Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι κάνετε κοριτσούδια????

4U που είσαι εσύ καλέ???? άσε τα διαβάσματα και έλα να μας ξεσηκώσεις για βόλτες!!! μας έλειψες!

Σήμερα πήγα να φτιάξω τα μαλλιά μου με κουπονάκι....έδωσα 19 ευρώ και έκανα ανταύγειες, ρεφλέ, μάσκα, κούρεμα ίσιωμα!!! Έγινα άλλος άνθρωπος ανανεώθηκα γιατί τα κέφια μου δεν ήταν καλά τις τελευταίες μέρε.....υπάρχει ένα άσχημο γεγονός το οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε....αλλιώς βράσε όρυζα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4U που είσαι εσύ καλέ???? άσε τα διαβάσματα και έλα να μας ξεσηκώσεις για βόλτες!!! μας έλειψες!

Σήμερα πήγα να φτιάξω τα μαλλιά μου με κουπονάκι....έδωσα 19 ευρώ και έκανα ανταύγειες, ρεφλέ, μάσκα, κούρεμα ίσιωμα!!! Έγινα άλλος άνθρωπος ανανεώθηκα γιατί τα κέφια μου δεν ήταν καλά τις τελευταίες μέρε.....υπάρχει ένα άσχημο γεγονός το οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε....αλλιώς βράσε όρυζα!!!

Eγώ που είμαι κυρία μου εσύ που είσαι ... γυρίζουμε στα κομμωτήρια? ε, να αυτα βλέπει και ο Θεοχάρης και μας σκίζει....

ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ! παρε βαθιές ανάσες.... βάλτε τα κάτω και δείτε τις λύσεις ..

κ εγω μια απο τα ιδια σημερα! σε ποιο πηγες?

για το ασχημο γεγονος, υπομονη κουραγιο κ θεττικη σκεψη. θα το αντιμετωπισετε κ θα τα καταφερετε!!!!

Πήγα στα Σεπόλια στο GL που είχα πάει και πέρσυ...κάνει καταπληκτική δουλειά η γυναίκα....παρότι είσαι με κουπόνι σου κάνει τα πάντα με λεπτομέρεια...και επιτέλους μου πέτυχε ένα κούρεμα που χρόνια το παλεύουν άλλες...

Διαφημίσεις

Πήγα στα Σεπόλια στο GL που είχα πάει και πέρσυ...κάνει καταπληκτική δουλειά η γυναίκα....παρότι είσαι με κουπόνι σου κάνει τα πάντα με λεπτομέρεια...και επιτέλους μου πέτυχε ένα κούρεμα που χρόνια το παλεύουν άλλες...

κ εγω σε αυτο!!!!! 2η φορα πηγα! ποτε πηγες? εγω 4,30 το μεσημερι!

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω πολύ καιρό να σας γράψω αλλά διάβαζα κατά καιρούς τα νέα σας. Εγώ λόγω των εξετάσεων έχω πολύ δουλειά και σε συνδυασμό με το μωρό και το σπίτι έχω εξαντληθεί. Γι αυτό και χάθηκα και από το θεματάκι μας. Νιώθω συνεχώς κουρασμένη. Στο τέλος του μήνα τελειώνω οπότε για δύο μήνες επιτέλους θα ξεκουραστώ και θα χορτάσω το παιδάκι μου.

Από δουλίτσες είμαι σε καλό επίπεδο. Έπλυνα κάποια από τα χαλιά και κάποια άλλα τα έδωσα έξω. Έκανα ένα καλό ξεκαθάρισμα στα ρούχα μας, έφτιαξα ντουλάπες, πήγα καθαριστήριο τα παλτά και μάζεψα όλα τα χειμωνιάτικα. Έκανα μια καλή γενική (πήρα και μια κυρία και με βοήθησε) και το σπιτάκι μου είναι σε πολύ καλή φάση. Μόνο με τις κουρτίνες δεν έχω ασχοληθεί ακόμη.

Διάβασα τα νέα σας αλλά δε συγκράτησα πολλά.

irene 1984 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωρό!

my billy και yori εύχομαι τα καλύτερα για τους δικούς σας ανθρώπους. Τίποτα δεν είναι σημαντικό μπροστά στην υγεία.

Αφροδίτη με το καλό τα γενέθλια της κορούλας σου. Να περάσει η δύσκολη περίοδος στη δουλειά για να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι.

Ειρήνη με το που έφτιαξε ο καιρός ξεκίνησες φουλ δουλειά βλέπω. Πολύ ωραία νυχάκια!

yotou να περάσετε όμορφα στο γάμο. Το Λουτράκι μου αρέσει πολύ γιατί μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια.

Ελπίζω να έχω χρόνο για να επανέλθω στην παρεούλα σας. Είναι πολύ χαλαρωτική!

Φιλάκια σε όλες!

h6cQp3.png

μπιλλακι ελα κ εσυ στην παρεα μας!

ΤΟ μπιλακι ψηνεται απο χθες 39++++ ΕΓΩ ΑΑΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ποτε. με γεια τα μαλλακια σας βασια γιωτα δημητρα να χαιρεσαι το αγορακι σου κ εγω την μανουλα μου!

παω να ψοφησω σας φιλω... αχ εχουμε κ βαφτιση αυρο με τραπεζι κ γεννεθλια το απογευμα αλλα δεν με κοβω να πηγαινω:-(

εντάξει, είμαι πτώμα! περασαμε ωραια, κ το πιο ωραιο ηταν ότι πηγα ξ εκανα μανικιουρ εδω στο λουτρακι, δεν αντεχα να τα κανω μόνη μου! ηταν χάλια! το ξενοδοχείο φοβερό μου δωσαν τι απεναντι δωματιο για να ετοιμαστω όσο η μικρή κοιμοταν! Αυτα τα νεα μας, αυριο τσαρκα πάλι! σας φιλω! μπιλλακι μου περαστηκα βρε, πως το επαθες? μαρακι υπομονή και καλη ξεκούραση!

Διαφημίσεις

Γιώτα πότε πήγες κομμμωτήριο???? Εγώ την Παρασκευή στις 11 και έφυγα στις 4 ....την Παρασκευή πήγες και εσύ στις 4.30????? θα με τρελάνεις εσύ!!!!! χαχαχα!

πλακα κανεις!!! 4.30 πηγα, 7.30 εφυγα, μθκα΄μιλα ρε φιλεναδα οτι θα πας! να βρισκομασταν! καλα τόσες ώρες τι εκανες? περίμενες κιόλας η σε πήρε αμέσως? εγω περιμενα μια ωρα σχεδόν! αλλα χαλάλι αξιζει η γυναίκα!, οταν είναι να ξαναπας πες μου!

οι υπόλοιπες υπόλοιπες τι κάνετε? εμεις μια χαρά, το πρωί πρωινό κ καφέ στο ξενοδοχείο κ μετα βόλτα για παιχνίδι κ φαγητο. Τώρα η μικρή κοιμάται κ ο άντρας μου έχει πάει για μπανιο, σε λίγο θα έρθει γισ να παω εγω βόλτα, προς το παρόν χαλαρωνω

Καλα δεν το πιστεύω....χαχαχα!!! Δεν το είχα γράψει θυμάμαι εδώ ότι θα πάω...!

Έκανα αντάυγειες, ρεφλέ, μάσκα, κούρεμα, ίσιωμα....και είχε ταυτόχρονα και άλλες 6 αντάυγειες....!!! πολύυυ δουλειά...και κατά τις 3 έσπασε ο κόσμος και μου λέει μετά τις 4 έρχεται το δεύτερο κύμα με αντάυγειες!

Είναι όντως πολύ καλή και δεν ξέρω αν στο είπε....αλλά μπορείς να πάρεις το κουπόνι και απο το κομμωτήριο...παίρνεις πχ. τηλ και λες θέλω να έρθω με ραντεβού για την προσφορά των 19 ευρώ!

Αστέρι η γυναίκα...

κοριτσια καλησπερα!!!

ειμαι καινουρια στο τοπικ αυτο, αν κ σας διαβαζω κατα καιρους!!!! ομολογουμενως με εχετε βοηθησει πολλες φορες να βαλω καποια πραγματα στο σπιτι μου σε σειρα!!!! τωρα, μετα απο μια εγκυμοσυνη που επρεπε να προσεχω πολυ κ δεν εκανα τιποτα παρα μονο τα βασικα, εχω ενα σπιτι που ειναι η χαρα του χαμου....με δυο παιδια πλεον, καμια βοηθεια εκτος απο τα απλα που μπορει να κανει ο αντρας μου κ χωρις οικονομικη δυνατοτητα να παρω γυναικα να με βοηθησει, θα ηθελα ιδεες κ γνωμες για να ξεκινησω να βαλω μια σειρα!!!! αυτο που εχω κανει ηδη ειναι οι ντουλαπες, οπου αλλαξα χειμωνιατικα κ καλοκαιρινα!!!!! επισης αυτο που προσπαθω να κανω σχεδον καθε 2η-3η μερα ειναι το σιδερωμα, γιατι αν μαζευονται μετα εγω ειμαι για χαρακιρι!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...