Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Δυστυχώς εγώ απλώνω και μαζεύω αντίστοιχα τα ρούχα σαν τρελλή....δεν έχω χρόνο να κάτσω μετά το μάζεμα να τα διπλώσω καλά και φυσικά γίνονται χάλια στην λεκάνη, μέχρι να ασχοληθώ......Πολύ λίγες φορές τα σιδερώνω στο καπάκι όταν είναι ΣΚ φυσικά όπως η ravt πράγμα που είναι όντως πολύ βολικό...

Εγώ σιδερώνω σχεδόν τα πάντα εκτός από πετσέτες μπάνιου και κουζίνας, αλλά σιδερώνω οπωσδήποτε τα εσώρουχα των κοριτσιών.

Λοιπόν θα δοκιμάσω την μέθοδο Βάσια για να δω το αποτέλεσμα, είμαι περίεργη !!!! και θα συνεχίσω να σιδερώνω τα εσώρουχα.

Μιας και ανέφερε η Billy την λέξη πρέσα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

η μαμά μου, μου έκανε δώρο για τα γενέθλια μου που πλησιάζουν 80,00 ευρώ για να πάρω Stirella (υπονοεί πως δεν σιδερώνω; :tongue::tongue::tongue:) χαχαχαχαχα....αλλά εγώ φλερτάρω με την σκέψη της πρέσας (το ξέρω πως είναι αντίφαση να ενδιαφέρομαι για το σύστημα Βάσια αλλά να θέλω πρέσα χιχιχιχιχι).

Αν έχετε εμπειρία σχετικά θα ενδιαφερόμουν πολύ να την ακούσω!!! :-D

μονο με πρεσσα σιδερωνω, θελει καμια δεκαρια φορες να σιδερωσεις για να την μαθεις, αλλα δεν την αλλαζω. στην αρχη θα αργεις, αλλα τωρα εγω σιδερωνω μεσα σε 2-2,5 ωρες 5-6 πλυντηρια. τα διπλωνω οπως θα μπαινουν στο συρταρι κ τα παταω με πολυ ατμο. για σεντονια κ πετσετες δεν το συζητω, τελειο....παρτην κ θα με θυμηθεις. εγω εχω την singer (προσοχη την made in france)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημένες μου μικρές καλησπέρα και πάλι.

Η θείτσα μου ξεμπέρδεψε με την εγχείρηση! Ακόμα είναι ζαλισμένη αλλά έγινε και βγήκε από το χειρουργείο!!!!

Σας φιλω όλες για την ώρα. ;)

σιδερενια κ περαστηκα της! ποτε βγαινετε??

ωραια νυχια κ ωραια πεδιλα! με παρεσυρες κ εβαψα κ εγω νυχια ποδιων, κ σημερα εβαλα πεδιλο!!!:D

μονο με πρεσσα σιδερωνω, θελει καμια δεκαρια φορες να σιδερωσεις για να την μαθεις, αλλα δεν την αλλαζω. στην αρχη θα αργεις, αλλα τωρα εγω σιδερωνω μεσα σε 2-2,5 ωρες 5-6 πλυντηρια. τα διπλωνω οπως θα μπαινουν στο συρταρι κ τα παταω με πολυ ατμο. για σεντονια κ πετσετες δεν το συζητω, τελειο....παρτην κ θα με θυμηθεις. εγω εχω την singer (προσοχη την made in france)

γιωτακι μου χαθηκα μωρε αλλα δεν ημουν σε διαθεση για πολλες δουλειες αυτον τον καιρο τωρα που λεω να μπω ξανα σε ρυθμο ισως τα λεμε πιο συχνα.

κ εγω ψηφιζω πρεσα δαγκωτο!

ομως γιωτα γιατι κανεις τοσην ωρα? εμενα μου παιρνει πολυ λιγοτερο αν εχω 5-6 πλυντηρια κανω το μαξιμουμ 1.30 ωρα αν κ συνηθως εχω 2-3 κ τα ξεπεταω σε λιγοτερο απο μισαωρο:lol::lol:

φυσικα τα εχω καλοδιπλωμενα κ τα κανω ενα γρηγορο πατημα αν τα αφησω χωρις να διπλωθουν σωστα, οταν τα μαζεψω παιδευομαι περισοτερη ωρα, αλλα ποτε πανω απο 2ωρο.αρα η πρεσα δρα συμπληρωματικα με την "μεθοδο βασια" εγω δεν ειμαι απο αυτες που σιδερωνουν τα παντα για απολυμανση αλλα σιδερωνω τα παντα γιατι πιστευω οτι στρωνουν καλυτερα κ μπαινουν πιο ομορφα στις ντουλαπες!

κανω τα παντα στην πρεσα εκτος πουκαμισα κ παντελονια.

επισης εχω singer ultima 7 χρονια μονο ενα σερβις της εχω κανει προληπτικο κ πανι κ φιλτρο αλλαζω η μανα μου την εχει(μοντελο divina) πανω απο 15 χρονια κ δεν της εχει κανει ουτε σερβις.

τωρα το ειδα αυτο, εχετε ξεβιδωσει απο πισω στην πλατη του πλυντηριου κατι χοντρες βιδες με εναν πινακα ισως μαζι;; Γιατι εμεις στο πρωτο μας πλυντηριο δεν ειχαμε διαβασει τις οδηγιες με αποτελεσμα να μην το εχουμε αφαιρεσει (ειναι καποιου ειδους προστασια για οταν πεταφερεται το πλυντηριο σε ματακομισεις πχ) και το καημενο οχι απλως χορευε στο στιψιμο, στην αυλη εβγαινε :lol: ε στο τελος ειχα απηβδησει και το εβαζα ΧΩΡΙΣ στιψιμο και τα εστοιβα μονη μου στο απλωμα (μα τι χαζη που ημουν!) Ωσπου μετα απο μια μετακομιση που χρειαστηκε να το δωσουμε αλλου και να παρουμε καινουριο, μαθαμε οτι πρωτα πρεπει να αφαιρεθει αυτο που σου λεω, επειτα ρυθμιζεις και τα "ποδαρακια" απο κατω καλα ωστε να ειναι αλφαδιασμενο στο πατωμα και ολα καλα! :D

Καλημέρα,

θα σε παρακαλούσα αν σου είναι εύκολο να μου μιλάς στον ενικό, θα με κάνεις να νιώθω πιο άνετα :):):):):)

Με αυτές τι βίδες έχω ρίξει πολύ γέλιο..........ναι τις έχουμε βγάλει δεν είναι από αυτό...........

Ένα φιλικό ζευγάρι την είχε πατήσει και είχανε πάρει τηλέφωνο στο σέρβις και τους λένε το πλυντήριο το έβαλε στα πόδια.............έχει πλάκα να το βλέπεις να φεύγει.........

Παρόλα αυτά δεν ήξερα ότι πρέπει να τα ξαναβάλεις σε περίπτωση μετακόμισης (λογικό για να μην κουνιέται ο κάδος :rolleyes:)

Απλά το έχω κακομεταχειριστεί λιγάκι :oops: το καημένο, είναι σχετικά μικρό 4κιλο λόγω έλλειψης χώρου, 15ετίας περίπου και πολύ φορτωμένο στις πλύσεις (το ξέρω λάθος μου :(:()

Τώρα που αρχίζει και παραπονιέται το καλοπιάνω λιγάκι :lol::lol:

αναμείξτε ........... Στη συνέχεια ρίξτε ............ Βάλτε το πλυντήριο ................

σας βαζω κ μερικα ενδιαφεροντα που ειδα ακομα

:):):):):):):):) αν είναι εύκολο θα ήθελα να μιλάμε στον ενικό, θα με έκανε να νιώθω πιο άνετα στο θέμα σας.........:):):):):):)

Διαφημίσεις

Αυτή είναι η συνταγή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html

Εγώ βάζω μισό ποτήρι λάδι και νερό βάζω στο ίδιο το κουτάκι μισό ζεστό κ μισό κρύο.....ανακατεύεις τα υλικά και έτοιμο το ζυμάρι....αφήνεις να φουσκώσει ή το απλώνεις στο ταψί κατευθείαν....εγώ βάζω λίγο λάδι στο ταψί με βουρτσάκι....

η ποσότητα αυτή κάνει για δύο ταψιά πίτσα!

Θα προσπαθήσω να τη δοκιμάσω σήμερα κιόλας (έτυχε να έχουμε μία sprite στο ψυγείο) :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάω κιόλας.........θα την κάνω με λιγότερο λάδι κι εγώ....ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!!!!!

my billy, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, κάποια από αυτά τα γνώριζα, αλλά τα περισσότερα όχι.

Το ξύδι το χρησιμοποιώ πάρα πολύ στην κουζίνα, κυρίως για τους πάγκους και τα λαχανικά.

Κάποια στιγμή που τα παιδιά ήταν μικρότερα, σφουγγάριζα με ξύδι, αλλά σταμάτησα λόγω παραπόνων για τη μυρωδιά!!!!!!!!!

Για τα στρώματα ότι λέγαμε να τα καθαρίσουμε.........αύριο θα πάω να προμηθευτώ "τόνους" σόδας :lol::lol:, ξύδι έχουμε και θα αρχίσει το κοσκίνισμα.......ελπίζω να έχει καλό καιρό για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε έξω..........:P

έτοιμο το ζυμαράκι με την sprite........

IMG_0051.jpg

mamavasia έβαλα 1 κιλό αλεύρι, αλλά δεν είχα όλο άσπρο και έβαλα και λίγο ολικής. Μου φαίνεται θα κάνω και μερικά λουκανοπιτάκια και τυροπιτάκια για σήμερα το μεσημέρι.

Λάδι έβαλα περίπου από τα άσπρα πλαστικά ποτηρια σχεδόν το μισό λιγο πιο κάτω (πολύ μου φαίνεται.........), αλλά γιαυτό πρέπει να γίνεται νόστιμη........

Πολλές θερμίδες σήμερα το μενού:P:p:p:p

Βρε mommi δεν σου μιλάνε στον πληθυντικό! Απλά αναφέρονται σε όλες μας! Είμαστε πολλές ζωή να χουμε!

Τη ζύμη με τη sprite την κάνω χρόνια. Προσωπικά βάζω 1 φλυτζάνι τζαγιού ελαιόλαδο για 1 κιλό αλεύρι και γίνεται εξαιρετική. Δεν καταλαβαίνεις λαδίλα πουθενά. Επίσης αν τύχει και δεν έχω sprite, βάζω σόδα που έχω πάντα.

Σήμερα επιτέλους βγήκε ο ήλιος (προς το παρόν). Δουλίτσες δεν κάνω σήμερα, ξεκουράζομαι! Μόνο μαγείρεμα- μάζεμα κουζίνας!

Καλή Κυριακή!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα!

Billy μπράβο για το ξύδι, καλά κάνεις και τα ανεβάζεις ξανά! Είναι φοβερό πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε χωρίς χημικά! ;)

Για σύστημα stirella έναντι πρέσας έχει κάποια να μου πει κάτι;;;;;

Yotou & Billy έχετε και οι 2 singer, κι εγώ εκεί προσανατολιζόμουν γιατί μια άλλη που με ενδιέφερε είναι πανάκριβη......

mommi, βάζω ενα μικρό μπωλ με λευκό ξύδι στο μεσαίο συρτάρι των ποτηριών του πλυντηρίου πιάτων και αφού τελειώσει το πρόγραμμα, καθαρίζω την πόρτα γύρω γύρω με σπρέι νερόξυδο και πανάκι μικροϊνών.

Στο πλυντήριο ρούχων βάζω λευκό ξύδι στην θέση του απορρυπαντικού και του μαλακτικού και σε μία μπαλίτσα μέσα στον κάδο....

Σας βάζω αυτά που έφτιαξα εχθές το βράδυ για κορίτσια και μαμάδες!

για καφεδάκι

8721c1a6-03c8-4a08-9f0f-a93655514ce8_zps8a1c2a52.jpg

για ταινία

e9d4d5f0-ba55-4bf4-9ae8-2c288d3e9d0b_zps833dd863.jpg

Εχθές στην λαϊκή βρήκα τέλειες μελιτζάνες και κολοκύθια και σήμερα έχω ξυπνήσει με το σχέδιο να φτιάξω μουσακά!!! Βέβαια ακόμη πίνω καφέ αλλά δεν πειράζει ;) θα φάμε αργούτσικα....:cool: 8-) :cool:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?

Εγω προχωραω τις δουλειες μου με ρυθμους χελωνας αλλα δεν θελω να πιεστω πολυ ψυχολογικα και να μην χασω τις βολτες μου φυσικα. Τωρα ομως εχουν αρχισει και μ'εκνευριζουν οποτε ειπα να φορτσαρω και να μπω στο θεματακι μας να πορωθω!

Αφροδιτη θελω τη συνταγη κοτοπουλο τη μη καυτερη για να εχω ελπιδες να το φανε οι κορες.Σημερα κι εγω μουσακα ειναι στο φουρνο ηδη αλλα ειχα ετοιμες μελιτζανες απο καταψυξη.Η πιτσα φαινεται γιαμ γιαμ!!

Περαστικα στη θεια της Ειρηνης και σε οσο κοσμο ταλαιπωρειται απο αρρωστιες.

Γιωτα πολυ ωραιο το νυχι κι εγω τα εκανα αυτη τη βδομαδα και ανεβηκαν τα κεφια μου.

Ειρηνη φοβερο το πεδιλακι με γεια σου,ειδα και το κιτρινο παντελονι στο φατσοβιβλιο τελειο μ'εβαλες σε σκεψεις να παρω κι εγω :-).

Α να σας πω και τι μας εκανε η φοβερη δασκαλα μας για τη γιορτη της μητερας και πλανταξαμε στο κλαμα μικροι-μεγαλοι.Οργανωσε με τα παιδια ολοκληρη γιορτη μυστικα απο εμας και μας καλεσε λεγοντας οτι θα μας δειξουν μια εργασια και πηγαμε και μας ειχε δωρακια ,μας ειπαν τα παιδια πολυ συγκινητικα λογια και δεν μπορουσαμε να κρατησουμε τα δακρυα μας ,σας βαζω και μερικες φωτο2014-05-12185345.jpg

2014-05-12185403.jpg

2014-05-12194609.jpg

Αυτα για την ωρα ,τα λεμε φιλακια!

Υ.Γ Ααα ξεχασα να σχολιασω την τουρτα της Μαριαννας(και πολλα αλλα ειμαι σιγουρη αλλα τα διαβασα πολυ γρηγορα...)Πολυ ωραια φαινεται να τιην χαιρεσαι την κορουλα σου.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!τι κανετε?χαθηκα αυτες τις μερες αλλα με την γενικη,την δουλεια και τα παιδια δεν μου εμενε καθολου χρονος..το βραδυ επεφτα ξερη..

Γιωτα μεγεια το καινουργιο καθισμα της μικρης..αντε καλες βολτες τωρα..ωραια νυχακια..και εγω την ιδια πρεσσα εχω με την δικη σου..δεν την αλλαζω με τιποτα.με το σιδερο κανω ελαχιστα..τα σιδερωνω ολα εκτος απο καλτσες γιατι και εμενα σαν το Μπιλλακι, μου φαινονται καλυτερα στην ντουλαπα..

Ειρηνη μου τι πανεμορφα πεδιλακια ειναι αυτα?και το πεντικιουρ φυσικα..οι φωτο σου ειναι ακρως ξεσηκωτικες..

Αφροδιτακι μουσακα ε?καιρο εχω να φτιαξω θα μπει στο προγραμμα..

Ραβ ειναι καλυτερα το χερι σου?

Μπιλλακι μου ολα καλα να ειναι με την μαμα σου...μην χανεσαι..

Μαργκω μπραβο στην δασκαλα..τι ομορφα ολα..

Εγω επιτελους μπορω να πω οτι τελειωσα..χθες εκανα και τις ντουλαπες των κοριτσιων ..τις καθαρισα τακτοποιησα τα ρουχαλακια τους τα καλοκαιρινα,μαζεψα τα χειμωνιατικα και ξεχωρισα αυτα που ειναι για την επομενη σεζον,επλυνα μπουφαν.εχω τρελλο σιδερο αλλα ευελπιστω να το κανω το βραδακι με ταινιουλα παρεα..χθες επλυνα το μπανιο αλλαξα πετσετες,αλλαξα σεντονια,καθαρισα εστιες παγκους και νεροχυτη,σκουπισα ξεσκονισα και σφουγγαρισα και ετσι σημερα η μερα αφιερωθηκε σε βολτες..το πρωι ξυπνησα και εβαλα μπριζολιτσες με πατατουλες,εφτιαξα pancaces για πρωινο,εστρωσα κρεβατια και μολις τελειωσε το φαγητο φυγαμε βολτιτσα..γυρισαμε γφαγαμε μαζεψα την κουζιν αλλαξα την μικρη και την εβαλα για υπνο..χαλαρωση τωρα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Να 'μαι και εγω!!!

Τι κανετε???

Εμεις αυτο το σκ περναμε πολυ χαλαρα,εχθες πηγαμε Νεα Μακρη στον Αγιο Εφραιμ και προσκυνησαμε-προσευχηθηκαμε.Μας αρεσε παρα πολυ και γαληνεψαμε...μεχρι και ο μικρος ειπε στον αντρα μου:''μπαμπα εδω ειναι παρα πολυ ωραια''... στο γυρισμο σταματησαμε σε ενα bazaar βιβλιου και του αγορασα 2 παραμυθακια.Οταν γυρισαμε δεν καναμε τιποτα το ιδιαιτερο στο απιτι,ασχοληθηκαμε με τον μικρο μας;)

Σημερα,σηκωθηκαμε το πρωι και ετοιμασα,πρωινο:γαλα,καφεδες και αυγοφετες.Βαλαμε μικυ και χουχουλιασαμε ολοι μαζι στο καναπε,μετα σηκωθηκαμε ο αντρας μου ανελαβε πιατα που ειχαν ψιλομαζευτει και εγω μαγειρεψα πατατες με κοτοπουλο στο φουρνο,συμαζεψα κουζινα,σαλονι,χωλ,και παιδικο,ξεσκονισα,ανανεωσα την διακοσμηση,σηκωσα κατι χαλια που ειχαν απομεινει,σκουπισα,σφουγγαρισα,κατεβασα την κουρτινα του παιδικου και την επλυνα,Εβγαλα την μαξιλαροθηκη απο την γωνια του μικρου και την επλυνα επισης και ξεσκονισα οοοοολα τα παιχνιδια του μικρου...

Μετα φαγαμε και τωρα οι αντρες κοιμουνται ενω εγω χαζολογαω...

Σας φιλω!!!

Ελπιζω να περνατε ολες υπεροχα!!!!

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?

Εγω προχωραω τις δουλειες μου με ρυθμους χελωνας αλλα δεν θελω να πιεστω πολυ ψυχολογικα και να μην χασω τις βολτες μου φυσικα. Τωρα ομως εχουν αρχισει και μ'εκνευριζουν οποτε ειπα να φορτσαρω και να μπω στο θεματακι μας να πορωθω!

Αφροδιτη θελω τη συνταγη κοτοπουλο τη μη καυτερη για να εχω ελπιδες να το φανε οι κορες.Σημερα κι εγω μουσακα ειναι στο φουρνο ηδη αλλα ειχα ετοιμες μελιτζανες απο καταψυξη.Η πιτσα φαινεται γιαμ γιαμ!!

Περαστικα στη θεια της Ειρηνης και σε οσο κοσμο ταλαιπωρειται απο αρρωστιες.

Γιωτα πολυ ωραιο το νυχι κι εγω τα εκανα αυτη τη βδομαδα και ανεβηκαν τα κεφια μου.

Ειρηνη φοβερο το πεδιλακι με γεια σου,ειδα και το κιτρινο παντελονι στο φατσοβιβλιο τελειο μ'εβαλες σε σκεψεις να παρω κι εγω :-).

Α να σας πω και τι μας εκανε η φοβερη δασκαλα μας για τη γιορτη της μητερας και πλανταξαμε στο κλαμα μικροι-μεγαλοι.Οργανωσε με τα παιδια ολοκληρη γιορτη μυστικα απο εμας και μας καλεσε λεγοντας οτι θα μας δειξουν μια εργασια και πηγαμε και μας ειχε δωρακια ,μας ειπαν τα παιδια πολυ συγκινητικα λογια και δεν μπορουσαμε να κρατησουμε τα δακρυα μας ,σας βαζω και μερικες φωτο2014-05-12185345.jpg

2014-05-12185403.jpg

2014-05-12194609.jpg

Αυτα για την ωρα ,τα λεμε φιλακια!

Υ.Γ Ααα ξεχασα να σχολιασω την τουρτα της Μαριαννας(και πολλα αλλα ειμαι σιγουρη αλλα τα διαβασα πολυ γρηγορα...)Πολυ ωραια φαινεται να τιην χαιρεσαι την κορουλα σου.

Υπεροχη δουλεια εκανε!!!!Μπραβο στην δασκαλα!!!!

Φανταζομαι την συγκινηση σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...