Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Τι κάνετε?Διαβάζω δουλίτσες που έχετε κάνει και σκέφτομαι πόσες έχω κι εγώ και με πιάνει απελπισία,αλλά κάπως θα τα καταφέρω!!!

Έχω ένα νέο να σας πω,ήθελα να σας το πω μέρες αλλά ήθελα να είμαι σίγουρη...είμαι έγκυος:mrgreen: έκανα χτες τεστ και βγήκε θετικό.Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας...!

Σήμερα έσκασα 400 Ευρώ στη ΔΕΗ,μου λέει ο άντρας μου πήρες μια χαρά χτες πάρε μια πίκρα σήμερα...:cool:

Συγχαρητήρια μικρή-Ειρήνη, όλα καλά να πάνε, να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό στα χέρια σου σε 8 μήνες:D

Υοτου η θέση άνοιξε, τώρα είναι η σειρά σου.;)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπιλάκι εγώ έχω πάει σε all-inclusive.

Σημαντικά για εμένα είναι

-η παραλία να είναι ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, να μην χρειάζεται να μπεις σε αμάξι.

-να έχει παιδότοπο και παιδική χαρά με δέντρα για σκιά

-το γεύματα να κρατάνε πολύ ώρα για να μπορείς να κανονίσεις εσύ πότε θέλεις να φας και να μην γίνεται χαμός στην τραπεζαρία

-το φαγητό να είναι πολύ καλό(αυτό βέβαια μόνο από κάποιον που έχει πάει στο ίδιο μπορείς να το μάθεις)

Για τα ενδιάμεσα γεύματα μην περιμένεις πολλά, σπάνια είναι τόσο καλά όσο ο μπουφές των κανονικών γευμάτων, και οι καφέδες και τα αναψυκτικά είναι β'κατηγορίας.

Πιστεύω ότι αξίζουν όταν έχεις μικρά παιδιά που δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν σε κανονική βραδινή έξοδο σε ταβέρνα πχ ή σε καφετέρια.

Αν όμως τα παιδιά είναι σε ηλικία να ακολουθήσουν στις βραδινές εξόδους, αλλά και αν πάτε σε μέρος που προσφέρεται και για ημερήσιες εκδρομές τότε σε περιορίζουν αρκετά.

Αν πάλι ο σκοπός είναι η απόλυτη ξεκούραση να πάτε κάπου και να μην μπείτε στο αμάξι για 5-10 μέρες τότε είναι ιδανικά.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα παραπάνω. Σε ποιο ξενοδοχείο λέτε να πάτε? Βάλε το λινκ να το δω να ζηλέψω λιγάκι(εγώ μπα΄νια του χρόνου)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

γεια σας παλι!

φαγαμε, μαζεψα νεροχυτη (για μπανιο δεν πηγαμε, δεν προλαβαμε, ισως αυριο) ο αντρας μου δεν εχει ερθει ακομα κ δεν ξερω τι να κανω... να φτιαξω τυροπιτα η να την πεσω για υπνο????

ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα, η κορη μου εφαγε φασολακια φρεσκα με πατατες κολοκυθια κ κρεας. εχει να φαει πατατα κατσαρολας η φουρνου κ κολοκυθακια απο τον δεκεμβρη!!!

τιποτα το ιδιαιτερο σημερα απο δουλειες μαλλον θα σιδερωσω το απογευμα. εχω 4 πλυντηρια, θα χρονομετρησω κ θα σας πω ποσο θα κανω!

Καλησπέρα κορίτσια.

Χάθηκα αλλά τρέχω πολύ στην δουλειά και δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω.

Yori όλα καλά να πάνε με τις εξετάσεις του μπαμπά σου.

Οι εξετάσεις της μικρής δηλαδή βγήκαν όλες οκ και απλά χρειάζεται διατροφή?

Yotou πόσα έκανες το Σαβατοκύριακο και εσύ Μπιλάκι, εγώ κορίτσια κουράζομαι πλέον αρκετά εύκολα. Ευτυχώς που είχα τελειώσει με τις βαριές δουλειές.

Μόνο η κρυσταλιέρα μου είχε μείνει αλλά πρέπει να γίνει μετά τις 9 που κοιμούνται τα παιδιά οπότε την βλέπω να μένει έτσι γιατί μετά τις 9 δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, όχι να πλένω στο χέρι ποτήρια.

Συγχαρητήρια μικρή-Ειρήνη, όλα καλά να πάνε, να έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό στα χέρια σου σε 8 μήνες:D

Υοτου η θέση άνοιξε, τώρα είναι η σειρά σου.;)

στο τρεξιμο εισαι ε? ποτε σταματας την δουλεια?

ναι ελιωσα το σκ αλλα τα εφερα σε μια σειρα, ηταν δουλειες που επρεπε να γινουν + τα καθημερινα κ η εβδομαδιαια καθαριοτητα!

εσυ καλε φυσικο να κουραζεσαι σε 3 μηνες γεννας κ εχεις 2 νινακια που κουβαλας!!! τα παιδια τι λενε με τον ερχομο των μωρων? την κρυσταλιερα αστην, δεν παθαινει τιποτα με λιγη σκονη. αν σου ερθει καποιος κ θες οποσδηποτε να βγαλεις κρυσταλινα ποτηρια καντα τοτε! αλλιως κανε το κοροιδο!!!:tongue::tongue::tongue:

αχ ναι ανοιξε η θεση, για να δουμε ποτε θα μας επισκευτει κ εμας ο πελαργος!!! (το μονο που σκεφτομαι κ τρεμω στην ιδεα ειναι πως θα μεταμορφωσω το βρωμο ρουμ σε παιδικο για την μικρη μου κ το μεγαλο προβλημα που θα βαλω ολα αυτα που εχω εκει μεσα!!!)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Ρηνακι τι τελεια νεα!!!!με το καλο μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατησεις ενα γερο μωρο στην αγκαλιτσα σου..

Δημητρα ευχομαι να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα με τον μπαμπα σου..

Ειρηνη πολυ ωραιο το φουξια χρωματακι..μεγεια τα πολυ ομορφα πεδιλακια του φιογκακιου..γεμιστα εβαλα και εγω στο προγραμμα για την παρασκευη..

Αφροδιτακι ενεθλια?χρονια σου πολλα κοριτσαρα να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν και εμεις φυσικα..

Εγω πολυ κουραση...δεν ξερω γιατι νιωθω τετοια εξαντληση..το Σαββατο εκανα την εβδομαδιαια καθαριοτητα,αλλαγη σεντονιων,πλυσιμο καλο του μπανιου,κουζινα,μπαλκονια,τζαμια σκουπισμα,ξεσκονισμα,σφουγγαρισμα και την ντουλαπα την δικη μου..το πρωι του Σαββατου και λαικη και σουπερ..ξεθεωμα κανονικα..την Κυριακη ξυπνησα με πονοκεφαλο και ο αντρας μου με εμμετους και διαρροιες..ολη την μερα χαλια..το απογευμα πηρα τι μικρες και τις πηγα στην παιδικη χαρα να παιξουν.γυρισαμε μπανια γαλατα μαγειρεψα παστιτσιο εκανα και εγω μπανιο λουστηκα εφτιαξα τα μαλλια μου και υπνο..Το πρωι στην δουλεια περιμενα πως και πως να γυρισω σπιτι και μολις κοιμηθουν τα κοριτσια να ξαπλωσω..εστρωσα τραπεζι φαγαμε μαζεψα την κουζινα,εκανα μπανιο και ελουσα τα παιδια εκανα και εγω ενα ντουζακι και κοιμηθηκαμε ολες..σηκωθηκα ετοιμασα απογευματινο για τα κοριτσια,εβαλα σκουπα,επλυνα το μπανιο,σκουπισα μπαλκονια περασα με το σουιφερ τα επιπλα μαζεψα τα στεγνα ρουχα,πηγαμε οικογενειακως σουπερ γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα,μαγειρεψα αρακα για αυριο,ντουζακι γαλατακια και υπνο οι μικρες.φτιαξαμε τοστακια με τον αντρα μου και φαγαμε μετα και ενα παγωτακι,σφουγγαρισα και χαλαρωνω πριν πεσω..καλο βραδυ να εχουμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημερουδια!!!!!!!!!!

τελεια μερα!!!!!!!!!! λιακαδα!!!!!!!

καταπληκτικη!!!!!!!!!!ζεστη!

εχω καλη διαθεση!

κ τί πιο ομορφο να ακους κ τοσο υπεροχα νεα!!!!!

ειρηνη84 !!!!!!!!!!!!

Τί χαρα ειναι αυτη!! μπραβο σας!!!! ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

μακαρι!! το θελατε ε?? μπεμπουλινι βρε!!! θα μυριζει το σπιτι μπεμπουλιθρίλας!!! θα ψωνισετε μικροσκοπικα ομορφα ρουχαλακια!

ααααααχχχχχχχχχ!! ζησε το οσο μπορεις περισσοτερο!!!!!!

υοτου να σου ευχηθουμε κ σενα??

ειρηνη που εισαι μαμα??? μας ελειψες!!

αλλά εφτιαξες γεμιστα.......αγορασες πανεμορφα πεδιλακια για το φιογκιδιο, περιποιηθηκες τον εαυτο σου κ εχεις κ πολλη δουλεια!!

αυτα ολα ειναι πολυ καλα νεα!!!

χαιρομαι για σενα!

christine εσυ πως τα πας κοπελια με τα 4??

θα πατε διακοπουλες? να προσεχεις πολυ πολυ πολυ....

----κοριτσια ,εσεις που εχετε παει σε all inclusive , μπορειτε να αναφερθειτε λιγο σε τιμες ημερας για οικογενειακο δωματιο ,δηλ οχι απλό δικλινο??

να εχουμε μια εικονα στο περιπου.......

εμεις εχθες βγηκαμε στην πλατεια , επρεπε να βγουμε γιατι ειχε χαλασει τα γυαλακια του στον παιδικο ο μικρος κ ηθελαν βιδωμα, κ επρεπε να αλλαξουμε κατι σαγιοναρες που πηραν δωρο την μικρη....

ειδαμε κ την νονα μας τυχαια κ ηπιαμε καφε! ειχε πολλη ζεστη μεχρι τις10+

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

:) Εχω πολλές μέρες να μπω δεν προλαβαινω να με συγχωρέσετε τρέχω σαν την τρελη για την δουλεια για τα extra για τις χειροτεχνιες και σας σκέφτομαι πολύ...και τσουπ μπηκα και διάβασα και τα ευχαριστά ααχχχ τι όμορφα νέα για την Ρηνουλα μας πολύ χάρηκα αυτα ειναι νέα!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

..δεν θα πω κάτι άλλο!!! γιατι χάρηκα πολύ με αυτα τα νέα

καλησπερα κοριτσια!

τι κανετε? παλι ερημιες ε?

εμεις καλα, απο εχτες εχουμε βγαλει την ημερισια πανα κ τα πηγαινουμε καλα,δεν ειχαμε κανα ατυχημα! θα δειξει!

κ εγω πολυ κουραση, η μικρη δεν καθεται καθολου στην γιαγια της κ την εχουμε μαζι στο γραφειο, μπαχαλο δηλ!!! εχει ζωηρεψει πολυ! τα νευρα μου ειναι λιγο κροσια! ανεβηκα επανω, την ετοιμασα, της εβαλα να φαει (ξαναεφαγε φασολακια!!!) κ εγω εκανα τα εξης:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  3. περασα μια το μπανιο
  4. συμμαζεψα (αυτα πριν κατεβω για δουλεια το πρωι)
  5. εβαλα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο
  6. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  7. ξεχωρισα ανα κατηγοριες τα ασιδερωτα κ τα εχω πανω στην τραπεζαρια, εχω απειρα!!!
  8. ξανακατεβηκα στο γραφειο να τελειωσω μια δουλιτσα που εχω κ θα ανεβω επανω να φαω (ο αντρας μου λειπει κ θα αργησει)

αυριο ρευστη μερα γιατι μπαινει η μαμα μου για την επεμβαση κ δεν ξερουμε αν θα την κανει αυριο η την παρασκευη, οποτε πρεπει να τελειωσω ολες μου τις δουλειες κ να μαγειρεψω κ μακαρονια με κιμα για την μικρη για να μην κουρασει τον μπαμπα της αν λειπω εγω.

την τυροπιτα την τσακισαμε, εμειναν 2 μικρα κομματια. την εκανα με φυλλο κρουστας στριφτη. παρα πολυ ωραια!

αυτα τα νεα μου, προς το παρον, θα επανελθω!!!

γιορι να μου ευχηθητε, να μου ευχηθητε, αλλα μαλλον αυτον τον μηνα τον χασαμε, εχω πολυ μικρες πιθανοτητες γιατι εκανα οωρηξια πολυ νωριτερα απο οτι περιμενα, αμεσως μετα την περιοδο. ειδομεν!

σοφακι χαθηκες! καλο κουραγιο!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Καλέ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!Ακόμη δεν το έχουμε πει αλλού,μόνο η μαμά μου το ξέρει κι εσείς φυσικά!!!

Οι δουλίτσες μπαίνουν σε μια σειρά,ευτυχώς σήμερα δεν είχα μάθημα οπότε προχωρήσαμε κάπως,πήγα και το κορίτσι μου το πρωί στην παραλία κι έπαιξε και το ευχαριστήθηκε.

Πριν λίγο τελείωσα και με τη ντουλάπα της μικρής..Έχει 12 φορέματα το μικρό,να δω που θα τα πρωτοφορέσει....!!!

Πάω να συνεχίσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Καλέ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!Ακόμη δεν το έχουμε πει αλλού,μόνο η μαμά μου το ξέρει κι εσείς φυσικά!!!

Οι δουλίτσες μπαίνουν σε μια σειρά,ευτυχώς σήμερα δεν είχα μάθημα οπότε προχωρήσαμε κάπως,πήγα και το κορίτσι μου το πρωί στην παραλία κι έπαιξε και το ευχαριστήθηκε.

Πριν λίγο τελείωσα και με τη ντουλάπα της μικρής..Έχει 12 φορέματα το μικρό,να δω που θα τα πρωτοφορέσει....!!!

Πάω να συνεχίσω

χαχα μαζι γραφαμε!

ιρενε μου πως πας? εχεις τιποτα συμπτωματα? ζαλαδες κτλ? ποσο εβδ εισαι?

Μια χαρά νιώθω,δεν έχω κανένα σύμπτωμα μόνο καθυστέρηση 9 μέρες είχα έκανα το τεστ και βγήκε θετικό!Όπως τα υπολόγισα είμαι 6 εβδομάδων,θα πάρω και τον γιατρούλη μου μετά να μιλήσω και θα σας κρατώ ενήμερες

χαχα μαζι γραφαμε!
Όντως;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...