Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα!

Γιωτα μου ενα απλο αροξολ για ερποντα ριχνω, δυστυχως δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο απολυμανση που φανταζομαι θα ριχνουν πολυ πιο δραστικο φαρμακο. Οποτε ψεκαζω περιμετρικα τοιχο τοιχο, κατω και πισω απο επιπλα και ο Θεος βοηθος!

Τωρα για τα μυρμηγκια (και εσυ ελιν) ανακατεψτε ζαχαρη αχνη με μαγειρικη σοδα (ακριβεις αναλογιες δε θυμαμαι αλλα αν γκουγκλαρετε θα το βρειτε σιγουρα) Εγω πασπαλισα ενα ντουλαπι και εξαφανιστηκαν! Δεν ξαναρθαν! Και ειναι και οικολογικο και ασφαλη για τα παιδια! ;)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αφροδίτη, προβληματίστηκα λίγο για το 27, αλλά λέω, δεν ξέρεις καμιά φορά...:wink: καλά, ο δικός μου έχει κάνει χειρότερα, έχει εξαερώσει καλοριφέρ στην κούπα του καφέ :shock::shock::shock: Επίσης, πολλάκις τα ρούχα έχουν μείνει στο πλυντήριο και όταν ρωτάω "τα άπλωσες;", μου λέει "αααα, δεν μου το είπες!"Αλλά και για πιο οφθαλμοφανή ζητήματα.

Irene, συγχαρητήρια!

Γιώτα, Μαριάννα εμείς φέτος δεν φέραμε τον άνθρωπο που κάνει απολύμανση στην πολυκατοικία να ψεκάσει στο μπαλκόνι και έχουμε γεμίσει μυρμήγκια:mad:. Ψεκάσαμε με τέζα, αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Κολλάω να ψεκάσω μέσα στο σπίτι, λόγω των παιδιών...Αχ, δεν γίνεται ούτε ψιχουλάκι να υπάρχει στον πάγκο. Καλό από τη μία γιατί ο νεροχύτης δεν έχει άπλυτα :lol:, από την άλλη, είναι κάπως αγχωτικό. Αν έχετε κάποια πατέντα, ευρόσδεκτη (με το ξύδι δεν είδα φως, μου είπαν για πετρέλαιο στις γωνίες του μπαλκονιού. Το...άρωμα σκέφτομαι!!!)

εμεις βαλαμε παγιδες για κατσαριδες κ μυρμιγκια, πανε μεσα περνουν τροφη-δηλητηριο, την πανε στην φωλια τους κ τεζα!!! βεβαια στην μεταφορα δεν φευγει τιποτα απο το φαρμακο κ σκορπαει στο σπιτι??? θα δω αποτελεσματα κ θα σου πω

Καλημερα!

Γιωτα μου ενα απλο αροξολ για ερποντα ριχνω, δυστυχως δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο απολυμανση που φανταζομαι θα ριχνουν πολυ πιο δραστικο φαρμακο. Οποτε ψεκαζω περιμετρικα τοιχο τοιχο, κατω και πισω απο επιπλα και ο Θεος βοηθος!

Τωρα για τα μυρμηγκια (και εσυ ελιν) ανακατεψτε ζαχαρη αχνη με μαγειρικη σοδα (ακριβεις αναλογιες δε θυμαμαι αλλα αν γκουγκλαρετε θα το βρειτε σιγουρα) Εγω πασπαλισα ενα ντουλαπι και εξαφανιστηκαν! Δεν ξαναρθαν! Και ειναι και οικολογικο και ασφαλη για τα παιδια! ;)

περυσι γεμισα τον κοσμο απο τετοια γιατροσοφια κ προκοπη δεν ειδα!!! φυγαν με το κρυο.

καλημερα δεν ειπα!!!! καλημερα σε ολες!!!

ερημιες......

σημερα εκανα:

1. κρεβατια
  2. περασμα μπανιο
  3. συμμαζεμα
  4. μαζεμα απλωμενα
  5. πλυντηριο μαυρα
  6. πλυντηριο πιατων με απορροφητηρα κ διαφορα τζατζαλα
  7. την φροντιδα την μικρης
  8. κ δουλεια φυσικα!

τωρα εχω:

1. σκουπισμα κ σφουγγαρισμα σκαλες
  2. σκουπισμα κ σφουγγαρισμα μπαλκονι
  3. μαγειρεμα γεμιστα
  4. σιδερο
  5. κεικ

παω να ξεκινησω!

Αχ, δεν γίνεται ούτε ψιχουλάκι να υπάρχει στον πάγκο. Καλό από τη μία γιατί ο νεροχύτης δεν έχει άπλυτα :lol:, από την άλλη, είναι κάπως αγχωτικό.

:lol::lol::lol::lol::lol: Τι ανησυχείς, θα έχεις πάντα τον πάγκο πεντακάθαρο......:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Οι μέρες-τρέλας συνεχίζονται για μένα και κάνω οτι μπορώ για να παραμένω ψύχραιμη. Οργανώνομαι όσο μπορώ καθώς υπάρχει δουλειά πρωί και βράδυ και το μεσημέρι ψευτο-μαγειρεύω και φυσικά διαβάζω τον μικρό μου.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το τελικό διαγώνισμα στο λεξιλόγιο Αγγλικών και σήμερα το τελικό διαγωνισμα στη γραμματική και τ' ανώμαλα ρηματα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώνουμε τ' αγγλικά! Να ηρεμίσει το παιδάκι μου λίγο από την πίεση.

Η δασκάλα του σχολείου μας δε, από αύριο, μας έχει ενημερώσει πως θα τους βάζει καθημερινά διαγωνίσματα μαθηματικών {σε διαιρέσεις, αφαιρέσεις δεκαδικών κ.α.}, οπότε πίεση και από εκεί! :roll:

Εγώ, προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ σχετικά με το σπιτι αλλά και τις διάφορες εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνονται αφού γίνεται χαμός από δουλίτσα. Εργάστηκα και χθες,οπότε καμία ξεκούραση.

Σας βάζω διάφορες φωτογραφίες και ελπίζω να σας αρέσουν και να τις βρείτε χρήσιμες :P :

Διάφορα φαγάκια

one2_zps486dd202.jpg

one3_zps8da3a29f.jpg

one1_zpsd60fa6bc.jpg

Χθες, κατάφερα να βάλω ένα πλυντήριο πιάτων και μέσα, έβαλα και το στραγγιστό πιάτων. "Έπρεπε" να γίνει και αυτό:

ONE_zps8ab24948.jpg

Δύο υπέροχα, νέα χρώματα που προστέθηκαν στη συλλογή μου:

10336806_574883622632412_7648086781767526932_n_zpsae495b46.jpg

snow1_zpscae5bbaf.jpg

Και μερικά νυχάκια, μιας που από δουλίτσες δεν κάνω ιδιαίτερα πράγματα, σας βάζω νυχάκια... :tongue:

esie_zps4ce98ae0.jpg

esie1_zps8445268d.jpg

esie2_zpsfe78e1da.jpg

esie3_zpsdd06b0f8.jpg

xroma_zps7d36033d.jpg

mov_zps7c17d734.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες, σας διαβάζω αλλά περνάω "τρελή" περίοδο, λόγω περιόδου ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!Πού πήγατε βρε όλες???

Σήμερα εδώ βρέχει και μου τη δίνει,είχα ετοιμαστεί αυτή τη βδομάδα για μπάνιο και μου το χαλάει.Έχω και τη μικρή που όλη την ώρα ζητάει παραλία και μ'έχει τρελάνει:rolleyes:

Η καθαριότητα συνεχίζεται και έκανα μια καλή εκκαθάριση με cd και dvd.Τα έχω βάλει σε μια κούτα και όταν σταματήσει να βρέχει θα τα βάλω δίπλα στον σκουπιδοτενεκέ μήπως κάποιος τα θέλει...

Αύριο έχω εξωτερικές δουλειές και μετά θα κάνω μια καλή εκκαθάριση στο γραφείο μου και θα πάω ανακύκλωση κάποια βιβλία που πλέον δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.Ήθελα πολύ καιρό να το κάνω αυτό...

Φιλιά

Καλό!!!! Αχ αχ αχ αχ πως περνάνε τα χρόνια....

Με βοηθάει σε αυτά που κάνει στάνταρ λόγω συμφωνίας και φυσικά στο θέμα των παιδιών που το έχει αναλάβει 100% τα απογεύματα αλλά βρε άνθρωπε......αφού βλέπεις πως γυρνάω αργά........κάνε και κατιτίς παραπάνω στο σπιτάκι μας......χωρίς να σου το ζητήσω......

Υπάρχουν και χειρότερα Irene84, ας μην επεκταθούμε.....

Σίγουρα υπάρχουν χειρότερα!Και μένα μωρέ βοηθάει σε όλα,να μην έχω και παράπονο,αλλά η μανούλα μου η γλυκιά μας καλόμαθε και τους 2:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας!!! τι βρωμοκαιρος!!! κ εδω μια ψιλοβρεχει μια σταματαει!!!

τι κανετε?

εγω εχτες ελιωσα στην κυριολεξια

σκουπισα κ σφουγγαρισα τις σκαλες

ομοιως το μπαλκονι

ομοιως το γραφειο (σημερα πατησανε κ τα κανανα σκ.....α!!!)

εφτιαξα γεμιστα

εφτιαξα σοκολατακια

εβαλα ενα πλυντηριο πιατων με τα διαφορα απορροφητηρα κτλ

μαζεψα νεροχυτη

αδειασα το πλυντηριο

απλωσα ρουχα

σιδερωσα κατι πολυ λιγα, δεν προλαβα κ δεν ειχα καθολου ορεξη!

σημερα

εστρωσα κρεβατια

περασα μια σκουπα ολο το σπιτι

περασα μια το μπανιο

συμμαζεψα

ετοιμασα την μικρη κ τα ταισματα της βεβαιως

εφαγα κ εγω κ μαζεψα νεροχυτη

περιμενω τον αντρα μου, αν ερθει νωρις θα παω στην μαμα μου να την δω, να της παω φαγητο κ να κανω κ καμια δουλιτσα

τις προαλλες πηγα κατι ρουχαλακια στην αδελφη της φιλης μου που την βοηθαω κατα καιρους, γιατι εχουν τραγικο οικονομικο προβλημα, εχουν χασει κ τους 2 γονεις μεσα σε ενα χρονο, (οχι οτι πριν ηταν καλυτερα, αλλα ειχαν κ την συνταξη των γονιων, τωρα τιποτα, ενας μισθος κουτσουρεμενος...).

πολυ το χαρηκα!

αυτα τα νεα μου κοριτσακια, α! εκλεισα κομωτηριο για παρασκευη, βαφη κουρεμα χτενισμα κ θεραπεια. εχουμε γαμο το σαββατο στην κορινθο. πρωτη φορα παω σε πολιτικο γαμο.

σας φιλω κοριτσια μου!

ειρηνη μου κουραγιο κ υπομονη!!! θα τελειωσουν κ τα βρωμοδιαβασματα!!! (γιατι πιεζουν τοσο τα παιδια ρε γμτ!!!)

βασια ελπιζω οταν πας στο χωριο να ειναι καλυτερος ο καιρος!!!

γιορι πως σου φαινεται που τελειωσες την δουλεια? ο μπαμπας σου τι γινεται? ειχατε κανα νεο απο τις εξετασεις?? ευχομαι ολα καλα

Μα τι βρωμόκαιρος είναι αυτός....έβρεξε κάτι λίγα και έκανε τα αυτοκίνητα καφέ.....χάλια μαύρα!

Απο κέφια θα έλεγα ότι διανύουμε 2 εβδομάδες περίεργες με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ελπίζω να φύγουν άμεσα :?:?

Καλημερα!!!Παλι χαθηκαμε..βλέπω ερημιες στο καφε μας.Ελπίζω όλες να ειστε καλά!

Βασια μου θα συμφωνησω μαζι σου ,το τελευταιο διαστημα ετσι ειμαι και εγω και χωρις να υπαρχει κατι συγκεκριμενο που να με προβληματιζει...ενα αγχος γενικοτερα.Ειλικρινα ελπίζω να φτιαξει για τα καλά ο καιρός και να μας βοηθησει λιγακι.

Γιωτα ,καλή αναρρωση στη μανουλα σου!

Ειρηνη ,καλή δυναμη με τη δουλεια.Εμεις ευτυχως εχουμε χαλαρωσει από διαβασματα,τελειωνουν οι μερες.

Οι υπόλοιπες τι κανετε?

Κατα τ' άλλα ,αν εξαιρεσεις τα εξω που τα εκανε η βροχη χαλια και περιμενω να σταματησει ο αερας για να τα πλύνω ,το σπίτι μεσα ειναι σε πολύ καλή κατασταση.Τακτοποιησα τα χειμερινα παπλώματα ,εφτιαξα και την παππουτσοθηκη μας και εφυγαν και αυτες οι δουλειες.Μου εχουν μεινει οι μοκετες για πλύσιμο αλλα δεν κουνιεμαι αν δεν φτιαξει εντελώς ο καιρός.

Σημερα εχω σιδερο αρκετο αλλα ευτυχως δεν εχω αλλα απλυτα.

Για το μεσημερι θα βαλω φακες και κολοκυθοκεφτεδες.Την προηγουμενη εβδομαδα ξεκινησα πάλι το προηγραμμα για το μενου της εβδομαδας και εχω σωθει.Ολο προβληματισμενη ημουν με το τι θα μαγειρεψω.

Τα φιλια μου!Ελπίζω σε καλύτερες ημερες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλες μου φιλες γεια σας!

Εδω συννεφιασμενες Σερρες!

Καθε μερα ριχνει κ μια μποριτσα ετσι για να δροσιζομαστε!για πεδιλο ουτε λογος!

Σας πεθυμησα!

Ετρεχα αρκετα με δουλειες κ δεν κοθομουν παρολο που δεν δουλευω....

-εκανα ολα τα χαρτια για ασφαλιση ικα κ τα παιδια γιατι ειμασταν ανασφαλιστοι λογω χρεων σε οαεεε του συζυγου...

Μαλωσα αρκετα γιατι ακομη δεν φαινονταν τα ενσημα.......

Κ τελικα δεν υπαρχει γιατρος παιδιατρος κ οφθαλμιατρος που με ''καιει'' το θεμα......κανεις συμβεβλημενος.....πας σε νοσοκομειο......

----πσκ σε σαλονικα με τρελλη αγωνια για μπαμπα κ καθολου κεφια...σχεδον δεν μιλιομασταν...

Σημερα πηγε Νοσοκομειο κ βγηκαν καλες οι πρωτες εξετασεις.....νιωθω εικοσι κιλα ελαφρυτερη.....αλλα' θα ξαναπαει σε τεσσερις μερες για καποια αλλα αποτελεσματα

σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας

Κ ειχα δει χθες ενα ασχημο ονειρο οτι επαιζα βιολι κ ο ονειροκριτης ελεγε θανατο στο νετ......

Ταχα κανει πανω μου....

--μαζευα χαρτια απο Δημο κ πηγα για καρτα ανεργιας με απολυση κτλ.......

--πηγα σε δημοτικο σχολειο να ρωτησω τι'θελουν για εγγραφη

--πηγα σε δημοτικους παιδικους να δω κι εκει τι' θελουν για τον μικρο

--μαζεψα χαρτια αρκετα απο αυτα που ζητουν

--εκανα αιτηση για προνηπιο για τον γιο μου που δεν ζητουσαν πολλα στα νηπια της κορης μου γιατι τα θελουν μετα αν κληρωθει τον Σεπτεμβριο.( mybilly)

----ψωνισα απο τζαμπο πιατακια ποτηρακια πηρουνακια καπελακια κτλ γιατι εχει γενεθλια ο μικρος μου το σαββατο ---25?------

-----πηρα σοκοφρετες γλιφιτζουρια κ α'λλα χαζουλια για να κανω σακκουλακια για να μοιρασει την παρασκευη στο σχολειο του οπως ειχαμε κανει στην κορη μου

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Σκαμπανεβασματα βασια μου εγω σιγουρα......

Μηπως ειναι αναδρομος ο ερμης?

Υοτου

Η μαμα ολα καλα?περαστικα!

Ειρηνη-μαμα

Αχ τι ωραια χρωματα κ τι'ωραια φαγητα!

Κι εγω φιογκακια με σαλτσα λουκανικο ειχα χθες!

Ενα κοραλ'ι θα τοθελα για το σαββατο που εχουμε το παρτυ του μικρου γιατι το πεδιλο αχελ που πηρα εχει κοραλι......αλλα'δεν ξερω ακομη τι θα βαλω.....

Τωρα ασχολουμαι με το παρτυ κ απο δευτερα αιτησεις κ δουλειες......

Πολυ χρημα θελει ενα παρτακι βρε κοριτσια....

Καμια 35? θα βγει η τουρτα, 25? εδωσα για πιατακια κτλ

Βαλτε πατατακια τυροπιτιδια χυμους αναψυκτικ'α μπυρες αλλα' κ κανα αλκοολ που δεν εχουμε φτιαγμενο μπαρ γιατι δεν πινουμε κ το θυμομαστε μονο σε τετοιες περιστασεις που περιμενουμε κοσμο........

Τι ναπω? Καπου 150-200? θα βγει.......

Κ δεν περιμενω κοσμο πολυ

Νονα μας, 2 κομπαροι τα βαπτιστηρια, 2κοριτσακια γειτονιας, γονεις μας,αδερφος μου κ μια κομπαρα-με παντρεψε .....

Κ αν ερθουν ολοι......

Φιλια σε ολες!

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Οι μέρες-τρέλας συνεχίζονται για μένα και κάνω οτι μπορώ για να παραμένω ψύχραιμη. Οργανώνομαι όσο μπορώ καθώς υπάρχει δουλειά πρωί και βράδυ και το μεσημέρι ψευτο-μαγειρεύω και φυσικά διαβάζω τον μικρό μου.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το τελικό διαγώνισμα στο λεξιλόγιο Αγγλικών και σήμερα το τελικό διαγωνισμα στη γραμματική και τ' ανώμαλα ρηματα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώνουμε τ' αγγλικά! Να ηρεμίσει το παιδάκι μου λίγο από την πίεση.

Η δασκάλα του σχολείου μας δε, από αύριο, μας έχει ενημερώσει πως θα τους βάζει καθημερινά διαγωνίσματα μαθηματικών {σε διαιρέσεις, αφαιρέσεις δεκαδικών κ.α.}, οπότε πίεση και από εκεί! :roll:

Εγώ, προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ σχετικά με το σπιτι αλλά και τις διάφορες εξωτερικές δουλειές που πρέπει να γίνονται αφού γίνεται χαμός από δουλίτσα. Εργάστηκα και χθες,οπότε καμία ξεκούραση.

Σας βάζω διάφορες φωτογραφίες και ελπίζω να σας αρέσουν και να τις βρείτε χρήσιμες :P :

Διάφορα φαγάκια

one2_zps486dd202.jpg

one3_zps8da3a29f.jpg

one1_zpsd60fa6bc.jpg

Χθες, κατάφερα να βάλω ένα πλυντήριο πιάτων και μέσα, έβαλα και το στραγγιστό πιάτων. "Έπρεπε" να γίνει και αυτό:

ONE_zps8ab24948.jpg

Δύο υπέροχα, νέα χρώματα που προστέθηκαν στη συλλογή μου:

10336806_574883622632412_7648086781767526932_n_zpsae495b46.jpg

snow1_zpscae5bbaf.jpg

Και μερικά νυχάκια, μιας που από δουλίτσες δεν κάνω ιδιαίτερα πράγματα, σας βάζω νυχάκια... :tongue:

esie_zps4ce98ae0.jpg

esie1_zps8445268d.jpg

esie2_zpsfe78e1da.jpg

esie3_zpsdd06b0f8.jpg

xroma_zps7d36033d.jpg

mov_zps7c17d734.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες, σας διαβάζω αλλά περνάω "τρελή" περίοδο, λόγω περιόδου ;)

bravo sou poli kaloftiagmena ta nixia sou!!! moni sou ta kaneis??!!

γειά σας κοριτσάκια μου, μπήκα να δηλώσω το παρόν.. :)

Εχω ένα θεματακι ακόμα με τους ψύλλους και είμαι όλη την ώρα πλυντηρια , σφουγγαρισματα, ψεκασματα, μακάρι να ξεμπερδευω σύντομα μ αυτην την ιστορία γιατί εχω κουραστεί, θα δείξει σε 2 βδομαδες ουσιαστικά , μέχρι τότε πρέπει να συνεχίσω έτσι πφφ...

Κατά τα άλλα ησυχία , τρέξιμο όπως πάντα, αλλά ευτυχώς τελειώνουν τα σχολεία, δόξα το Θεό- ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΆΛΛΟ! Όλο το χειμώνα στο τρέξιμο ήμουν!

Δήμητρα χαίρομαι απίστευτα για τα καλά αποτελέσματα του μπαμπά σου ! Μακάρι και οι υπόλοιπες να βγουν το ίδιο καλές!!!!! :) (και μην τα ψάχνεις τα όνειρα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αποπροσανατολίζουν ! )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Γεια σας καλες μου φιλες!

Ολες λειπετε κ χαιρομαι......ναι ναι!

Γιατι μαλλον περνατε πολυ καλα κ ββγαινετε κ εν ειστε σπιτι για να γραψετε!

Εγω ετοιμαζομαι για το παρτυ του γιου μου!

Πηρα σακκουλακια κ σημερα βραδυ θατα ετοιμασουμε γιατο σχολειο με κορδελιτσα κτλ!

Επισης πηρα ουισκι κ μαρτινι κ εδωσα 27? κ επαθα σοκ....

Ααα παρειγγειλα κ τουρτα !

Ειμαστε αρκετουτσικοι κ θακανω πιτακια κτλ κ εξαλλου δεν θατον αρεζε αν εφτιαχνα εγω!

Το απογευμα γινεται η κληρωση για το πειραματικο δημοτικο των Σερρων!θα παω μπας και.....γενικα δεν ελπιζω, δεν ειμαστε ιδιαιτερα τυχεροι.......

Νομιζω οτι σημερα ειναι ολων των πειραματικων της Ελλαδας!

Μαριαννα μου,

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!

Κι εσεις να περνατε καλα κ υγεια πανω απολα!

Κανατε κιαλλο μπανιο?

Μονο σημερα εχει πολυ καλο καιρο εδω!

Ζησε στο φουλ τα παιδια σου,την οικογενεια σου, τους αγαπημενους σου!

Απλες ωρες ξεγνοιασιας η'βολτουλες!

Ευτυχια βρισκεις μονο σε απλες καθημερινες στιγμες!

Συγνωμη γιατον συμβουλευτικο χαρακτηρα....

Απλα εχω αλλαξει τοσο πολυ με το θεμα υγειας του πατερα!

Κι ακου τι εγινε την προηγουμενη κυρικη που ειμασταν στο βαπτιστηρρι μας....

Μιλουσαμε με τους κουμπαρους στο μπαλκονι τους πινοντας μπυρα.....λεγαμε για διακοπες.......ελεγα πως δεν θα ηθελα εξοχικο.....θα πρεπει να πηγαινεις μονο εκει, ν πληρωνεις χαρατσια κ φορους, αδεια ο υζυγος κ πολλλες μερες δεν εχουμε κενες κ δεν κανεις κ αποσβεση ποτε' την αξια του ---πχ 50000? σε 50χρονια περιπου.........

Θα ηθελα ενα καινουριο αμαξι ελεγα,αν ειχα λεφτα......

Εχουμε δυο ,παλια.......δεν πιανουν μια.......τεσπα......

Ε λοιπον, ηταν ανοιχτα τα ουρανια!

Κατεβηκαμε να φυγουμε κ φαινοταν μεσα στο βραδυ η χαρακια απο μπροστ μεχρι πισω στο φορντ μπαγκαζ........το καταγδαρανε με κλειδι......κ δν τους εφτανε το μπροστα δεξι φτερο, η πορτα συνοδηγου,η πισω πορτα κ το πισω φτερο αλλα'πηρανε κ την στροφη γδερνοντας το κ πισω............ειχε γυρισμενο γρεζι η μπογια'...τοσο πολυ!

Καταφαρμακωθηκα!

Δεν θελω καινουριο αμαξι!θαχα χασει τον υπνομου για πολυ καιρο!

Εδω για το παλιο του 98 κ καταστεναχωρεθηκαμε...........

Αυτα για διδαγματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...