Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!!!!

πολυ ωραια μερα σημερα !!!!!!απο το πρωι!!!

πώς περασατε εχθες????

εμεις πηγαμε στην πεθερα κ χαλασα την διαιτα! μουαχαχαχα...

αλλά πριν παω σφουγγαρισα ολο το σπιτι κ εστρωσα τα καλοκαιρινα χάλια!

σημερα θα καθαρισω τα μπανια κ θα στρωσω καθαρα πετσετακια σε τραπεζαρια κ στου σαλονιου!

αγορασα εχθες μια βουρτσα απλη για τα μπανια κ τους νεροχυτες γιατι με σφουγγαρακι δεν γινεται καλη δουλεια ιδίως στις γωνίες κ στις βρυσες!

εχω μεγαλη γωνιακη μπανιερα κ ειναι ξεπατωμα με το σφουγγαρακι...

θα σας πω εντυπωσεις σημερα!

Κ ολα αυτα θα τα κανω νωρις κ γρηγορα γιατι περιμενω τους κουμπαρους μας-νονοι- επισκεψη!!!

αρετη να χαιρεσαι κι εσυ την κοπελουδα σου!!!!!! υγεια πανω απολα!!

τί καλα που πατε μπαλετο απο τοσο μικρες!

εγω κουβαλαω κ τον μικρο μαζι μου κ δεν την εστειλα γιαυτο τον λογο πουθενα ακομη....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες και στα παιδάκια πάνω απ' όλα!!!

Γιόρταζε κι εμένα η μικρή μου εχθές!!!

Την Τρίτη γύρισα από την δουλειά 8.45 μ.μ., έτρεχα λίγο παραπάνω με το αυτοκίνητο να προλάβω σούπερ μάρκετ γιατί ήθελε να κεράσει τους συμμαθητές της σοκοφρέτες και χυμούς ατομικούς. Τα πρόλαβα όλα, να τα ετοιμάσω σε καλάθια με κορδέλες (φωτογραφίες ούτε καν είχα χρόνο αλλά και μυαλό να βγάλω), μαγείρεψα μοσχάρι κοκκινιστό με πιπεριές Φλωρίνης και μανιτάρια, έφτιαξα ραβανί για κέρασμα στο σπίτι και ξεράθηκα.....

Την Τετάρτη το πρωί τηγάνισα κεφτεδάκια για την ημερήσια εκδρομή και έφτιαξα πιλάφι για να φάνε μαζί με το κρέας.....μετά σαντουιτσάκια και φρούτα, ετοίμασα την τσάντα μας και βουρ στο σχολείο...

Κουράστηκα πολύ στην εκδρομή, είχε τρομερό αέρα εκεί που πήγαμε......βέβαια τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν αλλά σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονόλαιμο (έχω αλλάξει και μάρκα τσιγάρων εδώ και 4 μέρες) και η μικρή με λίγο μύξα.....:rolleyes: :rolleyes:

Αδιαθέτησα και εχθές το πρωί, με πονόκοιλο αυτόν τον μήνα, κάθε 1 ώρα πήγαινα στην τουαλέτα....γύρισα το απόγευμα σπίτι σερνόμενη.....

Ο άντρας μου είχε συμμαζέψει και ξεσκονίσει λιγάκι, πετάχτηκε και λίγο στο ζαχαροπλαστείο να αγοράσει παγωτίνια μήπως κάποιος δεν τρώει το ραβανί αλλά τελικά ήρθε μόνο η αδερφή μου οικογενειακώς...... ενώ είπα σε όσους με ρώτησαν πως δεν θα κάνω ''γιορτή'' άλλη μέρα και αν θέλουν ας έρθουν σήμερα :rolleyes: :rolleyes:......

Σήμερα δουλειά, ποντικότρυπα calling!!!!

Ούτε και ξέρω τι ώρα θα γυρίσω, έχω πάρει ταπεράκι με φαγητό μαζί μου και ο θεός βοηθός.......ελπίζω μέχρι τις 9.00 το βράδυ να είμαι σπίτι....

Το σπίτι είναι έτσι κι έτσι, τα άπλυτα αυξάνονται επικίνδυνα...... Εχθές έβαλα ένα πλυντήριο αλλά ξέχασα να πατήσω το κουμπί και δεν άρχισε ποτέ....:tongue: :tongue:, το πρωί πήγα να τα απλώσω και κατάλαβα την πατάτα που έκανα...τέλος πάντων....

Βάσια περαστικά βρε......ελπίζω να είσαι καλύτερα.....

Καλαμάρι, Billy Χρόνια πολλά και Καλά!!!!

καλημερουδια κ απο μενα! Αρετη ευχαριστω κ εσυ να χαιρεσαι το μπουμπουκι σου!!

εχθες αναψε το αυτι μου απο τα τηλεφωνα ευχαριστω ολες οσες μου ευχηθηκατε με οποιον τροπο.

γιορτη δεν εκανα διοτι καθημερινη κ ελλειψη διαθεσης κυριως, αλλα εξελιχθηκε ομορφα η μερα. ειχα παει τον μικρο κολυμβητηριο κ μετα παιδικη χαρα κ οταν σχολασε ο πατερας του ηρθε να μας παρει να παμε στο πανυγηρι που ειχαμε εδω, αλλα ο μικρος δεν εφευγε με τιποτα! αναγκασε τον Τ,να τον κυνηγαει για ωρα στις κουνιες... τα πηρε στο κρανιο κ πηγε τον αφησε στην πεθερα μου για τιμωρια.

πηγαμε μονοι μας στο πανυγηρι κ μετα για μπυριτσα κ αλλου για σουβλακια. ουτε κ θυμαμαι απο ποτε ειχαμε να βγουμε μονοι μας χωρις να εχω τον νου μου στο παιδι αχ τι ηρεμια!!!!!!!!

ο μικρος εχει ξεφυγει τελευταια...κ θελει πολυ συμμαζεμα η συμπεριφορα του....κ πολυ υπομονη απο εμενα αλλα που?????? οταν γυρισαμε περιμενε δωρο αλλα φυσικα δεν του δωσαμε,(του πηρα ομως...αλλα θα το παρει αλη μερα αφου το κερδισει πρωτα με καλη συμπεριφορα). στεναχωρηθηκε αλλα δεν με λυγιζει ειμαι αποφασισμενη να τον συνεφερω!

απο δουλιτσες σημερα αερισα στρωσα κρεβατια απλωνω σε λιγο ενα πλυντηριο που εβαλα θα βαλω ενα ακομα κ θα μαγειρεψω ριζοτο με φιλοκομμενα καλαμαρακια. θα κανω ενα περασμα πατωματα επιπλα με σουιφερ κ ενα φρεσκαρισμα στο μπανιο κ μετα δουλεια γκρρρρ.........

φιλακια!!

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες και στα παιδάκια πάνω απ' όλα!!!

Την Τρίτη γύρισα από την δουλειά 8.45 μ.μ., έτρεχα λίγο παραπάνω με το αυτοκίνητο να προλάβω σούπερ μάρκετ γιατί ήθελε να κεράσει τους συμμαθητές της σοκοφρέτες και χυμούς ατομικούς. Τα πρόλαβα όλα, να τα ετοιμάσω σε καλάθια με κορδέλες (φωτογραφίες ούτε καν είχα χρόνο αλλά και μυαλό να βγάλω), μαγείρεψα μοσχάρι κοκκινιστό με πιπεριές Φλωρίνης και μανιτάρια, έφτιαξα ραβανί για κέρασμα στο σπίτι και ξεράθηκα.....

Την Τετάρτη το πρωί τηγάνισα κεφτεδάκια για την ημερήσια εκδρομή και έφτιαξα πιλάφι για να φάνε μαζί με το κρέας.....μετά σαντουιτσάκια και φρούτα, ετοίμασα την τσάντα μας και βουρ στο σχολείο...

Κουράστηκα πολύ στην εκδρομή, είχε τρομερό αέρα εκεί που πήγαμε......βέβαια τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν αλλά σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονόλαιμο (έχω αλλάξει και μάρκα τσιγάρων εδώ και 4 μέρες) και η μικρή με λίγο μύξα.....:rolleyes: :rolleyes:

Αδιαθέτησα και εχθές το πρωί, με πονόκοιλο αυτόν τον μήνα, κάθε 1 ώρα πήγαινα στην τουαλέτα....γύρισα το απόγευμα σπίτι σερνόμενη.....

Ο άντρας μου είχε συμμαζέψει και ξεσκονίσει λιγάκι, πετάχτηκε και λίγο στο ζαχαροπλαστείο να αγοράσει παγωτίνια μήπως κάποιος δεν τρώει το ραβανί αλλά τελικά ήρθε μόνο η αδερφή μου οικογενειακώς...... ενώ είπα σε όσους με ρώτησαν πως δεν θα κάνω ''γιορτή'' άλλη μέρα και αν θέλουν ας έρθουν σήμερα :rolleyes: :rolleyes:......

Σήμερα δουλειά, ποντικότρυπα calling!!!!

Ούτε και ξέρω τι ώρα θα γυρίσω, έχω πάρει ταπεράκι με φαγητό μαζί μου και ο θεός βοηθός.......ελπίζω μέχρι τις 9.00 το βράδυ να είμαι σπίτι....

Το σπίτι είναι έτσι κι έτσι, τα άπλυτα αυξάνονται επικίνδυνα...... Εχθές έβαλα ένα πλυντήριο αλλά ξέχασα να πατήσω το κουμπί και δεν άρχισε ποτέ....:tongue: :tongue:, το πρωί πήγα να τα απλώσω και κατάλαβα την πατάτα που έκανα...τέλος πάντων....

Βάσια περαστικά βρε......ελπίζω να είσαι καλύτερα.....

Καλαμάρι, Billy Χρόνια πολλά και Καλά!!!!

αχ εγω πολλες φορες την εχω πατησει με το πλυντηριο ετσι!

αυτο με την γιορτη να σου πω εγω πλεον τις εχω κοψει κ για αυτον τον λογο γιατι πρεπει να εισαι επι ποδος με γλυκα κ το σπιτι μαζεμενο για δεκα μερες τουλαχιστον αν δεν μπορεις την ιδια μερα στο βρε παιδι μου αστο δεν πειραζει, εγω δεν παρεξηγω εξαλλου δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε δωρα θελω τιποτις!! ενα τηλ ή μια ευχη μου ειναι υπεραρκετα:P

εχω κρατησει τα γεννεθλια που τα θεωρω κ μοναδικα κ καλω κ οποιον γουσταρω:cool::cool:

α ξεχασα να πω το δωρακι μου εχθες ηταν 2 καρτες δωρου απο ζαρα(μια απο τον καθε αντρα μου;) για shoping therapy. χαχα με ξερει τι στραβοξυλο ειμαι με τα ρουχα κ μου αφησε το ελευθερο:tongue:

ειχα κ λουλουδακια κ σοκολατακια φυσικα δεν εχω παραπονο με περιποιηθηκαν!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Ούτε θυμάμαι πόσες μέρες έχω να γράψω,έχω χάσει τη μπάλα πλήρως με τόση δουλειά και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όσους είχατε που γιόρταζαν!!!

Αχ μπιλάκι και η μικρή μου μία από τα ίδια,έχει γίνει άλλο παιδί δεν ξέρω γιατί μόλις έπιασαν οι ζέστες την έπιασε κάτι,άλλο πράγμα!Οι κούνιες ένα δράμα δεν θέλει να φύγει με τίποτα.Την προηγούμενη βδομάδα όμως αφού δεν έφευγε,άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω και της είπα ''ή θα έρθεις τώρα μαζί μου ή θα πας σε άλλη μαμά να σε πάρει σπίτι της'' και ήρθε τελικά.Παιδαγωγικό αντιπαιδαγωγικό τα δικά μου νεύρα κρόσσια.Και την έβαλα τιμωρία 2 μέρες και δεν πήγε κούνιες οπότε κάπως συνήλθαμε.Τώρα έχουμε πρόβήμα με την πάνα,δεν θέλει καθόλου να τη βγάλει.Ενώ μας λέει όταν θέλει κάκά ή τσίσα αρνείται να πάει στην τουαλέτα...τι να κάνω????:roll:

Πάω για εξωτερικές δουλίτσες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!Ούτε θυμάμαι πόσες μέρες έχω να γράψω,έχω χάσει τη μπάλα πλήρως με τόση δουλειά και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όσους είχατε που γιόρταζαν!!!

Αχ μπιλάκι και η μικρή μου μία από τα ίδια,έχει γίνει άλλο παιδί δεν ξέρω γιατί μόλις έπιασαν οι ζέστες την έπιασε κάτι,άλλο πράγμα!Οι κούνιες ένα δράμα δεν θέλει να φύγει με τίποτα.Την προηγούμενη βδομάδα όμως αφού δεν έφευγε,άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω και της είπα ''ή θα έρθεις τώρα μαζί μου ή θα πας σε άλλη μαμά να σε πάρει σπίτι της'' και ήρθε τελικά.Παιδαγωγικό αντιπαιδαγωγικό τα δικά μου νεύρα κρόσσια.Και την έβαλα τιμωρία 2 μέρες και δεν πήγε κούνιες οπότε κάπως συνήλθαμε.Τώρα έχουμε πρόβήμα με την πάνα,δεν θέλει καθόλου να τη βγάλει.Ενώ μας λέει όταν θέλει κάκά ή τσίσα αρνείται να πάει στην τουαλέτα...τι να κάνω????:roll:

Πάω για εξωτερικές δουλίτσες

ναι βρε παιδι μου οπως το λες αλλο παιδι.... δεν πιανει καμμια απο τις μεθοδους που πριν ακολουθουσαμε. πολυ αρνηση, γλωσσα, κακοτροπη συμπεριφορα. μιλαει ασχημα δεν ειναι ευγενικος δεν χαιρεταει δεν μοιραζεται , δεν τηρει τον λογο του....πειραζει πραγματα στο σπιτι που δεν τα ειχε αγγιξει ουτε μωρο :roll:σκαρφαλωνει στα επιπλα, ακομη κ στα καγκελα στο μπαλκονι προσπαθησε! εχω χεστει επανω μου κλειδαμπαρωνω τα παντα:

πως αλλαξε ετσι????????:confused::confused::confused::confused:

λεει οτι ειμαι μια βλακεια μαμα:rolleyes::rolleyes: κ γενικα τα εχει ισοπεδωσει ολα...........:-(:-(:-(

ελπιζω να ειναι φαση.......................

χαλαρα κ σημερα οι δουλιτσες

απλωσα κ το δευτερο πλυντηριο(αυριο θα τα σιδερωσω)

εσβησα το φαγητο τελικα εκανα σπανακοριζο.

εκανα σουιφερ μαζεψα νεροχυτη σκουπισα κ τα μπαλκονια.

το μπανιο εμεινε σε λιγο κ αυτο.

Κορούλες καλησπέρα.

Περνάω πολύ τρεχάτες μέρες και οργανώνομαι ώστε να προλαβαίνω και να μην μου δημιουργείται εκνευρισμός.

Χθες είχα απιστευτη δουλειά και πρωί και βράδυ... σήμερα μόνο το πρωί και αφού επέστρεψα σπιτάκι μου, το εκμεταλλεύτηκα ώστε να μαζέψω λιγάκι το σπιτάκι μου για να το βλέπω κι αυτό μαζεμένο. ;)

Ετσι:

Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι, σφουγγάρισα με χλωρίνη, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούρα, ετοίμασα ακόμα ένα με κοκκινόρουχα για την νύχτα, έβαλα τα παντοφλάκια μου {τα δεινοσαυράκια, όπως τα λέω :lol: } για πλύσιμο:

DSCN0866_zpsde6e8da0.jpg

Σαπούνισα καλά, με σαμπουάν και χλιαρό νεράκι, το σφουγγάρι της πούδρας μου, που σίγουρα ελλοχεύουν πάνω του πολλά μικρόβια:

DSCN0868_zps6f4724d4.jpg

Ετοίμασα υπέροχο φαγάκι, γιουβετσάκι κοτόπουλο:

DSCN0875_zps0d05aa7f.jpg

Και γενικότερα, μάζεψα λιγάκι το σπιτάκι μου.

Έκανα παραγγελία στη shellac και πριν λίγο μου έφεραν, εκτός από το λευκό, για τη γραμμή του γαλλικού, ένα υπέροχο, απίστευτο χρώμα. Δείτε:

CO9ShellacTropix__34232_zoom_zps29073a50.png

IMG_4514_zpsb434902c.jpg

Τώρα, ξεκουράζομαι για λίγο, με το φιογκάκι και μετά έχω tae. Αχ, να πάω σήμερα γιατί την Τρίτη το έχασα, λόγω δουλίτσας.

Σας φιλω γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

Έκανα παραγγελία στη shellac και πριν λίγο μου έφεραν, εκτός από το λευκό, για τη γραμμή του γαλλικού, ένα υπέροχο, απίστευτο χρώμα. Δείτε:

CO9ShellacTropix__34232_zoom_zps29073a50.png

IMG_4514_zpsb434902c.jpg

Ειρήνη φανταστικό το χρώμα, πολύ καλοκαιρινό, μου αρέσει πολύ. Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο και το λατρεύω αυτό το χρώμα....μπράβο πολύ ωραία επιλογή....

καλή ξεκούραση!

Διαφημίσεις

Ω ρε γλέντια ε;;; :(

ναι βρε παιδι μου οπως το λες αλλο παιδι.... δεν πιανει καμμια απο τις μεθοδους που πριν ακολουθουσαμε. πολυ αρνηση, γλωσσα, κακοτροπη συμπεριφορα. μιλαει ασχημα δεν ειναι ευγενικος δεν χαιρεταει δεν μοιραζεται , δεν τηρει τον λογο του....πειραζει πραγματα στο σπιτι που δεν τα ειχε αγγιξει ουτε μωρο :roll:σκαρφαλωνει στα επιπλα, ακομη κ στα καγκελα στο μπαλκονι προσπαθησε! εχω χεστει επανω μου κλειδαμπαρωνω τα παντα:

πως αλλαξε ετσι????????:confused::confused::confused::confused:

λεει οτι ειμαι μια βλακεια μαμα:rolleyes::rolleyes: κ γενικα τα εχει ισοπεδωσει ολα...........:-(:-(:-(

ελπιζω να ειναι φαση.......................

α ξεχασα να πω το δωρακι μου εχθες ηταν 2 καρτες δωρου απο ζαρα(μια απο τον καθε αντρα μου;) για shoping therapy. χαχα με ξερει τι στραβοξυλο ειμαι με τα ρουχα κ μου αφησε το ελευθερο:tongue:

Εύγε του!!! ;)

Να σου ζήσει Αφροδιτούλα μου!

Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν..χθες γιορταζε και μενα η μικρη μου,το κοριτσακι μου..η αδερφη της της εφτιαξε καρτα..με συγκινησε..προχθες το βραδυ καθισα μεχρι αργα και εφτιαξα γλυκακια για να κερασει τα παιδακια στον σταθμο τσιζκεικ για να κερασω και εγω στην δουλεια..χθες το μεσημερι πηγα την μεγαλη μπαλετο και με το που γυρισα ξεκινησαν τα τηλεφωνα..ηρθε για λιγο και η αδερφη μου με τον γαμπρο μου και τα ανηψια μου..μαγειρεψα για σημερα κοτοπουλακι κοκκινιστο ,θα βρασω μακαρονακι το μεσημερι,συμμαζεψα το σπιτι και ξεραθηκα..σημερα ξανα στην δουλεια..

Ειρηνακι ελπιζω να ειναι καλυτερα το παιδακι..βαλε φωτο να μας πορωσεις..δεν σχολιαζω σοκολατοπιτα,μου τεχουν τα σαλια λεμε..

Αχ, να μου φιλήσεις τα υπέροχα μπουτάκια της! Να σας ζήσει!!!!

Εγώ κορίτσια είμαι απο το πρωί με πυρετό, ρίγος, πονάει ο λαιμός μου και γενικά κομμάτια! Σέρνομαι!!!

Περαστικά, Βασιούλα μου!

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

εχτες ειχαμε πολεμο με τερεζες μπλιαξ στην κουζινα, εχω σφουγγαρισει 5-6 φορες με χλωρινη παντου!!!!! ψεκασαμε κ περιμενουμε, σημερα θα ξανα σφουγγαρισω για να φυγει το τεζα..... (σηκωσα τα 2 απο τα 3 χαλια της σαλονοκουζινας)

ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα!

πολυχρονες μπιλλακι κ καλαμαρακι, δημητρα κ σταυρουλα να χαιρεσται τα παιδακια σας! (ελπιζω να μην ξεχασα καμια!)

Αχ.. και γω σήμερα είδα μυρμίγκια στο παιδικό.... :roll:

Να τον χαίρεσαι αγαπημένο μου Γιωτάκι!!!

εχω αρκετες δουλειες να κανω στο σπιτι......

αυριο θαχω κοσμο.......

χθες ετοιμαζαμε σακκουλακια που εγραφαν "με αγαπη Ελενα" , ειχαν κοκκινη κορδελα κ περιειχαν :

1 γλειφιτζουρι,

1 σοκοφρετα

1 μικρο σακουλακι ζελεδακια

1 μικρο χαρινο κουτακι smarties

1 καραμελα ζελεδακι

για να τα μοιρασει στους συμμαθητες της......

Να σας ζήσει!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια,

επαναφέρω το θέμα μου (θα τρελαθώ.....) με την ανακαίνηση της κουζίνας που έχει μείνει λίγο πίσω................

έχω πελαγώσει και θα ήθελα τα φώτα σας...........και οι απορίες μου πολλές.

Το πρώτο θέμα για την γωνιακή κουζίνα το σκεφτόμαστε ακόμη, αλλά προκύπτουν όλα όσα αφορούν μια κουζίνα....

Πάγκος κουζίνας: (τι υλικό? εκτός από κόριαν:shock:, γρανίτη και ότι πανάκριβο υλικό......νορμάλ πράγματα), ΑΛΛΑ είμαι λίγο άτσαλη στον νεροχύτη (ανοίγω φουλ το νερό) και τα νερά στον πάγκο που έχουμε τώρα, έχουν φουσκώσει τα ακριβώς από κάτω ντουλάπια, καμία λύση γιαυτό?

Νεροχύτη: ανοξείδωτο ή κεραμικό?

Λύσεις για ντουλάπια, τροφοθήκη για μπαχαρικά.

Ντουλάπια τι υλικό, το μασίφ ξύλο θα είναι πανάκριβο, αλλά αξίζει?

Πλακάκια κουζίνας για το πάτωμα ή Laminate.

Τι πλακάκια ή τι άλλο υλικό στον τοίχο της πλάτης?

Τι θεωρείτε σημαντικό, έχω κάνει μία λίστα, αλλά μου φαίνονται πολλά και στο τέλος παλαγώνω.

Αυτά προς το παρόν αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σας πώ για βοήθεια....

Κατα τ' άλλλα τα κεφια μου ειναι καπως...οχι για συγκεκριμενο λόγο και ειναι και ενας λογος που δεν γραφω.

Ειρηνη ,μας αφησε η Βασια και επιασες εσυ????ευτυχως που δεν λιγουρευομαι τη σοκολάτα!Καλή δυναμη με τη δουλεια!

Εγώ ελπίζω και εύχομαι να φτιάξουν λιγάκι τα κέφια σου.. εμείς να ξέρεις, εδώ θα είμαστε, αγαπημένη μου. :D

Υ.Γ. Η Βάσια γιατί δεν βάζει τα υπέροχά της, οεο???? :tongue:

Στην τραπεζα του δειχνω την ταυτοτητα μου για να τον απασχολησω,τον ρωταω:"ποια ειναι αυτη?","η μαμα" μου απανταει,"σιγουρα?πως ειναι ετσι?"του λεω(ειναι παλια η φωτο),"χαλια ειναι"μου λεει:shock::shock:

:lol::lol::lol::lol:!!!!!

Τι ζουυυυυυυυυυυμερήηηηηηηηηηηηηη σοκολατόπιτα είναι αυτή.......λαχταριστή φαίνεται, διάβασα και τη συνταγή και φαίνεται εύκολη.......αχχχχχχχχχχχχ, πάει πάλι η δίαιτα............:tongue:

Η αλήθεια είναι, πως στα κιλά που έφτασα φέτος.. μόνο έγκυος είχα φτάσει! :roll:

Τρώω φυσικά σαν τρελή αλλά εδώ και 10 μέρες αποφάσισα να το ράψω. Τρώω και φαγητό και σοκολάτες καθημερινά αλλά το βράδυ μόνο ένα τοστ ή γιαούρτι με μήλο. Και αναφέρω σε όλο το στράτευμα πως έχασα 2 κιλά... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Που θα πάνε.. θα χάσω και τ' άλλα 2μιση που θέλω για να ξαναπάω στα κιλά μου. Κουράγιο σε όλες μας με τα κιλά! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη φανταστικό το χρώμα, πολύ καλοκαιρινό, μου αρέσει πολύ. Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο και το λατρεύω αυτό το χρώμα....μπράβο πολύ ωραία επιλογή....

καλή ξεκούραση!

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε.

Και γω δηλαδή, το λάτρεψα!!!! :D

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσα μου τι κάνετε?

Αρετη και Αφροδιτακι ,να χαιρεσατε τα κορίτσια σας!Παντα γερά και ευτυχισμενα!

Αρετη και Ειρηνη σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια ,ελπίζω και εγω να ανεβω ...προς το παρόν πρεπει να μαζεψω τα μυαλα μου,νοιωθω να γυριζει το μυαλό μου σε χιλια δυο πραγματα και δεν μπορω να συγκεντρωθω να κανω κατι σωστα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...