Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

τι μου κανετε?

εγω ειμαι πολυ πεσμενη τελευταια....

το μπουκωμα ψιλο-υποχωρει, απο ολους...ειμαστε καλυτερα! αποφυγαμε την αντιβιωση!!!

θυμαστε που σας ρωτουσα για τριχοφυια για την κορη μου?

τελικα τρεχαμε κ με τετοιες εξετασεις!!!

ειναι οκ.περασαμε μια αγωνια αλλά ειναι οκ!

εχω να παρω σημερα διαφορα χαζουλια κ να τα βαλω σε σακουλιτσες για να κερασει αυριο η κορη μου στο σχολειο που γιορταζει ......

εχω να σφουγγαρισω ολο το σπιτι κ να βαλω τα κολοκαιρινα χαλια

εχω να παρω δωρο την πεθερα που γιορταζει--αυριο εκει μαλλον θα παμε γιατι σε εμας θαρθει η νονα μας την Πεμπτη..

χθες σπιτι .ξεπατωθηκα σε δουλειες...

εκανα κρεατοσουπα για σημερα

μαζεψα πολλα χειμωνιατικα των παιδιων!

τα καλοκαιρινα μας δεν τα ανεβασα αλλά εχω πολλα "ενδιαμεσα" κ πολλα κοντομανικα που δεν μαζευω γιατι τα φορανε τα παιδια σαν φανελακια

(δεν αγοραζω φανελακια-φορανε παντα τα καλοκαιρινα μπλουζακια τα παιδια μου--αφου δεν προλαβαινουν να χαλασουν κ τους μικραινουν)

ακομη δροσουλιτσες εχουμε εδω,,,,

το πρωι που ξεκιναμε ολοι θελει το μπουφαν του!!!

ειρηνη

δωσε συνταγη σοκολατοπιτας ,,,,μουχει ζητησει πολλες φορες ο συζυγος να του φτιαξω!!

φαινεται τελεια!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερα κ απο μενα!!

σημερα τεμπελιασα σηκωθηκα στις 9.45 απο το κρεβατι.ολο κ κατι εχω να κανω αλλα θα δω οπως μου βγει δικαιουμαι λιγη χαλαρωση ακομα. προς το παρον εβαλα ενα πλυντηριο αερισα δωματια κ εστρωσα κρεβατια κ εφτιαξα καφε.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ?? πολυ ερημο το καφε μας... χρυσα???

Καλημέρα κορίτσια!

Μετά από αρκετές ημέρες που ήμουνα χάλια ψυχολογικά σήμερα έχει ανέβει αρκετά η διάθεσή μου και λέω να κάνω καμιά δουλίτσα επιπλέον εκτός από τα καθημερινά. Κοιμήθηκα και 10! συνεχόμενες ώρες και νιώθω τέλεια.

Θα ασχοληθώ με τις ντουλάπες, τη δική μου και του άνδρα μου που έχει μαζέψει απίστευτη σαβούρα. Επίσης θέλω να κάνω κι ένα ξεκαθάρισμα σε σκουλαρίκια, δαχτυλίδια κτλ. που έχω άπειρα που δε φοράω πια. Θα σας βάλω και φωτο αν καταφέρω να τα τελειώσω σήμερα.

Ειρήνη πολύ ωραίες οι σοκολατόπιτες!

my billy κι εγώ τη φροντίδα του εαυτού μου την αφήνω πάντα τελευταία οπότε δεν την κάνω ποτέ! Πρέπει να χωρέσουμε και τον εαυτό μας στο πρόγραμμά μας!

Φιλάκια σε όλες!

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Έχω καιρό να γράψω, αλλά σας διαβάζω στα πεταχτά.

Έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα... Γράφτηκα στη βιβλιοθήκη του δήμου μας και διαβάζω συνέχεια. Πάντα μου άρεσε το διάβασμα, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είχα την οικονομική άνεση να τα αγοράζω... ώσπου σκέφτηκα τη δημοτική βιβλιοθήκη. Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία.

Έτσι, έχω απομακρυνθεί αρκετά από τον υπολογιστή και την τηλεόραση...

Σας έχω ένα ακόμη νέο...

Ο μικρός μου ξεκίνησε παιδικό σταθμό...

Έχει πάει ήδη δύο εβδομάδες και αυτή είναι η τρίτη...

Στην αρχή έκλαιγε πηγαίνοντας, αλλά τώρα πάει πιο ήρεμος (ευτυχώς)

Από τη συμπεριφορά του στο σπίτι, καταλαβαίνω ότι περνάει καλά.

Βρήκα κι εγώ χρόνο να ασχοληθώ με το σπίτι μου και σιγά σιγά το βάζω σε μια σειρά... Ακόμη έχω δρόμο μπροστά μου, αλλά θα τα καταφέρω...

Ουσιαστικά είναι μόνο μία εβδομάδα που ασχολήθηκα με το σπίτι, γιατί τις πρώτες μέρες τον άφηνα 1,5-2 ώρες. Τι να προλάβω να κάνω;;;

Επίσης, τα απογεύματα είναι ειδικά αφιερωμένα στο παιδάκι μου. Θέλω (ειδικά τώρα που το πρωί τον "αφήνω") να νιώθει ότι τον αγαπάω και ότι θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί. Οπότε δουλειές κάνω μέχρι το μεσημέρι και το βράδυ (αφού κοιμηθεί) ασχολούμαι λίγο με κουζίνα - νεροχύτη για να είναι καθαρά το πρωί που θα ξυπνήσω.

Αυτά από εμένα...

Ελπίζω από εδώ και πέρα να σας γράφω συχνότερα...

Σας φιλώ και εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη μέρα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Σας παραθέτω και ένα μήνυμα μου....

Όποια μπορεί ας μου δώσει μια λύση....

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ τρέχω...

Μια ερώτηση μόνο και φεύγω...

Όσες έχετε πρέσα πώς την καθαρίζεται από τα άλατα?

Έχει γίνει χάλια και δεν ξέρω τι να κάνω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Σας παραθέτω και ένα μήνυμα μου....

Όποια μπορεί ας μου δώσει μια λύση....

κατ αρχην μπραβο για την ευκολη προσαρμογη του μικρου σου!

οσο για πρεσα μαλλον δεν μπορω να βοηθησω αλλα οταν λες εχει γινει χαλια σε ποιο σημειο τα βλεπεις τα αλατα??:confused: η δικια μου εχει εξωτερικο φιλτρο για τα αλατα κ δεν το αλλαζω ουτε οσο συχνα πρεπει ουτε χρησιμοποιω απιονισμενο νερο που πρεπει αλλα ειναι οκ. στα 7-8 χρονια που την εχω την πηγα μια φορα για σερβις προληπτικα δεν ειχε κατι. μηπως να την πας κ εσυ?:rolleyes:

ειρηνη

δωσε συνταγη σοκολατοπιτας ,,,,μουχει ζητησει πολλες φορες ο συζυγος να του φτιαξω!!

φαινεται τελεια!!!!

Επειδή φαντάζομαι θα ήταν απαίτηση από πολλές κοπέλες για την συνταγή, το έχει ήδη βάλει.......:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

http://www.chefoulis.gr/%CF%83%CE%BF...F%CF%81%CE%B7/

καλημερα κ απο μενα!!

σημερα τεμπελιασα σηκωθηκα στις 9.45 απο το κρεβατι.ολο κ κατι εχω να κανω αλλα θα δω οπως μου βγει δικαιουμαι λιγη χαλαρωση ακομα. προς το παρον εβαλα ενα πλυντηριο αερισα δωματια κ εστρωσα κρεβατια κ εφτιαξα καφε.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ?? πολυ ερημο το καφε μας... χρυσα???

Μια χαρά ώρα είναι..............:lol::lol::lol::lol:, είναι γεγονός αυτό που λές για τον χρόνο...........κι εγώ έτσι νιώθω ότι δεν έχω καθόλου χρόνο για μένα....

Χαίρομαι πάντως που βλέπω μαμάδες και ασχολούνται με τον εαυτό τους πραγματικά...........νομίζω έτσι πρέπει :!:.........χρειαζόμαστε κι εμείς τον χρόνο μας................:cool:

DSCN0862_zpsc8d70124.jpg

Τι ζουυυυυυυυυυυμερήηηηηηηηηηηηηη σοκολατόπιτα είναι αυτή.......λαχταριστή φαίνεται, διάβασα και τη συνταγή και φαίνεται εύκολη.......αχχχχχχχχχχχχ, πάει πάλι η δίαιτα............:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Εγω νυσταζω....

Ο μικρος σημερα πεταει την μια ατακα πισω απο την αλλη και με εχει κουφανει....παμε το πρωι στην τραπεζα και καθως περιμεναμε αρχισε να φωναζει:"Βιαζομαιιιιιιι,θελω α παω στις κουνιες,Βιαζομαιιιιιιι",αποτελεσμα μας εξυπηρετησαν αμεσως...Του λεει η κοπελα που μας εξυπηρετουσε:"θα με παρεις μαζι σου στην παιδικη χαρα?" και τις απανταει:"Οχι,εσυ α κατσεις εδω να κανεις δουλιτσα":shock:

Βαζω φαγητο και κατα λαθος χτυπαω το πιατο με το κουταλι και μου λεει:Η μαμα παατιχα α τα σπασει":shock::shock:

Καποια στιγμη του λεω δωσε μου το σκουπιδιαρικο,να το βαλω στην θεση του,αυτο ειχε τσουλισει κατω απο το κρεβατι του,αυτος προσπαθει να το πιασει και δεν μπορει και λεει:"γαμωτο μπιλα μου δε μποω...:shock::shock:

Στην τραπεζα του δειχνω την ταυτοτητα μου για να τον απασχολησω,τον ρωταω:"ποια ειναι αυτη?","η μαμα" μου απανταει,"σιγουρα?πως ειναι ετσι?"του λεω(ειναι παλια η φωτο),"χαλια ειναι"μου λεει:shock::shock:

Απο δουλειες εκανα μονο μαγειρεμα και εφτιαξα αυτο:https://www.sintagespareas.gr/sintages/spetsofai-me-keftedakia.html και εγινε υπεροχο και το συνοδεψα με ρυζακι,επλυνα πιατα,και εφτιαξα την ντουλαπα του μικρου επιτελους με τα καλοκαιρινα.

Σας αφηνω!!!Παω για υπνο.Φιλακια!!!

γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? εγω σε λιγο παω για υπνο.

σημερα εκανα:

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. εβαλα ενα πλυντηριο λευκα
  4. μαζεψα απλωμενα, τα διπλωσα κ μπηκαν στην θεση τους
  5. εβαλα στην μικρη να φαει κ εφαγα κ εγω
  6. την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο
  7. μαζεψα κουζινα κ εβαλα πιατα στο πλυντηριο
  8. επλυνα 2 κατσαρολες κ 1 ταψακι
  9. καθαρισα παγκους κ εστιες
  10. συμμαζεψα γυρω γυρω
  11. περασα μια το μπανιο
  12. εριξα χλωρινη στις αποχετευσεις

εννοειται οτι δουλευα 8-3, κ ενδιαμεσα πηγα επανω ξυπνησα, αλλαξα κ ετοιμασα την μικρη. δεν ηρθε μαζι μου αμεσως ηθελε να κατσει στην γιαγια της (!) μου την φεραν κατα τις 2 παρα που γκρινιαζε.

το σπιτι ειναι ακομα καθαρο κ μαζεμενο, ενα καλο μαζεμα κ ενα περασμα θα κανω αυριο που γιορταζει το αγορι μου (κ ο μπαμπας μου κ ο γαμπρος μου κ η συνηφαδα μου) κοσμο δεν θα εχουμε γιατι γιορταζει ολο το σοι μας κ ειναι κ καθημερινη, το σαββατο ισως.

παω να σχολιασω κατι λιγα κ παω για υπνο!

γιωτακι μου χαθηκα μωρε αλλα δεν ημουν σε διαθεση για πολλες δουλειες αυτον τον καιρο τωρα που λεω να μπω ξανα σε ρυθμο ισως τα λεμε πιο συχνα.

κ εγω ψηφιζω πρεσα δαγκωτο!

ομως γιωτα γιατι κανεις τοσην ωρα? εμενα μου παιρνει πολυ λιγοτερο αν εχω 5-6 πλυντηρια κανω το μαξιμουμ 1.30 ωρα αν κ συνηθως εχω 2-3 κ τα ξεπεταω σε λιγοτερο απο μισαωρο:lol::lol:

φυσικα τα εχω καλοδιπλωμενα κ τα κανω ενα γρηγορο πατημα αν τα αφησω χωρις να διπλωθουν σωστα, οταν τα μαζεψω παιδευομαι περισοτερη ωρα, αλλα ποτε πανω απο 2ωρο.αρα η πρεσα δρα συμπληρωματικα με την "μεθοδο βασια" εγω δεν ειμαι απο αυτες που σιδερωνουν τα παντα για απολυμανση αλλα σιδερωνω τα παντα γιατι πιστευω οτι στρωνουν καλυτερα κ μπαινουν πιο ομορφα στις ντουλαπες!

κανω τα παντα στην πρεσα εκτος πουκαμισα κ παντελονια.

επισης εχω singer ultima 7 χρονια μονο ενα σερβις της εχω κανει προληπτικο κ πανι κ φιλτρο αλλαζω η μανα μου την εχει(μοντελο divina) πανω απο 15 χρονια κ δεν της εχει κανει ουτε σερβις.

να τα λεμε! να τα λεμε!!! αντε να ξαναμπεις σε ρυθμους! ολα καλα διαβασα ε? μπραβο σας!!!!

λοιπον για την πρεσα

δεν χρησιμοποιω μαλακτικο ρουχων γιατι πιανει αλλεργια τον αντρα μου οποτε κ ειναι πιο "σκληρα" τα ρουχα, οχι τιποτα φοβερο αλλα οσο να ναι εχει διαφορα

βαζω παντα πολλα ρουχα στο πλυντηριο

απλωνω παντα σε απλωστρα κ μερικες φορες στριμωχνονται

δεν τα διπλωνω σχολαστικα αλλα υποτυπωδες, το καλο διπλωμα το κανω την ωρα που σιδερωνω.

σιδερωνω τα παντα στην πρεσσα ακομα κ πουκαμισα (οχι τα καλα του αντρα μου)

εχω την divina, βαζω κ εγω απιονισμενο νερο.

ηλιαχτιδα μου δεν ξερω να σου απαντησω.... παρε στην εταιρια να σου πουν, κατι θα ξερουν!

Καλημέρα,

θα σε παρακαλούσα αν σου είναι εύκολο να μου μιλάς στον ενικό, θα με κάνεις να νιώθω πιο άνετα :):):):):)

:):):):):):):):) αν είναι εύκολο θα ήθελα να μιλάμε στον ενικό, θα με έκανε να νιώθω πιο άνετα στο θέμα σας.........:):):):):):)

βρε mommi (sorry που γελαω) αλλα μου φανηκε παρα πολυ αστειο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!! μερικες φορες ο γραπτος λογος παρεξηγητε.... τα πρωτα που σου εβαλε το μπιλλακι ηταν απο καποιο σιτε που αναφερονταν σε 2ο πλυθηντικο προσωπο, το αλλο που ελεγε η μαριαννα ελεγε "εμεις" εννοοντας τον εαυτο της κ τον αντρα της κ "εσεις" εννοοντας εσενα κ τον αντρα σου.

κ φυσικα καλα σου ειπε η μανα του θεματος θεμα μας ειναι, ολες γραφουμε κ ολες δυνουμε ζωη!

(ελπιζω να μην με παρεξηγησες:D)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...