Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βλέπω επανήλθατε δυναμικά, χάρηκα πολύ που σε είδα Μυρτούλα ξανά.

Σας κάνω αντιγραφή και τα δικά μου νέα.

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα, σας γράφω στα γρήγορα γιατί έχω το λαπτοπ αλλά όχι το καλώδιο και δεν ξέρω πόση ώρα κρατάει.

Χτες τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, ήρθα στην κλινική, είχα ήδη αρκετή διαστολή, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν καθόλου, και γέννησα με καισαρική αναγκαστικά γιατί ο πάνω ήταν εγκάρσιος.

Τα μωράκια μου βγήκαν 1100 και 1400, είναι στην εντατική στο Παπαγεωργίου διασωληνωμένα, δεν ξεκίνησαν ακόμα το γάλα, μόνο ορό. Εγώ είμαι στο Διαβαλκανικό, σηκώθηκα από χτες, και ανυπομονώ να βγω για να πηγαίνω στα επισκεπτήρια να τα βλέπω.

Αν έχω άλλα νέα θα σας γράψω.

Την Κυριακή κάναμε τα γενέθλια των αγοριών μου, ευτυχώς προλάβαμε γιαιτί ο μεγάλος τα περίμενε τόσο πολύ. Περάσαμε τέλεια μικροί και μεγάλοι. Και όταν έφυγαν όλοι αντί να κάτσουμε με τον άντρα μου όπως κάνουμε πάντα να μαζέψουμε, δώρα, συσκευασίες, σκουπίδια κλπ, να σκουπίσουμε, να κάνουμε τα μπάνια κλπ απλά πέσαμε για ύπνο. Έτσι το πρωί τη Δευτέρας που μου έσπασαν τα νερά τα αφήσαμε όλα και ήρθαν οι γιαγιάδες οι οπόιες για πρώτη φορά σε όλη την εγκυμοσύνη μου αναγκάστηκαν να μου κάνουν δουλειές. Τους είχα αφήσει όμως 2 φαγητά, κοτόσουπα και γεμιστά, δεν συνομότησε αρκετά το σύμπαν ώστε να πρέπει και να μου μαγειρέψουν, χιχιχχι.

Σας φιλώ και θα επανέλθω με νέα όμως όχι με δουλειές.

Κοριτσακι μου να σας ζησουν τα μωρακια σας!

Υπομονη τωρα...θα περασει ο καιρος και θα τα παρετε στο σπιτι σας. Ολα ευχομαι να πανε οσο καλυτερα γινεται. Και κοιτα να ξεκουραζεσαι για να εχεις δυναμεις (σωματικες και ψυχικες). φιλια

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ειπα ? Δεν ειπα μαλλον....

Καλημερα λοιπον!

Επιτελους εχω καθαρο σπιτι και τακτοποιημενο (μενουν οι ντουλαπες μονο)!

Ειμαι στη δουλεια αλλα επιτελους ειναι υπο ελεγχο οσα πρεπει να γινουν.

Οποτε ηρεμωωωωωωωωω.

Καναμε και εμεις γιορτουλα στον παιδικο. Η δικια μου ηταν στα πιο μικρα και ομολογω ηταν ολα τους πολυ χαριτωμενα . Την κοιτουσα σαν χαζη και ελεγα απο μεσα μου αυτη τωρα ειναι η κορη μου????? Ενιωσα τοσο περηφανη. Μας ειπε και τα καλυτερα η δασκαλα της οποτε....

Ναυτακι τι ωραια που ακουγεται η θαλασσιτσα... Εμενα να πω την αληθεια μου το απαγορευσε στο πρωτο τριμηνο η γιατρος, ηταν και ο καιρος πολυ αστατος και δεν εχουμε παει τη μικρη ακομα φετος ουτε καν να παιξει στην αμμουδια....:oops:

Εχω 3 πλυντηρια για σιδερο.....Και δεν αντεχω με τιποτα να το κανω.

Φιλια σε ολες

IIk6p3.png

Qskdp3.png

καλημέρα!!:P:p

Cristine απρόσμενα νέα! να σας ζήσουν τα αγοράκια σας!Πάντα γερά και καλότυχα!!και εσεις να τα καμαρώνετε!

έκανα κάποιες πρωινές δουλίτσες, έκανα και με τον ατμοκαθαριστή σαλόνι -κουζίνα και σε λίγο θα ετοιμαστούμε να πάμε να καμαρώσουμε τη ζουζούνα μου στη γιορτούλα του παιδικού!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα σε ολες!

cristine να σας ζησουν!!!!!!!!!!!!!!

στις ποσες εβδομαδες γεννησες δηλαδη??

ολα καλα κοριτσακι μου να πανε κ να παρετε τα μωρακια σας συντομα στο σπιτι.

να χαιρεσαι κ το μεγαλο αντρακι σου.ευτυχως που προλαβατε τα γεννεθλια του μωρε!

κουραγιο σε ολες τις εγκυουλες μας.

εχω κανει τις περισοτερες δουλιτσες μου για σημερα, αλλα περιεργη μερα η σημερινη απο πολλες αποψεις......

σας φιλω.

christine να σου ζήσουν....να πάνε όλα καλά εύχομαι και να τα πάρεις κοντά σου σύντομα!

Λιώνω απο την ζέστη και βγήκαμε και για δουλειές έξω και λιώσαμε περισσότερο...ειδικά όταν έχεις και 2 παιδιά μαζί είναι ακόμα πιο δύσκολο αν έχεις να πάς σε 10 μέρη!

γυρίσαμε έβαλα μπριάμ και μάζεψα απλωμένα, συγύρισα σπίτι και τώρα τρώνε τα παιδιά!

Διαφημίσεις

Να'μαι κι εγώ,καλέ πολλές μαζευτήκαμε πάλι,πολύ χαίρομαι!!!

Πού είσαι μάνα να μας καμαρώσεις!!!

Χριστινάκι να σου ζήσουν,δηλαδή γέννησες στις 30 βδομάδες???Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου και με το καλό να τα πάρεις στο σπίτι!!!

Ευάκι μου τι ωραία νέα και τα δικά σου!!!Με το καλό!!!

Βούλα ξεκίνησες με το πακετάκι ζαλάδες -εμετοί???Ωχ παναγία μου.εγώ ευτυχώς ακόμη τουλάχιστον μόνο το στομάχι μου ΄μ'ενοχλεί μερικές φορές.

4U και Γιωτάκι κόντεψα να κατουρηθώ!!!Ντροπή σας!

Χάρηκα που είδα και τις υπόλοιπες!!!

Στα δικά μου νέα τώρα,πήγαμε στο γιατρό όλα οκ,θα ξαναπάμε τέλος του μήνα για να είμαστε σίγουροι,να ακούσουμε και καρδιά πιο καθαρά!!!

Έχω καθαρό σπιτάκι,να είναι καλά η μανούλα μου που βοηθάει...Σήμερα πήγαμε και θάλασσα το 3ο μπάνιο η μικρή το 2ο εγώ,είναι λίγο παγωμένη αλλά μόλις μπεις τη συνηθίζεις.Το κορίτσι μου επιπλέει με τα μπρατσάκια του κι εγώ δίπλα καμαρώνω σαν βλαμένη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? εμενα ο πονος συνεχιζεται κ αυριο πρωι πρωι παω για υπερηχο ανω-κατω κοιλιας για να δουμε τι ειναι, εντερο, νεφρο??? περνω μπουσκοπαν πλας κ ηρεμω λιγο αλλα τα βραδυα με πιανει πολυς πονος...

χριστινα μου να σου ζησουν τα μωρακια!!! να τα χαιρεστε κ να τα καμαρωνετε!!!! πες μας νεα σου οταν εχεις!!!!!

ιρενε ειδες η ατιμη η 4u???? μπραβο για τα καλα αποτελεσματα!

η μανα μας που ειναι??????

μπιλλακι γιατι περιεργη μερα? ελπιζω ολα καλα με την μαμα σου ε?

εχτες εκανα διαφορες δουλειες κ πρεπει να οργανωθω γιατι σαββατο καλως εχοντων των πραγματων παμε 2ημερο λουτρακι.

εκτος απο τα καθημερινα,πρεπει να σιδερωσω κ να ετοιμασω πραγματα, πρεπει να φτιαξω λιγο το βρωμο ρουμ (εχει τα χαλια του), να στριμωξω την εβδομαδιαια καθαριοτητα την πεμπτη κ την παρασκευη κ να ετοιμαστω.

γενικα δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου, εχω τοσες δουλειες κ καθολου κουραγιο.

σπυριδουλα πως παει? ξεκινησες την γενικη?

Christine να σου ζήσουν και να βγεις γρήγορα από την κλινική για να τα πάρεις το συντομότερο σπίτι! Καλή ανάρρωση από την καισαρική! Εύγε για τις γιαγιάδες!

Φιλιά στα πατουσάκια τους!!! αχ αχ αχ μωρουδίλα!!!!

Christine να σου ζησουν κοριτσακι μου!!!Καλη αναρρωση και για σενα!Ευχομαι να παρεις τα μωρακια οσο πιο συντομα γινεται στο σπιτι!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω κουτουλαω αλλα μπηκα να δω τι κανετε!Σημερα απο δουλειες τιποτα το σπουδαιο,αλλα ασχοληθηκα πολυ με το μικρο μου και πολυ το χαρηκα!!!Το απογευμα πηγαμε στην αγορα για ψωνια,εριξα και μια ματια για εσωρουχα εγκυμοσυνης και εφριξα...πανακριβα...πηγαμε παιδικη χαρα και συναντησαμε τα παιδακια που παιζουν μαζι και ξεδωσε λιγο ο μικρουλης μου!

Αυριο θα ερθει στο σπιτι η αμεση δραση(δηλαδη η μανα μου....χαχα)μπας και με βοηθησει λιγο με το σπιτι!

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια!

Φιλακια Πολλα!!!

Διαφημίσεις

Βούλα ξεκίνησες με το πακετάκι ζαλάδες -εμετοί???Ωχ παναγία μου.εγώ ευτυχώς ακόμη τουλάχιστον μόνο το στομάχι μου ΄μ'ενοχλεί μερικές φορές.

Στα δικά μου νέα τώρα,πήγαμε στο γιατρό όλα οκ,θα ξαναπάμε τέλος του μήνα για να είμαστε σίγουροι,να ακούσουμε και καρδιά πιο καθαρά!!!

Έχω καθαρό σπιτάκι,να είναι καλά η μανούλα μου που βοηθάει...Σήμερα πήγαμε και θάλασσα το 3ο μπάνιο η μικρή το 2ο εγώ,είναι λίγο παγωμένη αλλά μόλις μπεις τη συνηθίζεις.Το κορίτσι μου επιπλέει με τα μπρατσάκια του κι εγώ δίπλα καμαρώνω σαν βλαμένη....

Αστα....ξεκινησε απο πολυ νωρις να με ενοχλει το στομαχι,αλλα την τελευταια εβδομαδα με εχει διαλυσει....Μπραβο που πηγαν ολα καλα!!!Το πακετο εξετασεων το εκανες?

γεια σας κοριτσια, τι κανετε? εμενα ο πονος συνεχιζεται κ αυριο πρωι πρωι παω για υπερηχο ανω-κατω κοιλιας για να δουμε τι ειναι, εντερο, νεφρο??? περνω μπουσκοπαν πλας κ ηρεμω λιγο αλλα τα βραδυα με πιανει πολυς πονος...

?

Ωχ...τοσο πολυ πονας Γιωτα μου?ευχομαι να μην ειναι τιποτα.Περαστικα!!!

Ωχ...τοσο πολυ πονας Γιωτα μου?ευχομαι να μην ειναι τιποτα.Περαστικα!!!

ναι βουλα μου, μόνο με παυσιπονα ηρεμω λίγο, ευχαριστώ πολύ! εσυ πως εισαι? εχω να αναφερω οτι σιδερο τελος, κ δεν εχω ούτε απλητα! καλο βραδυ, παω να ξεραθω!

ναι βουλα μου, μόνο με παυσιπονα ηρεμω λίγο, ευχαριστώ πολύ! εσυ πως εισαι? εχω να αναφερω οτι σιδερο τελος, κ δεν εχω ούτε απλητα! καλο βραδυ, παω να ξεραθω!

είδες? στα λόγια μου έρχεσαι .... καλύτερα να είχες αυτό που έλεγα :cool:

Εύχομαι να μην είναι τπτ... πες μας αποτελέσματα απο υπέρηχο...... α! και πόσων εβδ. είσαι:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...