Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το γλεντήσατε κοκόνες μου ε; Μπράβο μπράβο, προσφέρατε θέαμα στις πρωινές! :-P

Καλημέρα σε όλες! Εύχομαι να είστε καλά! Εμείς είχαμε ένα πολύ χαλαρό ΣΚ μιας και ο καιρός κάνει τα τρελά του.

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, θα βγουν τα χαλιά του κάτω ορόφου και θα πάει η φασίνα σύννεφο!

Σας αφήνω, πάω να ξεκινήσω!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

κοριτσάκια μου πάω να ξαπλάρω και να διαβάσω το βιβλίο μου :)

πείτε μου τρόπους για το ποδήλατο .. αύριο δεν θέλει καν να δοκιμάσει :(

Αν θυμάμαι καλά, ο μικρός σου είναι κάτω από 5 ετών. Για μένα, είναι νωρίς και για μένα πάλι, μη τον πιέζεις. Ξαναβάλτου τις βοηθητικές και ζήτα του να σε ενημερώσει πότε θα είναι έτοιμος να βγουν δια παντός. Η δικιά μου έκλεισε τα 5 και δεν σκεφτόμαστε να τις βγάλουμε ακόμα. Προτιμώ να καθυστερήσει (αν και δεν ξέρω ποιος ορίζει το πότε ΠΡΕΠΕΙ) παρά να το μισήσει όπως εγώ (που προφανώς κάτι κρύβεται στα παιδικά μου χρόνια και συνέβη αυτό). Έμαθα μεν άλλα δεν το γουστάρω καθόλου.

YqE6p2.png

IqItp3.png

4U

Σε ανοιχτό χώρο (κατά προτίμηση μη κατηφορικό) να τον κρατάς πίσω από την σέλα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει αρχίσει να κάνει πετάλι, να του δώσεις δυνατή ώθηση και να τον αφήσεις να κάνει πετάλι και να ισορροπήσει. Πες του να κατεβάσει πόδι αν καταλάβει ότι χάνει την ισορροπία του για να σταματήσει....μαζί με το φρένο.

Εμάς έμαθε έτσι μετά από 5' λεπτά ακριβώς χωρίς να πέσει καθόλου (η μεγάλη όταν ήταν 7 χρονών όμως), είναι πιο μικρούλης και θα χρειαστεί περισσότερο υπομονή και χρόνο. Η μικρή που θα κλείσει τα 5 σε λίγες μέρες δεν το συζητάει καθόλου οπότε δεν πιέζουμε, όποτε θελήσει μόνη της.

Καλή ποδηλατάδα λοιπόν και καλή τύχη!

Καλημέρα!!!!!

Και πως να μην είναι καλή όταν μπαίνεις και πέφτεις πάνω στα post του 4uδακίου και σ' έναν ασύλληπτο διάλογο με το Γιωτάκι.

Κοριτσάκια μου, να'στε καλά μου φτιάξατε τη μέρα.

4uδάκι μου, μη χαθείς πάλι, σε χρειάζομαι.

Γιωτούλι όλα καλά. Χάθηκα για πολλούς λόγους. Ένας απ' αυτούς είναι ότι πρέπει ν' αντιμετωπίσω μια κατάσταση την οποία πρέπει πρώτα ν' αποδεχτώ. Κι εκεί είναι η δυσκολία. Το παλεύω. Συν πίεση απ' τα διαβάσματα (κορίτσια μου πολύ δύσκολη η Πέμπτη), συν, συν.

Τώρα όμως που μαζευτήκατε σχεδόν όλες θα μπαίνω να τα λέμε και ν' αποφορτίζομαι.

Και για να χαρεί κι η μάνα αναφέρω πως έχω το σπιτάκι μου σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτι μικροτακτοποιήσεις μου μένουν ακόμα αλλά σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Έχω διαπιστώσει ότι όλα ξεκινούν από το πόσο υγιής είναι ο εσωτερικός σου κόσμος. Εάν είσαι καλά μέσα σου έχεις κι όρεξη να κάνεις τα πάντα. Κι αυτό παλεύω. Αρκεί να έχω σύμμαχο και τη ζωή κι όλες εσάς που βοηθάτε.

Μυρτούλα μου πολύ χάρηκα που επανήλθες κι εσύ. Προχωράμε.

Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά. Χρειαζόμαστε η μία την άλλη.

Φιλάκια πολλά

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

κ εγω τα ξαναδιαβασα κ ξαναελιωσα στο γελιο!

εγω δεν κοιμηθηκα καλα εχτες γιατι ποναγα παλι κ σημερα το πρωι πηρα μπουσκοπαν πλας κ καπως ηρεμισα.

η 4u καπου θα λιαζεται παρεα με το μικρο αστερι σε καποια κοντινη παραλια!

βασουλα μην χανεσαι!!! ολα καλα τωρα ε?

ραβτακι καλη φασινα!!! (ειδες 4u δεν ειμαι η μονη που εβγαλε χαλια εχτες, υπαρχουν κ αλλες που δεν τα εχουν βγαλει ακομα!!!)

καλημέρα!!:P:p:p

ναι μαι και γω!Χάθηκα...πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, αλλά περασμένα ξεχασμένα, τώρα είναι όλα καλά!!:P:p:p

Πολύ χαίρομαι που σε ''ξαναβλέπω''. Όλα καλά εύχομαι και καλή ξεκούραση το καλοκαίρι!

Κορίτσια το είπα και το έκανα.....

Το κινητό το έκλεισα Παρασκευή απόγευμα και το άνοιξα σήμερα το πρωί. Ήμουν πολύ στενοχωρημένη με την μικρή γιατί την Πέμπτη το βράδυ έκανε ένα εμβόλιο και είχε τρομερές παρενέργειες για το παιδί μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου....:( :( Ευτυχώς ήταν μαζί της ο μπαμπάς της την Παρασκευή λόγω γονικής άδειας για το δημοτικό σχολείο.....

Σαββατοκύριακο περάσαμε με πολύ τρέξιμο αλλά και βόλτες ;)

Το Σάββατο είχαμε την παράσταση του μπαλέτου της μεγάλης μου κόρης! Σηκώθηκα πρωί πρωί γιατί έπρεπε να την πάει για πρόβα τζενεράλε. Μετά ψώνια, λαική, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα (για σίδερο ούτε λέξη ούτε και διάθεση).

Χόρεψε καταπληκτικά, δεν έκανε λάθος στην χορογραφία και ήταν πολύ χαρούμενη αλλά και εμείς πολύ περήφανοι!!!

Μετά την παράσταση πήγαμε όλοι μαζί οικογενειακώς για φαγητό και μετά τις αφήσαμε και τις δύο στους γονείς μου για ύπνο αργά το βράδυ και βγήκαμε μαζί με παρέα για ποτά στην περιοχή του Κεραμεικού, περάσαμε σούπερ........

Την Κυριακή το πρωί η μεγάλη έφυγε για τας εξοχάς αγκαζέ με τον παππού της.....και εμείς κοιτάμε τα πράγματα της και τα βίντεο του μπαλέτου και γενικά όλα τα βιντεάκια που έχουμε και κλαίμε......Μας λείπει πάρα πολύ, στο μετρό σήμερα φόρεσα τα γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα μάτια μου.

Το μεσημέρι της Κυριακής πήγαμε μαζί με την μικρή σε βάφτιση φίλων, περάσαμε υπέροχα-ειδικά το παιδί- και προλάβαμε να γυρίσουμε 5 λεπτά πριν πιάσει η μπόρα και τα μπουμπουνητά.

Κοιμηθήκαμε και το απόγευμα καφεδάκι στο μπαλκόνι και μετά παιδική χαρά. Ετοιμάσαμε και τα προσκλητήρια για το πάρτι της την άλλη εβδομάδα!

Σήμερα το πρωί μαγείρεψα αρακά, τους ξύπνησα, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο νηπιαγωγείο για εγγραφή της μικρής. Μεγάλωσε και το μωρό μου, εχθές την πήρα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά όλο το βράδυ, να ξεχνιέμαι που λείπει η μεγάλη.

Ελπίζω σε καλή εργασιακή εβδομάδα αν και έχει ξεκινήσει άσχημα......

Σας φιλώ.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Εγω ειμαι ταβλα.....Εδω και αρκετες μερες ανακατευομαι τρελα και ζαλιζομαι....οπως καταλαβαινεται το σπιτι ειναι σε αθλια κατασταση και μου την βιδωνει τρελα που το βλεπω ετσι....Κανω οτι μπορω αλλα σε πολυ χαλαρους ρυθμους,ευτυχως με βοηθαει και ο αντρουλης μου αρκετα!!!

Σημερα τακτοποιησα το δωματιο του μικρου που γινοταν.....τωρα ειναι τακτοποιημενο αλλα οχι καθαρο....(θελει τρελη σκουπα...).Και δεν σχολιαζω καθολου τα ασιδερωτα που εχουν μαζευτει....

Οι βολτουλες εχουν περιοριστει αρκετα ,αφου δεν νιωθω πολυ δυνατη δεν τον βγαζω τον μικρο εξω,οποτε μπορει ο αντρας μου βγαινουμε ολοι μαζι.

Μυρτουλα ποσο χαιρομαι που ειδα νεα σου!!!Σε σκεφτομουν.

Γιωτακι ποσο ζηλευω για το μπανιο!!!Μπραβο σας!!!

Δεν θυμαμαι αλλα:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!

ευχαριστώ πολύ όλες για το θερμό σας "καλωσόρισμα", να στε καλά!:P:p

εγω σήμερα αφού πήγα λίγες ωρίτσες στο σχολείο - ω ναι πάμε κ αυτή τη βδομαδούλα αλλά στο πολύ χαλαρό και ευχάριστο! - επέστρεψα και τα βαλα με τις κουρτίνες:lol::lol:...έβαλα 2 πλυντήρια - και τώρα δουλεύει το τρίτο- και μόλις τις έβγαλα, τις κρέμασα αμέσως να στεγνώσουν κρεμασμένες ωστε να μην θέλουν σίδερο...έγιναν σούπερ και μοσχομύρισε το σπίτι

Αφροδίτη μπράβο στη μικρή σου "χορεύτρια"!!

Βούλα λίγες βδομαδούλες θα ναι οι δύσκολες, υπομονή και θα επανέλθεις στους ρυθμούς σου

καλό απόγευμα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

ναι 166?

γρήγορα παρακαλώ ίσα που προλαβαίνετε...

να προμηθευτείτε και ΤΕΝΑ

εχω να δηλωσω οτι προχθες με μνμ στο F/B με εκνανε να κατουρηθω απο τα γελια...ασε που παρ ολιγον ηταν αιτια(ξανα )διαζυγιου!:rolleyes:

κ συνεχιζεται το κακο της ακρατειας... διοτι επεσα πανω στον "διαλογο" γιωτας κ 4U:lol::lol::lol::lol:

Χαχα ετσι μας αρεσεις τρελλα κεφια λεμε!!

να πω μπραβο κ στην ευα3 για την εγκυμοσυνη να ειναι τελειομηνη κ υπεροχη!!

ομως κοριτσια...πολλες χαλασμενες τηλεορασεις βλεπω ε???? τα βραδακια δεν βλεπετε κανενα εργακι???;);)

κ να πω καλως την μυρτω μας μας ελλειψες!!! ολα καλα στο εξης ευχομαι!

Καλησπερα κοριτσακια

Καταρχην σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες και σας αντευχομαι υγεια . Υγεια και ολα τα αλλα γινονται.

Βουλα μου σε καταλαβαινω απολυτα... Από την πρωτη μερα καθυστερησης ξεκινησαν οι αναγουλες και οι ζαλαδες... από την προηγουμενη βδομαδα ηρεμησα καπως (οχι τελειως αλλα παλευονται). Για αυτο και το σπιτι ηταν... ειχαμε και δουλιτσα και αγχος ...ηταν ολα μαζι...

Τωρα ηρεμουμε σε ολους τους τομεις. Οποτε τα βαλαμε κατω και πηραμε αποφασεις....

1η και βασικη ξεκινησα γυναικα καθε 15 μερες !!! Ειμαι τυχερη γιατι βρηκα απο γνωστους μια κυρια...αστερι! σιφουνα! και προσεκτικη! και νοικοκυρα!

Το σπιτι μπαινει σε ταξη επιτελους!

Σας φιλω και θα επανελθω.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Γειά σας , γειά σας!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Εμεις ξεκινησαμε τις διακοπες μας, πηγα στο εξοχικο των πεθερικων μου απο της 1 Ιουνιου και εχουμε λιωσει στη θαλασσα. τα πεθερικα μου δεν ειναι εδω και ο συζηγος ερχεται το βρασυ. αχ ποσο καλο κανει στο μεγαλο ολο αυτο, αλλο παιδι εχει γινει!

βεβαια εχω πεθανει στη κουραση , γιατι εχει μεγαλο κηπο βεραντα το σπιτι και καθε μερα πλυσιματα και ποτισματα ειναι λιγο "αγγουρι".

ολα καλα ομως :)

η θαλασσα ειναι ακριβως απο κατω μας και αυτο με αποζημιωνει.

μου εχει λειψει η παρεα σας αλλα τρεχω σαν τη τρελη, προσπαθω να κοψω τη πανα του μεγαλου αλλα ζηλευει το μικρο και ειναι δυσκολο,΄ο μικρος δε τρωει και θηλαζει ολη μερα, ο μεγαλος ζηλευει και θελει και αυτος να θηλαζει αρκετες φορες τη μερα , αλλα ολα καλα :) υπομονη υπαρχει αρκετη.

υποσχομαι οτι θα μπαινω πιο συχνα ;)

Τζάααα:D:D:D

Να'μαι και εγώ...

Χάθηκα αλλά είχα μια περίεργη περίοδο,όχι κάτι δυσάρεστο,αλλά αυτά τα καθημερινά τρεξίματα με έντονες δόσεις άγχους...Είχα εξεταστική και τώρα περιμένω αποτελέσματα:rolleyes:

Ομολογώ πως δεν σας έχω παρακολουθήσει και πολύ...Είδα όμως πολλές εγκυούλες και χάρηκα!!!Με το καλό κορίτσια,να έχετε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!!

Άντε....να παίρνουμε σειρά εγώ και η Γιώτα:)

Μου λείψατε....

Βλέπω επανήλθατε δυναμικά, χάρηκα πολύ που σε είδα Μυρτούλα ξανά.

Σας κάνω αντιγραφή και τα δικά μου νέα.

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα, σας γράφω στα γρήγορα γιατί έχω το λαπτοπ αλλά όχι το καλώδιο και δεν ξέρω πόση ώρα κρατάει.

Χτες τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, ήρθα στην κλινική, είχα ήδη αρκετή διαστολή, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν καθόλου, και γέννησα με καισαρική αναγκαστικά γιατί ο πάνω ήταν εγκάρσιος.

Τα μωράκια μου βγήκαν 1100 και 1400, είναι στην εντατική στο Παπαγεωργίου διασωληνωμένα, δεν ξεκίνησαν ακόμα το γάλα, μόνο ορό. Εγώ είμαι στο Διαβαλκανικό, σηκώθηκα από χτες, και ανυπομονώ να βγω για να πηγαίνω στα επισκεπτήρια να τα βλέπω.

Αν έχω άλλα νέα θα σας γράψω.

Την Κυριακή κάναμε τα γενέθλια των αγοριών μου, ευτυχώς προλάβαμε γιαιτί ο μεγάλος τα περίμενε τόσο πολύ. Περάσαμε τέλεια μικροί και μεγάλοι. Και όταν έφυγαν όλοι αντί να κάτσουμε με τον άντρα μου όπως κάνουμε πάντα να μαζέψουμε, δώρα, συσκευασίες, σκουπίδια κλπ, να σκουπίσουμε, να κάνουμε τα μπάνια κλπ απλά πέσαμε για ύπνο. Έτσι το πρωί τη Δευτέρας που μου έσπασαν τα νερά τα αφήσαμε όλα και ήρθαν οι γιαγιάδες οι οπόιες για πρώτη φορά σε όλη την εγκυμοσύνη μου αναγκάστηκαν να μου κάνουν δουλειές. Τους είχα αφήσει όμως 2 φαγητά, κοτόσουπα και γεμιστά, δεν συνομότησε αρκετά το σύμπαν ώστε να πρέπει και να μου μαγειρέψουν, χιχιχχι.

Σας φιλώ και θα επανέλθω με νέα όμως όχι με δουλειές.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...