Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Καλησπέρα...

Σας διαβαζω ,σας διαβαζω αλλα μετα δεν γραφω και ξεχναω όσα εχετε γραψει και πάλι μετα ειναι δυσκολο να μπω στο κλιμα...

Γιωτακι μου ,ναι τα τρια πρωινα της εβδομαδας ειναι καπως ετσι και τα υπόλοιπα δυο προσπαθω να κανω οσα δεν κανω τις αλλες ημερες.(κορμαρα πάλι δεν με λες με τιποτα!χαχαχα!)

Τα απογευματα πάλι εχουμε διαβασμα ,εξωσχολικες δραστηριοτητες και μετα προσπαθω να εξασφαλιζω παρεουλα και παιχνιδι για τον μικρο.

Φετος τους τελευταιους μηνες ετσι βγηκε το προγραμμα και η αλήθεια ειναι το απόλαυσα.Σε λόγο όμως σταματαω και γυμναστηριο και βεβαια σταματαει και το σχολειο ,οπότε τα κεφαλια μεσα,όσον αφορα τα πρωινα .Δεν με χαλαει βεβαια.

Κατα τ' άλλλα τα κεφια μου ειναι καπως...οχι για συγκεκριμενο λόγο και ειναι και ενας λογος που δεν γραφω.

Το σπίτι ειναι σε πολύ καλή κατασταση,προσπαθω με λίγες δουλίτσες να το διατηρω ,ωστε να μην ξεφυγει η κατασταση, αλλα ακόμη δεν εχω κανει καποιες χοντρες δουλειες και καποιες γραφιοκρατικες που με αγχωνουν. Ελπίζω να τα καταφερω μεσα στις επόμενες μέρες.

Σημερα εβαλα σκουπα,

σφουγγαρισα ,

ξεσκόνισα το σαλόνι ,

επλυνα τη βεραντα γιατι εχθες εριξε λασποβροχη ,

εβαλα και απλωσα 3 πλυντηρια,

σκουπισα την αυλη ,

καθαρισα τα λουλουδια και τα κλάδεψα λιγακι ,

επλυνα το αυτοκίνητό μου,

εφτιαξα μια μακαροναδα και ενα κεικ,

καθαρισα την κουζινα ,

αλλαξα σεντονια στο παιδικο,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,

τακτοποιησα τα χτεσινα σιδερωμενα ,

και μετα τα μεσημεριανα ξαναμαζεψα κουζινα ,

επλυνα πάγκους καλά και πλακακια ,

διαβασαμε ,κοιμηθηκα μια ωριτσα(τωρα τελευταια δεν την παλευω το μεσημερι),

εφτιαξα καφεδακι και πήγαμε βόλτα με το ποδηλατο και στο γηπεδο να παιξει ο μικρος.

Επεστρεψαμε ,ποτισα τον κήπο,

μαζεψα τα απλωμενα ρουχα ,

απλωσα το τελευταιο πλυντηριο,

εκανα μπανιο ,εφτιαξα πίττες με κοτόπουλο,

ξαναμαζεψα την κουζινα ,

συμμαζεψα παντου και τωρα πια λεω να κοιμηθω ....

4U και Μπιλακι ,πολύ χαρηκα που σας διαβασα...4u ,περαστικασας ,ελπίζω να εισαι καλύτερα τωρα.

Μπιλάκι ,καλή συνεχεια όσον αφορα τη μαμα και καλή δυναμη σε εσενα!

Αρετη ,οπως πάντα οργανωμενη ακι βεβαια τα καταφερες!Μπραβο!!

Ειρηνη ,μας αφησε η Βασια και επιασες εσυ????ευτυχως που δεν λιγουρευομαι τη σοκολάτα!Καλή δυναμη με τη δουλεια!

Ηλιαχτιδα ,μπραβο στο παιδακι σου ,ευχομαι να πάνε όλα καλά! Σιγουρα τωρα θα αλλαξει η καθημερινότητα σας και θα εχεις λίγο χρονο και για εσενα.

Δημητρα ,περαστικα σας ,παλι ακουω πολύ κόσμο αρρωστο και ανησυχω!Ελπίζω τωρα που θα φτιαξει ο καιρός να ξεμπερδεψουμε με τις ιωσεις επιτελους!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηλιαχτίδα να δεις που θα δεις διαφορά τώρα στον παιδικό με την ομιλία....εμένα η μεγάλη μου κόρη όταν πήγε παιδικό (ιδιωτικό) πρώτη φορά ήταν 2 και 3 μηνών και έλεγε μόνο μαμά, μπαμπά και νερό.....απο την πρώτη εβδομάδα άρχισε να μου λέει "μαμά έλα εδώ, κάτσε κάτω" ...πολύ γρήγορα μίλησε μετά!

Εγώ είμαι καλά όσο μπορώ δηλαδή με τα οικονομικά και τα φορολογικά που έρχονται! Το σπίτι καθαρό και απο δουλειές τα βασικά!

Βασια ,μια από τα ιδια ειμαστε όλοι,γενικα βλεπω δυσκολο το επόμενο διαστημα.Προσπαθω να μην τα σκεφτομαι ,εχουμε περασει και χειρότερα αλλωστε και δεν μπορει καποια λυση θα βρουμε. Ας ειμαστε καλά μονο από υγεια...Σκεψου σε 3 εβδομαδε τελειωνουν τα σχολεία!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αγαπημένες μου καλημέρα.

Σας είχα πει πως αυτή η εβδομάδα έχει μπόλικη δουλίτσα γι αυτό δεν μπήκα χθες. Είχα μια μέρα.. άλλο να σας την περιγράφω.... :rolleyes:.

Σηκώθηκα να ετοιμαστώ και να ετοιμάσω το φιογκάκι να το πάω σχολείο. Εφυγα βουρ για το νοσοκομείο να δω τη θεία μου. Στην επιστροφή σουπερ και επειδή έφτασα στη 1, έβαλα γρήγορα-γρήγορα ένα κιμαδάκι να γίνεται, ώστε να το συνδιασω με φιογκάκια { :lol: } . Τρέχοντας να πάρω το παιδί από το σχολείο, να γυρίσουμε, να διαβάσουμε... και με το που μπήκε ο άντρας μου έφυγα για δουλειά. Αχ, σήμερα ξύπνησα και με πονάει το σώμα μου.

Σήμερα δεν πήγα το φιογκάκι σχολείο, αν και ξυπνήσαμε κανονικά. Το πόναγε η κοιλίτσα του και επειδή πονούσε και χθες το βράδυ είπα να το κρατήσω... ούτως ή άλλως κάνουν τις περισσότερες ώρες πρόβα για τις 2 σχολικές γιορτές που έχουν οπότε.... καλύτερα σπίτι.

Και σήμερα έχω τρελή μέρα, με πολύ-πολύ δουλίτσα αλλά αύριο θα σας "αποζημιώσω" με διάφορες φωτογραφίες από δουλίτσες που έκανα μήπως και σας παρακινήσω.

Σας φιλώ όλες και σας σκέφτομαι :D

Υ.Γ. Χθες, γνώρισα ακόμα ένα από τα κορίτσια μας, που μας διαβάζουν πολυ καιρό αλλά δεν γράφουν. Από τα ομορφότερα μάτια που έχω δει ποτέ μου ;) .

777885dugw57gt25.gif

καλημερα σας κορτσουδια !!!!

χρονια πολλα σε ολες της Ελένες , τις Κων/νες κ τους Κωστακηδες !!

--χρονια πολλα στην κοπελαδουριτσα μου !!

την γλυκια μου την κοπελιτσα!!!

το μαμουτζέλο μου !!!γερη δυνατη κ τυχερη!!!

-χρονια πολλα στον αδερφουλη μου!!να χαιρεται την οικογενεια του!!!

υγεια κ ευτυχια !!!

εχω τα χειροτερα να θυμαμαι απο τα παιδικα μας χρονια! μου εκανε τρελλα χουνερια!! 3χρονια μεγαλυτερος ειναι κ ποτέ δεν τα πηγαιναμε καλά!μουαχαχα....κ ηταν παντα αριστος μαθητης κ ο εξυπνος της οικογενειας κ εγω κομπλεξάριζα.....τεσπα...τσ.τσ

---να χαιρομαι κ το ανηψακι μου , τον γιο του αδερφου μου που ειναι κι εκεινο Κωνσταντινος! θα γινει 3χρ στις 8 αυγουστου!! γερος δυνατος !!!

--να χαιρομαι κ την πεθερα μου!!κ της ευχομαι καλα μυαλά!!

μυβιλλυ

χρονια πολλα κοπελα μου!!υγεια σε εσενα κ στην οικογενεια σου!!! καλο κουραγιο! υπομονη κ δυναμη!! να χαιρεσαι κ το παλικαρακι σου!! τις καλυτερες ευχες μου !!!!

μαμάΚων/νου Να χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!! γερος δυνατος τυχερος ! να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!

υοτου

κι εσυ εχεις πολλους !!να τους χαιρεσαι!! κ τον συζυγο ε?? υγεια κ ευτυχια!!!

αχ αγαπημενη.....κι εγω παλι στην στερηση ειμαι!!! να δουμε ποτε θα δειξει η ζυγαριά κατω απο 70+....να δω 69,9999999 κ τί στον κοσμο !!!

φιλιά σε ολους !!!!!

θα τα ξαναπουμε!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Τι κανετε???

Γιωτακι Χρονια Πολλα!!!Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και τους συγγενεις σου!!!

Μπιλλακι Χρονια Πολλα!!!!Οτι επιθυμεις!!!!

Δημητρα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Να ειναι παντα γερη και δυνατη!!!Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου χρονια πολλα!

Πολύχρονη να ειστε Κωσταντινα και Καλαμαρακι και οι υπόλοιπες,Κωνμαμα ,Δημητρα ,Γιωτα να χαιρεστε τα παιδακια σας και τους συγγενείς σας!

Εμεις δεν εχουμε εορταζοντες ,περα από καποια ξαδερφια ,οπότε συνεχιζουμε την ημερα μας κανονικα.

Πήγα τον μικρο σχολειο ,πήγα γυμναστηριο και για καποια αλλη δουλεια που δεν εγινε τελικα και επέστρεψα σπίτι.

Εφτιαξα μια πορτοκαλάδα και ενα τοστακι και πιανω δουλίτσες.Τις επόμενες ημερες θα εχω τη βαφτιστηρα μου στο σπιτι ,οπότε πρεπει να οργανωθω.

Τα φιλια μου!

Ειρηνη μου ,επλιζω να του περασει του γιοκα σου ,και αυριο να ειστε καλά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά στους δικούς μας ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα!

Εγώ αναθάρρησα με τη υπέροχη και επιτέλους ζεστή μέρα που ξημέρωσε σήμερα και έκανα μια ωραία συντήρηση σπιτιού!

Αέρισα όοοοολο το σπίτι και τα σκεπάσματά μας

Άλλαξα μαξιλαροθήκες, πετσέτες και μπουρνούζια

Ξεσκόνισα

Τακτοποίησα τα εκτός θέσης

Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

Έβαλα ένα πλυντήριο χρωματιστά το οποίο τώρα στεγνώνει

Έβαλα τα χοντρά μπουφαν μας να πλυθούν

Ετοίμασα ένα πλυντήριο με ρούχα της μικρής να μπουν μετά τα μπουφαν

Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του και έβαλα μέσα κεριά δίνοντας την απάντησή μου στην πιθανότητα να χαλάσει ξανά ο καιρός :-P

Αποθήκευσα τα είδη τζακιού

Τακτοποίησα τα μπαλκόνια ώστε αργότερα να παίξω με τα νερά :-P

Αερίζω το πάπλωμα της μικρής ώστε να το αποθηκεύσω (είναι η 2η μέρα που τη βγάζει

στον ήλιο).

Έστειλα μηνύματα και πήρα αρκετά τηλέφωνα σε εορτάζοντες

Καθάρισα τα μπάνια

Μάζεψα και πέταξα τα σκουπίδια

Έστρωσα τα κρεβάτια

Τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια στον καναπέ

Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα στις θέσεις τους

Πότισα τα βοτανάκια και τα λουλουδάκια μου

Τώρα χαλαρώνω και απολαμβάνω καθαριότητες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

κοριτσια .παλι εγω!!!!!

εδω στην δουλεια ,μετραω μερες για να φυγω!!

εχουν ολοι τρελλαθει λογω των εκλογων.......

ταχω παιξει με το "συναφι"τους.......

τεσπα........

εχω αρκετες δουλειες να κανω στο σπιτι......

αυριο θαχω κοσμο.......

χθες ετοιμαζαμε σακκουλακια που εγραφαν "με αγαπη Ελενα" , ειχαν κοκκινη κορδελα κ περιειχαν :

1 γλειφιτζουρι,

1 σοκοφρετα

1 μικρο σακουλακι ζελεδακια

1 μικρο χαρινο κουτακι smarties

1 καραμελα ζελεδακι

για να τα μοιρασει στους συμμαθητες της......

εδωσα για τετοια χαζα αλλά κ για κερασματα

(ξηρους καρπους ,ποτα ,πιτακια, πατατακια κτλ)

90 ε στο σουπερ κ ακομη να συνελθω.......

χρονια πολλα κ σε οσους -οσες ξεχασα πριν !!!!!!!!!!!

--ειρηνη

περαστικα στο παλικαρακι σου.....παλι η κοιλιτσα....ελπιζω να ειναι κατι σοβαρο οπως την προηγουμενη φορα...

---εχω μαζεψει 90% των χειμωνιατικων αλλά δεν ανεβασα τα καλοκαιρινα...μετά την γιορτη!!

γιατι θελεουν κ καλο ξεκαθαρισμα που δεν θα τους χωρανε πολλα!!

---πρωτη φορα εχει τοσο καλη μερα εδω πανω !!!!!!

τα λεμε.........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

εχτες ειχαμε πολεμο με τερεζες μπλιαξ στην κουζινα, εχω σφουγγαρισει 5-6 φορες με χλωρινη παντου!!!!! ψεκασαμε κ περιμενουμε, σημερα θα ξανα σφουγγαρισω για να φυγει το τεζα..... (σηκωσα τα 2 απο τα 3 χαλια της σαλονοκουζινας)

ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα!

πολυχρονες μπιλλακι κ καλαμαρακι, δημητρα κ σταυρουλα να χαιρεσται τα παιδακια σας! (ελπιζω να μην ξεχασα καμια!)

εγω εδωσα το δωρο του αντρα μου το πρωι για να τα φορεσει (παντελονι κ πουκαμισο) κουκλος ηταν!!!

κ η μικρη μου του ζωγραφισε (με την βοηθεια μου φυσικα) μια ζωγραφια.

σας εχω πει οτι εδω κ κανα μηνα ο συζηγος μου παραγγελνει ρουχα απο το golden brands? καθε εβδ εχω κ ενα πακετο, το πασχα παντελονα κ τοπ, την προηγουμενη εβδ 2 παντελονια, το ενα καπρι κ σημερα ενα κολαν, ενα μπολερο κ ενα μπλουζακι!

ειρηνη μου περαστηκα στο φιογκακι

(το φιογκακι θα φαει "φιογκακια"??????:lol::lol::lol::lol:)

χρυσα μπραβο καλα κανεις!!!! σε χαιρομαι!!!

βασια για τα οικονομικα αστο να παει!!!! μας εσκασε κ ενας γαμος κ θα την σκασουμε την 150αρα....

mommi τα κεφτεδακια δεν τα εκανα εγω, κωνσταντινομαμα τα εφτιαξε. εγω εκανα πατατες κοτοπουλο ουγκρατεν, για να δουμε πως εγινε.....

σας φιλω προς το παρον!

Διαφημίσεις

mommi τα κεφτεδακια δεν τα εκανα εγω, κωνσταντινομαμα τα εφτιαξε. εγω εκανα πατατες κοτοπουλο ουγκρατεν, για να δουμε πως εγινε.....

σας φιλω προς το παρον!

ουυυπσσσσσσσσσσσσσσσσ συγνώμη λάθος.......:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Πάντως και τα δύο φαγητά φαίνονται υπέροχα, πές μας εντυπώσεις από το κοτοπουλάκι!

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!

καλαμαρακι γιωτα,δημητρα, κων/μαμα. κ ολοι οσοι εχετε δικους σας να γιορταζουν να τους χαιρεστε οπως επιθυμειτε!!!!!!!!!! φιλακια!!!!!!!!!!

Καλημερα!!!καταρχας να ξεκινησω με ευχες..

Μπιλλακι χρονια σου πολλα και καλα,υγεια κια ευτυχια!!

Καλαμαρακι χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις!!

Δημητρα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Γιωτακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Βουλα να χαιρεσαι το παλληκαρακι σου!!

Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν..χθες γιορταζε και μενα η μικρη μου,το κοριτσακι μου..η αδερφη της της εφτιαξε καρτα..με συγκινησε..προχθες το βραδυ καθισα μεχρι αργα και εφτιαξα γλυκακια για να κερασει τα παιδακια στον σταθμο τσιζκεικ για να κερασω και εγω στην δουλεια..χθες το μεσημερι πηγα την μεγαλη μπαλετο και με το που γυρισα ξεκινησαν τα τηλεφωνα..ηρθε για λιγο και η αδερφη μου με τον γαμπρο μου και τα ανηψια μου..μαγειρεψα για σημερα κοτοπουλακι κοκκινιστο ,θα βρασω μακαρονακι το μεσημερι,συμμαζεψα το σπιτι και ξεραθηκα..σημερα ξανα στην δουλεια..

Ειρηνακι ελπιζω να ειναι καλυτερα το παιδακι..βαλε φωτο να μας πορωσεις..δεν σχολιαζω σοκολατοπιτα,μου τεχουν τα σαλια λεμε..

Χρυσα αισθητη η απουσια σου..

Βασια περαστικα σου,ελπιζω να εισαι καλυτερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...