Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου φίλες καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Οι "τρελές" μέρες, θέλω να πιστεύω, πως τελείωσαν γιατι πραγματικά έφτασα στα όρια της υπερκόπωσης... έχει ξανασυμβεί να γίνεται χαμός στη δουλειά αλλά συνήθως είναι Χριστούγεννα ή Πασχα, οπότε το φιογκάκι δεν έχει σχολείο και αρα να πρέπει να "διακόψω" τη δουλειά, να ετοιμάσω κάτι για φαγητό, να το διαβάσω και μετά να ξαναφύγω για δουλειά, μέχρι πολύ αργά.... :roll:. Ειλικρινά, σκεφτόμουν, πως αν συνέχιζε αυτό το πράγμα, για καμια εβδομάδα ακόμα, θα πήγαινα στο νοσοκομείο.. τέτοια κουραση. Ελπίζω πως τελείωσε, τουλάχιστον αυτός ο χαμός......!

Οπως φαντάζεστε στο σπίτι δεν έκανα απολύτως τίποτα. Απολύτως... τα πιάτα τα έπλενε ο αντρας μου και τελικά το Σάββατο που μας πέρασε και επειδή το σπίτι είχε φτάσει σε απίστευτα χάλια και εκείνος είχε ρεπό, έβαλε ηλεκτρική, σφουγγάρισε και γενικά ψευτο-μάζεψε... τεράστια βοήθεια!

Χθες, ξεκουραστήκαμε... δεν είχα κουράγιο ούτε για καφέ να βγούμε... φανταστείτε πως ήμουν αφού πάντα πετάω τη σκούφια μου για Κυριακάτικη βολτίτσα. Το αγαπημένο μου πεθερικό, μου ετοίμασε ζεστό φαγάκι, πήραμε και τον μπαμπά μαζί και έκανα και κάποιες ψευτοδουλίτσες στο σπίτι όπως σιδέρωμα, πλύσιμο του μπροστινού μπαλκονιού και κανα 2 πλυντήρια... Το βραδάκι, πήγαμε σε ένα υπέροχο μέρος, που μου είχε συστήσει μία φίλη και πελάτισσα, κοντά στο σπίτι μας, με υπέροχη μουσική, υπέροχο περιβάλλον, εξαιρετικό φαγητό με απίστευτα υλικά και την κατα-βρήκαμε τα 3 μας... ;)

Σήμερα, πονάει πολύ το στομαχι μου, περιμένω ν αδιαθετήσω αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση και δεν βγήκαμε. Πετάχτηκα μέχρι το σούπερ, έβαλα μία παραγγελία στη shellac, ξεσκόνισα, άπλωσα ένα πλυντήριο, έκανα το μπάνιο με χλωρίνες {είχα 2 εβδομάδες να το πλύνω καλά! :( } και αργότερα θα κάνω ζυμαρικά με κοκκινη σάλτσα. Το απόγευμα δουλεύω και πάλι.

Εδώ γύρω θα είμαι, συγνώμη που έλειψα τόσο... :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

εμεις γυρισαμε εχτες κατα τις 9, εβαλα τα πραγματα του ψυγειου που φεραμε πισω στο ψυγειο κ ετοιμασα να φαμε, αδειασα το πλυντηριο πιατων κ μαζεψα τραπεζι κ νεροχυτη. ετοιμασα την μικρη για υπνο κ ξεραθηκαμε οικογενειακως. περασαμε πολυ ωραια, κ ξανακλεισαμε ενα διημερακι ακομα τελος ιουνιου. το ξενοδοχειο σουπερ!

σημερα το πρωι κατεβηκα κατα τις 12 στο γραφειο, πηρα 3ωρη αδεια απο το "αφεντικο":tongue::tongue::tongue::tongue: για να μαζεψω κ να ετοιμασω φαγητο

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. αλλαξα σεντονια
  3. περασα μια το μπανιο
  4. αλλαξα πετσετες
  5. ξεσκονισα την κρεβατοκαμαρα μας
  6. ανοιξα βαλιτσες, τακτοποιησα τα πραγματα, εβγαλα αρκετα απλυτα
  7. εβαλα ενα πλυντηριο με χρωματιστα
  8. συμμαζεψα κατι λιγα (το σπιτι το ειχα αφησει μαζεμενο κ σχετικα καθαρο)
  9. τακτοποιησα σιδερωμενα (μα ποσα πολλα ηταν!!!!)
  10. εβαλα μπριζολες στον φουρνο για εμας κ εφτιαξα ψαρι για την μικρη
  11. καθαρισα πατατες για τηγανιτες
  12. εντομεταξυ ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα κ κατεβηκαμε στο γραφειο
  13. πηγαμε λαικη με την μικρη κ ψωνισαμε
  14. γυρισαμε κ εκατσα στο γραφειο μεχρι τις 3.
  15. μετα ανεβηκα, εβαλα στην μικρη να φαει
  16. επλυνα κ τακτοποιησα τα της λαικης
  17. εβαλα την μικρη για υπνο κ ξανακατεβηκα στο γραφειο.

ειρηνη μου προσπαθησε να ξεκουραστεις οσο μπορεις, αντε να τελειωσουν κ τα σχολεια κ να εισαι πιο χαλαρα!

sspyr82 το μονο που μπορω να σου πω (δεν ξερω βεβαια τι κατασταση επικρατει που λες στο σπιτι κ με 2 παιδια! να σου ζησει κ το 2ο!) ειναι να πιανεις ενα ενα δωματιο κ να ασχολησε μονο μια ωρα την ημερα με αυτο. ξεκινα με τακτοποιησεις κ ξεκαθαρισμα. ποσο θα σου παρει 1 εβδ? αντε 2! ενδιαμεσα θα κανεις την καθαριοτητα σου, οπως την εκανες μεχρι σημερα. φροντισε να κανεις πρωτα αυτα που σε εκνευριζουν, εγω παντα κανω νεροχυτη, κρεβατια μπανιο κ ενα γρηγορο μαζεμα για να μην νευριαζω.

αφου εχεις κανει τις ντουλαπες εισαι σε καλο δρομο.

αφου συμμαζευτεις κ διατηρεις το σπιτι σε καλη κατασταση μπορεις να ξεκινησεις τις πιο βαριες δουλειες. κουρτινες, μια καλη γενικη στο μπανιο, ντουλαπια κουζινας μεσα εξω. χαλια εβγαλες? αν οχι βγαλτε τα ενα σκ με τον αντρα σου, αμεσως θα νιωσεις το σπιτι πιο καθαρο. βγαλε προγραμμα φαγητου κ προγραμμα δουλειων καθημερινα. αν σε βολευει μαγειρευε μεγαλυτερες ποσοτητες για 2 μερες, αμεσως σου μενει ελευθερος χρονος για κατι αλλο. εγω συνηθως μαγειρευω τα φαγητα δυο δυο κ ποσοτητα για 2 μερες. αυτα.... δεν μου ερχεται κατι αλλο. στην πορεια ρωτα κ θα τα λεμε! καλο κουραγιο!!!;)

βασια οχι δεν το ηξερα! την αλλη φορα θα το κανω κ εγω, γιατι να μην τα παρει ολα τα λεφτα η κοπελα κ να περνει κ το σιτε ποσοστο? το αξιζει 100%!

μπιλλακι πως εισαι???

το απογευμα το προγραμμα εχει μαγειρεμα, καθαρισμα γαυρου, απλωμα κ οτι αλλο προκυψει!

σας φιλω κοριτσια μου!!!

2014-06-09161137_zpsba7b050e.jpg

καλησπέρα! είμαι από κινητό και ελπίζω να φαίνεται η φωτό! Αυτα τα ολίγα σιδερωσα σημερα μονοκοπανια, μου πήρε μόνο 4 ωρίτσες με μικρές πεντάλεπτες διακοπές κάποιες στιγμές λόγω παιδιών. Αυτη τη στιγμή δεν εχω ούτε ένα απλωμένο ούτε ένα ασιδερωτο αλλά εχω στα άπλυτα μισό πλυντήριο κόκκινα και μισό πλυντήριο με κάτι λίγα που βγήκαν από χτες μέχρι σήμερα. Μεγάλο κατόρθωμα για μενα! :D :D :D

Α , επίσης:

Σήμερα γενεθλιαζω!!!!!!! Να με χαίρεστε βρε! :tongue:

(έφτασα αισίως τα 26, πάει γέρασα και γώ! :rolleyes: )

Δήμητρα να χαίρεσαι και εσυ τον γιο σου , πώς περάσατε στο πάρτυ;

my billy να χαίρεσαι την μανούλα σου , της εύχομαι τα καλύτερα όσον αφορά την υγεία της, και να την έχετε για πολλά ακόμη γενέθλια γερή κοντά σας!

γιώτα πρέπει να περάσατε πολύ ωραία, σε ακούω χαρούμενη και ανανεωμένη!

ειρήνη μου μπράβο που είχες τόση δουλίτσα, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ! Καλή ξεκούραση από δω και μπρος εύχομαι, τουλάχιστον να επανέλθεις ξανά στους φυσιολογικούς ρυθμούς σου !

και στην νέα κοπέλα που δεν θυμάμαι τώρα το (δύσκολο) nickname , να σου ζήσει το μωράκι , ακόλουθα και τις συμβουλές της γιώτας μας που είναι σίφουνας και κάτι παραπάνω ξέρει! ;) Αμα πάρει λίγο ξανά τα πάνω της η παρέα μας θα πορωνεσαι διαβάζοντας και όλο και κάτι παραπάνω θα κάνεις ! (και εγώ ακόμα καθημερινά το παλεύω, είναι μέρες που τα καταφέρνω και άλλες που τρέχω και δεν φτάνω, τι να κάνουμε; )

λοιπόν, φιλάκια σε όλες! ματς μούτς !

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

μαριαννα μου εχεις γενεθλια σημερα???

yellow-birthday-bouquet.gif

πολυχρονη κοριτσακι μου, οτι επιθυμεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

βρε θηρίο, πότε πρόλαβες; σε ευχαριστώ πολύ! και συ με το καλό ένα δεύτερο χε χε! ;)

(άσχετο, τελικα η φωτό φαίνεται, τα κατάφερα! )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

κουκλες καλησπερα σε ολες!!!!

μαριαννα χρονια σου πολλα κ προπαντων καλα!!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!! επισης, μονο 4 ωρες σου πηρε για ολα αυτα;;;!!!! μπραβο βρε θηριο!!!!!

ειρηνη, ελπιζω να βρεις συντομα λιγο χρονο για να ξεκουραστεις....ειναι δυσκολο το ξερω, αλλα απο οτι καταλαβα το χρειαζεσαι...

γιωτα η κατασταση που επικρατει στο σπιτι ειναι τραγικη....εχει να γινει γενικη απο τοτε που εμεινα εγκυος....μονο "οσα βλεπει η πεθερα" εκανα....αυτο που λες με το ενα δωματιο τη φορα, ειναι σωστο....κ τις ντουλαπες που εκανα μου πηρε πολλεεεεεες μερες να τις τελειωσω!!!! το καλο ειναι οτι το σπιτι ειναι μικρο!!!! το κακο ειναι οτι δεν εχει αποθηκευτικους χωρους!!!!!τελος παντων οπως ειπε κ η μαριαννα, θα πορωνομαι εδω με τη βοηθεια σας κ ολα θα γινουν!!!!

να ευχηθω κ γω με τη σειρα μου σε οσες εχουν ατομα που γιορταζουν κ περαστικα στη μαμα της κοπελας που ειναι αρρωστη....συγχωρεστε με, ακομα δεν τα παω καλα με ονοματα κ καταστασεις....

παρεπιπτοντως επειδη με το nickname μου θα δυσκολευτουμε ολες, το ονομα μου ειναι σπυριδουλα!!!!

καλως σας βρηκα!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

σπυριδουλα μου κσνε οτι δεν βλέπεις, βαλε στόχο κ μην παρεκλεινεις καθολου, κανε τα καθημερινα κ μια ωρα την ημερα για τα υπόλοιπα, μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα κανε οτι δεν βλέπεις!!!

σπυριδουλα μου κσνε οτι δεν βλέπεις, βαλε στόχο κ μην παρεκλεινεις καθολου, κανε τα καθημερινα κ μια ωρα την ημερα για τα υπόλοιπα, μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα κανε οτι δεν βλέπεις!!!

ειναι μια αρχη κ αυτο!!!!! λεω αυριο να ξεκινησω απο τα ντουλαπια της κουζινας.... ουαου!!!!!! ειναι αυτο που με καιει πιο πολυυυυυυ!!!!!!!!! 1ωρα την ημερα ειπες, ετσι;;;!!!!!!

αυριο ειναι μεγαλη μερα!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

αφου φαγαμε κ μαζεψα τραπεζι κ νεροχύτη, εκοψα φρουτα της μικρής, απλωσα, μαγειρεψα αρακα, καθάρισα γαυρο κ μπήκε σε δυο μεριδες στην κατάψυξη, , σαπουνισα παγκους κ εστιες, πηγα τα σκουπίδια, σαπουνισα το καλαθάκι σκουπιδιων,συμμαζεψσ κ σκουπισα. η μικρη ειχε πσει για παιχνιδι με τοβ μπαμπά της κ οταν γυρισε την εκανα μπανιο κ την ταισα, την εβαλα για ύπνο κ έκανα κ εγωκ θα δω το εργο μου. μαριαννα μου ναι, περασαμε πολυ ομορφα, κ ανανεωθηκα κ με το ταξιδακι κ με τα μαλλια κ νυχια που εφτιαξα! Αρετη που εισαι???

Διαφημίσεις

Γιωτακι παρουσα!!!!

Ας ξεκινησω με τις ευχες..Μαριαννα,Βουλα και 4αδακι χρονια σας πολλα και καλα,οτι επιθυμειτε,να σας χαιρομαστε..

Δημητρα να χαιρεσαι τον γιοκα σου,να τα εκατοστησει..

Μπιλλακι να τα εκατοστησει η μανουλα σου..εσυ εισαι καλυτερα?

Γιωτακι μπραβο για την μινι αποδραση,γεμιζεις μπαταριες..αχ τι καλα που εκανες μαλλακια και νυχια..

Ειρηνη κοιτα να ξεκουραστεις λιγακι..ευτυχως που τελειωνουν και τα σχολεια...

Σπυριδουλα καλως μας ηρθες..να χαιρεσαι τα παιδακια σου..οσο για το σπιτι,ενα ενα δωματιο και θα την κανεις την γενικη.φανταζομαι δεν εχεις κοντα καμια μαμα-πεθερα να σου κρατησουν λιγες ωρες τα παιδια για να κανεις καποιες δουλειες..κανε προγραμμα και κανε εστω και μιση ωρα την ημερα καποια δουλεια..

Εφω περασα ενα ησυχο τριημερο με δουλιτσες αλλα και βολτιτσες..απο αυριο ξανα δουλεια..το Σαββατο το περασα με λαικη σουπερ και ψιλομαζεματα.την Κυριακη το πρωι σηκωθηκα νωρις ξεκινησα να ετοιμαζω το φαγητο μας, μουσακα,και μολις μπηκε στον φουρνο αλλαξα σεντονια παντου,επλυνα καλα το μπανιο και αλλαξα πετσετες,καθαρισα καλα την κουζινα,εκανα τα τζαμια και εβαλα σκουπα..μετα εκανα ενα μεγαλο διαλειμμα για βολτιτσα στο παρκο για να παιξουν τα κοριτσια,γυρισαμε τις εκανα μπανι,εστρωσε τραπεζι ο αντρας μου και φαγαμε και μολις κοιμηθηκαν,συνεχισα την καθαριοτητα.ξεσκονισα πολυ καλα,επλυνα τα κρυσταλλινα,αλλαξα τα ριχταρια,σφουγγαρισα.επλυνα το μεγαλο μπαλκονι,ποτισα λουλουδια καθαρισα το τραπεζι με τις καρεκλες και τελος..εκανα το μπανακι μου εφτιαξα νυχακια,ξυπνησα τα παιδια τους εφτιαξα απογευματινο και ετοιμαστηκαμε για βολτιτσα με τους κουμπαρους μας..γυρισαμε το βραδυ,,καναμε τα μπανια μας και υπνο..σημερα πηγαμε το πρωι βολτα θησειο-πλακα-μοναστηρακι..ωραια που ηταν,ηπιαμε το καφεδακι μας και γυρισαμε καλες 3.φαγαμε και οι μικρες ξεραθηκαν ..το απογευμα επαιξαν με τα ξαδερφια τους.εγω μολις τελειωσα ενα πλυντηριο που ειχα για σιδερο..δεν εχω ασιδερωτα αλλα εχω απλυτα..αυτα τα νεα μου,τα λεμε αυριο..καλο βραδυ αγαπημενες μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες για την μαμα μου! σημερα να χαιρομαστε ολα τα κοριτσουδια που γιορταζουν τους τα ειπα κ διπλα! επισης ειπαμε μηνας γεννεθλιων αυτος γιορταζει κ η μεγαλη μου αδερφη.

το πρωι πηγα δουλεια κ ψιλοσερνομουνα ξεκινησα κ αντιβιωση γιατι ο λαιμος εχει πολυ πυον κ με παναει κ το αυτι μου. πυρετος γιοκ ομως! το καλο ειναι οτι εχασα απο την Παρασκευη 1200!!!!!!!

σημερα το απογευμα πηρα αναποδες χμμμ γκρρρ τεσπα....κ παρατησα αντρα κ γιο , αρπαξα μια φιλη μου πηγαμε για σινεμαδακι κ μετα μια γρηγορη μπυριτσα. το ευχαριστηθηκα ΑΧΧΧΧ!!!!!!!!

αρετουλα ωραιο το σουλατσο ε??

σπυριδουλα μου σε ευχαριστω η δικη μου μαμα ειναι αρρωστη δυστυχως δεν πειραζει που δεν θυμασαι νικ αλλα κ καταστασεις να ξεχνας οκ ειμαστε πολλες εδω!

σημερα ασχοληθηκα με πλυντηρια επλυνα ολα αυτα που εσερνα με την αρρωστια αλλα κ τα της θαλασσης γιατι τα αγορια το πρωι που δουλευα εκαναν το 2ο μπανακι τους, εγω ακομη τιποτα....

κ τακτοποιησα την καταψυξη που ειναι τιγκαρισμενη. αγοραζουμε χονδρικη ψαρια, καλαμακια κοτοπουλο κ φιλετακια τα καλαμακια μονο ειναι 50 κ 12 τσιπουρες συν 3 πακετα με φιλετακια 1 ταψι παστιτσιο, 2 πιτσες, 12 μπιφτεκια λαχανικα συν οολα τα υπολοιπα ,ειχα ψωνισει μεγαλο σουπερ κ κρεατα προσφατα δεν χωραει ουτε παγακι τωρα, απορω πως τα χωρεσα ολα εκει???

αυτα τα λιγα απο δουλειςε τα υπολοιπα αυριο.

σας φιλω καληνυχτα!!!

αα να γκρινιαξω λιγο ακομα τωρα που ολες κοιμοσαστε ειναι κατι σκυλια του απεναντι που καθε βραδθ γαβ γαβ τα νευρα μου κ εχει κ ο διπλανος κοτες κ ενας κοκορας κιικιριιικουυυυ απο τις 6,30 αμ ποτε θα τον σφαξω να κανω κοκορομακαροναδα κοντοζυγωνει η ωρα του!

Κορίτσια μου καλημερα!!!!Τι κάνετε?

Ελπίζω όλες να ειχατε ενα όμορφο τριημερο.

Χρονια πολλα στη Μαριαννα ,τη Κωνμαμα,τη 4U,στο αγορακι της Δημητρας και τη μαμα και την αδερφη της billy!!!!!Να ειστε πολύχρονες και να χαιρεστε τους αγαπημενους σας!!!!

Σπυριδουλα ,καλωσηρθες στην παρεα μας!Κανε όπως σου ειπε η Γιωτα μια ωριτσα καθε μερα και σιγα σιγα θα τα καταφερεις.

Αρετη ,ομορφα περασατε ...μπραβο και πάλι που τα καταφερνεις όλα!

Ειρηνη ,καλή δυναμη με τη δουλεια ,ελπίζω αυτη την εβδομαδα να μπορεσεις λίγο να ξεκουραστεις,αν και ειναι ευχαριστο που εχεις δουλίτσα.

Γιωτα ,καλή αναρρωση στη μαμα σου.Τι ωραια που φυγατε το σκ...ανανεωση! Α! με γεια σας και το μαλλι Βασια και Γιωτα,κριμα να μην συναντηθειτε!

Βασια μου ,επλίζω να τατοποιηθει το θεμα που σας απασχολει! Εσυ όσο μπορεις μεινε ψυχραιμη ,μην σε παιρνει από κατω.

Πάλι ελειψα και σας εχασα...

Εμεις συνεχιζουμε την καθημερινότητα μας,ειχα την προηγουμενη εβδομαδα αρκετες εξωτερικες δουλειες και ετσι ελειπα τα πρωινα από το σπίτι ,το απόγευματα πάλι ,τωρα που ηρεμησαμε από διαβασματα προσπαθω να πήγαινω βολτα τον γιο και τις υπόλοιπες ωρες προσπαθω να στριμωξω τις δουλειες του σπιτιου.

Σαββατο πρωι επειδη ξυπνησε με βηχα πάλι ο μικρος δεν πήγαμε για μπάνιο ,οπως ειχα σχεδιασει,τον πήρε ο πατερας του βόλτα και εγω εκανα όλο το σπίτι ,βεραντες ,σκουπισμα ,σφουγγαρισμα ,ξεσκόνισμα ,τζαμια ,μπανια ,πετσετες και σεντονια αλλαγη,πλυντηρια ,κ.τ.λ.

Το υπόλοιπο σκ το περασαμε με βόλτες και ξεκουραστηκαμε.Σημερα εχω πολύ σιδερο αλλα ευτυχως δεν εχω αλλα απλυτα,κατι ειναι και αυτο!

Πάω να πιασω δουλίτσες ,τα φιλια μου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!Τι χάλια καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα...μου θυμίζει Οκτώβρη κι ότι έρχεται ο Χειμώνας...Παναγία μου δηλαδή!:mad:Η μικρή θέλει να πάει για μπάνιο και με ζαλίζει κυριολεκτικά,την έχω πάει μόνο παραλία για να παίξει με τα κουβαδάκια της...

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω,αύριο θα πάμε Αθήνα για 3 μερούλες για δουλίτσες και θα πάω και στον γιατρό μου να δω αν όλα εξελίσσονται ομαλά και το έχω ένα άγχος...

Χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια,σας τα είπα και δίπλα

Μπιλάκι μου να χαίρεσαι τη μανούλα σου,γερή και δυνατή να είναι!

Ειρηνάκι καλή ξεκούραση!Σου έστειλα μια φωτό στο fb την έλαβες???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!Τι χάλια καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα...μου θυμίζει Οκτώβρη κι ότι έρχεται ο Χειμώνας...Παναγία μου δηλαδή!:mad:Η μικρή θέλει να πάει για μπάνιο και με ζαλίζει κυριολεκτικά,την έχω πάει μόνο παραλία για να παίξει με τα κουβαδάκια της...

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω,αύριο θα πάμε Αθήνα για 3 μερούλες για δουλίτσες και θα πάω και στον γιατρό μου να δω αν όλα εξελίσσονται ομαλά και το έχω ένα άγχος...

Χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια,σας τα είπα και δίπλα

Μπιλάκι μου να χαίρεσαι τη μανούλα σου,γερή και δυνατή να είναι!

Ειρηνάκι καλή ξεκούραση!Σου έστειλα μια φωτό στο fb την έλαβες???

ολα καλα θα ειναι κοριτσακι! αν τα καταφερναμε να τα ξαναλεγαμε καλα θα ηταν;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...