Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα γλυκές μου κορούλες.

Αρχίζω και συνέρχομαι, σιγά-σιγά, αν και το σώμα μου νομίζω χρειάζεται ακόμα μερικές ημέρες... χθες πονούσε πολύ το στομάχι μου αλλά εννοείται πήγα στα ραντεβού μου.

Σήμερα είμαι καλά και ευτυχώς σπιτάκι μου. Δεν δουλεύω, πρώτη μέρα μετά από πολύ-πολύ καιρό!

Με το που άφησα το φιογκάκι στο σχολείο, πήγα για καφεδάκι σε μία φίλη μου. Δεν έκατσα πολύ αλλά το χρειαζομουν!

Στην επιστροφή πήρα ένα ρολό κοτοπουλο και το έβαλα με πατατούλες στο φούρνο.

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο ρούχων

Έβαλα πλυντήριο πιάτων

Ετοίμασα ένα πλυντήριο ρούχων για την νύχτα

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια

Επιτέλους το σπιτάκι μου ξαναμπήκε σε μία σειρά και το μυαλουδάκι μου αρχίζει να ηρεμεί....

Aυτό το μαγικό κομμάτι, επίσης με βοηθάει στο να κάνω τις δουλίτσες μου ήρεμη ;). Ακούστε το:

Επίσης, άπλωσα στην απλωστρα {γιατί ο καιρός.... :rolleyes: } και τράβηξα την απλώστρα κοντά στην μπαλκονόπορτα και έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι μας από το λατρεμένο μου μαλακτικό.... πόσο λατρεύω αυτή τη μυρωδιά και την αίσθηση του καθαρού και φρεσκοπλυμμένου, μέσα στο σπίτι μας...

ena_zps85dd15c1.jpg

Προχθές βρήκα ευκαιρία και άλλαξα και τα νυχάκια μου. Ηθελα κάτι διαφορετικό και έκανα ένα γκριζο-γαλανο:

ena2_zps2a991e9b.jpg

ena1_zpsa38d4e28.jpg

Και νυχάκια, shellac, μίας φίλης και πελάτισσας:

fraou_zps3d7acc5a.jpg

Ειρηνάκι καλή ξεκούραση!Σου έστειλα μια φωτό στο fb την έλαβες???

Ειρηνούλα μου, ΟΧΙ! Δεν έχω λάβει κάτι από σενα! :!:

κοριτσια καλησπερα!!!

ειμαι καινουρια στο τοπικ αυτο, αν κ σας διαβαζω κατα καιρους!!!! ομολογουμενως με εχετε βοηθησει πολλες φορες να βαλω καποια πραγματα στο σπιτι μου σε σειρα!!!! τωρα, μετα απο μια εγκυμοσυνη που επρεπε να προσεχω πολυ κ δεν εκανα τιποτα παρα μονο τα βασικα, εχω ενα σπιτι που ειναι η χαρα του χαμου....με δυο παιδια πλεον, καμια βοηθεια εκτος απο τα απλα που μπορει να κανει ο αντρας μου κ χωρις οικονομικη δυνατοτητα να παρω γυναικα να με βοηθησει, θα ηθελα ιδεες κ γνωμες για να ξεκινησω να βαλω μια σειρα!!!! αυτο που εχω κανει ηδη ειναι οι ντουλαπες, οπου αλλαξα χειμωνιατικα κ καλοκαιρινα!!!!! επισης αυτο που προσπαθω να κανω σχεδον καθε 2η-3η μερα ειναι το σιδερωμα, γιατι αν μαζευονται μετα εγω ειμαι για χαρακιρι!!!!!

Σπυριδούλα, καλώς ήρθες και καλώς σε βρήκαμε.

Ελπίζω να νιώσεις άνετα στο θέμα μας, να βρεις "παρηγοριά" στο θέμα του σπιτιού και να βοηθηθείς.

Το θέμα, όπως πάντα λέω, είναι να βρεις το δικό σου ρυθμό στις δουλειές. Το τι δηλαδή, βολεύει εσένα και μονο εσένα. Θα δεις, θ' ακούσεις, θα δοκιμάσεις πράγματα αλλά να καταλήξεις και να κρατήσεις αυτά που βολεύουν εσένα και μόνο.

Το σημαντικό, για μένα τουλάχιστον, είναι να "ξεχωρίσεις" 2 πράγματα αρχικά. Το καθαρό και το τακτοποιημένο, που πραγματικά, άργησα να ξεχωρίσω, αλλά είναι 2 ξεχωριστά πράγματα. Διάβασε αυτό το άρθρο μου σχετικά, από το θέμα μας και σιγά-σιγά θα σου δώσω και μερικά tips που νομίζω θα βοηθήσουν την καθημερινότητά σου.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/10/vs.html

Αυτό που σου είπε η Γιώτα μας επίσης, το 1 ώρα δουλειές σπιτιού καθημερινά, επίσης είναι κάτι που "έβγαλα" μετά από ώρες κούρασης μέσα στο σπίτι....ώρες που έχανα την ημέρα μου, τη ζωη μου για να καθαρίζω. Δεν αξίζει. Θα το συζητήσουμε φυσικά.

Θα τα λέμε στο εξής.. ;)

Σας φιλώ γλυκά ΟΛΕΣ

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου Καλησπερα!!!!

Τι κανετε????

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!Να χαιρομ αστε και την Μαριαννα μας και το 4Uδακι μας!!!!

Θελω να μοιραστω μαζι σας ενα πολυ ομορφο νεο!!!Ειμαι Εγκυος!!!!

Γι'αυτο και χαθηκα,στην αρχη επαθα σοκ,δεν το πιστευα,και ειχα ψιλοταραχτει για το αν θα τα καταφερουμε(το ξερω πως ειναι κουλο αγχος,αλλα ετσι ενιωθα...),αλλα τωρα εχω χαλαρωσει και το απολαμβανω;)

στο σπιτι γινεται ο κακος χαμος....δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα γιατι μου ετυχαν λιγες δυσκολιες(ειχα μια μικρη αιμοραγια...)οποτε προσπαθω να προσεχω...

Σας φιλω γλυκα-γλυκα ολες!!!!Μου εχετε λειψει...

Αντε να παρει φωτια το θεματακι μας!!!!

Καλημέρα!!!Τι χάλια καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα...μου θυμίζει Οκτώβρη κι ότι έρχεται ο Χειμώνας...Παναγία μου δηλαδή!:mad:Η μικρή θέλει να πάει για μπάνιο και με ζαλίζει κυριολεκτικά,την έχω πάει μόνο παραλία για να παίξει με τα κουβαδάκια της...

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω,αύριο θα πάμε Αθήνα για 3 μερούλες για δουλίτσες και θα πάω και στον γιατρό μου να δω αν όλα εξελίσσονται ομαλά και το έχω ένα άγχος...

Χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια,σας τα είπα και δίπλα

Μπιλάκι μου να χαίρεσαι τη μανούλα σου,γερή και δυνατή να είναι!

Ειρηνάκι καλή ξεκούραση!Σου έστειλα μια φωτό στο fb την έλαβες???

Ειρηνακη μου Καλο ταξιδι να εχετε!!!Και εγω μεσα σε αυτην την εβδομαδα πρεπει να κλεισω ραντεβου για υπερηχο!Αντε με την πρωτη ευκαιρια γραψε μας τα νεα σου!!!Και μην αγχωνεσαι ολα καλα πηγαινουν!!!!

Τι κανετε????

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!Να χαιρομ αστε και την Μαριαννα μας και το 4Uδακι μας!!!!

Γι'αυτο και χαθηκα,στην αρχη επαθα σοκ,δεν το πιστευα,και ειχα ψιλοταραχτει για το αν θα τα καταφερουμε(το ξερω πως ειναι κουλο αγχος,αλλα ετσι ενιωθα...),αλλα τωρα εχω χαλαρωσει και το απολαμβανω;)

στο σπιτι γινεται ο κακος χαμος....δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα γιατι μου ετυχαν λιγες δυσκολιες(ειχα μια μικρη αιμοραγια...)οποτε προσπαθω να προσεχω...

ααα!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p τι ωραια!!!!!!!!!!! μπραβο! με το καλο βουλα μου !! τι ομορφο δωρο γεννεθλιων!

αχ τι μου θυμισες τωρα στα γεννεθλια μου ειχαμε καλεσει γονεις κτλ κ ειχαμε ανακοινωσει την εγκυμοσυνη μου μου ειχε φτιαξει ο Τ μια τουρτα που ειχε ενα αγορακι:rolleyes:(τυχαιο??) κ ελεγε να τα εκατοστησεις μανουλα κ ολοι κοιταζοντουσαν ωσπου τους δειξαμε τον υπερηχο κ ξεκινησανε τα κλαμματα χαρας! δεν το ηξερε κανεις ως τοτε κ ημουν σχεδον 3 μηνων.

τι καλα νεα!!!!!!!!!

Τι κανετε????

τελεια νεα!!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!! με το καλο! ποσο εισαι? (λες οτι επαθες σοκ, τυχαιο ηταν? μπορω να εχω κ εγω μια τετοια τυχη???:D)

πολυχρονη κιολας!!! να σε χαιρομαστε!!!

Διαφημίσεις

ααα!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p τι ωραια!!!!!!!!!!! μπραβο! με το καλο βουλα μου !! τι ομορφο δωρο γεννεθλιων!

αχ τι μου θυμισες τωρα στα γεννεθλια μου ειχαμε καλεσει γονεις κτλ κ ειχαμε ανακοινωσει την εγκυμοσυνη μου μου ειχε φτιαξει ο Τ μια τουρτα που ειχε ενα αγορακι:rolleyes:(τυχαιο??) κ ελεγε να τα εκατοστησεις μανουλα κ ολοι κοιταζοντουσαν ωσπου τους δειξαμε τον υπερηχο κ ξεκινησανε τα κλαμματα χαρας! δεν το ηξερε κανεις ως τοτε κ ημουν σχεδον 3 μηνων.

τι καλα νεα!!!!!!!!!

χαχα!!!!Εγω το ακριβως αντιθετο,πηρα την μανα μου εντρομη και τις λεω ''Παναγια μου!!!!Ειμαι εγκυος"

Τωρα που το σκεφτομαι γελαω...Ευτυχως που ηρεμισα και τωρα ανηπομονω να φτασει η ωρα που θα γεννησω και θα το παρω αγκαλιτσα!!!

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου Μπιλλακι μου!!!

κοριτσια μου καλησπερα!!! τι μου κανετε;;!!!!

mama konstantinou συγχαρητηριαααααααααα!!!!!!!!!!! με το καλο!!!!! ευχομαι μια ηρεμη κ ομορφη εγκυμοσυνη κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!! μεγαλη προσοχη τωρα ειδικα που εισαι στην αρχη!!!!

Ειρήνη σε ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!! κ το αρθρο σου, κατατοπιστικοτατο!!!! να σαι καλα!!!!!

χρυσα81 καλως σας βρηκα!!!! με αυτο το "1ωρα την ημερα" ολα θα μπουν πιστευω σε μια σειρα!!!! αργα κ σταθερα!!!

my billy περαστικα στη μαμα σου....κ που θα μου παει, θα μαθω κ ονοματα κ καταστασεις!!!!

αρετη δυστυχως η μαμα μου μενει αθηνα κ εχω μονο την πεθερα μου κοντα!!! αλλα η γυναικα δουλευει κ αυτη πρωι απογευμα κ το σκ τρεχει κ δεν φτανει να μαζεψει τις δικες της δουλειες....που κ που βεβαια τρωμε σπιτι τους την κυριακη κ αυτο ευτυχως ειναι αρκετα βοηθητικο!!!!

εγω ειχα πει σημερα οτι θα αρχισω γενικη, αλλα προεκειψαν εξωτερικες δουλειες....σημερα κ αυριο εχει τρεξιμο με τα χαρτια για τους βρεφονηπιακους σταθμους του δημου, που θελω να στειλω το μεγαλο μου απο σεπτεμβρη....με παει πισω, αλλα δεν σκαω για 2-3 μερες παραπανω...τοσο καιρος τωρα θα το πειραξει;;;;!!!!! (παρηγορια στον αρρωστο!!!)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

χαχα!!!!Εγω το ακριβως αντιθετο,πηρα την μανα μου εντρομη και τις λεω ''Παναγια μου!!!!Ειμαι εγκυος"

Τωρα που το σκεφτομαι γελαω...Ευτυχως που ηρεμισα και τωρα ανηπομονω να φτασει η ωρα που θα γεννησω και θα το παρω αγκαλιτσα!!!

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου Μπιλλακι μου!!!

θα εχεις κ οτ αντρακι σου αδερφακι βρε ολα καλα θα πανε! ο δικος μου μου ζηταει ξανα κ ξανα αδερφουλα..................:cool::cool:

τελεια νεα!!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!! με το καλο! ποσο εισαι? (λες οτι επαθες σοκ, τυχαιο ηταν? μπορω να εχω κ εγω μια τετοια τυχη???:D)

πολυχρονη κιολας!!! να σε χαιρομαστε!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Γιωτακι μου!!!

Κοιτα,ειχαμε σκοπο να αρχισουμε προσπαθειες απο το φθινοπωρο(υπολογιζα πως θα χρειαζομουν και λιγο χρονο μεχρι να μεινω,οποτε υπολογιζα του χρονου τετοια εποχη περιπου να μεινω)γι'αυτο και 2 φορες ειμασταν πιο χαλαροι(δεν ηταν και γονιμες μερες),οποτε δεν πιστευα με τιποτα πως ειχα πιθανοτητες να μεινω...Οταν εκανα το τεστ κοιταζομασταν με τον αντρα μου σαν ουφο...χαχα!!!!

Γιωτακι μου σου ευχομαι πολυ γρηγορα να εχεις και εσυ στα χερια σου ενα θετικο τεστ!!!

Διαφημίσεις

θα εχεις κ οτ αντρακι σου αδερφακι βρε ολα καλα θα πανε! ο δικος μου μου ζηταει ξανα κ ξανα αδερφουλα..................:cool::cool:

Μπιλλακι μου δεν κρατηθηκαμε και του το ειπαμε...και λεει συνεχεια:"η μαμα εχει ενα μωαικι στην κοιλιτσα της",και τον ρωταω:"τι θα του μαθεις να κανει σαν μεγαλος αδελφος" και μου απανταει:"θα του μαθω να κανει σκανταλιες"....:roll::lol:

Καταλαβαινεις τι με περιμενει.....:lol:

Σ'ευχαριστω πολυ Γιωτακι μου!!!

Κοιτα,ειχαμε σκοπο να αρχισουμε προσπαθειες απο το φθινοπωρο(υπολογιζα πως θα χρειαζομουν και λιγο χρονο μεχρι να μεινω,οποτε υπολογιζα του χρονου τετοια εποχη περιπου να μεινω)γι'αυτο και 2 φορες ειμασταν πιο χαλαροι(δεν ηταν και γονιμες μερες),οποτε δεν πιστευα με τιποτα πως ειχα πιθανοτητες να μεινω...Οταν εκανα το τεστ κοιταζομασταν με τον αντρα μου σαν ουφο...χαχα!!!!

Γιωτακι μου σου ευχομαι πολυ γρηγορα να εχεις και εσυ στα χερια σου ενα θετικο τεστ!!!

ευχαριστω κοριτσακι !!!!! κ εγω μπλεχτηκα αυτη την φορα με τις γονιμες κ εχασα τον μπουσουλα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ολα καλα θα σου πανε!!!!

κοριτσια μου καλησπερα!!! τι μου κανετε;;!!!!

mama konstantinou συγχαρητηριαααααααααα!!!!!!!!!!! με το καλο!!!!! ευχομαι μια ηρεμη κ ομορφη εγκυμοσυνη κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!! μεγαλη προσοχη τωρα ειδικα που εισαι στην αρχη!!!!

)

Σ'ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...