Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

μαριανακι μου ευχαριστω. ευτυχως ηδη ειναι καλυτερα και τα δυο. βρε κοριτσια παντως αρκετη ζεστη αλλα καθε απογευμα εχει καθιερωση εναν αερα που δεν μπορω ουτε ρουχα ν απλωσω απο τη σκονη και τα χωματα. ουπς δεν ειπα καλησπερα! καλησπερα σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έχω κατα ευχαριστηθεία αυτόν τον καιρό,

έχω βάλει μέχρι τώρα 5 πλυντήρια, παπλώματα, παπλωματοθήκες, σεντόνια, σκούρα ρούχα, μπουρνούζια.........και έχουν στεγνώσει ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

είναι τέλειος αυτός ο καιρός..............:D:D:D:D:D:D

Καλημερα κορίτσια μου,τι κάνετε?

Δεν λένε πως αμα κανεις σχεδια ο θεος γελάει?Ε,ενω σχεδιαζαμε χιλια δυο για το σκ,τελικα αρρωστησε ο μικρος την κυριακη και σημερα εκανε και πυρετο.Από εχθες ειμαι και εγω κάπως,τα ματια μου πονανε,ο λαιμός μου,ειμαι μπουκωμενη...μια χαρα δηλαδη!

Τελοσπάντων ,ελπίζω σε καλύτερες ημερες.Το Σαββατο τελειωσα τα ρουχα μας .

Κατα τ'άλλα μοναχα τα καθημερινα και πολλα πλυντηρια.Σημερα πρεπει να σιδερωσω αρκετα ,εχω πάλι ενα βουνο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας κορτσούδια!!!!

τι μου κανετε??

εγω ειμαι στην δουλεια κ επειδη ειμαι ΕΣΠΑ στον Δημο, κ βγηκε ο ιδιος δημαρχος με 13ψηφους μονο διαφορά,γινεται πανικος εδω στις Σέρρες..

Σταματαω την Πεμπτη...ειναι η τελευταια μερα τοτε....γλυκοπικρα συναισθηματα.......

Ευχαριστησου τις ημερες μεχρι την Πεμπτη και μετα πάλι θα μπεις στους ρυθμούς σου.Ουδεν κακον αμιγες καλού δεν λένε?

35. Ξαναμαζεψα τραπεζι 36. Ταισα κ ετοιμασα την μικρή για ύπνο 37.εβαλα τα φαγητα σε ταπερ στο ψυγείο 38.εβαλα να μουλιασουν χυτρα κ ταψι 39. Επλυνα πιάτα στο χέρι 40.Έβαλα την μικρή για υπνο κ επεσα κ εγω! γράφω από το κινητό γι'αυτό κ γράφω έτσι! καλο βραδυ,, φιλάκια
Σηκώσαμε χαλιά σήμερα....το σπίτι πήρε αέρα!

Μαγείρεψα φρικασέ....το εξαφανίσαμε!

Μάζεψα τα παπλώματα και τα βάλαμε σε θήκες...και μπήκαν στην ντουλάπα!

Καθάρισα κουζίνα που είχε ένα βουνό πιάτα!!!

Πάω για μποτέ! :tongue:

ευχαριστω κ εγω οπως βελπω την προσφορα με ενθουσιαζει θα το ειχα κλεισει ηδη αλλα δεν σηκωνουν το τηλ να ρωτησω για ημερομηνιες, απο αυριο;)

Κανατε και οι τρεις δουλειες...μπραβο βρε κορίτσια!

Μπιλάκι δεν εχω ιδεα από τετοιες διακοπες.Προσωπικα δεν θα το προτιμουσα ,θα ενιωθα λιγο αποκλεισμενη ,αλλα για αλλους ισως ειναι βολικο.

πολυ πολυ καλησπερα κοριτσια! ποσο μου εχετε λειψει. ξερω πως εχω μεινει απο απουσιες αλλα σας σκεφτομαι συνεχεια. βασικα αυτη τη φορα δεν εχω προλαβει να σας διαβασω, ευχομαι ολες να ησαστε καλα. εμεις ειχαμε παει οικογενειακως ταξιδακι εξωτερικο. ωραια ηταν, περασαμε ομορφα. τωρα βεβαια στο σπιτι επικρατει ενας χαμος! ρουχα παλια για πλυσιμο ρουχα καινουρια για πλυσιμο! σιδερωμα, βαλιτσες! παλια παιχνιδια καινουρια παιχνιδια! πλυσιμο χαλιων ξεκαθαρισμα ρουχων! και φυσικα τα καθημερινα! ααα και με μικροιωσουλες! αυτα! τα φιλια μου σε ολες και να ησαστε καλα

Μπραβο για το ταξιδι σας,θα το χαρηκατε φανταζομαι.Καλη συνεχεια με το σπίτι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε? Εγώ δεν εχω κατεβει ακόμα γραφείο, μου ειπε ο άντρας μου να κάτσω λιγο να χαλαρωσω, όποτε πινω καφεδάκι προς το παρόν. εχτες πάλι λιωμα, το πρωί δουλειά, το μεσημέρι φαγητό και μαζεματα κ μόλις κοιμηθηκαν οι άλλοι πηγα σούπερ, γύρισα τακτοποιησα τα πράγματα, τυλιξα με ναυλον το παλιο καρεκλακι της μικρης, εκανα μπανιο κ τους ξυπνησα. ετοιμασα την μικρή κ της εκοψα φρουτα, ο άντρας μου εφυγε για δουλειά κ ηρθαν οι ξαδελφες για παιχνιδι. εγω εφτιαξα κεικ μαζεψα τον χαμο στην κουζίνα, επλυνα χυτρα κ ταψι απο την προηγούμενη. μετα εφτιαξα την ντουλαπα της μικρης, καναμε τα βραδινα μας κ υπνο! σημερσ λεμε το μεσημέρι αν δεν εχουμε δουλειά να αφησουμε την πεθερανα προσεχει την μικεη που θα κοιμάται και να πάμε για μπανιο! Αυτα απο μενα, παω να ετοιμαστω σιγά σιγα. χρυσα μου περαστηκα σας, η αδελφουλα σου ηρθε? ειρήνη ολα καλα? που χαθηκες? γιορι, αντε , μπαινεις στην τελική ευθεία για τις διακοπές, τι εμεινε? δύο μηνακια μέχρι να τακτοποιησεις λιγο το σπιτι να πάτε κ λιγο σαλονικα εφτασε ο Αύγουστος!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!

Τι κάνετε......εγώ ξανααδιαθέτησα αυτόν τον μήνα στις 20 μέρες και τα νεύρα μου!!!! το παθαίνω όποτε κουράζομαι πολύ ή έχω στενοχώρια! Στην προκειμένη περίπτωση έχω πάθει και τα δύο....ειδικά το σκ ξεθεώθηκα..και στο μυαλό γυρίζουν πολλά....!

γεια σας καλες μου φιλες!

τι μου κανετε?

εγω χαλαρα στην δουλεια.......

μετραω ωρες!!!!!

χθες απογευμα ειχα "μαχη" με τα καλοκαιρινα ρουχα....

δεν τα προλαβα ολα φυσικα.......

μονο τα παιδικα.....

ευτυχως που ο μικρος μου ειναι σταθερος 2,5χρονια στα 16κιλα κ δεν εχουμε φετος κ την πανα...τον χωρανε τα παντα...ιδιως κατι προχειρα μακώ σορτσακια (απο πυζαμακια ή απο προχειρα σετακια οπως του jumbo)

του φάρδυναν κιολας!!

Αλλά με την κορη μου τεραστια πίκρα! τιποτα σχεδόν δεν την χωράει....κριμα τοσα ρουχα ...στεναχωρεθηκα κ για ακριβα καινουρια ρουχα κ για την κορη μου που παχυνε τοσο....

σας ειχα πει,την καναμε εξετασεις οστικης μαζασ κ αιματολογικές κ για θυροειφη κ ορμονικές........θελει διαιτα,......(1,20 κ 27κιλα΄)

με τον μπαμπα μου ειμαστε σε μια τρελλη αναμονη....με κομμενη την ανασα...κοιταζομαστε τρομαγμενοι κ αμιλητοι....κανει την τελευταια χμθ κ σε καμιά 10μερες θα εχουμε εξετασεις κ τα τελευταια αποτελεσματα ....

ειμαστε αρκετα τρομοκρατημενοι..........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

υοτου ετσι οπως τα λες φιλεναδα! 2 μηνες χαλαρα κ θα περιμενω τις διακοπές!!! αχ μια βδομαδα καθε χρονο ειναι .....

λοιπον, καλα το σκεφτηκατε, καντε μια πρωτη βουτιά εσεις χαλαρα χωρις παιδι κ μας λες εντυπωσεις!

μομμυ καλωσορισες στην τελεια παρεα μας!! ο καλυτερος ψυχολογος!!!

προς τα που εισαι εσυ?? γιατι κι εγω χθες επλυνα ,3 πλυντηρια,

--απλωσα τα 2 μονο--

κ ενα παπλωμα της κορης μου

---μονο αυτην ειχε ξεμεινει με παπλωμα ακομη--- αλλά εχθες νωρίς το απογευμα μας εκανε ενα τρελλο μπουρινι κ ειχε πολλη ζεστη συννεφοκαμμα κ πριν κ μετά!

αφου για να ξυπνησω τα παιδια στις 5.30 περιπου ανοιξα μπαλκονοπορτες ,μπρος-πισω, κ ακουγονταν η βροχη στις τεντες ....τρέλλα!

βασια εμενα αλλαζει ο κυκλος μου το καλοκαιρι ,,,μικραινει....απο 28μ στις 25μ περιπου.......

χρυσα περαστικα κοπελιά...αλληλοκολλήσατε ! τελευταια κι εμεις ετσι παθαμε με πονόλαιμο αλλά γλιτωσαμε αντιβιωσεις.....ιωση4μερες ηταν.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Αγαπημένες μου κορούλες, καλησπέρα.

Οι μέρες που περνάω, λόγω καλοκαιριού, είναι απίστευτης τρέλας που λένε και γι αυτό δεν καταφέρνω να μπαίνω καθημερινά. Σας έχω διαβάσει, εννοειται αλλά που να σας σχολιάσω.

Η δουλειά είναι απίστευτη, πρωί-βράδυ, το μεσημέρι φαγητό και διάβασμα με το μικρό μου και μέσα σε όλα αυτά και το νοσοκομείο της θείας. Ευτυχως σήμερα βγαίνει! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Φαντάζεστε λοιπόν για πόσο τρεχάτες μέρες μιλάω.. μία ζάλη, πραγματικά! Και η τωρινή εβδομάδα, στους ίδους ρυθμούς.. δουλεύω όλες τις μέρες και μάλιστα πρωί και βράδυ...! Τρεχάτε ποδαράκια μου.

Ανάμεσα λοιπόν στην "τρέλα", σας γράφω 2 λογάκια.

Σήμερα παρά τα τρεχάματα, ασχολήθηκα λιγάκι με το σπίτι. Μερικά πραγματάκια έπρεπε να γίνουν.

Απλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα χρωματιστά

Εβαλα αμέσως ένα με κοκκινόρουχα, ευπαθή

Σιδέρωσα,

Ετοίμασα φαγάκι, για σήμερα, λίγα γεμιστά

one3_zps39e1b658.jpg

Λούστηκα και έκανα μασκούλα

Εβγαλα το ψιλό παπλωματάκια και αυτή τη στιγμή πλένω την υπέρδιπλη, πικεδένια κουβέρτα μας

Επιτέλους, βρήκα το χρόνο να ξεχωρίσω διάφορα ρουχαλάκια που είχα για δόσιμο

{το Τιγράκι μας, που τώρα το βλέπω 2 φορές την εβδομάδα στο tae, μου έφερε 2 σακούλες με υπέροχα ρούχα για δόσιμο ;) , καθώς και η Ρενάτα μας μία γεμάτη σακούλα με τέλειες ζώνες}.

Αυτά, θα δοθούν σε διάφορες οικογένειες. Τα περισσότερα στην οικογένεια στο σχολείο μας, με 4 παιδιά {με πολύ μεγάλο πρόβλημα}, στον παππού που σας έχω πει {ξεχώρισα κάποια ρούχα του Νίκου}, που "κάθεται" :-( στην οδό Κονδύλη καθώς και σε 2 ακόμα οικογένειες που δυσκολεύονται πολύ.

{βοηθήστε όπου μπορείτε, αγαπημένες μου!}

one2_zps7a2e86b2.jpg

Εβαψα χθες επιτέλους {άλλαξα χρώμα} στα νυχάκια μου. Διάλεξα ένα ζωηρό φούξια, μετά το σκούρο μωβ:

one_zps83dbbcf2.jpg

Επιτέλους χθες, πήρα και στο φιογκάκι, καλοκαιρινά πεδιλάκια. Και δεν είχε αλλά και τα χρειάζεται για την Παρασκευή, που είναι η μία από τις δύο γιορτές του σχολείου του. Εγινε κι αυτό ;)

one1_zps8c920a77.jpg

Αυτά για την ώρα, σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!Τι κάνετε?Διαβάζω δουλίτσες που έχετε κάνει και σκέφτομαι πόσες έχω κι εγώ και με πιάνει απελπισία,αλλά κάπως θα τα καταφέρω!!!

Έχω ένα νέο να σας πω,ήθελα να σας το πω μέρες αλλά ήθελα να είμαι σίγουρη...είμαι έγκυος:mrgreen: έκανα χτες τεστ και βγήκε θετικό.Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας...!

Σήμερα έσκασα 400 Ευρώ στη ΔΕΗ,μου λέει ο άντρας μου πήρες μια χαρά χτες πάρε μια πίκρα σήμερα...:cool:

βρε κοριτσια οταν διαβασετε το ποστ πειτε μου σας παρακαλω εαν εχει καμμια σας εμπειρια απο διακοπες σε all inclusive ξενοδοχειο? αξιζει πιστευετε? εχω βρει μια καλη προσφορα για Παρο κ σκεφτομαι να το κλεισω. αλλα μηπως ειναι βαρετα κ σε δεσμευει το ολο σκηνικο??

πειτε γνωμες αν ξερετε κατι please!!!!

Μπιλάκι εμείς πάμε σχεδόν κάθε χρόνο και περνάμε τέλεια.Αν είναι καλή η τιμή να πάτε!Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι και συνέχεια στο ξενοδοχείο...Αν θες και all inclusive γενικά μπορείτε να πάτε και κρουαζιέρα,αν θες πληροφορίες γι'αυτό ρώτα!!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Τι κάνετε?Διαβάζω δουλίτσες που έχετε κάνει και σκέφτομαι πόσες έχω κι εγώ και με πιάνει απελπισία,αλλά κάπως θα τα καταφέρω!!!

Έχω ένα νέο να σας πω,ήθελα να σας το πω μέρες αλλά ήθελα να είμαι σίγουρη...είμαι έγκυος:mrgreen: έκανα χτες τεστ και βγήκε θετικό.Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας...!

Σήμερα έσκασα 400 Ευρώ στη ΔΕΗ,μου λέει ο άντρας μου πήρες μια χαρά χτες πάρε μια πίκρα σήμερα...:cool:

Ρηνάκι μου γλυκό, κορούλα μου αγαπημένη!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο χάρηκα μάτια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

γεια σας καλες μου φιλες!

τι μου κανετε?

σας ειχα πει,την καναμε εξετασεις οστικης μαζασ κ αιματολογικές κ για θυροειφη κ ορμονικές........θελει διαιτα,......(1,20 κ 27κιλα΄)

με τον μπαμπα μου ειμαστε σε μια τρελλη αναμονη....με κομμενη την ανασα...κοιταζομαστε τρομαγμενοι κ αμιλητοι....κανει την τελευταια χμθ κ σε καμιά 10μερες θα εχουμε εξετασεις κ τα τελευταια αποτελεσματα ....

ειμαστε αρκετα τρομοκρατημενοι..........

υοτου ετσι οπως τα λες φιλεναδα! 2 μηνες χαλαρα κ θα περιμενω τις διακοπές!!! αχ μια βδομαδα καθε χρονο ειναι .....

λοιπον, καλα το σκεφτηκατε, καντε μια πρωτη βουτιά εσεις χαλαρα χωρις παιδι κ μας λες εντυπωσεις!

.

γιορι η κορη σου θελει διατροφη, προσπαθησε να τις κοψεις τα σκατολοιδια που τρωνε τα παιδια γλυκα-γαριδακια κτλ, οχι το φαγητο γιατι ειναι στην αναπτηξη τωρα κ δεν κανει διαιτα αλλα διατροφη, κ το βραδυ να τρωει ελαφρα.

κουραγιο κ καλη επιτυχια με τον μπαμπα σου!!!

για να δουμε θα παμε? επεσε δουλεια (απο την μια ευτυχως, απο την αλλη???)

μετα απο τετοια τελεια νεα ποιος την χ...ει την δεη????

συγχαρητηρια!!! με ενα πονο! με το καλο ειρηνακι μου!!!

(αντε ευχομαι να γινουμε πολλες!!!)

Ρηνάκι μου γλυκό, κορούλα μου αγαπημένη!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο χάρηκα μάτια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μανα ποσα εγγονια εχεις????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με γεια τα καινουργια παπουτσακια του φιογκου! ωραιο φουξια!!!

καλο κουραγιο με την δουλεια κ καλη αναρρωση στην θεια!

(η μαμα μου μπανει την πεμπτη)

Καλησπέρα κορίτσια.

Χάθηκα αλλά τρέχω πολύ στην δουλειά και δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω.

Yori όλα καλά να πάνε με τις εξετάσεις του μπαμπά σου.

Οι εξετάσεις της μικρής δηλαδή βγήκαν όλες οκ και απλά χρειάζεται διατροφή?

Yotou πόσα έκανες το Σαβατοκύριακο και εσύ Μπιλάκι, εγώ κορίτσια κουράζομαι πλέον αρκετά εύκολα. Ευτυχώς που είχα τελειώσει με τις βαριές δουλειές.

Μόνο η κρυσταλιέρα μου είχε μείνει αλλά πρέπει να γίνει μετά τις 9 που κοιμούνται τα παιδιά οπότε την βλέπω να μένει έτσι γιατί μετά τις 9 δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, όχι να πλένω στο χέρι ποτήρια.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...