Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μια χαρά νιώθω,δεν έχω κανένα σύμπτωμα μόνο καθυστέρηση 9 μέρες είχα έκανα το τεστ και βγήκε θετικό!Όπως τα υπολόγισα είμαι 6 εβδομάδων,θα πάρω και τον γιατρούλη μου μετά να μιλήσω και θα σας κρατώ ενήμερες

Όντως;)

μπραβο βρε ειρηνη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μομμυ καλωσορισες στην τελεια παρεα μας!! ο καλυτερος ψυχολογος!!!

προς τα που εισαι εσυ?? γιατι κι εγω χθες επλυνα ,3 πλυντηρια,

--απλωσα τα 2 μονο--

κ ενα παπλωμα της κορης μου

---μονο αυτην ειχε ξεμεινει με παπλωμα ακομη--- αλλά εχθες νωρίς το απογευμα μας εκανε ενα τρελλο μπουρινι κ ειχε πολλη ζεστη συννεφοκαμμα κ πριν κ μετά!

αφου για να ξυπνησω τα παιδια στις 5.30 περιπου ανοιξα μπαλκονοπορτες ,μπρος-πισω, κ ακουγονταν η βροχη στις τεντες ....τρέλλα!

Καλησπέρα yorimichi,

όντως η παρεούλα σας είναι φανταστική και πολύ ψυχοχαλαρωτική :P:p:p

λοιπόν εγώ είμαι από τη μεριά της Στυλίδας........

Εκείνη την ημέρα προς με τα πολλά πλυντήρια πήγε να την κάνει κι εδώ ο καιρός, αλλά τη γλιτώσαμε με αρκετό ζεστό αέρα......ότι πρέπει για το στέγνωμα των ρούχων.......

Επιτέλους χθες, πήρα και στο φιογκάκι, καλοκαιρινά πεδιλάκια. Και δεν είχε αλλά και τα χρειάζεται για την Παρασκευή, που είναι η μία από τις δύο γιορτές του σχολείου του. Εγινε κι αυτό ;)

one1_zps8c920a77.jpg

Με γειά σας τα καινούργια σας παπά, είναι πολύ όμορφα και αεράτα......οτι πρέπει να αερίζονται τα ποδαράκια τους!!!!!!!!

Έχω ένα νέο να σας πω,ήθελα να σας το πω μέρες αλλά ήθελα να είμαι σίγουρη...είμαι έγκυος:mrgreen: έκανα χτες τεστ και βγήκε θετικό.Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας...!

Συγχαρητήρια, μπράβο σου..........με το καλό και με ένα υγιέστατο μωράκι!!!!:P

Διαφημίσεις

να σου πω την αλήθεια πάλι κοριτσάκι θα ήθελα,αλλά γερό να είναι μωρέ και ας είναι ό,τι θέλει...:P

εγω σαν μαμα θελω αγορι, αλλα για την μικρη μου θελω κοριτσι. εκτος αν κανουμε διδυμα σαν την κριστιν μας!!! κ να ειναι ενα κ ενα!!!:tongue::tongue::tongue:

γερο κ τυχερο να ειναι!!!

Καλησπέρα yorimichi,

όντως η παρεούλα σας είναι φανταστική και πολύ ψυχοχαλαρωτική :P:p:p

λοιπόν εγώ είμαι από τη μεριά της Στυλίδας........

Εκείνη την ημέρα προς με τα πολλά πλυντήρια πήγε να την κάνει κι εδώ ο καιρός, αλλά τη γλιτώσαμε με αρκετό ζεστό αέρα......ότι πρέπει για το στέγνωμα των ρούχων.......

ωραια!!! κοντα στην λαμια δεν ειναι? μεσα στην πολη η εκτος?

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Οι τρεχάτες μέρες συνεχίζονται και "φως" δεν βλεπω πουθενά! Οργάνωση, υπομονή, κουράγιο και βλέπουμε... :rolleyes:

Χθες γύρισα στις 10 παρά σπιτι... απλώς έκανα μπάνιο και έπεσα στο κρεβατάκι μου. Σήμερα, το πρώτο ραντεβού ήταν στις 9, οποτε πήγε ο άντρας μου το φιογκάκι σχολείο.

Αφού επέστρεψα από τη δουλίτσα μου, πετάχτηκα σούπερ, ετοίμασα μπιφτεκάκια, πατατούλες και καλαμπόκι και βουαλά το μεσημεριανό μας:

DSCN0935_zpsffecc66d.jpg

Μετά, ετοίμασα ελαφριά και δροσερή μους σοκολάτας

DSCN0929_zps6d302f05.jpg

Επλυνα κάποια πιατικά και πήγα να πάρω το φιογκάκι. Διαβάσαμε και τώρα να δουμε αν θα πάμε αγγλικά.. μπόλικα διαβάσματα... :roll:

Σας βάζω μερικά ακόμα μανικιούρ/πεντικιούρ, από τις δημιουργίες μου, για να εμπνευστείτε και να περιποιηθείτε και εσείς το κουφαράκι σας...:)

ena2_zps6c98f316.jpg

ena_zps426312cd.jpg

mov_zps7c17d734.jpg

xroma_zps7d36033d.jpg

Νιώθω λίγο κουρασμένη αλλά και χαρούμενη. Η θεία μου βγήκε επιτέλους {αν και θα ξαναπάμε για τα ράμματα} και πετάχτηκα και την είδα για μισή ωρίτσα!!!

Οταν πήγα στο σχολείο να πάρω το παιδί, έδωσα την πρώτη, μεγάλη τσάντα στην κοπέλα που τα "μαζεύει" για τις οικογένεις που βοηθούν {ειδικά εκείνη με τα 4 παιδάκια} και ένιωσα τόσο όμορφα... Αυτός που προσφέρει, νιώθει πάντα ομορφότερα. :P

Αυτά τα λίγα από μένα για την ώρα, σας γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Με γειά σας τα καινούργια σας παπά, είναι πολύ όμορφα και αεράτα......οτι πρέπει να αερίζονται τα ποδαράκια τους!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Οντως αεράτα και το μικρό μου, τα βρήκε εξαιρετικά άνετα!

777885dugw57gt25.gif

αυριο ρευστη μερα γιατι μπαινει η μαμα μου για την επεμβαση κ δεν ξερουμε αν θα την κανει αυριο η την παρασκευη, οποτε πρεπει να τελειωσω ολες μου τις δουλειες κ να μαγειρεψω κ μακαρονια με κιμα για την μικρη για να μην κουρασει τον μπαμπα της αν λειπω εγω.

Με το καλό να μπει και να τελειωσει η μανούλα σου!!!!! Με το καλό!

την Κυριακη ξυπνησα με πονοκεφαλο και ο αντρας μου με εμμετους και διαρροιες..ολη την μερα χαλια..

Πως είστε Αρετούλα μου?

(το μονο που σκεφτομαι κ τρεμω στην ιδεα ειναι πως θα μεταμορφωσω το βρωμο ρουμ σε παιδικο για την μικρη μου κ το μεγαλο προβλημα που θα βαλω ολα αυτα που εχω εκει μεσα!!!)

.... οσο γι αυτό ΕΧΕΙΣ εμένα! ;)

Μόνο η κρυσταλιέρα μου είχε μείνει αλλά πρέπει να γίνει μετά τις 9 που κοιμούνται τα παιδιά οπότε την βλέπω να μένει έτσι γιατί μετά τις 9 δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, όχι να πλένω στο χέρι ποτήρια.

Μου επιτρέπεις να σε μαλώσω?? Ειναι δυνατόν στην κατάσταση που είσαι ν' ανησυχείς για το σπίτι? ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Με το καλό να μπει και να τελειωσει η μανούλα σου!!!!! Με το καλό!

Ευχαριστω ειρηνη μου, πιο πολυ με αγχωνουν τσ διαδικαστηκα, δηλ ι το ποτε θα πηγαινω, γιατι θσ βγει γρηγορα αλλα θελω να πηγαινω κ στο σπιτι μερα παρα μερα για βοήθεια κ παρέα

.... οσο γι αυτό ΕΧΕΙΣ εμένα! ;)

χα! θα στειλω τον συζηγο στο χωριό τριήμερο κ θα ερθεις να τα φτιαξουμε παρεα!

μολις ανεβηκα κ ξαπλωσα λιγάκι μεχρι τις 6.30 που ξυπναει η μικρή, πτωμα.....

Αγαπημένες μου,

Μόλις έκανα μία νέα ανάρτηση στο θέμα μας, σχετικά με το πως αλλιώς θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το προστατευτικό κάγκελο του κρεβατιού.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/05/blog-post_28.html

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!Τι κάνετε?Διαβάζω δουλίτσες που έχετε κάνει και σκέφτομαι πόσες έχω κι εγώ και με πιάνει απελπισία,αλλά κάπως θα τα καταφέρω!!!

Έχω ένα νέο να σας πω,ήθελα να σας το πω μέρες αλλά ήθελα να είμαι σίγουρη...είμαι έγκυος:mrgreen: έκανα χτες τεστ και βγήκε θετικό.Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας...!

Σήμερα έσκασα 400 Ευρώ στη ΔΕΗ,μου λέει ο άντρας μου πήρες μια χαρά χτες πάρε μια πίκρα σήμερα...:cool:

Μπιλάκι εμείς πάμε σχεδόν κάθε χρόνο και περνάμε τέλεια.Αν είναι καλή η τιμή να πάτε!Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι και συνέχεια στο ξενοδοχείο...Αν θες και all inclusive γενικά μπορείτε να πάτε και κρουαζιέρα,αν θες πληροφορίες γι'αυτό ρώτα!!!:P

πολυ ωραια νεα! με το καλο μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου:P:p:p:p!!!!!

αντε κ στο γιωτακι μας τωρα;)

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω για τις απαντησεις για τα all inclusive αλλα....ενω ειχα παρει τετοια χαρα ο....μην τον χαρακτηρισω:mad::-x δεν μου δινει αδεια παρα μετα τις 15 Σεπτεμβρη.......:-(:-(:-(:-(:-( περιμενω καποιες απαντησει κ καποιες εξελιξεις κ θα ξανακανω μια συζητηση απο βδομαδα μαζι του κ ειδωμεν.... προς το παρον δεν κλεισαμε κατι, ευτυχως τρεχει ακομη η προσφορα αχ μακαρι την προλαβουμε.

ειχα καταληξει all inclusive τελικα γιατι αφενος στην Παρο εχω παει ηδη 4 φορες κ την εχω γυρισει, αφετερου θελω μονο να ξεκουραστω να μην σκοτιζομαι ουτε καν ποια καφετερια να διαλεξω για να πιω καφε. σκοπευω παντως να το κυνηγησω το θεμα γιατι δεν εχει δικαιωμα να μου αρνηθει αδεια κ οπου φτασει...:roll::roll:ουτε περσυ ειχα παρει αλλα ηταν ατυπη συμφωνια

γιωτα καλη επιτυχια στην μαμα σου τι επεμβαση θα κανει? οχι κατι σοβαρο ευχομαι

ειρηνακι πολυ ομορφα τα παπουτσια του μικρου με γεια του!

αρετουλα εισαστε καλυτερα???

υορι ολα καλα να πανε με τον μπαμπα ευχομαι απο καρδιας θα κανει πετ σκαν αφου ολοκληρωσει ε?? ελπιζω να βγει πεντακαθαρο!

cristine προσεχε βρε παιδακι μου ασε την κρυσταλιερα ουτε εγω την εχω κανει ακομα! ξεκουρασου οσο θελουν τα νινακια σου!

ευχαριστω για τις συμβουλες

αν το κλεισω τελικα θα σου βαλω το λινκ!!!

φιλακια να προσεχεις

Καλημερα!!!ειμαι στη δουλεια και εχω μια απιστευτη κουραση..ευτυχως ο αντρας μου ειναι καλυτερα...χθες δεν εκατσα καθολου,το μεσημερι γυρισα απο την δουλεια,φαγαμε στα γρηγορα και φυγαμε για μπαλετο..γυρισα εκανα μπανιο και ελουσα την μεγαλη,την μικρη την ειχα κανει πριν φαμε,τιναξα και ξαναεστρωσα τα ριχταρια εδωσα απογευματινο στα κοριτσια και μεχρι να φανε επλυνα το μικρο μπαλκονι,αστραψε..επλυνα το μπανιο και αλλαξα πετσετες,αλλαξα σεντονια στο δικο μας κρεβατι,να φυγει η αρρωστιλα,καθαρισα την κουζινα σκουπισα και σφουγγαρισα το μεγαλο μπαλκονι,τα κοριτσια βγηκαν να παιξουν και εγω σκουπισα ολο το σπιτι,ξεσκονισα και σφουγγαρισα..μετα παιξαμε ολες μαζι,ετοιμασα το φαγακι μας λουκανικο με πατατουλες στο φουρνο για σημερα, επλυνα αυτα που βγηκαν απο την προετοιμασια του φαγητου και ετοιμασα ενα πλυντηριο για τη νυχτα.η μικρη δεν ξερω τι ειχε παθει μετα ειχε απιστευτη γκρινια εκλαιγε λες και την δερνανε.ο αντρας μου τους εφτιαξε το γαλα,φορεσαν τα πιτζαμακια τους,δοντακια και υπνο..ημουν εξουθενωμενη,κοιμηθηκα απο τις 11 αλλα παρολ'αυτα δεν ξεκουραστηκα..

Γιωτακι αντε και στα δικα σου ευχαριστα τωρα..με το καλο η επεμβαση της μαμας σου..

Ειρηνη μου καλη αναρρωση στην θεια σου..ωραιο φαγακι...ζηλεψα μους και βεβαιως νυχακια......

Μπιλλακι καθολου αδεια μεχρι τον Σεπτεμβρη?αν ειναι δυνατον,για ξανακανε μια συζητηση..

Ρηνουλα να προσεχεις το πρωτο διαστημα..και εγω και στα δυο κοριτσακι ηθελα,δεν μπορουσα να με φανταστω με γιους..ευτυχως και τα δυο μου καναν το χατηρι...βεβαια πανω απο ολα να ειναι γερο...

Θα τα πουμε αργοτερα κοριτσαρες,να εχουμε μια ομορφη μερα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...