Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πως τα εκανες τοσο γρηγορα? εμενα θα μου επαιρνε καμμια ωρα

δεν ξερω :!:

για να μου παρει 1 ωρα θα πρπει να εχω πανω απο 6 πλυντηρια:cool:

αυτο που κανω ειναι να τα τιναζω οταν τα απλωνω κ να τα διπλωνω οταν τα μαζευω. ποτε δεν τα αφηνω να γινονται κουβαρι μεσα στην λεκανη ετσι ακομα κ αν μεινουν εκει μεσα για καμμια βδομαδα θελουν ενα γρηγορο πατημα.

πιο πολυ ατμο , βαζω μονο σε πετσετες, τραπεζομαντηλα , σεντονια κ πουλοβερ να μαλακωσουν τα αλλα τα κανω ενα πατημα κ μετα σωστο διπλωμα κ ξανα πατημα. τα ντανιαζω οπως θα μπουν στις ντουλαπες τα αφηνω λιγο να κρυωσουν κ μετα μαζεμα.

[

αθανατη πρεσα ποια ειχε ρωτησει??? νομιζω οτι πρεπει να σε επεισα τωρα!!!!!!!!!

χαχα εγω βρηκα ερημιες κ παιζω μπαλα μονη μου στο θεμα!!

Εγώ ρώταγα για πρέσα ή σύστημα σιδερώματος stirella....

Η αδερφή μου έχει stirella αλλά δεν έχουμε σιδερώσει ποτέ με πρέσα για να έχουμε μέτρο σύγκρισης σε ευκολία, χρόνο κτλ κτλ....

Προς πρέσα τείνω πάντως.....:P

λοιπον κοριτσια με χρονομετρησα για δυομιση σχεδον πλυντηρια εκανα 22΄' στην πρεσα! εμειναν 5 παντελονια κ 1 πουκαμισο που θα τα πατησω στην σιδερωστρα.

ειμαι γρηγορη τελικα χαχα!! εβγαλα κ φωτο πριν κ μετα αν δεν βαρεθω θα τις βαλω.

yori καλα θυμασια περσυ τετοιν καιρο κ για καποιους μηνες ημουν σε διασταση κ εμενα αλλου με τον μικρο αλλα τελικα ειπαμε να το παλεψουμε κ ετσι κανουμε..........

αχ ανυπομονω να παρω τον αντρακο μου να δω πως περασε στην εκδρομη!!!

σούπερ 22' λεπτά!!!

Μπράβο που το παλεύετε βρε billy!!! Όλα καλά εύχομαι και να γεράσετε μαζί ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!

Μπραβο βρε Μπιλάκι !Νομιζω ναι κατεκτησες το ρεκόρ!

Πρεσα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ,εχω ενα τυπου στιρελλα philips και ειμια πολύ ικανοποιημενη ,μετρο συγκρισης ομως ουτε εγω εχω.Πάντως τωρα πια μου φαινεται αδιανόητο να σιδερωσω με συμβατικο σιδερο.

Και επιτελους καταφερα να τελειωσω τις δουλίτσες μου ,οσον αφορα την καθαριότητα δηλαδη.

Εβγαλα εξω τα κουβερλι να αεριστουν ,

αλλαξα τα κρεβατια ,

εβαλα πλυντηριο με τα σεντονια μας

,συμμαζεψα,

ξεσκονισα ,

σκουπισα και σφουγγαρισα τα υπνοδωματια,

επλυνα καλά καλά τα μπάνια ,

αλλαξα πετσετες και χαλάκια,

περασα με βετεξ νωπό τα ντουλάπια της κουζινας ,

μαγειρεψα μπριαμ,

εβαλα ενα πλυντηριο πιατων με οσα ειχα μαζεψει από το βραδυ και με τα πρωινά μας,

ξεστρωσα το χαλι που ειχα στρωσει πριν το πασχα στο σαλόνι,

τιναξα τα ριχταρια στο σαλονι και τα ξαναεστρωσα,

επλυνα τα διακοσμητικα ,

ξεσκόνισα και αλλαξα τα καρε,

εκανα τα τζαμια σε σαλόνι και κουζινα,

σκουπισα,

σφουγγαρισα,

βαλα στα πιτσιρικια να φανε και βγηκα εξω ,

επλυνα το χαλί και το μπαλκόνι.

Ελπίζω να καταφερω να κατεβασω τα παππουτσια μας το απόγευμα ,θα δουμε...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καταρρέω.....

Μόλις γύρισα.....ευτυχώς είναι μέρα ακόμη....εχθές γύρισα 11.00 το βράδυ και απλά κατέρρευσα στον καναπέ την μισή νύχτα και την άλλη μισή στο κρεβατάκι μου....

Το σπίτι έχει γίνει χάος πάλι, το πανικοδωμάτιο αρχίζει να αλλάζει πάλι μορφή :rolleyes: από γραφείο σε μίνι αποθήκη.....

Η μικρή κλαίει και οδύρεται πως την πονάνε τα δόντια της γιατί ο παππούς της δίνει να τρώει συνέχεια γλυκά :rolleyes: :rolleyes: και περιμένουμε να μας καλέσει ο οδοντίατρος για να την δει....επειδή ούτως ή άλλως χρειαζόμαστε βεβαίωση για το νήπιο.....Που τα βρίσκουν ρε κορίτσια και τα λένε αυτά;;;:tongue::tongue:

Η μεγάλη έχει απίστευτη καταρροή, ο άντρας μου βήχει σαν γαιδούρι και έχει και αυτός καταρροή και εγώ.....θα ήθελα να κοιμηθώ από τώρα μέχρι αύριο το πρωί (όνειρο καλοκαιρινής νυχτός) :tongue: :tongue: :tongue:

Εφάρμοσα την μέθοδο της Βάσιας σε 1 πλυντήριο και όντως το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!!!! Στα επόμενα πλυντήρια απλά έβαλα τα ρούχα όπως όπως στις λεκάνες και έχουν μείνει έτσι πατσαβουρέ τώρα να με κοιτάνε :tongue: :tongue:

Αύριο έρχεται γυναίκα για καθαρισμό σπιτιού γιατί δεν την παλεύω μόνη μου, μου έρχεται τρέλλα και επιπλέον έχω τουλάχιστον 4 ώρες δουλειάς που πρέπει να κάνω στο σπίτι αυτό το Σ/Κ.

Τι ωραία!!!!!

Ααααα στον άντρα μου έκανα μείωση μισθού η οποία ισχύει από τώρα και για τον Απρίλιο που του τον χρώσταγαν ούτως ή άλλως......έτσι με συνοπτικές διαδικασίες γίνονται τώρα όλα τα εργασιακά.......:-(

Δόξα τον θεό που έχουμε και οι δύο ακόμη την δουλειά μας βέβαια αλλά είναι κρίμα και άδικο να βρίσκουν έδαφος και να συμπεριφέρονται έτσι στους εργαζόμενους.....εγώ τα βλέπω ούτως ή άλλως λόγω δουλειάς....τέλος πάντων...

Διαφημίσεις

χρυσα μπαραβο που φορτσαρες αντε να ευχαριστηθειτε ηλιο κ θαλασσα μ την αδερφουλα σου το Σ/Κ

αφροδιτακι ζεις???? η επεσες ξερη τελικα????? δεν καταλαβα η μικρη αληθεια λεει οτι πονανε τα δοντια της η χαιδευεται?? ο δικος μου δεν τα εχει καλα με την ζαχαρη ευτυχως! τελευταια κολλησε ομως με τις τσιχλες κ μου λεει μια μερα που μασουσε μια, μαμα πονεσε το δοντι μου εκανε ενα κρακ.

του απανταω σοβαρη κ αταραχη ε να! θα ειναι η κυρια τερηδονα που φτιαχνει μια τρυπα στο δοντι σου!!

γουρλωσε τα ματια κ την εφτυσε χωρις σκεψη ουτε κ μου εχει ξαναζητησει ...χαχα οσο ειναι μικρα κ πιανουν αυτα τα κολπα καλα ειναι.

η εκδρομη τον ενθουσιασε (αττικο παρκο) κ ηταν πολυ καλος μου ειπαν οι δασκαλες (ευτυχως συνεχισε κ σπιτι να ειναι ηρεμος)

εκανα μερικες δουλτσες ακομα καθαρισα την γυαλα με τα ψαρια, εφτιαξα λιγο τα κολιε μου τα ξεμπλεξα κ μαζεψα τα χειμερινα αξεσουαρ. εβαλα κ ενα πλυντηριο ακομα. εφτιαξα βαλιτσα του μικρου κ εφυγαν για την ψηφο με τον μπαμπα του. εγω δουλεια αυριο κ ξανα εδω!!

μομι καλος ηρθες στην παρεα:) εγω ειμαι η μαρια και θα με βλεπεις σπανια

γιατι χανομαι κατα διαστηματα :cool:

για κουζινα γιατι δεν πας και ικεα να παρεις ιδεες? εχουν πολες και ωραιες λυσης και θα εχεις και την βοηθεια διακοσμιτη:wink:

Μαρία καλημέρα σου,

σε ευχαριστώ πολύ για την ζεστή υποδοχή σου. Εγώ είμαι η Μερίντα (σαν τη μερέντα ένα πράγμα :lol::lol:)

Κι εγώ πολλές φορές διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω........

χαίρομαι που σας ανακάλυψα και ελπίζω να τα λέμε συχνά...........

Ναι για το ικέα το έχω υπόψη μου, απλά τους είχα τηλεφωνήσει και μου είχαν πει ότι θα πρέπει να περιμένω και κανα 3ωρο :rolleyes::rolleyes:, αλλά θα μπει κι αυτό στο πρόγραμμα...........

βαπτισαμε στις 11 μαιου το μικρακι μας, Ιωαννης και ήταν όλα σουπερ!!

θα προσπαθησω να μη χαθω παλι.....δεν εχω μαθει καθολου νεα σας....

Να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου, να είναι γερός και χαρούμενος πάντα!!!!!

:lol::lol: μπραβο βρε γιωτα, ετσι ακριβως, και γω δεν καταλαβα στην αρχη αν το εννοουσες mommi ή αν εκανες πλακιτσα :tongue: (επισης εχω να πω για το πλυντηριο σου οτι με τοσα που λες οτι εχει τραβηξει τοσα χρονια, λογικο μου φαινεται τωρα να τα "φτυνει")

ναι το καημένο, δε μπορώ να πώ έχει κάνει πολύ υπομονή :-):smile::-):smile:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...