Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να'μαι κι εγώ,καλέ πολλές μαζευτήκαμε πάλι,πολύ χαίρομαι!!!

Πού είσαι μάνα να μας καμαρώσεις!!!

Χριστινάκι να σου ζήσουν,δηλαδή γέννησες στις 30 βδομάδες???Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου και με το καλό να τα πάρεις στο σπίτι!!!

Ευάκι μου τι ωραία νέα και τα δικά σου!!!Με το καλό!!!

Βούλα ξεκίνησες με το πακετάκι ζαλάδες -εμετοί???Ωχ παναγία μου.εγώ ευτυχώς ακόμη τουλάχιστον μόνο το στομάχι μου ΄μ'ενοχλεί μερικές φορές.

4U και Γιωτάκι κόντεψα να κατουρηθώ!!!Ντροπή σας!

Χάρηκα που είδα και τις υπόλοιπες!!!

ιρενε για Tενα lady κ εσυ?? βρε μπας κ παιρνει ποσοστα η 4u κ μας κανει να κατουριομαστε απο τα γελια επιτηδες!!:lol::lol::lol:

κουραγιο κοριτσακια με τις εγκυμοσυνες γλυκια ταλαιπωρια αυτη!

αν κ δεν ξερω εγω δεν ειχα καθολου δυσκολη εγκυμοσυνη ουτε εμετους τιποτα!:cool:

γιωτακι περαστικα αντε να δεις τι σε ταλαιπωρει βρε λες κανενα μπεμπε???

εγω περιεργα γενικα...η διαθεση οχι κατι συγκεκριμενο λιγο απ'ολα....

η μαμα μπηκε σημερα για χμθ ξεκιναει αυριο ουφ..........:(

δεν εχω υπνο...:roll::roll:

καληνυχτα σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μου καλησπέρα-καλημέρα!!!τι μου κάνετε;;;!!!!

mamavasia τι εύκολη συνταγή για μωσαϊκό είναι αυτή;;;!!!!αύριο κ όλας θα την κάνω!!!κ από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι κ πολύ γευστική!!!!

Christine να σου ζήσουν τα μωρακια σου!!!να είναι πάντα γερά κ καλοτυχα!!!κ σύντομα να τα πάρετε σπιτάκι σας!!!καλή ανάρρωση κ σε σένα κοπέλα μου!!!

γιώτα, περαστικά κ σύντομα βρε κοριτσι....λίγο υπομονή μόνο...

όσο για μένα ξεκίνησα τη γενική χθες από την κουζίνα μου....μπορώ να πω ότι δύο μέρες τώρα εχω ταλαιπωρηθεί αρκετά,μιας κ κάθε τόσο σταματαω, πλύνω χέρια καλά καλά, θηλαζω, κοιμίζω μωρό κ συνεχίζω....δεν ξέρω τι έχει πάθει δύο μέρες τώρα κ είναι πολύ ανήσυχος...μάλλον δεν θέλει να ταλαιπωρείται η μαμα του!!!!! ευτυχώς ο μεγάλος καταλαβαίνει κ δεν με ενοχλεί την ώρα που κάνω δουλειά....με αυτα κ τα αλλά μου έχουν μείνει η κουζίνα-φουρνος κ δύο ντουλάπια μεγάλα...αλήθεια βρε κορίτσια,με τι κάνετε το φούρνο σας...εχω ένα καθοριστικό,αλλά δεν είμαι κ τρέλα ικανοποιημένη....σορυ αν ρωτάω κάτι που έχει χιλιοειπωθει, αλλά δεν θυμάμαι κάτι....

παω να ξεραθω...

καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Να'μαι κι εγώ,καλέ πολλές μαζευτήκαμε πάλι,πολύ χαίρομαι!!!

Πού είσαι μάνα να μας καμαρώσεις!!!

Χριστινάκι να σου ζήσουν,δηλαδή γέννησες στις 30 βδομάδες???Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου και με το καλό να τα πάρεις στο σπίτι!!!

Ευάκι μου τι ωραία νέα και τα δικά σου!!!Με το καλό!!!

Βούλα ξεκίνησες με το πακετάκι ζαλάδες -εμετοί???Ωχ παναγία μου.εγώ ευτυχώς ακόμη τουλάχιστον μόνο το στομάχι μου ΄μ'ενοχλεί μερικές φορές.

4U και Γιωτάκι κόντεψα να κατουρηθώ!!!Ντροπή σας!

Χάρηκα που είδα και τις υπόλοιπες!!!

ιρενε για Tενα lady κ εσυ?? βρε μπας κ παιρνει ποσοστα η 4u κ μας κανει να κατουριομαστε απο τα γελια επιτηδες!!:lol::lol::lol:

κουραγιο κοριτσακια με τις εγκυμοσυνες γλυκια ταλαιπωρια αυτη!

αν κ δεν ξερω εγω δεν ειχα καθολου δυσκολη εγκυμοσυνη ουτε εμετους τιποτα!:cool:

γιωτακι περαστικα αντε να δεις τι σε ταλαιπωρει βρε λες κανενα μπεμπε???

εγω περιεργα γενικα...η διαθεση οχι κατι συγκεκριμενο λιγο απ'ολα....

η μαμα μπηκε σημερα για χμθ ξεκιναει αυριο ουφ..........:(

δεν εχω υπνο...:roll::roll:

καληνυχτα σας!

κοριτσι, τώρα το είδα!!

καλή αρχή κ καλή επιτυχία για τη μανούλα σου!!!

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ξεπεράσει όσο πιο σύντομα γίνεται...

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα κορίτσια,

χάθηκα το ξέρω αλλά συνέβη ένα πολύ άσχημο γεγονός στο σχολείο μας και με έχει αποσυντονίσει λίγο όπως και όλους τους γονείς και δασκάλους του σχολείου μας αλλά ελπίζω να βρώ τους ρυθμούς μου και να τα ξαναλέμε πιο τακτικά.Πολύ χάρηκα που έχουμε καινούργια μωρά στην πίστα.Να ζήσουν να είναι χιλιόχρονα και με Υγεία το βασικότερο γιατί όλα τα άλλα έρχονται.Επίσης εύκολες και τελειόμηνες οι νέες εγκυμοσύνες,με το καλό και με ένα πόνο που λένε σε όλες τις νέες εγκυμονούσες.

Σήμερα κοιτώντας στο ιντερνετ βρήκα αυτό το άρθρο για το άπλωμα των ρούχων για πιο εύκολο σιδέρωμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

http://noikokyremata.blogspot.gr/2014/06/blog-post_18.html

Σας φιλώ προσωρινά και ελπίζω να ξαναμπώ μέσα στην μέρα.

καλημέρα!!:P

Γιώτα μου πόνος ε?εύχομαι περαστικά σύντομα....

εγω ήρθα για λίγο μόνο σχολείο....μετά θα παω μια βολτούλα στην αγορά...οι δουλειές στο σπίτι έχουν γίνει οι βασικές εβδομαδιαίες οπότε μόνο πλυντήριο θα βάλω...

εχθές πήγαμε τα μικρά σε εναν ιππικό όμιλο - καφέ και έκαναν βόλτα με πόνυ:D, πολύ τους άρεσε!

φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπημενες καλημερα:)

τι τελεια νεα ειναι αυτα? με το τα καλο κοριτσια να ερθουν τα μωρακια σας:)

cristine να σου ζησουν τα μπεμπακια να ειναι γερα και καλοτυχα

και με το καλο να τα παρεις στο σπιτι:-)

Μπιλακι ευχομαι τα καλητερα για τη μανουλα σου,μακαρη να βγει νικητρια για ακομα μια φορα και να περασει ενα υπεροχο καλοκαιρη:o

Εγω χαμενη στους γαμους :roll: παιδια δεν υπαρχει αυτο με τους γαμους φετος

εχω νυφες δυο δυο πλεον και το περασμενο σαβατο 3 σε μια μερα:!::shock:

αλλα οκ τα καταφερα.

απο το σπιτι ελαχηστα πραγματα κανω γιατι οταν δεν εγω δουλεια ασχολουμαι με το παιδι

το καλο ειναι οτι βρηκα μια γητονησα που μου κανει ολο το σηδερο οποτε δεν

ασχολουμε καθολου :cool:

το υποληπο σπιτι ειναι σε καλη κατασταση αλλα θελει το κατι τις τωρα και να δω ποτε θα μπορω:rolleyes:

αλλα μαλον θα παρω το κοριτσι που σηδερονει να κανει και κανει και καμια δουλεια γιατι δεν το βλεπω αλιος:rolleyes:

και μεσα σε ολα αυτα επαθα τη περασμενηι εβδομαδα εναν κοληκο νεφρου

που τα ειδα ολα,μου βγηκαν τα ματια:roll:ετσι απο τον πονο και βρεθηκα

στο διαβαλκανικο σε χρονο dt (πολυ πονος)

τι αλλο....αυτα γενικα

σημερα ξεκηναω δουλεια μετα τις 3 οποτε χαλαρα στο σπιτι με το μικρο

σε λιγο θα παμε σουπερ γιατι θελει να του κανω παστιτσιο και εχω φυσηκα θα τσακιστω να κανω:lol: και στο σπιτι μονο σκουπα και ενα περασμα τα μπανια

αυτα και τιποτα αλλο γιατι θα μαζευτο σπιτι καλες 11

φιλια πολα:-)

Καλημερα!!!!!!!

Από εχθες προσπαθω να σας γραψω αλλα και τις δυο φορες εχασα το μην.Ξερω βλακεια μου....δεν θα πω πολλα λοιπόν ,μονο στη Christine,να σοιυ ζησουν τα μωρακια σου και με το καλό να τα πάρεις στην αγκαλια σου.

Εμεις προσπαθουμε να μπουμε σε διαθεση καλοκαιρινη.Κανουμε καθημερινα τα μπάνια μας ,εχουμε όμως ακομη εξωσχολικες δραστηριοτητες και λιγο μας αποσυντονιζουν.Στο σπίτι προσπαθω να εχω προγραμμα ,ωστε να εχουμε χρονο και για τις βόλτες μας.Την επόμενη εβδομαδα μάλλον θα πάμε στο εξοχικο ,οπότε εκει θα χαλαρωσουμε για τα καλά .

Τα φιλια μου σε όλες ,συγγνωμη που δεν σχολιασα τα υπόλοιπα μηνυματα ,αλλα δεν αντεχω να τα ξαναγραψω για τριτη φορα.Ελπιζω όσα σας απασχολουν να τακτοποιηθουν αμεσα και να απολαυσετε το καλοκαιρι!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα!!!

Χριστινα να σου ζησουν τα μωρακια να ειναι καλοτυχα και γρηγορα να τα παρετε σπιτακι σας..καλη λοχεια να εχεις..να τα εκατοστησουν τα αντρακια σου..

Γιωτακι εισαι καλυτερα?πηγες για υπερηχο?

Βουλα ελπιζω να μην κρατησουν πολυ τα συμπτωματα και κυριως να μην ειναι εντονα..το πρωτο τριμηνο ειναι λιγακι δυσκολο..υπομονη..ωραια θα ερθει και η μανουλα σου να σε βοηθησει λιγακι με τις δουλειες να μην εχεις και αυτο στο κεφαλι σου..

Ιrene μπραβο που πηγαν ολα καλα..

Μπιλλακι ολα καλα με την μανουλα να πανε..

Ετοιλ περαστικα και αγυριστα.κουραγιο με την δουλεια,ειναι καλο που υπαρχει παντως..

Χρυσα καλα να περνατε..

Μιρτουλα χαρηκα που επεστρεψες και παλι..καλες βολτουλες..

Ειρηνη που εισαι?

Δημητρα?ολα καλα?

Εγω το τελευταιο καιρο αισθανομαι πολυ κουρασμενη..με εχει τσακισει η αυπνια..η μικρη δεν κοιμαται καλα το βραδυ ξυπναει αρκετες φορες και ειμαι κουρελι..ευχομαι να στρωσει γρηγορα γιατι δεν με βλεπω καλα...το σπιτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση καθε μερα κανω λιγες δουλιτσες για να ηρεμει το ματι μου και να μην μου πεφτουν ολα μαζι το Σαβ/κο...την κυριακη ειχαμε την παρασταση στο μπαλετο..ηταν πολυυυυυ ωραια..καμαρρωσα το κοριτσακι μου!!!η μικρη χειροκροτουσε συνεχεια την αδερφη τηςκαι της φωναζε μπραβο εισαι τελεια...πολυ γελιο..παω να συνεχισω την δουλεια...φιλια σε ολες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Λοιπόν να μαι πάλι.

Σήμερα αφού ξυπνήσαμε έφτιαξα πρωινά,

έστρωσα κρεβάτια,

έβαλα γίγαντες να γίνονται,

έκανα μπαλκόνια και τζάμια γιατί πήρα η χαζή αυτό το απορρυπαντικό που δεν αφήνει στίγματα στα τζάμια (ελπίζω να καταλάβατε ποιο εννοώ) και μου έκανε τα τζάμια να μην πω πως έτσι ενώ τα είχα κάνει την Κυριακή σήμερα τα ξαναέκανα,

ξεσκόνισα,

σκούπισα,

σφουγγάρισα,

έκανα μπάνια,

άπλωσα ένα πλυντήριο το οποίο το μάζεψα μετά από μια ώρα,

έβαλα να κάνω μαρμελάδα ροδάκινο στον αρτοπαρασκευαστή,

πήγα τον μεγάλο σε μια συμμαθήτρια του να παίξουν,

τα μικρά στις κούνιες,

και έπεται και συνέχεια μιας και σήμερα έχουμε σκάκι μέχρι τις 6.30 και μετά θέλω να πάω να δώ την Ωραία Κοιμωμένη με την Τζολί.

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια!

Να ευχηθώ καταρχήν στην christine να της ζήσουν τα μωρά της! Με το καλό να τα πάρεις γερά στο σπίτι σας!

Σήμερα δε δουλεύω κι έτσι είμαι χαλαρή. Πήγα το μικρό μου βόλτα και αγοράσαμε μια φουσκωτή κουλούρα για τη θαλασσα. Πήρα και μερικά ακόμη μικροπράγματα και το Σάββατο θα πάμε για το πρώτο μας μπάνιο. Μάλλον το απόγευμα θα τον κρατήσει ο άνδρας μου και θα πάω να αγοράσω ένα μαγιό.

Επιστρέψαμε και έκανα τα καθημερινά μας: μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά για μας και κοτόπουλο για το μωρό, μάζεψα το νεροχύτη, έβαλα πλυντήριο πιάτων, έστρωσα ριχτάρια, έστρωσα κρεββάτια, έβγαλα σκουπίδια και τα κατέβασα στον κάδο, σκούπισα και σφουγγάρισα την κουζίνα. Τα ασιδέρωτα που σας έλεγα ακόμη δεν τα τελείωσα. Τουλάχιστον σιδέρωσα όσα δε χωρούσαν πια στο ντουλάπικι έτσι δεν τα βλέπω!

Και το πιο ευχάριστο από όλα: κανονίσαμε διακοπές!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!

Φιλάκια σε όλες!

h6cQp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια....σας διάβασα βιαστικά!

Εμείς περιμένουμε τις μέρες να περάσουν....για να φύγουμε!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ξαφνικά με πήραν τηλ να πάω για συνέντευξη σε δουλειά δίπλα στο σπίτι μου χαχαχαχα!!! Δεν μπορεί λέω κάποιος με δοκιμάζει...απο τον χειμώνα έχουν να με ξαναπάρουν...λέτε να πιάσω δουλειά και να μην πάω τελικά διακοπές????? Για να δούμε αύριο που θα πάω τι θα γίνει! θα σας πω νέα!

Καλό απόγευμα κορίτσια μου

Χριστινάκι να σου ζήσουν τα μωράκια σου και με το καλό να τα πάρεις σπίτι.

Μαρία και Γιωτάκι περαστικά. Γιωτα μου ελπίζω να μην πονάς σήμερα.

Μπιλλάκι όλα θα πάνε καλά!!!!

Βάσια μου, άκου να δεις τι θα γίνει. Θα σε πάρουν στη δουλειά, θα πας διακοπούλες και θα ξεκινήσεις μετά. Καλή επιτυχία αύριο.

Νάσια μου έγινε κάτι σοβαρό;;;;

Μανούλα που είσαι;;;

Δεν θυμάμαι άλλα. Διάβασα βιαστικά. Είμαι στη δουλειά και θα επιστρέψω σπίτι αύριο μεσημέρι :(:confused:

Σας φιλώ.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τί βλέπω έχουμε νέες αφίξεις και νέες εγκυούλες!!! Να χαίρεστε τα μικράκια σας και καλή εγκυμοσύνη οι υπόλοιπες! Καλά έχω χάσει τη μπαλα!!!

Έχω ένα τρομερό πρόβλημα στη μέση και με το ζόρι κάνω τα στοιχειώδη στο σπίτι να φανταστείτε τα παπλώματα τα έχω χύμα και δε τα έχω δώσει ακόμα για πλύσιμο και τα χαλιά τα μεγάλα στρωμένα, τα μικρά ταέπλυνα και τα έχω χύμα και αυτά, προσπαθώ να πείσω τον σύζυγο να συνεισφέρει:roll:

sACYp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

μπράβο Βάσια καλή επιτυχία σου εύχομαι άντε και στα δικά μας οι άνεργες γιατί και εγώ έχω αρχίσει και απελπίζομαι δεν χτυπάει τηλέφωνο λέμεεεεεεεεε.

Βασιλική δυστυχώς ναι.Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι στις 31 Μαίου θα οργανώναμε στο σχολείο μας τουρνούα σκακιού.Ετσι και έγινε και το σχολείο μας ήρθε 2ο και ενώ όλοι χαιρομαστε ήρθε και η κατραπακιά την Τρίτη μετά το σκάκι που έκανε η ΣΤ την γιορτή της.Ενα κοριτσάκι που συμμετείχε στην γιορτή ξαφνικά ζαλίστηκε και δυστυχώς κατέληξε όσο ήταν ακόμα στο σχολείο.Οπότε όλα κατέρευσαν.Ενα σχολείο μέσα στο πένθος,τα παιδιά αμίλητα,οι δάσκαλοι χαμένοι και οι γονείς να μην ξέρουν τί να κάνουν.Το πιο άσχημο ήταν το παιχνίδι που παίχτηκε πάνω στον θάνατο του παιδιού.Ακούστηκαν διάφορα χωρίς να είναι διεσταυρωμένα και ξαφνικά αναμείκταν πολιτικά και καλά η κρίση φταίει που το παιδί δεν έπαιρνε τα φάρμακά του ενώ όπως ανακοίνωσε και η διευθύντρια το παιδί έφυγε από ανακοπή και οχι από κάποια ασθένεια,ειπώθηκε ότι το παιδί θα έμενε άταφο ενώ από την πρώτη στιγμή είχε τακτοποιηθεί το θέμα τόσο της κηδείας όσο και του τάφου με ενέργειες κυρίως της διευθύντριας όσο και της ένωσης γονέων.Και γενικώς ο θάνατός σου η πολιτική μου ζωή.Το ιντερνετ πήρε φωτιά και ο καθένας έγραφε ότι ήθελε.Κρίμα γιατί δεν σεβάστηκαν ότι ένα αγγελούδι έφυγε από κοντά μας τόσο βιαστικά τόσο γρήγορα.Προχθές είχαμε και το τρισάγιο στο σχολείο για να ηρεμήσει η ψυχούλα του και έτσι έτρεχα στο σχολείο και γενικώς ψυχολογικά δεν ήμουν και εγώ στα καλύτερά μου μετά το γεγονός αυτό.

Τεσπά καλό παράδεισο να έχει το αγγελούδι και όλοι να το θυμόμαστε χαρούμενο όπως ήταν πάντα και όπως έφυγε πάνω στην γιορτή πάνω στον χορό.

Τελικά πήγαμε εχτές στον κινηματογράφο καλή ταινία και έχει έντελώς διαφορετικό τέλος από το παραμύθι.Περάσαμε καλά και γυρίσαμε μαζέψαμε τα παιδιά από την μάνα μου και πέσαμε για ύπνο.

Σήμερα σηκωθήκαμε,

έφτιαξα πρωινά,

μάζεψα κρεβάτια,

έπλυνα πρωινα πιατικά και τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε λαική.Σήμερα είπα να φτιάξω πέρκα με πατάτες στην κατσαρόλα με πιπεριές.

Θα τα ξαναπούμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...