Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

βρε κοριτσια προσπαθω να ανεβασω με imageshack κ δεν με αφηνει ενω εχω λογαριασμο μου λεει οτι η δωρεαν δοκιμαστικη περιοδος ελλειξε....δεν ειναι δωρεαν πλεον??????

καλημέρα,

κι εμένα έτσι μου βγάζει, μάλλον το έκαναν με συνδρομή.....:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p:p λοιπόν έχεις το ρεκόρ σιδερώματος......μπράβο σου.

Η μέθοδος πάντως με το τίναγμα στο άπλωμα και το δίπλωμα στο μάζεμα είναι τρομερή. Κι εγώ έτσι τα κάνω και δεν σιδερώνω..........να σου πώ την αλήθεια όμως αν είχα μία πρέσσα θα τα πέρναγα κι εγώ για την τελευταία πινελιά.

Μπράβο σου, τουλάχιστον έτσι δεν γίνεται βαρετό και χρονοβόρο η διαδικασία του σιδερώματος..........

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Ειμαι παρα πολυ χααρουμενη, εχθες επεισα τον συζυγο και καθισαμε ολο το μεσημερι και καναμε μπολικες δουλιτσες και ξεδιαλεγματα και πεταγματα στην αποθηκη! :D:D:D

Εγω συνεχισα το απογευμα με σκουπισματα και κλαδεματα :rolleyes:

Παιδια, τι να σαας πω, ανοιξε ο τοπος! Εχουνε μεινει λιγα πραγματακια πολυ χρησιμα που πρεπει να μπουν τακτοποιημενα καπου (σε κουτα ισως; )

Το μεγαλο "προβλημσ" μου ηταν διαφορα αντικειμενα των παιδιων που τα κραταγα ακομα και τωρα που δεν τα χρειαζεται πια ουτε η μικρη (ρηλαξ, παρκοκρεβατο, καρεκλακι φαγητου, ...συμπληρωστε...τα παντα! ). Βρε κοριτσια, δεν εχω αποκλεισει την πιθανοτητα αλλου παιδιου στο μελλον, ειμαστε 26 και 28 χρονων ακομα, δεν ξερεις καμια φορα πως στα φερνει.. Αλλα αφου τα εξηγησα ολα στον συζυγο με επεισε και κεινος με την σειρα του οτι στην παρουσα φαση ειναι καλυτερα να τα δωρισουμε καπου που να τα εχουν αναγκη, και αν ο Θεος τα φερει ετσι που να αποκτησουμε κι αλλο παιδι σιγουρα θα "τα βολεψουμε".. :mrgreen: (οπως παντα.. :rolleyes:)

Σημερα λοιπον ειναι η σειρα μου να ασχοληθω με τα καλοκαιρινα να ξεμπερδευω κι απο κει, να μου φυγει ενα βαρος (και επισης να ξεδιαλεξω μωρουδιακα για δοσιμο.. :rolleyes: μιας και εγινε η αρχη! :tongue: )

Σας διαβασα πινοντας το καφεδακι μου, θυμαμαι οτι με ρωτησε η δημητρα γιατι δεν την βαφτισαμε, προφανως ο λογος δεν ειναι ο οικονομικος, (ολα μονη μου θα τα ετοιμασω οταν ερθει η ωρα, και φυσικα θα καλεσουμε μονο κοντινους συγγενεις) αλλα.. ανωτερα βια.. :roll::roll: ας μην επεκταθω.. :|

Επισης, αφροδιτακι μου, παντα οταν σε διαβαζω κουραζομαι, πραγματικα σε διαβαζω και σε νιωθω μονιμως κουρασμενη, νομιζω δεν θα αντεχα να ανταπεξελθω στην καθημερινοτητα σου, τοσες ωρες δουλειας, στο σπιτι μαγειρεματα και συμμαζεματα σε fast farward, τι να πω, μονο ΚΟΥΡΑΓΙΟ και καλη δυναμη!!!!

βασια περαστικουλια!

my billy για παρε παραμασχαλα την πρεσσα σου κι ανεβα να κανεις και τα δικα μου :lol::lol:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλημερα! εχω δουλειες με φουντες!!!! ξεστρωνω, αλλαζω ριχταρια, φτιαχνω καλοκαιρινα κ γενικα κανω μια μινι γενικη, οτι προλαβω δηλαδη. θα σας διαβασω κ θα σχολιασω αργοτερα!!!

Καλημέρααααααααααααααααααα

Τι βλέπω....εεε? Εξαφανίστηκα εγώ {έμεινα από απουσίες ναι έχεις δίκιο Μαριάννα μου χε χε} αλλά παρατηρώ πως με το που εξαφανίστηκα εγώ γυρίσατε όοοοολες??? Δηλαδή εμένα δε με θέλατε εεεε? ουααααααααα ουααααα

Φτου σας χαχαχα

Μια καλημέρα ήθελα να σας πω στα πεταχτά, ένα γλυκό φιλάκι

Το σπίτι μου τακτοποιημένο αλλά χαλιά καλοκαιρινά ρουχα παπούτσια....εχμ...άστο καλύτερα χε χε αλλά δεν χαλιέμαι κ όοοοοταν έχω χρόνο κ όρεξη θα τα κάνω.

Εχει γυρίσει ο χαζμπαντ από τις 14 κ φεύγει σε λίγες μέρες ξανά κ τριγυρνάμε οικογενειακώς κ μη {θα πάω για τσίπουρο με κοριτσοπαρέα το μεσημέρι χε χε }

Σας φιλώ κ καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

Ααααα κ ευχαριστώ πολύ όσες με θυμήθηκαν κ μου ευχήθηκαν για την γιορτή μου, να σας χαίρονται οι οικογένειες σας κορίτσια μου!

Διαφημίσεις

αφροδιτακι ζεις???? η επεσες ξερη τελικα????? δεν καταλαβα η μικρη αληθεια λεει οτι πονανε τα δοντια της η χαιδευεται?? ο δικος μου δεν τα εχει καλα με την ζαχαρη ευτυχως! τελευταια κολλησε ομως με τις τσιχλες κ μου λεει μια μερα που μασουσε μια, μαμα πονεσε το δοντι μου εκανε ενα κρακ.

του απανταω σοβαρη κ αταραχη ε να! θα ειναι η κυρια τερηδονα που φτιαχνει μια τρυπα στο δοντι σου!!

γουρλωσε τα ματια κ την εφτυσε χωρις σκεψη ουτε κ μου εχει ξαναζητησει ...χαχα οσο ειναι μικρα κ πιανουν αυτα τα κολπα καλα ειναι.

Ζω......μόλις έφυγε η κοπέλα που με βοήθησε σήμερα, ξεβρώμισε το σπίτι!!!!

Μου έκανε μπαλκόνια, σκούπα, σφουγγάρισμα και καλό καθάρισμα το μπάνιο των κοριτσιών, τοίχους, ντουλάπια, μπανιέρα, νιπτήρα και λεκάνη.

Εγώ μαγείρεψα κοτόσουπα για όλους μας, πήγα λαική και σούπερ μάρκετ, ο άντρας μου τακτοποίησε όλα τα ψώνια....

Ξεσκόνισα καλά με νερό και μαλακτικό και μάζεψα όλα τα άσχετα πράγματα που είχα σε σαλόνι/κουζίνα.

Τίναξα και αέρισα πατάκια και τα έστρωσα μόλις έφυγε η κοπέλα.

Έβαλα ενα πλυντήριο με τις κουβέρτες τις βοηθητικές του σαλονιού, έπλυνα κουρτίνα μπανιέρας και αντιολισθητικό πατάκι μπανιέρας στο πλυντήριο με χλωρίνη. Μέσα στον κάδο βάζω ένα μπαλάκι του τένις και μια παλιά πετσέτα που την κρατάω γι΄αυτόν τον λόγο (κόλπο που έχω ξεσηκώσει από την εκπομπή HOW CLEEN IS YOUR HOUSE), λαμποκοπάνε μετά!

Καθάρισα όλους τους κάδους σκουπιδιών με χλωρίνη, στέγνωσαν και τους έβαλα στην θέση τους και καθάρισα το WC που χρησιμοποιούμε εμείς.

Αργά το απόγευμα περιμένω τους νονούς της κόρης μου που θα έρθουν για την γιορτή της, να τελειώνω και με αυτό...... Θα ετοιμάσω πίτσα σπιτική και λουκανικοπιτάκια της Βάσιας. Το ραβανί μας τελείωσε και πήγε ο άντρας μου και πήρε παγωτίνια από το ζαχαροπλαστείο.

Κάποια στιγμή θα έπρεπε να ασχοληθώ με τα χειμωνιάτικα/καλοκαιρινά αλλά μάλλον για αύριο το βλέπω....

Ο αδερφός μου εχθές είχε ένα ατύχημα που θα μπορούσε να του κοστίσει την ζωή του, είναι πολύ τυχερός!!!!! Δεν δέχτηκε να νοσηλευτεί, θα αναρρώσει στο σπίτι με πολλά παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη χάπια.

Όλα μαζί......γιαγιά, θείος, ο αδερφός μου....οι γονείς μου έχουν πάνω από 18 πίεση κάθε μέρα πλέον.....:( :( :(

Billy, η μικρή έχει ήδη χαλασμένα δόντια στην πάνω γνάθο. Εχθές χαιδευόταν, δεν πόναγε στ' αλήθεια αλλά σκέφτηκα πως ούτως ή άλλως χρειάζεται εξέταση από οδοντίατρο για τα χαρτιά του νηπίου...... Δυστυχώς λατρεύει την ζάχαρη και τρώει γλυκά στα κρυφά....Έχω σταματήσει να αγοράζω τσίχλες και καραμέλες γιατί τις τσάκιζε, όπου και να τις έκρυβα τις έβρισκε :rolleyes: :rolleyes:

Όταν λείπω πολύ από το σπίτι, κάνει τέτοια ''δράματα'' για να ασχολούμαι μόνο μαζί της όταν γυρνάω.....

Επισης, αφροδιτακι μου, παντα οταν σε διαβαζω κουραζομαι, πραγματικα σε διαβαζω και σε νιωθω μονιμως κουρασμενη, νομιζω δεν θα αντεχα να ανταπεξελθω στην καθημερινοτητα σου, τοσες ωρες δουλειας, στο σπιτι μαγειρεματα και συμμαζεματα σε fast farward, τι να πω, μονο ΚΟΥΡΑΓΙΟ και καλη δυναμη!!!!

Αγαπούλα, μου αρκεί η ευχή σου!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω......προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ πάντως.

Καλό Σαββατόβραδο!

κοριτσια καλησπερα!

εχω κανει απειρα σημερα κ εχω συνεχεια:

(ο συζηγος λειπει απο το πρωι για δουλεια κ αγνωστο ποτε θα επιστρεψει!)

1. φωναξα τον πεθερο με βοηθησει να βγαλουμε το μεγαλο χαλι του σαλονιου που πατανε πανω τραπεζακι, καναπεδες πολυθρονες κτλ
  2. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  3. αλλαξα σεντονια παντου
  4. εβγαλα τα παπλωματα κ εβαλα πιο λεπτο σε εμας κ πικε κουβερτα της μικρης
  5. επλυνα παπλωμα κ μαξιλαρι της μικρης, τα απλωσα, στεγνωσαν κ το παπλωμα μπηκε στην θηκη του.
  6. αλλαξα ριχταρια
  7. ξεσκονισα, σκουπισα κ σφουγγαρισα ολο το σπιτι εκτος απο το παιδικο γιατι ηταν η μικρη με τις ξαδελφες κ παιζανε. (το βρωμο-πανικ ρουμ εχει τα χαλια του, αλλα θα το συνεφερω κ αυτο, που θα παει, εκτος απο τον γενικο χαμο, εχει μεσα ολα που θελουν πλυσιμο...)
  8. καθαρισα πολυ καλα το μπανιο
  9. αλλαξα πετσετες
  10. αδειασα κ πεταξα ολα τα σκουπιδια
  11. αδειασα το ντουλαπι κατω απο τον νεροχυτη το επλυνα κ επλυνα κ ολα αυτα που ειχε μεσα. εχει 2 τρυπες που ειναι οι βανες του πλυντηριου κ εχω υποψια μηπως μπηκαν κατσαριδες κ εκει.... μπλιαξ!!! (ειρηνη τα μυρμιγκακια ειναι γλυκουλικα τουλαχιστον.... ενω οι τερεζες.....) δεν εχω βαλει τα πραγματα μεσα, τα εχω πανω στον παγκο. θα ξαναψεκασουμε κ αφου ξανακαθαρισω θα τα βαλω!!!
  12. αδεισα το πλυντηριο πιατων κ εβαλα κατι λιγα μεσα
  13. πηγα λαικη
  14. εβαλα της μικρης να φαει κ εκανα μινι εκκαθαριση ψυγειου κ εβαλα τα της λαικης μεσα με τις σακουλες. αυριο θα τα πλυνω...
  15. ετοιμασα την μικρη για υπνο, μαζεψα που εφαγε
  16. εκανα μπανιο, λουστηκα, αποτριχωθηκα, εβγαλα φρυδια, εβαλα κρεμες κ διορθωσα την γραμμη του μωβ γαλλικου στα ποδια που ειχε χαλασει λιγο. (τα χερια παλι χαλι μαυρο!!!)

τωρα λεω να παω να κανω ντου για τα ρουχα που κοιμαται η μικρη κ ειναι ευκαιρια....

το πατωμα λαμπει κ το σπιτι ανεπνευσε... τι ωραια! αυριο λεω να κανω κ καλοκαιρινη διακοσμιση!

Καλημέρα

Σήμερα είμαι καλά θα έλεγα...η αντιβίωση έκανε δουλειά! ο λαιμός δεν πονάει!

Τα παιδιά είναι σπίτι λόγω εκλογών....μαγειρεύω φακές, έβαλα πλυντήρια και διπλώνω ρούχα....είχαν μείνει πίσω όλα με την αρρώστια!

εισαι καλυτερα βασιουλα?

tsa.....τι κανουν τα κοριτσοπουλα?

τα χαλια τα εβγαλα πριν δυο εβδομαδες (δεν τα αντεχα αλλο)και σιγα σιγα εκανα

τα παντα,τωρα εχω μπαλκονια τα οποια ειναι καθαρα αλλα θελουν στολησμα

το μμποστα το μεγαλο το εκανα,απο δευτερα θα κανω ενα ημιυπεθριο που εχω

με καναπε απο παλετες ψαθες κρεμαστες για σκιαστρο και λουλουδια

και αργοτερα της κουζηνας το οποιο εινια ενταξη αλλα θελω καποιες λεπτομεριες και μερηκα αρωματηκα φυτα αυταααααα.......

φιλια πολα θα σας ξαναδω συντομα:D

μπραβο για τις δουλειες! ακουγεται τελειος ο ημιυπεθριος!!!

Γειά σας!!!! :D:D

τι κάνετε γλυκιά παρέα;;;

χάθηκα το ξέρω :oops: άλλα λίγο τα μικρά, λίγο οι βόλτες μας, λίγο η βάπτιση του μικρου δε προλάβαινα με τίποτα :)

Τρέχω όλη μέρα, αλλα κάνω υπομονη γιατι ανοιγει ο καιρος και φτιαχνει η διαθεση ;)

βαπτισαμε στις 11 μαιου το μικρακι μας, Ιωαννης και ήταν όλα σουπερ!!

θα προσπαθησω να μη χαθω παλι.....δεν εχω μαθει καθολου νεα σας....

μπραβο κοριτσακι μου! να τον χαιρεστε τον μικρουλη σας!!!!

Καλημερα!!!Παρασκευη σημερα,θυμηθηκα την Μιρτουλα..τι να κανει αραγε?

Αφροδιτακι να χαιρεσαι και εσυ το κοριτσακι σου,να ειναι γερο..

Ναυτακι να σας ζησει ο μικρουλης,καλοφωτιστος..μην χανεσαι..

Ειρηνη τελειο χρωματακι..σε ευχαριστω για την μικρη μου..φιλησα και δαγκωσα μπουτακια...

Γιωτακι τρια πλυντηρια με την πρεσα περιπου μια ωρα και εικοσι λεπτα..σωθηκα....

Ειμαι στην δουλεια τα λεμε αργοτερα...καλη μερα να εχουμε..

ε ενταξη κ εγω τοσο! τρελαθηκα με το μπιλλακι, λεω τοσο αργη ειμαι???

λοιπον κοριτσια με χρονομετρησα για δυομιση σχεδον πλυντηρια εκανα 22΄' στην πρεσα! εμειναν 5 παντελονια κ 1 πουκαμισο που θα τα πατησω στην σιδερωστρα.

ειμαι γρηγορη τελικα χαχα!! εβγαλα κ φωτο πριν κ μετα αν δεν βαρεθω θα τις βαλω.

yori καλα θυμασια περσυ τετοιν καιρο κ για καποιους μηνες ημουν σε διασταση κ εμενα αλλου με τον μικρο αλλα τελικα ειπαμε να το παλεψουμε κ ετσι κανουμε..........

αχ ανυπομονω να παρω τον αντρακο μου να δω πως περασε στην εκδρομη!!!

εισαι τουρμπο βρε!!!

μπραβο μπιλλακι μου, θελει πολυ προσπαθεια κ αμοιβαιες υποχωρισεις!

Καταρρέω.....

Μόλις γύρισα.....ευτυχώς είναι μέρα ακόμη....εχθές γύρισα 11.00 το βράδυ και απλά κατέρρευσα στον καναπέ την μισή νύχτα και την άλλη μισή στο κρεβατάκι μου....

Το σπίτι έχει γίνει χάος πάλι, το πανικοδωμάτιο αρχίζει να αλλάζει πάλι μορφή :rolleyes: από γραφείο σε μίνι αποθήκη.....

Ααααα στον άντρα μου έκανα μείωση μισθού η οποία ισχύει από τώρα και για τον Απρίλιο που του τον χρώσταγαν ούτως ή άλλως......έτσι με συνοπτικές διαδικασίες γίνονται τώρα όλα τα εργασιακά.......:-(

Δόξα τον θεό που έχουμε και οι δύο ακόμη την δουλειά μας βέβαια αλλά είναι κρίμα και άδικο να βρίσκουν έδαφος και να συμπεριφέρονται έτσι στους εργαζόμενους.....εγώ τα βλέπω ούτως ή άλλως λόγω δουλειάς....τέλος πάντων...

κ το δικο μου πανικο βρωμο δωματιο μια απο τα ιδια....

μειωση μισθου ε????:mad: δηλ με τι περιμενουν να ζησουμε? με τριχες????

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Το μεγαλο "προβλημσ" μου ηταν διαφορα αντικειμενα των παιδιων που τα κραταγα ακομα και τωρα που δεν τα χρειαζεται πια ουτε η μικρη (ρηλαξ, παρκοκρεβατο, καρεκλακι φαγητου, ...συμπληρωστε...τα παντα! ). Βρε κοριτσια, δεν εχω αποκλεισει την πιθανοτητα αλλου παιδιου στο μελλον, ειμαστε 26 και 28 χρονων ακομα, δεν ξερεις καμια φορα πως στα φερνει.. Αλλα αφου τα εξηγησα ολα στον συζυγο με επεισε και κεινος με την σειρα του οτι στην παρουσα φαση ειναι καλυτερα να τα δωρισουμε καπου που να τα εχουν αναγκη, και αν ο Θεος τα φερει ετσι που να αποκτησουμε κι αλλο παιδι σιγουρα θα "τα βολεψουμε".. :mrgreen: (οπως παντα.. :rolleyes:)

Σημερα λοιπον ειναι η σειρα μου να ασχοληθω με τα καλοκαιρινα να ξεμπερδευω κι απο κει, να μου φυγει ενα βαρος (και επισης να ξεδιαλεξω μωρουδιακα για δοσιμο.. :rolleyes: μιας και εγινε η αρχη! :tongue: )

Σας διαβασα πινοντας το καφεδακι μου, θυμαμαι οτι με ρωτησε η δημητρα γιατι δεν την βαφτισαμε, προφανως ο λογος δεν ειναι ο οικονομικος, (ολα μονη μου θα τα ετοιμασω οταν ερθει η ωρα, και φυσικα θα καλεσουμε μονο κοντινους συγγενεις) αλλα.. ανωτερα βια.. :roll::roll: ας μην επεκταθω.. :|

μπραβο μαριαννα μου! το καλυτερο που ειχες να κανεις!!!

για την βαπτηση, πιστευω οτι πιο δυσκολο ειναι να βρεθει νονος (εμεις δυσκολευτικαμε) παρα τα εξοδα που κανει το ζευγαρι, που οπως ειπες τα φτιαχνουμε κ μονες μας. εμεις στολισμο, κερασμα κ μπομπο τα φτιαξαμε μονοι μας. οποιος κ να ειναι ο λογος, ευχομαι να λυθει συντομα κ με το καλο να κανετε την βαπτηση!!!

Καλημέρααααααααααααααααααα

Τι βλέπω....εεε? Εξαφανίστηκα εγώ {έμεινα από απουσίες ναι έχεις δίκιο Μαριάννα μου χε χε} αλλά παρατηρώ πως με το που εξαφανίστηκα εγώ γυρίσατε όοοοολες??? Δηλαδή εμένα δε με θέλατε εεεε? ουααααααααα ουααααα

Φτου σας χαχαχα

ψιτ κοπελια!!!! πας για σεπτεμβη, μεταξεταστεα!!!! πολλα φιλακια!!!!

Γρήγορη καλημέρα!!!Μου λείπετε πολύ,αλλά θα περάσει αυτό το διάστημα και θα επανέλθω!!!

ειρινακι μου ζοριζεσαι ε? ελπιζω να περασει συντομα η φαση!!!

Ο αδερφός μου εχθές είχε ένα ατύχημα που θα μπορούσε να του κοστίσει την ζωή του, είναι πολύ τυχερός!!!!! Δεν δέχτηκε να νοσηλευτεί, θα αναρρώσει στο σπίτι με πολλά παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη χάπια.

Όλα μαζί......γιαγιά, θείος, ο αδερφός μου....οι γονείς μου έχουν πάνω από 18 πίεση κάθε μέρα πλέον.....:( :( :(

Καλό Σαββατόβραδο!

πωπω το παιδι.... περαστηκα του βρε..... κανα ευχελαιο??? ειναι καλυτερα?

Yotou οι ευχές και οι προσευχές από παπάδες και μη παπάδες πάνε κι έρχονται στο πατρικό μου.......Ευχέλαιο και αγιασμούς δεν κάνει συνέχεια η μάνα μου αλλά γενικά κάνει πολλά και διάφορα....

Υπάρχει μεγάλη αρνητική ενέργεια και γλωσσοφαγιά γενικά, τα οικογενειακά μας γενικά είναι χάλια......Από ξένους ή φίλους εγώ λαμβάνω περισσότερα καλά απ' ότι με τους συγγενείς μου....

Ο αδερφός μου είναι καλά, θα το ξεπεράσει και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις πριν βγει από το νοσοκομείο....ας είναι το τελευταίο γιατί έχει πολλά πολλά ατυχήματα από πολύ μικρή ηλικία, οι γονείς μου έχουν παιδευτεί πολύ μαζί του :-( :-( :-(

Υοτου προσοχή στο βρωμο/πανικ/δωμάτιο!!!Μην μας βάλει πάλι κάτω...:tongue:

Sailormoon, τώρα διάβασα πως βαφτίσατε τον μικρό! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!

Καλαμάρι, καλά να περάσετε με τον σύζυγο όσο κάτσει! Να τον ευχαριστηθείτε και οι δυό σας!!!!

Βάσια είσαι καλύτερα;

Μαριάννα μπράβο για το ξεσκαρτάρισμα ;)

Etoile, φαντάζομαι εικόνες μπαλκονιού και θέλω οπωσδήποτε να δω φώτο από τα έπιπλα σας και τα λουλούδια!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα είμαι φουλ δουλειές απο το πρωί.....με το που ξύπνησα άρχισα τις δουλειές....έπλυνα 3 παπλώματα, 3 παπλωματοθήκες, σκούπισα όλο το σπίτι, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα, ξεσκόνισα, μαγείρεψα, καθάρισα μπάνιο, τακτοποίησα παιδικό, έβγαλα πικέ κουβέρτες και μου μένει να μαζέψω πιάτα, να πάω σούπερ, να πλύνω βεράντα!

Ο λαιμός πέρασε εντελώς! ευχαριστώ κοριτσάκια για το ενδιαφέρον!

[quote name=YOTOU;2322444

ε ενταξη κ εγω τοσο! τρελαθηκα με το μπιλλακι' date=' λεω τοσο αργη ειμαι???

χαχα σε ταρακουνησα ε??? αντε λεμε να βελτιιωνουμε η καθεμια μας το ατομικο της ρεκορ!!!

εισαι τουρμπο βρε!!!

μπραβο μπιλλακι μου, θελει πολυ προσπαθεια κ αμοιβαιες υποχωρισεις!

ναι βρε γιωτα ετσι του λεω κ εγω αμοιβαιες υποχωρησεις να κανει... :lol::lol::lol:;)

μπραβο για τις δουλιτσες γιωτα

αφροδιτη μου βαστα καλα πολυ κουρασ τραβας βρε κοριτσι, ατιμη η μικρη σου μωρε τις λειπεις κιολας για αυτο στα κανει αυτα! περαστικα κ αγυριστα στον αδερφο σου.

βρε κοριτσια οταν διαβασετε το ποστ πειτε μου σας παρακαλω εαν εχει καμμια σας εμπειρια απο διακοπες σε all inclusive ξενοδοχειο? αξιζει πιστευετε? εχω βρει μια καλη προσφορα για Παρο κ σκεφτομαι να το κλεισω. αλλα μηπως ειναι βαρετα κ σε δεσμευει το ολο σκηνικο??

πειτε γνωμες αν ξερετε κατι please!!!!

βρε κοριτσια οταν διαβασετε το ποστ πειτε μου σας παρακαλω εαν εχει καμμια σας εμπειρια απο διακοπες σε all inclusive ξενοδοχειο? αξιζει πιστευετε? εχω βρει μια καλη προσφορα για Παρο κ σκεφτομαι να το κλεισω. αλλα μηπως ειναι βαρετα κ σε δεσμευει το ολο σκηνικο??

πειτε γνωμες αν ξερετε κατι please!!!!

Εγώ προσωπικά δεν έχω εμπειρία, αλλά μια φίλη μου που πήγαινε (νομίζω είχε πάει Κέρκυρα) είχε περάσει καταπληκτικά. Είχε πισίνα παιδική με επιτηρητή που έπαιζε και απασχολούσε τα παιδιά, γυμναστική, φαγητό, παγωτά απεριόριστα για τα παιδιά και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι. Απλά θυμάμαι ότι μου τα περιέγραφε και είχα ενθουσιαστεί!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...