Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσια μου καλημερα!!! ευχομαι μια ομορφη κυριακη να εχουμε!!!!

ευα με το καλο!!!! ευχομαι μια ηρεμη κ ομορφη εγκυμοσυνη!!! κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

mama konstantinou ευχαριστω για τις ευχες σου!!! κ συ να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!!!

vassiliki67 καλως σας βρηκα!!!! κ συ να εισαι παντα καλα!!!!

κοριτσια απο εδω τα νεα ειναι τα ιδια!!!! εχω δυο μερες τρεχω χωρις να κανω τιποτα το ουσιαστικο....μονο που εβγαλα κ επλυνα τα μαγιο, μιας κ σημερα ο γιος μου θα κανει το πρωτο του μπανιο με τον μπαμπα του!!!!! κ εγω θα παω για καφεδακι με μια φιλη!!!!

απο δουλειες, τα ιδια!!!! δεν εχω κανενα ρουχο, ουτε απλυτο, ουτε ασιδερωτο κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!! κ το σπιτι σε πολυ καλη κατασταση!!!! οποτε απο αυριο πρωτα ο θεος, ξεκιναω τη γενικη μου!!!! απο την κουζινα!!!! 1ωρα την ημερα!!!

εσεις πως ειστε;;;!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εγώ έχω μια εβδομάδα αρκετά χαλαρή από μαθήματα και μετά τέλος η δουλειά. Από Σεπτέμβρη πάλι. Σκέφτομαι καταρχήν να ξεκουραστώ, να ευχαριστηθώ το παιδάκι μου και να οργανώσω κάποια πράγματα για να είμαι λίγο πιο άνετη το χειμώνα.

Το σπιτάκι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά τα ασιδέρωτα μου δεν παίζονται! Το ντουλάπι που τα τοποθετώ είναι γεμάτο, έχω μία λεκάνη του μωρού και μερικά διπλωμένα σε μια καρέκλα της κουζίνας. Μάλλον αύριο το πρωί που δε δουλεύω θα ασχοληθώ μ' αυτά. Αν φυσικά με αφήσει ο μικρούλης μου.

Εύα εύχομαι και σε σένα μια καλή εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι.

Ηλιαχτίδα κι εγώ πήρα βοήθεια για τη γενική. Δε μπορούσα με τίποτα μόνη μου.

Καλές διακόπές σε όλες τις μανούλες με παιδάκια δημοτικού. Να περάσετε όμορφα!

Σε λίγο ετοιμάζομαι για καφεδάκι με μια φίλη. Έχω πολύ καιρό να βγω μόνη μου για καφέ και δε θα με πτοησει ο καιρός που γίνεται φθινοπωρινός!

Φιλάκια σε όλες!

h6cQp3.png

καλημέρα καλημέρα!!να μαι κ εγω ,εχω τοσο καιρο να σας γραψω!μαλλον κατι κανω λαθος,γιατι ολο τρεχω κ τιποτα δεν κανω:confused::confused:..διαβασα ευχαριστα νεα,με το καλο τα μπεμπεδελια σας κορίτσια!!!εγω λιγο πολύ τα ιδια,τα ζουζούνια μου είναι καλα,το σπιτι σε καλη κατασταση,φτιαξαμε καινουριο δωματιο του γιου(βαψααμε,αλλαγη κρεβατι κ τροφαστ για τα παιχνίδια).αυτό που δεν προχωραει είναι τα διαφορα κληρονομικα,τα χρεη που προεκυψαν από τον μπαμπα μου,απιστευτη χαρτουρα κ καθυστερηση..αυτά με ριχνουν παρα πολύ..ειρηνη,δεν εχω προλαβει ακομα με τα ρουχα που σου ειπα,δεν το ξεχασα!!

να διαβαζεις περισσοτερο easy living κ ολα θα τα βαλεις σε μια σειρα!!!

Κοριτσακια ομορφα !!!!

Ποσο μου λειψατε !!!

Καθησα επιτελους σημερα και διαβασα 5-6 τελευταιες σελιδες.... Και ειδα τοσα ευχαριστα !!! Γενεθλια μικρων και μεγαλων και 2 νεα μωρακια (περα απο τα διδυμακια) που προκειται να ερθουν!!! Ρηνούλα και Βουλα με το καλο!!! Να εχετε ανεφελες εγκυμοσυνες και με το καλο να κρατησετε τα μωρουλια σας αγκαλιτσα!

Εγω χαθηκα γιατι..... αν και το ανακοινωνω τριτη στη σειρα προηγουμε χρονικα....:wink: Ειμαι εγκυος λοιπον και εγω!!! Ειμαι 11 εβδομαδων και σε λιγες μερες εχω την αυχενικη....

Περασα 2 ζορικους μηνες με το σπιτι , τη δουλεια, τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.... Αλλα πιστευω επιτελους θα ηρεμησουμε και θα μπουμε σε ενα ρυθμο...

Χρειαζομαι το θεματακι μας , φανταστειτε δεν εχω φτιαξει ουτε ντουλαπες....:oops::oops::oops:

ΠΙστευω οτι θα αρχισω να συμμετεχω σιγα σιγα...

Σας φιλω

βρε θηριο!!!! μπραβο! αν σου πω οτι σε σκεφτομουν!!! ημουν σιγουρη για την ανακοινωση σου!!!

με το καλο μια καλη εγκυμοσυνη κ ενα γερο μωρακι!!! καλα αποτελεσματα!!!

Καλησπέρα,

καταρχάς καλή εγκυμοσύνη στα κορίτσια μας!!! :)

και Χρόνια Πολλά στα μισα που γιόρταζαν είτε αυτές είτε τα παιδάκια τους :) Υγεία & Ευτυχία!

Την Τετάρτη είχαμε τη γιορτή στο σχολείο και μετα είχαμε κανονίσει bbq και περασαμε τέλεια μικροι - μεγάλοι!

Χτες εκανα καλά μπάνια, μπαλκόνια, παντζούρια, τζάμια, αλλαγή πετσέτες, σεντόνια και πλυντήρια.

Σήμερα πρωί πρωί, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και μετά πήγαμε στο νηπιαγωγείο να πάρουμε τα ντοσιέ μας και πραγματικά εξεπλάγην απο τις δασκάλες που δεν έλεγαν να με αφήσουν να φύγω παρά κάτσαμε για καφέ και κουβέντα αν και χρειαζόταν να διακόπτουμε συχνά για να μιλήσουμε με τους γονείς που ερχόντουσαν :) Το αστεράκι μου τους έχει κλέψει την καρδιά... και εκείνες τις δικές μας! Πάντα μας έδειχναν μια ιδιαίτερη προτίμηση αλλά το σημερινό ήταν το κάτι άλλο.... έτσι γεμάτοι όμορφα συναισθήματα επιστρέψαμε σπιτάκι μας, μαγείρεψα και πριν λίγο φαγαμε και τώρα χαλαρώνουμε. Ο γιος θα δει παιδικά για κανα μισάωρο και μετά παραμύθια και ξεκούραση ξάπλα να πάρουμε δυνάμεις για το απόγευμα που θα βολτάρουμε για παιχνίδι!

Την επόμενη εβδ. αρχίσουμε τα μπάνια μας τις καθημερινές και ανυπομονούμε.

μπραβο στο αστερι σου!!!! κ του χρονου! τωρα θα τον ευχαριστηθεις!!!!

Εγώ αυτή την εβδομάδα ενώ ξεκίνησα με καλή διάθεση, εχθές λύγισα και σήμερα είναι μια από τις κακές μέρες μου..... Σε λίγο σχολάω, δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψω πάνω από 8 ώρες όση δουλειά και αν έχω, κλείνω κινητό και το ενεργοποιώ ξανά Δευτέρα πρωί.

Σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω.

Μου λείπει το παρεάκι......

ρε κοριτσακι μεγαλο λουκι περνας κ εσυ!!!

για το κινητο καλα θα κανεις!!!

Να σας πω και για ένα βιβλίο που διάβασα πριν από μερικές μέρες και ίσως είναι το μόνο βιβλίο που με κατάφερε να βάλω τα κλάματα... Πρόκειται για αληθινή ιστορία και ο τίτλος είναι "Ο γιατρός της Σπιναλόγκα"...

Τελευταία περνώ αυτή την περίοδο της ανεξέλεγκτης αισιοδοξίας μου αν και ο μήνας δεν είναι καλός λόγω φορολογικών δηλώσεων όπως λέει ο σύζυγος αλλά εγώ πέρα βρέχει... βαρκούλες αρμενίσουν κλπ κλπ...

κ καλα κανεις!!!!

Καλησπερα!!!και τα ευχαριστα νεα συνεχιζονται..Ευα μου με το καλο μια ανεφελη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου..

4αδακι μπραβο για το μικρο αστερι..

Και για μενα μερα καθαριοτητας σημερα,αν και το πρωι σερνομουν..χθες το απογευμα πηγαμε παιδιατρο και η μικρη εκανε πυρετο απο το εμβολιο και ηταν ανησυχη..το πρωι ξυπνησα πολυ νωρις της εδωσα αντιπυρετικο και την εκανα ενα ντουζακι,την αλλαξα γιατι ειχα ιδρωσει και ευτυχως ξανακοιμηθηκε.εγω αλλαξα σεντονια,τακτοποιησα τα χθεσινα σιδερωμενα ρουχα,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα τα ριχταρια να πλυθουν(τα λερωσαν με σοκολατα) και τα απλωσα..ηπια καφε με τον αντρα μου στο μπαλκονι και αφου ετοιμασα τα παιδια(η μικρη ηταν απυρετη και ευδιαθετη) φυγαμε για ψωνια.πηγαμε λαικη και σουπερ μαρκετ.γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,ο αντρας μου πηγε κρεοπωλειο και εγω ετοιμασα το φαγακι μας,σουφλε με τρια τυρια.φαγαμε μαζεψα την κουζινα,σαπουνισα παγκους εστιες πλακακια μικροσυσκευες,ντουλαπια εξωτερικα,πλυντηριο πιατων και ψυγειο.αλλαξα την μικρη και την κοιμισα και ξεσκονισα πολυ καλα,επλυνα καλα το μπανιο και αλλαξα πετσετες,πεταξα τα σκουπιδια,επλυνα τα καλαθακια σκουπιδιων,σφουγγαρισα,εκανα τα μπαλκονια και τελος σκουπισα και σφουγγαρισα τις εξωτερικες σκαλες.μολις εκανα μπανιο(ειχα σκασει απο την ζεστη)εβαλα καθαρα ρουχαλακια και ξεκουραζομαι..αυριο ειναι και η παρασταση της μεγαλης στο μπαλετο και το περιμενει πως και πως...να εχουμε ενα ομορφο Σαβ/κο...

περαστηκα αρετουλα μου! πως ειναι τωρα?

πως πηγε η παρασταση?

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα!!Τι κάνετε????????

Να ευχηθω και επίσημα πλέον καλό καλοκαιρι μια ςκαι για εμενα τωρα ξεικναει ,με το κλεισιμο των σχολειων.

Ευα,πολύ πολύ ευχαριστο νεο μας εδωσες.Να πάνε όλα όπως επιθυμείς σου ευχομαι ,να εχεις μια ηρεμη και χαρουμενη εγκυμοσυνη!

Βασια ,χαρηκα πολύ για την εξελιξη στο θεμα που σας απασχολησε!Ν αχαιρεσαι την κορουλα σου ,παντα χαρουμενη ,υγιης και τυχερη να ειναι!

Μαριαννα ,να χαιρεσαι και εσυ το αγορακι σου,να τον καμαρωσεις ,οπώς επιθυμεις με υγεια και πολλες χαρές!

Χρονια πολλα και στο Μπιλάκι μας !Να εισαι ευτυχισμενη ,οπως εσυ επιθυμείς πάντα με θετικη σκέψη και αισιοδοξια!

Περασαμε ,μια όμορφη εβδομαδα,με αρκετο τρεξιμο βεβαια αλλα και πολλες βόλτες ,πάρτυ και παρεες.

Την Παρασκευη ,ειχε ο μικρος τη γιορτη στο δημοτικο και περασαμε όλο το πρωινο εκει,αποχαιρετισαμε τους δασκάλους του ,προσωρινα γιατι τους ιδιους θα εχει και του χρονου κατα πάσα πιθανότητα,πήραμε τα ενδεικτικα μας και επιτελους περιμενω να ξεκουραστουμε.

Σημερα πήγαμε θαλασσα το πρωι,καναμε το πρωτο μας μπάνιο ,αν και ηταν πολύ πολύ κρυα η θαλασσα,γυρισαμε σπίτι,μαγειρεψαμε ,φαγαμε και πιασαμε δουλίτσες .Επλυνα τη βεραντα,ο αντρας μου ανελαβε την κουζινα,επλυνα τα μπάνια ,ξεσκόνισα και σφουγγαρισα,εφτιαξα και ενα κεικ και ο μικρος τακτοποιησε το δωματιο του και εβαλε σκουπα σε όλο το σπίτι.Το απόγευμα ηπιαμε το καφεδακι μας ,συνοδεια παγωτου,κλασσικα πια ,και μετα βολτα στο γηπεδο για μπάλα και ποδηλατο.Το βραδυ εψησε ο αντρας μου και φαγαμε όμορφα στο μπαλκονι.

Η νυστα όμως δεν παλευεται,οπότε σας αποχαιρετω.Τα φιλια μου!!!!

ο μικρος εβαλε σκουπα?????:shock::shock::shock::shock::shock: μπραβο!!!!!

Μικρό μου πειραχτηράκι πόσο μου έλειψες.

Διάβασα υπέροχα νέα, είδα ότι μαζευόμαστε πάλι σιγά-σιγά και πολύ χάρηκα.

Πω πω !!!! Μύρισε μωρουδίλα στην παρεούλα μας.

Κοριτσάκια μου, μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας

Όλον αυτόν τον καιρό σας διαβάζω αλλά οι απουσίες ήταν πολλές και δεν υπήρχε και πολύ ελεύθερος χρόνος.

Τώρα όμως που τελείωσαν και τα σχολεία λέω να ενταχθώ πάλι σιγά-σιγά γιατί μου λείψατε.

Να μπω στο κλίμα γιατί δεν θυμάμαι και πολλά πολλά και ευελπιστώ να τα λέμε συχνότερα.

Σπυριδούλα καλώς όρισες στην παρέα μας και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Σας φιλώ

που χαθηκες βρε παιδι μου??? ολα καλα?

καλημέρα!!:P:p:p

ναι μαι και γω!Χάθηκα...πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, αλλά περασμένα ξεχασμένα, τώρα είναι όλα καλά!!:P:p:p

Δεν εχω διαβάσει πολλά αυτό τον καιρό, έπεσε το μάτι μου όμως τελευταία σε εγκυμοσύνες!!Ευα, Βούλα, Irene με το καλό!!να έχετε υπέροχη εγκυμοσύνη και να υποδεχτείτε γερά μπεμπουλίνια!!

επιτέλους τέλος τα σχολεία για φέτος (γιούπιιιιι) από δω και πέρα μάσες - ξάπλες - βόλτες!!Εχουμε κάνει μόνο ενα μπανάκι μέχρι τώρα αλλά από βδομάδα θα ξεκινήσουμε κανονικά....Διακοπές κλείσαμε για Αυγουστο σε ενα πολύ όμορφο ξενοδοχείο

το σπίτι μας είναι σε καλή κατάσταση, οι δουλίτσες βγαίνουν με το πρόγραμμα που ακολουθώ εδω και καιρό, όμως πρέπει να γίνουν κάποια που έπρεπε να χα κάνει το Πάσχα και δεν έκανα..κουρτίνες, με ατμοκαθαρστή τα στρώματα, καρότσι και καθισματάκια παιδιών. θα γίνουν κ αυτά άμεσα

φιλιά πολλά!

επιτελους! μπραβο!!!! καλες διακοπες κ καλα να περασετε!!!!!

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε?

Αρχικά να ευχηθώ στις εγγυούλες της παρέας... Με το καλό κορίτσια!!! Άντε, να παίρνουμε κι εμείς σειρά (αν κι εγώ, υπολογίζω να ξεκινήσω προσπάθειες σε κανένα χρόνο)

Εγώ, τρέχω.... Πάνω που είπα ότι θα ασχοληθώ με το σπίτι (μιας και το παιδί λείπει στο σταθμό τα πρωινά κι έχω 3 ώρες μόνο δικές μου), έκατσαν κάποια στραβά (ήταν η πεθερά μου στο νοσοκομείο - τώρα είναι καλύτερα, μετά με έπιασε η μέση μου, στο καπάκι έπαθα μια αμυγδαλίτιδα και τέλος ο άντρας μου φαρυγγίτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!) και το σπίτι μου είναι χειρότερο απ' ότι ήταν...Τουλάχιστον, τα ξεπεράσαμε και αρχίζω να μπαίνω σε μια σειρά...

Αύριο που θα πάει πάλι το παιδί στο σταθμό και δεν έχω ΚΑΜΙΑ εξωτερική δουλειά, θα κάνω ένα ντου να τακτοποιήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και από την Τρίτη (δεν ξέρω ποια μέρα ακριβώς) θα φωνάξω γυναίκα να μου κάνει μια γενική.... Δε νομίζω ότι θα τελειώσουμε σε μια μέρα, αλλά δε με νοιάζει.... Θέλω να τα πάρω από την αρχή και μόνο έτσι θα τα καταφέρω... Τώρα δεν ξέρω από που να τα πιάσω...

περαστηκα σας ηλιαχτιδα μου!

ασε ρε θα το κανουμε μαζι εμεις αργοτερα!!!! εμας πηρε μια μικρη παραταση για σεπτεμβρη, γιατι θελω να ειμαι χαλαρη στις διακοπες κ να ευχαριστηθουμε!!!

κοριτσια μου καλημερα!!! ευχομαι μια ομορφη κυριακη να εχουμε!!!!

ευα με το καλο!!!! ευχομαι μια ηρεμη κ ομορφη εγκυμοσυνη!!! κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

mama konstantinou ευχαριστω για τις ευχες σου!!! κ συ να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!!!

vassiliki67 καλως σας βρηκα!!!! κ συ να εισαι παντα καλα!!!!

κοριτσια απο εδω τα νεα ειναι τα ιδια!!!! εχω δυο μερες τρεχω χωρις να κανω τιποτα το ουσιαστικο....μονο που εβγαλα κ επλυνα τα μαγιο, μιας κ σημερα ο γιος μου θα κανει το πρωτο του μπανιο με τον μπαμπα του!!!!! κ εγω θα παω για καφεδακι με μια φιλη!!!!

απο δουλειες, τα ιδια!!!! δεν εχω κανενα ρουχο, ουτε απλυτο, ουτε ασιδερωτο κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!! κ το σπιτι σε πολυ καλη κατασταση!!!! οποτε απο αυριο πρωτα ο θεος, ξεκιναω τη γενικη μου!!!! απο την κουζινα!!!! 1ωρα την ημερα!!!

εσεις πως ειστε;;;!!!

για κανε μια λιστα με το τι εκανες να δεις ποσα πολλα εχεις κανει! αυτο ειναι το νοημα της λιστας!!!

εμεις κοριτσια εχτες το μεσημερι με το που κοιμηθηκε η μικρη φεραμε απο εδω την πεθερα κ πηγαμε για μπανακι με τον αντρα μου τα δυο μας!!!! ποσο το ευχαριστηθηκαμε δεν λεγετε!!!!! ξαναερωτευτηκαμε!!!! απο δουλειες εκτος απο κρεβατια φαγητο κ παιδικη χαρα για την μικρη δεν εκανα τιποτα!!! το βραδυ εφτιαξα πιτσα κ ηπιαμε μπυριτσα. ξεραθηκαμε οικογενειακως!

σημερα εβαλα τον αυτοματο πιλοτο!!!!

1. σηκωθηκαμε (ο αντρας μου εφυγε για δουλεια) κ εγω ετοιμασα την μικρη
  2. εβγαλα το χαλι στο παιδικο
  3. αλλαξα σεντονια κ εστρωσα κρεβατια
  4. συμμαζεψα γινοταν χαμος
  5. τιναξα κ εστρωσα τα ριχταρια
  6. μαζεψα ολα τα πλυμενα τζατζαλα που ηταν πανω στους παγκους της κουζινας
  7. αδειασα το πλυντηριο πιατων κ μαζεψα κατι λιγα χτεσινα
  8. επλυνα ενα ταψι
  9. εκανα τρελη εκκαθαριση ψυγειου κ το καθαρισα
  10. επλυνα τα της λαικης
  11. τακτοποιησα τα πραγματα του σουπερ απο εχτες
  12. εκοψα μεριδες κρεας, εβαλα το μισο στην χυτρα να βρασει κ το υπολοιπο στην καταψυξη
  13. εφτιαξα ψωμι
  14. εβαλα το κρεας με πατατες στον φουρνο
  15. σαπουνισα παγκους κ εστιες
  16. σκουπισα ολο το σπιτι
  17. ξεσκονισα ολο το σπιτι
  18. εβαλα στην μικρη να φαει κ την εβαλα για υπνο
  19. σφουγγαρισα ολο το σπιτι
  20. χλωρινιασα μπανιο κ σε λιγο θα ξεβγαλω
  21. εριξα ξυδι στο πατωμα του μπανιου κ το σφουγγαρισα
  22. σκουπισα κ σφουγγαρισα το μπαλκονι
  23. εκανα τα καγκελα κ τωρα βρεχει:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
  24. εβαλα να φαω

τωρα εχω να βαλω πλυντηρια, να βαλω τα φρουτα στο ψυγειο που στεγνωσαν κ να μαγειρεψω για αυριο.

ειχαμε κανονισει για λουνα παρκ με παρεα αλλα μας τα χαλασε ο καιρος.....

αυτα απο μενα!!!! σας φιλω!

το βρωμο ρουμ εχει γινει απαραδεκτο, αλλα δεν εχω κουραγιο.... αυριο!

hello!!!! is anybody here??????

ξεπατωθηκα παλι, κ εκτος των αλλων περναω εδω κ ενα μηνα ελαφρυ κολικο εντερου κ νομιζα οτι ποναει η μεση μου, αλλα τελικα σημερα το πρωι ειχα ταση για εμετο κ ναυτια, που σημαινει το τελος του κολικου (αλλα ποναω ακομα λιγο)

25.στις 5,30 ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα κ εκοψα φρουτα

26.ηρθε ο αντρας μου, του εβαλα να φαει

27. καθαρισα το μπανιο

28.αλλαξα πετσετες

29.εβαλα ενα πλυντηριο χρωματιστα

30.ετοιμασα την μικρη κ πηγε βολτα με τους παπουδες

31.μαζεψα το τραπεζι κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

32.εκανα μπανιο κ αραξαμε λιγακι

33.φεραν την μιρκη κ πηγαμε στην συνυφαδα, την ταισα κ καθισαμε μεχρι τις10

34.καθαρισα φασολακια κ τα μαγειρεψα

35.ξαναμαζεψα νεροχυτη

36.επλυνα κ ενα ταψι

37.εφτιαξα μαλλια

38. ξεβαψα νυχια αλλα δεν τα ξαναεβαψα

39.συμμαζεψα κατι λιγα

40.ετοιμασα κ εβαλα την μικρη για υπνο

41.λιποθυμαω....

σας φιλω καλο βραδυ

Διαφημίσεις

εμεις κοριτσια εχτες το μεσημερι με το που κοιμηθηκε η μικρη φεραμε απο εδω την πεθερα κ πηγαμε για μπανακι με τον αντρα μου τα δυο μας!!!! ποσο το ευχαριστηθηκαμε δεν λεγετε!!!!! ξαναερωτευτηκαμε!!!! απο δουλειες εκτος απο κρεβατια φαγητο κ παιδικη χαρα για την μικρη δεν εκανα τιποτα!!! το βραδυ εφτιαξα πιτσα κ ηπιαμε μπυριτσα. ξεραθηκαμε οικογενειακως!

σημερα εβαλα τον αυτοματο πιλοτο!!!!

1. σηκωθηκαμε (ο αντρας μου εφυγε για δουλεια) κ εγω ετοιμασα την μικρη
  2. εβγαλα το χαλι στο παιδικο - ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΚΑΓΕ? ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΧΡΌΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΕΧΕΙΣ!!
  3. αλλαξα σεντονια κ εστρωσα κρεβατια - ΣΙΓΑ Τ' ΑΥΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ
  4. συμμαζεψα γινοταν χαμος - ΤΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΠΤ
  5. τιναξα κ εστρωσα τα ριχταρια
  6. μαζεψα ολα τα πλυμενα τζατζαλα που ηταν πανω στους παγκους της κουζινας - ΤΖΑΤΖΑΛΑ? ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΗ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΞΙΩΘΗΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΖΕΨΕΙΣ?
  7. αδειασα το πλυντηριο πιατων κ μαζεψα κατι λιγα χτεσινα - ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ? ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΥΤΑ ? ΑΠΟ ΧΤΕΣ? ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ...
  8. επλυνα ενα ταψι - ΠΩ ΠΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΛΕΜΕ...
  9. εκανα τρελη εκκαθαριση ψυγειου κ το καθαρισα - ΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ - ΤΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ? δεν πιστευω τπτ... ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ
  10. επλυνα τα της λαικης - ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ (ΔΛΔ ΕΠΛΥΝΕ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ....)
  11. τακτοποιησα τα πραγματα του σουπερ απο εχτες - ΔΛΔ ΜΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ
  12. εκοψα μεριδες κρεας, εβαλα το μισο στην χυτρα να βρασει κ το υπολοιπο στην καταψυξη - ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ!!!
  13. εφτιαξα ψωμι - ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΗΣΕΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
  14. εβαλα το κρεας με πατατες στον φουρνο - ΠΡΙΝ ΕΙΠΕΣ ΧΥΤΡΑ!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΡΕΛΑ ....
  15. σαπουνισα παγκους κ εστιες - ΓΙΑΤΙ ΛΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΑΓΓΟΥΡΙ Η' ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΧΥΤΡΑ?
  16. σκουπισα ολο το σπιτι - ΟΛΟ ΔΛΔ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ - ΠΑΤΑΡΙ?
  17. ξεσκονισα ολο το σπιτι - ΔΛΔ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙΣ ?? ΣΕ ΚΑΤΑΔΊΔΩ
  18. εβαλα στην μικρη να φαει κ την εβαλα για υπνο - ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ....
  19. σφουγγαρισα ολο το σπιτι - ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ? ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ?
  20. χλωρινιασα μπανιο κ σε λιγο θα ξεβγαλω - ΞΕΒΓΑΛΕΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ....
  21. εριξα ξυδι στο πατωμα του μπανιου κ το σφουγγαρισα - ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΙΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - 2ΠΛΕΣ ΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΓΙΩΤΑΚΙ?
  22. σκουπισα κ σφουγγαρισα το μπαλκονι - ΑΑΑΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ...
  23. εκανα τα καγκελα κ τωρα βρεχει:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: - ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΛΔ ΟΤΙ Η ΒΡΟΧΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ..
  24. εβαλα να φαω - ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΠΤ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...

τωρα εχω να βαλω πλυντηρια, να βαλω τα φρουτα στο ψυγειο που στεγνωσαν κ να μαγειρεψω για αυριο.

ΠΣΤ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ

ειχαμε κανονισει για λουνα παρκ με παρεα αλλα μας τα χαλασε ο καιρος.....

αυτα απο μενα!!!! σας φιλω!

το βρωμο ρουμ εχει γινει απαραδεκτο, αλλα δεν εχω κουραγιο.... αυριο!

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΠΩς ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΦΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΕΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΕΟ???????

(Γιωτακι μου εννοειτε σε λατρεύω )

hello!!!! is anybody here??????

ξεπατωθηκα παλι, κ εκτος των αλλων περναω εδω κ ενα μηνα ελαφρυ κολικο εντερου κ νομιζα οτι ποναει η μεση μου, αλλα τελικα σημερα το πρωι ειχα ταση για εμετο κ ναυτια, που σημαινει το τελος του κολικου (αλλα ποναω ακομα λιγο)

25.στις 5,30 ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα κ εκοψα φρουτα

26.ηρθε ο αντρας μου, του εβαλα να φαει

27. καθαρισα το μπανιο

28.αλλαξα πετσετες

29.εβαλα ενα πλυντηριο χρωματιστα

30.ετοιμασα την μικρη κ πηγε βολτα με τους παπουδες

31.μαζεψα το τραπεζι κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

32.εκανα μπανιο κ αραξαμε λιγακι

33.φεραν την μιρκη κ πηγαμε στην συνυφαδα, την ταισα κ καθισαμε μεχρι τις10

34.καθαρισα φασολακια κ τα μαγειρεψα

35.ξαναμαζεψα νεροχυτη

36.επλυνα κ ενα ταψι

37.εφτιαξα μαλλια

38. ξεβαψα νυχια αλλα δεν τα ξαναεβαψα

39.συμμαζεψα κατι λιγα

40.ετοιμασα κ εβαλα την μικρη για υπνο

41.λιποθυμαω....

σας φιλω καλο βραδυ

το οτι δεν εβαψες τα νύχια νομιζω οτι δεν συγχωρείτε με τπτ και απο καμία μας ... και ας έχει ταση για εμετό και ναυτία!

Τωρα που το έγραψα ... χμμμ εισαι σίγουρη οτι δεν είναι κατι άλλο????? :tongue: Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... χι χι χι

το οτι δεν εβαψες τα νύχια νομιζω οτι δεν συγχωρείτε με τπτ και απο καμία μας ... και ας έχει ταση για εμετό και ναυτία!

Τωρα που το έγραψα ... χμμμ εισαι σίγουρη οτι δεν είναι κατι άλλο????? :tongue: Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .... χι χι χι

πιο σιγουρο δεν γινεται, τελευταια μερα περιοδου παρασκευη!!!

το γλεντι γλεντι παντως!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γεια σας και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας!

Βγαλαμε βοηθητικές και βγηκαμε αρματωμένοι με κρανος, επιγονατίδες & επιαγκωνίδες και πηγαμε σε πολυ ανοιχτό χώρο ..... Τον πιάσανε τα νεύρα του που δεν μπορούσε και δεν ήθελε να προσπαθησει άλλο.... πληγώθηκε ο εγωισμος του στα πρωτα 5' ..... χμμμμμ

Μετα απο 1 ώρα πηγαμε σε παρκο ευάερο, ευήλιο και συναντηθήκαμε για καφέ με άλλους γονείς και τα φιλαράκια του... μετα σπίτι μας με την μια οικογένεια για φαγητό, γλυκό, καφέ και μπολικο παιχνίδι για τα μικρά!

Διαφημίσεις

γεια σας και χαρά σας και αέρα στα πανιά σας!

Βγαλαμε βοηθητικές και βγηκαμε αρματωμένοι με κρανος, επιγονατίδες & επιαγκωνίδες και πηγαμε σε πολυ ανοιχτό χώρο ..... Τον πιάσανε τα νεύρα του που δεν μπορούσε και δεν ήθελε να προσπαθησει άλλο.... πληγώθηκε ο εγωισμος του στα πρωτα 5' ..... χμμμμμ

Μετα απο 1 ώρα πηγαμε σε παρκο ευάερο, ευήλιο και συναντηθήκαμε για καφέ με άλλους γονείς και τα φιλαράκια του... μετα σπίτι μας με την μια οικογένεια για φαγητό, γλυκό, καφέ και μπολικο παιχνίδι για τα μικρά!

δηλ δεν εκανες τιποτα σημερα τεμπελα???? ολα στην ειρηνη!!!

πιο σιγουρο δεν γινεται, τελευταια μερα περιοδου παρασκευη!!!

το γλεντι γλεντι παντως!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το ξέρεις οτι μπορεί να έχεις περίοδο και να είσαι έγκυος ε? χε χε χε .... :cool:

σιγα μη χάσεις ευκαιρία εσύ.... ! γλεντοκοπάνα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...