Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εχω να δηλωσω οτι οι ντουλαπες μας ειναι ετοιμες, τωρα μενουν της μικρης αλλα δεν την κανω ακομα γιατι εχει λιγες μυξες κ λιγο βηγα κ δεν της εχω βαλει κοντομανικα ακομα.

εμεις σηκωθηκαμε νωρις γιατι κοιμηθηκαμε κ νωρις, 11 η ωρα στα κρεβατια μας ολοι (εχτες γυρισε ο αντρας μου 9 το βραδυ κατακουρασμενος, ευτυχως την δουλεια που εχει την κανει στο πατρικο μου που εχει χωρο κ η μαμα μου, τον περιποιειται η μαμα μου). ηπιαμε καφεδακι στο μπαλκονι με τον αντρα μου κ ξαναεφυγε. εγω εκανα διαφορα:

1. εστρωσα το κρεβατι μας
  2. τακτοποιησα λογαριασμους, αποδειξεις κτλ
  3. εστρωσα τα ριχταρια
  4. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  5. περασα με χαρτι κ αζαχ γυαλινες επιφανειες που δεν ειχα κανει εχτες
  6. συμμαζεψα τα εκτος θεσης
  7. εβαλα στον φουρνο μπριζολες κ το κρεας της μικρης κ θα το συνοδευσω με πατατουλες τηγανιτες.

σημερα θελω να ασχοληθω με το δωματιο της μικρης, με το βρωμο ρουμ κ με τα απλυτα......

φυσικα εχει κ βολτα πριν το μεσημεριανο φαγητο, το το απογευμα μαγειρεματα για μες την εβδομαδα.

το μενου της εβδομαδας αλλα δεν ξερω ποιες μερες τι οπως με βολεψει.

παπουτσακια

φασολακια

κοτοπουλο με πατατες

γιγαντες

καποια φαγητα θα περισεψουν για αλλες μερες οποτε αν μας λειψει καμια μερα θα φτιαξω αυγα με πατατες που μας αρεσει πολυ.

αυτα απο μενα, φιλακια πολλα!!!

μπιλλακι νομιζω η μυρτουλα μας πηγαινε διακοπες all inclusive, εγω δεν εχω παει. (ετσι ετσι, να κανει αμοιβαιες υποχρησεις μονος του!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βολταρετε????

1. συμμαζεψα καπως το βρωμο ρουμ, το ξεσκονισα κ το σκουπισα (οσο μπορουσα απο τις κουτες που εχει μεσα, παλι εχω πραγματα για παταρι:rolleyes:)
  2. ξεχωρισα παπουτσακια της μικρης που δεν της κανουνε κ τα εβαλα σε κουτι για μελλοντικη χρηση η για δωσιμο
  3. καθαρισα κ αποθηκευσα μποτες κ χειμωνιατικα παπουτσια
  4. εβγαλα μερικα καλοκαιρινα παπουτσια (οχι ολα) εχω πολυ δουλεια ακομα
  5. εβαλα ενα πλυντηριο με τα ριχταρια
  6. εβγαλα το παπλωμα μας να αεριστει κ να φυλαχτει (δεν θα το πλυνω, το ειχα πλυνει τον φλεβαρη),
  7. εβγαλα την παπλωματοθηκη μας για πλυσιμο, μια βοηθιτικη κουβερτα κ ενα μαξιλαρι δαπεδου
  8. σκουπισα ξεσκονισα κ συμμαζεψα το παιδικο
  9. εννοειται οτι σηκωθηκε η μικρη, την εντυσα, την ταισα, μετα της εφτιαξα να φαει τοστ, της εβαλα ορο στην μυτη κτλ κτλ κτλ....
  10. αδειασα το στραγγιχτιρι της κουζινας κ τακτοποιησα τα πραγματα
  11. απλωσα τα ριχταρια.

τωρα σε λιγο θα παμε με την μικρη για ψηφο κ μετα στις κουνιες.

το απογευμα λεω να φτιαξω την ντουλαπα της μικρης (να μαζεψω ολα τα χοντρα, να αφησω λιγα λεπτα μπλουζακια κ φορμες λεπτες κ να βγαλω τα καλοκαιρινα της για να τελειωνω) κ μαγειρεματα βεβαιως βεβαιως!!!

μου μενει για την αλλη εβδ να κανω πανω απο συνθετο, πανω απο το πασο, να πλυνω τις κουρτινες του σαλονιου.

στο δωματιο της μικρης μου μεινει να βγαλω χαλι, να πλυνω ριχταρια ενος βοηθητικου καναπε που εχω, κ διαφορα διακοσμητικα μαξιλαρακια κ ισως τις κουρτινες. τις ειχα πλυνει τα χριστουγεννα βεβαια. θα δειξει.

με τα παραπανω εχει τελειωσει η γενικη του καλοκαιριου. μου πηρε ενα μηνα βεβαια αλλα καλυτερα ετσι παρα να πιεζομαι.

πολυ πολυ καλησπερα κοριτσια! ποσο μου εχετε λειψει. ξερω πως εχω μεινει απο απουσιες αλλα σας σκεφτομαι συνεχεια. βασικα αυτη τη φορα δεν εχω προλαβει να σας διαβασω, ευχομαι ολες να ησαστε καλα. εμεις ειχαμε παει οικογενειακως ταξιδακι εξωτερικο. ωραια ηταν, περασαμε ομορφα. τωρα βεβαια στο σπιτι επικρατει ενας χαμος! ρουχα παλια για πλυσιμο ρουχα καινουρια για πλυσιμο! σιδερωμα, βαλιτσες! παλια παιχνιδια καινουρια παιχνιδια! πλυσιμο χαλιων ξεκαθαρισμα ρουχων! και φυσικα τα καθημερινα! ααα και με μικροιωσουλες! αυτα! τα φιλια μου σε ολες και να ησαστε καλα

1. εστρωσα το κρεβατι μας
  2. τακτοποιησα λογαριασμους, αποδειξεις κτλ
  3. εστρωσα τα ριχταρια
  4. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  5. περασα με χαρτι κ αζαχ γυαλινες επιφανειες που δεν ειχα κανει εχτες
  6. συμμαζεψα τα εκτος θεσης
  7. εβαλα στον φουρνο μπριζολες κ το κρεας της μικρης κ θα το συνοδευσω με πατατουλες τηγανιτες.
  8. συμμαζεψα καπως το βρωμο ρουμ, το ξεσκονισα κ το σκουπισα (οσο μπορουσα απο τις κουτες που εχει μεσα, παλι εχω πραγματα για παταρι:rolleyes:)
  9. ξεχωρισα παπουτσακια της μικρης που δεν της κανουνε κ τα εβαλα σε κουτι για μελλοντικη χρηση η για δωσιμο
  10. καθαρισα κ αποθηκευσα μποτες κ χειμωνιατικα παπουτσια
  11. εβγαλα μερικα καλοκαιρινα παπουτσια (οχι ολα) εχω πολυ δουλεια ακομα
  12. εβαλα ενα πλυντηριο με τα ριχταρια
  13. εβγαλα το παπλωμα μας να αεριστει κ να φυλαχτει (δεν θα το πλυνω, το ειχα πλυνει τον φλεβαρη),
  14. εβγαλα την παπλωματοθηκη μας για πλυσιμο, μια βοηθιτικη κουβερτα κ ενα μαξιλαρι δαπεδου
  15. σκουπισα ξεσκονισα κ συμμαζεψα το παιδικο
  16. εννοειται οτι σηκωθηκε η μικρη, την εντυσα, την ταισα, μετα της εφτιαξα να φαει τοστ, της εβαλα ορο στην μυτη κτλ κτλ κτλ....
  17. αδειασα το στραγγιχτιρι της κουζινας κ τακτοποιησα τα πραγματα
  18. απλωσα τα ριχταρια.

αυτη ειναι η σωστη αριθμιση και συνεχιζω

19.γυρισαμε,τηγανισα πατατες, ετοιμασα στην μικρη να φαει, την εβαλα για υπνο κ εφαγα κ εγω

20. εκανα τελικη εκκαθαριση ψυγειου κ το καθαρισα

21. μαζεψα νεροχυτη γινοταν χαμος απο τα ταπερακια

22. επλυνα τα της λαικης, τα σκουπισα κ τα τακτοποιησα στο ψυγειο

23. εκανα προετοιμασια για παπουτσακια (εβαλα τις μελιτζανες να ψηθουν, δεν τις τηγανιζω) κ σε λιγο θα τα ετοιμασω

23. καθαρισα κ εφτιαξα φασολακια

24. μαζεψα τα τζατζαλα που βγηκαν απο τα φαγητα

25. σκουπισα κ σφουγγαρισα το μπαλκονι

26. καθαρισα την μεσα μερια που πασου κ εβαλα στην φρουτιερα φρουτα για να ωριμασουν.

27. μαζεψα κ κατεβασα ολα τα σκουπιδια

για να δουμε σε ποιο νουμερο θα φτασω μεχρι το βραδυ?????

φιλακιαααααααααα!!!!

πατουσιτσα μπραβο για το ταξιδι, ποσο ειναι τα παιδακια σου αν επιτρεπετε κ ποσες ωρες πτηση κανατε?

19.γυρισαμε,τηγανισα πατατες, ετοιμασα στην μικρη να φαει, την εβαλα για υπνο κ εφαγα κ εγω

20. εκανα τελικη εκκαθαριση ψυγειου κ το καθαρισα

21. μαζεψα νεροχυτη γινοταν χαμος απο τα ταπερακια

22. επλυνα τα της λαικης, τα σκουπισα κ τα τακτοποιησα στο ψυγειο

23. εκανα προετοιμασια για παπουτσακια (εβαλα τις μελιτζανες να ψηθουν, δεν τις τηγανιζω) κ σε λιγο θα τα ετοιμασω

23. καθαρισα κ εφτιαξα φασολακια

24. μαζεψα τα τζατζαλα που βγηκαν απο τα φαγητα

25. σκουπισα κ σφουγγαρισα το μπαλκονι

26. καθαρισα την μεσα μερια που πασου κ εβαλα στην φρουτιερα φρουτα για να ωριμασουν.

27. μαζεψα κ κατεβασα ολα τα σκουπιδια

28. τελειωσα τα παπουτσακια (ειχα ετοιμο κιμα κ μπεσαμελ κουτακι γιαυτο τοσο γρηγορα)

29. ξαναμαζεψα το χαος της κουζινας

30. εβαλα ψωμι να γινεται

μονη παιζω μπαλα σαν το μπιλλακι προχτες!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

τσα! να μαι κ εγω να παιξουμε παρεα!!!

ελιωσες παλι γιωτα! αλλα απο οσα εκανες εγω δεν θα αντεχα να κανω σε μια μερα τοσα μαγειρεματα(εκτος κ αν ειχα τραπεζι φυσικα) σας το εχω ξαναπει ε?? δεν μου πολυαρεσει η κουζινα καταπιεζομαι... θελω ενα φαγακι γρηγορο κ τελος.

κ εγω απο το πρωι στις 9.00 εκατσα πριν μιση ωρα

αντε να αριθμησω κ εγω να δω που εφτασα?

1)ηπια καφε χαχα δουλεια δεν ειναι αφου κοπιασα για να μου τον φτιαξω!!

2)επλυνα μπαλκονια στα γρηγορα (τα ειχα κανει καλα την προηγουμενη βδομαδα)κ ποτισα λουλουδια

3)αερισα δωματια κ κουβερτες κ τις αποθηκευσα

4)αλλαξα σεντονια κ εβαλα καλοκαιρινα κουβερλι

5)εβαλα 4 πλυντηρια 2 με ρουχα κ 1 με πατακια παπουτσια κ 1 αδειο,με σοδα κ ξυδι για απολυμανση.

5)απλωσα κ μαζεψα τα πλυμενα

6) ξεσαβουρωσα, τακτοποιησα, την αποθηκη στο κλιμακοστασιο που γινοταν ΧΑΜΟΣ!

αυτη ειναι κ η δουλεια που ευχαριστηθηκα περισοτερο ελαψε ο τοπος κ εβγαλα πολλααααα για δωσιμο διαφορα παιχνιδια,πολλα λουτρινα,βιβλια,διακοσμητικα κ.α

3 σακουλες σκουπιδιων κ 1 του σουπερ μαρκετ γιουπι!!!!

7)σκουπισα σφουγγαρισα ολη την σκαλα 4οροφοι) καθαρισα τα τζαμια , τα καγκελα κ αλλαξα διακοσμηση στα πρεβαζια κ στην παπουτσοθηκη μας.

:cool:ανεβοκατεβηκα στο υπογειο απειρες φορες κ ολοκληρωσα τα διαφορα χειμερινα που δεν ειχαν μπει στην θεση τους δημιουργησα χωρους με καλυτερη διαταξη.

...εφαγα 1 τοστ...(κανω διαιτα σας το ειπα????? εχω χασει ηδη 1 κιλο σε 1 βδομαδα

9)σκουπισα μεσα το σπιτι

10)σφουγγαρισα

11)ξεσκονισα

12)εκανα το μπανιο καλα

13)πατησα στην πρεσα τα ρουχα 3 πλυντηρια ειχα κ ενα απο χθες (μιση ωριτσα)

14)τα τακτοποιησα κ εφτιαξα ξανα την ντουλαπα του μικρου αφου απεσυρα καποια χειμερινα που φορουσε ακομη κ μαζεψα τις παπλωματοθηκες κ τα φανελενια σεντονια του εβγαλα ξανα κ καποια ρουχα παπουτσια του για δωσιμο.

15)αδειασα, καθαρισα κ τακτοποιησα τον αποθηκευτικο χωρο κατω απο το κρεβατι μας(χωραει πολυ πραγμα ευτυχως!) κ εβγαλα για δωσιμο μερικα κουβερλι, ριχταρια, κουρτινες, κ τραπεζομαντηλα.

16)επλυνα κατι παπουτσακια του μικρου στο χερι για να τα χαρισω.

17) εκανα μπανιο(ειχα κολλησει πολυ ζεστη!) εβαλα τα λαδακια μου εκανα κ πηλινγκ

εβαλα καθαρα ρουχαλκια.

18) ετοιμασα γεμιστα ,τα εσβησα πριν λιγο.

19) εφτιαξα μια σαλατα

20)μαζεψα νεροχυτη καδειασα το πλυντηριο πιατων

21) μιλαω μαζι σας!!!!!!

γιωτα μου εριξες στην αριθμηση αλλα οκ ειμαι πολυ ευχαριστημενη με αυτα που καταφερα σημερα. ηταν δουλειες που με αγχωνανε. τωρα το μονο που μου την δινει ειναι ολα αυτα που εχω στιβαξει στην σκαλα μου κ ειναι για δωσιμο, μεχρι να φυγουν θα μου την σπανε!

σε καμμια ωριτσα θα γυρισουν κ οι αντρες απο το χωριο κ θα παμε βολτιτσα εδω κοντα.

Εγώ προσωπικά δεν έχω εμπειρία, αλλά μια φίλη μου που πήγαινε (νομίζω είχε πάει Κέρκυρα) είχε περάσει καταπληκτικά. Είχε πισίνα παιδική με επιτηρητή που έπαιζε και απασχολούσε τα παιδιά, γυμναστική, φαγητό, παγωτά απεριόριστα για τα παιδιά και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι. Απλά θυμάμαι ότι μου τα περιέγραφε και είχα ενθουσιαστεί!!!!!

ευχαριστω κ εγω οπως βελπω την προσφορα με ενθουσιαζει θα το ειχα κλεισει ηδη αλλα δεν σηκωνουν το τηλ να ρωτησω για ημερομηνιες, απο αυριο;)

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

μπιλλακι νομιζω η μυρτουλα μας πηγαινε διακοπες all inclusive, εγω δεν εχω παει. (ετσι ετσι, να κανει αμοιβαιες υποχρησεις μονος του!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

:cool:

ετσι ακριβως;);)

Στα γρήγορα μια απάντηση για all inclusive....

Έχω πάει μόνο μια φορά και δεν ενθουσιάστηκα με το συγκεκριμένο.....

Η πισίνα ήταν τεράστια, τα παιδιά δεν ξεκόλλαγαν από εκεί και κουραστήκαμε πολύ με αυτό....

Τα φαγητά δεν ήταν και κάτι το αξιόλογο, οι απεριόριστοι καφέδες ήταν μόνο φίλτρου όχι freddo π.χ.

Το προσωπικό για την διασκέδαση των παιδιών ήταν πολύ καλό!!!

Η μεγάλη έπαθε γαστρεντερίτιδα και η μικρή σταφυλόκοκκο επειδή έκοψε το πόδι της σε πλακάκι της πισίνας.....:(

Σίγουρα υπάρχουν all inclusive πολύ καλύτερα από αυτό που πήγαμε....αλλά δεν μου αρέσει η αντίληψη να μένεις μαντρωμένος κάπου επειδή έχεις πληρώσει τα πάντα και να μην βλέπεις κάτι άλλο στον τόπο που επισκέπτεσαι...

Έχω κολλητούς φίλους που πάνε κάθε χρόνο σε κάποιο συγκεκριμένο στην Πελοπόννησο και είναι πολύ ευχαριστημένοι.....δεν είναι όλα το ίδιο εννοείται.

τσα! να μαι κ εγω να παιξουμε παρεα!!!

6) ξεσαβουρωσα, τακτοποιησα, την αποθηκη στο κλιμακοστασιο που γινοταν ΧΑΜΟΣ!

7)σκουπισα σφουγγαρισα ολη την σκαλα 4οροφοι) καθαρισα τα τζαμια , τα καγκελα κ αλλαξα διακοσμηση στα πρεβαζια κ στην παπουτσοθηκη μας.

:cool:ανεβοκατεβηκα στο υπογειο απειρες φορες κ ολοκληρωσα τα διαφορα χειμερινα που δεν ειχαν μπει στην θεση τους δημιουργησα χωρους με καλυτερη διαταξη.

γιωτα μου εριξες στην αριθμηση αλλα οκ ειμαι πολυ ευχαριστημενη με αυτα που καταφερα σημερα. ηταν δουλειες που με αγχωνανε. τωρα το μονο που μου την δινει ειναι ολα αυτα που εχω στιβαξει στην σκαλα μου κ ειναι για δωσιμο, μεχρι να φυγουν θα μου την σπανε!

σε καμμια ωριτσα θα γυρισουν κ οι αντρες απο το χωριο κ θα παμε βολτιτσα εδω κοντα.

οι τρεις παραπανω δουλειες κανουν για 6!!!! μην πω για 10!!!

τα φαγητα τα εκανα για να μην εχω μεσοβδοματα πολλα μαγειρεματα γιατι δεν προλαβαινω, τα παπουτσακια τα εκανα γιατι ειχα ετοιμο κιμα, αλλιως δεν θα εκανα τοσα φαγητα μαζι.

εγω εχω κουτες στο βρωμο ρουμ που μεχρι να μπουν παταρι θα μου την σπανε......

μετα απο ολα αυτα εχεις ορεξη για βολτα????

κ για να μην ξεχνιομαστε:

31. εκανα μπανιο την μικρη, την ελουσα, της στεγνωσα τα μαλλια, κοψαμε νυχια

32. ετοιμασα τραπεζι για τον αντρα μου κ τον περιμενω να ερθει

33. απλωσα μια κουβερτα κ ενα μαξιλαρι δαπεδου που επλυνα

34. εβαλα ενα πλυντηριο με χρωματιστα

τελος για σημερα......

Διαφημίσεις

Σηκώσαμε χαλιά σήμερα....το σπίτι πήρε αέρα!

Μαγείρεψα φρικασέ....το εξαφανίσαμε!

Μάζεψα τα παπλώματα και τα βάλαμε σε θήκες...και μπήκαν στην ντουλάπα!

Καθάρισα κουζίνα που είχε ένα βουνό πιάτα!!!

Πάω για μποτέ! :tongue:

Μπιλάκι....είναι ανάλογα τι σου αρέσει....αν θες διακοπές που να κάθεσαι απο το πρωί ως το βράδυ θα σου πρότεινα all inclusive!

απο την άλλη με 500-700 ευρώ μπορείς να νοικιάσεις για όλο τον μήνα διαμέρισμα και έτσι να κάνεις διακοπές παραπάνω μέρες αλλά θα πρέπει να μαγειρεύεις, καθαρίζεις κλπ!

Είναι εσύ τι προτιμάς! Στο Βραχάτι υπάρχουν αρκετοί που νοικιάζουν...αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ στο φατσοβιβλίο!

35. Ξαναμαζεψα τραπεζι 36. Ταισα κ ετοιμασα την μικρή για ύπνο 37.εβαλα τα φαγητα σε ταπερ στο ψυγείο 38.εβαλα να μουλιασουν χυτρα κ ταψι 39. Επλυνα πιάτα στο χέρι 40.Έβαλα την μικρή για υπνο κ επεσα κ εγω! γράφω από το κινητό γι'αυτό κ γράφω έτσι! καλο βραδυ,, φιλάκια

γεια σας κορτσούδια!!!!

τι μου κανετε??

εγω ειμαι στην δουλεια κ επειδη ειμαι ΕΣΠΑ στον Δημο, κ βγηκε ο ιδιος δημαρχος με 13ψηφους μονο διαφορά,γινεται πανικος εδω στις Σέρρες..

Σταματαω την Πεμπτη...ειναι η τελευταια μερα τοτε....γλυκοπικρα συναισθηματα.......

Σαλονικα πσκ βγηκαμε Παρασκευη με συζυγο κ Σαββατο σε ενα μεγαλο παιδοτοπο (στον παιζωτοπο) μαζι κ με τον αδερφο μου κ τα ανηψια μου...

Σαββατο πρωι πηγα για ψωνια ,σεισμο δεν καταλαβαμε εμεις αλλ΄΄α στις Σερρες κουνηθηκαν καλά!

μυβιλλυ κοπελιά πραγματικά συγνωμη αν ημουν λιγο αδιακριτη......κακως ρωτησα τωρα που το ξανασκεφτομαι!!

απο την αλλη ειναι παρα παρα πολυ θετικο οτι δεν χωρισατε κ προσπαθειτε να τα βρειτε! θελει μεγαλη προσπαθεια ,αλληλοσεβασμο κ υποχωρησεις! μπραβο σας !!!!!!

μα πιο μεγαλο μπραβο, θα πω , για τις επιδοσεις σου στο σιδερο.!!! τελειοι χρονοι!!!! κανει τοσο καλη δουλεια κ βοηθαει τοσο πολυ η πρεσα??

εχουν αλλες κοπελες να μας πουν??

κ τί διαιτα μωρε κανεις???μια ψηλη αδυνατη κουκλαρα εισαι! πας καλα? απο τον αστραγαλο θα χασεις??? τσ τσ

χαζα κοριτσακια........τσ τσ τσ :tongue:

σημερα ο πολεμος των καλοκαιρινων κ χειμωνιατικων ρουχων....

κ προβαρισμα τί τους χωραει κ τί οχι,στα παιδια.....

πανικος!!!!

την προηγουμενη βδομαδα(που ηταν κ η πρωτη βδομαδα ζεστης εδω πανω)

δεν προλαβα λογω γιορτης της μικρης .....

φιλουρες

μην χανεστε, να τα λεμε!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Ηellooo!! :cool:

Eχτες εβγαλα τα χαλιααααααά, γιουπιιιιιιι! :D:D (το τι ειχαν απο κατω τους, ειδικα του σαλονιου... :oops: )

Με τα ρουχα ομως δεν εχω ξεμπερδεψει ακομα, ουφ..

Τιποτις αλλο το αξιολογο... :roll:

πολυ πολυ καλησπερα κοριτσια! ποσο μου εχετε λειψει. ξερω πως εχω μεινει απο απουσιες αλλα σας σκεφτομαι συνεχεια. βασικα αυτη τη φορα δεν εχω προλαβει να σας διαβασω, ευχομαι ολες να ησαστε καλα. εμεις ειχαμε παει οικογενειακως ταξιδακι εξωτερικο. ωραια ηταν, περασαμε ομορφα. τωρα βεβαια στο σπιτι επικρατει ενας χαμος! ρουχα παλια για πλυσιμο ρουχα καινουρια για πλυσιμο! σιδερωμα, βαλιτσες! παλια παιχνιδια καινουρια παιχνιδια! πλυσιμο χαλιων ξεκαθαρισμα ρουχων! και φυσικα τα καθημερινα! ααα και με μικροιωσουλες! αυτα! τα φιλια μου σε ολες και να ησαστε καλα

περαστικα σας για τις μικροιωσουλες, μπραβο για το ταξιδακι σας!

τελος για σημερα......

:shock::shock: πω πω βρε γιωτα μου!... :roll:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...