Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημερα!!!Παρασκευη σημερα επιτελους!!!!!ακουσα για βροχες ελπιζω να μην χαλασει να παμε καμια βολτιτσα..

Γιωτακι θα μεινει μεσα η μαμα σου μετα την επεμβαση ή βγαινει?καλη επιτυχια..αχ και εγω επρεπε να σιδερωσω χθες αλλα βαριομουν απιστευτα και προτιμησα να βαψω τα νυχια μου,τα εκανα ενα φουξια...

Πριν την περιποιηση ομως μαγειρεψα γεμιστα για σημερα,επλυνα αυτα που βγηκαν απο την προετοιμασια του φαγητου,μαζεψα τα στεγνα ρουχα,σκουπισα, γιατι τα καμαρια μου εφαγαν κεικ και γεμισαν παντου ψιχουλα,εκανα ενα περασμα στο μπανιο και σκουπισα τα μπαλκονια αφου με τον αερα εγιναν..

Τωρα δουλεια και ψιλοπειναω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!

γιωτα ολα καλα να πανε ευχομαι.

αχ τι καιρος! αερας κ ψυχρα εδω δεν βλεπω να πηγαινουμε κολυμβητηριο το απογευμα. κ Σ/Κ ετσι χαλια ειπαν θα ειναι γκρρρρ... κ ελεγα να κανω το πρωτο μου μπανακι ο μικρος με τον μπαμπα του εχουν ηδη κανει. εγω ξεμεινα μονο.

σημερα κρατησα τον μικρο παρειτσα μου. θα κανω χαλαρα λιγες δουλιτσες που εχω, τις περισοτερες τις εκανα εχθες κ θα σιδερωσω.

να σας πω οποιος κοκορευεται τι παθαινει....χμμμμ μου χαλασε η πρεσα....... καλα να παθω με ματιαξα! κ ποσο βαριεμαι το σιδερο τωρα κανω πανω απο τον διπλασιο χρονο απο οτι με την πρεσουλα μου. θα την επισκευασω αμμεσα εννοειται.

Margio δεν σε ξέχασα....

Αυτή είναι μία απλή συνταγή με κρέμα γάλακτος, στην οποία προσαρμόζεις ανάλογα το κάρυ, δηλαδή 1,2 ή 3 κουταλάκια του γλυκού, ανάλογα τα γευστικά γούστα. Με 2 κουταλάκια γίνεται μια χαρά για μεγάλους αλλά λίγο βαρύ για τα παιδιά.

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με πάτο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον ζωμό κοτόπουλο και στη συνέχεια τα μανιτάρια (εγώ βάζω φρέσκα portobello), λίγο αλάτι, το κάρι και το πιπέρι, και αφήνουμε να πάρει βράση για περίπου 15-20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προθέτουμε ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος και μετά από 4-5 λεπτά το κόρνφλάουρ (1 κουταλιά ανακατεμένη σε λίγο ζεστό νερό) και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει πηχτή η σάλτσα. Αφήνουμε ακόμα 5-10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.

Σερβίρουμε με ρύζι κατά προτίμηση αμερικανικού τύπου ή μπασμάτι.

Αυτή είναι ινδική συνταγή και θεωρώ πως είναι αρκετά βαριά για το στομάχι αν και πεντανόστιμη!!!

https://www.sintagespareas.gr/sintages/indiko-kotopoulo-kari.html

Κάνω και μια τρίτη απλή και ελαφριά.

Κόβω λαχανικά με τρόπο ζυλιέν δηλ. μακρόστενα, καρότα, πιπεριές, κολοκύθια, κρεμμύδια και γενικά ό,τι έχω στο ψυγείο.

Τσιγαρίζω ελαφριά για 1 λεπτάκι το κοτόπουλο στο γουόκ, προσθέτω τα λαχανικά, τα αφήνω να μαραθούν λίγα λεπτά και μετά προσθέτω νεράκι ή ζωμό.

Αλάτι, πιπέρι και όταν μισοβράσουν βάζω 1 κουταλάκι κάρυ.

Εναλλακτικά, αντί για αλάτι και κάρυ, βάζω σάλτσα σόγιας και λίγο κρασάκι, είναι αρκετά πιο ελαφρύ για τα παιδιά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές, ναι είχα γενέθλια και έκλεισα τα 27!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Έμπαινα στα κλεφτά όλη την εβδομάδα αλλά που χρόνος......για γράψιμο...

Νοσοκομείο για την μια γιαγιά, φαγητό και παρέα στο σπίτι για την άλλη γιαγιά, να δω λίγο και τα παιδάκια μου και φυσικά δουλειά!!!!

Εχθές το βράδυ γύρισα σπίτι 02.50 τα ξημερώματα :tongue::rolleyes:

Μετά από 3 καφέδες, είμαι καλά τώρα μου πέρασε και ο πονοκέφαλος....σήμερα 17.01 έχω βάλει την τσάντα στον ώμο και έχω εξαφανιστεί :lol: :lol:

Τι να πρωτοσχολιάσω...

Περαστικά στους αρρωστούληδες....

Irene84 συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το μωρό σας και να είναι γερό!!!

Ειρήνη ωραία χρώματα στα νυχάκια, με γεια τα σούπερ πέδιλα του παιδιού! Τα έβαψα κι εγώ μωβουλί σήμερα, μην ρωτήσεις τι ώρα;;;; βρήκα 5 λεπτάκια!!!!

Yori, εύχομαι όλα καλά με τον μπαμπάκα σου!!! Μην στενοχωριέσαι για την δουλειά, αν θέλεις κατέβα προς τα κάτω, χρειαζόμαι βοήθεια ;) ;).

Billaki χάρηκα πολύ με τα νέα της μανούλας!

Δεν θυμάμαι άλλα....έχω κενά μνήμης αυτή την περίοδο :lol:

Το ΣΚ προβλέπεται ξεκούραση και δουλίτσες γιατί πνιγήκαμε στα άπλυτα αυτή την εβδομάδα, δεν έχω βάλει ούτε ένα πλυντήριο!

Σήμερα τρώμε μπριάμ που μαγείρεψα εχθές το πρωί για 2 μέρες ;)

Σας φιλώ!

καλημέρα!

Σήμερα πάμε χωριό για σκ να αφήσουμε γονείς για καλοκαίρι.....μα τι παλιόκαιρός πάλι που είναι αυτός! Σήμερα έκανε κρύο γκκκκρρρ!!!!

Αφροδιτάκι τι ώρα ήταν αυτή που γύρισες... :shock::shock::shock:

Φτιάχνω κοτοπουλάκι με κριθαράκι σήμερα....μαζεύω βαλίτσες και τακτοποιω!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές, ναι είχα γενέθλια και έκλεισα τα 27!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Έμπαινα στα κλεφτά όλη την εβδομάδα αλλά που χρόνος......για γράψιμο...

Νοσοκομείο για την μια γιαγιά, φαγητό και παρέα στο σπίτι για την άλλη γιαγιά, να δω λίγο και τα παιδάκια μου και φυσικά δουλειά!!!!

Εχθές το βράδυ γύρισα σπίτι 02.50 τα ξημερώματα :tongue::rolleyes:

Μετά από 3 καφέδες, είμαι καλά τώρα μου πέρασε και ο πονοκέφαλος....σήμερα 17.01 έχω βάλει την τσάντα στον ώμο και έχω εξαφανιστεί :lol: :lol:

Τι να πρωτοσχολιάσω...

Περαστικά στους αρρωστούληδες....

Irene84 συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το μωρό σας και να είναι γερό!!!

Ειρήνη ωραία χρώματα στα νυχάκια, με γεια τα σούπερ πέδιλα του παιδιού! Τα έβαψα κι εγώ μωβουλί σήμερα, μην ρωτήσεις τι ώρα;;;; βρήκα 5 λεπτάκια!!!!

Yori, εύχομαι όλα καλά με τον μπαμπάκα σου!!! Μην στενοχωριέσαι για την δουλειά, αν θέλεις κατέβα προς τα κάτω, χρειαζόμαι βοήθεια ;) ;).

Billaki χάρηκα πολύ με τα νέα της μανούλας!

Δεν θυμάμαι άλλα....έχω κενά μνήμης αυτή την περίοδο :lol:

Το ΣΚ προβλέπεται ξεκούραση και δουλίτσες γιατί πνιγήκαμε στα άπλυτα αυτή την εβδομάδα, δεν έχω βάλει ούτε ένα πλυντήριο!

Σήμερα τρώμε μπριάμ που μαγείρεψα εχθές το πρωί για 2 μέρες ;)

Σας φιλώ!

Αφροδιτακι μου για ποια νεα χαρηκες βρε??;)

δεν ειναι καλα τα νεα μας συνεχιζει την μαχη που ολο δυσκολευει..την προηγουμενη θεραπεια την γλιτωσε στο παρα τσακ......:-(

την ερχομενη εβδομαδα αρχιζει νεα θεραπεια κ απλα προσευχομαστε να βγει κ απο αυτη. κατα τ αλλα συνεχιζει ακαθεκτη βολτουλες κ σερφαρισμα στο F/B;:tongue:

περαστικα στην γιαγιακα σας φιλακια στο κουρασμενο σου κορμι!!

Αφροδιτάκι τι ώρα ήταν αυτή που γύρισες... :shock::shock::shock:

Καλά να περάσετε!

1-2 φορές τον χρόνο το κάνω κι αυτό...δεν γίνεται αλλιώς....δεν βγαίνει η δουλειά στο 8ωρο και αργά το βράδυ το taxis ''τρέχει'' γρήγορα, την ημέρα κολλάει πολύ. :mad:

Διαφημίσεις

Χάρηκα που έγραψες για το πετσκαν, που δεν έχει μεταστάσεις....:oops:

Βλακείες κατάλαβα εεεεε;

Αχχχ να πάνε όλα καλά!

αχ βρε κοριτσαρα μου εχεις δικιο που το καταλαβες ετσι, ειναι ενα θετικο αυτο αλλα κ εκει που υπαρχει ηδη η νοσος ειναι τοσο μεγαλο το κακο που οι μεταστασεις θα ηταν πταισματα.....:-(:-(:-(

φιλακια κ σ ευχαριστω!!!

κοριτσακια χαλαρα σημερα μολις φαγαμε με τον μικρο χταποδακι με κοφτο μακαρονακι μιαμ!

δεν σιδερωσα ακομη... κατι λιγα εχω κανει απο δουλιτσες, εχω τεμπελιασει σημερα λιγο στον Η/Υ κ πολυ με το μικρακι μου παιζουμε στα πατωματα κ ευχαριστιεμαι. το απογευμα θα παμε στην μαμα μου.

Καλησπέρα κι από μένα!!!

Φτιάχνω τις ντουλάπες μου σήμερα κι έκανα ένα διάλειμμα να σας διαβάσω.

Αφροδιτάκι χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα!!!

Μπιλάκι μου ελπίζω να τη νικήσει η μαμά σου αυτήν την παλιοαρρώστια.χαίρομαι για το άλλο θέμα;)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...!:D:D:D

Εμείς σήμερα καλαμάρια γεμιστά με ρύζι φάγαμε και ήταν μούρλια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε?

εμεις ολα καλα, βγηκε απο το χειρουργειο στις 3, συνηλθε αμεσως, ποναγε ομως κ της κανανε μια ενεση για παυσιπονο. εστειλα τον μπαμπα μου κατω να φαει κ μολις γυρισε εφυγα, η μαμα μου κοιμοταν. πριν λιγο μιλησαμε κ ηταν πολυ καλυτερα, σηκωθηκε κιολας. θα βγουμε αυριο.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες κ τα περαστηκα (ελαχιστοι δικοι μου ξερουν οτι χειρουργηθηκε σημερα, αλλα το μοιραστηκα με εσας!!!)

στις 5,30 γυρισα σπιτι, εκανα ενα μπανιο, λουστηκα κ εβαλα να φαμε, με περιμενε ο καλος μου να φαμε μαζι. κατεβηκε για να κανει μια επειγουσα δουλεια στο γραφειο κ μετα πηγε νοσοκομειο.

εγω ετοιμασα την μικρη, της εκοψα φρουτα, μαζεψα τραπεζι, επλυνα την χυτρα, ενα ταψι κ ψευτοκαθαρισα το φουρνο που ειναι για κλαματα!!!

συμμαζεψα γυρω γυρω τον χαμο, εβαλα τις κρεμες μου που το ειχα τοσο αναγκη κ αραξα.

αυριο εχει καθαριοτητα, λιγα βασικα θα κανω, σιδερο κ το απογευμα θα παω στο πατρικο μου που θα εχουν γυρισει. κανονισα με τον αντρα μου να προγραμματισουμε την δουλεια ωστε να πηγαινω μερα παρα μερα στην μαμα μου, κ να καθεται με την μικρη.

ειμαι παρα πολυ κουρασμενη, περιμενω πως κ πως να παει 10,30 για να κοιμηθουμε....

μαλλια θα φτιαξω αυριο, απλα δεν αντεχω....

καλο βραδυ κοριτσακια μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...