Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σημερα πήγα να κανω πάλι εξωτερικες δουλειες αλλα τιποτε δεν καταφερα και αναγκαστικα να περιμενω και μεχρι το μεσημερι για να πάρω τη βαφτιστηρα μου από το νηπιαγωγειο.

Πήρα ενα ζευγαρι αθλητικα για εμενα και δυο δωρακια για πάρτυ γενεθλιων που εχουμε το Σαββατοκυριακο και πήγα και λαικη.

Επιστρεψαμε,

συμμαζεψα την κουζινα και εφτιαξα μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο,

επλυνα ξανα το νεροχυτη ,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,

απλωσα ενα πλυντηριο με πατακια,

μαζεψα τα χτεσινα απλωμενα ,

πότισα τον κηπο(πρωι πρωι πριν φυγω),τακτοποιησα τα υπνοδωματια ,φαγαμε και τωρα χαλαρωνω και τα παιδια παιζουν.Εχουμε διαβασμα αργοτερα και μετα θα πάμε βόλτα στο γηπεδο του σχολειου να παιξουν και να κανουν ποδηλατο.

Ειρηνη ΤΕΛΕΙΑ τα νυχια!!!!Τα λατρεψα ,ειναι ακριβως στα χρωματα μου!

Μπιλάκι ,μπραβο στο συζυγο !Καλά ψωνια!Για τον μικρο κανε υπομονη και μην τον τσιτωνεις όσο μπορεις ,ωστε να μην αντιδρα ασχημα και ενα ενα αυτα που σε ενοχλουν παλεψε τα να του τα κόψεις.Στον παιδικο τι σου λένε?

Μηπως να το δουλεψετε παραλληλα?Βοηθαει...

Σιγουρα φαση ειναι αλλα εαν δεν το χειριστεις σωστα καποια πραγματα θα τα κρατησει...Το εχω περασει και γι' άυτο στο λεω.

Μομμι,το κόριαν το θεωρω κορυφαιο υλικο αλλα εαν δεν σε παιρνει οικονομικα βαλε ενα καλό αδιαβροχο βακελίτη.Νεροχυτη εγω προτιμω τον ανοξειδωτο ,εκτος και εαν κανεις κατι πιο μοντερνο ,καποιον μαυρο δηλαδη ή ανθρακι σε πολύ πολύ καλή ποιοτητα.όσον αφορα το υλικο των ντουλαπιων δεν θα πρεπει πρωτα να καταλήξεις στο στυλ της κουζινας?Εγω εχω ημιμασιφ ,μασιφ δεν προτεινουν πολύ επειδη ειναι επικυνδινο να κανει κρακ.Ετσι ξερω δηλαδη.Εαν θελεις κατι σε ρουστικ ,οκ ,βαλε ξυλο αλλιως διαλεξε μια πολύ καλή ποιοτητα βακελιτη.

Παω να ξαπλωσω λιγακι οσο προλαβαινω!Φιλια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμμαζεψα την κουζινα και εφτιαξα μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο,

το ίδιο φαγητό κάναμε σήμερα......!!!!! από τα αγαπημένα των παιδιών!!!!

Μομμι,το κόριαν το θεωρω κορυφαιο υλικο αλλα εαν δεν σε παιρνει οικονομικα βαλε ενα καλό αδιαβροχο βακελίτη.Νεροχυτη εγω προτιμω τον ανοξειδωτο ,εκτος και εαν κανεις κατι πιο μοντερνο ,καποιον μαυρο δηλαδη ή ανθρακι σε πολύ πολύ καλή ποιοτητα.όσον αφορα το υλικο των ντουλαπιων δεν θα πρεπει πρωτα να καταλήξεις στο στυλ της κουζινας?Εγω εχω ημιμασιφ ,μασιφ δεν προτεινουν πολύ επειδη ειναι επικυνδινο να κανει κρακ.Ετσι ξερω δηλαδη.Εαν θελεις κατι σε ρουστικ ,οκ ,βαλε ξυλο αλλιως διαλεξε μια πολύ καλή ποιοτητα βακελιτη.

Ναι εχω διαβάσει κι εγώ για το κόριαν θετικά σχόλια αλλά απλησίαστος......οπότε λές για βακελίτη εεεεεεε?

Όχι η κουζινα θα είναι σε κλασσικό προς μοντέρνο στυλ, όχι με πολλά χρώματα, σε αποχρώσεις του ξύλου (σχετικά ανοιχτόχρωμο) σκεφτόμασταν.

Τα ντουλάπια δεν τα θέλουμε με πολλά σκαλίσματα (να καθαρίζονται και εύκολα ;););))

Να μαι και εγώ.....σήμερα με τσάκισε ο λαιμός μου....δεν μπορούσα να καταπιώ...πυρετό δεν είχα ευτυχώς!

Τι τραχανά καυτό έφαγα, τι καυτό γάλα με μέλι...τίποτα σας λέω...στο 5λεπτο ξαναπόναγα....πήρα γιατρό και ξεκίνησα αντιβίωση

Να μαι και εγώ.....σήμερα με τσάκισε ο λαιμός μου....δεν μπορούσα να καταπιώ...πυρετό δεν είχα ευτυχώς!

Τι τραχανά καυτό έφαγα, τι καυτό γάλα με μέλι...τίποτα σας λέω...στο 5λεπτο ξαναπόναγα....πήρα γιατρό και ξεκίνησα αντιβίωση

Περαστικά σου!!!! τι πράγμα είναι αυτό με τις ιώσεις.........τι να πω........γαστρεντερίτιδα, μπουκώματα, βήχας.........δεν αφήσαμε κι εμείς τίποτα......:roll::roll::roll:

tsa.....τι κανουν τα κοριτσοπουλα?

χαθηκα για πολοστη φορα αλλα η δουλεια με κυνηγαει αυτον τον καιρο

και τον ελευθερο χρονο τον περναω σε βολτες με το μαχαραγιο:tongue:

και στο σπιτι:)

διαβαζω τα νεα σας το βραδυ αλλα ειανια αδυνατον να σχολιασω:roll:

να ευχηθω χρονια πολλα σε Ελενες κια κωνσταντηνες παντα χαρουμενες να χαιρεσται τα παιδακια σας και τους αντρες σας:D

απο καλοκαιρηνες δουλιες εκανα σχεδον τα παντα

τα χαλια τα εβγαλα πριν δυο εβδομαδες (δεν τα αντεχα αλλο)και σιγα σιγα εκανα

τα παντα,τωρα εχω μπαλκονια τα οποια ειναι καθαρα αλλα θελουν στολησμα

το μμποστα το μεγαλο το εκανα,απο δευτερα θα κανω ενα ημιυπεθριο που εχω

με καναπε απο παλετες ψαθες κρεμαστες για σκιαστρο και λουλουδια

και αργοτερα της κουζηνας το οποιο εινια ενταξη αλλα θελω καποιες λεπτομεριες και μερηκα αρωματηκα φυτα αυταααααα.......

μομι καλος ηρθες στην παρεα:) εγω ειμαι η μαρια και θα με βλεπεις σπανια

γιατι χανομαι κατα διαστηματα :cool:

για κουζινα γιατι δεν πας και ικεα να παρεις ιδεες? εχουν πολες και ωραιες λυσης και θα εχεις και την βοηθεια διακοσμιτη:wink:

φιλια πολα θα σας ξαναδω συντομα:D

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!! :D:D

τι κάνετε γλυκιά παρέα;;;

χάθηκα το ξέρω :oops: άλλα λίγο τα μικρά, λίγο οι βόλτες μας, λίγο η βάπτιση του μικρου δε προλάβαινα με τίποτα :)

Τρέχω όλη μέρα, αλλα κάνω υπομονη γιατι ανοιγει ο καιρος και φτιαχνει η διαθεση ;)

βαπτισαμε στις 11 μαιου το μικρακι μας, Ιωαννης και ήταν όλα σουπερ!!

θα προσπαθησω να μη χαθω παλι.....δεν εχω μαθει καθολου νεα σας....

Καλημερα!!!Παρασκευη σημερα,θυμηθηκα την Μιρτουλα..τι να κανει αραγε?

Αφροδιτακι να χαιρεσαι και εσυ το κοριτσακι σου,να ειναι γερο..

Ναυτακι να σας ζησει ο μικρουλης,καλοφωτιστος..μην χανεσαι..

Ειρηνη τελειο χρωματακι..σε ευχαριστω για την μικρη μου..φιλησα και δαγκωσα μπουτακια...

Γιωτακι τρια πλυντηρια με την πρεσα περιπου μια ωρα και εικοσι λεπτα..σωθηκα....

Ειμαι στην δουλεια τα λεμε αργοτερα...καλη μερα να εχουμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημερα!!!!!!!

ειρηνη τι ωραιο χρωμα στα νυχακια ζηλεψα τα δικα μου τα εχω αφησει αβαφα μετα απο ενα χρονο σχεδον που εκανα shellac γιατι εσπαγαν τρομερα κ δεν μου κρατουσε πλεον ουτε βδομαδα...προσπαθω να τα σουλουπωσω με λεμονακι κ λαδακια που μας ειχες πει αλλα εχω δρομο ακομα τα βλεπω ετσι χαλια κ συγχιζομαι!

ναυτακι να σας ζησει ο ιωαννης σας! γερος κ τυχερος να ειναι.

χρυσα κ το δικο μου κεφαλι καπως ετσι γυριζει σε ολα κ τελικα δεν συγκεντρωνεται σε τιποτα!! ο μικρος κ στον παιδικο μου λενε οτι εχει χαλασει...αλλα μου λενε οτι παρασυρεται απο το συνολο που σχεδον ολα εχουν ξεσαλωσει! στα 3 χρονια που παει ειναι η πρωτη φορα που μπαινει τιμωριες, ενω πριν παντα μου ελεγαν οτι ειναι ζωηρος βεβαιως αλλα συνεργασιμος κ επαιρνε απο λογια, ενω τωρα τιποτα!

σημερα πηγανε την πρωτη τους εκδρομη μονο με το προσωπικο του σταθμου, οχι γονεις! αχ να δω αν θα τα επιστρεψουν σωα...!!! υπερβολικη ειμαι που εχω λιγο φρικαρει? αν τους φυγει, αν σηκωθει ορθιος στο πουλμαν αν ζαλιστει αν αν...αχαχ!!!!

Καλημερα!!!Παρασκευη σημερα,θυμηθηκα την Μιρτουλα..τι να κανει αραγε?

Αφροδιτακι να χαιρεσαι και εσυ το κοριτσακι σου,να ειναι γερο..

Ναυτακι να σας ζησει ο μικρουλης,καλοφωτιστος..μην χανεσαι..

Ειρηνη τελειο χρωματακι..σε ευχαριστω για την μικρη μου..φιλησα και δαγκωσα μπουτακια...

Γιωτακι τρια πλυντηρια με την πρεσα περιπου μια ωρα και εικοσι λεπτα..σωθηκα....

Ειμαι στην δουλεια τα λεμε αργοτερα...καλη μερα να εχουμε..

καλημερα αρετουλα!!!!

τελικα ειμαι η πιο γρηγορη με την πρεσα?? :tongue::tongue:

χαχα σε λιγο ξεκιναω εχω 3 πλυντηρια θα με χρονομετρησω ξανα κ θα σας πω;)

αχ μπουτακια δαγκωσε κ απο μενα please!!!!

μεχρι στιγμης

ντυθηκαμε εστρωσα κρεβατια περασα μια γρηγορη το μπανιο (Κλασικη δουλεια καθε πρωι πριν φυγουμε)κ

αφησα τον μικρο στον σταθμο για την εκδρομη ηρθαμε σπιτι με μια φιλη(μαμα συμαθητη) κ ηπιαμε ενα γρηγορο καφεδακι.

αδειασα πλυντηριο πιατων κ μαζεψα νεροχυτη ειχε κ τα χθεσινοβραδινα.

τωρα παω να σιδερωσω:cool:

κ μετα θα δω ξανα στο ιντερνετ παιζει να παρουμε μια προσφορα για διακοπες στην Σιφνο!!!!!!! αχ τρελαινομαι λεμε!!!!!!!!!!!!!!

αν την κλεισω θα ζητησω πληροφοριες εχουμε παει 2 φορες αλλα πλατυ γυαλο που ειναι σουπερ τωρα παιζει για Καμαρες κ δεν θυμαμαι τι θαλασσα εχει εκει:rolleyes:

Καλημεραααα! :D

Χρονια πολλα αν και ετεροχρονισμενα σε :

my billy αγαπημενη! ;)

καλαμαρακι (αν και εχεις "κοπει" απο τις απουσιες :lol: )

γιωτα για τον συζυγο (και λοιποι συγγενεις)

μαμα κωνσταντινου για τον γιοκα σου

αρετη για την κορουλα σου

αφροδιτακι επισης για την κορουλα σου

δημητρα επισης για την κορουλα σου (και τους υπολοιπους συγγενεις) (3 χρονια μεγαλυτερος ειναι και ο γιος μου απο την κορη μου, λες να εχουν "δραματα" μεγαλωνοντας; :lol: )

Ε, δεν μπορει, ολο και καποιον θα εχουμε ξεχασει!

Χαθηκα λιγακι και γω αλλα εκανα δουλιτσες, γιορταζε και μενα ο συζηγος, + ο παππους του, + ο μπαμπας μου, + λοιποι συγγενεις, και απο του χρονου ελπιζω και η κορη μου μιας και δεν ειναι ακομη βαφτισμενη αν και πολυς κοσμος μου ευχηθηκε και για εκεινη! :D

Εφτιαξα 2 δοσεις κεικ, μια κλασικη και μια χωρις αυγα, + 2 φορμιτσες κεκακια απο την καθε ζυμη ("εφαγα" ολο το απογευμα στην κουζινα :rolleyes: )

Επισης σαν να καλοκαιριασε αποτομα, τη μια μερα φοραγαμε μακρυμανικο και την επομενη δεν μπορουσες να σταθεις με κοντομανικο και ζακετα, μονο κοντομανικο. Οποτε εβγαλα σε μια ακρη τα καλοκαιρινα και αυτες τις μερες πρεπει να αρχισω να μαζευω χειμωνιατικα :mad::x

Τα παιδια εντωμεταξυ "καλοκαιριασανε" τοσο, που εκει που παιζαμε στην αμμουδια ηθελαν να βουτηξουν κιολας! :shock::shock: Τελικα αρκεστηκαν μονο στα ποδαρακια αφου δεν ειχαμε μαζι μας ουτε πετσετες ουτε τιποτα. Αυτες τις μερες που δεν εχουμε και σχολειο λογω εκλογων αν συνεχισει τοση ζεστη θα την κανουμε την πρωτη βουτια για φετος, δεν το συζητω! :cool: (ποιος, εγω, η κρυουλιαρα :lol::lol::lol: )

βρε mommi (sorry που γελαω) αλλα μου φανηκε παρα πολυ αστειο:lol::lol::lol::lol:!!! μερικες φορες ο γραπτος λογος παρεξηγητε.... τα πρωτα που σου εβαλε το μπιλλακι ηταν απο καποιο σιτε που αναφερονταν σε 2ο πλυθηντικο προσωπο, το αλλο που ελεγε η μαριαννα ελεγε "εμεις" εννοοντας τον εαυτο της κ τον αντρα της κ "εσεις" εννοοντας εσενα κ τον αντρα σου.

κ φυσικα καλα σου ειπε η μανα του θεματος θεμα μας ειναι, ολες γραφουμε κ ολες δυνουμε ζωη!

(ελπιζω να μην με παρεξηγησες:D)

:lol::lol: μπραβο βρε γιωτα, ετσι ακριβως, και γω δεν καταλαβα στην αρχη αν το εννοουσες mommi ή αν εκανες πλακιτσα :tongue: (επισης εχω να πω για το πλυντηριο σου οτι με τοσα που λες οτι εχει τραβηξει τοσα χρονια, λογικο μου φαινεται τωρα να τα "φτυνει")

Γειά σας!!!! :D:D

τι κάνετε γλυκιά παρέα;;;

χάθηκα το ξέρω :oops: άλλα λίγο τα μικρά, λίγο οι βόλτες μας, λίγο η βάπτιση του μικρου δε προλάβαινα με τίποτα :)

Τρέχω όλη μέρα, αλλα κάνω υπομονη γιατι ανοιγει ο καιρος και φτιαχνει η διαθεση ;)

βαπτισαμε στις 11 μαιου το μικρακι μας, Ιωαννης και ήταν όλα σουπερ!!

θα προσπαθησω να μη χαθω παλι.....δεν εχω μαθει καθολου νεα σας....

Να σας ζησει το μικρο σας! (καλε, ποτε εφτασε 7 μηνων;;;;; :shock::shock::shock: )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Σήμερα είμαι καλά θα έλεγα...η αντιβίωση έκανε δουλειά! ο λαιμός δεν πονάει!

Τα παιδιά είναι σπίτι λόγω εκλογών....μαγειρεύω φακές, έβαλα πλυντήρια και διπλώνω ρούχα....είχαν μείνει πίσω όλα με την αρρώστια!

περαστικα βασιουλινι αντε να πας κ εσυ για τις πρωτες βουτιες στο χωριο αληθεια εχεις ακουσει τιποτα εκει να νοικιαζεται για 1η 2 μηνες?? στειλε πμ αν ναι να σε παρω τηλ.

[/B]Μαριαννα ζηλευω θαλασσα.............

Καλημερα!

Εδω και εγω...μαλλον με κόλλησες Βασια και από εχθες δεν ειμαι πολύ καλά λίγο συναχι ,λίγο πονολαιμο και τη νυχτα ενιωθα κομματια.Ευτυχως σημερα σηκωθηκα καλύτερα ,ελπίζω να κρατηθω ετσι γιατι προβλεπεται ενεργο Σαββατοκύριακο,πάρτυ ,βόλτες ,ισως και μπανακια και ερχεται και απόψε και η αδερφη μου.

Εσυ εκανες αμυγδαλίτιδα τελεικα??Αχ,πότε θα περασουν οι ιωσεις????

Μπιλάκι μου μια χαρα θα περασει ο γιοκας σου ,αλλωστε δεν θα αναλάμβαναν και οι νηπιαγωγοι να τα πάνε εαν δεν ηταν ικανα να ανταπεξέλθουν.Ρωτησε τους πάντως πως μπορειτε να το χειριστειτε μαζι το θεμα και σιγουρα και το καλοκαιρι θα τον βοηθησει να χαλαρωσει.Μπραβο για το καφεδακι!

Μαριαννα να τους χαιρεσαι όλους!

Ναυτακι ,καλοφωτιστο το παιδακι σου!Πραγματι μεγαλωσε πολύ!Ελπίζω να σε βλεπουμε πιο συχνα στο καφε.

Μαρια,περιμενουμε φωτο από το μπαλκόνι,ισως και εγω ασχοληθω σημερα.

Εγω σημερα σηκωθηκα αργα ,δεν πήγα και γυμναστηριο γιατι δεν μπορουσα να αφησω καπου τα παιδια ,ημουν και χαλια...

Καθαρισα καλά την κουζινα από τα βραδυνα ,γιατι το βραδυ δυστυχως δεν ασχοληθηκα,αλλαξα σεντονια στα κρεβατια μας ,μαζεψα τα σκουπίδια και εφτιαξα πρωινα για τα παιδια και καφεδακι για εμενα.Εχω αρκετες δουλίτσες να κανω ωστε να ειμαι ελέυθερη το Σαββατοκυριακο και σημερα πρεπει επιτελους να τακτοποιησω τη ντουλάπα του αντρα μου και να κατεβασω τα καλοκαιρινα παππουτσια στην παππουτσοθηκη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα καλες μου φιλες ,καλημερες απο τις Σερρες!!!

χθες εβρεξε το απογευμα που ειχαμε συννεφοκαμμα κ τωρα εχει δροσουλα!!

χθες ειχα επισκεψεις το απογευμα.την νονα μας --νονος+2 παιδια, για την γιορτη της κορης μου..

κανανε τον κακό χαμό! εκει που επαιζαν εχει ολο πατημενα πατατακια κ γαριδακια....ηθελα να βαλω ηλεκτρικη σκουπα το πρωι στις 7.30...

χθες το βραδυ εφυγαν αργα --γιατι σημερα δεν εχουν σχολειο-- στις 12 παρά,

εμεις βαλαμε τα μικρα για υπνο κ μετα συμμαζευαμε οιατα ,ποτηρια κ παιχνιδια.

σημερα θα παμε Σαλονικα!! αχ τι καλα!!

ειρηνη κανω κι εγω διατροφη κ εχασα τα 3 κιλα αποτ ο κοψιμο τσιγαρου , σχετικά γρηγορα αλλά μετα κολλησε......εκει στα γνωστα........

μυβιλλυ φιλεναδα νομιζα --δηλ ημουν σιγουρη-- οτι εισαι χωρισμενη......ποια κοπελα ηταν τοτε --αφου δεν εισαι εσυ---που μας περιεγραφε που ελεγε στον γιο της οτι θαχει 2 σπιτια κτλ........χμμμμμμμμμ

μαριαννα χιλιες δυο δουλιτσες εκανες παλι!!!

καλέ γιατι δεν την βαπτισες την μικρη?εκει στο χωριο ειναι κ πιο ευκολα....κλεινεις την εκκλησια μια Κυριακη κ το κανετε πριβέ!!!!

ουτε χρημα, ουτε κοπος !!!!!

ναυτακι να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!! με υγεια !!! σε χασαμε τελειως βρε.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

λοιπον κοριτσια με χρονομετρησα για δυομιση σχεδον πλυντηρια εκανα 22΄' στην πρεσα! εμειναν 5 παντελονια κ 1 πουκαμισο που θα τα πατησω στην σιδερωστρα.

ειμαι γρηγορη τελικα χαχα!! εβγαλα κ φωτο πριν κ μετα αν δεν βαρεθω θα τις βαλω.

yori καλα θυμασια περσυ τετοιν καιρο κ για καποιους μηνες ημουν σε διασταση κ εμενα αλλου με τον μικρο αλλα τελικα ειπαμε να το παλεψουμε κ ετσι κανουμε..........

αχ ανυπομονω να παρω τον αντρακο μου να δω πως περασε στην εκδρομη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...