Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα!!!

εγω κλεινω, εγω ανοιγω!!!

τι κανετε? μα τι βρωμοκαιρος?

δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα 100% αλλα σαφως ειμαι καλυτερα απο εχτες.

τωρα το πρωι δεν εκανα τιποτα, μονο το κρεβατι μας εστρωσα κ μαζεψα κατι ποτηρια απο το τραπεζακι του σαλονιου. οταν ανεβω για την μικρη θα κανω κ ενα συμμαζεμα η αν δεν προλαβω το μεσημερι που θα τελειωσω απο την δουλεια.

εκανα εχτες κ σχεδιο στα νυχια των ποδιων, απο ενα λουλουδι στα μεγαλα δαχτυλα, θα σας βαλω φωτο, τα ποδια τα εβαψα ενα απαλο βεραμαν κ τα χερια ενα γαλακτερο. πολυ ανανεωθηκα!!!

τωρα ειμαι δουλεια, τα λεμε αργοτερα!

φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα

αυτή η εβδομάδα είναι πολύ τρεχάτη....γιορτές στο σχολείο, γιορτές στο καράτε, γενέθλια της κόρης στο σχολείο...ψώνια για το πάρτυ, ψώνια για το σπίτι, πλυντήρια, μαγειρέματα ....τρέχω και δεν φτάνω!

Εχτές πήγαμε και τα καμαρώσαμε στην καλοκαιρινή γιορτή και σήμερα έχουμε πάρτυ της μεγάλης κόρης στο σχολείο...!!!

Σας βάζω και την τούρτα που έφτιαξα..

10363854_10203955474428221_8235761365433425993_n.jpg

Το γνωστό μωσαικό απο κάτω και απο πάνω φαντασία!!!

Καλημέραααα

αυτή η εβδομάδα είναι πολύ τρεχάτη....γιορτές στο σχολείο, γιορτές στο καράτε, γενέθλια της κόρης στο σχολείο...ψώνια για το πάρτυ, ψώνια για το σπίτι, πλυντήρια, μαγειρέματα ....τρέχω και δεν φτάνω!

Εχτές πήγαμε και τα καμαρώσαμε στην καλοκαιρινή γιορτή και σήμερα έχουμε πάρτυ της μεγάλης κόρης στο σχολείο...!!!

πωπω βασια τελεια!!! να την χαιρεσαι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ!

βασια να την χαιρεσαι τελεια η τουρτα θελω κ εγωωωω.............!!!!!!!!!!!!

κανω τις δουλιτσες μου να ειμαι free αυριο που ρεπαρω.

αερισα δωματια

σκουπισα κ σφουγγαρισα μπαλκονιαα

αλλαξα σεντονια κ πετσετες

εβαλα πλυντηριο, απλωσα.

εβαλα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο

μαζεψα νεροχυτη

εβαλα ηλεκτρικη σκουπα

κ μου μενει ξεσκονισμα σφουγγαρισμα κ το μπανιο.

θα φτιαξω κ ενα μωσαικο (ζηλεψα!!) να σβησω τα κερακια μου(γεννεθλιαζω!) το βραδυ οταν σχολασω με τα αγορια μου.

ιδανικα αν προλαβω θα σιδερωσω κιολας, αλλιως αυριο!

τα λεμε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ!

βασια να την χαιρεσαι τελεια η τουρτα θελω κ εγωωωω.............!!!!!!!!!!!!

κανω τις δουλιτσες μου να ειμαι free αυριο που ρεπαρω.

αερισα δωματια

σκουπισα κ σφουγγαρισα μπαλκονιαα

αλλαξα σεντονια κ πετσετες

εβαλα πλυντηριο, απλωσα.

εβαλα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο

μαζεψα νεροχυτη

εβαλα ηλεκτρικη σκουπα

θα φτιαξω κ ενα μωσαικο (ζηλεψα!!) να σβησω τα κερακια μου(γεννεθλιαζω!) το βραδυ οταν σχολασω με τα αγορια μου.

τα λεμε!!!!!!!!!!

πολυχρονη!!!!! χαρουμενη κ ευτυχισμένη!!! εχεις πμ

Happy%20Birthday_Preview%20Image.jpg

πολυχρονη!!!!! χαρουμενη κ ευτυχισμένη!!! εχεις πμ

Happy%20Birthday_Preview%20Image.jpg

ευχαριστω γιωτακι μου αλλα η εικονα που μου εστειλες στο π.μ μου ταιριαζει καλυτερα.........!!!!!!!!!!;);):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εκανα κ το μωσαικο μπηκε στην καταψυξη

κ συνεχιζω!

καλημερα-καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!! τι μου κανετε;;;;;!!!!!!!!

my billy χρονια σου πολλα!!!! πολυχρονη κ οτι επιθυμεις!!!!

mamavasia ουαου!!!!!!!! καταπληκτικη η τουρτα!!! να χαιρεσαι την πριγκηπισσα σου!!!!!! οπως επιθυμεις να την δεις!!!!!!!

maria_1981 σε ευχαριστω!!!ναι πραγματικα πολυ εμψυχωτικο θεμα!!!με βοηθαει κ μενα πολυ να "μην βαριεμαι"!!!!!!!!

γιωτα καλημερα κ σε σενα!!!!!

κοριτσια κ μενα σημερα εχει γεννεθλια ο μεγαλος μου!!!!γινεται 3!!!! οποτε εγω σημερα ξεσκονισα, σκουπισα, σφουγγαρισα ολο το σπιτι, εκανα μπανιο κ εβαλα φαγητο!!! αργοτερα θα παω κ σουπερ να ειμαι ετοιμη για το απογευμα!! δεν κανουμε παρτυ, μεταξυ μας θα ειμαστε!!!! κ την τουρτα μιας κ δεν προλαβα να την κανω κ δεν πιανει κ το χερι μου, την παρηγγειλα....ευτυχως το μωρο μου σημερα ηταν ηρεμο κ με αφησε να κανω πολλες δουλειες!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

σπυριδουλα να χαιρεσαι κ εσυ το αγορακι σου! ιδια ηλικια βρε εχουμε κ εγω το 3 εχω μπροστα για τελεταιο χρονο.....!! μπραβο για τις δουλιτσε αντε να βαλεις σειρΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙς ΗΡΕΜΗ.

εγω μαζεψα τα απλωμενα

τιναξα τα πατακια

ξεσκονισα

εκανα το μπανιο

κ συνεχιζω να σιδερωσω η οχι ??

θα δω!

ευχαριστω γιωτακι μου αλλα η εικονα που μου εστειλες στο π.μ μου ταιριαζει καλυτερα.........!!!!!!!!!!;);):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εκανα κ το μωσαικο μπηκε στην καταψυξη

κ συνεχιζω!

σπυριδουλα να χαιρεσαι κ εσυ το αγορακι σου! ιδια ηλικια βρε εχουμε κ εγω το 3 εχω μπροστα για τελεταιο χρονο.....!! μπραβο για τις δουλιτσε αντε να βαλεις σειρΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙς ΗΡΕΜΗ.

εγω μαζεψα τα απλωμενα

τιναξα τα πατακια

ξεσκονισα

εκανα το μπανιο

κ συνεχιζω να σιδερωσω η οχι ??

θα δω!

χαχα ημουν σιγουρη οτι θα σου αρεσε!!!! γιαυτο το εστειλα!

μαρη 39 εισαι??????? στην φωτο ουτε 29 δεν φαινοσουν.....:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

καλημερα-καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!! τι μου κανετε;;;;;!!!!!!!!

my billy χρονια σου πολλα!!!! πολυχρονη κ οτι επιθυμεις!!!!

mamavasia ουαου!!!!!!!! καταπληκτικη η τουρτα!!! να χαιρεσαι την πριγκηπισσα σου!!!!!! οπως επιθυμεις να την δεις!!!!!!!

maria_1981 σε ευχαριστω!!!ναι πραγματικα πολυ εμψυχωτικο θεμα!!!με βοηθαει κ μενα πολυ να "μην βαριεμαι"!!!!!!!!

γιωτα καλημερα κ σε σενα!!!!!

κοριτσια κ μενα σημερα εχει γεννεθλια ο μεγαλος μου!!!!γινεται 3!!!! οποτε εγω σημερα ξεσκονισα, σκουπισα, σφουγγαρισα ολο το σπιτι, εκανα μπανιο κ εβαλα φαγητο!!! αργοτερα θα παω κ σουπερ να ειμαι ετοιμη για το απογευμα!! δεν κανουμε παρτυ, μεταξυ μας θα ειμαστε!!!! κ την τουρτα μιας κ δεν προλαβα να την κανω κ δεν πιανει κ το χερι μου, την παρηγγειλα....ευτυχως το μωρο μου σημερα ηταν ηρεμο κ με αφησε να κανω πολλες δουλειες!!!!!

να το χαιρεσαι κ εσυ το παιδακι σου!!! πολυχρονος κ οτι επιθυμεις!!!! ειδες το μωρο τι καλο αδελφακι ειναι???? αφησε την μαμα να κανει δουλειες για τα γενεθλια του αδελφουλη!!!

μαρη 39 εισαι??????? στην φωτο ουτε 29 δεν φαινοσουν.....:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ελα και δεν θέλω τέτοια.

29 είμαι εγώ! Και σαν μανα σας, πρεπει να είμαι {λιγο} μεγαλύτερη! :lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μας έχεις ξετρελάνει με τα χρώματα για τα νύχια. Πολύ καλοκαιρινά!

Για να σας φτιάξω τα κέφια και να σας παροτρύνω να τα φτιάξετε. Είτε μόνες είτε στα κορίτσια σας. Κάνουμε οτιδήποτε για να φτιάξουμε τα κεφάκια μας! ;)

Ευγε για τις ντουλάπες!!!

δεν μετράω γονιμες ,απλα εχασα τον μηνα γιατι εκανα ωοριξια ακριβώς μετα την περίοδο γιαυτο κ αδιαθετησα παρα πολυ νωρις! πάντως εδω που τα λέμε θα προτιμούσα τον Σεπτέμβριο που θα έχουμε γυρισει απο διακοπές!

Και καλά κάνεις και δεν μετράς Γιωτούλα μου, γιατί φαντάζομαι πως θα είναι και αγχωτικό.Ασε που εγώ έμεινα έγκυος στο φιογκάκι, την επόμενη μέρα που μου είχε τελειώσει η περίοδός μου.. κουφό? Κι ομως! ;)

εκανα εχτες κ σχεδιο στα νυχια των ποδιων, απο ενα λουλουδι στα μεγαλα δαχτυλα, θα σας βαλω φωτο, τα ποδια τα εβαψα ενα απαλο βεραμαν κ τα χερια ενα γαλακτερο. πολυ ανανεωθηκα!!!

Μπράβο Γιωτούλα μου!

Ζωγράφισες πάλι Βασιούλα μου!!!!!!!!

Οχι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! Οχι, μη φτιάξεις μωσαϊκό!!!! Αυτό θέλει το άτιμο παιδι η Βάσια!! Να μας κολάζει όλες!!! :tongue::tongue:

Να σου ζήσει! Πάντα ευτυχισμένος, γερός και καλότυχος! ;)

777885dugw57gt25.gif

29???????????:cool::cool::cool:

Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

ΕΙΡΗΝΗ πολυ αργα το μωσαικο εχει ηδη παγωσει στην καταψυξη αναμενει ως το βραδυ που θα σχολασω να τσακιστει αναλογως!!!

αυριο πρωι κατι θα εχει μεινει κερναω κ καφεδακι οσοι πιστοι προσελεθετε!

σας αφηνω παω δουλιτσα!

Και καλά κάνεις και δεν μετράς Γιωτούλα μου, γιατί φαντάζομαι πως θα είναι και αγχωτικό.Ασε που εγώ έμεινα έγκυος στο φιογκάκι, την επόμενη μέρα που μου είχε τελειώσει η περίοδός μου.. κουφό? Κι ομως! ;)

τελικα δεν ηταν κ τοσο κουφο, κ εγω το ιδιο θα παθαινα αν ειχα επαφη τοτε!!!

Μπράβο Γιωτούλα μου!

2014-06-12-0348_zpsfd365967.jpg

ειναι λιγο ζαβο γιατι ειναι handmade στις 12 το βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...