Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

29???????????:cool::cool::cool:

Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

ΕΙΡΗΝΗ πολυ αργα το μωσαικο εχει ηδη παγωσει στην καταψυξη αναμενει ως το βραδυ που θα σχολασω να τσακιστει αναλογως!!!

αυριο πρωι κατι θα εχει μεινει κερναω κ καφεδακι οσοι πιστοι προσελεθετε!

σας αφηνω παω δουλιτσα!

κ απο αυριο θα εισαι μια τρελη τρελη σαρανταρα?????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:απιστευτο!!!! παντως μικροδειχνεις παρα πολυ!!!! ευχομαι να εισαι ετσι κ μετα απο πολλα πολλα χρονια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκανα καφεδακι κ ξεκινησα δουλειες:

μαζεψα νεροχυτη

επλυνα 2 ταψια

σαπουνισα καλα παγκους κ εστιες

παω να συμμαζεψω σαλονι γιατι δεν ειναι τιποτα στην θεση του κ εχω απειρη σκονη.... εχω να ξεσκονισω πανω απο μια εβδ!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Πήγα σήμερα και της έκανα το πάρτυ στο σχολείο....τρελάθηκαν όλα. Πέρασαν τέλεια, τους έβαλα και τραγούδια και τους πήρα και αλμυρά ντόνατς νάνου να φάνε!

Μπιλάκι μου σου έυχομαι Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Να είσαι γερή και δυνατή και να έχεις δίπλα σου όσους αγαπάς! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

1. μαζεψα νεροχυτη
  2. επλυνα 2 ταψια
  3. σαπουνισα καλα παγκους κ εστιες
  4. καθαρισα εξωτερικα τα ντουλαπια
  5. και το ψυγειο
  6. εκανα τους τοιχους στην τραπεζαρια
  7. ξεσκονισα κ τακτοποιησα το πασο
  8. ομοιως τραπεζαρια κ καρεκλες
  9. ομοιως σαλονι (το συνθετο δεν το εκανα, μαλλον αυριο)
  10. τιναξα κ εστρωσα τα ριχταρια
  11. ξυπνησε η μικρη την ετοιμασα κ ετοιμασα κ της εκοψα φρουτα να φαει

τωρα εχω:

να φτιαξω τυροπιτα

να φτιαξω τα παιχνιδια της μικρης

να ξεσκονισω το συνθετο αν προλαβω

να παω την μικρη στην παιδικη χαρα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Βασια μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Μπιλλακι μου Χρονια Πολλα!!!Να τα εκατοστησεις!!!!

Τι κανετε???

Εγω σημερα εκανα ελαχιστα πραγματα,απλα συμαζεψα λιγακι οτι τριγυρναγε και εφτιαξα μακαρονια με κιμα.Το απογευμα πηγαμε μια βολτα στα prenatal,σουπερ και παιδικη χαρα (αν και σερνομουνα...)

Εχω βαλει τον μικρο για υπνο εδω και 2.30 ωρες και ακομα δεν εχει κοιμηθει...γκρρρρρρρ.......

Τα λεμε αυριο!!!

Καληνυχτα!!!

κοριτσακια μου γλυκα, σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!! τωρα εκατσα!!! εχω μια υπερενταση δεν λεγεται!!!! ειχαμε λιγο κοσμο, αλλα ο μικρος μου το καταευχαριστηθηκε!!!!! ηταν πολυ χαρουμενο το παιδακι μου κ μαζι με αυτον κ γω!!!! τωρα μαζεψα, επλυνα κλπ κλπ, εκανα ενα μπανιο κ χαλαρωνω!!!! ομορφη μερα!!!!!

γιωτα, τυροπιτα;;;!!!! μιαμ μιαμ!!!! μου εδωσες ιδεα!!! ;);););) παρεπιπτοντως, τι ωραια νυχακια ειναι αυτα;;;!!!! μπραβο!!!!

mamavasia τι ειναι τα αλμυρα ντονατς νανου;;;;!!!!! ενημερωστε κ την ασχετη!!!!! ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

ειρηνη οχι κ μανα μας!!! υπερβολικη σε βρισκω!!!!

κουκλες παω για υπνο!!!! αυριο ειναι μια πολυ δυσκολη μερα!!! θα συναντησω την φιλη μου τη stirella γιατι εχουμε ραντεβου με μερικα πλυντηρια ασιδερωτα!!!! θα τους δειξουμε εμεις!!!!!!!!!

καλο βραδυ!!!! κ καλη ξεκουραση!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημέρα!

Σπυριδούλα είναι τα γνωστά ντόντας νάνου αλλά σε αλμυρή γεύση δηλ. με γέμιση τυρί, λουκάνικο, κιμά, πατάτα.....επειδή δεν προλάβαινα να φτιάξω τίποτα τα παρήγγειλα...το 1 κιλό έχει 6 ευρώ...εγώ πήρα μισόκιλα απο όλες τις γεύσεις!

Καλημερα!!!

Βασια να χαιρεσαι το κοριτσακι σου να τα εκατοστησει..καλα για την τουρτα δεν το συζητω εγραψες και παλι..

Σπυριδουλα να το χαιρεσαι και εσυ το παιδακι σου να τον καμαρωνεις παντα..

Μπιλλακι χρονια σου πολλα και καλα..να σε χαιρομαστε..

Γιωτακι ωραια νυχακια,μπραβο που καταφερες και εφτιαξες και σχεδιακι..

Εγω νιωθω κουρασμενη..χθες βραδυ η μικρη ηταν πολυ ανησυχη,ζητημα να εχω κοιμηθει 3ωρες....τεσπα ευτυχως που ειναι Παρασκευη..χθες ειχαμε και την γιορτη του σχολειου..αχ συγκινηθηκα..ηταν πολυ ωραια..το κοριτσακι μου μεγαλωσε τον Σεπτεμβρη θα παει νηπιο..γυρισαμε σπιτι το μεσημερακι φαγαμε σουτζουκακια κοκκινιστα με ρυζακι,μαζεψα την κουζινα κι οταν κοιμηθηκαν τα κοριτσια ξαπλωσα και εγω.το απογευμα επλυνα το μεγαλο μπαλκονι,ποτισα τα λουλουδακια μου,σκουπισα,σφουγγαρισα και εκανα με το σουιφερ τα επιπλα,επλυνα το μπανιο,αλλαξα πετσετες,ετοιμασαενα πλυντηριο με ρουχα των παιδιων για τη νυχτα,καναμε ολοι τα μπανια μας,εφτιαξα μια πιτσα να φαμε και αρακα για σημερα,κοιμηθηκαν τα παιδια και επεσα για υπνο.σημερα σηκωθηκα απλωσα το πλυντηριο,ντυθηκα βαφτηκα και εφυγα..το απογευμα εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο και για τις δυο..οποτε καλο βραδυ θα ηρεμησω πια...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα καλημέρα!!να μαι κ εγω ,εχω τοσο καιρο να σας γραψω!μαλλον κατι κανω λαθος,γιατι ολο τρεχω κ τιποτα δεν κανω:confused::confused:..διαβασα ευχαριστα νεα,με το καλο τα μπεμπεδελια σας κορίτσια!!!εγω λιγο πολύ τα ιδια,τα ζουζούνια μου είναι καλα,το σπιτι σε καλη κατασταση,φτιαξαμε καινουριο δωματιο του γιου(βαψααμε,αλλαγη κρεβατι κ τροφαστ για τα παιχνίδια).αυτό που δεν προχωραει είναι τα διαφορα κληρονομικα,τα χρεη που προεκυψαν από τον μπαμπα μου,απιστευτη χαρτουρα κ καθυστερηση..αυτά με ριχνουν παρα πολύ..ειρηνη,δεν εχω προλαβει ακομα με τα ρουχα που σου ειπα,δεν το ξεχασα!!

Κοριτσακια ομορφα !!!!

Ποσο μου λειψατε !!!

Καθησα επιτελους σημερα και διαβασα 5-6 τελευταιες σελιδες.... Και ειδα τοσα ευχαριστα !!! Γενεθλια μικρων και μεγαλων και 2 νεα μωρακια (περα απο τα διδυμακια) που προκειται να ερθουν!!! Ρηνούλα και Βουλα με το καλο!!! Να εχετε ανεφελες εγκυμοσυνες και με το καλο να κρατησετε τα μωρουλια σας αγκαλιτσα!

Εγω χαθηκα γιατι..... αν και το ανακοινωνω τριτη στη σειρα προηγουμε χρονικα....:wink: Ειμαι εγκυος λοιπον και εγω!!! Ειμαι 11 εβδομαδων και σε λιγες μερες εχω την αυχενικη....

Περασα 2 ζορικους μηνες με το σπιτι , τη δουλεια, τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.... Αλλα πιστευω επιτελους θα ηρεμησουμε και θα μπουμε σε ενα ρυθμο...

Χρειαζομαι το θεματακι μας , φανταστειτε δεν εχω φτιαξει ουτε ντουλαπες....:oops::oops::oops:

ΠΙστευω οτι θα αρχισω να συμμετεχω σιγα σιγα...

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Καλησπέρα,

καταρχάς καλή εγκυμοσύνη στα κορίτσια μας!!! :)

και Χρόνια Πολλά στα μισα που γιόρταζαν είτε αυτές είτε τα παιδάκια τους :) Υγεία & Ευτυχία!

Την Τετάρτη είχαμε τη γιορτή στο σχολείο και μετα είχαμε κανονίσει bbq και περασαμε τέλεια μικροι - μεγάλοι!

Χτες εκανα καλά μπάνια, μπαλκόνια, παντζούρια, τζάμια, αλλαγή πετσέτες, σεντόνια και πλυντήρια.

Σήμερα πρωί πρωί, ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και μετά πήγαμε στο νηπιαγωγείο να πάρουμε τα ντοσιέ μας και πραγματικά εξεπλάγην απο τις δασκάλες που δεν έλεγαν να με αφήσουν να φύγω παρά κάτσαμε για καφέ και κουβέντα αν και χρειαζόταν να διακόπτουμε συχνά για να μιλήσουμε με τους γονείς που ερχόντουσαν :) Το αστεράκι μου τους έχει κλέψει την καρδιά... και εκείνες τις δικές μας! Πάντα μας έδειχναν μια ιδιαίτερη προτίμηση αλλά το σημερινό ήταν το κάτι άλλο.... έτσι γεμάτοι όμορφα συναισθήματα επιστρέψαμε σπιτάκι μας, μαγείρεψα και πριν λίγο φαγαμε και τώρα χαλαρώνουμε. Ο γιος θα δει παιδικά για κανα μισάωρο και μετά παραμύθια και ξεκούραση ξάπλα να πάρουμε δυνάμεις για το απόγευμα που θα βολτάρουμε για παιχνίδι!

Την επόμενη εβδ. αρχίσουμε τα μπάνια μας τις καθημερινές και ανυπομονούμε.

Καλημερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε???

Κοριτσακια ομορφα !!!!

Ποσο μου λειψατε !!!

Καθησα επιτελους σημερα και διαβασα 5-6 τελευταιες σελιδες.... Και ειδα τοσα ευχαριστα !!! Γενεθλια μικρων και μεγαλων και 2 νεα μωρακια (περα απο τα διδυμακια) που προκειται να ερθουν!!! Ρηνούλα και Βουλα με το καλο!!! Να εχετε ανεφελες εγκυμοσυνες και με το καλο να κρατησετε τα μωρουλια σας αγκαλιτσα!

Εγω χαθηκα γιατι..... αν και το ανακοινωνω τριτη στη σειρα προηγουμε χρονικα....:wink: Ειμαι εγκυος λοιπον και εγω!!! Ειμαι 11 εβδομαδων και σε λιγες μερες εχω την αυχενικη....

Περασα 2 ζορικους μηνες με το σπιτι , τη δουλεια, τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.... Αλλα πιστευω επιτελους θα ηρεμησουμε και θα μπουμε σε ενα ρυθμο...

Μπραβο Ευακι!!!!!!!:P:p:p:pΠολυ χαιρομαι!!!!Καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!Με το καλο και η αυχενικη,καλα αποτελεσματα!!!

Καλημέρα,

Κωνσταντινομαμά όλα καλά εύχομαι να πάνε, σου εύχομαι μια εύκολη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι. Προτιμάς αγόρι ή κορίτσι?

Σ'ευχαριστω Χριστινα μου!!!Με το καλο και εσυ να ελευθερωθεις!!!

Να σου πω την αληθεια μου παρακαλαω τον Θεο να ειναι γερο παιδακι,αλλα οταν χαζευουμε στα μαγαζια,εγω κολλαω στα γαλαζια ενω ο αντρας μου στα ροζ...χαχα!!!Σκεφτομαι ομως πως αν ειναι αγορακι θα τα εχω οοοοοοολα ετοιμα,δεν θα χρειαστει να αγορασω τιποτα και οτι θα κανουν καλυτερη παρεα με τον μικρο...

κοριτσακια μου γλυκα, σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!! τωρα εκατσα!!! εχω μια υπερενταση δεν λεγεται!!!! ειχαμε λιγο κοσμο, αλλα ο μικρος μου το καταευχαριστηθηκε!!!!! ηταν πολυ χαρουμενο το παιδακι μου κ μαζι με αυτον κ γω!!!! τωρα μαζεψα, επλυνα κλπ κλπ, εκανα ενα μπανιο κ χαλαρωνω!!!! ομορφη μερα!!!!!

γιωτα, τυροπιτα;;;!!!! μιαμ μιαμ!!!! μου εδωσες ιδεα!!! ;);););) παρεπιπτοντως, τι ωραια νυχακια ειναι αυτα;;;!!!! μπραβο!!!!

mamavasia τι ειναι τα αλμυρα ντονατς νανου;;;;!!!!! ενημερωστε κ την ασχετη!!!!! ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

ειρηνη οχι κ μανα μας!!! υπερβολικη σε βρισκω!!!!

κουκλες παω για υπνο!!!! αυριο ειναι μια πολυ δυσκολη μερα!!! θα συναντησω την φιλη μου τη stirella γιατι εχουμε ραντεβου με μερικα πλυντηρια ασιδερωτα!!!! θα τους δειξουμε εμεις!!!!!!!!!

καλο βραδυ!!!! κ καλη ξεκουραση!!!!

Σπυριδουλα να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...