Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμένα!

Δεν θα γράψω για το πόσο δουλειά έχω και τι ώρες γυρίζω για να μην γίνομαι κουραστική....

Είμαστε όλοι καλά και ανυπομονώ να πάρω άδεια τον Αύγουστο, να κλείσω το κινητό και να διαβάσω τουλάχιστον 10 βιβλία στην αιώρα.....:-D:grin::-D

Από δουλειές δεν έχω να γράψω κάτι....προσπαθώ να συντηρώ σχετικά το σπίτι και δίνω βαρύτητα στο μαγείρεμα και στην τουαλέτα των κοριτσιών.

Ειρήνη κι εγώ έκανα την Τρίτη φαρφάλες με κόκκινη σάλτσα ;) ;). Εχθές γιουβαρλάκια για 2 μέρες και αύριο φακές, με σώζει το πρόγραμμα μαγειρέματος (όταν το εφαρμόζω....).

Πρέπει να αρχίσω να σχεδιάζω το πάρτι γενεθλίων της μικρής μου στο τέλος του μήνα.....καθώς και δώρο για δασκάλες......δεν έχω σκεφτεί ακόμη κάτι.

Μάλλον μου ήρθε μια ιδέα φευγαλέα κάποια στιγμή.....Λέω να αγοράσω 1 μικρό γλαστράκι βασιλικό, να το ντύσω με τούλι ή λινάτσα και επίσης 1 βιβλίο ή κοσμήματα που φτιάχνει και πουλάει η κολλητή μου.

Yori, κουράγιο στον μπαμπά σου και σ' εσάς για να του δίνετε δύναμη.

Σας αφήνω για να συνεχίσω.....:rolleyes: :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκαμπανεβασματα βασια μου εγω σιγουρα......

Μηπως ειναι αναδρομος ο ερμης?

Υοτου

Η μαμα ολα καλα?περαστικα!

Ειρηνη-μαμα

Αχ τι ωραια χρωματα κ τι'ωραια φαγητα!

Κι εγω φιογκακια με σαλτσα λουκανικο ειχα χθες!

Ενα κοραλ'ι θα τοθελα για το σαββατο που εχουμε το παρτυ του μικρου γιατι το πεδιλο αχελ που πηρα εχει κοραλι......αλλα'δεν ξερω ακομη τι θα βαλω.....

Τωρα ασχολουμαι με το παρτυ κ απο δευτερα αιτησεις κ δουλειες......

Πολυ χρημα θελει ενα παρτακι βρε κοριτσια....

Καμια 35? θα βγει η τουρτα, 25? εδωσα για πιατακια κτλ

Βαλτε πατατακια τυροπιτιδια χυμους αναψυκτικ'α μπυρες αλλα' κ κανα αλκοολ που δεν εχουμε φτιαγμενο μπαρ γιατι δεν πινουμε κ το θυμομαστε μονο σε τετοιες περιστασεις που περιμενουμε κοσμο........

Τι ναπω? Καπου 150-200? θα βγει.......

Κ δεν περιμενω κοσμο πολυ

Νονα μας, 2 κομπαροι τα βαπτιστηρια, 2κοριτσακια γειτονιας, γονεις μας,αδερφος μου κ μια κομπαρα-με παντρεψε .....

Κ αν ερθουν ολοι......

Φιλια σε ολες!

Βρε συ δε σε σύμφερε να το κάνεις σε παιδότοπο:confused::confused::confused:......κι εσύ δεν θα είχες έννοιες και ανακατοσούρες στο σπίτι και τα παιδιά θα το ευχαριστηθούν πολύ παίζοντας.

Πρέπει να αρχίσω να σχεδιάζω το πάρτι γενεθλίων της μικρής μου στο τέλος του μήνα.....καθώς και δώρο για δασκάλες......δεν έχω σκεφτεί ακόμη κάτι.

Να σου ζήσει η μικρούλα σου!!!!!!!! Να τη χαίρεσαι!!!

Μάλλον μου ήρθε μια ιδέα φευγαλέα κάποια στιγμή.....Λέω να αγοράσω 1 μικρό γλαστράκι βασιλικό, να το ντύσω με τούλι ή λινάτσα και επίσης 1 βιβλίο ή κοσμήματα που φτιάχνει και πουλάει η κολλητή μου.

Προς την ίδια κατεύθυνση είμαι κι εγώ.........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γεια σας κορίτσια! τι κάνετε? χαθηκα κ εγω αλλα το εικοσιτετράωρο δεν φτάνει! ασιδερωτα τελος, αλλά εχω ενσ να στεγνώνει κ ενα απλυτο. σήμερα σκουπισα κ σφουγγαρισα σαλόνι κουζινα, μαγειρεψα κοτόπουλο στον φουρνο, απλωσα, κ σιδερωσα, εκτός τα καθημερινά! παω για ύπνο τωρα ειμαι λιωμα ! σας φιλω κ σας σκέφτομαι

καλημερες!!

γιωτα η μαμα οκ??

γιορι φαινεται κ απο τα γραφωμενα σου οτι εχεις αλλαξει προς το καλυτερο εχεις χαλαρωσει κ βλεπεις με αλλο ματι τα πραγματα με την καλυτερη τους οψη...ετσι νομιζω κ ας μην σε ξερω! ισως ο θεος στελνει αυτες τις παλιοαρρωστιες κ ταλαιπωρει ανθρωπους για να συμορφωνομαστε οι υπολοιποι!

το αγορακι σου εχει γεννεθλια μαζι με την μαμα μου το Σαββατο να τους χαιρομαστε!!!!!!!!!

ειναι ο μηνας γεννεθλιων αυτος Σαββατο η μαμα, Κυριακη η ανηψια,Δευτερα η αδερφη μου πριν 1 βδομαδα ειχε η αλλη μου αδερφη κ σε λιγες μερες κ εγω! μετα η ξαδερφη μου κ ο θειος μου ανα 2 μερες σχεδον κ τουρτα!!!!!!!!! χαχα αντε να κανεις διαιτα μετα για παραλια!!

εχω κανει τις πρωινες δουλιτσες μου αερισα, αλλαξα σεντονια, σκουπισα λιγο τα χοντρα απο τα μπαλκονια (αλλα φυσαει ξανα γκρρρ...εχθες τα επλυνα απο τις λασπες) εβαλα πλυντηριο το απλωνω σε λιγο κ εχω βαλει κιμα να βραζει για να φτιαξω παστιτσιο.

εχθες εκανα κ μεσα ολο το σπιτι αρα σημερα χαλαρα θα παρω πιο νωρις τον παιδακι μου απο τον σταθμο να τον ευχαριστηθω.

φιαλακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

τι μου κάνετε? Σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο αλλά αδιαφορώ ως συνήθως :) Ο σύζυγος λέει οτι κάηκε ο εγκέφαλος από το διάβασμα. Απο την Δευτέρα έως σήμερα έχω διαβάσει 4 βιβλία :) Σήμερα θα παω να παρω και άλλα...

Μέχρι τώρα εκανα ξανά μπαλκόνια γκρρρρ.... μπάνια, μαζεψα στεγνά ρούχα και τακτοποίησα, εβαλα φαγητό να γίνεται, ξεσκόνισα και σε λίγο βάφω το 3ο αφρόξυλό μας λευκό για διακόσμηση μπαλκονιού :)

Εχω ακόμα σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Μετά μια εξωτερική δουλειά και βόλτα για καφέ πριν πάρω το αστέρι :)

Χτες πήρα χρώμα για γυαλί και έβαψα 1 βαζάκι για δοκιμή και πέτυχε. Το έκανα καναρινι :)

Μπιλάκι μου :)

:P:p:p:p

κ αλλη τουρτα για τον Ιουνιο!!! σε λιγες μερς εχεις κ εσυ γεννεθλια ε??? μην πας να την σκαπουλαρεις θελω τουρτα με ΟΟΟΟΛΑ τα κερακια πανω ε;);)νταξ????:tongue::tongue:

να πω οτι εχει αδικο ο συζηξ???? ψεμματα θα πω!! :tongue:

φιλακια κοριτσακι μου!!!!!!:D:D:D

δεν χωράνε πια τόσα κεριά σε μια τούρτα!

βαψατε?

προχτές έβαψα μαλλιά και νύχια κάνω και γαλλικό χωρίς τα αυτοκόλλητα πια :) εκει που έβαφα μαλλιά λοιπόν μου καρφώθηκε η ιδέα να δοκιμάσω να βάψω και αυτοκίνητο κάποια στιγμή!!!

ΛΟΛΑ!!!

ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ... κλπ κλπ

δεν χωράνε πια τόσα κεριά σε μια τούρτα!

βαψατε?

προχτές έβαψα μαλλιά και νύχια κάνω και γαλλικό χωρίς τα αυτοκόλλητα πια :) εκει που έβαφα μαλλιά λοιπόν μου καρφώθηκε η ιδέα να δοκιμάσω να βάψω και αυτοκίνητο κάποια στιγμή!!!

ΛΟΛΑ!!!

ΛΟΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ... κλπ κλπ

χαχαχαα

θα σου κανω δωρο ενα μανουαλι να χωρανε!!!!!

δεν βαψαμε ακομα δεν εχω στριμωξει τον μπαμπα μας:rolleyes:κ εγω δεν παιζει με τιποτα!!:cool: ουτε μαλλι βαφω μονη μου ουτε νυχι πια. εσυ οσο πας το κανεις επαγγελμα για ελα κ απο δω!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

4U βάλε αν θέλεις φώτος από αφρόξυλα και βαζάκι....

Εγώ προσπαθώ να φτιάξω βαζάκια που έχω φυλάξει, σαν κηροπήγια κάπως με δαντέλα γύρω γύρω αλλά δεν μου βγαίνουν όμορφα.....

Επίσης πρέπει να φτιάξω προσκλητήρια για το πάρτι της μικρής......

Αυτό που θα κάνω όμως πρώτα, θα είναι να κοιμηθώ τουλάχιστον ένα 12ώρο από σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί ;) ;)

Υ.Γ. Η μικρή μου μας εκμυστηρεύθηκε εχθές πως την προηγούμενη εβδομάδα (την μέρα που γύρισα ξημερώματα) ο μπαμπάς της ήταν πολύ κουρασμένος και την μάλωσε πολύ. Η μεγάλη της είπε να μην κλαίει...σώπα σώπα.....αγκαλιές, φιλιά και μετά δήλωσε πως ''μισεί την οικογένεια της''....:-(:-(:-(:-(

Αυτό το 3μερο θα ασχοληθώ μόνο μαζί τους και δουλειές μόνο όταν κοιμούνται :rolleyes::rolleyes:

4U, Ειρήνη, καλαμάρι,elin αισθητή η απουσία σας!!!!!

βε αφροδιτακι,χαρας το κουραγιο σου που θα τα κανεις μονη σου για το παρτυ της μικρης!

αχ αυτα τα δεν σας αγαπαω θα φυγω απο αυτο το σπιτι θα παω σε αλλη οικογενεια τα λεει συχνα ο δικος μου οταν τον μαλωνουμε.... φυσικα οταν ηρεμει μου λεει μαμα δεν τα εννουσα δεν θα φυγω ποτε σας αγαπαω κτλ αλλα... στεναχωριεμαι που τα λεει εστω πανω στα νευρα του, αναρωτιεμαι τι κρυβεται απο πισω? η μαλλον ξερω.........

Τον Απρίλιο είχα ενδοιασμούς για το πάρτι της μεγάλης στον παιδότοπο αλλά τελικά τα παιδιά πέρασαν σούπερ και εγώ ήμουν ξεκούραστη.....

Επειδή στην μικρή θα επιλέξουμε πάλι παιδότοπο (κακομάθαμε) τουλάχιστον να φτιάξω τα προσκλητήρια γιατί τα φυλάω σε άλμπουμ αναμνηστικών. Δεν θα κάνω κάτι άλλο, δεν έχω δύναμη φέτος :(.

Τα πάρτι στο σπίτι, μου αρέσουν περισσότερο και στοιχίζουν σχεδόν το ίδιο σε χρήματα αλλά φέτος επιλέγω ξεκούραση για εμένα ;) ;).

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν γράφω. Διανύουμε περίεργες ημέρες... Απ τη μία ο καιρός που δε λέει να το πάρει απόφαση και να συμβαδίσει με το ημερολόγιο, απ την άλλη μια εξέλιξη (ευχάριστη) που σηματοδοτεί αλλαγές (ευχάριστες αλλά αλλαγές και εμένα οι αλλαγές δεν μου αρέσουν) πολλές δουλειές έχουν μπει στον πάγο. Τα χαλιά ακόμα στη θέση τους κι αν δεν βγουν δεν θα γίνουν και οι μπαλκονόπορτες, τα τζάμια, οι κουρτίνες κ.ο.κ.

Το θετικό είναι πως είμαι σε καλό δρόμο με τις ντουλάπες (αν και αυτές είχα συνηθίσει να τις κάνω αφού βγουν τα χαλιά).

Η μικρή μου από χθες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, τα είδα όλα χθες, οπότε καταλαβαίνετε πως το μόνο που κάνω σήμερα (αναγκαστικά) είναι να αερίζω σπίτι, σκεπάσματα, μαξιλάρια και να βάζω πλυντήρια...

Υ.Γ. Τα πάρτυ στο σπίτι δεν τα αλλάζω με τίποτα. Με τα χρήματα για παιδότοπο προσφέρω απεριόριστη ποσότητα φαγητών, ποτών, αναψυκτικών, γλυκών και δώρων για τα παιδιά καθώς και δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων από παιδαγωγό.

Κουράζομαι ΠΟΛΥ, αγχώνομαι ΠΟΛΥ αλλά το απολαμβάνω εξαιρετικά! Αλλά φυσικά ΔΕΝ εργάζομαι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Η μικρή μου από χθες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, τα είδα όλα χθες, οπότε καταλαβαίνετε πως το μόνο που κάνω σήμερα (αναγκαστικά) είναι να αερίζω σπίτι, σκεπάσματα, μαξιλάρια και να βάζω πλυντήρια...

Υ.Γ. Τα πάρτυ στο σπίτι δεν τα αλλάζω με τίποτα. Με τα χρήματα για παιδότοπο προσφέρω απεριόριστη ποσότητα φαγητών, ποτών, αναψυκτικών, γλυκών και δώρων για τα παιδιά καθώς και δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων από παιδαγωγό.

Κουράζομαι ΠΟΛΥ, αγχώνομαι ΠΟΛΥ αλλά το απολαμβάνω εξαιρετικά! Αλλά φυσικά ΔΕΝ εργάζομαι!

Περαστικά στο παιδί......Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!

Συμφωνώ για τα πάρτι στο σπίτι....κι εγώ όλα αυτά έκανα συν παιδαγωγό άψογη που τα καθήλωνε με τα παιχνίδια της! Μια χρονιά έφτιαξα και πινιάτα, στραβοφτιαγμένη μεν χειροποίητη δε! Παίζουμε limbo, μουσικές καρέκλες, χαλασμένο τηλέφωνο, διαγωνισμό χορού.......

Φέτος είμαι τρομερά κουρασμένη και πιεσμένη και δεν θέλω να πιέσω περισσότερο τον εαυτό μου και τις αντοχές μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...