατων το αδειασα ηδη

εκανα σουιφερ στο πατωμα (ειχα βαλει σκουπα προχθες)

εβαλα φασολακια.

μαζεψα νεροχυτη κ παγκους

εκανα ενα γρηγορο περασμα τα ντουλαπια της κουζινα ς απ εξω.

εχω ακομα σιδερο ,ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα κ το μπανιο.

Επέστρεψα από την λαική και έβαλα το φαγητάκι μας να γίνεται.Τακτοποιησα και τα ψωνια.Παίξαμε με τον μεγάλο,τα μικρά είναι στις κούνιες με την μαμά μου.

Τι ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια,πώπω έσκασα στην λαική.

Δυστυχώς, από την ενημέρωση που είχαμε από την διευθύντρια το παιδί έπαθε ανακοπή.Το χαρτί γιατρού που είχε προσκομίσει στο σχολείο για την γυμναστική ήταν καθαρό και δεν ανέφερε τίποτα για επιληψίες κα.Εχει γίνει νεκροψία και περιμένουμε τα αποτελέσματα αν και πλεον δεν έχουν σημασια μιας και το παιδάκι έχει φύγει.Ο κόσμος μας είναι πολύ σκληρός και ορμάει σαν τα κοράκια σε τέτοιες περιπτώσεις.Κανείς δεν σκέφτηκε ούτε την οικογένεια που θα μάθαινε τα δημοσιευματα ούτε και τους συμμαθητές-τριες της μικρής που θα τα διάβαζαν.Εκείνη την στιγμή που ενωμένοι θα έπρεπε να σταθούμε στα παιδιά και στην οικογένεια οι δημοσιογραφίσκοι έστηναν χορό.Να σκεφτείτε ότι την ώρα που πηγαίναμε στην κηδεία πήρε τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και την ρώταγε για το αν ήταν επιληπτικο το παιδί την στιγμή που καλά καλά δεν ξέραμε πώς έφυγε.Είναι πολυ λυπηρό και ακόμα πιο λυπηρό που αφού ένας δημοσιογράφος δημοσιέυσε κάτι όλοι οι υπόλοιποι αντί να το ψάξουν απλά το αναδημοσίευσαν χωρίς να κάνουν έρευνα αλλά τί να πεις.Το ίδιο ισχυει και για τα έξοδα της κηδείας και του τάφου.Ανοίχτηκε ένας λογαριασμός στο όνομα της μητέρας και όποιος ήθελε μπορούσε να βοηθήσει μιας και οι άνθρωποι είναι μεροκαματιάρηδες και δεν είχαν οικονομική άνεση αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι το παιδί θα έμενε άταφο όπως προανέφερε όλα είχαν κανονιστεί από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι το παιδί κατέληξε.Αλλά να μην σας μαυρίζω άλλο απλά για μια ακόμα φορά διαπιστώνω πόσο σκληρή είναι κοινωνία μας.

Νάσια μου πολύ στενοχωρήθηκα...δεν το είχα διαβάσει...κρίμα το παιδάκι τόσο νέο! Κουράγιο στους γονείς!

Αύριο η σύνεντευξη κορίτσια αναβλήθηκε λόγω έλλειψης αυτοκινήτου...

κουκλες μου καλησπερα κ απο μενα!!! πως ειμαστε;;!!! πως πανε τα κεφια;;!!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ξαφνικά με πήραν τηλ να πάω για συνέντευξη σε δουλειά δίπλα στο σπίτι μου χαχαχαχα!!! Δεν μπορεί λέω κάποιος με δοκιμάζει...απο τον χειμώνα έχουν να με ξαναπάρουν...λέτε να πιάσω δουλειά και να μην πάω τελικά διακοπές????? Για να δούμε αύριο που θα πάω τι θα γίνει! θα σας πω νέα!

κοριτσι μου, καλη επιτυχια στη συνεντευξη, δεν σου ειπα εχθες... πως πηγε;;;!!! περιμενουμε νεα!!!

Έχω ένα τρομερό πρόβλημα στη μέση και με το ζόρι κάνω τα στοιχειώδη στο σπίτι να φανταστείτε τα παπλώματα τα έχω χύμα και δε τα έχω δώσει ακόμα για πλύσιμο και τα χαλιά τα μεγάλα στρωμένα, τα μικρά ταέπλυνα και τα έχω χύμα και αυτά, προσπαθώ να πείσω τον σύζυγο να συνεισφέρει:roll:

περαστικα με τη μεση σου...μεγαλη πικρα ο πονος στη μεση...
Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι στις 31 Μαίου θα οργανώναμε στο σχολείο μας τουρνούα σκακιού.Ετσι και έγινε και το σχολείο μας ήρθε 2ο και ενώ όλοι χαιρομαστε ήρθε και η κατραπακιά την Τρίτη μετά το σκάκι που έκανε η ΣΤ την γιορτή της.Ενα κοριτσάκι που συμμετείχε στην γιορτή ξαφνικά ζαλίστηκε και δυστυχώς κατέληξε όσο ήταν ακόμα στο σχολείο.Οπότε όλα κατέρευσαν.Ενα σχολείο μέσα στο πένθος,τα παιδιά αμίλητα,οι δάσκαλοι χαμένοι και οι γονείς να μην ξέρουν τί να κάνουν.Το πιο άσχημο ήταν το παιχνίδι που παίχτηκε πάνω στον θάνατο του παιδιού.Ακούστηκαν διάφορα χωρίς να είναι διεσταυρωμένα και ξαφνικά αναμείκταν πολιτικά και καλά η κρίση φταίει που το παιδί δεν έπαιρνε τα φάρμακά του ενώ όπως ανακοίνωσε και η διευθύντρια το παιδί έφυγε από ανακοπή και οχι από κάποια ασθένεια,ειπώθηκε ότι το παιδί θα έμενε άταφο ενώ από την πρώτη στιγμή είχε τακτοποιηθεί το θέμα τόσο της κηδείας όσο και του τάφου με ενέργειες κυρίως της διευθύντριας όσο και της ένωσης γονέων.Και γενικώς ο θάνατός σου η πολιτική μου ζωή.Το ιντερνετ πήρε φωτιά και ο καθένας έγραφε ότι ήθελε.Κρίμα γιατί δεν σεβάστηκαν ότι ένα αγγελούδι έφυγε από κοντά μας τόσο βιαστικά τόσο γρήγορα.Προχθές είχαμε και το τρισάγιο στο σχολείο για να ηρεμήσει η ψυχούλα του και έτσι έτρεχα στο σχολείο και γενικώς ψυχολογικά δεν ήμουν και εγώ στα καλύτερά μου μετά το γεγονός αυτό.

εχω μεινει αφωνη...προσωπικα δεν ακουσα κατι σχετικο...αλλα σπανια ανοιγουμε κ τηλεοραση...κριμα στο παιδακι κ την οικογενεια του που πενθει...μακαρι να ειναι το τελευταιο που φευγει ετσι αδοξα...
κοριτσια μου ολα σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε για την μαμα.

κοπελα μου, ολα ενταξει με τη μαμα;;;!!!!

γιωτα πως εισαι;;; περασε καθολου ο κολικος;;;

etoiledunord τωρα εισαι καλυτερα απο τον κολικο, ετσι;;;

οι εγκυουλες, πως ειναι;;!!!!

εγω εχθες δεν εκανα τιποτα, απο τη γενικη...μονο τα καθημερινα!!! βαρεθηκα κ ειπα να βολταρω το απογευμα!!!! σημερα, μαγειρεψα μπαμιες, εβαλα 2 πλυντηρια κ τα απλωσα, αλλαξα σεντονια κ τακτοποιησα οτι δεν ηταν στη θεση του!!!! ταισα το μεγαλο παιδι (το μικρο το ταϊζω συνεχεια, οποτε δεν το αναφερω καν!!!!) κ τωρα περιμενω το συζυγο να φαμε!!! το απογευμα λεω να συνεχισω με την κουζινα μου!!! τελικα, δεν μου ειπατε ιδεες για το φουρνο κ την καθαριοτητα του!!! εχω ενα καθαριστικο, αλλα δεν μου αρεσει κ πολυ!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Νάσια μου πολύ στενοχωρήθηκα...δεν το είχα διαβάσει...κρίμα το παιδάκι τόσο νέο! Κουράγιο στους γονείς!

Αύριο η σύνεντευξη κορίτσια αναβλήθηκε λόγω έλλειψης αυτοκινήτου...

εγω νομιζα για σημερα!!!! καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

εδω κοριτσια!!!! παρουσα!!! λοιπον ολα καλα με ηπερηχο δεν δειχνουν πετρες σε νεφρα η χολη, αλλα μαλλον ειναι το εντερο, σημερα εχω ραντεβου το απογευμα με γαστρεντερολογο.

εχτες ποναγα ελαχιστα μεχρι το μεσημερι που ξεπατωθηκα στις δουλειες κ αρχισα το απογευμα να ποναω, το βραδυ μετατοπιστηκε ο πονος σε αλλο σημειο χαμηλα στην κοιλια, περασα μεγαλο πονο μεχρι τις 12 κ μετα σταματησε! σημερα δεν ποναω καθολου.

εχτες απο δουλειες εκανα:

1. στρωσιμο κρεβατια
  2. συμμαζεμμα σαλονι-κουζινα
  3. περασμα το μπανιο
  4. νεροχυτη-παγκους εστιες
  5. μαγειρεμα γαυρο τηγανιτο με πατατες
  6. σκουπισμα-σφουγγαρισμα μπαλκονι
  7. σκουπισμα -σφουγγαρισμα σαλονι κουζινα
  8. εστρωσα ριχταρια
  9. εραψα μια κουρτινα που μου ξηλωσε η μικρη (παει κ κρυβεται απο πισω κ μου ξηλωνει τα στριφωματα....)

φυσικα δουλευα, ειχα κ την μικρη στο μαγαζι κ ολη την φροντιδα της.

το απογευμα ηρθαν οι γονεις μου να μας δουν γιατι αυριο πανε στο εξοχικο για καλοκαιρι.

δεν θα φυγουμε αυτο το σκ για λουτρακι που λεγαμε, μαλλον το αλλο για να μην ποναω σιγουρα, οποτε χαλαρα θα φτιαξω κ το βρωμορουμ για να μην το εχω εννοια!

μπανακι σιγουρα θα παμε κ μονοι μας κ με την μικρη!

αυτα τα νεα μας!!!!

νασια δεν σχολιαζω τιποτα, δεν θελω να ακουω ουτε να ξερω τετοιες καταστασεις, ειναι τοσο κριμα:(:(:(:(:(

βασια μου καλη επιτυχια!!!! μια χαρα ρε, θα πας εκει κ θα σου πουν απο σεπτεμβριο ξεκινας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπιλλακι μου εδω ειμαι!!! καλη επιτυχια στην μαμα σου!!! κοιταγαμε κ εμεις για all inclusive στην πρεβεζα, αν κλεισουμε θα σου πω. (κικη καλα σου λεει!!!!! μας διαβαζεις τουλαχιστον?)

ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα!

μαρια μου περαστηκα κ σε σενα κ καλο κουραγιο με τις νυφες!!!! εσυ ειχες πετρα?

σπυριδουλα καλα εκανες κ πηγατε βολτα εχτες! ολα χρειαζονται! κ κατι σημαντικο! μην καταπιεζεσαι πολυ!!!

ρε κοριτσια η μανα ολα καλα? μιλησε καμια μαζι της?:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Γεια σας κοριτσάκια,

δυστυχώς δεν αρχισαμε τα μπάνια μας ακόμα... μετά απο πάρτυ προχτές καναμε μίξα-βήχα και έχει φλέματα. Ανέβασε δέκατα ξημερώματα προχτές αλλά του έπεσε μετά απο ενα 2ωρο. Απο τα φλέματα χτες εκανε και εναν εμετό και απο την επόμενη εβδ. τα μπάνια μας ... αν και σε 2 εβδ. φεύγουμε ... χι χι χι

Σήμερα ξεπατώθηκα στις δουλειές αλλά το σπίτι μας λαμποκοπάει!

Εκανα:

Μπαλκόνια,

Μπάνια,

Κουζίνα πάγκους πολύ καλά,

Τζάμια,

Ξεσκόνισμα,

Σκούπισμα,

Σφουγγάρισμα και

Μάζεψα στεγνά ρούχα και τακτοποίησα.

Γεια σας κοριτσάκια,

δυστυχώς δεν αρχισαμε τα μπάνια μας ακόμα... μετά απο πάρτυ προχτές καναμε μίξα-βήχα και έχει φλέματα.

Βάλε κι εμάς στο γκρουπ μύξα-βήχας-φλέμα......μετά από πάρτι στις αρχές Ιουνίου......Εχθές προλάβαμε και τα 2 πάρτι...ας είναι καλά η Συγγρού και η Εθνική Οδός ;), γυρίσαμε σπίτι 10.30 μ.μ. και απλά πλύναμε πόδια, πρόσωπο και δόντια και κοιμηθήκαμε και οι 3 μαζί.

Σήμερα το πρωί πήγα στην γιορτή του παιδικού, συγκινήθηκα πολύ.....το μωρό μου του χρόνου πάει νήπιο!

Σήμερα το βράδυ φεύγω με την μικρή για εξοχικό.....κλείνω κινητό και αφιερώνω 48 ώρες μόνο στα παιδιά....χωρίς χαρτιά, στυλό, κομπιουτεράκια, λάπτοπ και όλα αυτά τα άσχημα....

Από δουλειές, τα βασικά ίσα ίσα να διατηρείται κάπως το σπίτι......αλλά δεν λαμποκοπάει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...