Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

να σας πω οποιος κοκορευεται τι παθαινει....χμμμμ μου χαλασε η πρεσα....... καλα να παθω με ματιαξα! κ ποσο βαριεμαι το σιδερο τωρα κανω πανω απο τον διπλασιο χρονο απο οτι με την πρεσουλα μου. θα την επισκευασω αμμεσα εννοειται.

:(:(:(:(:(:(:(:(:( ωχ βρε, άντε κουράγιο με το σίδερο τώρα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε?

εμεις ολα καλα, βγηκε απο το χειρουργειο στις 3, συνηλθε αμεσως, ποναγε ομως κ της κανανε μια ενεση για παυσιπονο. εστειλα τον μπαμπα μου κατω να φαει κ μολις γυρισε εφυγα, η μαμα μου κοιμοταν. πριν λιγο μιλησαμε κ ηταν πολυ καλυτερα, σηκωθηκε κιολας. θα βγουμε αυριο.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες κ τα περαστηκα (ελαχιστοι δικοι μου ξερουν οτι χειρουργηθηκε σημερα, αλλα το μοιραστηκα με εσας!!!)

ειμαι παρα πολυ κουρασμενη, περιμενω πως κ πως να παει 10,30 για να κοιμηθουμε....

μαλλια θα φτιαξω αυριο, απλα δεν αντεχω....

Περαστικά στη μανούλα σου, σιδερένια...........και καλή ξεκούραση!

καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε?

εμεις ολα καλα, βγηκε απο το χειρουργειο στις 3, συνηλθε αμεσως, ποναγε ομως κ της κανανε μια ενεση για παυσιπονο. εστειλα τον μπαμπα μου κατω να φαει κ μολις γυρισε εφυγα, η μαμα μου κοιμοταν. πριν λιγο μιλησαμε κ ηταν πολυ καλυτερα, σηκωθηκε κιολας. θα βγουμε αυριο.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες κ τα περαστηκα (ελαχιστοι δικοι μου ξερουν οτι χειρουργηθηκε σημερα, αλλα το μοιραστηκα με εσας!!!)

!

Σιδερένια η μανούλα! Με το καλό να γυρίσει σπίτι της.

Μας βοηθάει πολύ ψυχολογικά να μοιραζόμαστε πράγματα με γνωστούς-άγνωστους όπως μας λέω εγώ ;), είναι λίγο οξύμωρο βέβαια αλλά είναι αλήθεια...

5 μέρες δεν ασχολήθηκα με πράγματα εκτός μαγειρέματος βέβαια και το σπίτι έχει γίνει :roll::roll::roll::roll::roll:

Άπλυτα στον νεροχύτη που έφτασαν το ύψος της μπαταρίας νερού, ποτήρια με νερομπογιές στο μπαλκόνι και ξεραμένα πινέλα (εννοείται πως δεν χρησιμοποίησαν τα ειδικά ποτηράκια αλλά τα κανονικά που πίνουμε με τις ευλογίες του μπαμπά τους), ρούχα άπλυτα βουνά :rolleyes::rolleyes::rolleyes:,

τα λουλουδάκια μου ξεράθηκαν τελείως δεν νομίζω να σώζονται :-(:-(:-(:-(:-(, τα ξέχασα τελείως......, οι πάγκοι γεμάτοι ψίχουλα και τα καλαθάκια σκουπιδιών τίγκα μέχρι πάνω.......

Τόσο δύσκολο είναι να βγάλει κανείς την σακούλα και να βάλει άλλη;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Καμία δεν κατάλαβε το αστειάκι περί 27 Μαϊων;;;;; :)

Διαφημίσεις

καλημερούδια!

Γιωτά περαστικά στην μανούλα σου!

Εγώ είμαι στο χωριό....απο εχτές με ξαναέπιασε ο λαιμός μου με τον παλιόκαιρο και δεν μπορούσα να καταπιώ.....χαπακώθηκα, πήρα καραμέλες, ήπια τσάγια και ξύπνησα σήμερα σχεδόν καλά.....εδώ έχει ψύχρα με ήλιο...το θες δηλαδή το μακρύ κολάν και το καλτσάκι σου!

Καλημέρα!!!

Τελειώνω με τις δουλίτσες μου και πάμε παραλία για παιχνίδι με τη μικρή!!!

Σήμερα το μενού έχει γιουβαρλάκια και μόλις κοιμηθεί η μικρή θα συνεχίσω με τη ντουλάα μου γιατί χθες δεν πρόλαβα να φτιάξω τσάντες,παπούτσια και το συρτάρι με τα εσώρουχα.Έχω 4 διαφορετικά νούμερα σουτιέν,είναι τραγικό,δεν ξέρω τι να κάνω,να τα κρατήσω???

Γιώτα περαστικά στη μανούλα!!!Καλό κουράγιο τώρα με την κούραση που σε περιμένει!

Αφροδιτάκι το κατάλαβα αλλά δεν το σχολίασα,σε άφησα να το ζήσεις το όνειρό σου:lol::lol::lol: Δεν βάζεις λίγο χέρι στον άντρα σου να βοηθήσει κι αυτός.5 βασικά αν έκανε δεν θα είχες παλαβώσει...Αχ αν δεν τους πεις, τίποτα δεν κάνουν.Και μένα είχε χαλάσει τον τελευταίο καιρό αλλά ρίξαμε έναν καυγά (μόνη μου δηλαδή τσακωνόμουν και απλά με κοιτούσε αλλά δεν βαριέσαι:rolleyes:) και συνήλθε το παλικάρι...Τον έχει καλομάθει η μανούλα μου και πλέον πρέπει να του ζητήσεις για να κάνει κάτι...:cool:

Βάσια περαστικούλια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφροδιτάκι το κατάλαβα αλλά δεν το σχολίασα,σε άφησα να το ζήσεις το όνειρό σου:lol::lol::lol: Δεν βάζεις λίγο χέρι στον άντρα σου να βοηθήσει κι αυτός.5 βασικά αν έκανε δεν θα είχες παλαβώσει...Αχ αν δεν τους πεις, τίποτα δεν κάνουν.Και μένα είχε χαλάσει τον τελευταίο καιρό αλλά ρίξαμε έναν καυγά (μόνη μου δηλαδή τσακωνόμουν και απλά με κοιτούσε αλλά δεν βαριέσαι:rolleyes:) και συνήλθε το παλικάρι...Τον έχει καλομάθει η μανούλα μου και πλέον πρέπει να του ζητήσεις για να κάνει κάτι...:cool:

Καλό!!!! Αχ αχ αχ αχ πως περνάνε τα χρόνια....

Με βοηθάει σε αυτά που κάνει στάνταρ λόγω συμφωνίας και φυσικά στο θέμα των παιδιών που το έχει αναλάβει 100% τα απογεύματα αλλά βρε άνθρωπε......αφού βλέπεις πως γυρνάω αργά........κάνε και κατιτίς παραπάνω στο σπιτάκι μας......χωρίς να σου το ζητήσω......

Υπάρχουν και χειρότερα Irene84, ας μην επεκταθούμε.....

καλημερούδια!

Γιωτά περαστικά στην μανούλα σου!

Εγώ είμαι στο χωριό....απο εχτές με ξαναέπιασε ο λαιμός μου με τον παλιόκαιρο και δεν μπορούσα να καταπιώ.....χαπακώθηκα, πήρα καραμέλες, ήπια τσάγια και ξύπνησα σήμερα σχεδόν καλά.....εδώ έχει ψύχρα με ήλιο...το θες δηλαδή το μακρύ κολάν και το καλτσάκι σου!

Περαστικά! Είσαι καλύτερα μετά το χαπάκωμα;

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? καθαριοτητες η βολτες?

εγω μολις τελειωσα

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. εβγαλα τα τα σκεπασματα μας κ τα μαξιλαρια μας να αεριστουν
  3. αλλαξα σεντονια
  4. αλλαξα πετσετες
  5. συμμαζεψα παντου
  6. τιναξα κ εστρωσα τα ριχταρια
  7. εβγαλα κατι μικρα πατακια που εχω στις μπαλκονοπορτες κ τα τιναξα
  8. μαζεψα νεροχυτη κ πιατικα απο το στραγγιστιρι
  9. περασα παγκους κ εστιες
  10. ξεσκονισα
  11. καθαρισα το μπανιο, πολυ καλα
  12. σκουπισα
  13. σφουγγαρισα
  14. ξαναεστρωσα τα πατακια
  15. επλυνα σφουγγαριστα κ κουβα κ τα εβαλα στην θεση τους
  16. εκανα λιστα σουπερ κ λαικη, πηγε ο αντρας μου
  17. ηρθε απο σουπερ κ τακτοποιησα τα πραγματα
  18. εκανα μπανακι, εφτιαξα τα μαλλια μου
  19. εβαλα 2 πλυντηρια
  20. απλωσα μονο το ενα

με το που ετοιμασω την μικρη την κανω για το πατρικο μου, βγηκε σημερα το πρωι στις 9,30! πρωι πρωι!

ευχαριστω απο καρδιας για τις ευχες σας!

αφροδιτακι ναι πολυ οξυμωρο κ πολυ περιεργο το δεσιμο μεταξυ μας!!!

οπως βλεπετε κ εσυ αφροδιτακι κ εσυ ιρενε μου, περα απο τις εξωτερικες δουλειες κ μονο αν λειπω που αναλαμβανει την μικρη ,δεν εχω καμια βοηθεια!!!

σας φιλω κ θα τα ξαναπουμε!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου, εχω χαθει λιγακι αυτες τις μερες αλλα πραγματικα παλευα μια βδομαδα με την αλλαγη των ρουχων απο χειμερινα σε καλοκαιρινα, επρεπε και να ξεδιαλεξω ολα τα μικρουτσικα ρουχαλακια που κραταγα και να τα χωρισω ανα ηλικιες για δοσιμο (πολυ συγκινησιά, αχ...), και σαν να μη μου εφταναν ολα αυτα, εχουμε παλι κρουσμα ψυλλων στο σπιτι, πολυ εντονο αυτη τη φορα, και γω και τα παιδια ειμαστε κατατσιμπημενοι και μαλιστα σκοτωσα (κατα τυχη) 3 που τους επιασα, δραμα, τι να σας λεω... :roll: :roll: (Φταιει που τις προαλλες που ειχα ψεκασει δεν θυμηθηκα τον σημαντικοτερο κανονα: επρεπε να επαναλαβω ανα καποιες μερες τα ψεκασματα για να σκοτωνονται και οσοι νεοι ψυλλοι βγαινουν απτα κουκουλια που ειχε αφησει η πρωτη φουρνια. Επισης εχουμε και στο πλυσταριο ακομα τη γατα με τα γατια της, που πρεπει επισης να ψεκαστουν με κατι αντιστοιχο γιατι σιγουρα απο κει ξεκιναει το προβλημα)

Σημερα λοιπον επιτελους ψεκασα το σπιτι πολυ καλα, εχω βαλει ενα σωρο πλυντηρια, και ακομα δεν εχω τελειωσει εντελως, πρεπει να αποθηκευσω τους σακους με τα χειμερινα και εχω και 2 στοιβες για διπλωμα + 2 πλυντηρια απλωμενα στην απλωστρα + ενα ακομα που πλενεται τωρα + αλλα 3 περιπου πλυντηρια ακομα που περιμενουν στα απλυτα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το καλο ειναι οτι αυτες τις μερες διατηρω αδειο και πεντακαθαρο τον νεροχυτη και τον παγκο στην κουζινα μου και ειμαι πολυ ηρεμη σε αυτον τον τομεα επειτα απο πολυυυ πολυ καιρο! :D

Να σχολιασω και 2-3 πραγματακια που πηρε το ματι μου:

ειρηνουλα με το καλο το μωρακι σας, θυμαμαι οτι απο καιρο το θελατε πολυ, ολα να πανε καλα και να το παρεις γερο στην αγκαλια σου!

γιωτακι καλη αναρρωση στη μαμα σου!

δημητρα και μπιλακι σας σκεφτομαι συχνα, καλα αποτελεσματα ευχομαι για τους δικους σας και μια αγκαλια απο μενα!

Υ.Γ. : μηπως ξερει καμια σας τωρα που ψεκασα σε ποσες μερες μπορω να ξανασφουγγαρισω; Φοβαμαι μη φυγει με το σφουγγαρισμα το φαρμακο και παει στραφι ολη η δουλεια..

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? σημερα δεν καθησα ουτε λεπτο (εκτος απο το μεσημερι που ξεραθηκαμε) κ τιποτα δεν εκανα!!!!! για να δουμε:

1. σηκωθηκαμε, γαλα κ καφεδες
  2. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  3. εστρωσα κρεβατια
  4. ψιλοσυμμαζεψα
  5. καθαρισα κ εβρασα χορτα
  6. εβαλα κ το ψαρι της μικρης να γινεται
  7. πηγα ολα τα σκουπιδια
  8. πηγαμε με την μικρη στις κουνιες
  9. γυρισαμε, την επλυνα κ της εβαλα πιτζαμες
  10. τηγανισα πατατες κ της εβαλα να φαει
  11. τηγανισα κ για εμας γαυρο
  12. εστρωσα το τραπεζι κ φαγαμε
  13. μαζεψα μονο τραπεζι κ οχι νεροχυτη
  14. εκανα μπανιο κ επεσα για υπνο
  15. σηκωθηκα εφτιαξα καφεδακι κ αδειασα το πλυντηριο πιατων
  16. μαζεψα νεροχυτη κ επλυνα ενα τηγανι
  17. σηκωσα κ ετοιμασα την μικρη
  18. της εκοψα φρουτα κ την ταισα
  19. εφτιαξα αρακα κ μπριαμ
  20. ταισα την μικρη
  21. πηγαμε μια μικρη βολτα ολοι μαζι κ φαγαμε παγωτο κ πηραμε σουβλακια για το σπιτι
  22. γυρισαμε ξαναπλυθηκαμε κ φαγαμε
  23. εβαλα για υπνο την μικρη
  24. εβαλα τα φαγητα σε ταπερακια κ τα εβαλα στο ψυγειο
  25. επλυνα χυτρα κ ταψι
  26. καθαρισα παγκους κ εστιες
  27. εκατσα να σας διαβασω κ τσακισα μια σοκοφρετα

τελικα εκανα αρκετα!!!

αυριο οπωσδηποτε σιδερο, πλυντηρια κ μαγειρεμα γεμιστα γιατι την τριτη το απογευμα θα παω στην μαμα μου να την δω.

μαριαννακι ευχαριστω για τα περαστηκα, να σε ρωτησω το φαρμακο για τους ψυλλους δεν εχει προβλημα οταν το πατανε η μπουσουλανε τα μικρα? πως τα προφυλασεις? ρωταω γιατι κ εγω εχω θεμα, εκτος απο τις τερεζες που ευτυχως δεν βρηκα αλλη, με μυρμιγκια. εβαλα κατι παγιδες, για να δουμε!

αυτα κοριτσακια μου, παω να ξεραθω δεν αντεχω!

Καλημέρα!

Αφροδίτη, προβληματίστηκα λίγο για το 27, αλλά λέω, δεν ξέρεις καμιά φορά...:wink: καλά, ο δικός μου έχει κάνει χειρότερα, έχει εξαερώσει καλοριφέρ στην κούπα του καφέ :shock::shock::shock: Επίσης, πολλάκις τα ρούχα έχουν μείνει στο πλυντήριο και όταν ρωτάω "τα άπλωσες;", μου λέει "αααα, δεν μου το είπες!"Αλλά και για πιο οφθαλμοφανή ζητήματα.

Irene, συγχαρητήρια!

Γιώτα, Μαριάννα εμείς φέτος δεν φέραμε τον άνθρωπο που κάνει απολύμανση στην πολυκατοικία να ψεκάσει στο μπαλκόνι και έχουμε γεμίσει μυρμήγκια:mad:. Ψεκάσαμε με τέζα, αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Κολλάω να ψεκάσω μέσα στο σπίτι, λόγω των παιδιών...Αχ, δεν γίνεται ούτε ψιχουλάκι να υπάρχει στον πάγκο. Καλό από τη μία γιατί ο νεροχύτης δεν έχει άπλυτα :lol:, από την άλλη, είναι κάπως αγχωτικό. Αν έχετε κάποια πατέντα, ευρόσδεκτη (με το ξύδι δεν είδα φως, μου είπαν για πετρέλαιο στις γωνίες του μπαλκονιού. Το...άρωμα σκέφτομαι!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...