Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπράβο Ειρήνη μου, πολύ ωραία η ανάρτησή σου για τα ψώνια! Σου έγραψα και σχόλιο/σεντόνι :D

Μαριλένα μου,

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου! Το εκτιμώ πραγματικά και εννοείται θα απαντήσω!! ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρες κόρες! Χρόνια πολλά!

Μόλις επέστρεψα, κουρασμένη και άυπνη, αλλά περάσαμε καλά. Είδαμε φίλους και συγγενείες και λόγω του έξω και της μικρής που ακόμα θηλάζει και με ξενυχτά έχω κάτι μαύρους κύκλους... μέχρι το σαγόνι.... κουτουλάωω.... καλό το πάσχα, αλλά πολύ κούραση βρε παιδί μου....

τώρα πλυσίματα και συμμαζέματα, αλλα ευτυχώς το σπίτι είναι καθαρό πλέον (επιμελήθηκε η καλή κυρία που έρχεται και με σώζει!!!!).

σας φιλώ, έχω δουλειά, αλλά θα μπω και φεις να δω τα χρώματα (είχα βαμμένα τα νυχάκια μου με ένα ροζ-μωβάκι και πολύ μου άρεσε!)

1) Έστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα μαύρα.

3) Πόσταρα φωτογραφίες στο face με νυχάκια {ελπίζω να σας αρέσουν}.

4) Πληρώσαμε τη ΔΕΗ {δούλευα όλη την εβδομάδα για να πληρώσω τον σιωπηλό μου "συνέταιρο" τη ΔΕΗ! :evil: }.

5) Πήγαμε σούπερ μάρκετ...

6) Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

7) Σφουγγάρισα

8 ) Ανέβασα στο facebook 2 ανέξοδες λύσεις για τα κιτρινισμένα νυχάκια. ;)

9) Πέρασα με βιτεξάκι τους πάγκους της κουζίνας μου

10) Φάγαμε και έπλυνα τα πάντα στον νεροχύτη μου

11) Έκανα μερικές ασκησούλες με το φιογκάκι

12) Μόλις ξεκινώ σιδέρωμα... ;);)

777885dugw57gt25.gif

σας φιλώ, έχω δουλειά, αλλά θα μπω και φεις να δω τα χρώματα (είχα βαμμένα τα νυχάκια μου με ένα ροζ-μωβάκι και πολύ μου άρεσε!)

Ετσι! Κράτα την ψυχολογία σου ανεβασμένη! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Το νούμερο 2, τελείωσε. Ήδη έγινε η ανάρτηση στο blog ;);).

Ευχαριστούμε και πάλι για τις χρήσιμες συμβουλές σου τόσο εσένα όσο και τη Μαριλού που πρόσθεσε στο σχόλιό της.

Προσωπικά ψωνίζω με στόχο και ποτέ επειδή ζήλεψα κάτι.Επειδή δεν έχω και τόσο πολλά ρουχα ώστε να μην τα θυμάμαι,ήδη γνωρίζω τι μου λείπει π.χ. για το καλοκαίρι.Οπότε με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω χρήματα θα πάω να κάνω τις αγορές μου.Φροντίζω να έχω πάντα σε καλή κατάσταση τα βασικά κομμάτια,αυτά που χρειάζομαι στην καθημερινότητά μου και αν με παίρνει τότε εμπλουτίζω την ντουλάπα μου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Η δουλίτσες για το απόγευμα που θα γυρίσω είναι:

1. να μαζέψω τα στεγνά ρούχα

2. να απλώσω τα ρούχα που ήδη έχουν πλυθεί

3. να αδειάσω το πλυντήριο πιάτων

4. να μαγειρέψω τις φακές μας γιατί έχουμε πήξει στο κρέας τελευταία

5. να πλύνω ότι έμεινε από εχθές το βράδυ

6. να πάω super market για τα βασικά

7. να ξεσκονίσω το σαλόνι

8. να σκουπίσω το σαλόνι

9. να σφουγγαρίσω

10.να σιδερώσω για να μην μαζεύονται.;)

...και όπως είπαμε παραπάνω και το Νο 3 να αποθηκεύσω τα παππούτσια που πλέον δεν θα φορέσω

.... σαν πολλά μαζεύονται για ένα απόγευμα. :(

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ολοκληρώθηκαν ΟΛΕΣ οι δουλειές ....με βοήθεια κοινού φυσικά.:tongue:

Φάγαμε και μάζεψα και τα πιάτα μας και τώρα.... Χαλαρααααα!!!

Είναι πολυ σημαντική η ενεργεία αυτής της παρεούλας :D

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Kαλημέρα σε όλες,τι κάνετε?

Σήμερα πάω πολύ χαλαρά,αν δεν προκύψουν εξωτερικές δουλειές και με βγάλουν εκτός προγράμματος.Εστρωσα τα κρεβάτια,συμμάζεψα τα υπνοδωμάτια και πίνω το καφεδάκι μου.

Εχθές δεν σιδέρωσα καθώς ασχολήθηκα μόνο με το πιτσιρίκι μου οπότε λέω να ξεκινήσω σε λίγο.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Α και καλό χειμώνα!!! :tongue::tongue::tongue: Τι βροχή είναι αυτή? Τι καταιγίδες???? Τι χαμός γινόταν τα ξημερώματα???

Εγώ σας γράφω ένα σύντομο μήνυμα γιατί έχω γεμάτη και δύσκολη μέρα σήμερα!

Πρωί-πρωί πήγαμε στο Παίδων και επιτέλους βγάλαμε τα "παράσημα" του φιόγκου, μετά τον αφήσαμε στη γιαγιά του {πετάει τη σκούφια του για την γιαγιά του!!! :P}, πήγα στη δουλειά, επέστρεψα για μισή ωρίτσα, τώρα στις 11.30 ξαναφεύγω για δουλειά μέχρι το βράδυ!

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε Βασια οταν μου συμβαινει αυτο θελω να ουρλιαξω λεμε!!!!

Χωρια που εχουν και μεγαλυτερη γκρινια τα παιδια γιατι θελουν να βγουν εξω.

Λοιπον καιρε φτανει.....δεν θελουμε αλλη βροχη θελουμε λιακαδα για να παιξουν τα παιδια της Βασιας,οκ? (ελπιζω να μ'ακουσει)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Χρόνια πολλά κοριτσάκια!

Στη λίστα με τα θέματα προς συζήτηση βάλτε και πώς οργανώνουμε τα σούπερ μάρκετ κι αυτά. Μονίμως ξεμένω κι είναι και δίπλα. Αλλά δεν μπορώ να οργανώσω το χρόνο μου με τίποτα.

Επίσης αν βρείτε κανένα μαγικό για το πώς να ξυπνάς στις 7 το πρωί και να κάνεις τις δουλειές σου με το χαμόγελο στα χείλη έχοντας κοιμηθεί σπαστά 5 ώρες το βράδυ, να αποδίδεις και να προλαβαίνεις να διαβάσεις πείτε μου. (Θα επενδύσω σε νέφτι μάλλον.....) Δεν την παλεύω καθόλου πια....

Πατουσίτσα να χαίρεσαι το καινούριο πατουσάκι του σπιτιού!

sbxre6a2f.png

Oσο για τον καιρό να μην το σχολιάσω καλύτερα...ελπίζω μόνο να φτιάξει το Σαββατοκύριακο γιατί δεν τη παλεύω αλλο μέσα!

Στις δουλίτσες μου τώρα έκανα λίγο σίδερο,αλλά με περιμένει αφθονο ακόμη,

Ζύμωσα παξιμάδι λαδένιο και περιμένω να φουσκώσει για να το ψήσω,

Καθάρισα ψάρια και έβαλα μια ψαρόσουπα να βράζει,

Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και άλλο ένα με τα χειμωνιάτικα ριχτάρια,

συμμαζεψα το σαλόνι και έπλυνα νεροχύτη και πάγκους και πήρα αδεια για κανά μισάωρο.:)

Μιρίκι σίγουρα η Ειρήνη θα φροντίσει να μας κάνει ανάρτηση για το θέμα Σούπερμάρκετ,αλλά θα σου πω τι κάνω εγω και προς το παρόν είμαι πλήρως οργανωμένη και δεν χάνω χρόνο στα πήγαινε-έλα.

Στίς αρχές του μήνα(που υπάρχουν λεφτά),πηγαίνω και αγοράζω απορρυπαντικά -χαρτικά και επιπλέον ότι δεν χαλάει,ρύζια,ζυμαρικά,οσπρια,τοματοχυμο,αλευρι,καρυκευματα,γαλα εβαπορέ,βιτάμ,καφέδες και λοιπά.Παντα βέβαιακάνω λίστα ελέγχοντας τα ντουλάπια μου.

Καθε Δευτέρα αγοράζω γάλα φρέσκο,γιαούρτια,αλλαντικά και τυριά και ότι μπορεί να χρειαστώ για μαγείρεμα μες την εβδομάδα,αφού εχω κάνει ενα πλάνο για το τι θα μαγειρέψω κάθε ημέρα, και τσεκάρω και πιθανές ελλείψεις,που σπάνια έχω.Ετσι κρατάω καλύτερα και τα οικονομικά καθώς δεν αγοράζω αχρηστα πράγματα.

Επλίζω να βοήθησα.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

,αφού εχω κάνει ενα πλάνο για το τι θα μαγειρέψω κάθε ημέρα,

Επλίζω να βοήθησα.:):)

Αυτό μάλλον είναι κλειδί. Ευχαριστώ.

Αυτό που παθαίνω συνήθως είναι ότι ή παίρνω τα πράγματα που χρειάζομαι, αλλά δεν προλαβαίνω να τα μαγειρέψω (π.χ. θέλω πόσες μέρες τώρα να φτιάξω τουρσί, στο τέλος θα μου χαλάσει το λάχανο, γιατί κάθε μέρα κάτι συμβαίνει και με βγάζει εκτός) ή δεν έχω προγραμματίσει την εβδομάδα και ξεμμένω. Μις οργάνωση 2012!

sbxre6a2f.png

Καλησπέρα,

τα μπαλκόνια τα οποία καθαρισα χτες είναι ενα χάλι μαυρο σήμερα, νερό και χώματα γκρρρρ.... εκλεισα και εγω τις κουρτίνες και σφυρίζω αδιάφορα.... αν έχει συνέλθει ο καιρός αύριο θα τα τακτοποιήσω... σήμερα απλά αρνούμαι :)

Σουπερμαρκετ

Έχω κάνει μια λίστα για μηνιαία ψώνια στο xls και τυπώνω κάθε τόσο μερικά φύλλα. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει ψώνια που κάνουμε μια φορά στις αρχες του μήνα και περιλαμβάνει τα πάντα δλδ 1. Οπωροκηπευτικά 2. Κρεατικά- Ψάρια 3. Ζυμαρικά - Αλευρια 4. Γαλακτοκομικά 5. Μπαχαρικά 6. Αναψυκτικά Κρασιά κλπ 7. Απορρυπαντικά 8. Χαρτικά 9. Οσπρια 10. Τυρια και αλλαντικά κλπ

αφού λοιπόν ψωνίζουμε τα πάντα για ενα μήνα σε ποσότητες που θα μας φτάσουν και περισσέψουν (πάντα υπολογίζω και κάτι παραπάνω) μετα πηγαίνουμε καθε Παρασκευή απόγευμα ή Σαββατο μεσημέρι για Οπωροκηπευτικά και ότι άλλο τυχόν χρειαστεί .. μόνο σε εκτακτη περίπτωση θα πεταχτώ σμ πχ όταν θέλω να δοκιμάσω καμια νεα συνταγη και μου λειπει κάτι...

θα σταματήσει επιτέλους αυτά τα κόλπα ο καιρός? κουράστηκα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...