Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!!!τι κανετε?χαθηκα αυτες τις μερες αλλα με την γενικη,την δουλεια και τα παιδια δεν μου εμενε καθολου χρονος..το βραδυ επεφτα ξερη..

Γιωτα μεγεια το καινουργιο καθισμα της μικρης..αντε καλες βολτες τωρα..ωραια νυχακια..και εγω την ιδια πρεσσα εχω με την δικη σου..δεν την αλλαζω με τιποτα.με το σιδερο κανω ελαχιστα..τα σιδερωνω ολα εκτος απο καλτσες γιατι και εμενα σαν το Μπιλλακι, μου φαινονται καλυτερα στην ντουλαπα..

Ειρηνη μου τι πανεμορφα πεδιλακια ειναι αυτα?και το πεντικιουρ φυσικα..οι φωτο σου ειναι ακρως ξεσηκωτικες..

Αφροδιτακι μουσακα ε?καιρο εχω να φτιαξω θα μπει στο προγραμμα..

Ραβ ειναι καλυτερα το χερι σου?

Μπιλλακι μου ολα καλα να ειναι με την μαμα σου...μην χανεσαι..

Μαργκω μπραβο στην δασκαλα..τι ομορφα ολα..

Εγω επιτελους μπορω να πω οτι τελειωσα..χθες εκανα και τις ντουλαπες των κοριτσιων ..τις καθαρισα τακτοποιησα τα ρουχαλακια τους τα καλοκαιρινα,μαζεψα τα χειμωνιατικα και ξεχωρισα αυτα που ειναι για την επομενη σεζον,επλυνα μπουφαν.εχω τρελλο σιδερο αλλα ευελπιστω να το κανω το βραδακι με ταινιουλα παρεα..χθες επλυνα το μπανιο αλλαξα πετσετες,αλλαξα σεντονια,καθαρισα εστιες παγκους και νεροχυτη,σκουπισα ξεσκονισα και σφουγγαρισα και ετσι σημερα η μερα αφιερωθηκε σε βολτες..το πρωι ξυπνησα και εβαλα μπριζολιτσες με πατατουλες,εφτιαξα pancaces για πρωινο,εστρωσα κρεβατια και μολις τελειωσε το φαγητο φυγαμε βολτιτσα..γυρισαμε γφαγαμε μαζεψα την κουζιν αλλαξα την μικρη και την εβαλα για υπνο..χαλαρωση τωρα...

ευχαριστω αρετουλα μου! ναι ναι πρεσσα κ ξερο ψωμι!!!!

μπραβο που τελειωσες με την γενικη!!! σε θαυμαζω, εγω ακομα να βαλω 3 κουρτινες να πλυθουν..... αλλα θα φορτσαρω οταν βγαλω τα χαλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι και εγω!!!

Τι κανετε???

Εμεις αυτο το σκ περναμε πολυ χαλαρα,εχθες πηγαμε Νεα Μακρη στον Αγιο Εφραιμ και προσκυνησαμε-προσευχηθηκαμε.Μας αρεσε παρα πολυ και γαληνεψαμε...μεχρι και ο μικρος ειπε στον αντρα μου:''μπαμπα εδω ειναι παρα πολυ ωραια''... στο γυρισμο σταματησαμε σε ενα bazaar βιβλιου και του αγορασα 2 παραμυθακια.Οταν γυρισαμε δεν καναμε τιποτα το ιδιαιτερο στο απιτι,ασχοληθηκαμε με τον μικρο μας;)

Σημερα,σηκωθηκαμε το πρωι και ετοιμασα,πρωινο:γαλα,καφεδες και αυγοφετες.Βαλαμε μικυ και χουχουλιασαμε ολοι μαζι στο καναπε,μετα σηκωθηκαμε ο αντρας μου ανελαβε πιατα που ειχαν ψιλομαζευτει και εγω μαγειρεψα πατατες με κοτοπουλο στο φουρνο,συμαζεψα κουζινα,σαλονι,χωλ,και παιδικο,ξεσκονισα,ανανεωσα την διακοσμηση,σηκωσα κατι χαλια που ειχαν απομεινει,σκουπισα,σφουγγαρισα,κατεβασα την κουρτινα του παιδικου και την επλυνα,Εβγαλα την μαξιλαροθηκη απο την γωνια του μικρου και την επλυνα επισης και ξεσκονισα οοοοολα τα παιχνιδια του μικρου...

Μετα φαγαμε και τωρα οι αντρες κοιμουνται ενω εγω χαζολογαω...

Σας φιλω!!!

Ελπιζω να περνατε ολες υπεροχα!!!!

σταυρουλα μου εχω παει κ εγω πολλες φορες στο μοναστηρι, Τον θεωρω Εναν απο τους Προστατες μου...

αυγοφετες?? το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν εχω φαει ποτε, πως ειναι?

Καλημερα,καλη βδομαδα!!!τι μουντος καιρος ειναι αυτος?θελω ηλιο λεμε...

χθες το απογευμα εκανα ενα ξεκαθαρισμα στο συρταρι μου με τα εσωρουχα,πεταξα καποια που ειχαν αρχισει να φθειρονται και τα τακτοποιησα καλυτερα.το ιδιο εκανα και στου αντρα μου το συρταρι..μετα σειρα ειχε το επιπλο του μπανιου..ξεκαθαρισα και τις τσαντες μου,αχ πολυ χαρηκα..μετα παιχνιδι με τα κοριτσια,μπανακι γαλατακι και υπνο..εκανα και εγω μπανακι και επιασα την πρεσσα.σιδερωσα 3πλυντηρια καποια ρουχα τακτοποιηθηκαν κιολας και καποια με περιμενουν ετοιμα να μπουν στην ντουλαπα..σημερα ξυπνησα ετοιμαστηκα,απλωσα ενα πλυντηριο και εφυγα..ελπιζω να μην βρεξει και μου τα κανει χαλια..

αρετουλα ποση ωρα κανεις για 3 πλυντηρια με την πρεσσα?

Γεια σας κοριτσάκια,

Εχω τρομερό μπουκωμα εδώ και 3 μέρες πακέτο με πονοκέφαλο και μέχρι το βραδυ θα έχω αδιαθετήσει :)

Παρόλα αυτά τις βολτες μας δεν τις χάσαμε ;) και το προτζεκτ βαψιμο πόρτες αύριο το πολύ μεθαύριο θα έχει ολοκληρωθεί! Αστραψε το σπίτι μας .... σαλόνι, κουζίνα, καθιστικό και wc ήταν χρώμα καφέ που τώρα έγιναν και αυτές ολολευκες! πολύ με παίδεψαν αλλά άξιζε τον κόπο! Τώρα που η "βάση" του σπιτιού είναι λευκή έπαιξα με πιο πολύ χρώμα σε διακοσμητικά και έχω ακόμα μερικά πραγματα να συμπληρώσω. Πήρα 3 καδράκια, έβγαλα κάποια κουτιά σε επιπλο τύπου expedit που ήταν κόκκινα και έντυσα θήκες DVD με χαρτόνι σε 5 διαφορετικά χρώματα - σαν αυτό πχ ... http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2012/03/biblias10-191x206.jpg αλλά όχι με βιβλία - θα γίνει και αυτό :) θέλω ακόμα μερικά καινουργια καλυμματα μαξιλαριών για σαλόνι και θα παίξω με χρώμα - σε ποπ διαθεση πια .... !

Άλλαξα πόμολα - χούφτες στις 2 συρόμενες πόρτες :)

Τελείωσα μια σημαντική την προηγούμενη εβδ. και αύριο και Παρασκευή εύχομαι άλλες 2 να κλείσουν επίσης!

Όσο για καθάρισμα σπιτιού σχεδόν καθημερινά αφού με τα βαψίματα όλο και κάτι χρειάζεται... :)

Πολλά πολλά φιλιά και να περνάτε καλά!

αααα και εννοείτε είμαστε έτοιμοι για καλοκαιρινές διακοπές! :)

που εισαι ρε ατομο??? χαθηκες!!!!

καλησπερα!

αρετουλα χανομαι γιατι δεν προλαβαινω τα παντα που πρεπει... μου λειπετε ομως να ξερεις.... την κικη δεν βλεπω την μυρτουλα??

yori περαστικα σας κ καλη συνεχεια στον μπαμπα σου.

κ εμεις μπουκωμενοι ειμαστε οικογενειακως εγω θα ελεγα σε πιο ασχημη κατασταση.

χρονο κ ο γιος κ η μαμα εχουν απο μενα ξερεις ποιος δεν εχει τον χρονο που του αξιζει???? ΕΓΩ!!!! ακομα κ οι δουλειες ειναι αχγολυτικες γιατι δεν μπορω να νιωθω οτι χανω την μπαλα κ στο σπιτι. αν μπορουσα να ασοληθω λιγο περισοτερο κ με μενα...αυτο ειναι το μονιμο θεμα μου αλλα αν δεν το λυσω εγω κανεις δεν θα το κανει!!

σας φιλω ολες τα λεμε!!!!!!!

ναι ρε γμτ, η κικη εχει να μπει παρα πολυ καιρο να μπει (που εισαι κικη οεο???).... κ η μυρτουλα ελπιζω να ελυσε το θεματακι που ειχε κ να ειναι καλυτερα! (ε μυρτουλα μου???)

μεγαλη κουβεντα ειπες!!!!! αυτο πρεπει να το λεμε στον εαυτο μας καθε μερα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

σημερα τεμπελιασα σηκωθηκα στις 9.45 απο το κρεβατι.ολο κ κατι εχω να κανω αλλα θα δω οπως μου βγει δικαιουμαι λιγη χαλαρωση ακομα. προς το παρον εβαλα ενα πλυντηριο αερισα δωματια κ εστρωσα κρεβατια κ εφτιαξα καφε.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ?? πολυ ερημο το καφε μας... χρυσα???

κ καλα εκανες!!!!!

η χρυσα μας τα πρωινα παει καφεδακι κ γυμναστηριο! (χρυσα μου εχεις γινει κορμαρα ε???:D:D:D:D)

Καλημέρα κορίτσια!!!

...

Σας έχω ένα ακόμη νέο...

Ο μικρός μου ξεκίνησε παιδικό σταθμό...

Έχει πάει ήδη δύο εβδομάδες και αυτή είναι η τρίτη...

Στην αρχή έκλαιγε πηγαίνοντας, αλλά τώρα πάει πιο ήρεμος (ευτυχώς)

Από τη συμπεριφορά του στο σπίτι, καταλαβαίνω ότι περνάει καλά.

μπραβο βρε ηλιαχτιδα, ωραια νεα! σε δημοσιο τον πηγατε??

να σε ρωτησω, μιλαει καλα ο μικρος? πως καταλαβαινεις οτι περναει ωραια?

σταυρουλα μου εχω παει κ εγω πολλες φορες στο μοναστηρι, Τον θεωρω Εναν απο τους Προστατες μου...

αυγοφετες?? το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν εχω φαει ποτε, πως ειναι?

Να΄'μαι παλι!!!Τελικα δεν κοιμηθηκα,χαζεψα τηλεοραση.

Γιωτακι μου και εγω τα ιδια!Τον θεωρω και εγω προστατη μου,με εχει βοηθησει αρκετες φορες και μου εχει δειξει σημαδια του 2 φορες,παλιοτερα πηγαιναμε πολυ συχνα,ομως ειχα να παω απο τοτε που γεννησα,το τελευταιο καιρο ειχα λιγο απομακρυνθει και δεν μου αρεσε αυτο...Ο μικρος πηγε πρωτη φορα και ενιωσε παρα πολυ ομορφα!

Αυγοφετες:Χτυπας 1-2 αυγα μαζι με λιγο γαλα,αλατι,πιπερι,κοβεις φετες ψωμιου,τα βουτας στο μειγμα, το τηγανιζεις και ετοιμο!!!Σερβιρεις με λιγο τυρακι,εγω ριχνω απο πανω μυτζηθρα τριμμενη;)

Διαφημίσεις

βρε mommi (sorry που γελαω) αλλα μου φανηκε παρα πολυ αστειο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!! μερικες φορες ο γραπτος λογος παρεξηγητε.... τα πρωτα που σου εβαλε το μπιλλακι ηταν απο καποιο σιτε που αναφερονταν σε 2ο πλυθηντικο προσωπο, το αλλο που ελεγε η μαριαννα ελεγε "εμεις" εννοοντας τον εαυτο της κ τον αντρα της κ "εσεις" εννοοντας εσενα κ τον αντρα σου.

κ φυσικα καλα σου ειπε η μανα του θεματος θεμα μας ειναι, ολες γραφουμε κ ολες δυνουμε ζωη!

(ελπιζω να μην με παρεξηγησες:D)

Μην ανησυχείς δεν παρεξηγώ εύκολα......έχεις δίκιο ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται καμιά φορά, ίσως είμαι κι εγώ λίγο με τον ενικό και τον πληθυντικό υπερβολική. Είναι πρώτη φορά στο φόρουμ που είπα ότι θα μιλάω στον ενικό......(είμαι πολύ του πληθυντικού ειδικά όταν μιλάω για πρώτη φορά) και είπα να το σταματήσω κι έκανα την αρχή εδώ.......Λέω, όχι να κάνω την αρχή να μιλάω στον ενικό και να μου μιλάνε στον πληθυντικό:P:p:p:p

δεν σχολιαζω, ουτε σοκολατοπιτες, ουτε πιτσες ουτε τιποτα!!!! ελεος, ακομα 72 κιλα ειμαι!!!!! πως θα παω 68 οεο???

για τα 4 κιλάκια κάνεις έτσι βρε yotou.........άσε γιατί θα μελαγχολήσω............:-(:-(:-(:-(:-(:-(

να σου πώ..........πώς περιμένεις να χάσεις τα κιλά με αυτά τα φαγητά?:lol::lol::lol: μας έχεις ξελιγώσει...........πω πω αυτό το φαγητό με τα κεφτεδάκια φαίνεται τέλειο...............χρησιμοποίησες και μελιτζάνα και πιπεριές όπως λέει η συνταγή?

μπραβο βρε ηλιαχτιδα, ωραια νεα! σε δημοσιο τον πηγατε??

να σε ρωτησω, μιλαει καλα ο μικρος? πως καταλαβαινεις οτι περναει ωραια?

Καλησπέρα Γιώτα μου!

Σε ιδιωτικό τον πήγα. Δεν τον παίρνουν σε δημόσιο στη μέση της χρονιάς.

Ο μικρός δε μιλάει καθόλου καλά. Η ακριβέστερη περιγραφή θα ήταν: δε μιλάει σχεδόν καθόλου.

Βέβαια, εγώ, καταλαβαίνω τα λίγα που λέει. Κι εγώ στην αρχή είχα άγχος πώς θα τον καταλάβω, αλλά τελικά εμείς οι μαμάδες, αν ανοίξουμε τις κεραίες μας, καταλαβαίνουμε ακόμη και αυτά που δε λέγονται.

Καταλαβαίνω ότι περνάει καλά, γιατί τον βλέπω χαρούμενο κάθε μεσημέρι που τον παίρνω. Και όταν τον ρωτάω για το σταθμό, πάντα χαμογελάει...

Επίσης, η δασκάλα του μου λέει κάθε μέρα ότι τα πάει όλο και καλύτερα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτίδα να δεις που θα δεις διαφορά τώρα στον παιδικό με την ομιλία....εμένα η μεγάλη μου κόρη όταν πήγε παιδικό (ιδιωτικό) πρώτη φορά ήταν 2 και 3 μηνών και έλεγε μόνο μαμά, μπαμπά και νερό.....απο την πρώτη εβδομάδα άρχισε να μου λέει "μαμά έλα εδώ, κάτσε κάτω" ...πολύ γρήγορα μίλησε μετά!

Εγώ είμαι καλά όσο μπορώ δηλαδή με τα οικονομικά και τα φορολογικά που έρχονται! Το σπίτι καθαρό και απο δουλειές τα βασικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...