Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια

Ιρένε συγχαρητήρια για το υπέροχο νέο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Μπήκα να σας βάλω τα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α δημοτικού όσες έχουν πρωτάκια φέτος.

http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/nipiagogio/420-eggrafes-mathhtwn-sthn-prwtovathmia-ekpaidevsh.html

Τα φιλιά μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!!!!!

τι μου κανετε???

εμεις σημερα συννεφιά κ δροσουλιτσα 21'c..

ειμαι τελευταια μερα στην δουλεια.......

νιωθω περιεργα........αν κ εχω αλλαξει 10 δουλειες περιπου.......

Απο αυριο θα πρεπει να ετοιμασω χαρτιά για το βιβλιαριο ασθενιας....

ενα μηνα πριν που ειχα παει δεν φαινονταν ενσημα ακομη ,δηλ του Γεναρη ,γιανα μου το σφραγισουν.....

Επισης, απο Δευτερα αρχιζουν οι αιτησεις για νηπιαγωγειο--

εμεις ειμαστε για προνηπιο με κληρωση .........

Κ Δευτερα αρχιζουν οι αιτησεις για τους Δημοτικους Παιδικους Σταθμους...

χθες μας καλεσαν στον παιδικο σταθμο του γιου μου!Μας μιλησαν κ μας εδειξαν τους φακελους τους!!!! μα ενιωσα τοσο περηφανη!!!!!

Οχι δεν ειναι πουθενα καλός κ δεν ειναι ουτε φρονιμος!!!!

αλλά ειχε κανει καταπληκτικές μουτζουρες !!!!!!!!!!

αχ το τζουμπουλί μου !!!!!

βιλλακι ξαναπροσπαθησε με την αδεια! αφου ουτε περσι πηρες........ειναι κριμα.......

πετ σκαν?? ετσι λεγονται??Παρασκευη θα κανει ...αξονικη παντου ειναι νομιζω....αλλά δεν ξερω ποτε θα βγουν.........

αρετη αντε περαστικα....ξεσηκωσες το σπιτι βρε εσυ!

ειρηνη μαμα . τελεια τα χρωματα στα νυχακια! πολυ χαρουμενα κ καλοκαιρινα! αχ να σε ειχα κοντα μου να μου τα αλλαζες συνεχεια!!!

το φαγητο σου ομως δεν το πολυζήλεψα....υγιεινο δεν λεω...αλλά μου φανηκε λιγο περιεργο το καλαμποκι...δεν το συνηθιζουμε.....

καλαμαρακι δεν αναρτησαν κατι στο νηπιαγωγειο μας.......μονο για εγγραφες νηπιαγωγειου.........χμμμμμμμ

εμεις πρεπει να γνωριστουμε απο κοντα βρε...εχουν ακριβως ιδια ηλικια οι κορες μας!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

.

καλαμαρακι δεν αναρτησαν κατι στο νηπιαγωγειο μας.......μονο για εγγραφες νηπιαγωγειου.........χμμμμμμμ

εμεις πρεπει να γνωριστουμε απο κοντα βρε...εχουν ακριβως ιδια ηλικια οι κορες μας!!

Ε ναι βρε πως να αναρτήσουν? Από το νηπιαγωγείο θα πάρεις μόνο την βεβαίωση παρακολούθησης κ την ανάρτηση θα την δεις στο δημοτικό σχολείο που θα πάει το παιδί με τα δικαιολογητικά ;)

καλημερες!!

εμεις εχουμε ηδη κανει την αιτηση για παιδικο αλλα θα κανω κ για προνηπιο αν μας παρουν δηλαδη με κληρωση, δεν το ειχα σκοπο αλλα μου εβαλε την ιδεα η δασκαλα του μικρου επειδη τραβαει σαν παιδι κ φετος οπως μου εχει πει πολλες φορες δεν τον βοηθησε το τμημα που ειναι.(κουκουβααααα!!!)

για προνηπια σε εμας τουλαχιστον ζητανε μονο την αιτηση κ το πιστοποιητικο γεννησης αν κ εφοσον κληρωθει απο Σεπτεμβρη τους πας τα υπολοιπα δικαιολογητικα. ευτυχως μην τα ξαναμαζευω τζαμπα!

να σας πω οτι η συμπεριφορα του εχει μαζευτει πολυ, ειναι ξανα συνεργασιμος, ηρεμησα εγω ηρεμησε κ αυτος......!!!

δουλιτσες απ το πρωι σκουπισα σφουγγαρισα μπαλκονια

αερισα δωματια εστρωσα κρεβατια. μαζεψα τα ασχετα. κ τον νεροχυτη.

εβαλα ενα πλυντηριο ρουχων κ σε λιγο το απλωνω.

επλυνα τα χθεσινα του κολυμβητηριου στο χερι

εβαλα φακες στην χυτρα κ εχω κ αλλες δουλιτσες ως το μεσημερι.

εδω θα ειμαι τα λεμε!

yori μπραβο στον αντρακο σου ωραιες κ οι μουντζουρες αφηρημενη τεχνη βρε!!! σιγουρα καπου ειναι καλος αλλα δεν το εχετε ανακαλυψει ακομη!!!

το πετ σκαν ειναι ολοσωμο κ δειχνει πιθανες μεταστασεις κ κατα ποσο ενεργη νοσος υπαρχει η οχι. συνηθως γινεται μετα την ολοκληρωση του κυκλου των χμθων.

η αξονικη γινεται σε ενα σημειο οπως κ η μαγνητικη.

η μαμα μου εκανε πετ σκαν δεν ειχε μεταστασεις κ μετα μαγνητικη στο πασχων σημειο να δουν πιο αναλυτικα την εξελιξη της νοσου.

ευχομαι καλες απαντησεις στον μπαμπα σου να μην χρειαστει αλλες χμθ

δυναμη!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!! τι κανετε?

εμεις κοιμηθηκαμε ξεροι οικογενιακως απο τις 11, ολοι πτωματα!!!

κ δεν σιδερωσα.... μονο 5 ρουχαλακια της μικρης.

ακομα δεν εχουμε νεοτερα απο την μαμα, στην αναμονη, αν κανει την επεμβαση αυριο ισως φυγει κ ξαναμπει αυριο το πρωι. (μπιλλακι κανει αφαιρεση χολης, εχει πολλες πετρες).

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσακια.

γιορι μπραβο στον γιοκα σου, δεν χρειαζεται ουτε πολυ φρονημος να ειναι, ουτε σε ολα καλος! δεν θελουμε τελεια παιδια! αλλα παιδια με προσωπικοτητα, εξου κ οι τελειες μουτζουρες!!!

μπιλλακι κ εγω αν ειμαι ανησυχη η νευρικη η νευριασμενη τα ιδια κανει κ η μιρκη, δεν στεκεται πουθενα! αν ειμαι ηρεμη, ειναι κ αυτη!

βρε αρετουλα πολυ κουραζεσαι κ εσυ!μεσα σε ενα απογευμα εκανες την εβδομαδιαια καθαριοτητα που κανω εγω σκ!!! να σου πω, μονες τους βγαινουν στο μπαλκονι για παιχνιδι?

αφδροτιτακι ειχες γενεθλια??? πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!! να σε χαιρεται η οικογενεια κ εμεις βεβαιως βεβαιως!!!

καλημέρα!

Μπιλάκι ξαναμίλα για άδεια....καλά τόσο δουλειά έχει τον Αύγουστο που λείπουν όλοι και δεν σε αφήνει???

ασε βασια μου δουλέια εχει αλλα οχι τοση ωστε να μας εχει απανταχου παροντες ολους!! απλα ο τυπος ειναι εργασιομανης κ φιλοχρηματος κ φοβαται να μην χασει εστω κ μια πωληση....:mad::-x:-x με τις αδειες ειναι εντελως παραλογο για να μην πω παρανομο το ολο θεμα. δεν θα το αφησω ετσι!!

δουλευω για να ζω, δεν ζω για να δουλευω!!

αυτο που μου ειχες γραψει για 1 μηνα διακοπες για βραχατι πολυ θα το θελαμε κ το σκεφτομαστε χρονια με τον Τ. αλλα δεν υπαρχει η πολυτελια(χρονου) δυστυχως.

παιζουν ολα παντως ακομα κ να παραιτηθω....

κ φυσικα με τον ιδιο τροπο αντιδραει οταν ζητηθει αδεια για λογους υγειας ακομη και θανατου.......!!!!!!!!!!!! αν θελετε το πιστευετε!! το εχω ζησει με συναδελφους:confused::confused::confused::confused: τραγικο!

ασε βασια μου δουλέια εχει αλλα οχι τοση ωστε να μας εχει απανταχου παροντες ολους!! απλα ο τυπος ειναι εργασιομανης κ φιλοχρηματος κ φοβαται να μην χασει εστω κ μια πωληση....:mad::-x:-x με τις αδειες ειναι εντελως παραλογο για να μην πω παρανομο το ολο θεμα. δεν θα το αφησω ετσι!!

δουλευω για να ζω, δεν ζω για να δουλευω!!

αυτο που μου ειχες γραψει για 1 μηνα διακοπες για βραχατι πολυ θα το θελαμε κ το σκεφτομαστε χρονια με τον Τ. αλλα δεν υπαρχει η πολυτελια(χρονου) δυστυχως.

παιζουν ολα παντως ακομα κ να παραιτηθω....

κ φυσικα με τον ιδιο τροπο αντιδραει οταν ζητηθει αδεια για λογους υγειας ακομη και θανατου.......!!!!!!!!!!!! αν θελετε το πιστευετε!! το εχω ζησει με συναδελφους:confused::confused::confused::confused: τραγικο!

χα μου θυμιζει τον τελευταιο εργοδοτη μου, ετσι εκανε σαν τρελος, ειδικα αν του ζηταγες παρακευη αδεια ελεγε οτι καθεσαι 3 μερες κ οτι κακομαθαινεις

για θεμα σοβαρο υγεια κ θανατου ηταν ανθρωπινος, εμενα δεν μου ειχε χρεωσει καν την αδεια που ειχε πεθανει η γιαγια μου, ειχα λειψει 2 μερες.

τον ενοχλουσε αν πας καπου κ περνας καλα, γιατι μετα ελεγε δεν προσαρμοζεσαι αμεσως στην δουλεια κ δεν αποδιδεις!!!!! σαικο!!! α κ διακοπες το καλοκαιρι μονο 1 εβδ!!!

τελικα η μαμα μου δεν θα μεινει μεσα σημερα, θα παμε αυριο πρωι πρωι για την επεμβαση. οποτε θα προλαβω να μαγειρεψω κ να σιδερωσω. θα φτιαξω γιγαντες κ αν προλαβω θα κανω κ ενα ψευτοκαθαρισμα το σπιτι, το πατωμα κ το μπανιο δηλ, για να μην εχω το σκ πολλα.

Διαφημίσεις

Eδω ειμαι και εγω..επιστρεψαμε,εκανα μπανακι τα κοριτσια,καθε μερα μου ερχονται πανβρωμικες,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε μαζεψα την κουζινα,εβαλα το πλυντηριο πιατων και τωρα κοιμιζω την μικρη..

Γιωτακι καλυτερα που δεν θα μεινει μεσα και για την ψυχολογια της..να πανε ολα καλα αυριο.τι να κανα μου φαινοταν τοσο βρωμικο το σπιτι..οσο για τα κοριτσια ναι ηταν και οι δυο στο μπαλκονι που ειναι μπροστα στο σαλονι ειχα ανοιχτα και τις εβλεπα αλλα και η μεγαλη μου την προσεχει πολυ την μικρη.ειχαν απλωσει κατω τα παιχνιδια και παιζανε..

Μπιλλακι τι να την κανεις την αδεια μετα τις 15σεπτεμβρη,καταρχας ο αντρας σου θα μπορει να παρει αδεια τοτε και επειτα αρχιζει και το σχολειο.δεν παλευεται το καλοκαιρι χωρις καθολου αδεια..

Ωραια,κοιμηθηκε η μικρη η μεγαλη παιζει στο δωματιο της,μου εκλεισε και την πορτα της και εγω μπορω τωρα να ξεκουραστω.....

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Eδω ειμαι και εγω..επιστρεψαμε,εκανα μπανακι τα κοριτσια,καθε μερα μου ερχονται πανβρωμικες,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε μαζεψα την κουζινα,εβαλα το πλυντηριο πιατων και τωρα κοιμιζω την μικρη..

Γιωτακι καλυτερα που δεν θα μεινει μεσα και για την ψυχολογια της..να πανε ολα καλα αυριο.τι να κανα μου φαινοταν τοσο βρωμικο το σπιτι..οσο για τα κοριτσια ναι ηταν και οι δυο στο μπαλκονι που ειναι μπροστα στο σαλονι ειχα ανοιχτα και τις εβλεπα αλλα και η μεγαλη μου την προσεχει πολυ την μικρη.ειχαν απλωσει κατω τα παιχνιδια και παιζανε..

Μπιλλακι τι να την κανεις την αδεια μετα τις 15σεπτεμβρη,καταρχας ο αντρας σου θα μπορει να παρει αδεια τοτε και επειτα αρχιζει και το σχολειο.δεν παλευεται το καλοκαιρι χωρις καθολου αδεια..

Ωραια,κοιμηθηκε η μικρη η μεγαλη παιζει στο δωματιο της,μου εκλεισε και την πορτα της και εγω μπορω τωρα να ξεκουραστω.....

καλη ξεκουραση,εγω ακομα σαν την αδικη καταρα στο γραφειο.... ελπιζω σε κανα 15' να φυγω, για ξεκουραση χλωμο!

δεν ξερω ρε παιδι μου εγω δεν την εμπιστευομαι στο μπαλκονι μονη της κ ας ειναι κ οι ξαδελφες που ειναι 7 χρονων. ξεμωρενονται κ αυτες κ κανουν βλακειες...

ευχαριστω πολυ για τις ευχες, αυριο πρωινο εγερτηριο!!! 7 παρα στο κατ κ εγω ειμαι πετρουπολη, πρεπει να φυγω στις 6 απο το σπιτι!

Εγώ κορίτσια όταν δούλευα το δικό μου αφεντικό ήθελε όταν παίρναμε άδεια να μην εξαφανιζόμαστε για 15 μέρες αλλά να μιλάμε με την δουλειά αν όλα πάνε καλά ή να απαντάμε στα τηλ όταν μας έπαιρνε!

Φυσικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα....γιατί αν εξαφανιζόσουν στις διακοπές τα άκουγες όταν γύριζες για μέρες.....ενώ αν εμφανιζόσουν θυμόταν να σου πει όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προέκυψαν και ότι τώρα θυμήθηκες να πάρεις άδεια....και τελικά έτρωγες μια ωραία ξενέρα και κατσάδα μαζί!!!

χαχαχαχα κάθε αφεντικό τελικά έχει τα στραβά του....

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ? Εγω είμαι στο νοσοκομείο περιμένουμε να να μπει η μαμά μου για την επέμβαση κατά τις 1. Εχτες εφτιαξα γίγαντες συμμαζεψα, μαζεψα νεροχύτη, σιδερωσα 2 πλυντήρια κ αφου εβαλα την μικρή για ύπνο, ξεραθηκαμε για ύπνο. Σήμερα σηκωθηκα 6 π,αρα .τα λέμε αργοτερα.

Καλημερα κορίτσια όμορφα!Τι κάνετε?

Μετα από μια εβδομαδα δυσκολη σημερα,γιατι αρρωστησαμε και εγω και ο μικρος, μπορω να πω πως ειμαστε καλύτερα.

Ιρενε,πολύ πολύ χαρηκα με τα νεα σου!Να εχεις μια ανεφελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ,να την ευχαριστηθεις όσο περισσότερο μπορεις!

Γιωτα μου ,ευχομαι συντομα και για εσενα.Καλή επιτυχια σημερα για την εγχειρηση της μαμας σου και καλή αναρρωση.

Μπιλάκι ,εννοειται πρεπει να ξανασυζητησεις για την αδεια.Ελπίζω να τα καταφερεις χωρις περαιτερω δυσκολιες.

Αρετη ,ειστε καλύτερα τωρα?

Ειρηνη ,τα κοραλι νυχακια ειναι η αδυναμία μου!Με γεια και τα παππουτσια του φιογκου!

Από δουλειες όλο και κανω όλη την εβδομαδα οποτε το σπίτι ειναι μια χαρα.Σημερα εχω να κανω καποια πραγματα ,μηπω αυριο βγουμε εξω επιτελους.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...