Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπιλλακι μου δεν κρατηθηκαμε και του το ειπαμε...και λεει συνεχεια:"η μαμα εχει ενα μωαικι στην κοιλιτσα της",και τον ρωταω:"τι θα του μαθεις να κανει σαν μεγαλος αδελφος" και μου απανταει:"θα του μαθω να κανει σκανταλιες"....:roll::lol:

Καταλαβαινεις τι με περιμενει.....:lol:

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδες γιωτα που σου λεω ημαρτον φτανει ενα ζιζανιο εδω μεσα δεν εχω αντοχες για αλλες σκανταλιες!

εχθες μου ελεγε

μαμα πριν πεθανετε να μου παρετε πολλαααα δωρα για να σας θυμαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδες γιωτα που σου λεω ημαρτον φτανει ενα ζιζανιο εδω μεσα δεν εχω αντοχες για αλλες σκανταλιες!

εχθες μου ελεγε

μαμα πριν πεθανετε να μου παρετε πολλαααα δωρα για να σας θυμαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα!!!!Δεν υπαρχει ο πιτσιρικος σου!!!!!Φοβερη ατακα!!!!

Χρόνια Πολλά και Καλά σε Μαριάννα, 4U και Κωνσταντινομαμά! Να σας χαιρόμαστε!

mamakonstantinou εύχομαι με το καλό να έρθει το μωρό σας και να έχεις καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Φύγαμε για 3μερο και ούτε καν ήθελα να ανοίξω υπολογιστή ή κινητό.......μόνο θάλασσα, βόλτες και βιβλία.....Ξεκουράστηκα αρκετά θα έλεγα αλλά σήμερα προσγειώθηκα ξανά στην πραγματικότητα, είναι φοβερό πως μία άσχημη μέρα στην δουλειά μπορεί να εκμηδενίσει το πόσο ξεκουράστηκα.......

Αύριο και η Παρασκευή είναι μέρες αφιερωμένες στις κόρες μου λόγω σχολικών γιορτών κτλ κτλ....και δεν θα αφήσω κανέναν να μου τις στερήσει ή να μου χαλάσει την ψυχολογία!!!!8-)8-)8-):cool:

Ειρήνη πανέμορφα τα νύχια που έφτιαξες! Ηρέμησε λίγο κι εσύ και φρόντισε τον εαυτό σου όπως λες και σ' εμάς :wink::wink::wink:.

Μαριάννα μπράβο για τα ρούχα!!

4U εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και όσο τον δυνατόν ανώδυνα, να είναι τα τελευταία αυτά....

Δεν θυμάμαι άλλα.........

εχθες μου ελεγε

:lol::lol::lol::lol:!!! Τι φοβερό το μπουμπούκι σου!

Εμένα, στο ίδιο μοτίβο, και ενώ τον πήγαινα στο σχολείο, μου λέει πριν κανα 2 εβδομάδες:

"Μαμά, σκεφτόμουν πως οταν θα κάνω παιδί, θα έχεις πεθανει. Λέω λοιπόν, να βάλω μία φωτογραφία πάνω στον τάφο σου για να το βλέπεις"!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακια μου Καλησπερα!!!!

Τι κανετε????

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!Να χαιρομ αστε και την Μαριαννα μας και το 4Uδακι μας!!!!

Θελω να μοιραστω μαζι σας ενα πολυ ομορφο νεο!!!Ειμαι Εγκυος!!!!

Γι'αυτο και χαθηκα,στην αρχη επαθα σοκ,δεν το πιστευα,και ειχα ψιλοταραχτει για το αν θα τα καταφερουμε(το ξερω πως ειναι κουλο αγχος,αλλα ετσι ενιωθα...),αλλα τωρα εχω χαλαρωσει και το απολαμβανω

Επίσης υπέροχα νεα!!!!

Βουλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Βουλάκι μου, με το καλό, Βουλακι μου!!!

Αχ..το θέμα μας γεμίζει με εγκυούλες κόρες!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Φύγαμε για 3μερο και ούτε καν ήθελα να ανοίξω υπολογιστή ή κινητό.......μόνο θάλασσα, βόλτες και βιβλία.....Ξεκουράστηκα αρκετά θα έλεγα αλλά σήμερα προσγειώθηκα ξανά στην πραγματικότητα, είναι φοβερό πως μία άσχημη μέρα στην δουλειά μπορεί να εκμηδενίσει το πόσο ξεκουράστηκα.......

...σε καταλαβαίνω. :(

Οσο μπορείς, Αφροδιτούλα μου, μην τους αφήνεις να μπαίνουν μέσα σου. Κουράγιο.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αα να γκρινιαξω λιγο ακομα τωρα που ολες κοιμοσαστε ειναι κατι σκυλια του απεναντι που καθε βραδθ γαβ γαβ τα νευρα μου κ εχει κ ο διπλανος κοτες κ ενας κοκορας κιικιριιικουυυυ απο τις 6,30 αμ ποτε θα τον σφαξω να κανω κοκορομακαροναδα κοντοζυγωνει η ωρα του!

... πως με εκνευριζει οταν οι γείτονες δεν σέβονται και τη δική σου ζωή!!! :mad:

777885dugw57gt25.gif

ειρήνη μου μπράβο που είχες τόση δουλίτσα, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ! Καλή ξεκούραση από δω και μπρος εύχομαι, τουλάχιστον να επανέλθεις ξανά στους φυσιολογικούς ρυθμούς σου !

Μαριαννούλα μου, σ ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιό σου! :D

777885dugw57gt25.gif

Αχ τι νεα υπεροχα ειναι αυτα!!!θα γεμισει το θεματακι μας μωρουδιλα....Βουλ μου σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη,τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου..

Ειρηνη κοιτα σημερα να ξεκουραστεις και να ευχαριστηθεις την μερα..αχ τι ομορφα νυχακια...καλα το φιογκακι δεν παιζεται λεμε...

Μπιλλακι ποσο γελασα με τον μικρο σου...

Γιωτακι η επομενη να μας ανακοινωσεις ευχαριστα εισαι εσυ...και γρηγορα σου ευχομαι..

Αφροδιτακι μην μασας..να ευχαριστηθεις τις κορακλες σου στις γιοτουλες τους..και εμεις εχουμε γιορτη την πεμπτη..ανυπομονω..

Σπυριδουλα δεν χαθηκε ο κοσμος για 2μερες αργοτερα..αφου δεν εχεις βοηθεια βαλε προγραμμα με τις δουλειες και ασχολησου λιγο και καθε μερα..μια χαρα θα τα καταφερεις..

Εγω γυρισα σπιτακι μου,μπανιαρισα τα κοριτσια ετοιμασα καρμποναρα,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε,αδειασα το πλυντηριο πιατων και εβαλα τα πιατα απο το μεσημεριανο,σαπουνισα παγκους και νεροχυτη και τωρα που κοιμηθηκε η μικρη και η μεγαλη παιζει στο δωματιο της χαλαρωνω και εγω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Βουλιτσα ,πολύ χαρηκα για τα νεα σου!Σαν να μπήκε θετικη ενεργεια στο καφε μας!Με το καλό ,να εχει πολύ πολύ ευχαριστα νεα και από το γιατρο και να χαρεις την εγκυμοσύνη σου!

Ιρενε,καλό ταξιδι να εχετε και εσεις με ευχαριστα νεα!

Ειρηνη μου ελπίζω να ξεκουραστηκες λιγακι σημερα και να ανεκτησες δυναμεις.

Μπιλακι μου ,μακαρι ολα μα όλα να πάνε τελεια και όταν εσεις θα το θελήσετε να χαρισετε αδερφακι στο εξυπνο αγόρι!Δεν παιζεται αυτος!!!

Aφροδιτακι ,να ευχαριστηθεις τις κορούλες σου στις γιορτες τους.Ειναι από τις πιο σημαντικες στιγμες στη ζωη των γονιων αυτες.Εχουμε και εμεις γιορτη την Παρασκευη ,αν και φετος δεν ξερω πως θα ειναι.

Στα δικα μου τωρα ,το πρωι σιδερωσα περιπου 5 πλυντηρια ,και τελειωσαν όλα.Σκουπισα ,σφουγγαρισα ,εκανα τα μπάνια ,εβαλα ενα πλυντηριο με χαλάκια του μπάνιου,μαγειρεψα κιμα με χυλοπίττες ,φαγαμε,μαζεψα τα πιατα και καθαρισα την κουζινα και ξεραθηκα στον υπνο.Ξυπνησα και δεν ηξερα που βρισκόμουν.

Ηπιαμε καφεδακι και φυγαμε βολτιτσα για το γηπεδο.Το ευχαριστηθηκαμε μιας και ο καιρος ηταν καλύτερος,επιστρεψαμε ,καναμε τα μπάνια μας ,εβαλα στα αγόρια να φανε και εγω τακτοποιησα ότι γυριζε μες το σπίτι.Το πρωι πάλι θα λειπω για εξωτερικες δουλειες οπότε δεν θα προλάβω να κανω τιποτα.

Καλό βραδυ όμορφες!!!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επίσης υπέροχα νεα!!!!

Βουλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Βουλάκι μου, με το καλό, Βουλακι μου!!!

Αχ..το θέμα μας γεμίζει με εγκυούλες κόρες!!! :P:p:p

Χρόνια Πολλά και Καλά σε Μαριάννα, 4U και Κωνσταντινομαμά! Να σας χαιρόμαστε!

mamakonstantinou εύχομαι με το καλό να έρθει το μωρό σας και να έχεις καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Αχ τι νεα υπεροχα ειναι αυτα!!!θα γεμισει το θεματακι μας μωρουδιλα....Βουλ μου σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη,τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου..

.

Βουλιτσα ,πολύ χαρηκα για τα νεα σου!Σαν να μπήκε θετικη ενεργεια στο καφε μας!Με το καλό ,να εχει πολύ πολύ ευχαριστα νεα και από το γιατρο και να χαρεις την εγκυμοσύνη σου!

)

Αχ κοριτσια μου τι υπεροχες ευχες!!!!Ποσο πολυ σας ευχαριστω!!!!Νιωθω τοση θετικη ενεργεια γυρω μου!!!Σας ευχαριστω πολυ!!!Τις κραταω στην καρδια μου για φυλαχτο!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας καλες μου φιλες!

Τι μου κανετε;σας ελειψα;

Τα κεφια κ η διαθεση εχουν τρελλα σκαμπανεβασματα......δεν ξερω γιατι αλλα' ειναι εντονα.....

Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας για το παλικαρακι μου! Το σαββατο εγινε 4ετων,μεγαλωσαμε! Ευχομαι τα καλυτερα κ στα παιδουδια σας!

Το παρτυ ειχε πολλη επιτυχια!

Οι γονεις μου-2 , ο αδερφος μου-4 , η κουνιαδα μου-4, η πεθερα μου -1, φιλη μου -4 ,

Η νονα μας -4 , η κομπαρα μας -2 , μια φιλη της κορης μου -1 κ εμεις -4 !

Δηλ 26 ατομα!

Περιμενα κι αλλους αλλα' δεν ηρθαν γιατι ηταν 3ημερο κ ειχαν φυγει!

Απο λεφτα μου βγηκε πολυ αλλα' κ εγω προτιμω το σπιτι!

40τουρτα , 30 αλκοολ ,15 ντονατς, 25 πιατακια κτλ, 80 σουπερ ολα τα υπολοιπα -αναψυκτικα χυμοι πατατακια πιτουλες μπυρες ξηροι καρποι κτλ

Αυτα 190?

Χρονια πολλα

Βιλλακι-κων/να μου! Δυνατη κ τυχερη!

Να χαιρεσαι κ την μαμα σου! Να ξυπνησει γρηγορα απο αυτο τον εφιαλτη....

Μηπως φιλεναδα να το σκεφτοσουν κι εσυ για ενα δευτερο μωρουλινι?

Θα αλλαξει ολη η ψυχολογια κ με μαμα κ με συζυγο!σκεψου το!

Κων/μαμα πολυχρονη με υγεια!

Μου εφτιαξες το κεφι πραγματικα με τα ωραια σου νεα.....να πανε ολα καλα με ενα γερο κ τυχερο μπεμπουλινι!

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια ,πραγματικα!

Μαριαννα μου!

Να τα χιλιασεις! Να χαιρεσαι τα παιδακια σου ! Μα εισαι τοσο μικρη!! Υγεια κ ευτυχια στο ομορφο σπιτικο σου!

Στο πειραματικο δεν ειμασταν τυχεροι στην κληρωση......

Μαζευω χαρτια για εγγραφες κ αιτησεις για παιδικους κ δημοτικο.......

Τα αποτελεσματα αιματος του μπαμπα σημερα πηγαν να τα παροθν κ δεν ηταν καλα..........

Σημερα ειναι του αγιου Λουκα του ιατρου.

Εχουμε ενα πανεμορφο παρεκκλησι εδω κοντα,διπλα στο νηπιαγωγειο κ γιορταζε...........

Καληνυχτα αγαπημενες!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Γεια σας καλες μου φιλες!

Κων/μαμα πολυχρονη με υγεια!

Μου εφτιαξες το κεφι πραγματικα με τα ωραια σου νεα.....να πανε ολα καλα με ενα γερο κ τυχερο μπεμπουλινι!

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια ,πραγματικα!

!

Σ'ευχαριστω πολυ Δημητρα μου!!!!

Να χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!!!Να το καμαρωνεις παντα!!!

Δήμητρα να τον χαίρεσαι!!!!!

Κωνσταντινομαμά συγχαρητήρια....πολλές εγκυμοσύνες πλάκωσαν τελευταία!!!

Εμένα κορίτσια....συνωμότησε όλο το σύμπαν...και το πρόβλημα ξεπεράστηκε εντελώςςςςςςςςςςςςςς!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Δήμητρα να τον χαίρεσαι!!!!!

Κωνσταντινομαμά συγχαρητήρια....πολλές εγκυμοσύνες πλάκωσαν τελευταία!!!

Εμένα κορίτσια....συνωμότησε όλο το σύμπαν...και το πρόβλημα ξεπεράστηκε εντελώςςςςςςςςςςςςςς!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Μπραβο Βασια!!!Πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!!

Καλημέρα,

χάθηκα και εγώ

Χρόνια Πολλά Μαριάννα, 4U και Κωνσταντινομαμά! Μπιλάκι να χαίρεσαι την μαμά σου και την αδερφή σου.

Δήμητρα Χρόνια πολλά για το μικρό σου αγόρι, να τον καμαρώσεις γαμπρό και μπαμπά

Κωνσταντινομαμά όλα καλά εύχομαι να πάνε, σου εύχομαι μια εύκολη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι. Προτιμάς αγόρι ή κορίτσι?

Εγώ κορίτσια μου δουλεύω από το σπίτι εδώ και 10 μέρες, είναι πιο εύκολα αλλά δεν είναι και καθισιό. Στο σπίτι δεν κάνω σχεδόν τίποτα, ούτε σκούπα δεν βάζω πλέον, ασχολούμαι μόνο με το μαγείρεμα και τα παιδάκια μου, άντε και κανένα γρήγορο μάζεμα και πλυντήρια, όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει ο άντρας μου.

Ευτυχώς που είχα κάνει καλή γενική γιατί αν περίμενα να τα κάνω όλα αφού θα σταματούσα την δουλειά, δηλαδή από τον Ιούλιο) δεν θα έκανα τίποτα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...