Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας βρε κοριτσια!!! πωπωπω ποιαν βλεπουν τα ματια μου τα 2!!! που εξαφανιστηκες βρε 4uδι, ολο διαβασμα? καλα λεει ο αντρας σου!

μπιλλακο ναι ολα καλα με την μαμα μου, μια χαρα!!! εγω ειμαι πτωμα:roll:

δεν ξερω πως τα καταφερα παλι!!! αλλα θα αποζημιωθω σημερα θα παω κομμωτηριο!!! θα βαψω, θα κοψω, θα χτενισω κ θα κανω κ μια θεραπεια! (κουπονι εννοειται, σιγα μην εδινα 65 ευρω, μονο 17 θα δωσω)

εχω απιστευτα νευρα περιμενω να αδειαθετησω, ποναει η κοιλια μου κ δεν λενε να κατεβουν!

κ πρεπει να φτιαξω νυχια (δηλ να τα σουλουπωσω γιατι ετσι οπως ειναι αστα να πανε!) κ να βγαλω φρυδια, εχουμε γαμο αυριο κ πρεπει να γινω ανθρωπος....

σημερα δεν κατεβηκα γραφειο νωρις γιατι ειχαμε κοσμο κ δεν μπορουσα να εχω κ την μικρη μες τα ποδια μας, οποτε εκανα διαφορες δουλιτσες

1. εστρωσα κρεβατια
  2. περασα το μπανιο
  3. συμμαζεψα
  4. ετοιμασα την μικρη, την ταισα
  5. καθαρισα πατατες για τηγανιτες για το μεσημερι
  6. μαζεψα νεροχυτη κατι λιγα βραδυνα
  7. μαζεψα κ διπλωσα απλωμενα
  8. επλυνα 4 φανελες του αντρα μου στο χερι κ τις αφησα στην χλωρινη μπας κ ασπρισουν, μια μανια που εχει να κανει δουλειες με την φανελα κ να τις καταστρεφει...... λες κ δεν εχουμε ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΛΙΟΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!! τεσπα....
  9. τις ξεβγαλα κ τις απλωσα
  10. ξεκινησα να σιδερωνω το ενα πλυντηριο που μαζεψα σημερα αλλα δεν προλαβα εκανα πολυ λιγα κ κατεβηκα στο γραφειο.

αφροδιτακι υπομονη..... λενε πολλα τα παιδια... εμενα εχτες που την μαλωσα γιατι χτυπαγε το ποδι της κ ελεγε μαμα νερο τωρα, μετα ειχε κατσει σε μια καρεκλα κ ελεγε μαμα κακο ντα ντα.....:? ειναι 2,5.... το παρτυ καντο εξω.... καλα κανεις.....ξεκουραση....

τελικα ολες διανυουμε περιεργες μερες τα κεφια μου μια πανω μια κατω κ πολλα πολλα νευρα, μα τι φταιει???

σας φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαα

θα σου κανω δωρο ενα μανουαλι να χωρανε!!!!!

δεν βαψαμε ακομα δεν εχω στριμωξει τον μπαμπα μας:rolleyes:κ εγω δεν παιζει με τιποτα!!:cool: ουτε μαλλι βαφω μονη μου ουτε νυχι πια. εσυ οσο πας το κανεις επαγγελμα για ελα κ απο δω!

αιιιι χάσου μυρμηγκάκιιιιιι που θα μου πάρεις και μανουάλι! φτου σου!

δεν έρχομαι κρατάω δυνάμεις για να βάψω ντουλάπες ... για του χρόνου έλεγα αλλά μάλλον με βλέπω απο Σεπτ. να πιάσω παλι τα πινέλα :) δεν κρατιέμαι λέμε....

καλημέρα κορίτσια!!!

4U βάλε αν θέλεις φώτος από αφρόξυλα και βαζάκι....

Εγώ προσπαθώ να φτιάξω βαζάκια που έχω φυλάξει, σαν κηροπήγια κάπως με δαντέλα γύρω γύρω αλλά δεν μου βγαίνουν όμορφα.....

Επίσης πρέπει να φτιάξω προσκλητήρια για το πάρτι της μικρής......

Αυτό που θα κάνω όμως πρώτα, θα είναι να κοιμηθώ τουλάχιστον ένα 12ώρο από σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί ;) ;)

Υ.Γ. Η μικρή μου μας εκμυστηρεύθηκε εχθές πως την προηγούμενη εβδομάδα (την μέρα που γύρισα ξημερώματα) ο μπαμπάς της ήταν πολύ κουρασμένος και την μάλωσε πολύ. Η μεγάλη της είπε να μην κλαίει...σώπα σώπα.....αγκαλιές, φιλιά και μετά δήλωσε πως ''μισεί την οικογένεια της''....:-(:-(:-(:-(

Αυτό το 3μερο θα ασχοληθώ μόνο μαζί τους και δουλειές μόνο όταν κοιμούνται :rolleyes::rolleyes:

4U, Ειρήνη, καλαμάρι,elin αισθητή η απουσία σας!!!!!

είμαι πολυ τεμπέλα με αυτό το ανέβασμα φωτο, ίσως κάποια στιγμή.... το βάζο όμως τώρα που στεγνωσε τελειως μου εκανε ρωγμές το χρώμα ... :( σε κάποια σημεία....

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν γράφω. Διανύουμε περίεργες ημέρες... Απ τη μία ο καιρός που δε λέει να το πάρει απόφαση και να συμβαδίσει με το ημερολόγιο, απ την άλλη μια εξέλιξη (ευχάριστη) που σηματοδοτεί αλλαγές (ευχάριστες αλλά αλλαγές και εμένα οι αλλαγές δεν μου αρέσουν) πολλές δουλειές έχουν μπει στον πάγο. Τα χαλιά ακόμα στη θέση τους κι αν δεν βγουν δεν θα γίνουν και οι μπαλκονόπορτες, τα τζάμια, οι κουρτίνες κ.ο.κ.

Το θετικό είναι πως είμαι σε καλό δρόμο με τις ντουλάπες (αν και αυτές είχα συνηθίσει να τις κάνω αφού βγουν τα χαλιά).

Η μικρή μου από χθες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, τα είδα όλα χθες, οπότε καταλαβαίνετε πως το μόνο που κάνω σήμερα (αναγκαστικά) είναι να αερίζω σπίτι, σκεπάσματα, μαξιλάρια και να βάζω πλυντήρια...

Υ.Γ. Τα πάρτυ στο σπίτι δεν τα αλλάζω με τίποτα. Με τα χρήματα για παιδότοπο προσφέρω απεριόριστη ποσότητα φαγητών, ποτών, αναψυκτικών, γλυκών και δώρων για τα παιδιά καθώς και δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων από παιδαγωγό.

Κουράζομαι ΠΟΛΥ, αγχώνομαι ΠΟΛΥ αλλά το απολαμβάνω εξαιρετικά! Αλλά φυσικά ΔΕΝ εργάζομαι!

Μπράβο για τα ευχάριστα!!! πάντα τέτοια κοριτσάκι μου!!!

γεια σας βρε κοριτσια!!! πωπωπω ποιαν βλεπουν τα ματια μου τα 2!!! που εξαφανιστηκες βρε 4uδι, ολο διαβασμα? καλα λεει ο αντρας σου!

δυστυχώς όχι μόνο διάβασμα, βαψίματα κλπ δουλειες...

δεν θες πραγματικά να ξέρεις με τι τρέχω ... εδώ και 2 μήνες και ποσα έχουμε πληρώσει.... :roll: αλλά σιγά σιγά μπαίνει μια σειρά!

Αφροδιτάκι, μέσα σε όλες τις άλλες πληρωμές έγινε και εκείνη που ξέρεις.... το έψαξα πολύ αλλά δεν υπήρχε κανένας τρόπος διαφυγής :tongue:

Πείτε με τρελή αλλά εγώ απο τώρα ψάχνομαι για δημοτικό που θέλω να πάει τον μεθεπόμενο χρόνο! :) Μαθαίνω ρωτάω εδώ και κάποιους μήνες και έχω καταλήξει σε 2! Τώρα που είναι περίοδος εγγραφών λέω να πάω απο εβδ. και στα σχολεία να μιλήσω με τις διευθύντριες... έτσι για να καταλάβουν και την τρέλα μου και να με θυμούνται :)

Λέω να πάω να δω και ενα Πειραματικό στον Πειραιά μέσα στο χειμώνα αλλά οι πιθανότητες λόγω κλήρωσης μηδαμινές...

Πείτε με τρελή αλλά εγώ απο τώρα ψάχνομαι για δημοτικό που θέλω να πάει τον μεθεπόμενο χρόνο! :) Μαθαίνω ρωτάω εδώ και κάποιους μήνες και έχω καταλήξει σε 2! Τώρα που είναι περίοδος εγγραφών λέω να πάω απο εβδ. και στα σχολεία να μιλήσω με τις διευθύντριες... έτσι για να καταλάβουν και την τρέλα μου και να με θυμούνται :)

Λέω να πάω να δω και ενα Πειραματικό στον Πειραιά μέσα στο χειμώνα αλλά οι πιθανότητες λόγω κλήρωσης μηδαμινές...

καλα κανεις κοπελια! ριξε στο πειραματικο μια αιτηση, περυσι κληρωθηκατε αν θυμάμαι καλά, μπορεί να είστε κ του χρόνου τυχεροί!

Διαφημίσεις

αχ αυτές οι πληρωμές! Κ εγω πληρωνω καθε μηνα τα μανοκεφαλα μου, για κανα χρονο ακομα κ μετα τελος!

φιλενάδα περαστικά και σε εσένα .... εγώ όμως είμαι του μπαμ και κάτω ... όσα εκανα αυτούς τους μήνες ήταν πληρωμές εφάπαξ! Δεν ήταν χρέη που δημιουργήσαμε εμείς και πρέπει να φύγουν γρήγορα να ηρεμήσει το κεφάλι μου! και διάλεξα την εφάπαξ αποπληρωμή γιατι έτσι μπορώ να έχω "εκπτωση" αλλά και επειδή φοβάμαι μην δεν προλάβω και τα κληρονομήσει το παιδί μου... αν πήγαινα με δόσεις και δικαστηρια θα τελειώναμε σε καμια 20ετία:rolleyes:

καλα κανεις κοπελια! ριξε στο πειραματικο μια αιτηση, περυσι κληρωθηκατε αν θυμάμαι καλά, μπορεί να είστε κ του χρόνου τυχεροί!

έτσι το σκέφτηκα και εγώ τι είχαμε τι χασαμε... απο τη στιγμή που θα έχω και εναλλακτικές...

Διαφημίσεις

φιλενάδα περαστικά και σε εσένα .... εγώ όμως είμαι του μπαμ και κάτω ... όσα εκανα αυτούς τους μήνες ήταν πληρωμές εφάπαξ! Δεν ήταν χρέη που δημιουργήσαμε εμείς και πρέπει να φύγουν γρήγορα να ηρεμήσει το κεφάλι μου! και διάλεξα την εφάπαξ αποπληρωμή γιατι έτσι μπορώ να έχω "εκπτωση" αλλά και επειδή φοβάμαι μην δεν προλάβω και τα κληρονομήσει το παιδί μου... αν πήγαινα με δόσεις και δικαστηρια θα τελειώναμε σε καμια 20ετία:rolleyes:

περαστηκα κ στις δυο μας! εγω εχω την αγωνια μηπως δεν πληρωθουν κ απο τους αλλους κ τοτε κλαφτα χαραλαμπε! για να τελειωσει οριστικά το χρεος πρέπει να ειναι εντάξει κ οι άλλοι δυο! χρεος απο την εταιρεία που κλεισαμε πέρυσι,......

περαστηκα κ στις δυο μας! εγω εχω την αγωνια μηπως δεν πληρωθουν κ απο τους αλλους κ τοτε κλαφτα χαραλαμπε! για να τελειωσει οριστικά το χρεος πρέπει να ειναι εντάξει κ οι άλλοι δυο! χρεος απο την εταιρεία που κλεισαμε πέρυσι,......

Για εταιρεία αν δεν πληρωθεί απο τους άλλους νομιζω κυνηγάνε όποιον βρούνε και σας περνουν με τη σειρά... χρωστάτε όλοι το σύνολο του ποσού, δλδ αυτό που λένε είναι βρείτε τα μεταξύ σας

στη δική μου περίπτωση ισχύει το ίδιο και εκεί έχουμε και θέμα και γι αυτό σερνοταν το ζήτημα μέχρι που το ανέλαβα γιατί τα ποσά αυξάνονταν και θα αυξάνονταν μέχρι που κάποια στιγμή απλά θα ήταν αδύνατο να πληρωθούν ... :rolleyes:

Πολλά φιλιά, βουρ για παιδική χαρά, λα λα λα !

Για εταιρεία αν δεν πληρωθεί απο τους άλλους νομιζω κυνηγάνε όποιον βρούνε και σας περνουν με τη σειρά... χρωστάτε όλοι το σύνολο του ποσού, δλδ αυτό που λένε είναι βρείτε τα μεταξύ σας

στη δική μου περίπτωση ισχύει το ίδιο και εκεί έχουμε και θέμα και γι αυτό σερνοταν το ζήτημα μέχρι που το ανέλαβα γιατί τα ποσά αυξάνονταν και θα αυξάνονταν μέχρι που κάποια στιγμή απλά θα ήταν αδύνατο να πληρωθούν ... :rolleyes:

Πολλά φιλιά, βουρ για παιδική χαρά, λα λα λα !

ακριβώς έτσι είναι! καλα να περάσετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...