Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγω χαθηκα γιατι..... αν και το ανακοινωνω τριτη στη σειρα προηγουμε χρονικα....:wink: Ειμαι εγκυος λοιπον και εγω!!! Ειμαι 11 εβδομαδων και σε λιγες μερες εχω την αυχενικη....

Περασα 2 ζορικους μηνες με το σπιτι , τη δουλεια, τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.... Αλλα πιστευω επιτελους θα ηρεμησουμε και θα μπουμε σε ενα ρυθμο...

Με το καλό!!!! Να πάνε όλα καλά και να είναι καλά μαμά και μωρουλίνι!

Καλημέραααα

αυτή η εβδομάδα είναι πολύ τρεχάτη....γιορτές στο σχολείο, γιορτές στο καράτε, γενέθλια της κόρης στο σχολείο...ψώνια για το πάρτυ, ψώνια για το σπίτι, πλυντήρια, μαγειρέματα ....τρέχω και δεν φτάνω!

Εχτές πήγαμε και τα καμαρώσαμε στην καλοκαιρινή γιορτή και σήμερα έχουμε πάρτυ της μεγάλης κόρης στο σχολείο...!!!

Σας βάζω και την τούρτα που έφτιαξα..

10363854_10203955474428221_8235761365433425993_n.jpg

Το γνωστό μωσαικό απο κάτω και απο πάνω φαντασία!!!

Τυχερά κοριτσάκια!!! Πολύχρονα και καλόχρονα να είναι Βάσια!

Σήμερα πρωί πρωί, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και μετά πήγαμε στο νηπιαγωγείο να πάρουμε τα ντοσιέ μας και πραγματικά εξεπλάγην απο τις δασκάλες που δεν έλεγαν να με αφήσουν να φύγω παρά κάτσαμε για καφέ και κουβέντα αν και χρειαζόταν να διακόπτουμε συχνά για να μιλήσουμε με τους γονείς που ερχόντουσαν :) Το αστεράκι μου τους έχει κλέψει την καρδιά... και εκείνες τις δικές μας! Πάντα μας έδειχναν μια ιδιαίτερη προτίμηση αλλά το σημερινό ήταν το κάτι άλλο.... έτσι γεμάτοι όμορφα συναισθήματα επιστρέψαμε σπιτάκι μας, μαγείρεψα και πριν λίγο φαγαμε και τώρα χαλαρώνουμε. Ο γιος θα δει παιδικά για κανα μισάωρο και μετά παραμύθια και ξεκούραση ξάπλα να πάρουμε δυνάμεις για το απόγευμα που θα βολτάρουμε για παιχνίδι!

Την επόμενη εβδ. αρχίσουμε τα μπάνια μας τις καθημερινές και ανυπομονούμε.

Μπράβο για το αστέρι σας!!! Συγκινούμαι όταν γράφουμε τέτοια πράγματα για τα παιδάκια μας και εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν υγεία πάντα!

Εγώ αυτή την εβδομάδα ενώ ξεκίνησα με καλή διάθεση, εχθές λύγισα και σήμερα είναι μια από τις κακές μέρες μου..... Σε λίγο σχολάω, δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψω πάνω από 8 ώρες όση δουλειά και αν έχω, κλείνω κινητό και το ενεργοποιώ ξανά Δευτέρα πρωί.

Σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω.

Μου λείπει το παρεάκι......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό!!!! Να πάνε όλα καλά και να είναι καλά μαμά και μωρουλίνι!

Τυχερά κοριτσάκια!!! Πολύχρονα και καλόχρονα να είναι Βάσια!

Μπράβο για το αστέρι σας!!! Συγκινούμαι όταν γράφουμε τέτοια πράγματα για τα παιδάκια μας και εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν υγεία πάντα!

Εγώ αυτή την εβδομάδα ενώ ξεκίνησα με καλή διάθεση, εχθές λύγισα και σήμερα είναι μια από τις κακές μέρες μου..... Σε λίγο σχολάω, δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψω πάνω από 8 ώρες όση δουλειά και αν έχω, κλείνω κινητό και το ενεργοποιώ ξανά Δευτέρα πρωί.

Σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω.

Μου λείπει το παρεάκι......

τι να προλάβεις βρε ματάκια μου.... φανταζομαι το τρέξιμό σου ..... Υπομονή και καλό κουράγιο!

Επιστρέψαμε, καναμε μπάνιο οικογενειακώς και ο σύζυγος και εγώ το ρίξαμε στις μπύρες αλα μπαλκόνι.... έκανα και μια τηλεφωνική πλάκα σε εναν γνωστό μας και λυσσάξαμε στα γέλια :lol::lol::lol::lol: γιατι το έχαψε για τα καλά :lol::lol::lol:

Να σας πω και για ένα βιβλίο που διάβασα πριν από μερικές μέρες και ίσως είναι το μόνο βιβλίο που με κατάφερε να βάλω τα κλάματα... Πρόκειται για αληθινή ιστορία και ο τίτλος είναι "Ο γιατρός της Σπιναλόγκα"...

Τελευταία περνώ αυτή την περίοδο της ανεξέλεγκτης αισιοδοξίας μου αν και ο μήνας δεν είναι καλός λόγω φορολογικών δηλώσεων όπως λέει ο σύζυγος αλλά εγώ πέρα βρέχει... βαρκούλες αρμενίσουν κλπ κλπ...

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Σπυριδούλα είναι τα γνωστά ντόντας νάνου αλλά σε αλμυρή γεύση δηλ. με γέμιση τυρί, λουκάνικο, κιμά, πατάτα.....επειδή δεν προλάβαινα να φτιάξω τίποτα τα παρήγγειλα...το 1 κιλό έχει 6 ευρώ...εγώ πήρα μισόκιλα απο όλες τις γεύσεις!

Καλά τα ντονατάκια τους δεν παίζονται είναι φανταστικά!!! Και τα τα γλυκά δε.........:lol::lol::lol: και σε πολύ καλή τιμή!!!

Να τη χαίρεσαι την κορούλα σου και η τούρτα-μωσαικό φαίνεται φανταστική...!!! Πώς το κανεις το μωσαικό?

Και πάλι πολύχρονη πάντα με υγεία!!!

Κοριτσακια ομορφα !!!!

Ποσο μου λειψατε !!!

Καθησα επιτελους σημερα και διαβασα 5-6 τελευταιες σελιδες.... Και ειδα τοσα ευχαριστα !!! Γενεθλια μικρων και μεγαλων και 2 νεα μωρακια (περα απο τα διδυμακια) που προκειται να ερθουν!!! Ρηνούλα και Βουλα με το καλο!!! Να εχετε ανεφελες εγκυμοσυνες και με το καλο να κρατησετε τα μωρουλια σας αγκαλιτσα!

Εγω χαθηκα γιατι..... αν και το ανακοινωνω τριτη στη σειρα προηγουμε χρονικα....:wink: Ειμαι εγκυος λοιπον και εγω!!! Ειμαι 11 εβδομαδων και σε λιγες μερες εχω την αυχενικη....

Περασα 2 ζορικους μηνες με το σπιτι , τη δουλεια, τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.... Αλλα πιστευω επιτελους θα ηρεμησουμε και θα μπουμε σε ενα ρυθμο...

Χρειαζομαι το θεματακι μας , φανταστειτε δεν εχω φτιαξει ουτε ντουλαπες....:oops::oops::oops:

ΠΙστευω οτι θα αρχισω να συμμετεχω σιγα σιγα...

Σας φιλω

Με το καλό λοιπόν και το δικό σου το μωράκι, με μια εύκολη και όσο γίνεται ξεκούραστη εγκυμοσύνη!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!και τα ευχαριστα νεα συνεχιζονται..Ευα μου με το καλο μια ανεφελη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου..

4αδακι μπραβο για το μικρο αστερι..

Και για μενα μερα καθαριοτητας σημερα,αν και το πρωι σερνομουν..χθες το απογευμα πηγαμε παιδιατρο και η μικρη εκανε πυρετο απο το εμβολιο και ηταν ανησυχη..το πρωι ξυπνησα πολυ νωρις της εδωσα αντιπυρετικο και την εκανα ενα ντουζακι,την αλλαξα γιατι ειχα ιδρωσει και ευτυχως ξανακοιμηθηκε.εγω αλλαξα σεντονια,τακτοποιησα τα χθεσινα σιδερωμενα ρουχα,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα τα ριχταρια να πλυθουν(τα λερωσαν με σοκολατα) και τα απλωσα..ηπια καφε με τον αντρα μου στο μπαλκονι και αφου ετοιμασα τα παιδια(η μικρη ηταν απυρετη και ευδιαθετη) φυγαμε για ψωνια.πηγαμε λαικη και σουπερ μαρκετ.γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,ο αντρας μου πηγε κρεοπωλειο και εγω ετοιμασα το φαγακι μας,σουφλε με τρια τυρια.φαγαμε μαζεψα την κουζινα,σαπουνισα παγκους εστιες πλακακια μικροσυσκευες,ντουλαπια εξωτερικα,πλυντηριο πιατων και ψυγειο.αλλαξα την μικρη και την κοιμισα και ξεσκονισα πολυ καλα,επλυνα καλα το μπανιο και αλλαξα πετσετες,πεταξα τα σκουπιδια,επλυνα τα καλαθακια σκουπιδιων,σφουγγαρισα,εκανα τα μπαλκονια και τελος σκουπισα και σφουγγαρισα τις εξωτερικες σκαλες.μολις εκανα μπανιο(ειχα σκασει απο την ζεστη)εβαλα καθαρα ρουχαλακια και ξεκουραζομαι..αυριο ειναι και η παρασταση της μεγαλης στο μπαλετο και το περιμενει πως και πως...να εχουμε ενα ομορφο Σαβ/κο...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα!!Τι κάνετε????????

Να ευχηθω και επίσημα πλέον καλό καλοκαιρι μια ςκαι για εμενα τωρα ξεικναει ,με το κλεισιμο των σχολειων.

Ευα,πολύ πολύ ευχαριστο νεο μας εδωσες.Να πάνε όλα όπως επιθυμείς σου ευχομαι ,να εχεις μια ηρεμη και χαρουμενη εγκυμοσυνη!

Βασια ,χαρηκα πολύ για την εξελιξη στο θεμα που σας απασχολησε!Ν αχαιρεσαι την κορουλα σου ,παντα χαρουμενη ,υγιης και τυχερη να ειναι!

Μαριαννα ,να χαιρεσαι και εσυ το αγορακι σου,να τον καμαρωσεις ,οπώς επιθυμεις με υγεια και πολλες χαρές!

Χρονια πολλα και στο Μπιλάκι μας !Να εισαι ευτυχισμενη ,οπως εσυ επιθυμείς πάντα με θετικη σκέψη και αισιοδοξια!

Περασαμε ,μια όμορφη εβδομαδα,με αρκετο τρεξιμο βεβαια αλλα και πολλες βόλτες ,πάρτυ και παρεες.

Την Παρασκευη ,ειχε ο μικρος τη γιορτη στο δημοτικο και περασαμε όλο το πρωινο εκει,αποχαιρετισαμε τους δασκάλους του ,προσωρινα γιατι τους ιδιους θα εχει και του χρονου κατα πάσα πιθανότητα,πήραμε τα ενδεικτικα μας και επιτελους περιμενω να ξεκουραστουμε.

Σημερα πήγαμε θαλασσα το πρωι,καναμε το πρωτο μας μπάνιο ,αν και ηταν πολύ πολύ κρυα η θαλασσα,γυρισαμε σπίτι,μαγειρεψαμε ,φαγαμε και πιασαμε δουλίτσες .Επλυνα τη βεραντα,ο αντρας μου ανελαβε την κουζινα,επλυνα τα μπάνια ,ξεσκόνισα και σφουγγαρισα,εφτιαξα και ενα κεικ και ο μικρος τακτοποιησε το δωματιο του και εβαλε σκουπα σε όλο το σπίτι.Το απόγευμα ηπιαμε το καφεδακι μας ,συνοδεια παγωτου,κλασσικα πια ,και μετα βολτα στο γηπεδο για μπάλα και ποδηλατο.Το βραδυ εψησε ο αντρας μου και φαγαμε όμορφα στο μπαλκονι.

Η νυστα όμως δεν παλευεται,οπότε σας αποχαιρετω.Τα φιλια μου!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ναι 166?

γρήγορα παρακαλώ ίσα που προλαβαίνετε...

να προμηθευτείτε και ΤΕΝΑ

Μικρό μου πειραχτηράκι πόσο μου έλειψες.

Διάβασα υπέροχα νέα, είδα ότι μαζευόμαστε πάλι σιγά-σιγά και πολύ χάρηκα.

Πω πω !!!! Μύρισε μωρουδίλα στην παρεούλα μας.

Κοριτσάκια μου, μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας

Όλον αυτόν τον καιρό σας διαβάζω αλλά οι απουσίες ήταν πολλές και δεν υπήρχε και πολύ ελεύθερος χρόνος.

Τώρα όμως που τελείωσαν και τα σχολεία λέω να ενταχθώ πάλι σιγά-σιγά γιατί μου λείψατε.

Να μπω στο κλίμα γιατί δεν θυμάμαι και πολλά πολλά και ευελπιστώ να τα λέμε συχνότερα.

Σπυριδούλα καλώς όρισες στην παρέα μας και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Σας φιλώ

7q1Np2.png0ulEp2.png

καλημέρα!!:P:p:p

ναι μαι και γω!Χάθηκα...πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, αλλά περασμένα ξεχασμένα, τώρα είναι όλα καλά!!:P:p:p

Δεν εχω διαβάσει πολλά αυτό τον καιρό, έπεσε το μάτι μου όμως τελευταία σε εγκυμοσύνες!!Ευα, Βούλα, Irene με το καλό!!να έχετε υπέροχη εγκυμοσύνη και να υποδεχτείτε γερά μπεμπουλίνια!!

επιτέλους τέλος τα σχολεία για φέτος (γιούπιιιιι) από δω και πέρα μάσες - ξάπλες - βόλτες!!Εχουμε κάνει μόνο ενα μπανάκι μέχρι τώρα αλλά από βδομάδα θα ξεκινήσουμε κανονικά....Διακοπές κλείσαμε για Αυγουστο σε ενα πολύ όμορφο ξενοδοχείο

το σπίτι μας είναι σε καλή κατάσταση, οι δουλίτσες βγαίνουν με το πρόγραμμα που ακολουθώ εδω και καιρό, όμως πρέπει να γίνουν κάποια που έπρεπε να χα κάνει το Πάσχα και δεν έκανα..κουρτίνες, με ατμοκαθαρστή τα στρώματα, καρότσι και καθισματάκια παιδιών. θα γίνουν κ αυτά άμεσα

φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε?

Αρχικά να ευχηθώ στις εγγυούλες της παρέας... Με το καλό κορίτσια!!! Άντε, να παίρνουμε κι εμείς σειρά (αν κι εγώ, υπολογίζω να ξεκινήσω προσπάθειες σε κανένα χρόνο)

Εγώ, τρέχω.... Πάνω που είπα ότι θα ασχοληθώ με το σπίτι (μιας και το παιδί λείπει στο σταθμό τα πρωινά κι έχω 3 ώρες μόνο δικές μου), έκατσαν κάποια στραβά (ήταν η πεθερά μου στο νοσοκομείο - τώρα είναι καλύτερα, μετά με έπιασε η μέση μου, στο καπάκι έπαθα μια αμυγδαλίτιδα και τέλος ο άντρας μου φαρυγγίτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!) και το σπίτι μου είναι χειρότερο απ' ότι ήταν...Τουλάχιστον, τα ξεπεράσαμε και αρχίζω να μπαίνω σε μια σειρά...

Αύριο που θα πάει πάλι το παιδί στο σταθμό και δεν έχω ΚΑΜΙΑ εξωτερική δουλειά, θα κάνω ένα ντου να τακτοποιήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και από την Τρίτη (δεν ξέρω ποια μέρα ακριβώς) θα φωνάξω γυναίκα να μου κάνει μια γενική.... Δε νομίζω ότι θα τελειώσουμε σε μια μέρα, αλλά δε με νοιάζει.... Θέλω να τα πάρω από την αρχή και μόνο έτσι θα τα καταφέρω... Τώρα δεν ξέρω από που να τα πιάσω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...